עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arpa,

יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe ויש לי בביוס בקטגוריה של Advanced -> Chipset יש לי שם Graphic Aperture Size והערך שלו מכוון על 64mb עכשיו יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce 5600FX ורציתי לדעת מזה האופציה הזאת בכלל והאם היא קשורה לכרטיס מסך ? אם כן האם עלי לשנות אותה לערך גבוה יותר ? (יש לי עד 256 מגה אפשרות להעלות את הערך הזה)

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by Dutchy,

מממ כרגע יש לי ספק CODEGEN 300W אפשר לקרוא לזה ג'נרי מממ, ראיתי ספק של HEC בהספק 300W ב117 שקל, בידיוק במחיר שאני צריך רציתי לשאול, במידה ואני יקנה RADEON 9800 PRO או GEFORCE 5900XT, האם 300W יספיקו? אין לי הרבה דברים יחסית כונן קשיח 80GB, סי די רום, צורב, כונן דיסקטים, וזהו בעיקרון תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מסך מהאתר הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-31 המסכים פה לא משהו. הקישור הוא למסכים של 19 אינץ', אני רוצה מסך במכירה קבוצתית. אני ממש ממש לא מבין במסכים, מבין המסכים האלה מה הכי טוב? טווח מחירים עד1650 ש"ח בערך.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. Started by n14charlie,

התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 900 - 1000 שקל, המסך שלי הוא 19 אינצ' אני לא יודע איזה מהכרטיסים לקנות: hd4850 hd4850 toxic 9800 gtx+ כעיקרון רציתי לקנות את ה hd 4850 אבל אני כל הזמן שומע שיש לו בעיות חום וצריך להתחיל לשחק עם פרופילים ודברים כאלה ואני ממש לא מעוניין בזה - אני מעוניין בכרטיס יציב שלא ישרף לי פתאום.. אז חשבתי ללכת על האחד עם הקירור hd4850 toxic - האם זה שווה את האקסטרה כסף? או בכלל ללכת על gtx 9800+ שהוא טיפה יותר יקר בערך אותו דבר (טיפה פחות טוב\טיפה יותר טוב) אבל לא חם כמו ה4850 ועם תמיכה טובה של דרייברים. מחפש עצות ממבינים מצטער שחפרתי

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  5. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia 8600 GT. בתקופה האחרונה כשהמחשב עולה יש שני פסים שחורים בעובי סנטימטר מעל ומתחת לתמונת המסך (כמו שיש בסרטים). במילים אחרות, המסך "מכווץ" מעט. לפעמים המסך בסדר. אין פסים שחורים, והתמונה ממלאה את כל המסך. העניין הוא שכאשר יש את הפסים השחורים, עושה רושם שביצועי המחשב יורדים. דברים פשוטים כמו מעבר בין טאבים בדפדפן לוקחים זמן. זו רק דוגמה כמובן... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. מסך 1 : LG L1970HR 1753 ש"ח מסך 2 : 931BF Samsung 1729 ש"ח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by Bartleby,

שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח -Epox 4PDAI 478 מעבד - אינטל פנטיום 4 2.8 800Mhz. זכרונות - 512MB DDR שני סטיקים של 256 כל אחד 3200/400 מתוצרת מושקין. וכרטיס מסך מדגם radeon 9600 pro שעד עתה שירת אותי נאמנה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקלים. קראתי באתר את הביקורת על ה-6600GT של אלבטרון והוא נראה לי כמו הפיתרון האידאלי אבל במסגרת התקציב שלי אני מניח שיש מצב לכרטיס יותר חזק. א. על מה אתם ממליצים בהתחשב במערכת שיש לי ובמסגרת התקציב כשהמטרה היא כמובן משחקים? ב. איזה יצרן מוכר את הכרטיס הכי חזק במשפחת ה-6600GT? בנדלים חשובים לי פחות. מה שחשוב לי זה החומרה עצמה.

• 71 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. היי לכולם יש לי כרטיס חדש מתצורת גיגבייט רידאון 1650 pro 256mb התקנתי את הדריברים שבאו עם הכרטיס ועשה לי את הבעיה הנ"ל. ניסיתי דריברים של אומגה...עדין אותה בעיה! אז ניסיתי דריבירם חדשים מהאתר של איטיאיי ועדין אותה בעיה מישהו מכיר נתקל בזה!? מישהו יכול לעזור?! תודה רבה זהר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by itai_1813,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=33043 עד כמה חזק ומשתלם נחשב הכרטיס הזה והאם כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ולצאת עם כרטיס יותר חזק (למטרות גיימינג כמובן)? תודה!

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by manganga7,

שלום. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי לכן אשמח אם מישהוא ישלח לי לינק להורדה של: 3DNARK06 3DMARK05 Coolbits בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  11. Started by MoMo-P,

רכשתי מחשב חדש (מפרט מימין) וכמובן התקנות מהתחלה... התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI : 1. בהגדרות שם הכרטיס הוא: Radeon X1900 Series האם זה תקין? או שצריך להיות רשום ?XTX 2. הרזולוציה המקסימלית שיש לי היא 1280X1024.. מאוד נמוך ! מה לעשות ???

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. היי, אני רוצה להיוועץ בכם לגבי השאלה בכותרת, כנראה ירוץ על רזולוציה: 1920 על 1080. האפשרויות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3286&products_id=26414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=23222 מבין כל האפשרויות ה-powercolor נראה לי המשתלם ביותר, האם יש סיבה לא לקחת אותו? (איך החברה, ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים אחרים?) תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 17:46:35 ?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הורדתי את הדרייבר החדש של נוידיה, התקנתי אותו והכל... ואחרי כמה דק' קפצה לי הטמפרטורה של הכרטיס מסך ב 10 מעלות, הגיוני?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. אמממ חבר שלי מתכנן לקנות מסך.. 19" רזלוציאה כמה שיותר גבוהה, הכי הרבה שהוא יכול לשלם זה 1800 ש"ח עכשיו הקטע זה שאבא שלו מקציב 3200 ש"ח אבל הם קונים שניי מסכים! אחד שהוא למשחקים (19").. למחשב הטוב יותר... והשני זה לאחותו.. 17" שני המסכים שלא יהיו יותר מ 8MS.. אז אני גם צריך המלצות שני מסכים , בקיצור, למסך הטוב אפשר להקציב 1800 לפחות טוב בסביבות 1400.. אפשר נגיד 1200 לפחות טוב ואז יהיה 2000 ש"ח ל- 19"

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Bragiz,

איזה מבין הכרטיסים יותר חזק,אמין,כדאי במחינת מחיר הראשון הוא GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB PCI-E והשני הוא SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E תנו דעתכם

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... רציתי לדעת אם השילוב של לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס המסך Sapphire Radeon 4850 יהוו שילוב ראוי? ה-PCIe 1 יגביל בצורה כלשהי?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי מחשב מעבד : E8400 כרטיס מסך : ZOTAC GTX260 ספק כוח : SPIRE 12CM FAN 550W REAL לוח אם : P43 NEO RAM : 2G DDR2 800MHZ GEIL *2 מסך : SAMSUNG 19" SYNCMASTER940BW רציתי לעשות שדרוג קטן של כרטיס מסך + מסך 21" אפשר המלצות לכרטיס טוב לתקציב של עד 1000 שקל לכרטיס מסך ושלא אצטרך להחליף ספק כוח ודברים שמסביב זה לא הפורום אבל אם אפשר המלצה למסך טוב גם עד 1000 שקל אודה לכם אם לא אפרסם מודעה נוספת בפורום מסכים *הצרכים שלי הם : משחקים חדשים שואף למקסימום ביצועים ואיכות , אינטרנט , שירים . תודה לעוזרים מראש אביחי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by RaffiB,

לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by אסי נסים כהן,

AMD Ryzen5 2400G with Radeon™ Vega 11 Graphics האם הכרטיס מסך הזה מריץ 4K בקלות ללא חשש? או שרחוק?

20. Started by nimrodim,

ברשותי מוניטור LCD של SONY שקיבלתי ללא הקבלים שלו. למוניטור יש כניסה רגילה וכניסת DVI.(ללא קבלים מצורפים). רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא קבלים לחיבור בין כרטיס המסך למוניטור וכמה זה בערך? בנוסף לפי מה שאני רואה מדובר בקבלים DVI-D ולא DVI-I נכון?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by shugi,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT בארה"ב ורציתי לדעת האם יהיו לי בעיות לחבר אותו לטלויזה שלי בארץ בגגל שיטות בשידור תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by ggg123,

שלום, ברצוני לרכוש כרטיס מסך. מה דעתכם על הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS 256MB? האם הוא מספיק טוב למשחקים יחסית חדשים כמו need for speed, הארי פוטר החדש, ספיידרמן, סימס 2, GTA וכדומה. - האם יש הבדל גדול ומשמעותי בין כרטיס הנ"ל לבין הכרטיס X1950PRO שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? אשמח שתענו בהקדם האפשרי. תודה.

• 17 תגובות
    • 941 צפיות
  24. שלום יש לי PALIT 7600 GS[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 22:29:10 מצטער שזה ככה בטעות לחצתי שלח תגובה...תערכו את זה או משהו כזהבקיצור יש לי PALIT 7600 GS חבר שלי הצליח להגדיר לי את המסך טלוויזיה -יש לי טושיבה ישנה אבל פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים-הורדתי מהאתר של נווידיה ואין שום אפשרות להגדיר את הטלוויזיה, וגם חבר שלי ניסה ולא הצליח הכרטיס בכלל לא מזהה שהיא מחוברת... מה אפשר לעשות מישהו יכול לעזור ??

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  25. נגיד במשחקים כמו FAR CRY או DOOM 3 יש את אופציית ה-ANISTROPIC ואפשר ךשים שם 1 או 2 או 4 וכו'.. או שאת ANTI ALIASING שאני לא יודע בכלל מה זה ואיך להגדיר הכל נכון.וגם את VERTICAL SYNC שאני לא יודע מה אלו בכלל.פשוט לפעמים אני מגדיר והמשחקים עובדים יפה ולפעמים יש כמה באגים מעצבנים וזה וגם קראשים. יש לי כרטיס X800 PRO של POWERCOLOR

• 3 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.