עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IdolAdmin,

יש לי בעיה שאני מפעיל משחקים מסויימים המסך רושם לי sync. out of range ראיתי את זה פעם ראשונה ב Splinter Cell 2 ועכשיו ב Secound Sight בSC שהפעלתי את המשחק אז בתפריט שבוחרים בין מולטיפלייר וסינגלפלייר זה עשה לי את זה אז פשוט עקפתי את זה שהפעלתי תמשחק דרך הקובץ של הסינגל או המולטי..אז זה לא הפריע לי הקטע שזה לא יודע מתי הופיע לי כי התפריט הזה כבר עבד לי פעם.. ועכשיו בSS זה איך שאני מפעיל אני שומע את הקטעי וידאו של הלוגואים והכל ואת המוזיקה שבתפריט אבל משם אין לי מה לעשות...הוא מראה לי במסך את הבעיה הזאת.. יש לי כרטיס מסך חדש (כמה חודשים) nVidia GeForce 6600GT של Winfast A6600GT TDH 128MB AGPX8 ומסך של SAMSUNG SyncMaster 753DFX (חחח איזה בעיה אירונית למסך שקוראים לו SyncMa…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היצרנית המתמחה ביצירת פתרונות מחשוב קומפקטיים במיוחד ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה לכתבה

3. Started by Boomer,

פשוט ראיתי אותו רק בפנדה אז אני שואל את עצמי האם זה יבוא אישי או שזה כבר מיובא רשמית לארץ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1852&PHPSESSID=44d292be081c91c58e4ceee101341399 מחיר די טוב... עריכה: תצנזרו אם בא לכם... ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי מחשב מבוסס על i5 שעובד 24/7 כעת, כרטיס מסך onboard על לוח של גיגהבייט. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך dedicated למשחקים בעיקר ( חושב על 560ti ) שאלה, מהן ההשלכות מבחינת צריכת חשמל? בכמה אחוזים תגדל צריכת חשמל של כל המערכת ביממה? האם אפשר להגדיר מערכת באופן שבו כרטיס מסך dedicated מופעל רק בהפעלת משחקים בדומה ל macbook-pro תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by the J,

אם אפילו שקלתם לקנות את המסך הזה, שמחשבה זו לא תעבור אצלכם שוב!!!!! אני התפתיתי לנתונים המעולים שנכתבו באתר של החברה וקניתי את המסך אך הבן-דוד שלי הראה לי את הבעיה הרצינית במסך.... שני קווים מאונכים שמפריעים מאוד (אם לא תראו אותם על ההתחלה הם יפריעו אחרי עבודה ממושכת) הבעיה נוצרה מצורת היצור של המסך, הוא מורכב משלוש חתיכות שהחיבורים ביניהם גורמים לשני קווים על המסך, אז אני ממליץ בחום שלא לקנות את המסך.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קרובים שלי נוסעים לרוסיה עוד שבוע.. שמה כרטיסי המסך זולים ב-45 דולר מאשר בארץ אז החלטתי לרכוש שמה. עכשיו, אם אתם באמת מבינים בעיניין אז תמליצו לי על אחד מהבאים..!!! אני רוצה את ההכי טוב מבין הבאים לא את ההכי כדאי וכו' . 1) GAINWARD ULTRA 650 XP \VIVO \128MB DDR (Ti 4200) GOLDEN SAMPLE! 2) LEADTEK Ti 4200 tv out 128mb 3)SUMA Ti4200SE 128 MB tv out לי אישית יש העדפה לגבי ה GAINWARD! בכל זאת מה דעתכם?? מה שווה לבחור? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Lenya,

שלום רב ! זה מפרט המחשב שלי : DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 2048 DDR2-667 DDR2 SDRA NVIDIA GeForce 7600 GS (512 Мб) הכרטיס עובד ב OC בגדול הוא בסדר , איזה כרטיס היתם ממלצים לי לקנות שיתן עוד קצת (ללא OC) אני לא חייב כרטיסי DX10 כי כרגע אני עובד רק על XP ולא מתכוון לעבור בזמן הקרוב לVISTA . תודה !

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by david2k,

שלום לכולם! התחילו לי היום קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך - GTX570 מקבל הודעה שהדריבר קרס ושחזר את עצמו בהצלחה... וכמובן זה חוזר על עצמו כל כמה דקות.. קורה כמעט בכל המשחקים... טמפרטורת תקנות הכל תקין. הבעיה הייתה לי כבר בעבר והכרטיס נלקח לתיקון בKSP עבר ניקוי יסודי וחזר עובד כמו חדש.. נראה לי שזה אותה בעיה כמו פעם אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני חושב לקנות 2 כרטיסים עם 256MB כל אחד ואני יודע שיש משחקים שלא נותנים להפעיל הגדרות מסויימות לכרטיסים עם פחות מ 512MB זיכרון מישהו יכול לענות על העניין הזה מתוך ניסיון?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום כולם. המסך שלי בתהליכי גסיסה מתקדמים ואני רוצה להחליף אותו במסך שטוח (אמיתי) שיכול לתת רזולוציות גבוהות מ1024X768 ב85HZ מינימום, התקציב 1000 שקל ואם זה ממש כדי אז אפשר לחרוג אבל לא בהרבה, גם כן אם יש דבר כזה מסך שהוא לא lcd אבל בלי כל הפלסטיק הזה מאחורה כאילו שיהיה חצי כי אם לא יהיה כלום אז זה כבר יהיה lcd : ;D . גם כן אני רוצה מערכת רמקולים שיהיה לי סראונד, חבר שלי קנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=372&cat=4 ותגידו שזה זבל אבל מבחינתי האיכות מעולה והייתי קונה את זה ואני לא קונה בנתיים בגלל שאין לזה שלט, אם אתם מכירים משהו באיכות שמע (ששמעתם) ומחיר דומה תגידו לי ואני כנראה יזמין אם לא אני בסוף יזמין את זה. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Achiron,

כי הבנתי שהוא מציג אותם ביצועים כמו ה2600 שרציתי. אני מתכנן להריץ את המשחקים הבאים: Crysis COD4 Supreme Commander זה לפחות כרגע. אני ארצה להריץ את הרד אלרט הבא ואת GTA4, אולי גם את הNFS האחרון. השאלה היא בעצם האם ב1650 תומך באותן טכנולוגיות של ה2600. גם ד"א, למעבד הגרפי המובנה שלי יש 348 מגה ראם[בערך, לא זוכר בדיוק], זה הרבה לדעתי, האם זה יכול לסייע לכרטיסים עתידיים?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Niv Caspi,

היי לכולם, לפני כמה ימים שיחקתי Dota ופשוט המחשב נכבה ולא יכל להידלק, הרחתי ריח שרוף מהמארז כשפתחתי אותו ובהתחלה ישר חשדתי בספק כוח או בלוח אם, אבל הספק עובד עם מחשב אחר, וכשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אחר (זה שאני איתו עכשיו,סתם כרטיס ג'נרי) הכול פועל בסדר. זה המחשב: מעבד: i5 2500 3.3Ghz לוח אם: Pa-65-UD3-B3 זיכרון: 8GB RAM ספק כוח: 600W (לא זוכר איזה דגם בדיוק). כרטיס מסך שנשרף: Geforce 570 gtx 1Gb קודם כל, הכרטיס הנוכחי לא דורש חיבור ישיר מהספק כוח,ככה שיכול להיות שגם זה הלך,אבל אין לי ממש איך לדעת את זה עד שאני לא אקנה כרטיס חדש ואחבר (או שיש איך?!). דבר שני, המחשב שלי נקנה לפני 4 שנים, ובכל מקרה יכול להיות שבשנים הקרובות אקנה חדש (יש גם סיכוי שלא מפני שאני …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 שמחובר ב- hdmi לטלויזיה ... נגיד ואני רוצה לראות סרט, איך אני מפעיל שאני אראה תמונה ב- LCD ?? יש אפשרות בלחיצת כפתור לזפזפ בין המסך של המחשב למסך של הטלוויזיה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רכשתי לא לפני הרבה זמן את המסך 760BF 4MS של סמסונג אני מאוד לא מרוצה ממנו יש לו מריחות בצורות נוראיות ומאוד מציקות לעין , ומשחקים שלו נדבר איך רואים . שמעתי שיש בעיות בדגם הזה,השמועות נכונות ? :'( ואם תיהיה לי אפשרות ביבואן להחליף את המסך לאיזה מסך אתה ממליצים במקומו? והשאלה: יש דבר שבאמת לא הבנתי.. מזה פאנל במסך LCD ? מה הוא נותן איזה סוגים יש, מה טוב ומה לא טוב . ואיזה סוג פאנל יש למסך שלי ? תודה מראש עריכה : אוייש התבלבתי רציתי לפתוח בפורום למסכים תעבירו בבקשה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by KOS,

מה האבדלים? לאיזה כרטיס יש איכות תמונה יותר טובה כמה באחוזים GF6800 יותר טוב מי R9800P אמרו לי שGF6800 כצת פחות טוב מי X800P

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1.6 מעבד פ-4 לוח אינטל d850mv 512 RDR ?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מחשב ישן שנקנה מערוץ הקניות לפני כ4 שנים, יש לו מעבד E2140 ולוח שאני לא זוכרת אבל אני יודעת שבRAM הוא DDR2. האם תהיה בעיה אם ארצה להרכיב לו כרטיס מסך כגון 520GT שכתוב עליו DDR3? - אני רוצה לציין שאני גם מחליפה את המעבד ל E6400

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי כרגע מחשב די חלש לעבודה משרדית ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך בשביל גיימינג קל (קל - כלומר FIFA, NBA אולי קצת AC [לא Unity...]). המעבד שיש כרגע במחשב הוא intel i3 6100 עם 8GB RAM וספק כוח של Corsair בהספק של 430W. בהתחלה חשבתי אולי ללכת על הGTX 1060, אבל אני מניח שכנראה אני לא אוכל למצות את הכרטיס בגלל המעבד החלש, וגם ספק הכוח די גבולי. כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין ה-GTX 1050 ל-GTX 1050Ti. האם אני אוכל לנצל את ה-1050Ti עם ה-i3, או שחבל על ה-200 שקל ולקחת את ה-1050 הרגיל? אני גם לא כל כך עוקב אחרי הכרטיסים של AMD, אז אם יש למישהו המלצה בכיוון הזה אשמח לשמוע (יש לי עדיפות לNvidia, אז צריך שיהיה איזשהו יתרון ממשי לAMD). …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, האם יש מתאם טלויזיה שאתם יכולים להמליץ עליו? מחיר? תודה, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו. פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%. אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה. שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל. והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה. מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם. ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v .. הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!! תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by limer,

שלום, ברשותי טלויזיה של סמסונג 6400 אשר תומכת ב- 400 הרץ {120 בפועל} כאשר אני מחבר אותה למחשב הוא מוציא לי פלט של 60 הרץ בלבד. הכטיס מסך שברשותי הוא 6750 AMD. מחפש כרטיס מסך מומלץ שיתמוך ברזולוציה 1080P ב 120 הרץ לפחות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כאמור יש לי כרטיס bfg GTX260 עם OC מהמפעל וקירור מים (כן, אני יודע שהם נסגרו :'() לא מזמן קניתי מסך לד 46" וחיברתי את המסך טלויזיה ביחד עם המסך מחשב 24" במצב CLONE. כל התנועות נראות בSLOW MOTION ואילו כל אחד מהמסכים מחובר בנפרד מראה מצוין ללא איטיות. יש לי לוח עם הכנה ל-SLI והשאלה היא : האם להחליף את הכרטיס הקיים למשהו יותר חזק ומודרני או להוסיף עוד כרטיס זהה? תקציב לא קריטי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by צליל שר,

יש לי כרטיס מסך 1070 MSI ARMOR ורציתי לדעת אם כדאי לעשות SLI לקנות עוד אחד עוד 1070 יש לי ספק כול של 900W בעיקרון אני רוצה לדעת אם שני 1070 חזקים יותר מ 1080 ובכמה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by itaysk,

INNO3D GFORCE 3 TI200 תומך ב AGPx1 ? באתר שלהם לא מוזר משהו בנוגע ל AGPx1 אם כן, יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין AGPx1 לבין AGPx2 ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני צריך כרטיס מסך לצרכי משחק בסימולטור טיסה של טיסנים. אני מניח שהוא לא דורש יותר מידי מכרטיס המסך (?) ולכן נראה לי שכרטיסי מסך באיזור של 4770-4850 יספיקו. הבנתי שגם 9800 GeForce מקביל - האם יש לו יתרון? כי הבנתי שה RADEON טובים יותר למחיר. הוצאתי מהאתר של זיגזג את כל המבחר ואין לי מושג איך לבחור מה שחשוב לי שיהיה שקט אבל מעבר לזה אני לא מבין איך זה שיש כלכך הרבה דגמים :s05: הנה הרשימה כולל מחירים הש"ח - אולי תוכלו לעזור לי מי מהם יתאים לצרכי שכן סה"כ יש חפיפה בתחומי המחירים ולא ברורים לי ההבדלים. הייתי מעדיף להישאר בתחום של עד 700 ש"ח. CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 549 POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 592 SAPPHIR…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים