עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. חבר שלי רכש מחשב(נייח!) עם מפרט די טוב והמוכר אמר לו שיש לו בפנים גם כרטיס מסך GEFORCE G 310 שהוא מצויין למשחקים ולגיימרים . חיפשתי מידע באינטרנט ולא הצלחתי להפיק כלום מהמידע שהוצאתי. מצד אחד חלק מהאנשים טוענים שזה כרטיס מסך של מחשבים ניידים ש"הולבש" על חלק מהנייחים ככרטיס מובנה. מצד שני יש מקומות שטוענים שזה כרטיס מסך לכל דבר, והוא אחלה כרטיס. באחד הפורומים גם ראיתי באחד הדיונים קישור לטום הארדוור עם הטבלה הבאה (שלא הבנתי ממנה כלום) : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-310-5970,2491-7.html בקיצור - איך הכרטיס מסך הזה? טוב ? מצויין? בלוף? סתם עוד מובנה? חייב עזרה, תודה נ.ב הכרטיס מסך הוא 512 מגה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by ablabl,

רוצה לקנות כ.מסך יד שניה המפרט שלי: amd phenom2X4 955 ga-890gpa-ud3h SS s12 620W מסך 26" של סמסונג ר' 1200X1900 מתלבט בין 9800 ל4850? האם שווה עוד 100\200שח ל4870\4890? הPHYZX של נבידיה באמת משנה כ"כ? תודה רבה ויום טוב אפשרי גם להכניס שיקולי OC (כלומר שאם נניח 4850 בOC טוב יותר אז תהיה לו עדיפות)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אני מעוניין לברר איזה ספק כח מתאים לכרטיס המסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5570H2 המחשב שאני מתכוון לקנות מגיע עם מארז וספק 380W זה המארז : מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by doodi1111,

אני עומד לרכוש מחשב שאמור להתחבר למסך סמסונג T260 ברזולוציה 1920X1200. השימוש העיקרי הוא משרדי/אינטרנט/סרטים/אימיול/ ולפעמים סימולטור מסוקים ריל פלייט G4 השאלה שלי האם לפי המפרט של המחשב, אני יצטרך גם כרטיס מסך או שמספיק הכרטיס של לוח האם? אם כן, איזה כרטיס מומלץ לי לקנות לקבלת ביצועים טובים? האם רצוי לשנות את המפרט, למפרט אחר עם ספק כח יותר חזק? (ואם כן- אז לאיזה אתם ממליצים)? המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON II X3 440 AM3 (3.0GHz) - BOX לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 קרור למעבד Arctic…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by gilke85,

שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג nvidia geforce 6600 וכנראה שיש בו בעיה מכיוון שהמחשב מדי פעם קופא ולא מגיב פרמטתי את המחשב והתקנתי וידוס מחדש (וינדוס 7) והבעיה עדיין ישנה. אז אני רוצה למצוא כרטיס ע"מ להחליף את הקיים המחשב הוא די ישן (AMD 1800 עם לוח אם עם כניסת PCIEX16 וזכרון DDR) איזה כרטיס יכול להחליף את הישן ובמחיר לא יקר מדי... המחשב כבר אינו בשימוש למשחקים אלא לעבודה משרדית + וידאו אונליין תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. שלום! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא מתכוון להריץ על גבוהה אבל מעוניין בבינוני בלי שיקרטע) במחיר של 300-400 שח. ההתלבטות הראשונית שלי היתה בין Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ל Gigabyte ATI Radeon HD 5450 1024MB כאשר ה HD 5450 נראה כיותר טוב מבחינת חומרה בזמן שה NVIDIA 220GT נראה כעדיף בביצועים במשקים, אולם בזמן הגלישה באתר ראיתי גם את ה ATI Radeon 4730 512MB אשמח מאוד לקבל את דעתכם בנוגע לאיזה מהכרטיסים האלה עדיף ולמה, או אולי כרטיס אחר שיתאים לתקציב. הנה הלינקים לכרטיסים שמצאתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4419&CatCode=529 NVIDIA 220GT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 ATI Radeon HD 5450 http://www.rsm.co.…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי כ400 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך סוף סוף היום יש לי מובנה 4500MHD אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק מעבד Q8300 ספק 500 וואט סיסוניק הכי חשוב לי יחס ביצועים לשקל ,אם צריך להוסיף קצת אז זה בסדר

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  9. קניתי כרטיס טלוויזיה, ומיכוון שאני לא יכולה לחבר אותו מתחת לכרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך של ספיר 5770 - והוא תופס מקום של שני חיבורים. עכשיו הוצאתי אותו מחיבור הנוכחי שלו - בצבע כחול - אני יכולה לחבר אותו להכי תחתון בצבע הלבן? ועוד דבר, אם אחבר אותו ללבן, זה ייפגע בביצועים שלו? [וזה דיי דחוף כי המחשב שלי כרגע פתוח והפחד הכי גדול שלי זה שיקרה משהו לכרטיס מסך כשהוא מנותק..] תמונה - http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/DSC00107.jpg

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  10. ברשותי 2 מחשבי IBM Lenovo 9637. אחד מהם עבד מצויין עם כרטיס מסך Pci-e Gforce 9500 1G. בשבוע שעבר התקלקל הכרטיס ובאיבורי שלחו אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות והחליפו אותו לכרטיס חדש Gforce 9600GT 512M. אולם, בשני המחשבים הכרטיס כלל לא מזוהה. בדקתי באינטרטנט וגיליתי שהמחשב עובד על 800MHZ תדר זיכרון. ה-9500 עובד על 800 או 500 ו-128BIT ה-9600GT עובד על 900MHZ ו-256BIT מהי הסיבה שזה לא עובד ואיזה כרטיס אני צריך לדרוש כהחלפה/שידרוג ? לאיזה נתון צריך לשים לב ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  11. אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) (למיטב הבנתי ישם גם הגבלת מבחינת ספק הכח..שעדיין לא בדקתי את הספקו אך אני חושב שההספק הינו 400W

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by אופיר_תא,

אני בודק אפשרות להחליף מחשב (בתכלס להחליף הכל חוץ ממארז וספק כוח) וראיתי מפרט שעונה לי על הצורך לשנים רבות. הנושא היחיד שאני לא סגור לגביו הוא כרטיס המסך. הוא מגיע עם כ.מסך Inno3D GT210 512MB. הצרכים שלי הם לא של גיימר, אם אני משחק במחשב זה במשחקי אסטרטגיה ישנים ולא מעבר. השימוש העיקרי הוא לעבודת בסביבת אופיס ואינטרנט. מה דעתם על הכ. מסך הנ"ל? תודה

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by SpidiMan,

אני יודע שמדובר (אולי) בשאלה מוזרה - אך בכל זאת - איזה כרטיס עדיף מבין השניים? אני מכיר את כל הנתונים, ובכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה ולא לראות נתונים שאולי יבשים.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  14. שבוע טוב, רציתי לברר כמה דברים - ברשותכם: ברצוני לקנות מפרט מחשב למשחקים שיעבוד ברזולוציה של 1050 1680 הבנתי שבטווח מחירים הזה יש שני כרטיסי מסך מומלצים- ב 700 ש"ח -hd4890 ב 1000 ש"ח- gtx 460 768 mb האם שווה להוסיף את ה 300 ש"ח האלה? (לשנתיים הקרובות) כמו כן במידה ואקנה את ה460 איזה חברה מומלצת [רעש, איכות, וכד'] : palit או gainward או ששוה להוסיף 70-90 ש"ח ולקנות leadtek ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gabbay,

קיבלתי עכשיו את שני כרטיסי ה470 של INOO3D ולהפתעתי לא קיבלתי איתם גשר SLI. יש לי גשר 3 WAY SLI שקיבלתי עם הלוח אם/ אם אני אשתמש בו בשביל SLI רגיל הוא יעבוד?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by Nemoman,

החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל אך מתלבט בין החברות השונות חוץ מאסוס ההבדלים במחירים זניחים... אם למישהו יש המלצה לחברה ששמע או יודע על כרטיס עם יכולות המרה גבוהות במיוחד או באנדל מיוחד שנותן יותר אשמח לשמוע או כלמיני חוות דעת כאלו ואחרות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by poco,

קניתי מחשב גיימינג חדש הכולל מסך 24 אינץ' LED וכרטיס מסך Radeon HD 5850, אז יש לי כמה שאלות: 1) האם מומלץ לקנות כבל HDMI 2) האם השימוש בכבל HDMI משפר משמעותית את חוויית הצפייה? איך זה נראה בפועל על משחקים וסרטים? 3) המחשב שלי מסוגל להריץ משחקים על הרזולוציה המקסימלית (1920x1080) באופן חלק, אז למה שאקנה כבל כזה? כלומר, המשחקים כבר ממילא רצים אצלי על הרזולוציה הגבוהה ביותר, אז מה הכבל הזה יכול להעניק לי? 4) מה המחיר של כבל HDMI סטנדרטי ונחמד? (לינק יכול לעזור כאן) אשמח לקבל עזרה בנושא הזה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. שלום וברכה לכולם! רציתי להודות לכם ולומר שנעזרתי ואני נעזר עדיין רבות בפורום הזה לכל רכיבי המחשב. שנית, רציתי לשאול באופן כללי אם יש לי כרטיס מסך של GAINWARD בדגם ספציפי בשבבי NVIDIA, ואותו דגם ספציפי ב-GIGABYTE. איזה עדיף ואיזה יותר איכותי, אמין וחזק. אני לא מדבר על המחיר אלא על איכות המוצר. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. בעיקרון הכל היה טוב, שיחקתי במשחקים עם גראפיקה גבוהה(בורדר לנד, סינגיולאריטי ועוד), אבל אז הורדתי סתם MU, בשביל הקטע. בהתחלה הכל היה טוב, אבל אז התחילו להיות קוביות מוזרות על המסך, רק בזמן המשחק. עכשיו הקוביות נעלמו, אבל הצבעים נהפכו לגמרי. גלשתי בפורום של הפועל תל אביב והרגשתי כאילו אני גולש בפורום של הפועל פ"ת. למישהו יש הסבר מזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  20. יש לי מעבד e7500 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע 8800 ויש לי הזמדנות לרכוש ממישהו 1gb 9800 בסכום סמלי של 250 ש"ח השאלה שלי היא האם המעבד יצליח להחזיק את הכרטיס מסך ולא יחנק ? ושאלה שניה האם יש לי בכלל אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשל ל295. כמובן בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק חזק.

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by נועם123,

MB NVIDIA GeForce 8800 GTX או geforce240GT 1G צריך עזרה אני לא מבין בזה כל כך זה בשביל מחשב למשחקים

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by eladrevach,

ערב שלום אנשים אז ככה, אחרי שאני פחות מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי החלטתי שאני רוצה להשלים לו את השני. עכשיו יש לי כל מה שדרוש לוח אם עם חיבורים של כפול 8,כפול 8,וכפול 4. ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת ובקיצור מה שצריך. השאלה שלי היא פשוטה אך מורכבת, השאלה היא איך מרכיבים את הכרטיס השני מהשלב הראשון עד האחרון כולל התקנה והכל. והשאלה השניה: נשאר לי מקום לכרטיס בשביל הפיזיקה עכשיו רק בשביל זה משנה אם זה כרטיס חלש או כרטיס חזק? יעני תיהיה השפעה שונה? והכי חשוב אם הוא יעבוד עם הcf ‎‏ של ה5770 שלי ואם למישהו יש בבקשה הסבר איך להתקין אותו. אני יודע שהכל פה נורא מסובך אבל זה חשוב לי מאודדד. תודדה רבהה לכל מי שיוכל לעזור אפילו בקצת.

23. הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי. בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא. יתרת החומרה: לוח אם - ASUS A8N-E מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה) מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוק…

24. יש לי לוח לוח אם ASUS M2A-VM עם כרטיס מסך מובנה (integrated ati radeon x1250 based). חבר הביא לי את כרטיס המסך הישן שלו (radeon 9600xt 256m). מה עדיף- להישאר עם המובנה או להתקין את ה- 9600xt? תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by ronbubl,

http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 טמפרטורת עבודה במצב רגיל (שולחן עבודה) עומדת על כ59 מעלות לאחר משחק מגיע לאיזור 75+. הכרטיס מסך בן שלוש שנים+ מעולם לא עשיתי לו OC. שאלתי היא - האם יש צורך לפרק את גוף הקירור (איך) ולמרוח משחה תרמית חדשה? האם הטמפרטורות יירדו? האם אפשר במצב הנוכחי לעשות OC לכרטיס? אם כן עם איזו תוכנה? CCC? ATI TRAY TOOL? RIVA?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים