עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. ראיתי בכרטיסי המסך המומלצים שהכרטיס הזה הכי משתלם בתקציב של 600-700 ש"ח. בעקרון אני רוצה לקנות את המחשב מ KSP, אבל ראיתי שאין שם את הכרטיס של Leadtek שעולה בערך 620 ש"ח האם יש הבדל גדול בין החברות השונות בכרטיס המסך הזה? ומאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס? (ב KSP המחירים של הכרטיס טיפה יותר גבוהים) האם יש כרטיס מסך אחר באותה רמה שנמכר ב KSP? האם שווה לקנות את כל הרכיבים של המחשב ב KSP ורק את הכרטיס מסך הזה בחנות אחרת? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אנליסט החומרה המבריק Adoredtv בניתוח מעמיק ופוקח עיניים ואוזניים על כל מה שפספסנו בביקורות ברשת. אמלק: "Who the hell would buy this card?!"

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by oshoman,

היי, אני בשלב של התחלת בניית מפרט לעריכת וידאו כבדה, אויד, פרימייר מעט אפטר מתלבט מאוד בין סדרת GEFORCE לבין QUADRO מי יכול להסביר את ההבדלים ואיזה סדרה יותר מתאימה לצרכים שלי. תודה מראש

4. Started by rony1880,

היי קניתי מסך דל U2410 ואני רואה שהכרטיס שלי 6850 לא מספיק להפעיל משחקים ברזולוציה מקסימום, האם אני יכול לשדרג ל7870 עם המעבד שלי כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני מעוניין בכרטיס מסך תקציבי וטוב נטו לגיימינג עד 750 שקל בערץ תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DavidGol,

שלום לכולם, יש לי לוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCI-E x1 עד עכשיו השתמשתי החריץ AGP עם כרטיס X800 ועכשיו אני שוקל לקנות כרטיס HD 4670 ולחברו לחריץ PCI-E x1 השאלה שלי היא האם יש מספיק רוחב פס בחריץ זה בכדי לנצל את יכולות הכרטיס ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by feint,

שלום, ברשותי מסך flatron ez t710bh. הבעיה היא שהוא מעט "רוקד", העלתי את התדירות ל-85 וזה עזר אבל לא לגמרי. יש עדיין רעידות קלות. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני רוצה מסך 19 אינץ שטוח לא ולא בגלל שבא לי להשוויץ שיש לי גדול יותר בשתי אינץ (אני יודע מה אתם חושבים אז רדו מזה) אלא שאני עובד לא מעט בגראפיקה וזה ממש יעזור לי יותר מרווח לעבוד על המסך. לכן אני מחפש מסך 19 אינץ שטוח עם קצבי רענון טובים ברזולותיות גבוהות (אני לא צריך רזולוציה אדירה כי העיינים שלי לא כאלה טובות לראות דברים בקטן מדי ותמונה חדה וברורה. התקציב שלי הוא בסביביות ה1500 שקל וחשבתי על אחד המסכים בדף הזה (אלה שבסביבות התקציב שלי) על מה תמליצו או שאני יצטרך להתפשר על 17.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ozeini,

שלום לכולם! מה הייתם מציעים לי לבחור מתוך 2 הכרטיסים הבאים? 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~GV260~8~0.htm מאוד מקווה שתעזרו וכמה שיותר אנשים יותר טוב, אם יש כרטיס עדיף על שניהם בסכום הזה (כ-500 ש"ח) אז תמליצו. תודה לכולם!!!

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SHAYMAN23,

שלום אני חדש פה בפורום אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהבעיה הזאת - עם חיבור VGA הכל כרגיל המסך עובד ומראה תמונה אבל שאני רוצה להשתמש בכבל DVI-D אני לא רואה כלום יש לי מסך שחור תמיד וזה נראה כאילו המסך על מצב Standby .. מאוד מוזר! יש לי מערכת הפעלה : Windows XP 32bit כרטיס מסך : Gigabyte GTX 260 לוח אם : Intel DX58SO Smackover בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות בעיה בכבל או במסך ובדקתי את זה במחשב השני שלי [יותר ישן] והכל עובד מצויין!. התקנתי את הדרייבר של המסך,עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין כלום! יש לי שני כבלים DVI-D single link ו- DVI-D Dual link , שניהם לא עובדים, מ ו ז ר ! [כבלים בצבע לבן] ה - Native resulotion של המסך שלי היא 1920x1080. עדכתי א…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by oshikv,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו נתקל ו\או מצא פיתרון לבעיית התאימות בין ווינדוס 7 64 ביט וכרטיס מסך 460GTX . מדובר בתופעה הגורמת למחשב להיתקע כאשר מגיעים למסך ה WELCOME בעת העלייה של הווינדוס. מדובר במחשב חדש,התקנה נקייה של ווינדוס 7 (שהותקן על מספר מערכות ועובד תקין) ,לוח אם של GIGABYTE . חפרתי לא מעט באינטרנט ומצאתי שאני רחוק מלהיות היחיד שסובל מזה. אם מישהו שמע על פיתרון ( מעבר ללהתקין שוב דרייברים,ווינדוס,לנסות להתקין דרייברים ישנים יותר..) אני אשמח לשמוע. נ.ב כשאני סתם לדוגמה מכניס למחשב כרטיס 6600GT ישן במקום,הכל עובד חלק. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אוקי אבא שלי הזמין לי כרטיס מסך חדש סוף סוף זה הכרטיס PNY VCQFX3000-PB Quadro FX3000 256MB 256-bit DDR AGP 4X/8X Video Card - Retail עלה פול........אבל לא נורא אחרי כמה שנים של סבל עם גיפורס 2 גם לי מגיע לא? רציתי לשאול כמה זמן הכרטיס הזה יזחיק לי למשחקים חדשים..נראה לי שדי הרבה לא? בכללי כמה זמן הוא יחזיק לי ברזולוציות גבוהות.. תודה מראש :ם

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1380&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47& המפרט שלי הוא מש שרשום בצד.. אני לא איזה גיימר מטורף אבל בכל זאת אני מעריך שבמצב השוק כרגע זה הוא להשקיע את הסכום הזה בכרטיס ולקבל ביצועים טובים מאוד לשנה הקרובה לפחות או להשקיע כמעט חצי מהסכום ולקבל ביצועים במקרה הטוב לחצי שנה.. מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מתכנן לקנות כבר כמה זמן את הרדאון 9800 פרו של MSI שעולה בערך 1400, אבל רציתי לדעת אם לא שווה לחכות קצת ולהוציא את הכסף על הכרטיסים החדשים יותר דוגמת FX6800 או X700 - בתקווה שהם תומכים בAGP X4 (זה מה שיש לי). מישהו יכול לומר לי האם יצאו גרסאות AGP של הכרטיסים האלה ואם כן כמה בערך הם יעלו? כדאי לחכות להם או לקנות עכשיו את ה9800 PRO ב1400 ש"ח? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by b3ta0,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי כשנה שנה וחצי, עד שאקנה מחשב חדש. אני לא אשחק משחקים איתו, אני רק רוצה להשתמש בווינדוס, לגלוש באינטרנט, יוטיוב וכו... האם זה משנה איזה כרטיס אקנה, לשימושים הללו? או שכל כרטיס מסך פשוט יתאים? עד 500 שח, של נווידיה, כרטיס שקט אם אפשר בתקציב. לוח אם שברשותי: P5E - PCI-E 3.0 כרגע יש לי כרטיס מסך 660 TI שמתחיל לעשות בעיות ואולי גווע... מה גם שהוא כבר לא משהו עם משחקים חדשים, והמעבד Q6600 די ישן, ואין טעם לדעתי לקנות רק כרטיס מסך יקר כרגע. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mars7,

מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB ו MSI GTX 1060 6GB OC. ל Radeon יתרון של 8GB זיכרון המקנה לו תמיכה ויכולות טובות יותר למשחקים עתידיים ול GeForce מהירות יותר גבוהה, שכמובן גם מקנה לו יתרון. הבדל המחירים בניהם הוא זניח. מה אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by דןזט,

הי חברים, אני משדרג את המחשב שלי, ולפי התקציב האפשרויות שלי הן ה- gtx 970 או ה- r9 390. כולם מדברים על שדרוג מסך ל- UHD, אבל שוכחים שאולי הפעם משקפי המציאות המדומה יעשו את העבודה, ולכן די ייתרו את הצורך בלשדרג את המסך (אני מתכוון לאלה שרוצים לשדרג ממסך HD איכותי). ואכן אני מתעניין האם מחשב שאני אקנה כרגע עם מי מבין כרטיסי המסך הנ"ל ומעבד i7 יאפשרו, לדעתכם, מעבר בעתיד אל אוקיולוס ריפט או למתחרה? ומי מבין שניהם אמור לספק ביצועים יותר טובים עם המעבר (למרות שנראה לי שדי בטוח שה- 390 בגלל ה- 8 GB).. תנו דיעותכים בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by alias,

עשיתי בדיקה של הכ.מסך עם התוכנה AquaMark 3 ואלו התוצאות(בתמונה) איך הם בסדר ??? ומה הם אומרות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לאחר שנה של שימוש ב9600GT 512mb ומעבר למסך 24" ברזולוציה טבעית של 1920X1200 החלטתי לשדרג את החוויה. ערכתי סקר מקיף(פחות או יותר) והכרטיס הראשון שנראה לי רלוונטי היה הSapphire HD4850 512mb Vapor-X בגלל המחיר ובגלל הקירור אבל לא יכולתי להתעלם מאחיו בגרסאת ה1gb. ההפרש בין שני הכרטיסים נכון להיום הוא כ200 שקל. עברתי בכל מיני אתרי ביקורת שהשוו את הכרטיסים ובכולם ברוב המשחקים(בCrysis הלא צפוי היה ל1gbיתרון משמעותי) הביצועים של שני הכרטיסים היו כמעט זהים(הבדל של כ2-3 פריימים לשניה). לא הייתי מגדיר את עצמי כמבין בתחום אבל נראה שהפרש המחיר לא שווה את התוצאה. למשל http://www.guru3d.com/article/gigabyte-radeon-hd-4850-1gb-gvr485oc1gi-review/1 מן הסתם בחיפושים שלי עלה גם הHD4870 512m…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, אני עם הכרטיס הזה יומיים, משחקים כמו black ops פועלים לי חלק על הגדרות גבוהות אבל משום מה המשחק הזה על low ואפילו רזולוציה 600x800 לא מצליח לעבור את ה20 fps מה יכול להיות? המעבד הוא dual core e5700 3.0GHz. 8 ג׳יגה ראם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by cheat-it,

יש לי כרטיס מסך 8800GT ומעבד E6750 @ 2.66GHZ נכנסתי ל NVIDIA PHYSX בלוח הבקרה ויש שם אפשרות כזו: PHYSX GPU ACCELERATION אז רציתי לדעת האם כדאי לי להפעיל את האפשרות הזו, ואם זה עושה לי איזשהו סוג של OC???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by daniel0089,

היי, איזה מבין הכרטיסים שבכותרת יותר טוב? ובכמה אחוזים בערך הוא יותר טוב מהשני? עוד משהו. אשמח ללינק לכרטיס מסך למפרט בצד (הלך לי ה9800GTX) עד 500 שח (כמובן עדיף בפחות. משהו שמשתווה לשאר החלקים ולא יגרום לצוואר בקבוק). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אז ככה יצאו כמה דגמים של X800 RADEON X800 SE: 0.13מיקרון אם LOW-K 160-180מיליון טרניזטורים ליבה 450מה"צ זיכרון GDDR 128מגה זיכרון 128ביט אפיק זיכרון 800מה"צ זיכרון 8 צינורות עיבוד AGP8X 299$ RADEON X800 PRO: 0.13מיקרון LOW-K 160-180מיליון טרניזטורים ליבה 500מה"צ זיכרון GDDR3 256-512מגה זיכרון 256ביט אפיק זיכרון 1000מה"צ זיכרון 12צינורות עיבוד AGP8X 399$ RADEON X800XT: 0.13מיקרון LOW-K 160-180מיליון טרניזטורים 600מה"צ ליבה זיכרון GDDR3 256-512מגה זיכרון 256ביט אפיק זיכרון 1200מה"צ זיכרון 16צינורות עיבוד AGP8X 499$ RADEON X880XT: 0.13מיקרון LOW-K 160-180מיליון טרניזטורים 600מה"צ ליבה זיכרון GDDR3 256-512מגה זיכרון 256ביט אפיק זיכרון 1200מה"צ זיכרון 16צינורות עיבוד P…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by cooper,

קיבלתי סוף ,סוף את הX1950XT של SAPPHIRE ..רק הבעיה שהכרטיס מתחמם מאד עד 95 מעלות .ותוך כדי משחק הוא זורק אותי החוצה .ומודעה שהכרטיס התחמפ חותר מידי. הספק כח שלי זה 400W TRT-F אבל הבנתי שאין קשר לזה.. א. האם הבעיה בכרטיס עצמו? ב. האם אפשר לסדר את זה? תודה לכל העוזרים.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by רזי ברד,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של עד 500 ש"ח ואני צריך הצלמה לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. הכרטיס מיועד למשחקים אבל לא משחקים כבדים אלא משחקים כמו פיפא NBA פוטבול מנגר וכו' כרגע יש לי את ה7600GS והוא מריץ את המשחקים האלה לא כל כך טוב (למשל בפוטבול מנג'ר המשחק פועל לאט כי צריך 512 מ"ב בכרטיס מסך ולכ7600 GS יש רק 256 מ"ב) אז בדקתי בזאפ והנה הלינק לקיצור שלי : http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68806=112649 בבקשה תגידו לי איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי ומשתלם לי לקנות שגם יריץ את המשחקים האלה מהר. וגם בבקשה תגידו לי אם עדיף לי 512 מ"ב או 1024 מ"ב והאם המ"ב בכלל משנים כל כך?? כמו כן אני רוצה לדעת האם יש מצב כלשהו שהכרטיס מסך לא יפע…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים