עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Loui1410,

אני מעוניין לקנות מסך LCD ואני חושב ללכת על LG L1730S... אני משתמש במחשב למשחקים כבדים... האם המחשב הזה כדאי לגיימרים? וגם התלהבתי מהמחיר... מצאתי אותו בחנות ב-1400 ש"ח... ראיתי בזאפ שדירוג הגולשים הוא 5 כוכבים ויש 30 ביקורות שרובם כתבו בחיוב על במסך... ואותו דבר ב-Ynet... אבל הם אמרו שיש בעיה בצפייה בטקסטים, האם מישהו שמע על זה? גודל מסך: 17 אינץ' זמן תגובה: 12 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1:550 צבעים: 16.2 מיליון כניסה: VGA זווית צפייה: אופקי - 160 מעלות , אנכי - 140 מעלות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מתכוון מאיפה המידע המדוייק שלכם פה בפורום לדעת לגבי צוואר בקבוק בין מעבד לכרטיס מסך,האם קיים איזה אתר שמראה על כל מעבד בנפרד עד איזה כרטיס מסך הוא יכל להעבוד ללא צוואר בקבוק? או שזה ידוע לכם מנסיון אישי?. לדוגמא יש לי את המעבד i5 760 ,בשביל לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס 680gtx אני צריך לשאול פה בפורום ? או שאני אוכל להיסתדר לבד ע"י איזה אתר קבוע שמראה זאת ללא פורום מסויים,כמו שיש אתר בנצ'מארק techpowerup שמשווה בין כרטיסים לגבי חוזק במשחקים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 888,

6800? 6800GT ? 6600 GT?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by huber,

משיהו יודע אפא קונים את הכרטיס הזה? זה הכרטיס מסך של ATI - כמו זה שיש ב 8500 AIW, רק בלי המאיץ ובחריץ PCI http://www.ati.com/products/pc/tvwonder/index.html

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by cooper,

קיבלתי סוף ,סוף את הX1950XT של SAPPHIRE ..רק הבעיה שהכרטיס מתחמם מאד עד 95 מעלות .ותוך כדי משחק הוא זורק אותי החוצה .ומודעה שהכרטיס התחמפ חותר מידי. הספק כח שלי זה 400W TRT-F אבל הבנתי שאין קשר לזה.. א. האם הבעיה בכרטיס עצמו? ב. האם אפשר לסדר את זה? תודה לכל העוזרים.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by udist,

בשעה טובה חיברתי את כרטיס המסך, 6800GS של פאליט. הכל עובד נהדר, טמפ' סבירות 53 במנוחה, 66 במאמץ (תקנו אותי אם אני טועה). רק בעיה אחת קלה, באוורסט בלשוניות display-->gpu ו display-->pci/agp video לא מופיע כלום! ריק! שום דבר! אני רוצה לבדוק את תדרי הליבה והזכרונות וכל השיט שיש שם אבל אין לי כ"כ איך... מה הולך פה...? דרייברים חדשים מותקנים... מנהלים- אם לא קשור לפורום נא העבירו לפורום הרצוי. תודה. הוספתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני צריך כרטיס מסך לצרכי משחק בסימולטור טיסה של טיסנים. אני מניח שהוא לא דורש יותר מידי מכרטיס המסך (?) ולכן נראה לי שכרטיסי מסך באיזור של 4770-4850 יספיקו. הבנתי שגם 9800 GeForce מקביל - האם יש לו יתרון? כי הבנתי שה RADEON טובים יותר למחיר. הוצאתי מהאתר של זיגזג את כל המבחר ואין לי מושג איך לבחור מה שחשוב לי שיהיה שקט אבל מעבר לזה אני לא מבין איך זה שיש כלכך הרבה דגמים :s05: הנה הרשימה כולל מחירים הש"ח - אולי תוכלו לעזור לי מי מהם יתאים לצרכי שכן סה"כ יש חפיפה בתחומי המחירים ולא ברורים לי ההבדלים. הייתי מעדיף להישאר בתחום של עד 700 ש"ח. CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 549 POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 592 SAPPHIR…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 400 שקל חריגה מקסימלית: 200 מעדיף משהו שיהיה כמה שיותר זול אבל לא יהיה נחות ברמת מהכרטיס מסך הקודם X1950PRO של AMD מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): כרטיס שיהיה כמו הכרטיס הקודם, שיריץ סרטי HD במקסימום ואם יהיה לו אפשרות לעבוד עם סוני ווגאס זה גם יהיה מצוין האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: כול חנות שעושה משלוחים לאזור עפולה/חיפה או EBAY או כול מקום מפרט המחשב: מעבד: AMD Athalon II X2 245 processor 2.91GHZ לוח אם: gigabyte am3/am2+ כרטיס מסך נוכחי: AMD X1950 Pro מארז: יש לי כמה אני יכול להשיג אחד גד…

9. Started by daniel123,

הכרטיס מסך הנוכחי עשה את שלו לכן מחפש כרטיס חדש עד 1600 ש"ח עם חריגה קטנה(100ש"ח). אשמח להצעות. CPU Type: Intel Core i5-4590 CPU @ 3.30G Motherboard Name: Gigabyte H97M-D3H System Memory: 8GB Video Card: AMD Radeon R9 280 VAPOR-X 3G Power Supply:SeaSonic S12II 620 Bronze Case:Antec P100

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eranisra,

שלום, חשבתי לקנות MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6G , קראתי שלכרטיס יש חיבור 8 פינים ולא 6, האם אוכל לחבר את הכרטיס? האם אני צריך משהו מיוחד כדי שאוכל לחברו? יש לי ספק Silverstone Strider 500W , תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה לעשות מחשב HTPC מפנטיום 3 ישן , המחשב צריך להיות מחובר לפלאזמה בחיבור HDMI לכן אני חייב שיהיה בכרטיס יציאת DVI איזה כרטיס הכי זול ופשוט יש עם DVI , לצפייה בסרטים בלבד. כרגע יש בו רידון 9200 עם יציאת וידאו אבל בלי DVI לצערי. בקיצור כרטיס פשוט וזול עם יציאת DVI כמובן בחיבור AGP.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אין תקציב מוגבל - אבל יש דגש על יחס עלות/תועלת גבוה (קצת בעייתי בכרטיסים עם קירור פאסיבי איכותי).... כמה מאות שקלים אני מניח. * השימוש העיקרי הוא לצפיה בתכני HD ומעט מאוד המרות פורמטים או recode קל. * חובה יציאת HDMI עם סאונד כמובן. * קירור פאסיבי טוב - לא חייב להיות מפלצתי. * רצויה יציאת DVI בנוסף. אשמח לשתי המלצות אם אפשר: 1. הדגם הזול ביותר שעדיין עומד בדרישות הנ"ל. 2. הכרטיס הזול ביותר שעומד בדרישות הנ"ל ועדיין יאפשר גיימינג ברמה בינונית על HDR (בעיקר FPS/3rd Person נאמר).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ברשותי טלויזיית שארפ LE814 שקניתי השבוע. מקור התמונה היחידי שלי כרגע הוא המחשב שלי. מאז שחיברתי את המסך אני נתקל בבעיית הבהובים שמקורה אינו ברור לי. אשמח לעזרתכם. נתוני המחשב: intel core 2 duo E8300 2.8 ghz מערכת הפעלה וינדואז 7 64 ביט כרטיס מסך: גי פורס 9600 גי טי האם זה קשור להפרשי הרצים בין הכרטיס מסך (60 הרץ) להרץ הטלויזיה ( 100הרץ)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yair23,

האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך PCX6200 ? אם כן, מה עדיף ? GIGABYTE או PALIT ?? ועוד דבר, מה זה TURBO CACHE ? אני רוצה את הכרטיס 256MB אבל רשום שיש לו רק 128MB .. מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך זה בדיוק עובד ? כרגע אני רוצה להשקיע איזה 300-400 בכרטיס מסך, משהו זמני עד שיצא OBLIVION ואז אני אשדרג .. http://www.palit.com.tw/en/products/nv_gf6200tc.htm#spec http://www.gigabyte-usa.com/VGA/Products/Products_GV-NX62TC256DS.htm# REVIEW : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1805&page=2

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שמעו משהו מוזר: מאז שהורדתי את ה CATALYST יש לי ערפל נוראי ב GTA3 שפשוט לא מאפשר לי לראות כלום! הצלחתי להסיר אותו לאיזה דקה או שתיים לאחר שלחצתי בצורה רנדומלית על מקשי ה F1-F5 (משהו שם אם הריפליי....אל תשאלו..) אבל הוא חזר! עוד משהו נתקל בבעיה הזאת ? יש לכם מושג איך לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mMmSaK,

בעוד ימים ספורים ואולי אפילו מחר אני מתכוון לרכוש G1 970 של ג'יגבייט..לפי מיטב הבנתי זה לא 4GB זיכרון אלא 3.5.. מישהו יודע מה הבעיה של זה? למה זה יורד ל 3.5? מה הסיפור מאחורי כל העיניין הזה וכמה זה פוגע בכרטיס? אולי עדיף R9 290X? האם יהיה צוואר בקבוק עם מעבד I5 4430 HASWELL 3.0GHz TURBO 3.4GHz, זיכרון 8GB

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש כזאת תוכנה ומה שמה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by oshikv,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו נתקל ו\או מצא פיתרון לבעיית התאימות בין ווינדוס 7 64 ביט וכרטיס מסך 460GTX . מדובר בתופעה הגורמת למחשב להיתקע כאשר מגיעים למסך ה WELCOME בעת העלייה של הווינדוס. מדובר במחשב חדש,התקנה נקייה של ווינדוס 7 (שהותקן על מספר מערכות ועובד תקין) ,לוח אם של GIGABYTE . חפרתי לא מעט באינטרנט ומצאתי שאני רחוק מלהיות היחיד שסובל מזה. אם מישהו שמע על פיתרון ( מעבר ללהתקין שוב דרייברים,ווינדוס,לנסות להתקין דרייברים ישנים יותר..) אני אשמח לשמוע. נ.ב כשאני סתם לדוגמה מכניס למחשב כרטיס 6600GT ישן במקום,הכל עובד חלק. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1380&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47& המפרט שלי הוא מש שרשום בצד.. אני לא איזה גיימר מטורף אבל בכל זאת אני מעריך שבמצב השוק כרגע זה הוא להשקיע את הסכום הזה בכרטיס ולקבל ביצועים טובים מאוד לשנה הקרובה לפחות או להשקיע כמעט חצי מהסכום ולקבל ביצועים במקרה הטוב לחצי שנה.. מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by stingeR-,

יצא לי תוצאה של 9183DMarks בתוכנה הזאת! מזה אומר? הסבירו בבקשה....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by adamginz,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס ( אם למישהו יש כזה למכירה תפנו אלי לפרטי זה יעזור) ורציתי לדעת איך הוא ביחס לfx5600 ulta וה9600pro וכו'.

22. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מחשב ישנה יחסית, אשר בנמצא יש כרטיס מסך מסוג 6200 geforce. אגש ישר לבעיה: כאשר חיברתי את הטלווזיה דרך חיבור הS-VIDEO עם מתאם מS-VIDEO לRCA (בננה - בדר"כ כלל כבל עם ראש צהוב). לפני התקנת הדרייברים הטלווזיה מציגה תמונה צבעונית אך הבעיה מתעוררת כאשר אני מתקין את הדרייברים. ממש ישר אחרי שאני מתקין הצבעים נעלמים ומשאירים אותי עם גווני אפור וריצודים מדי פעם. אם התקנתי דרייברים ולאחר מכן הסרתי שוב חזרתי למצב שאין ברשותי דרייברים אך הצבע חזר לחיים. אני מודע לכך שזאת כנראה בעיית דרייברים, האם ישנה דרך לפתור את זה? (ולא, ריסט לא עוזר, גם לא שינוי שיטות השידור, וגם לא שינוי מSVIDEO לCOMPOSITE בהגדרות...) אובד עצה, אשמח לשמוע דרכים חדשות להתמודד עם הבעיה,ו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ran_giladi,

היי אני רוצה לדעת מה כדאי לי לקנות או אחד מה כרטיסי מסך החדשים של NVIDIA 760 או שכדאי לי להשקיע ב CROSS FIRE של שתי כרטיסי מסך מסוג AMD HD 7970GHZ EDTIO השיפור הוא רק בגדר רעיון בנתיים אז מה כדאי. השימוש העיקר שלי זה GAMING FPS אני יודע שהם לא משתווים אבל כרגע מבחינת הלוח אם שלי הוא תומך רק ב cross fire אז זה בסופו של דבר אני יודע את כמות המזומנים שזה יעלה הרזולציה היא תהיה 1920X1080

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Game5,

שלום , (להודעה הזאת אין קשר להודעה אחרת שפירסמתי בפורום , הכרטיס הזה הוא למחשב אחר) יש מחשב עם הפרטים הבאים: E5200 2gb ram Intel gma 3100 כפי שאתם יכולים להבין , ה gma הוא "כרטיס מסך" , שלא מריץ כלום (קיבל 300 ב 3dmark2006). הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא 8400GS שעולה 200 ש"ח... הבעייה העיקרית היא: ב 3dmark2006 הוא קיבל 1500 בממוצע\ בעוד הכרטיס מסך שלי (gefore 6600) קיבל 1000 , איך זה יתכן?? יש לי כרטיס מלפני 5 שנים... 8400gs צריך לקבל לפחות 3000. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם מבקש המלצה בבקשה לכרטיס מסך למחשב הביתי שלי, מפרט: Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box Crosshair IV Formula AM3 Antec TRUE POWER TRIO 550W הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon HD4550 512mb והמארז שלי הוא coolermaster gladiator 600 אם נדרש עוד איזשהו מידע על המפרט אשמח להוסיף. בכל קמקרה השימושים שלי הם ניגון סרטי HD גיימינג (לא דברים מטורפים, לא מצפה שיריץ לי כל דבר על ההגדרות המושלמות אבל שיראו טוב) משתמש מידי פעם בVM אם זה רלוונטי פוטושופ זהו בעקרון. הדבר שהכי חשוב לי הוא שההמלצה תהיה מwww.tigerdirect.com אם אפשרי מכיוון שאני מתכוון לקנות אותו בחנות פיזית שלהם בארה"ב, התקציב הוא עד 150$ אם אפשרות לחריגה עד 200$, יש לציין שאין לי בעיה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים