עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amits1995,

יש לי HD5850 וממש מתחתיו יש לי 9800GT (לפיזיקס) הלוח הוא: GA-X58A-UD7 השאלה שלי היא כזו, יש לי עוד PCI EXPRESS למטה, אני יכול להעביר את ה 9800GT ל PCI EXPRESS האחרון בלי לאבד ביצועים (נ.ב: הסיבה שאני רוצה להרחיק אותו היא מכיוון שהוא גורם לHD5850 להתחמם) מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by steelmanx,

יש לי אפשרות לקנות שני כרטיסים כאלו ב100$ האם הSCALING בכרטיסים הללו טוב כלומר השיפור על פני כרטיס יחיד הוא משמעותי. האם יש כ"מ עדיף באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי כרטיס מסך עם בעיית חום קשה הכרטיס מגיע לטמפ' של 103 במצב מנוחה שהמאוור על 40 אחוז. שמתי לב גם שהכרטיס הפסיק לזרוק את האויר מפתח היציאה האחורי כאילו נסתם אולי זאת הבעייה.. מה ניתן לעשות בעניין זה? דגם הכרטיס HD4870

4. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי cf 5770 והם נותנים לי ביצועים מעולים למשל התוצאה של הgpu score ב3dmark vanatge היא 17000 ויש לי בעיקרון מקום לעוד כרטיס מסך בשביל פיזיקה להוסיף איזה gt 240 הקטע הוא שנידלקתי על הgtx470 ואני יודע שבביצועים ה5770 cf יותר טובים בכמעט הכל... ואפילו צורכים פחות חשמל אם אני לא טועה עכשיו כדאי לי למכור אותם ולקנות gtx 470 או לנסות להחליף או משהו? או להישאר עם הcf ולהוסיף עוד כרטיס לפיזיקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by royboy,

היצרן המליץ להתקין כרטיס מסך בחוצץ העליון , אך אני רוצה להתקין כרטיס מסך בחריץ התחתון כי יש לי גם לשים עוד כרטיס סאונד האם כרטיס מסך בחריץ תחתון יפגע במחשב ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shoonra,

יש לי את כרטיס המסך הנ"ל עם שני יציאות DVI קיבלת לאחרונה במתנה מסך 24 אינץ' LED של סמסונג , ואני לא מצליח לגרום לתצוגה להופיע על כל גודל המסך, בכל רזולוציה שאני מנסה. האם כרטיס המסך לא תומך בגודל כזה של מסכים? :'( תודה מראש לעונים.

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. שלום. כאשר אני מתקין את Windows 7, אני מוצא עצמי מול שתי אפשרויות: 1. התקנת הדרייבר של כרטיס המסך דרך Windows Update. 2. התקנת הדרייבר דרך האתר של החברה (ATI). [מדובר ב ATI Mobility Radeon HD 4650] אם כן - מאין אדע מי מבין אלה הוא הוא הדרייבר הנכון/מתאים/עדיף? בכלל - שאלה זאת טובה לגבי כל חומרה. אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  8. שלום לכולם אני רואה סרטון ביוטיוב פתאום אני רואה פסים על המסך ונעלמים .. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והופ . אין פסים ! אחר כך התקנתי תדרייבר האחרון ושוב חזרו הפסים..... אין לי מושג כבר מה לעשות חברה! הנה הסרטון שמופיע הפסים: http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related

9. Started by gtsaf0,

שלום. היום אני פירקתי את המחשב על מנת לנקות אותו וכשה החזרתי אותו כל המשחקים שלי עובדים על20 FPS גם עם גראפיקה גבוהה וגם עם נמוכה (זה מוזר הFPS נשאר אותו הדבר למרות שאני משנה את הגראפיקה) אני מפחד שהרסתי לעצמי את הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח כי זה בכל זאת עובד כרטיס מסך 9800GT 2G מעבד Q9400 6.2GHZ חשוב להזכיר שאתמול לא היתה שום בעיה בתקווה לעזרה אלישי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SinfuL-,

ברשותי כרטיס מסך די ישן 8800GTS שכרגע מחובר למסך מחשב רגיל אבל בקרוב מתוכנן להתחבר לLCD 42" FULL HD השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך יתמוך באיכות הHD כאשר אני יפעיל סרט דרך המחשב? האם חיבור כבל הDVI לטלוויזיה הוא החיבור היחידי או האם יש אפשרות נוספת שאולי תעלה את האיכות? תודה מראש, אריאל

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by nahum8,

חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי (9800GT) לכמה רמות מעליו. תקציב נע בין 1000 ל1500(לפי הצורך) המון זמן לא הייתי בבית, לכן איני עוקב כ''כ לאחר הכרטיסים. אין לי העדפה כרגע בין שני החברות (NVIDIA/ATI), אבל אני מבין שNVIDIA פורצת לאט את הדרך. בכל אופן, אין צורך בהסברים. הרזולוציה היא 1680X1050 אך מידי פעם אני מחבר את הLCD 42'' למחשב, ומשחק ברז' 1920X1200. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by casio222,

שלום, לאחרונה התקלקל כרטיס המסך שלי ורציתי לקנות חדש רק שאני לא יודע איזה יתאים ללוח אם + מעבד + ספק. מפרט המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (14 x 214) זיכרון: 2GB כרטיס המסך הקודם (אותו אני מחליף): Radeon X700 256mb אם צריך פרטים נוספים אני ארשום. תודה מראש, בברכה, עמית.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by vehter,

לכרטיס שני קונקטורים לספק,והוא באורך 12 ס"מ לא עונים לי בשאר הפורומים אז אתם התקווה שלי..

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by daniel_18,

שלום, כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי. אני מתכנן להחליף לוח אם לP45 ולעשות OC למעבד. המסך שלי הוא LG 1960TR, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ עד 550 ש"ח? רוב המשחקים שאני משחק הוא לא כל כך כבדים (חוץ מGTA IV) והרזולוציה שרוב הזמן אני משתמש היא עד 1280. אני מתכנן לשחק במאפיה החדש ובFLASHPOINT DRAGON RISING שכרגע בלתי אפשרי לשחק בו. מה יותר מומלץ RADEON 5570 או GEFORCE 240? וגם איזה חברה יותר מומלצת ואיזה זיכרון עדיף ובכללי האם עדיף RADEON על GEFORCE? אני לא מתכוון להחליף ספק אז אני צריך שהכרטיס יתאים לספק (לא מעבר ל450W) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by rofben,

אני קונה מחשב לגרפיקה 2D ואני רוצה לקחת GTX460 (אך ורק בגלל ההאצה). האם זה שווה את זה או לא? ??? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by erangi,

יש לי כרטיס מסך (GeForce 8400GS) עם שתי יציאות - VGA ו-DVI. הטלוויזיה שלי היא CRT שמנה מהסוג הישן, ללא חיבור דיגיטלי. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. אני לא שואף לקולנוע ביתי באיכות גבוהה, אלא לאפשרות לראות סרטים שממילא עברו דחיסה. שאלותי: 1. האם יש דרך להמיר את יציאת ה-DVI ל-S-Video, בלי לקנות סטרימר או משהו דומה, שיעלה מאות שקלים? 2. האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך זול שישמש רק לצורך החיבור לטלוויזיה, אבל יעשה את זה באיכות סבירה? השאיפה שלי היא להוציא על זה 100-200 ש"ח. היישום הגרפי הכי כבד שאני מריץ הוא Windows 7, כך שאין לי עניין לשדרג את כרטיס המסך הקיים, אבל לא אכפת לי להוסיף אחד זול. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. אוקי אז ככה בזמן שאני משחק במשחק arma 2 לאחר כ חצי שעה -שעה המשחק ניתקע וכל המסך נהיה ציבעוני ופיתאום מופיעה שגיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ושאני יפעיל מחדש תמחשב. שאלתי באיזה פורום והם אמרו לי ליבדוק מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך בזמן המשחק וזה היה 67 בשיא, במנוחה 47-50. הטמפרטורה נראית לי בסדר אבל למה הוא מיתכבה אחרי שעה וזה עוד בהגדרות בנוניות שהורדתי כי אם אני שם בהגדרות גבוהות זה מיתכבה אחרי 5 -10 דקות. מפרט מחשב: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3 gb ram win xp [פירמטתי מ win 7 טעות!] יש לי עוד כרטיס geforce 8500gt אני יבדוק אם זה מיתכבה גם איתו ואז זה בעיה במשהו אחר ,לבנתיים אם אפשר לענות לי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by The_Wolf,

האם יש הבדלים בין החברות השונות של הכרטיס 250GTS מתוצרת נוידיה , ואם כן מי היא החברה המומלצת ולמה? כמו כן, מי היא החברה בעלת הקירור הטוב ביותר ל 250GTS? תודה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש, Samsung P2770HD, והיות שהוא תומך בFHD רציתי לקנות לו גם כרטיס מסך תואם כדי להנות מכל האפשרויות. עכשיו הנה המפרט שלי: לוח אם: P35-DS3 של GIGABYTE. מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz זכרון: 2048MB RAM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 8800 GTS על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי כדי שיתמוך בצורה יפה ברזולוציה של 1080P, והאם אני צריך לשדרג משהו בנוסף[כגון לוח אם, ספק כוח]??? נ.ב: המטרה של כל העסק הוא בשביל משחקים/סרטים תודה רבה לעוזרים, שבת שלום!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Nirkaw,

הכותרת אומרת הכל .

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by bigi37,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך on board שלא מאפשר לי להריץ כמעט כל משחק חדש. אני מעוניין לשחק במשחקים כמו FM10, אולי פיפא וכו'. אני לא חושב שזה משחקים יותר מדי כבדים, ואני די קצר בתקציב. מה הכרטיסים הכי זולים שיוכלו להריץ את המשחקים האלה בהגדרות סבירות? חשבתי על HD4670 של ATI, מה אתם אומרים? והאם אתם חושבים שהכרטיס הזה יוכל להחזיק שנה-שנתיים מבחינת הרצת משחקים? לוח האם שלי הוא Asus P5VD2-MX ויש לו את היציאות הבאות (לפי אברסט): 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, כך שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס מודרני - נכון? בנוגע לספק כוח וקירור - אין לי מושג מה יש לי, אבל הכרטיס הזה דורש איזשהן דרישות מיוחדות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by tyk,

הסתכלתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי עדיין מה כלכך שונה חוץ מהמגה הרצים שאני לא יודע עם זה אחרי אוברקלוק ראיתי שיש כאלו שמוכרים את הכרטיס אחרי oc ראיתי את הדגם hd5850 של חברת Gigabyte בדגם הזה GV-R587D5-1GD-B הצ'יפ סט של radeon התדרים בכרטיס הם : Core Clock 850 MHz Memory Clock 4800 MHz מדובר על הדגם עם המבנה הסגור והדגם השני: מודל: GV-R585OC-1GD hd5850 ציאפ סט radeon Core Clock 765MHz (std 725MHz) Memory Clock 4000 MHz המבנה הפתוח עם 2 מאוררים שרואים אותם. מה המלצתכם לגבי הדגמים ומה הייתם בוחרים?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by online,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג 5770 1GB. השאלה היא מאיזה יצרן. מבין האפשרויות, שתי אלה נראות טוב: XFX 868 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6365 PowerColor 814 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~AX57701GBD5-H~8~0.htm מה כדאי לבחור? ל-XFX שנה אחת פחות של אחריות, אבל מצד שני יש לו את הקירור המקורי של AMD. לא יודע אם זה יתרון או חיסרון מבחינת שקט. הוא גם יקר יותר. אם יש פה מישהו שמכיר את הכרטיסים האלה אשמח לעצה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HeroesCut,

סתם עשיתי השוואות מחירים בין כמה אתרים ופתאום ראיתי את הכרטיס 5770 במחיר מצחיק של 493 שקל כולל משלוח חינם http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10387&afid=kama

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by fers,

מפרט: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3gb ram 450 w אני לא בטוח איזה כרטיס ליקנות כי ניראה לי שהספק שלי לא מחזיק ת hd5830 אבל את hd5770 ניראה לי שכן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים