כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
במפרט באתר http://www.cdsoft.co.il/products/241547 מצויין כרטיס מסך Nvidia GeForece GTX870MX 3GBG DDR5 באתר החברה בתמיכת CODA אני לא מוצא את הדגם אלא רק דגם בשם Nvidia GeForece GTX870M (ללא התוספת X) מעבר לכך אני לא מוצא אצל היצרן דגם בשם GTX870MX האם זה שני כרטיסים שונים או שזה אותו כרטיס ? במידה וזה אותו כרטיס מה הבדל בתוספת X והאם תומך CODA??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חשבתי על X1600 pro 512 יש משו יותר טוב להציע.? ושאלה שנייה מהו כרגע הכרטיס הטוב ביותר ל AGP.?? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט אני צריך לקנות מפצל. שאלתי ב-PCH והם אמרו שלא תהיה שום בעיה. אבל אני רוצה חוות דעת 2 ממכם: הריבועים/עיגולים/צורה כלשהיא/ האדומים זה החיבורים לספק כח שמתחברים לרכיבים השונים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התיכנון היה לקנות את כרטיס המסך 7600GT, אבל אין לי בעיה להוסיף את הכסף ולקנות את ה7900GT. אף פעם לא היה לי כרטיס מסך שנחשב לחזק, וחשבתי שהגיע הזמן שאוכל לשחק בהגדרות הכי גבוהות במשחקים . מה אתם אומרים? שווה את ההשקעה הנוספת, או שהכרטיס המסך הראשון יספק גיימר ממוצע כמוני?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי המחשב עם המפרט הבא : AMD PHENOM X II 920 2.8 MHZ לוח של ECS 790GX כ.מסך CLUB3D 5770 קשיח 500 WD BLUE ספק 600W TOPOWER EZSILNET זיכרון 4GB 1066 HYPERX KINGSTON סך הכל מערכת שלדעתי לא אמורה להתקל בבעיות מיוחדות בהרצת משחקים. קיבלה 14300 נקודות ב3DMARK הוירטואלי שבאתר שלהם ולשם השוואה מערכת עם 275 של נוידיה וI5 קיבלה 17800 שזה לא רחוק. הסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו הנוכחי הוא ה10.3 (האחרון הרשמי שיצא). במשחק GTA IV לא מתפקד גם בהגדרות הנמוכות ביותר מבחינת רזולוציה ושאר הפונקציות ורשום שמשתמש רק ב300 MB מתוך ה1000MB זיכרון שיש בכ.מסך. במשחק NFS SHIFT מתפקד סביר, אך לפעמים עם תקיעות קטנות (משחק לא הכי תובעני ולדעתי בגלל זה לא מורגשת הבעיה). כשהרצתי 3DMARK VANTA…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס מסך תקציבי וטוב נטו לגיימינג עד 750 שקל בערץ תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , (להודעה הזאת אין קשר להודעה אחרת שפירסמתי בפורום , הכרטיס הזה הוא למחשב אחר) יש מחשב עם הפרטים הבאים: E5200 2gb ram Intel gma 3100 כפי שאתם יכולים להבין , ה gma הוא "כרטיס מסך" , שלא מריץ כלום (קיבל 300 ב 3dmark2006). הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא 8400GS שעולה 200 ש"ח... הבעייה העיקרית היא: ב 3dmark2006 הוא קיבל 1500 בממוצע\ בעוד הכרטיס מסך שלי (gefore 6600) קיבל 1000 , איך זה יתכן?? יש לי כרטיס מלפני 5 שנים... 8400gs צריך לקבל לפחות 3000. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה. בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה. השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה. הכרטיס: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם.. אני כבר מזמן משתמש ב-eyefinity על שלושה מסכים למשחקים, כל פעם אחרי משחק הייתי מבטל את הeyefinity מפני שהמסכים שלי היו ברזולוציות שונות והמסך של הFHD היה יורד ברזולוציה וזה היה נראה לא טוב לגלישה .. אני בתקופה הקרובה מחליף את כל המסכים לDELL ובשבועיים האחרונים קניתי שניים. איך אחרי הגדרה של EYEFINITY אני גורם לחלון של דפדפן להשאר על מסך אחד ולא להתפרס על כל המסכים, מבלי לבטל את ה-eyefinity???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמפרט והשאלה שלי היא כזאת : אני מתכנן לפרק אותו ולהרכיב במקומו 4890 . האם ישנם בעיות שעלולות לצוץ בעקבות הרכבת הכרטיס החדש ? האם יש צורך גם להסיר את הדרייברים של הישן לפני הרכבת החדש ? תודה מראש טל.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB ו MSI GTX 1060 6GB OC. ל Radeon יתרון של 8GB זיכרון המקנה לו תמיכה ויכולות טובות יותר למשחקים עתידיים ול GeForce מהירות יותר גבוהה, שכמובן גם מקנה לו יתרון. הבדל המחירים בניהם הוא זניח. מה אומרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה האבדלים? לאיזה כרטיס יש איכות תמונה יותר טובה כמה באחוזים GF6800 יותר טוב מי R9800P אמרו לי שGF6800 כצת פחות טוב מי X800P
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news,9382.html לא יודע אם אתם מכירים את זה או לא, אבל לכו תדעו איזה בעיות יכולים לעשות לכם עם האחריות (החלפה/תיקון) במידה ובאמת יפסיקו לעבוד אחד עם השני. לתשומת לבכם.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפי חצי שנה קניתי מחשב נייח חדש, עפ"י המלצה שהבאתם לי פה בפורום אחלה מחשב מרוצה מאוד הרכיבו לי אותו בחנות tms המחשב וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך 780 gtx בחודש האחרון התחילו לי הבהובים במסך (והמסך שלי בסדר גמור) - לפי יומיים המחשב פשוט נכבה באמצע שימוש ומאז לא עלה יותר, מסך שחור ולא מגיע לווינדוס - הצלחתי לעבוד איתו רק ב -safe mode זה אומר שהארדיסק וה-SSD עובדים - עשיתי שחזור מערכת פעמיים ולא עזר - פירמטתי אותו וזה עזר המחשב הצליח לעלות - אחרי הפירמוט העצוב , התקנתי אנטי וירוס דבר ראשון, עשיתי ריסטרט והמחשב עלה (עד פה הכל בסדר) - הדבר הבא היה דריבר לכרטיס מסך - בשנייה שהתקנתי דרייבר עדכני שהורדתי מהאתר של nvidia המחשב שוב נכבה ולא עולה יותר, מסך שחור אות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידה שלי טסה לארה"ב וביקשתי ממנה שתביא לי כרטיס מסך. הכרטיס יתווסף למחשב חדש שאני הולך לקנות בשבועיים הקרובים - בתקווה עם דל 24". העניין הוא שאני לא גיימר מטורף, כרגע אני עם מחשב נייד אז אני משחק רק PES וכאלה כי אין לי יותר מדי ברירה, וגם זה בקושי עולה, אבל כשתהיה למחשב שלי היכולת לשחק במשחקים רציניים אז אני כן ארצה לשחק (גם אז לא בצורה מטורפת) השיקול שלי הוא אם לקנות את הכרטיס שיחזיק לי הכי הרבה זמן (לקנות עכשיו ולהחליף כמה שיותר רחוק מעכשיו), או לקחת משהו פשוט יותר, ו"לחסוך" את הכסף שבהפרש לכרטיס מסך הבא. מצד אחד אפשר פשוט לקחת את האולטרא הכי חזק ולסגור עניין, אבל מצד שני אם הוא לא הולך באמת לשנות יותר מדי נגיד מול ה-GTX אז חבל על 500 שקל...אותו דבר 600 שקל בין GTX ל-G…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה לי למכור 7800GT ב1100 שקל?? הכרטיס מסך הכי קרוב אליו מבחינת מחיר הוא 7900GS וההבדל ביניהם נראה לי ממש לא משמעותי שווה או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה המאוורר משמיע לי רעש כאילו שהוא עובד יותר מהר בזמן שאני מסייר בסייר WINDOWS בתיקיות עם המון קבצי מוזיקה או תמונות ואני חולף מהר בין הקבצים[A-Z] או בזמן הרצת 3dmark ואיפליקציות שונות כבדות יותר או פחות אם מישהו יודע אם זה תקין וזה צריך לעבוד ככה אודה לו מאוד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדוע יש הפרש בין החנויותשם המחיר הוא 1500 ש"ח http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 לבין 1247 ש"ח ב-IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 יש איזה בהדל בין הכרטיסים או החבילה הכללית שהוא מגיע איתו? בנוסף רציתי לדעת איך החנות הזאת מבחינת אמינות ושירות לפני ואחרי קנייה?? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מריץ סרט בתוכנת המדיה splash pro אחרי כמה דקות של צפייה חלקה התוכנה נתקעת בליווי מסך בצבעים יפים ואחידים המכסים את כל המסך. הבעיה כבר קיימת לאורך הרבה עדכונים הן של התוכנה והן של הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהצבע (שמאוד מגוון ולפעמים הוא אפור, לפעמים ירוק ולפעמים אפילו תכלת) נעלם כתוב graphics adapter hang ואני צריך לפתוח task manager כדי לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש רק כדי שהסרט יתקע חמש דקות לאחר מכן. הטמפרטורה של הכרטיס מסך סבירה ביותר (בסביבות 40 מעלות ומקסימום של 60 במאמץ גבוה מאוד) והתקלה נוצרת גם כשיש בוסטים שונים של splash pro וגם כשהם כבויים (מי שמכיר את splash pro אמור להבין למה אני מתכוון). נתקלתי בבעיה הזאת בינתיים רק בתוכנה הזאת, אבל אני לא יודע …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הזה במקום ה9550 שלי.מה דעתכם עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צמד מהלכים מפתיעים של מפתחת השבבים יוצרים גלי ביקורת ברשת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד i7 4790 8gb ram לוח gigabyte h97-d3h וספק antec 750 אני חושש לגבי הלוח שהוא לא מתאים.. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של GTX 460 עם 768MB - ואני סקרן לשמוע מה ההבדל בינו לבין גרסת ה1G והאם מדובר בהבדלים גדולים, והיכן יבואו לידי ביטוי? בתודה אורי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-