עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mars7,

מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB ו MSI GTX 1060 6GB OC. ל Radeon יתרון של 8GB זיכרון המקנה לו תמיכה ויכולות טובות יותר למשחקים עתידיים ול GeForce מהירות יותר גבוהה, שכמובן גם מקנה לו יתרון. הבדל המחירים בניהם הוא זניח. מה אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:37:41 הינה תמונה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 01:07:44אופס, זה נשלח שלוש פעמים[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אין תקציב מוגבל - אבל יש דגש על יחס עלות/תועלת גבוה (קצת בעייתי בכרטיסים עם קירור פאסיבי איכותי).... כמה מאות שקלים אני מניח. * השימוש העיקרי הוא לצפיה בתכני HD ומעט מאוד המרות פורמטים או recode קל. * חובה יציאת HDMI עם סאונד כמובן. * קירור פאסיבי טוב - לא חייב להיות מפלצתי. * רצויה יציאת DVI בנוסף. אשמח לשתי המלצות אם אפשר: 1. הדגם הזול ביותר שעדיין עומד בדרישות הנ"ל. 2. הכרטיס הזול ביותר שעומד בדרישות הנ"ל ועדיין יאפשר גיימינג ברמה בינונית על HDR (בעיקר FPS/3rd Person נאמר).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by the J,

אם אפילו שקלתם לקנות את המסך הזה, שמחשבה זו לא תעבור אצלכם שוב!!!!! אני התפתיתי לנתונים המעולים שנכתבו באתר של החברה וקניתי את המסך אך הבן-דוד שלי הראה לי את הבעיה הרצינית במסך.... שני קווים מאונכים שמפריעים מאוד (אם לא תראו אותם על ההתחלה הם יפריעו אחרי עבודה ממושכת) הבעיה נוצרה מצורת היצור של המסך, הוא מורכב משלוש חתיכות שהחיבורים ביניהם גורמים לשני קווים על המסך, אז אני ממליץ בחום שלא לקנות את המסך.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bennash,

אל תסמנו את 4 כי גיפורס יותר זול מרדאון אלה כי הוא שווה את המחיר שלו לשנת 2011

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by LorienElite,

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה. כי לפי מה שהבנתי הוא בנוי יותר טוב מהכרטיסים הקודמים. והוא תומך בDIRECTX 11 וצריכת החשמל שלו יותר טובה.. ( לעומת הסדרות הישנות יותר של ATI כמו ה4000 וכו' ) עכשיו האם יש הבדל בין החברות? כי אני רואה הבדלי מחירים של 200-100 שקל. וזה דיי מסקרן אותי. למשל חברות כמו HIS,POWERCOLOR לעומת GIGABYTE וSAPPHIRE... אני צריך לדעת גם האם הכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק ויתאים למפרט שאני אפרסם כמו כן אני צריך המלצה לספק כח זול ככל האפשר שיעשה את העבודה בצורה טוב. ויחזיק כמובן גם את שאר המפרט. הנה המפרט : מעבד : intel pentium dual core e6300 לוח אם : gigabyte GA-EP43-UD3L זכרונות : G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by coch,

נתקלתי בזה.

8. שלום לכולם.ברשותי כרטיס מסך ישן יחסית, ati radeon hd 4870. תמיד במשחקים הוא היה מתחמם וגורם למחשב לקרוס. אז הפתרון שלי היה להיכנס catalyst control center, ושם הייתה אופציה להגביר את מהירות המאוורר. עדכנתי את הדרייברים, ועכשיו אני לא מצליח להגיע לקטגוריה בcatelyst שבה אפשר להתעסק עם מהירות המאוורר (איך שאני נכנס לperformance ולוחץ על אישור התקנון, הוא מחזיר אותי לדף הראשי של הcatelyst ומעלים את הקטגוריה performance, ואיך שאני סוגר את החלון ופותח שוב הקטגוריה חוזרת ואבל שוב כל לחיצה מחזירה לקטגוריה הראשית. אני רוצה לשלוט במהירות המאוורר של הכרטיס מסך. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה בקלות ? תודה מראש ושבת שלום ! hagayben.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש כזאת תוכנה ומה שמה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by landmn,

עקב מגבלות תקציב חמורות אני שוקל להסתמך על כרטיס מסך מובנה ומאוחר יותר לקנות כרטיס נפרד ומשופר. בכל מקרה אני מתכוון לקנות 500MB זיכרון. השאלות שלי - מלבד משחקים, באיזה דברים הכרטיס המובנה יגביל אותי ? מה ירידת הביצועים באחוזים שיש ביישומים כלליים בין כרטיס מובנה לכרטיס חיצוני מינימלי (אולי מישהו יכול למצוא השוואה באינטרנט) ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by udist,

בשעה טובה חיברתי את כרטיס המסך, 6800GS של פאליט. הכל עובד נהדר, טמפ' סבירות 53 במנוחה, 66 במאמץ (תקנו אותי אם אני טועה). רק בעיה אחת קלה, באוורסט בלשוניות display-->gpu ו display-->pci/agp video לא מופיע כלום! ריק! שום דבר! אני רוצה לבדוק את תדרי הליבה והזכרונות וכל השיט שיש שם אבל אין לי כ"כ איך... מה הולך פה...? דרייברים חדשים מותקנים... מנהלים- אם לא קשור לפורום נא העבירו לפורום הרצוי. תודה. הוספתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by qpalzm,

http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDWIN7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 בקצב הזה 7800GT יעלה גרושים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אפשר להשאיר את המארז פתוח או משהו כזה? או לשים את הכרטיס בצורה כלשהי? אני מעוניין ב -radeon8500 LE 64mb של gigabyte!! ואני לא יודע אם הוא מתאים למארז שלי! אולי זה יגיד לכם משהו: יש לי p3 -800mhz 256sdrm ובאתר של ATI רשום שהכרטיס מתאים גם לפנטיום 2 אז אולי אם המארז של פנטיום 2 מתאים לזה אז גם המארז שלי מתאים?????? אני צודק?????? בבקשה תענו לי כי זה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי!!!!!1

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by moshe1980@gmail.com,

היי... אני מחפש GTX 460 1 GB ניסיתי בהמון חנויות ולא מצאתי....כולם אומרים שהכרטיס לא מיוצר ואין להם במלאי.. איפה אני יכול למצוא אותו...? תודה רבה על העזרה...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מעבד i7 4790 8gb ram לוח gigabyte h97-d3h וספק antec 750 אני חושש לגבי הלוח שהוא לא מתאים.. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כרטיס מסך ממש ישן - ראדאון 9200... אבל זה לא משנה, ניסיתי לשחק בוואמפייר... זה עבד לי די בסדר, חוץ מכל פעם שאני נכנס למקום כבד, או פונה פניה - ישר זה מאט לכמה שניות.. אז חשבתי שפשוט הכרטיס לא סוחב... ואז היה לי חשק לשחק שוב בנוור ווינטר נייטס... וגם במשחק הזה, יש כל פעם האטות... כל כמה שניות זה נתקע לשניה... והכרטיס המסך הזה הפעיל לי אותו פעם חלק, וגם הכרטיס שהיה לפניו... עכשיו, לא נגעתי במשחקי מחשב כבר איזה חצי שנה, ורק עכשיו חזרתי... יכול להיות שהכרטיס פשוט נהרס עם הזמן או משהו? מה יכול לגרום לזה שהוא לא יתפקד כמו שצריך??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti 2gb ואני רוצה לשים מעבד i5 4690 3.5ghz לוח אם טוב וחזק וזיכרון פנימי 8GB DDR4 עם אני ישים את כל אלה איך המחשב שלי יהיה? איך הוא יריץ את gta 5?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by -ox-,

שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. זה המפרט שלי כרגע Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD Gigabyte Radeon HD 7850 2GB OC Version אין לי בעיה לחכות אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך ל BF4 עקרונית.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחר שנשרף הספק כוח ולאחר החלפה והפעלה גיליתי שיציאת ה-DVI של הכ.מסך שלי גם נשרפה (כנראה שדבר גורר דבר).. החלפתי ( היום ) את הספק (השרוף Enermax EG425P-VE) לספק של: Corsair CX 430W (נחמד לא יותר, כבלים קצרים קצת) הכרטיס מסך (עם יציאת DVI השרופה) הוא: ATI Radeon 4650 (מצ"ב קובץ מצורף) לוח האם שברשותי הוא: Gigabyte GA-EP35-DS3L אם זה חשוב המעבד: Intel Quad Q8400 2.6GHz אני חושב שיש לי חריץ PCI-E אבל אני לא יודע יותר מזה. התקציב: עד 400 ש"ח בקשה: רק לא MSI . עדיפות ל ASUS (אבל פתוח להצעות - אתם בטוח מבינים יותר ממני) חשוב שיהיה חברה מוכרת..!! יש לי שניי מסכים: 1) 22" (כניסה DVI תומך full HD ) 2) מסך טלויזיה עם כניסות HDMI וגם VGA. עיקר השימוש שלי: הוא סרטים ב HD …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שמועה לוהטת חדשה מצהירה כי ענקית השבבים תוכל להפוך למתחרה רשמית בתחום העיבוד הגראפי הייעודי כבר בתחילת השנה הבאה לכתבה

22. Started by Alexkmr,

כרטיס מסך מבוסס NVIDIA 6600GT 256 מ"ב זיכרון DDR2 128 ביט TV OUT DVI מהירות שעון 500 מה"צ מהירות זיכרון 1000 מה"צ מפרט המחשב שלי הוא: p4 2.8 לוח אם: intel 865prel 768 RAM המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך כמו שצריך?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח אני רק שאלה

שלום, במפרט כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות (gtx 1070) ראיתי שדרוש לו 500w . - האם הכוונה שרק הכרטיס עצמו דורש כזה מתח או שמדובר במתח הסופי שכל המחשב אמור לקבל בסה"כ? לצורך העניין, ראיתי פה בדיונים שמי שקונה כרטיס שכזה ויש לו ספק של 500w - אתם עונים לו שזה בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by feint,

שלום, ברשותי מסך flatron ez t710bh. הבעיה היא שהוא מעט "רוקד", העלתי את התדירות ל-85 וזה עזר אבל לא לגמרי. יש עדיין רעידות קלות. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים