כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לכרטיס עד 1600 שקל blitz extreme q9460 2gb ddr3 אני חשבתי על ה gtx260 או 4870 אבל לא הצלחתי להבין מה יותר טוב ביניהם ואיזה יהיה לי יותר טוב אם אני ירצה בעתיד עם הלוח שלי לשים 2 כרטיסי מסך תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפתח ואומר שאינני בטוח שזה המקום להציג את בעייתי - ואם זה לא המקום אשמח אם מודר יעביר את הנושא למקום המתאים. ברשותי כרטיס מסך Sapphire HD 7950 OCברצוני להפעיל מסך טלויזיה - http://www.lg.com/il/support-product/lg-32LC53 במקביל למסך נוסף בו אני משתמש קבוע, לצורך סרטים ואולי אפילו משחקים בעתיד (לכן refresh rate חשוב). המסך הראשי מחובר ב HDMI ועובד מעולה, ואילו המסך השני מחובר בעזרת הכבל הזה: http://tinyurl.com/9qqqr3w מיציאת Mini Displayport בכרטיס ל-HDMI במסך. לפי כל הנתונים של המסך\כרטיס\כבל - לא צריכה להיות בעיה להציג על המסך החדש רזולוצית 1080p + אודיו במקביל למסך הקיים המציג בדיוק אותו דבר. ופה מגיע ה'אבל' - 1) המסך מראה לי רזולוציה טבעית של 1360x768 דרך הווינדוס, היית…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לשדרג כרטיס מסך והסתבכתי קצת בבחירה של הכרטיס המתאים. התקציב שלי לקניה הוא באזור ה 900 ש"ח כרגע הכרטיסים ששמתי עליהם עין הם: gigabyte gtx 650 ti boost sparkle gtx 660 OC שבנוגע אליו הייתי שמח לקבל פרטים כי ביקורות לא מצאתי ( ראיתי שהציעו אותו לקנייה מ tms כאן בפורומים ) מפרט המחשב שלי הוא כלהלן: i5 2310 2.9ghz thermaltake litepower 600w לוח אם h61m-s2-b3 gigabyte קצת חלש אני יודע אבל הוא אמור להיות מסוגל לסחוב את הכרטיסים. מבחינת שימוש, השדרוג הוא לצורכי גיימינג. אשמח אם תוכלו לעזור לי!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי את הGTX670 ואני צריך אותו כרגע רק למשחקים. יש דרך להשבית אותו בשאר הזמן, ככה שלא ירעיש לי ולא יזלול חשמל??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה. בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה. השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה. הכרטיס: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגמרו לי הפתרונות. ככל הנראה, כל משחק שרץ על על OpenGL פשוט מתמוטט ולא עובד לי. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, וזה לא עזר. תגללו לאמצע ותמצאו את הקטע של "|Extension GL_EXT_clip_volume_hint not available" וכו'. בינתיים זה קרא לי ב-Second Life ו-ב911 first responders 911 First Responders: Init Filesystem... Registered FS device "local" Registered FS device "base" Registered FS device "lang" Init UpdateChain... Init Timer... Init Screen... Init Scriptscheduler... !Graphics system: Microsoft Corporation GDI Generic GL_WIN_swap_hint GL_EXT_bgra GL_EXT_paletted_texture CPU speed detected: 2411 Init GFX... Init Vision... |Vision DLL path: E:\Games\911 First responders\vision71.dl…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הHD4850 שיש לי כרגע די מקרטע וחשבתי להחליפו המטרה כמובן היא משחקים, בMAX הגדרות ברזולוציה הנ"ל. המערכת שלי די עדכנית(מפרט) רק חסר לי כרטיס מסך סביר להשלים אותו האם הHD6850 יספיק? או שכדאי לשהשקיע עוד קצת ולקחת משהו יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק CORSAIR VX550WATT ורציתי לדעת עם הוא יחזיק את 9800GTX וכמה חשמל זה לוקח! E6600 P5B DELUXE 4GRAM ONE HARD DISK והעם יהיה צוואר בקבוק?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה לי למכור 7800GT ב1100 שקל?? הכרטיס מסך הכי קרוב אליו מבחינת מחיר הוא 7900GS וההבדל ביניהם נראה לי ממש לא משמעותי שווה או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: gtx 750 ti או gtx 950? מה יותר טוב? מבחינת ביצועים ומבחינת הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ! זה מפרט המחשב שלי : DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 2048 DDR2-667 DDR2 SDRA NVIDIA GeForce 7600 GS (512 Мб) הכרטיס עובד ב OC בגדול הוא בסדר , איזה כרטיס היתם ממלצים לי לקנות שיתן עוד קצת (ללא OC) אני לא חייב כרטיסי DX10 כי כרגע אני עובד רק על XP ולא מתכוון לעבור בזמן הקרוב לVISTA . תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך מהדור החדש (DX11) עם TV Out של S.videoלחיבור לטלויזיה. האם יש דבר כזה? היום יש לי ATI Radeon HD 4200 מובנה על לוח האם. אשמח להמלצה על הכרטיס הזול ביותר שלא יפגע לי בביצועים שלי עכשיו (windows 7) והצעה לאלטרנטיבה שתאפשר להריץ משחקים בצורה סבירה. נניח משהו מקביל ל ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך מהחברות האלה יותר טובים INNOVISION,GIGABYT,LEADTEK,GAINWARD לכרטיס 6600gt אשמח על ביקורות על כל החברות האלה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי מחפש אנשים בישראל שרכשו RTX 4090 והוא נשרף נמס התקלקל להם לי לא נשרף ולי בכלל אין כרטיס כזה רוצה לדעת האם בישראל יש כאלו שנשרף להם זוהי תמונה מתמונות של rtx 4090 בReddit או מאחד הסרטונים שמצאתי ביו טיוב כדי להראות שבחול מצאו שזה נמס/נשרף ויש ביו טיוב סרטון עם 1.6 מיליון צפיות וחצי שעה חקירה במעבדה שהוכיח שזה נשרף (מצורף בתחתית העמוד) (קרוב לוודאי לכאורה שהכניס את המתאם עד הסוף) אגב ראיתי שיש תגובה מNvidia אחרי שחקרה את העניין ואומרת ״לא הכניסו עד הסוף את המתאם״ בכל מקרה אני חושב שיש להריץ בדיקה האם המתאם מסוגל להעביר 450-600 ולא נעצר ב300 וואט עלה והצלח אנוידיה ומקווה שלא יהיו בעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אלהן שלום לא מזמן נהרס לי הכרטיס מסך , ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש הכרטיס האחרון שהיה לי הוא GeForce 8800 GT 512 אני מועניין בכרטיס זהה או חזק יותר בתקציב של 600-650 שקלים החלקים שיש לי במחשב הם : מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה מראש לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כחודש מסך LCD של LG מדגם L1710B ואני מאוד מרוצה ממנו, אך אני חווה תופעה שאשמח לדעת אם היא רגילה במסכי LCD: בזמן גלילה של המסך ישנה רמה מסויימת (ומעצבנת) של ריצוד של האובייקטים על המסך (טקסט, תמונות...). זו תופעה שונה ממריחה שמאפיינת Ghosting. למסך שרכשתי יש זמן תגובה טוב של 16ms ולכן התפלאתי. אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים שברשותם מסכי LCD ובפרט מבעלי המסך הר"מ אם הם חווים את אותה התופעה. הרבה תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי יציאות DVI + VIVO אני רוצה להפעיל אותם בו זמנית אם אפשר גם את ה TV OUT אמרו לי פה כבר בעבר שזה אפשרי. השאלה שלי היא איך ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא והאם כדי לקנות אותו ב 120 דולר מחו"ל ? (XFX GEFORCE 9800 GT 512MB GDDR3 PCI-E 2.0 (PV-T98G-YDF4
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב יחסית חלש עם כרטיס מסך עלוב ביותר (geforce 210)! יש לו 2 ג'יגה זיכרון, מעבד: I5 750 ולוח אם: MSI P55-CD53. השאלה שלי היא: אם הוא ישדרג את הכרטיס מסך ל-4830 האם המחשב יוכל לנצל את כל הכח של הכרטיס בלי שהמעבד והלוח אם יהוו צוואר בקבוק? המעבד והלוח חזקים מספיק? שווה להשקיע? כי כרגע משחקים חדשים זוחלים אפילו בהגדרות נמוכות!!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני הכל רק רציתי לציין שאני מקבל עוד כ10 שעות 7900GT ..אז השאלה לא בשבילי אלא כדי לעזור בהחלטה של חבר.. אני יודע את כל ההבדלים הטכנים שקיימים בין הכרטיסים.. כן כן את כולם..אז אין צורך להתחיל לפרט לי פה על ההבדלים בקלוקים / צינורות / SM3 וכו'.. אבל, ופה האבל הגדול - ה 7900GT עולה כ 2000 שקל לעומת ה X850XT שעולה היום כ 1400 בערך.. הבדל של כ 600 שקל.. אך להפתעתי במבחן של GAMESPOT למשחק אובליוזיון השוו בין המון כרטיסים ואפשר לראות שה X850XT עומד שם בכבוד ובדיוק באותו הFPS שמציג ה 7900GT.. http://www.gamespot.com/features/6147127/p-6.html בקיצור - עזרו לבן אדם להבין למה כדאי (אם בכלל) להוציא עוד 600 שקל עבוד ה 7900GT.. ומה אתם הייתם עושים במקומו - הבחור כבר ע…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה נראה לכם טבעי? עשיתי OC בערך של 8% יותר...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם אפשר לדעת מתי יגיעו לחנויות בארץ כרטיסי ה 480 GTX תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה עם זכרון של 1 ג'יגה? מה דעתכם על חברת CONNECT3D? קיים עוד יצרן שמוכר כ. 4870 עם 1 ג'יגה זכרון? הפרש המחירים בחברת CONNECT3D בין גרסת 512 לגרסת 1 ג'יגה הוא כ- 150 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכלום. ברשותי מסך מחשב וטלווזיה,אני מעוניין לחבר את שניהם למחשב. אחד ב VGA והשני ב HDMI. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתאים לי בשביל שיראו באיכות טובה, ומשחקים ברמה בינונית ועבודה יום יומית. אני ראיתי את הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GT 730 GV-N730D5-2GI ועל מה אתם ממליצים במחיר סביר. תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ההמתנה שלנו מגיעה לקיצה - NVIDIA מכריזה על צמד נוסף של כרטיסי מסך יוקרתיים וקשים להשגה: ה-GeForce RTX 3080 Ti ו-ה-GeForce RTX 3070 Tiלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-