כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה. בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה. השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה. הכרטיס: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצור אני בשלבים של לעשות את החדר שלי שיהיה מגניב כזה.... מבחינה הכללית וזה כולל את המחשב.... כרגע יש לי מסך של סוני 15 אינץ' ישן (E100) חשבתי להביא מסך 20.1 או עם אשפר יותר בישביל שאני יוכל להנות ממערכת הקולנוע בייתי שיתחבר אצלי למחשב..... העיקר של המסך זה לראות סרטים... ומשחקים..... מה אתם ממליצים לי.... כמובן שהייתי רוצה לקנות DELL ה דגם 2005 לא זוכר את האותיות שלו.... קיצור הבנתי שיבואן שלהם מוכר אך ורק לעסק אז אני צריך לבדוק את זה מקסימום אני יבקש מחבר שלי יש לו חנות מחשבים שאני יקנה דרכו(יש לו עסק לא ? ) מה אתם יכולים להמליץ לי שיתן ביצועים טובים.... מבחינת מחיר אני יודע זה קצת יקר מה שיש לי זה עד 6 אלף .... תודה aleXtazi
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ועוד לא סגרתי מה לקנות מבין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע ברגע שאני אקנה את הכרטיס ואוברקלוק חזק יותר כאשר אני אראה כי הכרטיס אשר קניתי מתחיל לקרטע במשחקים. מה כדאי לי יותר לקנות? ההבדל במחירים הוא לא גורם, 50 שקל הבדל.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, היה ברשותי כרטיס מסך 5850... ונדפק לו הקרור, יש לי אחריות אז פניתי לחנות והם נותנים לי זיכוי.. השאלה מה עדיף לקחת שיהיה באותו כוח מה שהמליצו לי זה 650 עם 2 גיגה זיכרון ללא תוספת או 660 שמה אני יצטרך להוסיף קצת מה אתם אומרים? איזה כרטיס אתם ממליצים שיהיה בכוח של 5850 או יותר חזק אני בעיקר משתמש משחקים סרטי HD ותלת מימד קצת עבודה עם PINNACLE עריכת וידאו ויש לי מסך 42 איץ תלת מימד תודהה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: gtx 750 ti או gtx 950? מה יותר טוב? מבחינת ביצועים ומבחינת הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ממש ישן, יש עליו VOODOO 3000 6, חיברתי VGA ל VGA, זה עובד אבל הLCD מרצד בטירוף. ניסיתי לשנות REFRESH RATE אבל כל הגדרה חוץ מ 60 הוא לא קיבל (הטלביזיה הוציאה "out of range") יש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא לצורך אובר קלוק או משהו... רק טמפרטורה סבירה ושקט! הרבה שקט... ומחיר טוב... ואל תגידו לי להחליף כי בכל מיקרה יהיה לו שימוש גם בעתיד... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה 3dmark 2000 build 335. הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: על איזו רזולוציה ואיזה צבעים להשתמש (16bit או 32bit) כמה אני אמור לקבל? נ.ב יש לי windows me ואפשרות לשדרג לwindows xp pro תודה רבה, אסף 8)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כרגע לא לחוץ לי, ואפשרי מבחינתי לחכות לנובמבר כדי לקנות אותו. התקציב של המחשב יהיה באיזור ה5K. האם כדאי לחכות ל9XXX, או שהמחירים יהיו בשמיים בהשקה ועדיף ללכת על הנוכחיים של NVIDIA? אין לי נסיון עבר עם כרטיסים שרק יצאו ולכן איני יודע האם המחירים בתחילת המכירה הוגנים או לא הוגנים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB וכך גם ל LumberJack_Jim. לאחר מספר הודעות אישיות, גיליתי שהכרטיס של LumberJack_Jim הגיע לאובר קלוק גבוה, הרבה יותר משלי, ללא קירטועים. אני הגעתי ל305/550 כשהמהירות הרישמית היא 250/446. LumberJack_Jim הגיע ל340/578 כשהמהירות הרישמית היא גם כן 250/446. אני חייב לציין, ששתינו לא השתמשנו בשום קירור אחר חוץ מהקירור של הכרטיס עצמו. הטמפרטורה במארז שלי כשהוא בעבודה מאומצת היא 40, במנוחה 32. מישהו יודע למה יש הבדל במהירות שהגענו אליה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו את זה: http://theinquirer.net/?article=30502 נשמע לי כמו כרטיס-מסך מטורף ועוד עם הקירור שדפקו לו :-* למישהו יש עוד מידע לתרום?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להחליף את המסך CRT שלי ל LCD .. (נראה לי שהגיע הזמן) . אני צריך המלצה למסך שיתאים למשחקים בעיקר , התקציב עומד על עד 2500 ש"ח או בסביבות .
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי לאחרונה שני משחקי מחשב חדשים: שר הטבעות- הקרב על הארץ התיכונה 2 וטיטאן קווסט. שניהם ניראים ממש מלבבים, אבל פתאום גיליתי שהכרטיס שלי בכלל לא תואם (geforce 4 Mx). ברשלנותי קניתי משחקים שאינם מתאימים לדרישות המחשב שלי. כל כך קרוב אבל כל כך רחוק... לכן פניתי לפורום זה בבקשה ממכם שתעזרו לי עם בחירת כרטיס המסך. אין לי מושג בדברים כאלה והדבר היחיד שבו אני יכול לעזור לעצמי הוא בהשוואת מחירים. אז אנא... המליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לתקציב של אבא קמצן (עד בקירוב ל-300 שקל), ולדרישות הבאות: כרטיס מסך תומך פיקסל שיידר 1.1 - ג'יפורס 3/רדאון 8500 ומעלה (לא כולל MX) אין לי מושג מה זה פיקסל שיידר ובדיקה אמרה לי שאין לי את זה כלל... תודה. תודה רבה. תבורכו.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה בבקשה לכרטיס מסך למחשב הביתי שלי, מפרט: Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box Crosshair IV Formula AM3 Antec TRUE POWER TRIO 550W הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon HD4550 512mb והמארז שלי הוא coolermaster gladiator 600 אם נדרש עוד איזשהו מידע על המפרט אשמח להוסיף. בכל קמקרה השימושים שלי הם ניגון סרטי HD גיימינג (לא דברים מטורפים, לא מצפה שיריץ לי כל דבר על ההגדרות המושלמות אבל שיראו טוב) משתמש מידי פעם בVM אם זה רלוונטי פוטושופ זהו בעקרון. הדבר שהכי חשוב לי הוא שההמלצה תהיה מwww.tigerdirect.com אם אפשרי מכיוון שאני מתכוון לקנות אותו בחנות פיזית שלהם בארה"ב, התקציב הוא עד 150$ אם אפשרות לחריגה עד 200$, יש לציין שאין לי בעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס Gigabyte 7850 2GB ..vs 7870 vs gtx660 או להשקיע על 7950 3GB מיפרט: enermax naxn 550 e7500 ep45 ud3lr 6GB 3HDD רוזולוציה:1440X900
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה ללכוד וידאו/טלוויזיה לקובץ MPEG2 או AVI בעזרת כלי התוכנה שקבלתי עם הכרטיס. הלכידה מצליחה בתחום הוידיאו אך אני לא מצליח לשמוע שם קול (הקובץ שנוצר לא מלווה בקול) לפני הלכידה אני שומע ורואה תקין את הטלוויזיה או הוידיאו. האם משהו נתקל בבעיה זו???????? כרטיס הקול שלי הוא: Hercules game theater xp 6.1 . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי ASUS 9800GT 1GB במחשב ואני רוצה לקנות כרטיס חדש יותר חזק, אבל מקריאות בפורומי חומרה באינטרנט, ממליצים לעשות SLI מאשר לקנות כרטיס מסך חדש באותו מחיר של שניים. וגם בעצם המערך SLI הוא יותר חזק. אז, רציתי לדעת מה הדרישות להתקנת מערך SLI של 9800GT 1GB? האם זה משנה אם כרטיס אחד הוא של חברת ASUS והשני יהיה של GYGABITE לדוגמה? שניהם 1GB! ואיך אני מסדר את זה כמערך SLI? או שאני פשוט מכניס את הכרטיס מסך החדש וזהו?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מבית xfx radeon he 4870. או sapphire radeon hd5770 אני חייב לציין 4870 ממראה חיצוני נראה מרשים יותר מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שכבר די חפרו על הנושא הזה וכבר קראתי הרבה תגובות (גם באתר וגם באתרים בחול), אבל השאלה שלי קצת שונה (אני חושב) מה עדיף בין שתי הכרטיסים הללו: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX57501GBD5-PDH~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTS450PCX1024~8~0.htm לפי מה שאני רואה בפורמים לפחות gts450 עדיף אבל מה שאני לא מבין זה עם hd5750 ניתן להשמתמש באופציה של הcrossfire כך שאני קונה כעת כרטיס מסך בכ700 ש"ח ובעוד שנה או שנתיים במקום לקנות כרטיס מסך יקר אני פשוט קונה את אותה כרטיס מסך בהרבה פחות ומקבל כרטיס מסך ממש טוב! השאלה האם אני צריך לקחת את זה בתור שיקול? האם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה אני בונה מחשב חדש אז אין עדין ספק (על איזה ספק אתם ממליצים)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה בחברה ההונג-קונגית הזאת, ואני לא רואה הרבה ביקורות והתייחסויות אליה. עושה רושם שכל כרטיס שלהם זול ב10-15 אחוז מהמתחרות. ספציפית צד את עיני כרטיס זה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=76NPH6DV8SXZ האם למישהו יש מידע\ניסיון לגבי הכרטיסים האלו? למען העניין מעניין אותי אם גוף הקירור שלהם זהה ברמתו פחות או יותר לחברות הבכירות. חשוב לי מאד שהכרטיס יהיה חרישי בIDLE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הHD4850 יכול להחזיק את המשחקים החדשים, Crysis, FarCry 2, GTA IV, GRID וכדומה ברזולוצייה כזאת גבוהה? היות והזמנתי מסך 23" FullHD חדש (Samsung 2333SW) האם הכרטיס יחזיק את המשחקים בצורה טובה? או שאלץ להתפשר באיכות כמו הורדת פילטרים וכו'.. כרגע אני עם מסך 17" (CRT) שפועל על רזולוציית 1280x1024 והכרטיס מסך מריץ נהדר את המשחקים בלי שום בעיות או ויתורים מסויימים. תודה מראש לעונים .
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראשון Quadro FX 570 256MB שבנוי למטרות גרפיקה ורינדור תלת מימד אבל הדאגה שלי שהוא נחשב ישן ואין תמורה מלא למחיר 980 שח השני HD 4870 1GB Toxic GDDR5 שהוא יותר למטרות משחק אבל אני לא יודע באמת אם הוא יהיה יותר חזק מהראשון מחיר 1000שח שלישי GTS 250 1GB GDDR3 מחיר 950 שח מטרות כרטיס- פוטושופ - פלאש - עיבוד וידאו - רינדור תלת מימד לא משחקים ! מה הכרטיס הכי כדאי רוצה חוות דעת של מומחה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הכי מומלץ? אני לא גיימר רציני במיוחד אבל רוצה לשמור על אופציות פתוחות לעתיד. בנוסף יהיה אובר קלוק, מקווה שגדול. כרגע אני חושב על ה 8600GT של גיגה בייט. יש המלצות אחרות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במפרט כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות (gtx 1070) ראיתי שדרוש לו 500w . - האם הכוונה שרק הכרטיס עצמו דורש כזה מתח או שמדובר במתח הסופי שכל המחשב אמור לקבל בסה"כ? לצורך העניין, ראיתי פה בדיונים שמי שקונה כרטיס שכזה ויש לו ספק של 500w - אתם עונים לו שזה בסדר..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-