עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CraZyStyLe,

אהלן, קניתי 2gb hd6950 יד שנייה, עוד בתחילה היה קשה לו לתת לי פרטים עליו, מתי נקנה, מאיפה, אחריות וכו' אבל בכל זאת הוא היה נשמע בסדר אז הלכתי על זה, הגעתי הביתה, הוצאתי את הhd4890 שלי ושמתי את ה6950 בציפייה. חיברתי, התקנתי דרייברים של וינדוס 10 (לאחר מחיקה של הקודמים עם ddu), נכנסתי לcsgo והוא אחד מהמשחקים היחידים שאני משחק ולהפתעתי קיבלתי fps נמוך יותר אפילו מהכרטיס הקודם, הורדתי להגדרות הנמוכות ביותר ועדיין הfps היה נמוך להפליא, ציפיתי להחזיק אותו על 300 קבוע כמו ש660 gtx יכול. בכל אופן בדקתי את הכרטיס ב3dmark ואלה התוצאות : http://www.3dmark.com/3dm/8466786 האם אתם חושבים שיש בעיה בכרטיס ? כמו כן, בדקתי אותו בdota שגם שם הכרטיס קרטע וגם בעוד מספר משחקים לא כבדים שנתנ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by adi518,

מסתבר שלבחור כרטיס מסך זה לא כל כך פשוט בכל אופן, ראיתי שממש ביום יומיים האחרונים המחיר של ה- ATI 5850 התעדכן ל 700 שקל שנשמע לי כמו מחיר מדהים. אני די הייתי סגור על לקנות 6850 ועכשיו הסיבה היחידה שמחזיקה אותי מלקנות 5850 זה העניין של ה- HDMI...אני יודע שהכרטיסים בסדרה החדשה באים עם HDMI 1.4 שזה אומר תמיכה ב 3D...השאלה אם לוותר על זה ובכל זאת לקחת את ה- 5850 או לא? תודה לעוזרים. נראה לי שזאת הדילמה הסופית שלי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. דווקא נחמד כי BFG היא אחת החברות אם לא הכי טובה לכרטיסים של NVIDIIA!!! הנה לינקים: 7800GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4932 7800GTX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4931 נכון נחמד??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eran898,

שלום אני בונה מחשב עכשיו וקניתי כבר כמה חלקים כגון מעבד 1055 AMD וזיכרון 4GB ולוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET והמליצו לי על הכרטיס הבא:Sapphire ATI Radeon 5870 1GB Vapor X OC Edition GDDR5 HDMI ב1252 אבל ראיתי גם את זה Palit GeForce GTX460 Sonic 2048MB GDDR5 ב1309 אז השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים בסדר גודל של 1200-1300 שח ? ויש לי ספק כוח שאני לא זוכר את שם החברה של 500 וואט לא גנרי ואם צריך אני אחליף אותו..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by wow,

אני מריץ את התוכנה הזו במחשב שלי כבר מ-12 או 1 בצהריים והיא עדיין לא הפסיקה. האם יש פה איזשהי בעיה או שזה לוקח הרבה זמן?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, עברתי על כמה חניות מחשבים ורשמתי כמה סוגים שונים של חברות המייצרות את הGFORCE 6600 GT הבדל הברור הוא במחיר אבל מה ההבדל באיכות. הסוגים הם: זיגזג - PointOfView Gforce 6600 Gt AGB 128 Mb - במחיר 1481 ש"ח. קיי אס פי -XfX Gforce 6600 GT AGP במחיר 1350 ש"ח. לוג'יק פי סי - Albatron Gforce 6600 GT AGP במחיר 1550 ש"ח עכשיו ראיתי גם בחלק מהחניות שרשום FX6600GT AGP מה הFX אומר? אשמח עם תענו לי בהקדם מה כדאי יותר לקנות ומאיפה???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by abarbotel,

מה הנתונים שעליי לבדוק או להשוות בעת קניית כרטיס מסך במאמר של השאלות תשובות רשום כי כרטיסים בינוניים עם זיכרון גדול זה סתם כדי למשוך את הקונה וזה לא באמת משפיע אז על איזה נתונים כן עליי להסתכל שאני בא לקנות כרטיס כי מבחינתי הכל נראה אותו דבר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by KOS,

מה האבדלים? לאיזה כרטיס יש איכות תמונה יותר טובה כמה באחוזים GF6800 יותר טוב מי R9800P אמרו לי שGF6800 כצת פחות טוב מי X800P

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אם אני אקח SUMA G-FORCE 4 TI4200 64MB זה לא יעשה בעיות במשחקים??? אני מתכוון שיהיה איטי בגלל שיש לו זיכרון של 64 MB ,כאילו שלא יהיה לו מספיק זיכרון למשחקים חדישים??? לא עדיף לקחת כרטיס של חברה פחות טובה כמו INNO3D עם 128 MB??? וגב מה יעבוד יותר טוב, הסומה עם ה-64 או LEADTEK עם 128??? ואני מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. האם אצטרך להגדיר משהו בביוס אחרי התקנת כרטיס מסך חדש? לפני הכרטיס מסך שעלה לי 1000 שקל היה לי כרטיס מובנה. חיברתי אותו ראיתי קצת ואחרי כמה זמן רק מסך שחור. האם אני צריך להגדיר משהו בביוס כדי שהמחשב יזהה אותו? או שהמחשב (הביוס) אמור לזהות את הכרטיס אוטומטי?

11. Started by bv500,

ידידה שלי טסה לארה"ב וביקשתי ממנה שתביא לי כרטיס מסך. הכרטיס יתווסף למחשב חדש שאני הולך לקנות בשבועיים הקרובים - בתקווה עם דל 24". העניין הוא שאני לא גיימר מטורף, כרגע אני עם מחשב נייד אז אני משחק רק PES וכאלה כי אין לי יותר מדי ברירה, וגם זה בקושי עולה, אבל כשתהיה למחשב שלי היכולת לשחק במשחקים רציניים אז אני כן ארצה לשחק (גם אז לא בצורה מטורפת) השיקול שלי הוא אם לקנות את הכרטיס שיחזיק לי הכי הרבה זמן (לקנות עכשיו ולהחליף כמה שיותר רחוק מעכשיו), או לקחת משהו פשוט יותר, ו"לחסוך" את הכסף שבהפרש לכרטיס מסך הבא. מצד אחד אפשר פשוט לקחת את האולטרא הכי חזק ולסגור עניין, אבל מצד שני אם הוא לא הולך באמת לשנות יותר מדי נגיד מול ה-GTX אז חבל על 500 שקל...אותו דבר 600 שקל בין GTX ל-G…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מפרט המחשב: לוח אם: GIGABYTE H55M-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3503#ov מעבד: Intel i5 CPU 760 @ 2.80GHz × 4 http://ark.intel.com/products/48496/Intel-Core-i5-760-Processor-8M-Cache-2_80-GHZ זיכרון RAM: נפח של 4GB (2X2GB) Kingston DDR3 1333MHz http://www.kingston.com/us/memory/search/Default.aspx?DisPartId=KVR1333D3N9/2G ספק כח: HEC WIN+ 550W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/550w/?rand=0.724667871334111 מסך: Samsung SyncMaster BX2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs כיום יש לי כ. מסך Nvidia GT 220, אני חושב שאני לא צריך לפרט כמה הוא דפוק... בנוסף אני משתמש בלינוקס (פדורה) בי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by orchechik,

MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 - ש"ח 1330 ומה ההבדל בינו ל MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr שעולה 60 שקלים יותר . המעבד שאני קונה הוא - . Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray אם זה משנה משהו. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה שווה את הכסף או כדאי משהו אחר ? אני רוצה ביצועים נטו למשחקים . מהו הכרטיס הכי טוב הכי חזק שאני יכול לקחת במחיר הזה. תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תראו בהתחלה אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 800gto2 של ספייר שעולה 1500 שקל עכשיו אני מחפש גם לקנות כרטיס טלוויזיה ובאחד האשכולות כאן ראיתי שיש כרטיס vivo שהוא כאילו גם כרטיס טלוויזיה....אבל הוא gto תראו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4182 וזה הgto2 של ספייר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עכשיו תראו תמחירים ואני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם ואם הוא שווה את ההפרש ביניהם ובשורה התחתונה מה עדיף לי לקנות את הgto vivo או את הgto2 ועוד איזה כרטיס טלוויזיה אחר..? תודה

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by INFERNO,

מה זה משנה עם אני משתמש ב60Herts או ב 75herts אני לא רואה שום הבדל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הראשון Quadro FX 570 256MB שבנוי למטרות גרפיקה ורינדור תלת מימד אבל הדאגה שלי שהוא נחשב ישן ואין תמורה מלא למחיר 980 שח השני HD 4870 1GB Toxic GDDR5 שהוא יותר למטרות משחק אבל אני לא יודע באמת אם הוא יהיה יותר חזק מהראשון מחיר 1000שח שלישי GTS 250 1GB GDDR3 מחיר 950 שח מטרות כרטיס- פוטושופ - פלאש - עיבוד וידאו - רינדור תלת מימד לא משחקים ! מה הכרטיס הכי כדאי רוצה חוות דעת של מומחה !

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yot,

יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB וכך גם ל LumberJack_Jim. לאחר מספר הודעות אישיות, גיליתי שהכרטיס של LumberJack_Jim הגיע לאובר קלוק גבוה, הרבה יותר משלי, ללא קירטועים. אני הגעתי ל305/550 כשהמהירות הרישמית היא 250/446. LumberJack_Jim הגיע ל340/578 כשהמהירות הרישמית היא גם כן 250/446. אני חייב לציין, ששתינו לא השתמשנו בשום קירור אחר חוץ מהקירור של הכרטיס עצמו. הטמפרטורה במארז שלי כשהוא בעבודה מאומצת היא 40, במנוחה 32. מישהו יודע למה יש הבדל במהירות שהגענו אליה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by galh_5,

מעבד amd 4200+ x2 1 giga ram ספק 500ת400 אמיתי ג'נרי תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by daniel123,

הכרטיס מסך הנוכחי עשה את שלו לכן מחפש כרטיס חדש עד 1600 ש"ח עם חריגה קטנה(100ש"ח). אשמח להצעות. CPU Type: Intel Core i5-4590 CPU @ 3.30G Motherboard Name: Gigabyte H97M-D3H System Memory: 8GB Video Card: AMD Radeon R9 280 VAPOR-X 3G Power Supply:SeaSonic S12II 620 Bronze Case:Antec P100

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by waizman,

יש לי Ti200 של MSI (הדגם המלא במפרט) ובדרייברים הקודמים קיבלתי איתו כ 10500 נק' ב 3DMark2001. לאחר התקנת אומגה (Preformence) הנק' ירדו ל 9700... האוברקלוק זהה והכל זהה חוצמזה... מה הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DEMON HUNTER,

יש למישהו מידע על יכולות הOC של הכרטיס ויש לי עוד שאלה לא ממש קשור מישהו יודע עד לאיזו מהירות אפשר להגיע אם GF4 TI 4600 של SUMA ( אם יש ) אם ה4200 עוקף את ה4600 הא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כרטיס המסך כפול הליבה החדש והאימתני ביותר בסביבה הושק רשמית, עם קריצה למפתחים ויוצרי תוכן אשר אוהבים גם גיימינג קרוב לשנה אחרי שהוצג לראשונה וכחודש אחרי שנחשפו שמו ופרטיו העיקריים – כרטיס ה-Radeon Pro Duo החדש של AMD, "כרטיס המסך העוצמתי ביותר בעולם" לדבריה, מתחיל להגיע אל מדפי החנויות, עם תג מחיר מאסיבי של 1,500 דולר. בדומה למחירו המקורי של הכרטיס הכפול הקודם של החברה, ה-Radeon R9 295X2. כידוע, ה-Pro Duo מציע זוג ליבות Fiji עדכניות מלאות, עם 8,192 יחידות עיבוד, 8GB של זכרון HBM חדשני וזריז, תדר עבודה של 1,000MHz וביצועים מירביים שמגיעים ליותר מ-16TeraFLOPS – כל אלו בלוח מודפס אחד עם קירור מים מובנה, ומעטפת תרמית של 350 וואט "בלבד", שגבוהה ב-75 וואט מזו ש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מנסה ללכוד וידאו/טלוויזיה לקובץ MPEG2 או AVI בעזרת כלי התוכנה שקבלתי עם הכרטיס. הלכידה מצליחה בתחום הוידיאו אך אני לא מצליח לשמוע שם קול (הקובץ שנוצר לא מלווה בקול) לפני הלכידה אני שומע ורואה תקין את הטלוויזיה או הוידיאו. האם משהו נתקל בבעיה זו???????? כרטיס הקול שלי הוא: Hercules game theater xp 6.1 . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by m_a_t,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ועוד לא סגרתי מה לקנות מבין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע ברגע שאני אקנה את הכרטיס ואוברקלוק חזק יותר כאשר אני אראה כי הכרטיס אשר קניתי מתחיל לקרטע במשחקים. מה כדאי לי יותר לקנות? ההבדל במחירים הוא לא גורם, 50 שקל הבדל.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by refael.b,

שלום יש לי מחשב חדש אני חושב שהוא דיי טוב וקניתי אותו בשביל משחקים וכל מה שחסר לי זה כרטיס מסך טוב אני מחפש כרטיס שיריץ לי את המשחקים החדשים כמו crysis/bioshock וכל הכבדים האלה תקציב 1500~2000 לא כל כך משנה לי הכסף העיקר שיהיה כרטיס טוב שאני לא יתבאס ממנו ואם אפשר שיהיה גם יציאה לטלויזיה אני פשוט אוהב להרוריד סרטים וסדרות ולצפות בהם דרך הטלויזיה. ושאלה האם זה באמת משנה אם יש לי מסך hd או סתם מסך מעפן?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.