עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, בקרוב תגיע אלי טלוויזיה בגודל 40'' ברזולוצית 4K, מפרט המחשב שלי רשום בצד ימין אבל כרטיס המסך הוא GTX 970 (מן הסתם עם 4GB זכרון) ורציתי לדעת האם הוא יסחוב משחקים כמו GTA V, Guild Wars 2 ועוד כל מיני על רזולוצית 4K על הגדרות שהן לא על LOW, אבל גם לא על Maximum בהכל.. אשמח לעזרתכם בנושא, בר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by davidsystem,

היום קניתי כרטיס מסך gtx260 של zotac אמרו לי אם אני רוצה לשדרג pointofview gtx260 אני לא מכיר את החברה האם היא מוכרת?כדי לי ?אני יתין לינק של שתיים אני צריך להוסיף עוד 90 שקל בשביל לשדרג http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Holography,

האתר Comp-il מביא לינו מבצע גדול, Readon 9800 Pro רטייל של ספיר ב 1200 ש"ח. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by stingeR-,

יצא לי תוצאה של 9183DMarks בתוכנה הזאת! מזה אומר? הסבירו בבקשה....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום כולם ! כפי שהכותרת מרמזת אני עומד לקנות ראדון 9500 פרו אבל לפני כן יש לי כמה וכמה שאלות... א.האם הקירור של הרקולס טוב בהרבה משל ספיר? ב.אם המהרתם את הראדון שלכם כמה הצלחתם להגיע ושל איזה חברה הוא ג.האם אתם מרוצים מהביצועים של הראדון שלכם ד. של איזה חברה הזכרונות של ראדון 9500 פרו של ספיר ואיזה של הרקולס ה.האם בכלל עדיף לי לחכות שבוע שבועיים כדי שמחירים ירדו ואז לקנות אותו! תודה לכל העונים הערות והארות יתקלו בברכה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by stavcas204,

קניתי 4870 1GB של ASUS. שידרגתי גם את הספק שלי לEnermax 450W הוא הגיע עם שני חיבורי PCI כמו שצריך. הטמפרטורות שלו במנוחה עם 30% מאוורר הן בין 60-67 ועם משחקים שמכבידים עליו הוא מגיע ל100+-. בשלב מסויים אחרי זמן מסויים של משחק הכרטיס קורס. הסאונד מקרטע לשנייה והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם משהו בכרטיס דפוק או שהספק חלש מידי ולא מצליח לספק לכרטיס מספיק חשמל או משהו בסגנון? תודה רבה מראש לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לאחר שהדלקתי את המחשב הבחנתי בעיוותים רציניים ורצועות שחורות על המסך. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר על הכרטיס מסך (Sapphire Radeon 9800) לא מסתובב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לפני כמה חודשים דפקתי בדרך משונה את כרטיס המסך שלי (GEFORCE 2 MX44 64 ) שממנו הייתי יותר ממרוצה. הוא הריץ לי את AGE OF MYTHOLOGY ברזולוציה הטובה ביותר שהמסך שלי תומך בה עם כל התוספות האפשריות. למשחק הזה הוא פשוט היה מושלם. הוא גם הריץ לי משחקים אחרים כמו CALL OF DUTY וBATTEFIELD . אך הבעיה שלו הייתה במשחקים כמו היטמן 2 שבהם הפילטרים עיקבו את התמונה,אבל לאחר כמה שינויים בהגדרות הכל הסתדר. אז נכון,היו משחקים שלא יכלתי להריץ,אבל היו כל כך הרבה משחקים איכותיים שכן יכלתי להריץ שסיפקו לי שעות של הנאה. אז לאחר שדפקתי את הכרטיס התחלתי לחפש חלופות.בהתחלה רציתי גי פורס שניים כמו שהיה לי,אבל המחיר שלו זהה לחלוטין למחיר של גי פורס 4 (לא פחות ממאתיים שקלים) ולבסוף ראיתי שבתוספת של פחו…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alextomin,

שלום לכולם. אני מטלבט בין כמה כרטיסי מסך למחשב החדש. תעזרו לי להשוות GTO עם GTO2 כמה צינורות עיבוד יש לשניהם מהירויות וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היום באופן רשמי משיקה NVIDIA דור ביניים חדש של כרטיסי מסך - סדרת ה-RTX 40 SUPER. לקחנו את הראשון שבחבורה לסיבוב ביצועים. צפו בשיפור הביצועים של RTX 4070 SUPER לעומת קודמולכתבה

12. Started by nir_gamer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים מה מומלץ ומה ההבדל בין הכרטיסים הבאים ?? 6800GS , 6800TX , 6800GT תודה

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1380&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47& המפרט שלי הוא מש שרשום בצד.. אני לא איזה גיימר מטורף אבל בכל זאת אני מעריך שבמצב השוק כרגע זה הוא להשקיע את הסכום הזה בכרטיס ולקבל ביצועים טובים מאוד לשנה הקרובה לפחות או להשקיע כמעט חצי מהסכום ולקבל ביצועים במקרה הטוב לחצי שנה.. מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איפה ה-catch? (אם בכלל)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DeshDesh,

היי. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש מTMS. עם המחשב קניתי כרטיס מסך Sapphire Dual-x R9 280X משומש מתוקן מיצרן. המארז הוא fractal design define r4. המארז נראה בנוי מאוד לאיטום רעש, העניין הוא שהכרטיס מסך די רועש. כאילו יש מטוס סילון קטן בתוך המחשב. אני לא מדבר רק על משחקים אני מדבר על פעילות רגילה כמו לגלוש בכרום. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הרעש? הכרטיס מגיע OC מהמפעל - אולי כדאי להוריד מהירות שעון?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ayrst83,

ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מחשב ישנה יחסית, אשר בנמצא יש כרטיס מסך מסוג 6200 geforce. אגש ישר לבעיה: כאשר חיברתי את הטלווזיה דרך חיבור הS-VIDEO עם מתאם מS-VIDEO לRCA (בננה - בדר"כ כלל כבל עם ראש צהוב). לפני התקנת הדרייברים הטלווזיה מציגה תמונה צבעונית אך הבעיה מתעוררת כאשר אני מתקין את הדרייברים. ממש ישר אחרי שאני מתקין הצבעים נעלמים ומשאירים אותי עם גווני אפור וריצודים מדי פעם. אם התקנתי דרייברים ולאחר מכן הסרתי שוב חזרתי למצב שאין ברשותי דרייברים אך הצבע חזר לחיים. אני מודע לכך שזאת כנראה בעיית דרייברים, האם ישנה דרך לפתור את זה? (ולא, ריסט לא עוזר, גם לא שינוי שיטות השידור, וגם לא שינוי מSVIDEO לCOMPOSITE בהגדרות...) אובד עצה, אשמח לשמוע דרכים חדשות להתמודד עם הבעיה,ו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בנועה, 2000 ש"ח, על המפרט: e6300 Gigabyte 945G-S3 2GB DDR2 667, PQI TURBO יש 8800 עדיף?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לא יודע מה הולך עם הזמינות של הכרטיסים האלה אבל חנויות ממש מנצלות את המצב וקשה למצוא כבר את המחיר הראשוני של 1380..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by jacko_il,

שלום לכולם , לפני הכל רק רציתי לציין שאני מקבל עוד כ10 שעות 7900GT ..אז השאלה לא בשבילי אלא כדי לעזור בהחלטה של חבר.. אני יודע את כל ההבדלים הטכנים שקיימים בין הכרטיסים.. כן כן את כולם..אז אין צורך להתחיל לפרט לי פה על ההבדלים בקלוקים / צינורות / SM3 וכו'.. אבל, ופה האבל הגדול - ה 7900GT עולה כ 2000 שקל לעומת ה X850XT שעולה היום כ 1400 בערך.. הבדל של כ 600 שקל.. אך להפתעתי במבחן של GAMESPOT למשחק אובליוזיון השוו בין המון כרטיסים ואפשר לראות שה X850XT עומד שם בכבוד ובדיוק באותו הFPS שמציג ה 7900GT.. http://www.gamespot.com/features/6147127/p-6.html בקיצור - עזרו לבן אדם להבין למה כדאי (אם בכלל) להוציא עוד 600 שקל עבוד ה 7900GT.. ומה אתם הייתם עושים במקומו - הבחור כבר ע…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ngc224,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD5770, הטלוויזיה מחוברת למחשב דרך HDMI. אני יודע ש HDMI אמור להוציא קול אבל הוא לא מוציא... האם משהו יודע איך מזרימים אודיו מהמחשב לטלוויזיה דרך HDMI ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by יקירn95,

האם יש הבדל באיכות המשחק בכרטיס hd4850 1g לבין הכרטיס hd4850 512mb ? כי יחסית יש הבדל בין פער המחירים בינהם..האם אני יהנה יותר מה 1g? או שזה לא משמעותי המפרט e7200 2gb 800 400w 500g

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shahar91,

התחילו לי בעיות במשחקים במחשב לפני איזה שבועים ואין לי מושג למה זה התחיל עם COD4 כשאני משחק במולטיפלייר ואז המשיך גם כשהתקנתי משחקים נוספים. היו לי בעיות עם חלק מהמשחקים במחשב לפני זה אבל אחרי שפירמטי את המחשב הכול הסתדר לפני הפירמוט COD4 עשה לי בעיות במשך יומים ואז עבר עכשיו אחרי הפירמוט זה לא עובר ואפילו יותר גרוע. ניסיתי ניקויים למחשב, הציעו לי להשתמש בRegistryBooster 2 שמסדר בעיות/תקלות במחשב והוא לא מסדר לי שום דבר שקשור למשחקים יכול להיות שהתחילן לי בעיות בכרטיס מסך ?? מה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by avivlevy,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 אחלה מחיר רק חבל שיש לי AGP :'(

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים