כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! התחילו לי היום קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך - GTX570 מקבל הודעה שהדריבר קרס ושחזר את עצמו בהצלחה... וכמובן זה חוזר על עצמו כל כמה דקות.. קורה כמעט בכל המשחקים... טמפרטורת תקנות הכל תקין. הבעיה הייתה לי כבר בעבר והכרטיס נלקח לתיקון בKSP עבר ניקוי יסודי וחזר עובד כמו חדש.. נראה לי שזה אותה בעיה כמו פעם אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שה-R400 של ATi ישתמש ב PCI Express, אף פעם לא שמעתי על המושג הזה בכרטיסי מסך, הייתי שמח לדעת מה זה, אם מישהו יודע... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז עכשיו כשה 9600GT יצאו, המחיר שלהם כמעט זהה ל HD3870. אני מכוון על gigabyte. מי יותר טוב? אופיר
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שזה ישאר על AUTO אבל להגביר את המהירות בכל שלב. כרגע למשל על חום של 60 מעלות המאוורר מופעל ב40%. יש מקום כלשהו שאפשר לשנות את סרגל המהירויות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני בשלב של התחלת בניית מפרט לעריכת וידאו כבדה, אויד, פרימייר מעט אפטר מתלבט מאוד בין סדרת GEFORCE לבין QUADRO מי יכול להסביר את ההבדלים ואיזה סדרה יותר מתאימה לצרכים שלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שבת שלום . ברצוני לרכוש למחשב AMD 3800X2 כרטיס מסדרת 8800 ההתלבטות שלי היא בין מס' יצרנים כשההבדל הכספי ביניהם הוא כ100 שקל לערך. רציתי לדעת את דעתכם: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL GAINWARD GEFORCE 8600 GTS 320MB DUAL DVI XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 כולם נעים במחירים של בין 1788 ל 1900 שח. רציתי לדעת למי הביצועים הטובים ביותר וכנ"ל לגבי קירור. תודה רבה ושבת מנוחה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ! x800ULTIMATE 256 mb 256 bit vs x800gto2 אני רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים ...לשניהם ליבה של 400 ולאולטימייט יש 980 זיכרון וגם לGTO2 יש אותו דבר , אבל בכול אופן האם יש שינויים של שמים וארץ בין שניהם ? תודה רבה .
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל משחקים מסויימים המסך רושם לי sync. out of range ראיתי את זה פעם ראשונה ב Splinter Cell 2 ועכשיו ב Secound Sight בSC שהפעלתי את המשחק אז בתפריט שבוחרים בין מולטיפלייר וסינגלפלייר זה עשה לי את זה אז פשוט עקפתי את זה שהפעלתי תמשחק דרך הקובץ של הסינגל או המולטי..אז זה לא הפריע לי הקטע שזה לא יודע מתי הופיע לי כי התפריט הזה כבר עבד לי פעם.. ועכשיו בSS זה איך שאני מפעיל אני שומע את הקטעי וידאו של הלוגואים והכל ואת המוזיקה שבתפריט אבל משם אין לי מה לעשות...הוא מראה לי במסך את הבעיה הזאת.. יש לי כרטיס מסך חדש (כמה חודשים) nVidia GeForce 6600GT של Winfast A6600GT TDH 128MB AGPX8 ומסך של SAMSUNG SyncMaster 753DFX (חחח איזה בעיה אירונית למסך שקוראים לו SyncMa…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כמו שאמרתי יש מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל ופשוט המסך - בווינדוס לא משחק או משו מאוד כואב בעיניים ! תמיד תמיד הרצתי תמסך : 1024x768 ב 32 צבעים ו 85 הרץ עכשיו זה גם ככה אבל זה פשוט לא כמו פעם ! מה יכולה להיות הבעייה ? בבקשה עזרה ! תודה תום.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי היום לנסות לראות מה הקטע של הראדאון 9800 AIW שיש לי בארון שהוא לא עובד.. חיברתי אותו עכשיו והמחשב פשוט לא עלה, כלומר, שומעים שהארדיסק מתחיל לעשות רעשים והכרטיס אפילו מתחמם כרגיל אך מעבר לזה המחשב עצמו לא עולה ולא רואים דבר על המסך, האם זה אומר שהוא נשרף? הוא הפסיק לעבוד סתם פתאום ביום אחד ולא היה לי כוח לשלוח לממש את הביטוח שיש עד שקלטתי שנגמר הביטוח חחחח חשבתי שאולי הוא נשרף אבל אם הוא היה נשרף, כלומר, הליבה עצמה הייתה נהרסת, אז איך זה שהמחשב לא מצפצף לדווח שאין כרטיס מסך מחובר [דהיינו, הכרטיס נשרף]? ואיך זה שהוא עדיין מתחמם שזה אומר שחשמל זורם אל הליבה והליבה עובדת כרגיל [לא נשרפה או משהו כזה]. לא עשיתי אובר קלוק אז הזכרונות לא היו יכולים להשרף. מה הקטע פה? תודה מ…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס על i5 שעובד 24/7 כעת, כרטיס מסך onboard על לוח של גיגהבייט. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך dedicated למשחקים בעיקר ( חושב על 560ti ) שאלה, מהן ההשלכות מבחינת צריכת חשמל? בכמה אחוזים תגדל צריכת חשמל של כל המערכת ביממה? האם אפשר להגדיר מערכת באופן שבו כרטיס מסך dedicated מופעל רק בהפעלת משחקים בדומה ל macbook-pro תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך flatron ez t710bh. הבעיה היא שהוא מעט "רוקד", העלתי את התדירות ל-85 וזה עזר אבל לא לגמרי. יש עדיין רעידות קלות. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שנקנה מערוץ הקניות לפני כ4 שנים, יש לו מעבד E2140 ולוח שאני לא זוכרת אבל אני יודעת שבRAM הוא DDR2. האם תהיה בעיה אם ארצה להרכיב לו כרטיס מסך כגון 520GT שכתוב עליו DDR3? - אני רוצה לציין שאני גם מחליפה את המעבד ל E6400
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביטלתי את הvsync בכל משחק וגם בnvidia control panel ומשום מה הFPS עדיין תקוע על 65. i7 6700k, gtx 1070. דרייבר 373.06. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שברטיסים הפחות חדשים, ה-1GB היה סתם גימיק. אבל האם בגלל של-HD4870 יש זיכרון מסוג GDDR5 במקום GDDR3 אולי הוא יוכל לנצל את כל ה-1GB וככה להפוך ליותר חזק? או שפשוט כדאי לקנות HD4870 512MB וזה יהיה מספיק?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיצאה הגירסה של 1G ב300 שקל יותר מהחצי ג'יגה. האם שווה לקנות את ה1G? שיפור משמעותי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שכבר די חפרו על הנושא הזה וכבר קראתי הרבה תגובות (גם באתר וגם באתרים בחול), אבל השאלה שלי קצת שונה (אני חושב) מה עדיף בין שתי הכרטיסים הללו: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX57501GBD5-PDH~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTS450PCX1024~8~0.htm לפי מה שאני רואה בפורמים לפחות gts450 עדיף אבל מה שאני לא מבין זה עם hd5750 ניתן להשמתמש באופציה של הcrossfire כך שאני קונה כעת כרטיס מסך בכ700 ש"ח ובעוד שנה או שנתיים במקום לקנות כרטיס מסך יקר אני פשוט קונה את אותה כרטיס מסך בהרבה פחות ומקבל כרטיס מסך ממש טוב! השאלה האם אני צריך לקחת את זה בתור שיקול? האם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה אני בונה מחשב חדש אז אין עדין ספק (על איזה ספק אתם ממליצים)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהבעיה הזאת - עם חיבור VGA הכל כרגיל המסך עובד ומראה תמונה אבל שאני רוצה להשתמש בכבל DVI-D אני לא רואה כלום יש לי מסך שחור תמיד וזה נראה כאילו המסך על מצב Standby .. מאוד מוזר! יש לי מערכת הפעלה : Windows XP 32bit כרטיס מסך : Gigabyte GTX 260 לוח אם : Intel DX58SO Smackover בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות בעיה בכבל או במסך ובדקתי את זה במחשב השני שלי [יותר ישן] והכל עובד מצויין!. התקנתי את הדרייבר של המסך,עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין כלום! יש לי שני כבלים DVI-D single link ו- DVI-D Dual link , שניהם לא עובדים, מ ו ז ר ! [כבלים בצבע לבן] ה - Native resulotion של המסך שלי היא 1920x1080. עדכתי א…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט אני צריך לקנות מפצל. שאלתי ב-PCH והם אמרו שלא תהיה שום בעיה. אבל אני רוצה חוות דעת 2 ממכם: הריבועים/עיגולים/צורה כלשהיא/ האדומים זה החיבורים לספק כח שמתחברים לרכיבים השונים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החיבור לטלוויזיה הוא חיבור בננה והחיבור למחשב הוא חיבור s-video חיברתי את הטלוויזיה למחשב והוא מציג לי את הכל בשחור לבן קראתי באתר של nvidia שזה קורה בגלל שמוגדר פורמט לא נכון של שידור או שהכבל ארוך מדי (והכבל לא ארוך מדי) אז נשארה האפשרות של פורמט שגוי אז נכנסתי להגדרות המתקדמות של הטלוויזיה והגעתי לחלון הזה : http://img156.imageshack.us/img156/4768/svideo5de.jpg כשבחרתי חיבור s-video וניסיתי את כל הפורמטים התמונה עדיין נשארה בשחור לבן כשבחרתי חיבור composite (חיבור בננה) התמונה נהיתה בצבע לשניה ואז הפכה למסך שחור כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לתקן את זה כדי לראות בצבע בטלוויזיה? ד.א. לפני שהמחשב עולה רואים בצבע (את הסמל של הוינדוס…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך שיוכל להתאים למשחקים כמו: Assassins Creed: Odyssey Red Dead Redemption 2 Cyberpunk 2077 התקציב עד 1.000 אפשר גם יד שניה או מחו"ל המפרט שלי הוא: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 קירור DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 ראם Gigabyte GA-B250M-DS3H לוח אם WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כונן קשיח Intel® Optane™ Memory Series 32GB M.2 80mm Antec GX200 Case מארז FSP Hyper S 500W Active PFC 85+ ספק כוח Dell S2216H מסך אני מתכון לשחק בהגדרות בינוני- גבוה 1080 אשמח לה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב הוא 1000 מה עדיף? Powercolor Ati X1950 Pro Extreme או Leadtek Winfast nVidia 7600 GT extreme ולמה.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמועה לוהטת חדשה מצהירה כי ענקית השבבים תוכל להפוך למתחרה רשמית בתחום העיבוד הגראפי הייעודי כבר בתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום , אני רוצה להחליף את המסך CRT שלי ל LCD .. (נראה לי שהגיע הזמן) . אני צריך המלצה למסך שיתאים למשחקים בעיקר , התקציב עומד על עד 2500 ש"ח או בסביבות .
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-