עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כרגע אני עם המפרט שיש בצד (מפרט 1) ואני עם רזולוציה 1280X720 כי הLCD לא נותן יותר אז ככה שאני די מוגבל! בסך הכל הכרטיס מזיז יפה מאד את המשחקים אבל משום מה יש משחקים חדשים שכבר 512MB לא ממש מספיק כמו GTA4 וקריסיס או בטח גם מאפיה2 אז ככה שאני דיי מעונין אם יש צורך בכלל!בנוסף הבנתי שיש היום כרטיסים במחירים טובים עם תמורה טובה! ובימידה וכן שלא היה יותר ארוך מה8800GTS שיש לי כרגע כי אחרת הוא לא היכנס תודה מרואש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by NuXeR,

היי, אני עומד לפני קנייה של 2 כרטיסי 4850 של Sapphire ש-1,600 ש"ח לשימוש ב-CrossFire על לוח X48. חשבתי לעצמי, 2 קירורים של S1 = 250 ש"ח בערך 2 הכרטיסים = 1600 ש"ח תוספות עבור לוח X48 = 100 ש"ח בערך סה"כ = 1950 ש"ח. האם לא אוכל כבר לקנות בסכום הזה את ה-4870x2 כשיצא ? ביצועיו קצת יותר טובים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום זמן רב לא עקבתי בתחום, ויש לי מחשב בן כמה שנים בתקופה של GTX 570ומעבד I5 2500K. חשבתי אולי לשדרג אותו עם כרטיס מסך חדש נגיד GTX 1050 ורציתי לשאול האם באמת זה כמה דורות מעל מה שיש לי עכשיו?

4. Started by comandobx,

היי חברה, אני רוצה לוודא שהמחשב שלי תומך בGTX 680. ראשית יש לו סלוטים של PCI-E 2 ולא 3. האם זה עדיין בסדר ( כי שמתי לב שהכרטיסים החדשים משתמשים ב-3). בנוסף לזה, יש לך i7-920 (הסדרה הראשונה של סנדי בירדג') וספק כוח של 750W. האם הספק חזק מספיק בשביל הכרטיס GTX 680. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כנ"ל אין מגבלת תקציב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by VoLcAnO11,

היי אנשים, קניתי GTX 660 , ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב בעברית איך להמהיר את כרטיסים מסדרה GTX 600 של נווידיה. ראיתי שזה קצת יותר מסובך בגלל throttling. ועוד משהו : כדאי לעשות את זה עם gigabyte oc II Guru או msi afterburner? כי יש לי כרטיס של גיגהבייט

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by holoyolo,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס ולפי הצרכים הבסיסיים שלי מצאתי שהgtx 970 הוא יעשה בשבילי את העבודה, הבעיה היא שהמחשב מחובר לטלוויזיה 50 אינץ 4k האם הכרטיס מספיק חזק כדי להציג את הרזולוציה הזאת בטלוויזיה כאשר מופעל משחקים סרטים ב4k?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by agishron,

עד היום תמיד היו לי כרטיסים של ATI. בגלל שאני עובד עם שלושה מסכים, תמיד יש לי כרטיס עיקרי 4850 ואחד משני 4550 לפי מספר שבועות התקנתי ADOBE CS5 וגילית על ה MERCURY ENGINE שחייב כרטיס GTX285 על מנת לנצלו. לאחר שהתקנתי את ה GTX285 הייתי בטוח שאם אני רוצה לחזור להשתמש בשני כרטיסים במקביל, אני אצטרך עוד כרטיס בסיסי של NVIDIA. היום החלטתי לנסות ולשים את הכרטיס הבסיסי של ATI במקביל ל GTX285, וזה עובד מצויין!!! אם מישהו חושב שעשיתי טעות, או שיהיו לזה השפעות בעתיד, אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני משדרג השבוע כרטיס מסך חדש למחשב, שיתחבר למסך LCD 22"WIDE ומסך טלוויזיה HD Ready 32" (רזולוציות 1680X1050 ורזולוציית HD) למסך מחשב אני מחבר בDVI ולטלוויזיה בHDMI רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל חזק מספיק בשביל שיהיה שיפור בזכות הכרטיס מסך... מעריך כל תגובה! המחשב הוא : HP Compaq dx7400 Microtower Intel pentium Dual Cpu e2160 @ 1.80GHz 1.79GHz, 2.00gb of RAM הכרטיסים: Gainward Bliss 250GTS 1GB DDR3 Green Edition Gainward Bliss 9800GT 1GB DDR3 Green Edition Sapphire ATI Radeon HD4850 Battlestation 1Gb GDDR3 (העדפה לאחד מהם??) צריך תשובה דחופה תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Pixel Fillrate מה זה ? ואיך זה משפיע על איכות תמונה ? דבר נוסף למה הוא לא משתפר בהרבה בכל דור ? אין שוני בהרבה בין 7850 ל- 7970 בתחום הזה 27.52 GP/s מול 33.6 גם לא מובן מה זה ? Computing Performance SP Computing Performance DP http://hwzone.co.il/hardware/news/139327

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. התיכנון היה לקנות את כרטיס המסך 7600GT, אבל אין לי בעיה להוסיף את הכסף ולקנות את ה7900GT. אף פעם לא היה לי כרטיס מסך שנחשב לחזק, וחשבתי שהגיע הזמן שאוכל לשחק בהגדרות הכי גבוהות במשחקים . מה אתם אומרים? שווה את ההשקעה הנוספת, או שהכרטיס המסך הראשון יספק גיימר ממוצע כמוני?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mosheazran,

מישהו יודע אם שווה לקחת את הגרסה הזאת LEADTEK Geforce 8800GT 256B של 256 מגה בית הוא עולה 1200-1300 והאם יש הבדל רציני בין זה ל 512 מגה תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Quickly,

אוקי אנשים השאלה שלי היא האם PCI x1950xt 256 יפעל במחשב שלי המפרט: amd3000+ venice @ 2150 HEC 400 PQI 3000 512x2 dual MSI neo4 asus x800xl pci-e בעוד שעה שעתים אני יוצא לחנות לרכוש את הכרטיס והשאלה שלי האם הוא יפעל על הכרטיס כתוב GDDR3 והזכרונות שלי האם DDR1 אבל אני לא חושב שזה קשור? זה המפרט של הכרטיס http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169 עזרה דחוף! תודה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DEMON HUNTER,

יש למישהו מידע על יכולות הOC של הכרטיס ויש לי עוד שאלה לא ממש קשור מישהו יודע עד לאיזו מהירות אפשר להגיע אם GF4 TI 4600 של SUMA ( אם יש ) אם ה4200 עוקף את ה4600 הא?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Urchin,

אהלן, אני רוצה לקנות מסך . ה"מועמדים" הם כרגע LG Flatron 19" 995 או Samsung 19" 959NF . עזבו אתכם כרגע מחירים... אני רוצה לדעת איזה מסך מבין אלה למעלה כדאי לי לקנות ? תודה מראש, ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BeNzZy-BoY,

ראיתי באחד הנושאים בפורום (בהשוואה בין ה- Gigabyte RADEON 9200SE 128MB לבין ה- Geforce 4 mmx400 128), שאפשר לקנות את Grfoorce TI4200 ב-600 שקל אם זה נכון אז מי שרשם את זה שישלח לי בבקשה קישור לאתר תודה מראש... :-*

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ScreaMan,

טוב אז כך אני בא להתקין עידכון לכיפרוס 2 (של nvidia) אז באמצע ההתקנה זה רושם לי NVIDIA GeForce 2 mx/mx 400 has not passed wondows logo testingto verify its compatibility with windows XP Continuing your installation of this software may impair or destabilize the correct operation of your system וזה אומר לי לעשות לוגו טסט מישהו יודע מה הבעיה מה אני צריך לעשות בשביל לפתור אותה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omri_ro,

לאור העובדה שאני לא מחפש יותר מידי ביצועי "סוף הדרך" אלא משהו שיריץ לי בצורה מכובדת מישחק או שניים מידי פעם (במיוחד FS )ומעדיף לקנות משהו שלא יכאב לי כארצה להחליף אותו בעוד.... (שיתחשק לי) מדובר על ASUS או GAINWARD מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jean-paul,

יש לי gforce 2 mx 400 האם ישנם משחקים חדשים מסוימים כמו warcraft לדוגמא שאני יוכל להריץ אותם על high או על mediom :asthanos:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Av_Killer,

נאמר לי מהבחור בפלנטר שדווקא שווה ללכת על הגרסה הזולה של GAINWARD עם הרפרנס במערך כי הכרטיסים נניח של GIGABYTE מוציאים את האוויר לתוך המארז וזה יעשה אותו טוסטר. הבעיה שהבוסט שלו נמוך ב200MHZ מהGIGABYTE, מה אני עושה :\

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by X7-007,

גירסה שאפשר לשנות את הוולטז לגירסה רגילה ! תירשמו ותורידו http://www.overclock.net/t/1265543/the-amd-how-to-thread# http://www.overclock.net/attachments/8046 התראד או אני לא לוקחים אחריות על נזק שיגרם תשתמשו בחוכמה ותקראו מדריכים !

22. שידרגתי את המחשב שלי לפני כמה חודשיים אך עדיין לא שדרגתי כרטיס מסך. אני מתלבט כיום איזה כרטיס לבחור ומשום מה אני דבוק ל GTX 680 בלי סיבה טובה. אני מאוד רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי להרבה זמן משום שאני לא הולך לשפר עוד את המחשב. אני מתעסק בעיקר במשחקים וסרטים על המחשב הזה, פחות בעבודות ואינטרנט. הנה המפרט שלי: מעבד: I7 3770 לוח אם: gigabyte H77M-D3H זיכרון : 16GB DDR3 דיסק קשיח: 2T כרטיס זיכרון 120GB SSD כרטיס מסך נוכחי: GTX 260 מסך 23' אני מעוניין בכרטיס מסך כבר המון זמן אבל מתלבט יותר מידי זמן,אני צריך עזרה בבקשה. (מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA משום שיש לי מעבד אינטל)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא הכי Cost-Effective, ז"א שיתן מקסימום ביצועים ביחס למחיר. התקציב מוגבל ל- 750 ש"ח ואני קונה אותו כחלק ממחשב חדש (רצוי ב- TMS). משחק לדוגמא שאני רוצה להריץ בהגדרות גבוהות: Civilization 5 אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. https://www.notebookcheck.net/Nvidia-has-been-sneaking-in-slower-GeForce-MX150-1D12-variant-onto-some-Ultrabooks.289358.0.html במקום לעבוד ולספק תחרות אמיתית ל AMD המתעוררת Nvidia בוחרים שוב ושוב במונקי ביזנס.

25. רציתי להתייעץ עם הקליברים כאן בנוגע לכרטיס AGP עבור מערכת ישנה שהכרטיס המקורי שלה התפגר , ,אבל עדיין עובדת באופן מושלם ,יציב ומספיקה לרוב צרכיי(כרגע עובדת עם כרטיס מסך PCI בן 10 שנים עם 2 MB זיכרון עליו חה ,חה ,חה) . שימו לב שמתוכננת קנייה בזמן הקרוב של מחשב חדש (נוסף) לצורך הרצת משחקים כבדים . ההיגיון שמאחורי השדרוג של המחשב הישן הוא ברצוני לשחק ב-lan עם חברים שבאים אליי . במקרה כזה ,של משחק lan מדובר במשחקים בני 3-2 שנים בסגנון DOOM3\HL2\FARCRY. חיפשתי בנרות כרטיסי agp נורמאליים מיד שנייה כאן ב-trade zone ובאתרים נוספים ,אולם אין כמעט כרטיסים שכאלה והנדירים שיש ,עולים הון עתק שאין לי, וגם אם היה לי, אז ממילא לא הייתי מוכן לשים אותו על מערכת ישנה שעלולה ,כדרך הטבע לשב…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים