עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by huber,

שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להזדקן ובימים הקרובים אני מתעד להחליפו ב GTX970. ברשותי מעבד Core™ i5-750 עם 8 ג'יגה זיכרון, מה שמוביל לשאלה המתבקשת, האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס שכזה? האם יש אתר כיום שעושה השוואה של מעבדים בקורולציה לכרטיסי מסך על מנת לבדוק את הנושא הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. נניח 4850,שווה את ההוצאה הכספית כשאין לי מסך LCD?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sruli,

תוך כדי חיפוש מסך מחשב שטוח (עדיף דק), נתקלתי באינטרנט במבצעים של מסכים תוצרת AOC (למשל באתר סאקאל). הבעייה היא שמעולם לא שמעתי על תוצרת זו. למישהו יש נסיון במסכים אלה מבחינת איכות, אמינות, שירות וכו'? בתודה מראש שרולי ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני צריך כרטיס מסך לצרכי משחק בסימולטור טיסה של טיסנים. אני מניח שהוא לא דורש יותר מידי מכרטיס המסך (?) ולכן נראה לי שכרטיסי מסך באיזור של 4770-4850 יספיקו. הבנתי שגם 9800 GeForce מקביל - האם יש לו יתרון? כי הבנתי שה RADEON טובים יותר למחיר. הוצאתי מהאתר של זיגזג את כל המבחר ואין לי מושג איך לבחור מה שחשוב לי שיהיה שקט אבל מעבר לזה אני לא מבין איך זה שיש כלכך הרבה דגמים :s05: הנה הרשימה כולל מחירים הש"ח - אולי תוכלו לעזור לי מי מהם יתאים לצרכי שכן סה"כ יש חפיפה בתחומי המחירים ולא ברורים לי ההבדלים. הייתי מעדיף להישאר בתחום של עד 700 ש"ח. CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 549 POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 592 SAPPHIR…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. התשובה: http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850.jpg או ככה http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850-2.jpg http://www.elitebastards.com/#news9248

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Quickly,

כדאי להחליף x800xl ל 7800GT נותנים לי פיצוי של 1050 ויש לי 400 מיותרים ככה שתאמת אין לי הרבה מה לעשות איתם ככה שיש לי 1500 שקל שווה להוסיף 200 שקל +- ולקחת 7800GT תאכלס לא נראה לי כדאי ממש למה עדיף לחכות לדור הבא של המשחקים וכרטיסי המסך ועד אז כבר אני יהיה בצבא ב"ה ובכמה הבדל כבר יכול ליהיות? 20fps גג קיצר לא יודע אם שווה לי תנו את דעתכם... + אני מאד מרוצה מהכרטיס והמביצועים שלו בתור גיימר שמשחק על כבד משחקים כבדים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by guy29,

קיבלתי כרטיס מסך חדש, עד כה היה לי את הכרטיס המובנה על הלוח, הכרטיס המסך החדש עבד יפה לפני כמה ימים על המחשב של אחי. בכל אופן, הרכבתי את הכרטיס מסך החדש, אך המערכת לא מצליחה לזהות לי אותו. שאלתי בת'רד כאן '> http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=261391&st=0entry1217646 ושלחו אותי לכאן, אולי אתם תדעו מה הבעיה, בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, גיליתי שהכרטיס מסך שלי לא יכול להריץ אפילו FIFA 15. שזה מוזר כי אני זוכר שבעבר דווקא הצלחתי לשחק בו באותו מחשב (עם אותם רכיבי חומרה). בכל מקרה, ניסיתי להוריד את ה-amd catalyst control center ללא הצלחה. אני לא מצליח לראות שום תוכנה על המחשב או בשורת המשימות שקשורה לכרטיס מסך (בשונה לדוגמא מהכרטיסים של Nvidia שמציגים את האופציה בתפריט קליק ימני של העכבר). הנתונים שלי: כרטיס מסך נוכחי - Sapphire Radeon HD 4850 מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם Asus P5QC Dual DDR2 SDRAM קודם כל, אשמח לדעת האם הגיוני שהכרטיס לא מצליח להריץ את המשחק והאם יש פתרון להתקנה של התוכנה של AMD. שנית, אשמח לקבל המלצה לכרטי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לצד ה-Radeon Fury הכפול שאותו ראינו מציץ לרגע בעבר, מסתמן שגם למתחרה NVIDIA יש תוכנית להשקת כרטיס דגל כפול משלה. מבחן הביצועים האולטימטיבי של הדור הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/החורף-יהיה-חם-היכונו-לבואם-של-כרטיסי-המ/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DEMON HUNTER,

יש למישהו מידע על יכולות הOC של הכרטיס ויש לי עוד שאלה לא ממש קשור מישהו יודע עד לאיזו מהירות אפשר להגיע אם GF4 TI 4600 של SUMA ( אם יש ) אם ה4200 עוקף את ה4600 הא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

זה נראה לכם טבעי? עשיתי OC בערך של 8% יותר...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רכשתי לא לפני הרבה זמן את המסך 760BF 4MS של סמסונג אני מאוד לא מרוצה ממנו יש לו מריחות בצורות נוראיות ומאוד מציקות לעין , ומשחקים שלו נדבר איך רואים . שמעתי שיש בעיות בדגם הזה,השמועות נכונות ? :'( ואם תיהיה לי אפשרות ביבואן להחליף את המסך לאיזה מסך אתה ממליצים במקומו? והשאלה: יש דבר שבאמת לא הבנתי.. מזה פאנל במסך LCD ? מה הוא נותן איזה סוגים יש, מה טוב ומה לא טוב . ואיזה סוג פאנל יש למסך שלי ? תודה מראש עריכה : אוייש התבלבתי רציתי לפתוח בפורום למסכים תעבירו בבקשה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by thedarkman,

האם HD5850 יהיה טוב עם המסך SAMSUNG T220? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני דיי חדש בכל העיניין, שמעתי על המושג "צוואר בקבוק" הזה והבנתי שהאם יש לי את זה אז כביכול הכרטיס מסך שלי לא ימצא את כל היכולת שלו ואולי אני אחשוב על רכישת כרטיס מסך אחר בכל מקרה אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בסדרה החדשה של AMD: Radeon R9 270X http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=20672&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=1003 המעבד שלי הוא: Intel core 2 quad Q9550 2.83GHz האם הכרטיס מסך שלי ירוץ רגיל, ללא מגבלות? אם צריך עוד פרטים אני יוסיף. נ.ב הOverclock שלו משמעותי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ניסיתי לפני כמה ימים אבל אף אחד לא הגיב אתם חיבים לעזור לי אני דופק את הראש בקיר אין לי מושג בזה. המחשב שלי: P4 2G 512 זכרון כרטיס מסך ASUS AGP*4 מסך LCD 15 של חברת JTC. את הכרטיס אני למשחקים נטו. הכרטיס היחידי שראיתי הוא זה (בקישור) אני לא יודע אם הוא טוב (שווה את הכסף) מתאים או אם יש משהו טוב יותר באותו כסף בבקשה תעזרו לי שבת שלום לכולם

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Pollik,

אני יודע שברטיסים הפחות חדשים, ה-1GB היה סתם גימיק. אבל האם בגלל של-HD4870 יש זיכרון מסוג GDDR5 במקום GDDR3 אולי הוא יוכל לנצל את כל ה-1GB וככה להפוך ליותר חזק? או שפשוט כדאי לקנות HD4870 512MB וזה יהיה מספיק?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by rulo,

אני מעונין לקנות כרטיס מסך שיוכל להתאים למשחקים כמו: Assassins Creed: Odyssey Red Dead Redemption 2 Cyberpunk 2077 התקציב עד 1.000 אפשר גם יד שניה או מחו"ל המפרט שלי הוא: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 קירור DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 ראם Gigabyte GA-B250M-DS3H לוח אם WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כונן קשיח Intel® Optane™ Memory Series 32GB M.2 80mm Antec GX200 Case מארז FSP Hyper S 500W Active PFC 85+ ספק כוח Dell S2216H מסך אני מתכון לשחק בהגדרות בינוני- גבוה 1080 אשמח לה…

19. שלום לכולם, לאחר שנשרף הספק כוח ולאחר החלפה והפעלה גיליתי שיציאת ה-DVI של הכ.מסך שלי גם נשרפה (כנראה שדבר גורר דבר).. החלפתי ( היום ) את הספק (השרוף Enermax EG425P-VE) לספק של: Corsair CX 430W (נחמד לא יותר, כבלים קצרים קצת) הכרטיס מסך (עם יציאת DVI השרופה) הוא: ATI Radeon 4650 (מצ"ב קובץ מצורף) לוח האם שברשותי הוא: Gigabyte GA-EP35-DS3L אם זה חשוב המעבד: Intel Quad Q8400 2.6GHz אני חושב שיש לי חריץ PCI-E אבל אני לא יודע יותר מזה. התקציב: עד 400 ש"ח בקשה: רק לא MSI . עדיפות ל ASUS (אבל פתוח להצעות - אתם בטוח מבינים יותר ממני) חשוב שיהיה חברה מוכרת..!! יש לי שניי מסכים: 1) 22" (כניסה DVI תומך full HD ) 2) מסך טלויזיה עם כניסות HDMI וגם VGA. עיקר השימוש שלי: הוא סרטים ב HD …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היצרנית המתמחה ביצירת פתרונות מחשוב קומפקטיים במיוחד ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה לכתבה

21. Started by feint,

שלום, ברשותי מסך flatron ez t710bh. הבעיה היא שהוא מעט "רוקד", העלתי את התדירות ל-85 וזה עזר אבל לא לגמרי. יש עדיין רעידות קלות. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

יש לי מסך LCD של ViewSonic Vx924 ואני רוצה לנקות אותו מאבק שמצתבר מישהו ניסה פעם עם מטלית פלא (מיקרופייבר) לניקוי מסך LCD זה באמת לא סורט? זה מה שרשום: "מטלית הפלא לניקוי משטחים עדינים עשוי מחומר , מיקרו פייבר מיוחד , ללא שריטות ללא חומר ניקוי . מסיר אבק , טביעות אצבעות ,שומן מתאים לניקוי מסכי LCD עדשות מצלמה ,תקליטורים ,עדשות משקפים ,תכשיטים ועוד"

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nadavcj,

מה הרזולוציה המקסימלית של כרטיס זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by undav,

ראיתי מפרט כלשהו בפורום השכן, כלומר המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/323585 ובגלל שאני לא ממש גיימר, וראיתי להפתעתי שבמעבד הנ"ל (i5 12400) יש כרטיס גרפי (UHD 730), חשבתי לעצמי שאולי אוריד לגמרי את כרטיס המסך המוצע שם (PowerColor RX 6700XT) ואקנה את המחשב בלי כרטיס מסך יעודי. אחלה מחיר (סביבות 2000) למחשב חזק (?) שאינו למשחקים בעיקר אלא סתם כמחשב כללי. השאלה שלי היא, האם אוכל לשחק משחקים לא מאוד חדשים, גם עם כרטיס המסך המובנה במעבד? נהיה יותר ספציפיים, אוכל למשל לשחק עם הכרטיס הזה את crysis 3 (שנדמה לי שהיה משחק תובעני לזמנו) ללא בעיות מיוחדות? ללא בעיות מיוחדות = ללא קרטועים כלומר שהמשחק פשוט ירוץ חלק (גם אם על הגדרות לא מקסימליות). …

25. הצבע לסקר על כרטיסי המסך ועודד אחרים להצביע

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים