כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ניסיתי למצוא את עצמי פה ולא ממש הבנתי... לאחר חיבור ה 4870 והורדת 10.12 המסך קופא מדי פעם למספר שניות. כותב שהדרייבר הפסיק לפעול ועולה שוב. המחשב חדש לגמרי ועבד מספר ימים עם הכרטיס המובנה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לחבר עד 400 ש"ח למשחקים (בינוני ומטה) רזולוציית המסך כרגע היא 1280X1024 וכמו כן אין לו ספק כח עם יציאת חשמל אז הכרטיס צריך להיות ללא חיבור חשמל חיצוני. תודה, נדב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה האבדלים? לאיזה כרטיס יש איכות תמונה יותר טובה כמה באחוזים GF6800 יותר טוב מי R9800P אמרו לי שGF6800 כצת פחות טוב מי X800P
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס כנראה בספטמבר, ואני אהיה או בצרפת\לונדון, או ספרד\איטליה. מישהו שהיה שם וקנה משהו למחשב, יודע אם זה מגיע סמוך לתאריך היציאה בארה"ב? כי אם אני טס, אני מעדיף לקנות את הכרטיס בעצמי, למרות שיש אלטרנטיבה שאני אעשה הזמנה מארה"ב וישלחו, אני לא סומך על זה, כי אחרת אני תקוע עם כרטיס אחר(טעות במשלוח) או עם כרטיס דפוק(נדפק במשלוח). במקרה של דפיקה במשלוח, אם מי אני יכול להאשים??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זאת התוכנה ati catalyst ?? זה דרייבר או משהו דומה?? מהי עושה?? מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי LCD 37 אינצ של BEKO כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך לLCD דרך כבל HDMI הוא מזהה אותה כ 32 אינצ ונוצר מצב שאין לי את הרזולוציה הטבעית של ה LCD שהיא 1366X768 אלא יש לי רק 1280X720 * אם זה לא הפורום המתאים, אבקש להעביר .. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני בקרוב קונה כרטיס מסך מסוג radeon r9 290 של amd. רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם אחד מהמעבדים הבאים: i5 2310 i5 2400 i5 2500 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5212#ov אני מנסה להפעיל 3 מסכים במקביל. אני מקבל תצוגה רק ב2 מסכים. זה שמחובר לDVI-I, וזה שמחובר לDVI-D. המסך השלישי מחובר ליציאת הHDMI של הכרטיס ע"י כבל-מתאם בין HDMI (בצד של הכרטיס) ל-DVI (בצד של המסך). המסך לא מזהה שהוא מחובר למשהו. האם זה אמור לעבוד עם כבל כזה, או שאני חייב להתשמש במסך עם כניסת HDMI? אם התשובה לכך היא שאני חייב מסך עם HDMI, האם חיבור המסך הקיים (כניסת DVI) ליציאת הDisply Port של הכרטיס ע"י מתאם - תעבוד? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך חדש gtx 1070 של ג'יגבייט. באמצעי משחקים שהוא אמור להתמודד איתם בכבוד המסך פתאום מוחשך. החלפתי כבלים ואין שינוי. יתר החומרה עובדת. אחרי אתחול הכל חוזר למצב רגיל ושוב באמצע המשחק המסך מוחשך... 12 gb זכרון, מעבד i5 דור 3 לוח האם של אסוס בן 5 אבל קיבל את הכרטיס בלי בעיה... יש למשהו רעיון מה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! x800ULTIMATE 256 mb 256 bit vs x800gto2 אני רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים ...לשניהם ליבה של 400 ולאולטימייט יש 980 זיכרון וגם לGTO2 יש אותו דבר , אבל בכול אופן האם יש שינויים של שמים וארץ בין שניהם ? תודה רבה .
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע 6600? כי יש לחבר שלי ואני מרוצה מהביצועים. למרות שהוא לא מריץ קרייסיס. אני רוצה כרטיס מסך זול שיריץ את כל המשחקים שיצאו בשנה האחרונה, אני לא רוצה על HIGH, רק יריץ בלי לאגים. פשוט ראיתי נגיד בזאפ כרטיסים כמו אלו: http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68813=128830&DB68784=152019 ואני תהיתי לעצמי- מה הקאץ'? הקתציב בעצם הוא על ה200 שקל. אם באמת יש כאן קאץ' מסויים וכרטיסים גרפיים לא פתאום הפכו לעניין זול[בניגוד למשל לזכרונות RAM], אני מוכן להזיז את התקציב לכיוון ה300-400 שקל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות 2 כרטיסים עם 256MB כל אחד ואני יודע שיש משחקים שלא נותנים להפעיל הגדרות מסויימות לכרטיסים עם פחות מ 512MB זיכרון מישהו יכול לענות על העניין הזה מתוך ניסיון?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנועה, 2000 ש"ח, על המפרט: e6300 Gigabyte 945G-S3 2GB DDR2 667, PQI TURBO יש 8800 עדיף?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מאוד חיובי לגבי קניית Geforce 8800GTS 320MB של חברת Leadtek והוא עולה היום בין 1600 ל1700 שקלים. לפני היציאה של ה8600GTS\GT חשבתי על לקנות את זה דווקא, אבל בגלל הביצועים ומפני שאני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב החלטתי שאני מתאמץ ומגדיל את התקציב שלי. עכשיו אני מסתכל על 8800GTS שנשמע נפלא, אבל למה לקנות ממש עכשיו אם בעוד יומיים אולי יתוודא לי שיש כרטיס טוב יותר של ATI\AMD באותו מחיר? תהיתי, וחיפשתי תשובה באינטרנט אך לא מצאתי. האם יש כרטיס חדש של AMD שיצא ב14 במאי במחיר 1600 שקל? אם כן מהו? והאם הביצועים צפויים לעבור את ה8800GTS? ועוד שאלה בהקשר: האם המחירים של ה8800GTS ירדו בשבוע הקרוב בגלל ההשקה של AMD? או שלא שווה לחכות ולבדוק? לצורך השיקולים שלכם אני חייב לציי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל הלוחות שתומכים ב PCI-E יש 4 חריצים (חוץ מחריצי ההרחבה) למה מיועד כל חריץ? אני מצרף תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם RADEON 9700PRO (לפחות אמור להיות). עכשיו, אני בכלל לא בטוח שבאמת זה ה-PRO, נראה לי ששמו לי את ה- RADEON 9700 הרגיל. איך אני יכול לבדוק את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי FX5200 של גינוורד ובתפריט של גינוורד על הכרטיס (כרטיסיה פרפורמנס שאפשר להעלות שם את המהירויות שעון של הכרטיס) רשום שהזכרון הוא במהירות 266 (אפשר להעלות עד 400 ולהוריד על 250) והליבה היא במהירות 250 (אפשר להעלות רק עד 300) וראיתי פה אנשים עם אותו כרטיס שרושמים שהמהירות זכרון שלהם היא 400 בלי אוברקלוק. עבדו עלי?? ד"א, בתפריט של הפילטרים אני שם את זה על application controlled, מה זה אומר? ומה זה פילטרים ANSITROPIC?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, תקציב: 3500 +- (לא SLI). תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הראדאון שלי החליט למות. בדובים הציעו לי להחליפו ב6600gt (רק נגיד שאני לא סומך עליהם יותר מדי, כמה טריקים מלוכלכים שהם עשו לי בעבר) הם לא אמרו של איזו חברה. בכל מקרה, רציתי לדעת, יש 6600gt עם 256 bit? והאם 128mb לא יהווה חסרון בזמן הקרוב? לסיכום, בתוספת של 300 ש"ח בערך, שווה לי להחליף? (הם אומרים שמפסיקים בקרוב לייצר את הradeon9800pro ויהיה להם קשה למצוא אחד אחר. זה לא נראה לי הגיוני ואני צריך את דעתכם בנושא.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כחודש מסך LCD של LG מדגם L1710B ואני מאוד מרוצה ממנו, אך אני חווה תופעה שאשמח לדעת אם היא רגילה במסכי LCD: בזמן גלילה של המסך ישנה רמה מסויימת (ומעצבנת) של ריצוד של האובייקטים על המסך (טקסט, תמונות...). זו תופעה שונה ממריחה שמאפיינת Ghosting. למסך שרכשתי יש זמן תגובה טוב של 16ms ולכן התפלאתי. אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים שברשותם מסכי LCD ובפרט מבעלי המסך הר"מ אם הם חווים את אותה התופעה. הרבה תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים יקרים מה עדיף כי לי ממש אין מושג משחקים בינוניים וקצת עריכת וידאו
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש את כרטיסי המסך Palit 9500GT Palit 9400GT ויש ביניהם כ 35 שקל הבדל אבל במאפיינים הטכניים לא מצאתי שום הבדל.. האם שווה באמת להשקיע עוד איזה 35 שקל ל 9500? כי אני מתכנן שידרוג ואני רוצה לחסוך כל אגורה כי זה מהכיס של אמא שלי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-