עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by acoca_net,

שלום רב. הכרטיס פעל תקופה לא מבוטלת על מסך DVI, המסך נכנס לתיקון, ובתקופה זו קיבלתי מסך חלופי בעל חיבור VGA. כאשר חיברתי את המסך שחזר מתיקון (בעל חיבור DVI) הוא לא פועל..... בדקתי את המסך (DVI) על מחשב אחר והוא נמצא כתקין. נאמר לי שבתקופה בה הכרטיס עבד עם חיבור VGA ההגדרות שלו השתנו לעבודה עם מסך VGA, וצריך לשנות אותם להגדרות לעבודה עם מסך DVI. כל זאת במצב ביוס. בצעתי את כל הדיקות האפשריות. אשמח אם תשיבו לי תשובה: האם זה היגיוני? (הסיפור על ההגדרות)?, או שאולי יציאת הDVI באמת התקלקלה, וצריך להחליף כרטיס. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by qet1,

קניתי כרטיס מסך HD 5750, ואני מנסה להתקין אותו על לוח אם ASUS M2A-VM, עד עכשיו השתמשתי בכרטיס ONBOARD שיש על הלוח. הכנסתי את הכרטיס מסך לסלוט שלו, חיברתי את הכבל לספק כוח, יש שתי נורות ירוקות דולקות על הכרטיס והמאוור שלו עובד. כשאני מחבר את הכבל של המסך (DVI) ליציאת DVI של הכרטיס מסך (יש שתיים, ניסיתי את שתיהן) המסך פשוט שחור. המחשב עולה (אני שומע מנגינת הפתיחה של חלונות...) אבל לא רואים כלום. אם אני מחבר את הכבל ליציאה של הכרטיס מסך ONBOARD אז הכל עובד בסדר. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר בזמן שהמסך מחובר לכרטיס ONBOARD (ניסיתי גם את זה שעל הדיסק שבא עם הכרטיס, וגם אחד חדש שהורדתי) הוא לא מאפשר לי בזמן ההתקנה בחירה של איזה דגם כרטיס מסך יש לי, ובסוף ההתקנה רושם שלי שהוא הת…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. Started by megaviv,

אהלן ברשותי הכרטיס הנ"ל ובתור נוב מחשבים עשיתי טעות טפשית...הוצאתי חלק שקשור לכרטיס קול מהמחשב תוך כדי שהמחשב עובד ופגעתי במאוורר של הכרטיס מסך...הכרטיס הפסיק לעבוד וכנף אחת מהמאוורר נשברה...הפעלתי שוב את המחשב אם הכרטיס ולאחר מכן כבר היה מסך כחול... עכשיו השאלה היא אם יש אופציה לעשות משהו אם הכרטיס הזה או שכבר כדיי לזרוק אותו? 8) תגובות עדינות חברה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. לאחר פורמט נתקלתי שוב בדילמה של איזה דריבר להתקין על ה88GT שמשמש לביצועי Physx. ישנה האפשרות של 257.15 אבל השאלה היא אם קיים משו עדכני יותר בגירסא של התקן ושכח, בלי התעסקויות מיותרות בREGISTERY או שינויי קבצים ידניים. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by 00Amir,

אני עובד על תוצאות ה 3d mark Vantage ואני שם לב שבמערכת של אילן יש 470 SLI והוא מקבל 182.33 נקודות במבחן הפיסיקס... http://www.ilans.net/3d_low.jpg במערכת על נחום של 470 + 9800GT לפיזיקס והוא מקבל ציון של 224.93 נקודות במבחן הפיזיקס.. http://img838.imageshack.us/img838/7168/69242463.jpg האם כרטיס יעודי לפיסיקס יותר טוב מSLI ??

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. שלום חברים הגיע הזמן, ואני חושב שאני צריך להתחדש בכרטיס מסך חדש. קניתי לפני כמה שבועות טלויזית HD 26 אינץ' לחדר בעלת חיבור HDMI שאותה אני מעוניין לחבר למחשב על-מנת לראות סרטים שאני מוריד באיכות גבוהה (1080p, 720p x264), כך שגם יהיה אפשרי לשמוע את הסאונד דרך הטלויזיה (אבל זה כבר לא בעיה). הייעוד לכרטיס המסך יהיה כללי. עם זאת אני אהיה מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם (ממש לא מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה שאפשר) הכרטיס שלי עכשיו הוא: nVIDIA GeForce 8500 GT 512MB התקציב הוא עד 600 ש"ח. ואני מתכוון 600 ש"ח (חשבתי והגדלתי וחשבתי והגדלתי, ובתור חייל אני פשוט לא מסוגל להרשות לעצמי יותר מזה). המפרט: זכרון - 3GB DDR2 633 MHz (אולי בקרוב יהיה 4) לוח אם - MSI K9N Neo…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by tzolerguy,

לכל מי שעדיין יש איזה כרטיס NVIDIA מסדרה 8 ומעלה ולאחר שדרוג עובד היום עם ATI ניתן ב WINDOWS 7 להריץ את הATI כראשי לגרפיקה ואת ה NVIDIA כמשני לחישובי פיזיקה בקיצור הנה דוגמא אחרי שרכשתי לפני כשנתיים 8800GTS 320MB ולפני כשנה 4870 כדי להנות קצת יותר ממשחקים נתקעתי עם ה 8800 שלא היה שווה למכור תקופה ארוכה היו נסיונות על ויסטה לעשות את השילוב אבל ויסטה לא נתנה להריץ את 2 הדרייברים יחד אז לא הייתה אפשרות לשילוב. בשעה טובה זה עובד דיי יפה על WINDOWS 7 למרות שזה רק RC בנתיים אבל נראה שיפור ניכר כאשר מפעילים PHYSX אז בנתיים עשיתי באנ'צ קטן על FluidMark אם יש משהו תוכנה מסויימת שאתם רוצים שאבדוק אשמח לנסות ולראות את ההבדלים בביצועים.. אז לתוצאות ללא PHYSX זו התוצאה http:…

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי (gigabyte 8800GTX) ל gigabyte 460GTX המערכת שברשותי : gigabyte 965p ds3 core 2 e6400 2.13GHZ @2400 2X2GB geil dragon 800MHZ @900MHZ thermaltake toughpower 650w מסך 1280X1024 אתם חושבים שהשדרוג כדאי ? זאת אומרת לא יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד או משהו כזה ? ודרך אגב בהתחלה רציתי לקחת כרטיס של ATI מסדרה 5 (5830,5850) אבל בגלל שקראתי תגובות של מלא אנשים שיציאת מסך שני (טלוויזיה וכו') עושה המון בעיות אז ויתרתי על זה. תודה לעוזרים ולמביעי דעתם מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי 8800 GTS ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בינו לבין החדשים (220-440)

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by megaviv,

אהלן יש לי את המעבד הזה(שבכותרת)ואני מעוניין לרכוש את הGIGABYTE 460 GTX 768...עכשיו השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואני רוכש את הכרטיס הזה..?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by saar200,

האם הgt הרבה יותר חלש מ-gtx ? ואיך הGT בתור כרטיס לפיזיקה יהיה עם כרטיס ראשי 5770

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by ys1,

שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם Intel DV915GEV ומעבד פנטיום 4, 3Ghz, מערכת הפעלה XP כרטיס המסך GeForce 6600 של Gainward עם 256MB שבק חיים. המחשב ישמש לפחות עוד 3 שנים בצרכים דומים ש- GeForec 6600 היה מספיק עבורם. לא משמש למשחקים - שימושים כללים, אינטרנט, Office ועיבודי תמונות מבקש לדעת האם GeForce 210 מקביל לכרטיס הנ"ל והאם יתאים ללוח האם שלי (בעיות תאימות של PCI-E 2.0 מול PCI-E 1.0 למשל). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Sepsis,

אהלן, אני לפני קנייה של מחשב חדש ומתלבט האם להשאיר את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD4850), או למכור אותו לקנות gtx460 חדש. הרזולוציה של המסך שלי היא 1680X1050, ומשחק בעיקר במשחקי FPS ו-RTS עם שאיפה להגדרות גבוהות. יש לציין כי כיום אני לא מנצל את הכרטיס הנוכחי כראוי מאחר והמעבד שיש לי יוצר את צוואר הבקבוק. האם אני ארגיש בתוספת ביצועים לאחר השידרוג, ובמידה וכן, האם תוספת הביצוע שווה את ההפרש (כ-500 ש"ח)? האם קיים יתרון מוחשי לPhysics של Nvidia? תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by warezon,

במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by shemiraz,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לחדש וחשבתי על ה gtx 460 1gb האם יש עדיפות לחברה מסויימת האופציות שיש לי הם של GIGABYTE או של Zotac או של Inno3D ?? הם פחות או יותר אותו מחיר... לגיגבייט יש אוורור כפול (2 מאווררים) אבל משום מה הכרטיס של zotac נראה לי יותר טוב... יש מישהו שיש לו נסיון עם הכרטיסים האלה שיכול להמליץ?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אני ממש לא מעודכן בשוק אז אשמח לעזרתכם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ydob,

ברצוני לבצע Soft Modding לכרטיס GTX460 גרסת 768MB של GAINWARD. אני משתמש במדריך : http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=1 הבעייה היא שאני לא מצליח לוודא כי הכרטיס הנ"ל יכול להשתמש בQuadro. ניסיתי להשוות לפי הטבלאות ולא מצאתי התאמה(היא צריכה להיות 100% ?) כמו כן הורדתי דריבר של FX5800 לכרטיסי Quadro ולא מצאתי בקובץ nvdisp.inf את רשימת המחרוזות המדוברת. אשמח אם תוכלו לעזור בבדיקת התאמת הכרטיס ל Soft Modding

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by deathrevenge,

היי המפרט שלי הוא: core duo e6300 1.86 GHZ abit il 9 pro intel 945P 450 W HEC 2 gb 667 MHZ HD 5750 512 הבעיה שלי היא שכנראה יש צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך וזה גורם לקירטועים נוראיים בSC2. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. יש לציין שקודם היה לי כרטיס X1950 PRO שהתקלקל.

20. Started by tsahiii,

צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. היי, המפרט הקיים שלי: AMD athlon x2 4400 3gb 800mhz ddr2 nvidia 7050 onboard השימושים שלי במחשב: סרטים בHD, פוטושופ, תכנות, מטלאב, עריכת תמונות בדו מימד ובעתיד הקרוב גם סוליד וורקס. האם בהשקעה יחסית נמוכה בכרטיס מסך אני אוכל לקבל ביצועים משופרים מהמחשב? נכון להיום לכרטיס מסך הנוכחי יש בעיה עם full hd, קראתי שזו בעיה ידועה בו. חיפשתי בסטיקי על כרטיסי מסך מומלצים ולא ברור לי לפי איזו קטגוריה לבחור: הכי פשוטה או זו שברמה קצת יותר גבוהה?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by ngc224,

היי, אני רוצה לקנות כ.מסך הכי זול שיש רק שיתמוך ב Windows 7 וכל הגרפיקה שלו, כולל aero. פשוט יש לי מחשב ישן בן 5 בערך אם כ.מסך מובנה. הלוח הוא Asus, P5S800-VM-UAYGZ. אין כל כך הרבה מידע עליו אבל הבנתי שהוא כן תומך ב DX9... הבעיה ש Windows 7 וכל ה aero דורשים חוץ מ DX9 גם WDDM 1.0... אני לא יודע מה זה ה WDDM 1.0 הזה אבל נראה לי שהכ.מסך המובנה של הלוח לא תומך בו. אשמח אם תמליצו לי אל כ.מסך הכי זול אם תמיכה ב Windows 7 ו aero. ובכלל באופן כללי, מאיזה דגמים הכי ישנים של כרטיסי מסך (גם nvidia וגם ATI) יש את התמיכה ב aero ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, היום קיבלתי מחשב חדש, התקנתי את הווינדוס 7 ודרייברים. לאחר שעשיתי ריסט המסך פשוט לא פעל (מרגע עליית מערכת ההפעלה, לפני כן הוא עובד מצוין). ניסיתי לחבר מסך LCD, ואיתו הכל עובד בלי שום בעיות. כשהורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (sapphire radeon hd 5670) המסך CRT מצוין, וגם כשנכנסתי ב-safe mode. לפי חיפוש שערכתי באינטרנט הרבה טוענים כי יש בעיה עם הדרייברים של ATI ומסכי CRT שאין אפשרות להגדיר refresh rate שמתאים ל-CRT. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש (:

24. Started by בילי,

אני כרגע לפני קנית מחשב ואין לי מושג לגבי כרטיס המסך. המחשב כנראה יהיה: מסך : DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A02 מעבד : AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ספק כוח CORSAIR CX400 : CMPSU-400CX - או - ספק כוח SEASONIC 500W : SS-500ET שמעתי על כרטיסים מומלצים כגון:hd4730 או GT 9800 או hd 5670. מי מבניהם המומלץ ביותר,או אם יש לכם כרטיס מומלץ אחר אשמח לשמוע. השימושים הם לצורך,גימינג בינוני+צפיה בסרטים . תודות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by chenrp,

שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים