עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. ;D יש לי מחשב די מיושן עם P3 500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהתלות שלו במעבד תיהיה הקטנה ביותר בכדי להשיג ניצול טוב שלו איזה כטיס מבחינה זו עדיף 8500LE או 440MX

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by qpalzm,

http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDWIN7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 בקצב הזה 7800GT יעלה גרושים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום חברים, לאחר יאוש מתמשך בזמן משחק battlefield 3 עם כרטיס GTX570 החלטתי להחליף אותו. זאת ההודעה שהייתי מקבל: Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered האם לדעתכם המחליף שלו GTX670 התגברו על הבעיה והוא תומך ללא בעיות דרייבירים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Quickly,

כדאי להחליף x800xl ל 7800GT נותנים לי פיצוי של 1050 ויש לי 400 מיותרים ככה שתאמת אין לי הרבה מה לעשות איתם ככה שיש לי 1500 שקל שווה להוסיף 200 שקל +- ולקחת 7800GT תאכלס לא נראה לי כדאי ממש למה עדיף לחכות לדור הבא של המשחקים וכרטיסי המסך ועד אז כבר אני יהיה בצבא ב"ה ובכמה הבדל כבר יכול ליהיות? 20fps גג קיצר לא יודע אם שווה לי תנו את דעתכם... + אני מאד מרוצה מהכרטיס והמביצועים שלו בתור גיימר שמשחק על כבד משחקים כבדים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DoctorSuS,

אני קניתי לאחרונה שני משחקי מחשב חדשים: שר הטבעות- הקרב על הארץ התיכונה 2 וטיטאן קווסט. שניהם ניראים ממש מלבבים, אבל פתאום גיליתי שהכרטיס שלי בכלל לא תואם (geforce 4 Mx). ברשלנותי קניתי משחקים שאינם מתאימים לדרישות המחשב שלי. כל כך קרוב אבל כל כך רחוק... לכן פניתי לפורום זה בבקשה ממכם שתעזרו לי עם בחירת כרטיס המסך. אין לי מושג בדברים כאלה והדבר היחיד שבו אני יכול לעזור לעצמי הוא בהשוואת מחירים. אז אנא... המליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לתקציב של אבא קמצן (עד בקירוב ל-300 שקל), ולדרישות הבאות: כרטיס מסך תומך פיקסל שיידר 1.1 - ג'יפורס 3/רדאון 8500 ומעלה (לא כולל MX) אין לי מושג מה זה פיקסל שיידר ובדיקה אמרה לי שאין לי את זה כלל... תודה. תודה רבה. תבורכו.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש, עם RADEON 9700PRO (לפחות אמור להיות). עכשיו, אני בכלל לא בטוח שבאמת זה ה-PRO, נראה לי ששמו לי את ה- RADEON 9700 הרגיל. איך אני יכול לבדוק את זה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כרגע אני עם המפרט שיש בצד (מפרט 1) ואני עם רזולוציה 1280X720 כי הLCD לא נותן יותר אז ככה שאני די מוגבל! בסך הכל הכרטיס מזיז יפה מאד את המשחקים אבל משום מה יש משחקים חדשים שכבר 512MB לא ממש מספיק כמו GTA4 וקריסיס או בטח גם מאפיה2 אז ככה שאני דיי מעונין אם יש צורך בכלל!בנוסף הבנתי שיש היום כרטיסים במחירים טובים עם תמורה טובה! ובימידה וכן שלא היה יותר ארוך מה8800GTS שיש לי כרגע כי אחרת הוא לא היכנס תודה מרואש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ben060,

אשמח לתשובה בן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by YOU123,

מה יותר עדיף למחשקים כרטיס X800PRO או 6800GT למחשקים כבדים תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1.6 מעבד פ-4 לוח אינטל d850mv 512 RDR ?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by coch,

האמת שנחמד. נא לתרום.. חג שמח וסופש נעים.

14. Started by omri1958648,

יש לחבר שלי כרגע מחשב עם מעבד של I5-3470 8GB RAM וכרטיס מסך של GT740 השאלה היא אם אני מביא לו את הR9-270X TOXIC משומש למחשב (בחינם, הכרטיס מסך הישן שלי) המחשב שלו יחזיק עם הכרטיס מסך הזה הוא יצליח לנצל את כל הכוח שלו ולא יהיה לו צוואר בקבוק ? בעיקרון הספק כוח שלו הוא 450 W ואני מתכוון ללכת להביא אחד מKSP את זה : https://ksp.co.il/?store=Modiin&changeSnif&uin=23063&select=.1108..140.&txt_search= לגבי המארז הוא צריך להיכנס אני עוד אבדוק את זה לפני וגם אני אבדוק עם הלוח אם שלו מתאים כי כרגע הוא עוד לא שלח לי את הפרטים האלו תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. טוב לפני חודש ככה קניתי את ה TWINTECH 9800GT OC EDITION XXT 512Mב 735 מ FOXPC כדאי לי להחליף ל TWINTECH 9800GTX+ HEATPIPE 512m שהמחיר שלו 1050 ההפרש הוא 315 אבל בגלל שהוא אצלי כבר חודש אני צריך להוסיף עוד 145 שקל שזה יוצא 460 שקל להוסיף. האם זה שווה את הכסף?זה יתן לי ביצועים טובים יותר?אני עכשיו משחק על רזולוציה 1280*1024 אבל בעוד בערך חודש יקנו לי מסך חדש ואני ישחק על 1600*1200. אז משתלם ליקנות עכשיו את הכרטיס?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. רציתי לשאול אם אני קונה היום sli אם 6600gt ובתקווה שעוד שנה החברה שאני קונה ממנה את הכרטיס תמשיך ליצר 6600gt ואני יקנה ממנה הם הsli יעבוד? נ.ב אל תתחילו להגיד לי שsli לא שווה יש סיבה שאני קונה רק תגידו אם יעבוד או לא.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by leahd3,

שלום המחשב שלי: amd 720 be 4 giga ddr2 enermax 525 pro ud4p gigabyte אני מעוניין בכרטיס מסך שיחליף את ה4850 שלי. חשבתי על 6950 או 6850X2 מה דעתכם כי המחיר יוצא אותו דבר(הפרש של שקלים)?? אשמח לתשובה חד משמעית. אני משחק פול hd תודה מראש לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. חצי RTX 5090 במפרט הטכני וגם במחיר - האם GeForce RTX 5080 הוא כרטיס שבאמת יש לו מקום בשוק לאלו שלא מוכנים להשקיע מעל לעשרת אלפים שקלים רק לכרטיס מסך? לקחנו את אחד הדגמים המתקדמים של RTX 5080 לבחינת ביצועיםלכתבה

19. http://www.fudzilla.com/news/processors/43118-samsung-ramping-up-to-7nm-next-year Samsung ramping up to 7nm next year אני קורא על כרטיסי מסך 16 NM של נבידיה ואני חייב לציין שתקן HDMI 2.0 מהגרועים שנוצרו שהוקם נבנה בתאוריה בלי באמת בדיקות ורק צרות , צוואר בקבוק ותעשייה שלמה של מסכים , טלוויזיות , רסיברים , מחשבים תקועה בשטות הזאת של HDMI 2.0 כל מי שקונה היום מכשיר עם HDMI 2.0 יתקע מהר מאוד עם מוצר מיושן כי כל המוצרים עוברים ל- HDMI 2.1 פי 3 רוחב פס ודרך הגב זה גם לא יספיק לכל דבר ! כלומר כרטיסי מסך עם HDMI 2.0 הגרוע יעבור מהעולם . כרטיסי מסך שקטנים פי - 2 יכנסו לעולם ויביאו תקן חדש , מהירות ויכו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nadaviz,

מחפש כרטיס מסך לחבר עד 400 ש"ח למשחקים (בינוני ומטה) רזולוציית המסך כרגע היא 1280X1024 וכמו כן אין לו ספק כח עם יציאת חשמל אז הכרטיס צריך להיות ללא חיבור חשמל חיצוני. תודה, נדב

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כרטיס מבית xfx radeon he 4870. או sapphire radeon hd5770 אני חייב לציין 4870 ממראה חיצוני נראה מרשים יותר מה אתם אומרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by landmn,

עקב מגבלות תקציב חמורות אני שוקל להסתמך על כרטיס מסך מובנה ומאוחר יותר לקנות כרטיס נפרד ומשופר. בכל מקרה אני מתכוון לקנות 500MB זיכרון. השאלות שלי - מלבד משחקים, באיזה דברים הכרטיס המובנה יגביל אותי ? מה ירידת הביצועים באחוזים שיש ביישומים כלליים בין כרטיס מובנה לכרטיס חיצוני מינימלי (אולי מישהו יכול למצוא השוואה באינטרנט) ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מפתחת השבבים מסאניווייל מתכוננת לקפיצה הטכנולוגית הבאה בעולם ייצור השבבים, ומתכננת לספק לנו שתי ארכיטקטורות חדשות בשלושת השנים הבאות לכתבה

24. Started by thedarkman,

שלום הלכתי היום לKSP להזמין מחשב והם אמרו לי שאין להם של Shappire HD5850 שלא יהיה יותר ברשת KSP,יש להם רק GIGABYTE HD5850. מה ההבדל בין GIGABYTE לבין Shappire ? מה יותר עדיף GIGABYTE או Shappire? לאיזה חברה יש קירור שקט יותר? לאיזה חברה יש קירור טוב יותר? מה אתם מציעים לי? דרך אגב איזה משהו אמר לי שבכרטיס הספיציפי GIGABYTE 5850 יש בעיות עם הBIOS הוא אמר שאם אני לא יעדכן מדי פעם את הBIOS אז יהיו לי מלא בעיות הנה הכרטיס שאני מתכוון אליו:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9942 האם זה נכון? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Kfir,

ב- 1024X800 32bit high quality מיפרט : XP 1900 Epox 8K3A+ 333 512Mb Corsair 2700 cas2 ANTEC 430V Geforce 2 MX400 64 MB (זמני) כרטיס מסך אמנם עתיק, אבל המערכת בכלליות חזקה, ניקוד לא נמוך מידי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.