כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מבוסס מעבד אינטל E6750, עם ספק 400 ואט של EZCOOL, ומסך ברזולוציה 1920x1200. אני מתלבט בין HD5750 או HD4870, שעיקר השיקולים נגד ה-4870 הם שהוא ישן יותר, וצורך יותר אנרגיה. איזה יתרונות יש לכרטיסים מסדרה 5 לעומת 4? אני יודע שיש DX11, אבל כמה זה משמעותי? ויש עוד יתרונות? ובכלל, האם הספק שלי יוכל להחזיק את ה-4870? תודה, מור
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מאוד מעניין אותי אם הכרטיס מסך הזה שמיועד לגרפיקאים וכדומה מסוגל להריץ בשקט ובשלווה משחקים של היום?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי GTX260 192 שעשה בעיות וצרבתי ביוסים שונים, הביוס המקורי נמחק בטעות ועכשיו הכרטיס דפוק עוד יותר אני צריך מבעלי GTX260 SP192 שיכנסו ל GPUZ ויוציאו העתק מהביוס שלהם ויעלו אותו כאן לאתר ( ב RAR או ZIP ) הכרטיס הספציפי שלי הוא PALIT, אבל אני חושב שכל חברה אחרת תתאים... תודה !.!
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים והGTX460 של GAINWARD אמור להיות חלק ממנו ובמהלך חיפושים בגוגל נתקלתי בזה: http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-/ הבעיה תקפה גם לGAINWARD GOLDEN SAMPLE עד כמה שהבנתי. מישהו יודע על זה משהו ואם עד כמה זה נפוץ ורציני? זה די מלחיץ להוציא 1000 ומשהו שקל על כרטיס מסך ולקחת סיכון בכזה דבר. אם זה רציני אני פשוט אוסיף עוד 250 ש"ח ואקח את ה5850 בראש שקט וזהו.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב לקנות מחשב חדש, ובו כרטיס המסך יהיה: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL. שאלתי הקריטית היא האם הכרטיס יריץ לי חלק ובאיכות טובה משחקים, סרטים וגם מסמכי טקסט, על טלוויזיה 40 אינץ' או אפילו 50 אינץ' (לא בטוח עדיין לגבי גודל הטלוויזיה). דרך אגב, אפשר לחבר גם מסך טלוויזיה וגם מסך מחשב לכרטיס באותו הזמן? הכוונה בלי לנתק כבל כל פעם שאני רוצה לעבור בין מסך למסך.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היום שוטטתי באינטרנט ומצאתי מודעה של מישהו שמוכר את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte GeForce GTX480 1536MB GDDR5 הסכום שהוא ביקש עבורו היה 2450 השאלה שלי האם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה בסכום הזה או להוסיף עוד כסף ולקנות מחנות? כמובן שלפי מה שהוא אמר זה כרטיס מסך חדש בקופסא שלא שומש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, היום SC2 [המשחק היחידי שאני משחק בו ברגע זה] החל לקרוס לעיתים קרובות לאחר שעל המסך החלו להופיע ארטיפיקים [נראה לי - כאלה קוביות ורודות שחורות/ירוקות/אדומות וכו'...]. האם זה הכ.מסך? השתמשתי ב-OCCT ומתברר שהכ.מסך עובר את ה-100 מעלות סלציוס - להחליף קירור או שכבר עדיף להחליף כ.מסך? [בהנחה שאין לי מושג איך להחליף גוף קירור ומה הפרוצדורה דורשת/עד כמה היא מורכבת]. בתודה מראש! עריכה: במידה ואתם ממליצים על קירור חדש, על איזה אתם ממליצים? [מה אתם אומרים לדוגמה על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6913 ] ואשמח ללינק להדרכה להרכבה של אותו קירור. תודה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מעבד אינטל I5 750 4 גיגה זיכרון ראם רדון 5850 אמור להיות מחשב בן זונה למשחקים, ומשום מה מטרו 33 לא עובד טוב על ההגדרות הכי גבוהות !!, המחשב בן שבועיים, ואמור להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, התקנתי את הדרייבר הכי חדש, ולא מובן לי למה אני משחק על הגדרות בינוניות בשביל חווית מחשק חלקה. אני מפחד שאולי שמו לי כרטיס שונה, מכיוון שאין לי תוכנה שמזהה את החלקים, רשום לי רק Readon 5000 series וזהו, בכל תוכנה שאני בודק זה מה שרשום. אני משתמש בפי סי ויזרד. מישהו יכול לעזור בנושא?
-
- 42 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס HD 5750 עם 1 ג'יגה זיכרון לא של חברת ספאייר. ואני לא יודע מאיפה(חיפשתי בזאפ וכל זה ולא מצאתי משהו זול). אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא לי את הכרטיס במכיר טוב תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי את כרטיס המסך XFX 5770, ויש לי ספק כח של EZCool 450W בדגם ATX 450 JSP ולא באיזה דגם שמונה מאות או משו כזה... יש שם רק חיבורים של 4 פינים!! עזרה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, קונה מחשב חדש וזקוק להמלצה על כ.מסך. שימושים: מסך 19", משחקים כ- FIFA,NBA , חיבור ל-TV לצפייה בסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס 7950GT ומעבד E6300. כשאני מנסה לצפות בתכני HD של 1080P על הLCD שמחוברת התוצאה מאוד מאכזבת החדות והצבעים ברמה ירודה. כיול של הטלוויזיה לא עזר. האם ייתכן שכרטיס המסך הוא שמגביל את האיכות או שניתן להאשים את כרטיס המסך רק אם הוידאו לא פועל באופן חלק?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה הבאה באתר זה,(HWZONE) הכתבה מתייחסת לכרטיס GTX465: לאחרונה התופעה נתגלתה גם בכרטיס ה-GTX 465 של NVIDIA - מסתבר שמספיק לצרוב על כרטיסי ה-GTX 465 ביוס של GTX 470, כרטיס בעל יותר ליבות CUDA פעילות מאשר ב-GTX 465, בכדי שהכרטיס יתפקד כ-GTX 470 בכל מחשב בו יותקן. למעשה, כאשר באתר EXPreview סיקרו את כרטיסי ה-GTX 465, הם גילו שחלק גדול מהכרטיסים אותם הם קיבלו לצורך הביקורת היו למעשה כרטיסי GTX 470 בתחפושת ולאחרונה אף שיחררה חברת ASUS כלי הבודק אם אכן ניתן לשדרג את הכרטיס (הורדה ישירה מ-EXPreview). כמובן שהשימוש בו הוא על אחריות המשתמש בלבד, שכן לא כל כרטיס מאפשר את פתיחת צינורות העיבוד, אבל במידה והפעולה תצליח - מדובר ברווח נקי של כ-300 ש"ח (ההפרש בין מחירו של ה-G…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב יחסית חלש עם כרטיס מסך עלוב ביותר (geforce 210)! יש לו 2 ג'יגה זיכרון, מעבד: I5 750 ולוח אם: MSI P55-CD53. השאלה שלי היא: אם הוא ישדרג את הכרטיס מסך ל-4830 האם המחשב יוכל לנצל את כל הכח של הכרטיס בלי שהמעבד והלוח אם יהוו צוואר בקבוק? המעבד והלוח חזקים מספיק? שווה להשקיע? כי כרגע משחקים חדשים זוחלים אפילו בהגדרות נמוכות!!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בתקציב של עד 1000 ש"ח, ולמה? מסך - 22 אינצ'.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש .. יש לי מעבד E8400 ומסך 1920 על 1200 שמושים עיקריים: HD ומשחקים חריץ PCIE כמובן, כרגע אני עם 8600GT חשבתי על ה GTS250,מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני נמצא כרגע בארצות הברית וברצוני לרכוש כרטיס מסך רציני שני הכרטיסים שבכותרת עולים במחיר זהה פה 700 דולר (שני כרטיסי GF 700 דולר) כרטיס בודד של ATI 700 דולר השאלה שלי מה יותר טוב ראיתי מלא בינצמרקים שאומרים שGF לוקח אותו בביצועיים אבל עדיין קשה לי להאמין שזה יותר טוב מ ATI אשמח לקבל עצות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
HD5870 נגד 295GTX אם היו מציעים לכם את אחד הכרטיסים, איזה כרטיס הייתם לוקחים ? בלי להתחשב במחיר.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך חדש GTX480, עובד מעולה אני ממש מרוצה מהשדרוג אליו. השאלה עם אני יחבר אותו ב SLI עם הכרטיס הישן שלי GTS250, זה יתן לי שיפור משמעותי. או שמיותר ועדיף לעבוד עם ה GTX480 לבד. (כמובן שהלוח תומך והספק תומך) תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכרתי את 2 הGTS250 שלי לא מזמן שהיו בSLI(מפרט מלא בחתימה) אני משחק ברזולוציה של FULL HD מסך 24" 1920*1080 האם ברזולוציה הנ"ל- יהיה הבדל ב FPS בין הדגמים השונים(gtx 460 768MB\1024MB SLI VS gtx 465 1024MB sli) מה הייתם קונים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה משלושת הכרטיסים שאני אביא עכשיו בעצם הכי טוב? (יתאים לא בעיה הוא יתאים) מבחינת OC קירור תכונות וכ'. MATRIX 5870/2DIS/2GD5 MATRIX 5870 P/2DIS/2GD5 EAH5870/2DIS/1GD5/V2 EAH5870/G/2DIS/1GD5/V2 כולם של ASUS.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הי, כחלק ממפרט שהכנתי עבור חבר בעזרת פורום מפרטים הומלץ ללכת על ה-470GTX עבור מחשב שיהיה למטרות משחקים, והרבה מהם. שתי שאלות: 1. נושא צוואר בקבוק - קראתי כאן בקצרה על הענין ולא הבנתי את אופן ה"חישוב". איך יודעים עם מעבד מסויים (אני לקחתי את ה-i5 750 2.66GHz) ייצור צוואר בקבוק או לא, או אם רכיב אחר יצור צוואר בקבוק לכ.מסך? 2. עלות/תועלת - כנראה שהGTX460-GS לוקח מבחינת עלות/תועלת, אבל ה-GTX470 הוא באמת חיה רעה. אני מפחד שה-GTX470 יהיה חם/רועש מדי (אני לוקח את הגרסה של Inno3D שהיא בסיסית מבחינת הקירור שלה, אין כסף ליותר מזה), בהשוואה ל460 שמקורר כהלכה. עצות/המלצות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב בן 4 שנים עם כרטיס GF 8500 GT. אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיצליח לעבוד עם המעבד והלוח הקיים וישפר את חווית המשחק לעומת ה- 8500 GT? האם כדאי? האם קיים כזה היום בשוק? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-