עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shay820,

שלום לכולם מישהו אולי יודע עם כרטיס מסך זה תומך בריבוי צגים? אני מתכוון לארבעה מסכים נפרדים http://www.nvidia.com/object/product_quadro_nvs_295_us.html

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי לאחר הרצה של CALL OF DUTY4 ומישחק WOLFENSTEIN על הגדרות 1080X1050 , יש הרבה קטעים שב9800 אני מקבל 60 FPS ,וב4850 אני מקבל 50 FPS על אותו השלב במישחק, שמתי לב שגם בCALL OF DUTY6 וBAD COMAPANY 2 יש יותר FPS. זאת אומרת שזה לא נכון שאומרים ש9800GTX שווה ל4850 או ל250GTS , יש גירסאות של 250 שמהירות הליבה שלהם רק 675 , יש לשים לב לכך, ויש כרטיסיי 250 שמהירות הליבה שלהם מגיע ל738 , אלו הכרטיסים שמישתווים ל 9800 GTX+. רוני

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  3. אז ככה, כרגע אני מחובר ב VGA... קניתי כבל HDMI אל DVI כשיש מתאם בHDMI ל-DVI... הבעיה היא כשאני מחבר את כבל, המסך מציג NO signal ומעביר בדיקה בין אנלוג לדיגיטל... המסך Samsung T190P כרטיס מסך Nvidia gtx 260 אין לי שמץ מה לעשות... אשמח לקבל את עזרתכם תודה חן

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by Inertia,

התסכלתי בדיון מאגר הכרטיסים המומלצים (המוצלח למדי) וראיתי שם מחירים שניראים לי לא מחוברים למציאות חיפוש בזאפ מעלה עבור - למשל - הכרטיסים 9600GT, HD4770 מחירים גבוהים בכ100-200 שקל ממה שרשום מאיפה צצו המחירים בכתבה? אולי אני לא מחפש נכון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, יש ברשותי כרטיס מסך Sparkle Nvidia 9500GT 1024MB. יש לו S-VIDEO, DVI וVGA. חיברתי את המחבר המקורי שלו שממיר את הDVI לHDMI (רשום עליו ספארקל,לא NVIDIA וכו'), ואז חיברתי HDMI-HDMI מהמחבר לטלווזייה. קראתי שצריך לחבר את הכבל מהכרטיס מסך ללוח, וחיברתי לפי ההוראות של הלוח. בתוכנה שאחראית על הכרטיס קול On board (רילטק), הוא מזהה שחיברתי את הSPDIF והכול, אך לא משנה מה אני עושה אין סאונד. (מערכת הפעלה XP) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בעקבות הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466065.0 לפני הכל : *הכרטיס עבר בדיקה במס' תוכנות כגון OCCT . וגם ATI TOOL ו..SANDRA 2010 משהו כזה . ב- ATI TOOL הבדיקה עברה בסדר ללא ERROR ב- SANDRA החבר טוען שהכרטיס נפל כמה פעמים בכמה שגיאות ( אני לא יודע בדיוק מה ומי אבל הוא אמר שהתוכנה הראתה על פגם בזכרון של הכרטיס ) בכל אופן ..החלטתי לפתוח נושא חדש , בשביל אותו חבר שהחליט שהכרטיס פגום , והוא מעוניין לקנות כרטיס חדש ( וגם ספק כוח בנפרד ) התקציב הוא עד 500 ש"ח לכרטיס . ובנוסף לספק אם יצטרך אני לא יודע כרגע מה התקציב ( לא משהו מפצוץ - משהו שיחזיק בשקט את המערכת ואת הכרטיס החדש ) . מפרט שלו הוא : מעבד E7400 זכרון 2GB וספק 500W כלשהו ג'נרי …

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  7. יש לי התלבטות איזה כרטיס לקנות מבין שלושתם: שמעתי ש ה-5850 הוא עם יכולות oc גבוהות והוא יחסית קריר ושקט. ה- gtx470 hawk הבנתי שהוא מאד שקט וקריר וגם עם יכולות oc גבוהות ובסוף יש את ה-5870 הרגיל. סידרתי את הכרטיסים לפי רמת המחירים מהנמוך לגבוה. איזה הכי משתלם לקנות? אני רוצה כרטיס שייתן לי ביצועים טובים לשנים הקרובות ואולי בעתיד cf/sli. דרך אגב המסך שלי ברזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, יש לי מסך LG W2284, ובקרוב אני הולך להוסיף מסך זהה כך שאוכל להשתמש במסך כפול. פרטים: * Response Time: 2 ms * Aspect Ratio: 16:10 * Monitor Type: Widescreen TFT * Size: 22 inch * Contrast Ratio: 30,000:1 * Native (Recommended) Resolution: 1680 x 1050 ספק הכוח הנוכחי שלי הוא 520 וואט של Corsair. לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. כרטיס המסך ישמש בעיקר לגיימינג (שורף מעל 24 שעות בשבוע על גיימינג, אז מעדיף משהו חזק). אין הגבלת תקציב, אבל מעדיף לא להסחף עם רעיונות מטורפים מדי (; תודה רבה מראש, - ים מסיקה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by bennnn,

רכשתי את הכרטיס הנל אצל חנות מחשבים שלא אציין את שמה לפני בידיוק 4 חודשים ב 1435 שח-אני רואה עכשיו שהכרטיס עולה שם כעבור 4 חודשים 1475,במקום לרדת משמעותית הוא עולה כיצד זה ייתכן??או שפשוט רכשתי אותי בתקופה "טובה"?? אחרי שכבר הייתה ירידת מחירים?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by Animor,

שלום, בעקבות התייעצויות בפורום ובדיקה באתרים שונים, החלטתי לקנות את ה-gtx470 בגרסת ה-hawk השקטה שלו. זאת משום שרעש מפריע לי ואני מוכן לשלם קצת יותר על שקט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 הכרטיס הזה ארוך וגדול מהרגיל, ואני רוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי מבחינת גודל. לוח האם שלי הוא Asus P5Q והמארז הוא Cooler Master CM 690. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו על מישהו עם מארז/לוח אם כמו שלי שהתקינו את הכרטיס הזה. אין לי חשק לקנות אותו ואז לגלות שהוא לא מתאים... תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dor444,

אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך הוא הטוב ביותר, איזזו חברה עדיפה, איזה כרטיס מסך משתלם ביותר וכל מידע אחר שאני צריך לדעת: 1. כרטיס מסך NVIDIA 1-G 9500 DDR-3 2. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 PCIe 3. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Iko89,

אחרי משו כמו 10 דק' בsplit sec המסך הופך ירוק/כחול/שאר צבעים והמחשב נתקע.. אחרי נגיעה קלה בכ. מסך הוא פשוט רותח בקטע מטורף (קיבלתי אשכרה כוויה) הכרטיס לא עבר OC והמשחק הזה הוא היחדי בו זה קורה.. הגדרתי בRIVA TUNER את המאוורר על הכי חזק .. פתרונות ?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אני שוקל לקנות כרטיס מסך (כן, רק של NVIDIA), מבחינת הכרטיס אין לי מגבלת תקציב (בין ה-3 שציינתי בכותרת...) אני משתמש ברזולוציה 1920x1080 ויש לי ספק של 400W (אם כי החזק בחבורה). על פי ביקורות נראה שהספק שלי אמור להחזיק את שלושת הכרטיסים, למרות שעם GTX470 הוא יתקשה קצת. יש גם עניין של צווארי בקבוק. מה ממליצים? עניין אותי הכרטיס הזה, אבל אין בארץ: http://www.guru3d.com/article/msi-n465gtx-twin-frozr-ii-review/ כמה נקודות בקשר להספק: 1. השתמשתי בעבר ב-4870HD והספק החזיק מצוין. 2. המעבד הינו Q9550S והוא צורך 65W ולא 95W. 3. אני לא משתמש בסידירום (אבל כן משתמש בשני קשיחים).

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by tom57,

למה הGPU CLOCK נשאר על 500? אגב, אני עם מהירות מאוורר של 80% והטמפ במצב של גלשיה באינטרנט היא על 70 מעלות ושאני משחק אפילו עד 90! (בתמונה זה היה אחרי משחק) הדריבר הוא 10.6

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by DAVIDKI19,

יש לי כרגע מחשב I5 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך GTX275 של אסוס קניתי אותו לפני שנה. ועכשיו אני חושב האם כדי למכור לי את הכרטיס מסך שלי ולקנות את ה 470 או ה 5850 ? אני ארגיש משהו במשחקים? אני משחק על מסך F2380 של סמסונג על רזולוציה 1920*1080 *אני בחו"ל מחיר ה470 370 דולר ה5850 קצת יותר זול. ה 275 עולה פה 260 דולר בכמה אני אמכור אותו אני לא יודע חושב על משהו כמו 170-180 דולר יהיה שווה להוסיף את הכסף הזה? עכשיו לגבי הספק יש לי מארז RC-631 של COOLMASTER בא איתו ספק 460וואט אני לא יודע אם הוא יסחוב משהו יותר מה275 תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ychig,

למשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. היי אחרי שנים שלא ביקרתי כאן .. חזרתי והפעם עם תקלה ממש מוזרה יש לי את המחשב של לנובו M58P. הוא עובד מצויין, מותקן וינדוס 7 והכרטיס מסך על הלוח. לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש HD4670 של SAPPHIRE על מנת לשדרג את ביצועי הגרפיקה. הסרתי את מנהל ההתקן של הכרטיס המשולב בלוח, שיניתי בביוס את ההגרדות לתמיכה בכרטיס PCI-E.. הכנסתי את הכרטיס למחשב חיברתי הכל היטב, הפעלתי והופ.. ציפצופים מוזרים מאווררים מתכבים ונדלקים, ואין שום דבר על המסך.. לאחר כמה שניות המחשב מתייצב אבל עדיין אין שום תצוגה ואין כל אינדיקציה לכך שמערכת ההפעלה עולה.. חשוב להדגיש שהכרטיס תקין, נבדק במחשב אחר של לנובו אחר מסדרה אחרת. חשוב בנוסף להדגיש כי קיימים ברשותי מחשבים נוספים מאותה הסידרה M58P וגם עליהם הכרטיס הזה…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by silverpist,

יש לי בחירה בין 2 הכטיסים האלה במחשב חדש שאני קונה מבוסס CORE I5, מה לקחת????? אני אישית חובב יותר של רדון, ולא שמעתי על 465, שמעתי על 470 ועל 480 ובגלל זה אני קצת סקפטי, מישהו יכול לתת לי סקירה\דעה על שניים, מה יותר טוב, מה יותר משתלם. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני כבר מישתגע איתו אני חושב שמשהוא דפוק בוא,יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+,שקניתי תמחשב ליפני שנה הוא היה על 35 מעלות במנוחה ו 55 במאמץ,והיום אחרי שנה,שנה וחצי,במנוחה הוא 53 ובמאמץ מגיעה ל 85 הכרטיס בסיכון וקרה לי פעם אחת בנסיך הפרסי החדש ארטיפקטים אז מיזערתי תמשחק,המתנתי 10 שניות חזרתי ונעלם,מה לעשות איתו?? ניקיתי בלי סוף עם פן על קור,ובקושי יוצא אבק שאני נוגע בוא הוא חם מה לעשות אולי תמליצו לי על כרטיס חדש בסביבות ה 700 שקל? כי גוף קירור יעלה 200 שקל

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, חברי היקר רצה ללכת להופעה של הפיקסיז. ואז הם ביטלו כי הם מבינים בפוליטיקה כמו שאני מבין בקוסמטיקה. אז הוא קיבל את הכסף בחזרה. אז עכשיו יש לו קצת כסף והוא רוצה כרטיס מסך חדש. המעט שאני יכול לעשות בשבילו זה לתת לו המלצה למשהו טוב באמת יחסית לתקציב. יש גבול לכמה אני יכול לצחוק עליו שהפיקסיז הבריזו בזמן שאני ראיתי גם את מטאליקה וגם את DJ SHADOW אז ככה: תקציב - כמו בכותרת, עד 350 ש"ח (נראה לי שלפי המפרט והשימושים אפשר אפילו בפחות. אבל אתם המומחים) שימושים - משחקים ישנים וקלאסיים(דוגמת Jedi Knight למינהם) ומשחקים יחסית חדשים אך קלילים יחסית(דוגמת Heroes of Newrth) וכן תכני HD(סדרות/סרטים). מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E2180 ASRock Wolfdale D667(בעל כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Animor,

שלום, חיפשתי תשובה לשאלה ב-FAQ אבל לא מצאתי. במרבית הדיונים שראיתי, אחד היתרונות של כרטיסי NV הוא חומרת ה-physics שלהם, שנתמכת כיום בצורה חלקית במספר משחקים. אבל, בתיאורים של חלק מכרטיסי ATI מצוין שגם להם יש חומרה יעודית לאפליקציות פיזיקליות (נדמה לי ש-Havoc או משהו שקשור לזה?). הבנתי שזה פשוט לא תחת שם המותג ®PhysX, אלא משהו אחר. אז השאלה - האם כרטיסי ATI מסוגלים לבצע חישובים פיזיקליים, ומה שחסר זה רק הדרייבר המתאים? או שאין להם שום יכולת כזו? זה פשוט נראה לי כמו פיצ'ר חשוב מדי מכדי ש-ATI יוותרו עליו ויתנו ל-NV את השליטה המוחלטת בו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ggg123,

לאחר שה X1950PRO הלך אחרי 4 שנים בערך, אני מחפש כרטיס חדש. רוב השימוש במחשב זה לאינטרנט ועבודות, אבל מידי פעם משחקים קלים כמו SIMS 3 ו GTA SAN ANDREAS. אין צורך בכרטיס למשחקים חדשים. לדעתי תקציב של 200 ש"ח מספיק בשביל השימושים . חשוב שיהיה מאוורר היטב, ללא בעיות התחממות. ספק- ENERMAX LIBERTY 400W

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  24. אהלן. יש לי כרטיס מסך LEADTEK GT220, עם קירור של WINFAST. אני חושב שהמאוור פועל כל הזמן על מקסימום. הטמפרטורות קרירות יחסית, 42 במנוחה, 58+ במאמץ, אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר במנוחה. ניסיתי דרך NTUNE, הורדתי את המהירות של המאורר אבל זה לא משנה את המהירות שלו, גם הטמפרטורות לא עולות בהתאם למה שאני משנה. למרות שב GPU-Z אני רואה כביכול שהמהירות של המאורר (באחוזים) משתנה. ה MONITOR שבא עם NTUNE, מראה מהיריות לא סבירות למאוורר, 200RPM או משהו כזה, והוא עובד הרבה יותר מהר מזה זה בטוח. התקנתי RIVA TUNER (גרסא אחרונה), זה רושם לי FORCEWARE DETECTED, אבל אין את הכפתור CUSTOMIZE להגדרות של הכרטיס מסך. מצורפת תמונה. מה עושים?? (המאורר מחובר לכרטיס עם 2 פינים) [attachment d…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי קניתי מפנדה HIS 5770 והוא הגיע ל110 מעלות ונתקע במשחקים, אז החליפו לי אותו לאחד שמגיע ל96 בGTA EFLC הכרטיס רועש בטירוף כי המאורר על 100% אוטומטית... יש בעיה כלשהי שאולי יכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה בכרטיס הזה ובכרטיס הקודם? המארז הוא CM690 עם מאוורר תחתון וקדמי מכניסים ועוד מאורר עליון מוציא ... המעבד גם כן עם הטורבו בוסט (I5-750) מגיע ל80 מעלות והבדיקה נכשלת, לא רוצה לדעת לכמה הוא מגיע במשחק כבד שבו אין הפסקה ב80 מעלות .... החנות אומרת שהכרטיס מסך תקין למרות שהוא חם ב25 מעלות מהקודם, כשהקודם היה אוטומטית על 45% מאוורר מקסימום וזה על 100%.... אגב, ההמתנה לכרטיס מסך השני וההמתנה אחרי שהכרטיס השני נשלח לקחו 7 שבועות, ובנוסף לזה שהכרטיס דפוק ולא מחליפים הביא…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים