כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום. הכרטיס החדש הגיע ואין מאושר ממני. השאלה מה הלאה? איך אני מוודא שאני מקבל את כל מה שהוא יכול לתת? התקנתי את התוכנה של Gainward שנותנת למשל OC. האם זה בטוח לבחור את האפשרות של OC מאקסימלי שהתוכנה נותנת? התקנתי את ה- Detonator 4 החדש. יש עוד דברים שמומלץ לי לעשות? יש לי כרגע שני מסכים. אחרי כמה ניסיונות כושלים הצלחתי להריץ את המחשב בתצורה שמאפשרת לי לשלוח חלון למסך השני וזה מאוד נוח בינתיים. השאלה מה הפגיעה בביצועים למשל? האם למישהו יש המלצות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג geforce 9500 gt המסך הרגיל מחובר ליציאת ה dvi יש לי גם מסך טלווזיה בעל כניסת vga חיברתי את המסך לכרטיס מסך עם כבל vga אך למה אני לא רואה את השידור בטלוזיה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות את ה IIYAMA 19 PRO 454 ..אבל מצאתי תרד שנאמר שם שמבחינת איכות תמונה המסך הזה לא שולט. בתור אחד שיושב מול המסך בין 3 ל 4 שעות ברציפות על הקיובס חשוב לי מאוד תצוגה ברורה ואני לא רוצה לסבול מכאבי עיניים וראש לאחר שהייה ארוכה מול המסך . התקציב אומנם עומד על 2500 אבל אם יש משהו במחיר יותר סביר שנותן תמורה מעולה למחיר אז לידע אותי . תודה מראש !
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים ממש גרוע?יש לי כרטיס מסך גיפרורס 6600 האם מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי מסך חדש לחלוטין של חברת MAG כתוספת למסך MAG ה - 17 אינץ טריניטרון הישן הזכור לטובה בתקווה שגם המסך הזה ימשיך את המסורת והביצועים הטובים של המסך הקודם. בהתחלה קניתי מסך 17" מדגם 786PF שטוח לו הייתה בעיית הדלקה וכיבוי ומייד מימשתי את האחריות והחלפתי אט ליתר דיוק שידרגתי את המסך למסך אחר מדגם 996PF שטוח אף הוא רק בגודל של 19". המסך שעשה בהיות כבר ביום הראשון עם בעיות הכיוון הנוראות שלו שגם כיום כעבור חודשיים אינו מכוון היטב גם לאחר הרבה נסיונות (גם של הטכנאים אצל היבואן) סובל מבעיות כגון אי דיוק בצבעים וצבעים מרוחים שבמסך גדול כזה לא אמורים להופיע וריצודים מעצבניים. דבר נוסף ששמתי לב הוא שהמסך מעייף את העיינים בצורה מאוד בולטת, מה שהמסך הישן שלי לא היה גו…
-
היה לי כרטיס 9600SE המוחלש ביותר בסדרת ה 9600, אז אמרתי נשדרג ל 9600XT ביד שניה, אבל מאז ששידרגתי הרעש שהוא מפיק בלתי נסבל! האם זה נורמלי, האם אפשר להפחית קצת את הרעש? על ה SE לא היה מאוורר. ועל ה XT יש. גם הבנתי שהXT מומלץ OC. יש לי מחשב ישן יחסית: פנטיום 4 1600 512 זיכרון DDR במהירות של 266 והכרטיס 9600XT האם שווה לי לעשות OC כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
PCIE 2.0 יש לו פס רוחב של 80GB ו 3.0 PCIE יש לו פס רוחב של 128GB השאלה כמה פס רוחב באמת משתמשים הכרטיסי מסך בעולם האמיתי ? איך אפשר לדעת ? למשל אצלי בכרטיס רשום 76.8 ולמשל ב GTX 1650 רשום 128 GB בפועל בכמה הם משתמשים ? אפשר לדעת ? יש דרך לדעת ?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי כבר דיי הרבה זמן את ה Ti4600 ועד עכשיו לא ידעתי בכלל שיש לי pipes. ראיתי איפהשהוא בדקתי באידה32 ואכן יש לי: 4xPixel Pipelines 2xTMU Per Pipeline 2xVertex Shaders 1xPixel Shader איך אני מפעיל את הצינורות? (מישומה הדרייבר שלי בעברית... אז מישהו יכול להסביר לי בעברית?) וד"א לאיזה שיפור אני יכול לצפות כאשר הצינורות פועלים?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני מריץ את המשחק מאפיה(הבעיה קיימת גם warcraft 3 ),כל כמה שניות ישנה קפיאה קצרה מאוד של המשחק שמלווה באור אדום המציין שהכונן הקשיח פועל(האור פועל רק במקביל לקפיאה) מאוד מרגיז. אני מפעיל את המשחק מאפיה על רזלוציה 1600X1200 עם פירוט מקסימלי(ללא AA וללא Anisotropic) אני מפיק עד 25-פריימים בשניה(לפחות על פי תוכנת fraps) הורדת הרזלוציה ל1024X768 משפרת את הפריימים לשניה לעד-30 בשניה אבל הבעיה לא נפתרת. מפרט המחשב שלי מצוין תחת מפרט מחשב(500@220 -athlon xp 1700+gf 3 ti 200, ציון:7460 3d mark 2001se), השתמשתי בכל 3 סדרות הדרייברים האחרונים של nvidia (כרגע 41.09) הבעיה לא נפתרה.גם החלפה לdirectx 9 לא הועילה. מה הפתרון לבעיה? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות החלפה של כרטיס מסך היום התחלתי לחשוב על כמה כרטיסי מסך החלפתי במהלך השנים וכמה כסף הוצאתי על זה והכי חשוב בממוצע כמה זמן לקח לי להחליף כרטיס מסך הכרטיסים שהיו לי מתחילים מ 92 trident 8900D cl5227 ati mach64 matrox G100 ati xpert@PLAY diamond monster 3d 2 radeon 8500lE GF440MX radeon 9600pro radeon 9800PRO GF8800GS עד היום שזה לא רע לתקופה של 15 שנה המחיר ששילמתי על הכל יוצא בערך 7400 שקל ולחלק בזמן יוצא לי 500 שקל לשנה בערך שזה דיי סביר יחסית להוצאות אחרות בשנה כמה יצא לכם ? גם מחיר ממוצע וגם זמן החלפת כרטיס ממוצע או לחילופין כמה כרטיסים במשך כמה זמן ?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה.. לפני דיי הרבה זמן קניתי את הכרטיס 9600GT של SPARKLE. וכחודש אחרי הקניה, המשחק התחיל... לקרוס. מה שמוזר הוא שהכרטיס קורס בעיקר במשחקים הפחות כבדים. לדוגמא CRYSIS, FARCRY2, GTAIV, UT3 עובדים מצויין גם עם OC. אבל לאומת זאת WOW, HL2, CS:S ועוד כמה משחקים שעכשיו ברח לי השם שלהם, קורסים בלי סוף. הכוונה בקריסה: Black screen of death - המסך מאבד כל קשר למחשב והסאוד נתקע בלופים וכל מה שנשאר לי לעשות זה ריסט ידני למחשב. עוד פרטים בקשר למחשב (בשביל לחסוך שאלות): E8400 4G RAM ספק (אין לי מושג מה החברה, אני רק יודע שהתקינו לי אותו בחנות בידיעה שהכרטיס מסך תומך בו והוא לא ג'נרי) 400W GA P35 DS3L כל השאר לדעתי מיותר. אםם.. נראה לי כתבתי הכל. עריכה: הדרייברים הכי מעודכנים. (180.…
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך NVIDIA בתקציב של 500 ש"ח + - המטרות הן עבודות גרפיקה די כבדות, כמו AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP, 3D STUDIO, SKETCHUP, עבודות רינדור וכו' המעבד הוא כנראה יהיה i3 ספק כוח SEASONIC 430W אני חשבתי על Gigabyte nVidia Geforce GT240 1Gb... האם הוא יספק אותי לצרכים שלי? מה לגבי השקט שלו? תודה...
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
למערכת של dual core e5400, זיכרון 2GB השימוש העיקרי משחקים באינטרנט ומשחקים קלים איזה כרטיס עדיף ולמה? מבחינת ביצועים ומחיר?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מגיע לתפריט של ה AA וה FF ואיך מפעילים אותו ?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכם, אני פונה רק למי שיש לו את הכרטיס הנ"ל: רציתי לדעת את המהירות של המעבד ושל הזיכרון. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול את חברי הפורום על הכרטיס הנ"ל: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2200278 אני מעוניין בכרטיס איכותי שאני אוכל לשמור סרטים מהטלוויזיה למחשב ברזולוציה גבוהה. שאלה נוספת היא, איך הכרטיס הזה ביחס (מפרט טכני - לא שם של חברה) לכרטיס של Leadtek שעשו עליו כתבה כאן באתר לפני יומיים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
two weeks ago i posted a thread about having R9500/9700 on a bx440 board and the question was if this thing will work on such board well, since im a certified lunatic and frankly insane i had to test this theor, i dont know why and for what but i have to share my expiriance with u ppl. i got 3 boards, Ti4400, R9500pro and R9700 and run to my old abit BH6 with joy oh joy of seeing this cards operate on it after spending a month on reading every possible info about AGP 1.0, 2.0, 3.0 and alot of other tech, i got confident that this thing should work right out of the box i stuck the card in the agp slot, check everything is right and turned on the power ........... , the sc…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני עובד עם מסך 15" של elite... הוא משמש אותי מאז 1996 ואני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה משהו קצת יותר גדול... ראיתי שמוכרים את ה-CTX PL9 בקצת פחות מ-1300 ש"ח... שמעתי על CTX שהם לא רעים... האם יש על מה לדבר בתחום ה-19" או פשוט להשקיע ב-17" איכותי? חשוב שתזכרו ש: -בתקציב שלי אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם יותר מזה (hell, ה-1300 שקל האלה זה משכורת של 4 חודשים...). -אני לא מתכוון להחליף את המסך הזה בשנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה לטווח ארוך. -אם יש משהו שאני לחלוטין לא מבין בו זה מסכים (האמת שגם סורקים אבל הם לא מעניינים אף אחד)... אני אשמח לאינפורמציה על פרטים טכניים של המסך ו/או קישורים לאתרים שמסבירים על מושגים כאלה ועל מה צריך לשים את הדגש. תודה מראש! P.S. לא…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הgtx 970 g1 אני רוצה לדעת אם הספק seasonic ss-550rt מספק לו תחיבורים המתאימים ויתן לו מספיק מתח. הבנתי שיש לספק חיבור של 6+6 ושיש לו גם כמה של 2 שאפשר לעשות 6+6+2 וככה יצא 6+8. לא יהיו לי בעיות עם החיבור ? הספק מספיק טוב?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס לעריכת וידאו.יש לי מצלמת וידאו אנלוגית והייתי מעונין בהתקן שאוכל להעביר את הסרטים למחשב ולערוך אותם ב windows movie maker 2
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. מתכוון לקנות כ"מ חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח. המפרט מתאים והכל, מתעניין פה האם כדאי לקנות 970GTX ? או שלאחר ה"בעיות" שהתגלו בנצילות הזיכרון שלו, עדיף ללכת על ה R9 (ולחסוך כמה גרושים) ? אגב, כיום אני משתמש ב 470GTX והייתי מאוד מרוצה, האם שידרוג שכזה ייתן שינוי משמעותי בביצועים ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-