עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by b3ta0,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי כשנה שנה וחצי, עד שאקנה מחשב חדש. אני לא אשחק משחקים איתו, אני רק רוצה להשתמש בווינדוס, לגלוש באינטרנט, יוטיוב וכו... האם זה משנה איזה כרטיס אקנה, לשימושים הללו? או שכל כרטיס מסך פשוט יתאים? עד 500 שח, של נווידיה, כרטיס שקט אם אפשר בתקציב. לוח אם שברשותי: P5E - PCI-E 3.0 כרגע יש לי כרטיס מסך 660 TI שמתחיל לעשות בעיות ואולי גווע... מה גם שהוא כבר לא משהו עם משחקים חדשים, והמעבד Q6600 די ישן, ואין טעם לדעתי לקנות רק כרטיס מסך יקר כרגע. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי מחשב מבוסס על i5 שעובד 24/7 כעת, כרטיס מסך onboard על לוח של גיגהבייט. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך dedicated למשחקים בעיקר ( חושב על 560ti ) שאלה, מהן ההשלכות מבחינת צריכת חשמל? בכמה אחוזים תגדל צריכת חשמל של כל המערכת ביממה? האם אפשר להגדיר מערכת באופן שבו כרטיס מסך dedicated מופעל רק בהפעלת משחקים בדומה ל macbook-pro תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. האם כדאי לקנות ממנו ב200 ? או שלא ? מתלבט.... ורוצה דעות על הכרטיס הזה. בתודה raniAA משתלם לקנות כרטיס כזה ב200 ביחס לביצועים שלו..?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by adamos,

היי לכולם..רציתי לדעת האם 3 כרטיסי GTX 680 ׁ-2GB (לא 4GB) יספקו ביצועים טובים יותר מכרטיס יחיד GTX 780 Ti רפרנס. אני שואל זאת מהסיבה שיש לי את ה- 780 Ti ורציתי לנסות להשתדרג אך ורק מבחינת ביצועים, מבלי לקנות כרטיס תואם נוסף (אני לא מעוניין לזרוק עוד 3~3.5K). יש לי האפשרות להחליף את הכרטיס בשלושה כרטיסי GTX 680 2GB ללא שום תוספת עלות... אין לי כלל וכלל בעיה להריץ את שלושת הכרטיסים (Antec 1200W). אישית אני משחק ברזולוצית 1920X1080 ואולי בעתיד אעבור ל-4K.. השאלות הם: 1. מה יהיה השיפור (אם בכלל) ברזולוציה הנ"ל ? 2. בעית ה-scaling בשלושה כרטיסים אלו תהיה משמעותית? 3. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מבחינת טכנולוגיה שיכולים להשפיע על משחקים עתידיים (שנתיים הקרובות)? אני מאוד…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ehh,

ביטלתי את הvsync בכל משחק וגם בnvidia control panel ומשום מה הFPS עדיין תקוע על 65. i7 6700k, gtx 1070. דרייבר 373.06. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. נתקלתי לאחרונה בחברה ההונג-קונגית הזאת, ואני לא רואה הרבה ביקורות והתייחסויות אליה. עושה רושם שכל כרטיס שלהם זול ב10-15 אחוז מהמתחרות. ספציפית צד את עיני כרטיס זה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=76NPH6DV8SXZ האם למישהו יש מידע\ניסיון לגבי הכרטיסים האלו? למען העניין מעניין אותי אם גוף הקירור שלהם זהה ברמתו פחות או יותר לחברות הבכירות. חשוב לי מאד שהכרטיס יהיה חרישי בIDLE

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Symphozis,

היי יש למישהוא מושג מתי צריך לצאת ה8600 כי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה שיהיה לי כבר את הD10 שיספיק לי להרבא זמן. ה8800 יותר מידי יקר בישבילי ובקשר למעבד אני מחכה ל CONORE 6320

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by רזי ברד,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של עד 500 ש"ח ואני צריך הצלמה לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. הכרטיס מיועד למשחקים אבל לא משחקים כבדים אלא משחקים כמו פיפא NBA פוטבול מנגר וכו' כרגע יש לי את ה7600GS והוא מריץ את המשחקים האלה לא כל כך טוב (למשל בפוטבול מנג'ר המשחק פועל לאט כי צריך 512 מ"ב בכרטיס מסך ולכ7600 GS יש רק 256 מ"ב) אז בדקתי בזאפ והנה הלינק לקיצור שלי : http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68806=112649 בבקשה תגידו לי איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי ומשתלם לי לקנות שגם יריץ את המשחקים האלה מהר. וגם בבקשה תגידו לי אם עדיף לי 512 מ"ב או 1024 מ"ב והאם המ"ב בכלל משנים כל כך?? כמו כן אני רוצה לדעת האם יש מצב כלשהו שהכרטיס מסך לא יפע…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eliko78,

קראתי את הסיקור החדש כאן באתר על HD 6870 וכתוב שם שהוא תומך ב 3D מצד שני אמרו לי כאן בפורום ש 3D קיים רק אצל המתחרה שלו GTX 470 אז יש תמיכה ב 3D ב HD6870 או לא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SHAYMAN23,

שלום אני חדש פה בפורום אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהבעיה הזאת - עם חיבור VGA הכל כרגיל המסך עובד ומראה תמונה אבל שאני רוצה להשתמש בכבל DVI-D אני לא רואה כלום יש לי מסך שחור תמיד וזה נראה כאילו המסך על מצב Standby .. מאוד מוזר! יש לי מערכת הפעלה : Windows XP 32bit כרטיס מסך : Gigabyte GTX 260 לוח אם : Intel DX58SO Smackover בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות בעיה בכבל או במסך ובדקתי את זה במחשב השני שלי [יותר ישן] והכל עובד מצויין!. התקנתי את הדרייבר של המסך,עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין כלום! יש לי שני כבלים DVI-D single link ו- DVI-D Dual link , שניהם לא עובדים, מ ו ז ר ! [כבלים בצבע לבן] ה - Native resulotion של המסך שלי היא 1920x1080. עדכתי א…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by computer_freak,

אני רוצה להבין משהו יש טלויזיות LCD עם רוזולוציה של 1366x768 כלומר 1366 לאורך ו 768 לרוחב אז כשיש תמיכה בHDTV בתקן 1080I אז מה זה בעצם אומר שיש 1080 קווי רוחב? קצת הסתבכתי עם זה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Y-T-M,

שלום חברים! אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש וחשבתי על הGTX660 של GIGABYTE כרגע יש לי 8800GT OC2 המפרט שלי הוא : Q6600 DDR 2 800 6GB ספק כוח 550 W של טרמלטק. השאלה אם שווה לי לקנות?אני ירגיש שיפור בביצועים? או שאני יגיע לצוואר בקבוק.? מתכנן למשחקים כמו BF4 COD תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Athlon-WINGS,

אהלן, שמעתי שה-R400 של ATi ישתמש ב PCI Express, אף פעם לא שמעתי על המושג הזה בכרטיסי מסך, הייתי שמח לדעת מה זה, אם מישהו יודע... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by EzE126,

התקציב הוא 1000 מה עדיף? Powercolor Ati X1950 Pro Extreme או Leadtek Winfast nVidia 7600 GT extreme ולמה.

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DoctorSuS,

אני קניתי לאחרונה שני משחקי מחשב חדשים: שר הטבעות- הקרב על הארץ התיכונה 2 וטיטאן קווסט. שניהם ניראים ממש מלבבים, אבל פתאום גיליתי שהכרטיס שלי בכלל לא תואם (geforce 4 Mx). ברשלנותי קניתי משחקים שאינם מתאימים לדרישות המחשב שלי. כל כך קרוב אבל כל כך רחוק... לכן פניתי לפורום זה בבקשה ממכם שתעזרו לי עם בחירת כרטיס המסך. אין לי מושג בדברים כאלה והדבר היחיד שבו אני יכול לעזור לעצמי הוא בהשוואת מחירים. אז אנא... המליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לתקציב של אבא קמצן (עד בקירוב ל-300 שקל), ולדרישות הבאות: כרטיס מסך תומך פיקסל שיידר 1.1 - ג'יפורס 3/רדאון 8500 ומעלה (לא כולל MX) אין לי מושג מה זה פיקסל שיידר ובדיקה אמרה לי שאין לי את זה כלל... תודה. תודה רבה. תבורכו.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי חברה ! קניתי כרטיס מסך חדש אשר מיועד למחשב החדש שלי בעתיד - GAIWNARD G4200 650XP GOLDEN SAMPLE 128 ב 1000 שקל. (מרוסיה)! עכשיו חיברתי אותו למחשב הישן והקצת דפוק שעבד תקין עם VOODO 3 מחשב P3 600 עם 128 RAM WIN 98SE עכשיו הורדתי מהאתר של GAINWARD דרייברים מתאימים והכל.. המשחק הראשון שניסיתי זה UT, שמתי FULL QUALITY ורזולוציה ענקית וכל ממש פעל פצצה והתרשמתי נורא! אחר כך שמתי לב שאין שום הבדל באיכות דו מימד כלומר בןינדוס אני רואה הכל כמו שראיתי עם VOODO 3! - זה מוזר, אולי לא התקנתי משהו נכון?? או צריך לשנות משהו? דבר שני כשמתי כמה דיסקים CD בעת הAUTO RUN המחשב עושה RESTART גל הזמן! עוד משהו שנגיד בSERIOUS SAM שיניתי רזולוציה והמחשב נתקע! בכלל יש כזה בעיות פה ושמה.. …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DavidGol,

שלום לכולם, יש לי לוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCI-E x1 עד עכשיו השתמשתי החריץ AGP עם כרטיס X800 ועכשיו אני שוקל לקנות כרטיס HD 4670 ולחברו לחריץ PCI-E x1 השאלה שלי היא האם יש מספיק רוחב פס בחריץ זה בכדי לנצל את יכולות הכרטיס ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jean-paul,

יש לי gforce 2 mx 400 האם ישנם משחקים חדשים מסוימים כמו warcraft לדוגמא שאני יוכל להריץ אותם על high או על mediom :asthanos:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by morbidangel,

שלום לכולם קיבלתי את ה7970 שהזמנתי אתמול מ-tms. אני מתקשה להבין את חיבורי המתח שיש בכרטיס. על הכרטיס עצמו יש שני קונקטורים של 8 פינים. הכרטיס הקודם שהיה הוא gtx460, ואליו היו מחובירם שני קונקטורים של 6 פינים. חפרתי קצת בכבלים הפנויים שיש במחשב וראיתי שיש לי רק 3 קונקטורים של 4 פינים (נדרשים 4 כאלה). קראתי קצת ברשת ראיתי שאומרים שאפשר לחבר כבל של 8 פינים ועוד של 6. אשמ לקבל הכוון. עריכה: הסתדרתי, תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מנסה ללכוד וידאו/טלוויזיה לקובץ MPEG2 או AVI בעזרת כלי התוכנה שקבלתי עם הכרטיס. הלכידה מצליחה בתחום הוידיאו אך אני לא מצליח לשמוע שם קול (הקובץ שנוצר לא מלווה בקול) לפני הלכידה אני שומע ורואה תקין את הטלוויזיה או הוידיאו. האם משהו נתקל בבעיה זו???????? כרטיס הקול שלי הוא: Hercules game theater xp 6.1 . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום זמן רב לא עקבתי בתחום, ויש לי מחשב בן כמה שנים בתקופה של GTX 570ומעבד I5 2500K. חשבתי אולי לשדרג אותו עם כרטיס מסך חדש נגיד GTX 1050 ורציתי לשאול האם באמת זה כמה דורות מעל מה שיש לי עכשיו?

23. יש לי מחשב ישן שנקנה מערוץ הקניות לפני כ4 שנים, יש לו מעבד E2140 ולוח שאני לא זוכרת אבל אני יודעת שבRAM הוא DDR2. האם תהיה בעיה אם ארצה להרכיב לו כרטיס מסך כגון 520GT שכתוב עליו DDR3? - אני רוצה לציין שאני גם מחליפה את המעבד ל E6400

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by alias,

עשיתי בדיקה של הכ.מסך עם התוכנה AquaMark 3 ואלו התוצאות(בתמונה) איך הם בסדר ??? ומה הם אומרות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tintin,

תקציב 1600 ממש גג.. אבל אם יש הבסדל של 100 150 שקל אז לא נורא. ולהביא לינק בבקשה. המסך הוא למשחקים והדבר שאני רוצה ממנו הוא שיהיה שטוח לחלוטין, איכותי ביותר, וחשוב מאוד שיגיב מהר. והכי חשוב שיהיה לו כניסה DVI נראה לי שזה זה . זה הכניסה שיוצאת מכרטיסי המסך. הלבנה הזאת. אפשר להשתמש בה. נכון. או שזה מיועד רק לטלויזיה? תודה רבה!

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים