עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכוון מאיפה המידע המדוייק שלכם פה בפורום לדעת לגבי צוואר בקבוק בין מעבד לכרטיס מסך,האם קיים איזה אתר שמראה על כל מעבד בנפרד עד איזה כרטיס מסך הוא יכל להעבוד ללא צוואר בקבוק? או שזה ידוע לכם מנסיון אישי?. לדוגמא יש לי את המעבד i5 760 ,בשביל לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס 680gtx אני צריך לשאול פה בפורום ? או שאני אוכל להיסתדר לבד ע"י איזה אתר קבוע שמראה זאת ללא פורום מסויים,כמו שיש אתר בנצ'מארק techpowerup שמשווה בין כרטיסים לגבי חוזק במשחקים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי,חבר הביא לי כ מסך ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו למחשב שלי ואם כן מה אני יכול לעשות עם הכ מסך הישן חוץ מלמכור

3. תוכניתה השנויה במחלוקת של חברת NVIDIA שנועדה למנוע מיתוג זהה לדגמי GeForce ודגמי Radeon מביאה ללידתו של מותג גיימינג חדש לכתבה

4. היי, רציתי לקנות את הכרטיס מסך הזה, אבל הוא ירד מ-Plonter ועוד חנויות שרציתי לרכוש בהם. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2150&psn=&lid=1&leg=0 אמור להיות אותו דבר, רק חברה שונה, מישהו מכיר ויכול לאשר לי את זה? ובמידה ואני לוקח אותו, יש גם גירסא OC שלו http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2090&psn=&lid=1&leg=0 אשמח ממש להמלצות כי אני ממש קרוב לקנייה. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by liordavid,

כרגע יש לי: Q6600 @3.4GHZ 150GB W.D Raptor 1 TB W.D 8800GTS OC INNOVISION Asus Maximus OCZ 2GB 1066MHZ Vista X86 איך אני עושה SLI ? יש כרטיס מסך מיוחד ? גשר ? צריך גם דרייבירים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eliXir,

משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה.. בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום 6800gt ל AGP מכל חברה בכל חנות מחפש בנרות , אודה למישהו אם הוא יודע תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by noam_1990,

בס"ד שלום.. אז ככה לפני כשבוע החלפתי כרטיס מסך מ 8600 512 MB ל GEFORCE 520 1 GB והוספתי 2 גיגה ראמ ככה שעכשיו יש לי ארבע כשהפעלתי משחק או דירוג המערכת המחשב ניתקע הלכתי לחנות והם אמרו שהכרטיס הזה לא עובד טוב עם הלוח אמ שלי אז הם החליפו לי כרטיס ל GEFORCE 210 1 GB כמובן שקיבלתי החזר.. עכשיו עם הכרטיס הזה המשחק pes 2012 למשל ממש רץ לאט לעומת הכרטיס הקודם מה שלא הגיוני.. אם זה משנה עברתי להשתמש בוונדוס 7 64 סיביות.. Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 64-0305-000001-00101111-012608-Bearlake$A0968000_BIOS DATE: 01/26/08 16:34:42 VER: 08.00.12 Motherboard Name Asus P5KPL-CM Front Side Bus Properties Bus Type Intel AGTL+ Bus Width 64-bit Rea…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Loui1410,

אני מעוניין לקנות מסך LCD ואני חושב ללכת על LG L1730S... אני משתמש במחשב למשחקים כבדים... האם המחשב הזה כדאי לגיימרים? וגם התלהבתי מהמחיר... מצאתי אותו בחנות ב-1400 ש"ח... ראיתי בזאפ שדירוג הגולשים הוא 5 כוכבים ויש 30 ביקורות שרובם כתבו בחיוב על במסך... ואותו דבר ב-Ynet... אבל הם אמרו שיש בעיה בצפייה בטקסטים, האם מישהו שמע על זה? גודל מסך: 17 אינץ' זמן תגובה: 12 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1:550 צבעים: 16.2 מיליון כניסה: VGA זווית צפייה: אופקי - 160 מעלות , אנכי - 140 מעלות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם.ברשותי כרטיס מסך ישן יחסית, ati radeon hd 4870. תמיד במשחקים הוא היה מתחמם וגורם למחשב לקרוס. אז הפתרון שלי היה להיכנס catalyst control center, ושם הייתה אופציה להגביר את מהירות המאוורר. עדכנתי את הדרייברים, ועכשיו אני לא מצליח להגיע לקטגוריה בcatelyst שבה אפשר להתעסק עם מהירות המאוורר (איך שאני נכנס לperformance ולוחץ על אישור התקנון, הוא מחזיר אותי לדף הראשי של הcatelyst ומעלים את הקטגוריה performance, ואיך שאני סוגר את החלון ופותח שוב הקטגוריה חוזרת ואבל שוב כל לחיצה מחזירה לקטגוריה הראשית. אני רוצה לשלוט במהירות המאוורר של הכרטיס מסך. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה בקלות ? תודה מראש ושבת שלום ! hagayben.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by leahd3,

שלום המחשב שלי: amd 720 be 4 giga ddr2 enermax 525 pro ud4p gigabyte אני מעוניין בכרטיס מסך שיחליף את ה4850 שלי. חשבתי על 6950 או 6850X2 מה דעתכם כי המחיר יוצא אותו דבר(הפרש של שקלים)?? אשמח לתשובה חד משמעית. אני משחק פול hd תודה מראש לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש כזאת תוכנה ומה שמה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי כרטיס fx5700 של abit וכשאני פותח את המחשב שלי אז ישר יש ארטיפקטים מאוד רציניים, אבל.... הכרטיס פועל נורמלי בכל מחשב אחר ואצלי במחשב פועל כל כרטיס מסך אחר חוץ ממנו... אז אני ממש צריך עזרה.... כי אני לא יודע איפה הבעייה, בלוח אם או בכרטיס עצמו? ואם אני ילך להחליף לוח אם אז יש סיכוי שהם יסכימו להחליף לי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by qpalzm,

http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDWIN7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 בקצב הזה 7800GT יעלה גרושים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lee.,

לא בטוח שהכותרת מעבירה נכון את כוונתי. קניתי HD4870 יד2. בעיקר כתחליף לכרטיס מסך המובנה, אבל גם כדי ללמוד קצת על חישובים איתו. הדרייברים האחרונים הותקנו לבד (Win8-64) והתקנתי AMD-APP-SDK. הורדתי GPU-Z שטוענת שאין לכרטיס openCL ו-GPU-CAP-VIWER שטוענת שיש לי openCL רק למעבד (קובץ מצורף). הורדתי guiminer של ביטקוין וגם הוא מזהה רק את המעבד. אציין שהמחשב מחובר לכרטיס המסך ולא למובנה. איך אני יכוללגרום לתוכנה לזהות את הכרטיס? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

לא הצלחתי לעזור לעצמי בעזרת חיפוש בגוגל, אז אני שואל כאן. יש לי Lenovo W530 עם Quadro K2000M. היה נראה שהיו עם הדרייבר כמה בעיות אז עידכנתי לאחד חדש מהאתר של nvidia. מאז יש רק יותר בעיות ונחשפתי לכך שבלפטופים עדיף להוריד דרייברים דרך היצרן (lenovo) ולא דרך nvidia. הבעיה עכשיו היא שיש... כמה וכמה וכמה גירסאות של הדרייבר (לא במובן של עדכניות, אלא במובן של סוגים) ואני לא לגמרי מצליח להבין איזה מהן אני אמור להתקין. המחשב משמש כמחשב לעריכה גרפית - התוכנות העיקריות הן פוטושופ ופרימייר. המחשב לא משמש למשחקים וכמובן שהמחשב משמש גם לשימושים "רגילים" (גלישה, אופיס וכד'). אני לא מבין האם אני צריך: א. דרייברים עם סטריפקציית ISV (עקרו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אפשר להשאיר את המארז פתוח או משהו כזה? או לשים את הכרטיס בצורה כלשהי? אני מעוניין ב -radeon8500 LE 64mb של gigabyte!! ואני לא יודע אם הוא מתאים למארז שלי! אולי זה יגיד לכם משהו: יש לי p3 -800mhz 256sdrm ובאתר של ATI רשום שהכרטיס מתאים גם לפנטיום 2 אז אולי אם המארז של פנטיום 2 מתאים לזה אז גם המארז שלי מתאים?????? אני צודק?????? בבקשה תענו לי כי זה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי!!!!!1

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. www.ivory.co.il www.ksp.co.il הכי זול שיש .. שיפעיל counter strike source תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by azsxazsx,

צריך המלצה לכרטיס עד 1600 שקל blitz extreme q9460 2gb ddr3 אני חשבתי על ה gtx260 או 4870 אבל לא הצלחתי להבין מה יותר טוב ביניהם ואיזה יהיה לי יותר טוב אם אני ירצה בעתיד עם הלוח שלי לשים 2 כרטיסי מסך תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש 2 הצעות לכרטיסי מסך: האחד- עד 1000 ש"ח לא יותר, עם ביצועים טובים השני- עד 1500 ש"ח עדיף שהכרטיס יהיה מלוג'יק PC כי שם אני קונה את המחשב. שאלה: איזה כרטיס יותר טוב, ה6600GT או הX800GT ? תודה ניב

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Pilp3l,

שלום חברים , אני מחפש לעצמי כרטיס מסך חדש.. הישן 250gts קצת מתחיל לגמגם לי ונראה לי שהגיע הזמן להיפרד. אני מחפש כרטיס שישרת אותי נאמנה במשחקי מחשב , משחק לרוב heroes of new earth , ובקרוב גם gtaV וfifa15.. הרזולוציה בה אנ משתמש היא: 1920*1200 אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח מעדיף לא לחרוג יותר מדי .. להלן קצת נתונים אודות המפרט שלי: מעבד : intel core i7 860 לוח אם: gigabyte p55-ud3l זיכרון: 4gb חשבתי ללכת על geforce gtx 760 2gb ddr5 של msi. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם או להמליץ לי על כרטיסים אחרים! תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by גיאy,

הי, יש לי מחשב windows 7 QCORE 9400 4GB אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיעבוד על משחקים עד 2012 .בסכום נמוך.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי אפשר להוריד את התוכנה בקישור הזה http://www.cpuid.com/cpuz.php לאחר ההתקנה , יש לשונית גם של סוג כרטיס המסך במדויק (לדוגמא יהיה רשום 4850 , ולא 4800 ) רוני

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כדי למנוע צווארי בקבוק. המפרט הוא כזה: AMD AthlonXP 2600+ ליבת בארטון Abit NF7 1G Twinmos DDR 400 CL2.5 Maxtor 120GB 7200RPM 8MB ATA133 וכו וכו. עכשיו, הלבט המרכזי הוא בין ה6800NU ("רגיל") לבין ה6800GT, שניהם בAGP. מה דעתכם?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר במחיר של 2500 ומצאתי ששניהם הכי טובים אני צריך כרטיס מסך טוב כדי שהמחשב יריץ כל משחק חדש אפשרי שיוצא אז איזה כרטיס יותר טוב לגיימינג ? ואם יש לכם כרטיס אחר שאתם ממליצים אבל במחיר של בערך 2500 אני אשמח שתגידו לי... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים