עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אח שלי הביא לי מחשב E6850 די שמור..הבעיה היא שהווינדוז לא עולה במצב רגיל אבל במצב בטוח הוא כן עולה..גם יש ג'יבריש שכזה כשאני לוחץ F8 אני רוצה לדעת בבטחון אם זה כרטיס מסך שרוף..הכרטיס הוא MSI NX8600 ספק הכוח שלי 450W של EZCOOL(תמונה מצורפת) אם הכרטיס שרוף חשבתי לקנוץת ATI HD6750 1 GIGA DDR5

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קראתי על זה , אני מבין מה זה אומר. אבל לא הצלחתי להבדיל ב crysis בין aa*8 ל-בלי AA . יש מדריך ותמונות שיכולים להסביר את זה טוב יותר? כמה זה משפיע? ואני משחיל עוד שאלה: מה ההבדל בין להריץ משחק על dx10 לבין על dx9 - כאשר יש לי את שניהם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shimon1,

שלום לכולם.. התחדשתי בHD6850... התקנתי את הכרטיס ואת הדריברים שלו. כשביצעתי את הבדיקה של מדד החויה של WIN7 המחשב נכבה ולא נדלק עד שניתקתי אותו מהחשמל ככה קרה פעממיים... כאשר החלשתי את הכרטיס ל600MHZ הבדיקה עברה בהצלחה והמחשב לא נכבה. המפרט: amd x3 445 4GB ram ddr3 asus m5a78-m lx וספק גנרי cool max 530W אני חושש שזה הספק שמזייף, אבל גם אם הוא גנרי ולא נותן את כל ההספק 530 אמור להספיק לא?! יש לציין שההתקנה של הדריברים, גם מהדיסק המצורף וגם העדכניים ביותר מהאתר של AMD נכשלו בהתקנת רכיב (אפליקציה) מסוים. מה אומרים?? בתודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אבא שלי בקרוב נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות 8800GTS 640MB ולא 320MB מכיוון שיש לי מסך 20" רחב [1680X1050] המערכת שלי היא כזאת: Amd athlon 64 3000+ gigabyte k8nf-9 1GB DDR 400mhz [2X512mB] x wd80GB 6600gt 500w generic ורציתי לשדרג את המחשב כי הוא בקושי סוחב לי משחקים כבדים על LOW [דוגמא RAINBOW SIX VEGAS על 600X800] אני לא רוצה לבזבז יותר מ750$ כי חלק מזה מהכסף שלי. אז חשבתי לשדרג את לדברים הבאים: 8800gts 640MB AMD 3800X2 seagate barracuda 320GB 7200 RPM Corsair HX520 עכשיו השאלה שלי היא האם המעבד יהווה צאוור בקבוק [אני די משכונע שכן], לכן אשמח לעשות לו OC עם הקירור NINJA PLUS [שכבר יש לי] ואני מניח שאגיע ל2.8 GHZ. האם זה "ימחוק" את הצוואר בקבוק? ואם אפשר לשפר …

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by HeAd^ShoT,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 5800, במחיר הזה אפשר כבר לקחת 2 GTX

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kaputcom,

שלום יש לי hd5770 1gb sapphire ורציתי לדעת עם כדי לשדרג לכרטיס חדש או ליקנות עוד 5770 ולעשות crossfire ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הקיים שלי בסכום של עד 500 שקל כ.מסך NVIDIA GeForce 9500 GT 1GB לוח M ASUS P5P43TD מעבד Intel Core 2 Duo E8400 זיכרון G.SKILL 2X2GB DDR3 667MHZ WIN7 32BIT היום משחק משחקים יחסית ישנים BF2, GTA SA, FIFA 12 רוצה להריץ משחקים שיותר בכיוון 2009-2011 מה האופציות? ואם בכל שווה? עדיפות מKSP תודה

8. Started by b3ta0,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי כשנה שנה וחצי, עד שאקנה מחשב חדש. אני לא אשחק משחקים איתו, אני רק רוצה להשתמש בווינדוס, לגלוש באינטרנט, יוטיוב וכו... האם זה משנה איזה כרטיס אקנה, לשימושים הללו? או שכל כרטיס מסך פשוט יתאים? עד 500 שח, של נווידיה, כרטיס שקט אם אפשר בתקציב. לוח אם שברשותי: P5E - PCI-E 3.0 כרגע יש לי כרטיס מסך 660 TI שמתחיל לעשות בעיות ואולי גווע... מה גם שהוא כבר לא משהו עם משחקים חדשים, והמעבד Q6600 די ישן, ואין טעם לדעתי לקנות רק כרטיס מסך יקר כרגע. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Boomer,

פשוט ראיתי אותו רק בפנדה אז אני שואל את עצמי האם זה יבוא אישי או שזה כבר מיובא רשמית לארץ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1852&PHPSESSID=44d292be081c91c58e4ceee101341399 מחיר די טוב... עריכה: תצנזרו אם בא לכם... ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by erlich9,

אחים שלי האם למישהו יש או שמע וממליץ על הכרטיס x800xl 512mb vivo pciexpressx16 כדאי לי ליקנות והאם הוא נחשב כטוב למשחקים. נ.ב א. אני חדש אז האם צריך דרייברים מסויימים כדי להפעיל וכו... ב.(אני יודע שזה לא המקום אבל בבקשה עזרו לי) בנוגע למעבד האם כדאילי לקנו 64 bit משום שאמרו לי שיש לו בעיות תמיכה וכו.. האם זה נכון או שזה שטות והוא מפעיל הכל... בתודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Yosi199,

התוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך סביר עד 400 ש"ח? חשוב לי שיהיה בו יציאה לשני מסכים... כרגע יש לי מסך CRT אבל בקרוב אני מתכנן להביא שני LCD ולכן אני צריך תמיכה בשניהם. ביצועים לא כל כך חשוב לי מכיוון שהמחשב עצמו מיועד לעבודה עם אודיו, אך מידי פעם ארצה לשחק בTiberium wars. כרגע אני מתלבט בעיקר בין כרטיס של Sapphire HD2400 pro 256mb לבין 7300gt של חברת POV. מה מביניהם עדיף? או האם יש כרטיס אחר שתוכלו להמליץ? כמו כן, האם קרור פסיבי זה דבר הגיוני? אני מעדיף כי זה שקט אך אני מפחד מעצם העובדה שאין קירור ממשי שמקרר את הכרטיס? הרבה שאלות אני יודע אבל זה מאוד חשוב ואשמח אם תענו לי. תודה מראש - יוסי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה מסך 19 אינץ שטוח לא ולא בגלל שבא לי להשוויץ שיש לי גדול יותר בשתי אינץ (אני יודע מה אתם חושבים אז רדו מזה) אלא שאני עובד לא מעט בגראפיקה וזה ממש יעזור לי יותר מרווח לעבוד על המסך. לכן אני מחפש מסך 19 אינץ שטוח עם קצבי רענון טובים ברזולותיות גבוהות (אני לא צריך רזולוציה אדירה כי העיינים שלי לא כאלה טובות לראות דברים בקטן מדי ותמונה חדה וברורה. התקציב שלי הוא בסביביות ה1500 שקל וחשבתי על אחד המסכים בדף הזה (אלה שבסביבות התקציב שלי) על מה תמליצו או שאני יצטרך להתפשר על 17.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי כרגע מחשב די חלש לעבודה משרדית ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך בשביל גיימינג קל (קל - כלומר FIFA, NBA אולי קצת AC [לא Unity...]). המעבד שיש כרגע במחשב הוא intel i3 6100 עם 8GB RAM וספק כוח של Corsair בהספק של 430W. בהתחלה חשבתי אולי ללכת על הGTX 1060, אבל אני מניח שכנראה אני לא אוכל למצות את הכרטיס בגלל המעבד החלש, וגם ספק הכוח די גבולי. כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין ה-GTX 1050 ל-GTX 1050Ti. האם אני אוכל לנצל את ה-1050Ti עם ה-i3, או שחבל על ה-200 שקל ולקחת את ה-1050 הרגיל? אני גם לא כל כך עוקב אחרי הכרטיסים של AMD, אז אם יש למישהו המלצה בכיוון הזה אשמח לשמוע (יש לי עדיפות לNvidia, אז צריך שיהיה איזשהו יתרון ממשי לAMD). …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by OCer,

ראיתי בחלק מהסיקורים של Fermi מושג שלא ניתקלתי בו עד כה, etail. לפי מה שאני מבין זה סוג של דרך הפצה (כמו retail שאני יודע מה משמעותו), אבל לא מצאתי מידע על באינטרנט על משמעות המילה etail ופירוט. אשמח אם תסבירו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. האם יש הבדל בביצועים שבין 2 כרטיסים כשאחד מהם הוא PCI-E והשני הוא AGP? אם כן,זהו הבדל משמעותי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. המחשב ממש ישן, יש עליו VOODOO 3000 6, חיברתי VGA ל VGA, זה עובד אבל הLCD מרצד בטירוף. ניסיתי לשנות REFRESH RATE אבל כל הגדרה חוץ מ 60 הוא לא קיבל (הטלביזיה הוציאה "out of range") יש דרך לסדר את זה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היה לי 6600 256M PCI-EXPRESS שהלך לעולמו. עכשיו אני תקוע ללא כרטיס וללא מחשב, אני רוצה לקנות כרטיס חדש בתקציב של 400 שקל.. מה אני יכול לקנות בסכום הזה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 888,

6800? 6800GT ? 6600 GT?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Y-T-M,

שלום חברים! אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש וחשבתי על הGTX660 של GIGABYTE כרגע יש לי 8800GT OC2 המפרט שלי הוא : Q6600 DDR 2 800 6GB ספק כוח 550 W של טרמלטק. השאלה אם שווה לי לקנות?אני ירגיש שיפור בביצועים? או שאני יגיע לצוואר בקבוק.? מתכנן למשחקים כמו BF4 COD תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by roeesnir,

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5212#ov אני מנסה להפעיל 3 מסכים במקביל. אני מקבל תצוגה רק ב2 מסכים. זה שמחובר לDVI-I, וזה שמחובר לDVI-D. המסך השלישי מחובר ליציאת הHDMI של הכרטיס ע"י כבל-מתאם בין HDMI (בצד של הכרטיס) ל-DVI (בצד של המסך). המסך לא מזהה שהוא מחובר למשהו. האם זה אמור לעבוד עם כבל כזה, או שאני חייב להתשמש במסך עם כניסת HDMI? אם התשובה לכך היא שאני חייב מסך עם HDMI, האם חיבור המסך הקיים (כניסת DVI) ליציאת הDisply Port של הכרטיס ע"י מתאם - תעבוד? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שמתי לב שיש משחקים שאין להם AA והבנתי שאפשר להפעיל אותם דרך הדרייבר...:-\ זה נכון? זה בסדר כמו ששינית במשחק הזה לדוגמה? זה משנה משהו במשחק כי לי זה נראה שלא :s05: ואם כן אז שיניתי בסדר? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by imperious,

שלום לכולם... המחשב שלי נמצא אצלי כבר כמה שנים ואני חושב שהגיע הזמן להחליף לו כ.מסך בגלל שהוא מתחיל להתאמץ יותר מדי בלי סיבה... הכרטיס מסך שנמצא אצלי הוא ATI Radeon HD4890 ואני רוצה לדעת מה התחליף הטוב ביותר שלו למפרט שלי... המפרט שלי הוא: CPU Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 37 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3 (Socket 775) 41 °C Graphics SyncMaster (1920x1200@59Hz) 1024MB ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 81 °C ספק של Seasonic 500W 80Plus אין לי שום בעיית תקציב אז אני מבקש אם תוכלו לתת לי הצעה לתחליף הטוב ביותר לכרטיס מסך הנוכחי.. אני יודע שהמפרט…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by X - DreaM,

Gigabyte ATi Radeon 8500LE AP64D www.giga-byte.com/products/agp_index.htm או Ati ati Radeon 8500 128Mb www.ati.com/products/pc/radeon8500128/index.html המחיר שלהם זהה עריכה: בלי פרסומות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by roadrunner,

האם DURON 1000 יכול לנצל את הTI4400 או שחבל על הכסף ועדיף ללכת על TI4200 ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. בקיצור ,נדרש כרטיס htpc ,כזה שיכול להריץ hd עם מחשב ישן ,ולהריץ משחקים בצורה הבסיסית ביותר (בו נגיד להריץ codmw2 על הגדרות נמוכות או bfbc2 גם כן ,לא יותר מזה ). יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט ונמוך (כאילו Low Profile ) ,אם כי לא חובה ,ובאותה מידה יהיה נחמד אם יהיה לו חיבור hdmi ושהוא אולי גם יתמוך ב dx11 .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.