כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
פשוט ראיתי אותו רק בפנדה אז אני שואל את עצמי האם זה יבוא אישי או שזה כבר מיובא רשמית לארץ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1852&PHPSESSID=44d292be081c91c58e4ceee101341399 מחיר די טוב... עריכה: תצנזרו אם בא לכם... ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף 7800gtx או 7900gt?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן התלבטתי לקנות 6600 משומש למחשב שלי זה לא הסתדר אז השאלה שלי עכשיו זה האם יש מצב שעדיף 6200 ג'נרי חדש על 5900 של לידטק(משומש כמובן) כאשר יוצאים מתוך הנחה ששניהם בערך עולים אותו דבר. ובבקשה לא להתייחס ל 6800AGP (שיוצא בקרוב ) 6600 וכל מני דומים, חברה לא רלוונטי אני לא גיימר כבד רק רוצה שהמשחקים החדשים יעבדו בלי פילטרים על רזולציה נורמלית במחיר נמוך. כיום יש לי 5200 P4 1.6 512 RDRAM FX אשמח לתגובות המומחים ממה שראיתי עד כמה שמשפחת ה 5XXX היתה משפחה לא מוצלחת ה5900 בכלל לא רע. the Z-Guy
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 5870 ולא רשום עליו שום מדבר מלבד המדבקה מאחורה של הs\n והדגם יש תוכנה שאני יכול לנתר את השם של החברה נאבד לי המפרט של המחשב ואין לי מושג מה החברה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי ASUS 9800GT 1GB במחשב ואני רוצה לקנות כרטיס חדש יותר חזק, אבל מקריאות בפורומי חומרה באינטרנט, ממליצים לעשות SLI מאשר לקנות כרטיס מסך חדש באותו מחיר של שניים. וגם בעצם המערך SLI הוא יותר חזק. אז, רציתי לדעת מה הדרישות להתקנת מערך SLI של 9800GT 1GB? האם זה משנה אם כרטיס אחד הוא של חברת ASUS והשני יהיה של GYGABITE לדוגמה? שניהם 1GB! ואיך אני מסדר את זה כמערך SLI? או שאני פשוט מכניס את הכרטיס מסך החדש וזהו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד amd 4200+ x2 1 giga ram ספק 500ת400 אמיתי ג'נרי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב עגלה שלי :-\ לפחות עד הקיץ... מה שאני מחפש בעיקרון זה סרטים בFULL HD ואם אפשר לסחוט גם מישחקים ב720P זה יהיה מעולה התקציב שלי זה עד 250 שקל חדבתי על: HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&cat=155 הבעיה היחידה שלי זה הספק שהוא גנרי של 500 אבל אין לי מושג אם זה ההספק האמיתי שלו :-X מה אתם אומרים על הכרטיס מספיק טוב? יש יותר טוב באותו מחיר? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, היה ברשותי כרטיס מסך 5850... ונדפק לו הקרור, יש לי אחריות אז פניתי לחנות והם נותנים לי זיכוי.. השאלה מה עדיף לקחת שיהיה באותו כוח מה שהמליצו לי זה 650 עם 2 גיגה זיכרון ללא תוספת או 660 שמה אני יצטרך להוסיף קצת מה אתם אומרים? איזה כרטיס אתם ממליצים שיהיה בכוח של 5850 או יותר חזק אני בעיקר משתמש משחקים סרטי HD ותלת מימד קצת עבודה עם PINNACLE עריכת וידאו ויש לי מסך 42 איץ תלת מימד תודהה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חזרתי מחו"ל שם שיחקתי תקופה את המשחק ועכשיו חזרתי למחשב תקציבי עם כ.מסך מובנה (GF7100) יש לי 4GB ראם ומעבד E5300. לפי בדיקה שעשיתי רק הכרטיס מסך מונע ממני לשחק את המשחק על הגדרות מינימום. אשמח לשמוע מה מומלץ לרכוש בתקציב מינימלי... תודה, אופיר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.מסך לכ 3-4 חודשים עד שאני (חבר שלי יותר נכון..) עובר דירה... וכו'... הכ.מסך ישמש בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח, ושיהיה AGP !! זה מה שחשבתי בינתיים , אשמח להצעות הארות והערות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16377 תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם NFORCE 4 אז אני מחליף כבר כרטיס מסך , כרגע יש לי RADEON 9800PRO איזה כרטיס כרגע יש שיותר טוב בביצועים ולא יקר ובממשק PCI-E לא יקר יותר מ 1300 ש"ח. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל בביצועים שבין 2 כרטיסים כשאחד מהם הוא PCI-E והשני הוא AGP? אם כן,זהו הבדל משמעותי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אבא שלי הזמין לי כרטיס מסך חדש סוף סוף זה הכרטיס PNY VCQFX3000-PB Quadro FX3000 256MB 256-bit DDR AGP 4X/8X Video Card - Retail עלה פול........אבל לא נורא אחרי כמה שנים של סבל עם גיפורס 2 גם לי מגיע לא? רציתי לשאול כמה זמן הכרטיס הזה יזחיק לי למשחקים חדשים..נראה לי שדי הרבה לא? בכללי כמה זמן הוא יחזיק לי ברזולוציות גבוהות.. תודה מראש :ם
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני הכל רק רציתי לציין שאני מקבל עוד כ10 שעות 7900GT ..אז השאלה לא בשבילי אלא כדי לעזור בהחלטה של חבר.. אני יודע את כל ההבדלים הטכנים שקיימים בין הכרטיסים.. כן כן את כולם..אז אין צורך להתחיל לפרט לי פה על ההבדלים בקלוקים / צינורות / SM3 וכו'.. אבל, ופה האבל הגדול - ה 7900GT עולה כ 2000 שקל לעומת ה X850XT שעולה היום כ 1400 בערך.. הבדל של כ 600 שקל.. אך להפתעתי במבחן של GAMESPOT למשחק אובליוזיון השוו בין המון כרטיסים ואפשר לראות שה X850XT עומד שם בכבוד ובדיוק באותו הFPS שמציג ה 7900GT.. http://www.gamespot.com/features/6147127/p-6.html בקיצור - עזרו לבן אדם להבין למה כדאי (אם בכלל) להוציא עוד 600 שקל עבוד ה 7900GT.. ומה אתם הייתם עושים במקומו - הבחור כבר ע…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 AGPX4 זרוק,מה יקרה אם אני אחבר אותו לסלוט PCI רגיל? הוא יעבוד אבל לאט? לא יעבוד בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני מתלבט לגבי כרטיסי מסך שונים,ואני רוצה לקנות את הבחירה הטובה ביותר בסביבות 2000 שקל. 1.המשחקים שאני משחק בהם-assassins creed iv,tomb raider 2013,lol,diablo 3,hearthstone,arkham origins,the wolf among us. 2.אני מתלבט בין כמה כרטיסים(הצעות לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה)-r9 290,r9 280x toxic,gtx 770 twin frozrr ואולי gtx 780 3.אם r9 290,אז יש לי 2 מאווררים במארז והכרטיס יכול להגיע ל95 מעלות..זה בטוח? 4.האם ספק כוח של seasonic 650w gold יספיק לכולם?(יש לי i5 2320,דיסק קשיח 500gb,4gb ראם) 5.כבר בדקתי אבל ליתר ביטחון- h61-s2-b3 הלוח אם מתאים לכרטיסים? 6. הכרטיס צריך להספיק לכמה שנים (3 עד 5) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס הוא של הרקולס. ב-Displays הוא טוען שהיציאה לטלוויזיה לא מחוברת, למרות שהיא כן. אני משתמש במעביר (תקין!) S-Video-->RCA. משום מה אין לי שום תמונה בטלוויזיה, ואני משתגע. שמישהו יעזור לי...? מישהו?! הלו.....?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי בעיתון פרסומת של BUG מחשבים הם מציעים מבצע שהוא מסך SANSUNG 757 DFX 17 שטוח ב-999 ש"ח במקום 1599 זה שווה או שזה מסך בגרוש שאו שזה כדאי.
-
INNO3D GFORCE 3 TI200 תומך ב AGPx1 ? באתר שלהם לא מוזר משהו בנוגע ל AGPx1 אם כן, יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין AGPx1 לבין AGPx2 ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה- אם הוא תומך ב Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz אז ככל שאני ארד ברזולוציה זה יעלה הקצב ריענון, ואני מוגבל 1024X768 רק בגלל הוודוו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה: http://tms.co.il/product/4622 בא עם OC מהמפעל?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל. האם הדגם הזה של ה HD4870 מומלץ? האם הקיקורור שלו איכותי? האם הוא שקט? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-