עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי חברים איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי עד 2000 שקל שיכול להריץ כול דבר על אולטרה. תודה מראש לעוזרים.

2. Started by clown,

לא מצאתי כרטיס כזה בסטיקי מומלצים כאן... תודה לעוזרים.

3. יש לי כרטיס של 7970.... המסך- באופן שרירותי מידי פעם קופץ, זה בעיה בכרטיס או במסך??? זה קורה לאו דווקא בזמן מאמץ- אפילו בזמן של גלישה באינטרנט.... אשמח לחוות דעת

• 9 תגובות
    • 6.9k צפיות
  4. Started by shlomiu,

האם הוא זמין? אני חושב שהוא כרגע רק בנעה.. ואני מתכנן לקנות X1900GT מKSP... האם יש הבדל גדול? אני לא חושב שכדאי לחכות... (מה גם שנעה מחשבים רחוקה מאוד מהאזור מגורים שלי....)

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by dorosen,

שלום לכולם, עקב אי תמיכה של הכרטיס הנוכחי (8800gts) בשניי מסכים - גם אני לא האמנתי - אני מחפש כרטיס חדש. המערכת : מעבד - Q6600 לוח - Abit ip35 זיכרון - g.skill 4Gb ספק - NZXT percise 650w הדרישות - תמיכה בשניי מסכים, אחד 1200*1920 והשני 1080* 1920, משחקים ברזולציה מלאה (משחק רק על אחד כרגע אבל אולי על שניהם בעתיד), כמו כן אוהב לשחק על הגדרות גבוהות, אם כבר מחליפים כרטיס אז כבר. תקציב עד 1300 ש"ח, עדיף פחות. הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והסוגים, יש מצב שבעתיד הקרוב נשדרג את כל המחשב אז אני מעדיף כרטיס ש"ימשיך הלאה". תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  6. תקשיבו, יש לי את הכרטיס מסך GAINWARD 6600GT כבר במשך שנה ו4 חודשים ,הוים שניסיתי להפעיל את המחשב לא הייתה שום תצוגה והמחשב היה דלוק ועבד, כיביתי אותו,ניקיתי אותו והוא עבד,יש לי ספק גנרי 500W , ישלי מה לדאוג? כי גם יום קודם שמעתי צפצופים כלשהם מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVI אני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך. באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי. ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה. אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה. אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  8. הכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיה להם מעבד נפרד חוצ מהמעבד הרגיל במחשב שיטען את הפיסיקה של המשחקים או משהו כזה.. האם יצטרכו בשבילו לוח אם מיוחד או שבלוחות אם של היום אני גם יוכל לשים בעתיד כזה כרטיס מסך..?

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by gun007,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך למשהו חדיש יותר אבל אני לא בטוח אם באמת זה כדי ובגלל זה אני צריך שתייעצו לי. מפרט המחשב שלי הוא לוח אם GA p31 DS3L של ג'יגה בייט כרטיס מסך אם לא הבנת 8800GT 512 2GB זיכרון פנימי (מתכוון להוסיף עוד 2 בקרוב מאוד) ספק כוח 400W של אנרמאקס ליברטי ומעבד E8200 2.66GHZ (אני יודע שהוא די חלש פה לעומת מעבדים של אחרים) עכשיו השאלה שלי היא המסך שלי תומך עד רזולוציה של 1280X1204 (מקווה שרשמתי נכון , בכל מקרה לרזולוציה שכולם מכירים) ואני רוצה להחליף למסך 22-24 אינץ שהרזולוציה שמה היא 1920x1080 וממה שהבנתי 8800GT בכלל לא תומך ברזלוציה הזאת כך שאני לא יוכל לנצל את איכות ה FHD שבמסך . אז השאלה שלי יש טעם בכלל להחליף כרטיס מסך? ובעיקר לביצועי משחקי…

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by mor_shalev,

מה המסך הכי טוב ב600 - 700 שקל?? א

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by sdahan12,

היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by NJorl,

אילו סדרות תומכות ב- CF האם אפשר לערבב בין סדרות\יצרנים שונים מה בקשר ללוח, האם הוא צריך להיות בעל chipset של ATI (שהוא מאוד נדיר) או שזה יכול לעבוד גם בלוח SLI , יתרונות חסרונות מול SLI

13. Started by omereli,

שלום לכולם! זה המפרט הקיים שלי: ואני מחפש לשדרג למשהו חביב שיאפשר לי לשחק בכל משחק חדש על הגדרות בנוניות חלק.. חשבתי על אלו: אגב מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שני הRX560? אשמח להמלצות על אחד מאלו או שלדעתכם אני יכול להסתפק אפילו במשהו זול יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mhnuemhnue,

:coolman: שלום אני צריך כרטיס מסך AGP בסביבות ה600~500 שקלים שיהיה טוב למשחקים! תודה ^^

15. Started by YokataShogo,

מהמפרט שלי מתחת לאווטר אתם יכולים לראות שיש לי כרגע כרטיס XFX 7800GTX 512MB. בכרטיס הזה זכיתי לפני מספר חודשים ואילו את שאר המפרט קניתי מחו''ל. (בספק גם זכיתי) אני מתכנן 'לשרוד' עם המעבד ועם הכרטיס מסך עד שיצא ה- Q6600 וה- R600. עכשיו, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 7800GTX 512MB של Gigabyte במחיר של 600 שקל בערך, והשאלה שלי היא איזה הבדל בביצועים אני יקבל אם אני אוסיף עוד את הכרטיס כזה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב (יותר טוב מהג'יפורס המובנה שיש לי עכשיו). אני יכול להשיג את הכרטיס הנ"ל ב500 ש"ח. שווה? עוד שאלה, כשיצאו משחקים שתומכים בDX10 אני אוכל לשחק עליהם פשוט עם DX9 נכון?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  17. אני שואל כי כל מה שאני רואה בכרטיסים החדשים זה עוד ליבה, עוד כוח עיבוד שבא ביחס ישר לצריכת החשמל וזולל אותו כמו חיה טורפת. וזה עוד לפני שבכלל ששמענו על זה שהם משווים מחירים ביניהם כדי ששתיהן ירוויחו.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by meninred,

אז ככה... סוף סוף אחרי חודש אני מקבל לי את ה9800פרו החדש מבית ספהייר... מתקין לי פאר קריי ....(משחק ע-נ-ק!!!) מתחיל לשחק ואז הדבר המעצבן קורה.... המסך נראה כאילו הוא נכבה... אבל כותב שהפאוור סאייבינג עובד ושהסמך ייסגר בעוד מספר שניות... אני מתחיל להילחץ.... ולאחר שניה-שניה וחצי אני מתעצבן!!!! שוב ושוב אני מנסה ואותו דבר קורה.... ניסיתי לשנות הגדרות של המסך(לא של הכרטיס) ולא עבד.... עם מישהוא יודע אולי איך אני יכול לתקן/להפסיק את הדבר המעצבן הזה?!!?!? תודה...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. Started by Flow-Style,

יש לי שאלה..איזה כרטיס מסך יותר טוב? ATI Radeon 1900XT 256 או Gigabyte NVIDIA GeForce 7900GT 256MB PCI-3 GV-NX79T256DB-RH ואם אפשר גם שתסבירו לי מה ההבדלים בערך? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by EAD,

הכותרת די אומרת הכל כרטיס מסך שיהיה חזק, יחזיק משחקים הכי אחרונים וגם דברים שיצאו בשנה הקרובה, הכל שירוץ ב 1920 על 1200 עם ULTRA HIGH וכאלו. מה דעתכם? ויש מקומות שיש אותו בזול יחסית? ואיזה גרסה שלו לקחת? ועוד דבר, האם משנה איזה מעבד יהיה? או שגם I5 חדש (האסוואל) יסתדר איתו בסבבה? ואיזה ספק כוח מומלץ כדי שלא תהיה בעייה ואף ישאר "ספייר" לכל מקרה?

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by Life.exe,

Crysis CPU Q9450 Benchmark Very High YouTube'>http://www.youtube.com/watch?v=ZZDsK77oAWI&fmt=18"]YouTube - Crysis CPU Q9450 Benchmark Very High GRID *MAXED* 1680x1050 Ultra High 8xMSAA HD4850 Gameplay YouTube'>http://www.youtube.com/watch?v=Z7EgQSRuk04&fmt=18"]YouTube - GRID *MAXED* 1680x1050 Ultra High 8xMSAA HD4850 Gameplay Crysis MAXED 1680*1050 2xAA HD4850 Benchmark YouTube'>http://www.youtube.com/watch?v=-2yAwgs69xk&fmt=18"]YouTube - Crysis MAXED 1680*1050 2xAA HD4850 Benchmark Crysis Fun VeryHigh 1680x1050 4xAA ATI HD4850 YouTube'>http://www.youtube.com/watch?v=oqCdVVV84kM&fmt=18"]YouTube - Crysis Fun VeryHigh 1680x1050 4xAA ATI HD4850 Ch…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by saarxee,

איך הוא מבחינת ביצועים? חזק? האם הוא חזק מ-GTX660TI ו-HD7950? איך הוא ילך עם I3 2100? תודה.

23. Started by Vidati,

בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח. נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף. לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס. ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה! עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית. אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by anatoli,

שלום חברים, אני אמור לקבל בעוד כשבועיים מקרן שהזמנתי (Optoma HD72). מדובר על מקרן 720P, ולכן אני מעוניין לנגן סרטים שכאלה ואף לעיתים 1080P שיש לי במחשב. הבעיה היא שמדובר על מחשב לא חזק במיוחד. בסרטי 720P הוא לעיתים מציג קפיצות בתמונה (אני מתכוון לנסות בקרוב אובונטו בתקווה שזה ישפר קצת, ממה ששמעתי מאנשים שם הדברים פועלים מעט חלק יותר), אך ב-1080P אני יכול לשכוח מזה. אני מנסה לבדוק אפשרות של כרטיס שיידע לעשות האצת HD בחומרה. איזה כרטיס מומלץ ביותר בתקציב כמה שיותר נמוך למטרה זו בלבד. לא משחק במחשב כלל, ולמה שאני כן משחק כל כרטיס בסיסי יספיק. חשוב לציין כי רוב התוכן הוא מהרשת, הרוב שם הוא X264 ושאר פורמטים מכווצים, איזה כרטיסים יידעו לעשות את זה? תודה, Anatoli.

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by ofer_shm,

יש אותו בנועה במחיר יחסית זול http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2590 האם מישהו מכיר את החברה הזו ? האם הוא שקט? או שעדיף לקנות כרטיס אחר באותו מחיר כמו זה : http://tms.co.il/product/5235 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.