עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס מסך. התקציב: 1500 שקל. כמובן שאני מעדיף לשלם 1000 שקל אבל אין בעיה להוסיף את ה500 בשביל השקט ותוספת הביצועים. הכרטיס ישמש למשחקים כמו BFBC2 אך בעיקר לעבודות גרפיות ותלת מימד. בנוסף, מידי פעם יהיה שימוש ב GPU RENDERING ככה שיש איזושהי חשיבות לכמות זכרון ומהירות דרישות נוספות בפן הטכני הן: DX11 Tessellation CUDA עבור ה GPU Rendering דרישות בפן האישי: קריר ושקט (עד כמה שניתן לשלב בין השניים אבל שקט חשוב יותר). המחשב נמצא בחדר שינה והוא כבר די חמים מה OC. המפרט שלי בצד מעדיף מחנות IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה! (: *אה ודבר נוסף. לא רוצה להכנס לדיון הזה אבל אם חשבתם להמליץ לי על קוואדרו, בבקשה אל תמליצו (: …

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by shainov,

שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. שלום, המחשב בן 4 שנים עם כרטיס GF 8500 GT. אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיצליח לעבוד עם המעבד והלוח הקיים וישפר את חווית המשחק לעומת ה- 8500 GT? האם כדאי? האם קיים כזה היום בשוק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by HeroesCut,

אני פשוט רוצה לשדרג את הכרטיס מסך אבל קודם אני צריך למכור את הנוכחי, הכרטיס במצב חדש לגמרי, יש לי אותו כחצי שנה, אני מנקה אותו פעם בחודש בעזרת לחץ אוויר, ויש אחריות לעוד שנתיים, המוצר בעל 1GB זכרון ושל החברה gainward, אשמח לדעת בכמה אני יכול למכור אותו, תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by golla,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שמתאים להריץ את -STARCRAFT 2 בתקציב של 300 עד 500 ש"ח אם יש למישהו המלצות אני אודה לו מאוד. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by gabbay,

סיימתי להתקין את שני הכרטיסים, התקנתי גם את הדרייברים החדשים אבל מישום מה כל פרק זמן לא קבוע המחשב נותן לי מסך שחור ואז עושה ריסט. לא בהכרח במשחק יש למשהיו רעיון?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD, בו השתמשתי גם עם המחשב הקודם), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשו…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. שלום כרטיס מסך שלי HD4830 עם מסך של DELL דגם 2209WA רזולוציה 1680-1050 עכשיו רוצה להתאים כמו שצריך את הכרטיס מסך עם המסך עצמו במחשב הזה משחקים משחקים וגם רואים סרטים HD לא אכפת לי לעשות לכרטיס OVER DRIVE אז איזה ערכים לתת לו? תודה לכולם

9. אני מחפש לפטופ ובפורום של הניידים כמעט ואין מענה זה בעיקרון הדרישה שלי מהלפטופ

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kababo,

http://www.techpowerup.com/img/10-08-02/4b.jpg רק מלחשוב על כל המקום שיתפנה ואפשרויות ה CF יש לי צמרמורות ;D נקווה רק שלא היו צריכים להגביר את המאורר יותר מדי..

11. שלום לכולם! אני חושב לקנות מחשב חדש, ובו כרטיס המסך יהיה: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL. שאלתי הקריטית היא האם הכרטיס יריץ לי חלק ובאיכות טובה משחקים, סרטים וגם מסמכי טקסט, על טלוויזיה 40 אינץ' או אפילו 50 אינץ' (לא בטוח עדיין לגבי גודל הטלוויזיה). דרך אגב, אפשר לחבר גם מסך טלוויזיה וגם מסך מחשב לכרטיס באותו הזמן? הכוונה בלי לנתק כבל כל פעם שאני רוצה לעבור בין מסך למסך.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by michaelr,

מאוד מעניין אותי אם הכרטיס מסך הזה שמיועד לגרפיקאים וכדומה מסוגל להריץ בשקט ובשלווה משחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי יש לי GTX260 192 שעשה בעיות וצרבתי ביוסים שונים, הביוס המקורי נמחק בטעות ועכשיו הכרטיס דפוק עוד יותר אני צריך מבעלי GTX260 SP192 שיכנסו ל GPUZ ויוציאו העתק מהביוס שלהם ויעלו אותו כאן לאתר ( ב RAR או ZIP ) הכרטיס הספציפי שלי הוא PALIT, אבל אני חושב שכל חברה אחרת תתאים... תודה !.!

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by mj23,

היי אני נמצא כרגע בארצות הברית וברצוני לרכוש כרטיס מסך רציני שני הכרטיסים שבכותרת עולים במחיר זהה פה 700 דולר (שני כרטיסי GF 700 דולר) כרטיס בודד של ATI 700 דולר השאלה שלי מה יותר טוב ראיתי מלא בינצמרקים שאומרים שGF לוקח אותו בביצועיים אבל עדיין קשה לי להאמין שזה יותר טוב מ ATI אשמח לקבל עצות תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by avilan,

שלום לכל חברי הפורום היום שוטטתי באינטרנט ומצאתי מודעה של מישהו שמוכר את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte GeForce GTX480 1536MB GDDR5 הסכום שהוא ביקש עבורו היה 2450 השאלה שלי האם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה בסכום הזה או להוסיף עוד כסף ולקנות מחנות? כמובן שלפי מה שהוא אמר זה כרטיס מסך חדש בקופסא שלא שומש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by roeidalm,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס HD 5750 עם 1 ג'יגה זיכרון לא של חברת ספאייר. ואני לא יודע מאיפה(חיפשתי בזאפ וכל זה ולא מצאתי משהו זול). אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא לי את הכרטיס במכיר טוב תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  17. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בתקציב של עד 1000 ש"ח, ולמה? מסך - 22 אינצ'.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים והGTX460 של GAINWARD אמור להיות חלק ממנו ובמהלך חיפושים בגוגל נתקלתי בזה: http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-/ הבעיה תקפה גם לGAINWARD GOLDEN SAMPLE עד כמה שהבנתי. מישהו יודע על זה משהו ואם עד כמה זה נפוץ ורציני? זה די מלחיץ להוציא 1000 ומשהו שקל על כרטיס מסך ולקחת סיכון בכזה דבר. אם זה רציני אני פשוט אוסיף עוד 250 ש"ח ואקח את ה5850 בראש שקט וזהו.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. Started by J S Bach,

היי, היום SC2 [המשחק היחידי שאני משחק בו ברגע זה] החל לקרוס לעיתים קרובות לאחר שעל המסך החלו להופיע ארטיפיקים [נראה לי - כאלה קוביות ורודות שחורות/ירוקות/אדומות וכו'...]. האם זה הכ.מסך? השתמשתי ב-OCCT ומתברר שהכ.מסך עובר את ה-100 מעלות סלציוס - להחליף קירור או שכבר עדיף להחליף כ.מסך? [בהנחה שאין לי מושג איך להחליף גוף קירור ומה הפרוצדורה דורשת/עד כמה היא מורכבת]. בתודה מראש! עריכה: במידה ואתם ממליצים על קירור חדש, על איזה אתם ממליצים? [מה אתם אומרים לדוגמה על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6913 ] ואשמח ללינק להדרכה להרכבה של אותו קירור. תודה

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by grouchy,

שלום לכולם, קונה מחשב חדש וזקוק להמלצה על כ.מסך. שימושים: מסך 19", משחקים כ- FIFA,NBA , חיבור ל-TV לצפייה בסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. שלום לכם. הזמנתי את כרטיס המסך XFX 5770, ויש לי ספק כח של EZCool 450W בדגם ATX 450 JSP ולא באיזה דגם שמונה מאות או משו כזה... יש שם רק חיבורים של 4 פינים!! עזרה?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by etbk,

שלום לכולם ברשותי מסך 22" של samsong מדגם T220P. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא המילה האחרונה למשחקים בתקציב של עד 700 +-. העיקר שיהיה בו חיבור HDMI ו DVI שיתחבר ב pci-ex 2.0 וערוץ של 256 bit. מה עדיף זכרון טוב יותר (gddr5,gddr3) או ערוץ טוב יותר (128\256)? (יש לי ספק כח של HEC 425W אמיתי) תודה,

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי כרטיס GV-NX88T512HP יש לו חיבור מתח (6 פינים) על הכרטיס. האם חובה לחבר אותו (כרגע מחובר, אבל אני רוצה להחליף ספק) האם הכרטיס יעבוד בלי חיבור המתח הזה ? האם זה מיועד רק ל-OVERCLOCKING או שזה נחוץ לפעילות התקינה של הכרטיס ? (יש לי כרטיסים אחרים מבוססים 8800 ואין להם מקור מתח מעבר ללוח האם...) תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, מכרתי את 2 הGTS250 שלי לא מזמן שהיו בSLI(מפרט מלא בחתימה) אני משחק ברזולוציה של FULL HD מסך 24" 1920*1080 האם ברזולוציה הנ"ל- יהיה הבדל ב FPS בין הדגמים השונים(gtx 460 768MB\1024MB SLI VS gtx 465 1024MB sli) מה הייתם קונים?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by tgen,

חבר שלי קנה מחשב יחסית חלש עם כרטיס מסך עלוב ביותר (geforce 210)! יש לו 2 ג'יגה זיכרון, מעבד: I5 750 ולוח אם: MSI P55-CD53. השאלה שלי היא: אם הוא ישדרג את הכרטיס מסך ל-4830 האם המחשב יוכל לנצל את כל הכח של הכרטיס בלי שהמעבד והלוח אם יהוו צוואר בקבוק? המעבד והלוח חזקים מספיק? שווה להשקיע? כי כרגע משחקים חדשים זוחלים אפילו בהגדרות נמוכות!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים