כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך שתגידו לי אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך במחשב או חלק במחשב אם יש לי צוואר בקבוק תודה לעוזרים בבקשה תעזרו [br]פורסם בתאריך: 30.08.2010 בשעה 01:57:35 בבקשה תענו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. הכרטיס פעל תקופה לא מבוטלת על מסך DVI, המסך נכנס לתיקון, ובתקופה זו קיבלתי מסך חלופי בעל חיבור VGA. כאשר חיברתי את המסך שחזר מתיקון (בעל חיבור DVI) הוא לא פועל..... בדקתי את המסך (DVI) על מחשב אחר והוא נמצא כתקין. נאמר לי שבתקופה בה הכרטיס עבד עם חיבור VGA ההגדרות שלו השתנו לעבודה עם מסך VGA, וצריך לשנות אותם להגדרות לעבודה עם מסך DVI. כל זאת במצב ביוס. בצעתי את כל הדיקות האפשריות. אשמח אם תשיבו לי תשובה: האם זה היגיוני? (הסיפור על ההגדרות)?, או שאולי יציאת הDVI באמת התקלקלה, וצריך להחליף כרטיס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, בין שני הדגמים הבאים: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6841 מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואיזה מהם עדיף? (שאר המפרט מופיע תחת מפרט המחשב שלי)
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX460. היום קניתי כאבל HDMI - HDMI בשביל לחבר אותו לטלוויזיה שלי. חיברתי את הכרטיס ואת הטלוויזיה וזה פשוט לא מופיע לי בחלון של הSCREEN RESLUTION בווינדוס 7. מישהו יכול לעזור לי איך לגרום למחשב לזהות את החיבור? במחשב הקודם הייתי משתמש בכאבל S-VIDEO וזה ישר זיהה את זה בלי בעיות מיוחדות. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: לוח: gigabyte GA-i915md-g socket 775 מעבד pentium III 800 זיכרון 2GB כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE 6200 כרגע אני לא מצליח לראות סרטים ברזולוציה של 1080p הסרט נתקע כל הזמן (720p עובד מעולה). כמו כן אני לא מצליח להפעיל את DXVA. רציתי לדעת: 1. האם ה-DXVA בכלל יכול לעבוד עם החומרה שיש לי? או שאולי יש דרך אחרת לראות 1080p עם המפרט הזה? 2. האם כרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה ואם כן איזה כרטיס זול ושמתאים ללוח שלי כדאי לקנות? תודה, אלון.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך pci x16 הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 200 שקל(אם אפשר גם קישור לחנות)??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר פורמט נתקלתי שוב בדילמה של איזה דריבר להתקין על ה88GT שמשמש לביצועי Physx. ישנה האפשרות של 257.15 אבל השאלה היא אם קיים משו עדכני יותר בגירסא של התקן ושכח, בלי התעסקויות מיותרות בREGISTERY או שינויי קבצים ידניים. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב :frown: יש לי כרטיס מסך מדגם GTX 295 של חברת GAINWARD שאני במחשב גולש באינטרנט רואה סרטים וכ... הכל טוב ויפה אין שום בעיה. שאני נכנס למשחק אני משחק מספר דקות ובום ....המסך נכבה חושך, MONITOR GO TO SLEEP פשוט לא יאמן ! המחשב ממשיך לעבוד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (אפילו שאני מדבר עם חברים דרך סקייפ אני ממשיך לדבר איתם אבל אני בלי תמונה ) אגב בדקתי את כל הרכיבים במחשב כולם עובדים כמו שצריך אז עשיתי החלפות עם דוד שלי והחלפתי לצורך הבדיקות זכרון ,ספק כח,לוח אם, וחזרתי לאותו מצב לאחר מספר דקות במשחק STARCRAFT 2 כי הטמפ במצב מנוחה היא על 75-80 שאני במצב משחק הוא עף ישירות לאיזור ה 100 מעלות המחשב שלי פתוח המעבד על 30…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Radeon HD4670 512mb DDR3 של חברת connect3D לפני בערך שנה. לאחרונה התחילו הבעיות בכרטיס אשר עדיין נמצא במסגרת אחריות עד 2012. שלחתי את הכרטיס לבדיקה אצל החברה שלא טרחה להודיע לי שהוא באמת נמצא לא תקין. אחרי שהתקשרתי לשאול מה קורה נאמר לי שהכרטיס נשלח ליצרן לבדיקה בחו"ל ונמצא כלא תקין. הציעו בחברה לתת לי את כרטיס המסך Geforce 9600 512mb של חברת twintech כתחליף לכרטיס הקודם. בחברה טוענים שהכרטיס שהציעו עולה ברמתו על כרטיס ה Radeon וביצועי יותר טובים. מבדיקה שעשיתי נראה כי מחירי שני הכרטיסים דומים מאוד, ביקשתי מהחברה לקבל כרטיס כמו הRadeon שלי ונאמר לי שהכרטיס כבר לא למכירה. האם באמת הכרטיס שמציעים טוב יותר מזה שהתקלקל? אשמח לשמוע את דעתכם ואולי אם יש ל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד על תוצאות ה 3d mark Vantage ואני שם לב שבמערכת של אילן יש 470 SLI והוא מקבל 182.33 נקודות במבחן הפיסיקס... http://www.ilans.net/3d_low.jpg במערכת על נחום של 470 + 9800GT לפיזיקס והוא מקבל ציון של 224.93 נקודות במבחן הפיזיקס.. http://img838.imageshack.us/img838/7168/69242463.jpg האם כרטיס יעודי לפיסיקס יותר טוב מSLI ??
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD 5750, ואני מנסה להתקין אותו על לוח אם ASUS M2A-VM, עד עכשיו השתמשתי בכרטיס ONBOARD שיש על הלוח. הכנסתי את הכרטיס מסך לסלוט שלו, חיברתי את הכבל לספק כוח, יש שתי נורות ירוקות דולקות על הכרטיס והמאוור שלו עובד. כשאני מחבר את הכבל של המסך (DVI) ליציאת DVI של הכרטיס מסך (יש שתיים, ניסיתי את שתיהן) המסך פשוט שחור. המחשב עולה (אני שומע מנגינת הפתיחה של חלונות...) אבל לא רואים כלום. אם אני מחבר את הכבל ליציאה של הכרטיס מסך ONBOARD אז הכל עובד בסדר. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר בזמן שהמסך מחובר לכרטיס ONBOARD (ניסיתי גם את זה שעל הדיסק שבא עם הכרטיס, וגם אחד חדש שהורדתי) הוא לא מאפשר לי בזמן ההתקנה בחירה של איזה דגם כרטיס מסך יש לי, ובסוף ההתקנה רושם שלי שהוא הת…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שמתי עין על HD4830 שפה מוכרים אותו ב413 שח http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2145&CatCode=53 אבל אין פרטים ואין כלום וקצת חשוד לי שהוא נמכר בכזה מחיר. המחיר הממוצע בחנויות אחרות נע מעל 500 בנוסף, מוכרים באותה חנות את הכרטיס מהיוצר shappire במחיר כמעט כפול. אפשרות אחרת שחשבתי היא 9600GT על סמך התרד של הכרטיסים הממולצים. מה אתם אומרים ללכת על הHD4830 שפירסמתי?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים הגיע הזמן, ואני חושב שאני צריך להתחדש בכרטיס מסך חדש. קניתי לפני כמה שבועות טלויזית HD 26 אינץ' לחדר בעלת חיבור HDMI שאותה אני מעוניין לחבר למחשב על-מנת לראות סרטים שאני מוריד באיכות גבוהה (1080p, 720p x264), כך שגם יהיה אפשרי לשמוע את הסאונד דרך הטלויזיה (אבל זה כבר לא בעיה). הייעוד לכרטיס המסך יהיה כללי. עם זאת אני אהיה מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם (ממש לא מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה שאפשר) הכרטיס שלי עכשיו הוא: nVIDIA GeForce 8500 GT 512MB התקציב הוא עד 600 ש"ח. ואני מתכוון 600 ש"ח (חשבתי והגדלתי וחשבתי והגדלתי, ובתור חייל אני פשוט לא מסוגל להרשות לעצמי יותר מזה). המפרט: זכרון - 3GB DDR2 633 MHz (אולי בקרוב יהיה 4) לוח אם - MSI K9N Neo…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי 8800 GTS ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בינו לבין החדשים (220-440)
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן ברשותי הכרטיס הנ"ל ובתור נוב מחשבים עשיתי טעות טפשית...הוצאתי חלק שקשור לכרטיס קול מהמחשב תוך כדי שהמחשב עובד ופגעתי במאוורר של הכרטיס מסך...הכרטיס הפסיק לעבוד וכנף אחת מהמאוורר נשברה...הפעלתי שוב את המחשב אם הכרטיס ולאחר מכן כבר היה מסך כחול... עכשיו השאלה היא אם יש אופציה לעשות משהו אם הכרטיס הזה או שכבר כדיי לזרוק אותו? 8) תגובות עדינות חברה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי את המעבד הזה(שבכותרת)ואני מעוניין לרכוש את הGIGABYTE 460 GTX 768...עכשיו השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואני רוכש את הכרטיס הזה..?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי (gigabyte 8800GTX) ל gigabyte 460GTX המערכת שברשותי : gigabyte 965p ds3 core 2 e6400 2.13GHZ @2400 2X2GB geil dragon 800MHZ @900MHZ thermaltake toughpower 650w מסך 1280X1024 אתם חושבים שהשדרוג כדאי ? זאת אומרת לא יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד או משהו כזה ? ודרך אגב בהתחלה רציתי לקחת כרטיס של ATI מסדרה 5 (5830,5850) אבל בגלל שקראתי תגובות של מלא אנשים שיציאת מסך שני (טלוויזיה וכו') עושה המון בעיות אז ויתרתי על זה. תודה לעוזרים ולמביעי דעתם מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קורא מאמרים פה ושם בכל מיני אתרים ופורומים ושמתי לב שהרבה כותבים על זה שלחברת GeForce nVidia בזמן האחרון היו הרבה כשלונות בשוק כרטיסי המסך הביתיים וגם שיצרנית הענק נכנסה להרבה חובות , מיליוני דולרים שהיא בעצמה לא יודעת איך היא תצא מהחובות האלו כשלאומת זאת חברת ענק שנייה של כרטיסי מסך שהיא ATI רק ממשיכה לטפס למעלה לצמרת ההצלחה , מפה נוצר לי רושם שחברת GeForce nVidia תובעת בחובות שלה ובעתיד הלא רחוק היא עלולה לפרוש משוק היצרניות של כרטיסי המסך הביתיים. אז רציתי לדעת האם זה נכון ? , האם הנושא הזה ידוע כבר או שזה רק אני כזה ''חכם'' שנתקלתי במידע כזה , הייתי רוצה לשמוע את תגובותיכם על כך , תודה מראש
-
- 85 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל ואני מתלבט Sapphire ATI Radeon HD5770 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe או Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon מה אתם ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, אני לפני קנייה של מחשב חדש ומתלבט האם להשאיר את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD4850), או למכור אותו לקנות gtx460 חדש. הרזולוציה של המסך שלי היא 1680X1050, ומשחק בעיקר במשחקי FPS ו-RTS עם שאיפה להגדרות גבוהות. יש לציין כי כיום אני לא מנצל את הכרטיס הנוכחי כראוי מאחר והמעבד שיש לי יוצר את צוואר הבקבוק. האם אני ארגיש בתוספת ביצועים לאחר השידרוג, ובמידה וכן, האם תוספת הביצוע שווה את ההפרש (כ-500 ש"ח)? האם קיים יתרון מוחשי לPhysics של Nvidia? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי המפרט שלי הוא: core duo e6300 1.86 GHZ abit il 9 pro intel 945P 450 W HEC 2 gb 667 MHZ HD 5750 512 הבעיה שלי היא שכנראה יש צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך וזה גורם לקירטועים נוראיים בSC2. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. יש לציין שקודם היה לי כרטיס X1950 PRO שהתקלקל.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-