כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
מדובר בAGP. אתמול הלכתי לראות כרטיסי מסך והציעו לי את ה7600GS ב425 לדגם של Inno3d ו475 לדגם של MSI. בנוסף הוא הציע לי את ה7600GT החרישי של MSI ב600 מזומן/650 עם 3 תשלומים, וסה"כ קרץ לי, הצעה טובה, כרטיס עם תוספת ביצועים גדולה ל7600GS. התלבטתי בין ב7600GS לX1650PRO לHD 2600PRO, והיה לי קשה מאוד להסיק מי יותר חזק, באתר של TOM's הHD 2600PRO מוביל בפער ניכר על השניים האחרים, אבל מדובר שם על גירסת הPCI-E בעלת 1400MHZ זכרון, בעוד הAGP הוא רק 800MHZ, ככה שנראה לי שיהיה הבדל ביצועים גדול ביניהם, ומאוד יתכן שהHD יפגר אחרי השניים האחרים. בכל מקרה, אני מעוניין ב7600GT, רק שאני ממש לא יודע אם המערכת שלי תחזיק את הכרטיס הנ"ל. יש לי ספק FSP 300W שקיבלתי עם המארז, לא מהדגמים החדשים שנמכ…
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 שח בעיקר למטרות גלישה באינטרנט. המליצו לי על gf4 mx 440 בטענה שאין ATI במחיר כזה שמתחרה לכרטיס הזה. מה שכן שראיתי ב ZAP כרטיסים מבוססי ATI בזול אני ממש לא מבין איך הולך כל העיניין עם הדגמים ב כרטיסים מבוססי ATI אז אם מישהו מוכן להסביר אני אשמח כמו כן אשמח להמלצות על כרטיס טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . כעקרון אני מחפש מסך LCD עם יחס עלות-תועלת הכי טוב. מכיוון שאני עדיין לא מבין כל כך במסכים האלה אין לי שום דרישות תכניות מהמסך מלבד שיהיה 12MS ומאטה (מ 12ms אין מריחות נכון?) ושיתמוך ברזלוציה גבוהה. ושלא יחרוג מעבר ל 2K .
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אנא המליצו לי על כרטיס מסך שיספק ביצועים לפי מפרט המחשב שלי: אין לי הגבלת תקציב אבל הכרטיס מסך ישמש למשחקי רשת (כמו lord of the rings online, guild wars וכו') אז אני מניח שהמחיר לא אמור לעבור את ה800 שקלים שמספיקים לקנות ATI Radeoin HD 5770 1GB. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
גירסאות בעיצוב ייעודי עבור כרטיס הדגל החדש של NVIDIA ממשיכות להיחשף ברשת באופן בלתי רשמי, ונראה ש-Zotac הטאיוואנית מכוונת למקסימום ביצועים בהספק גבוה בתערוכת Computex 2016 הגדולה, שנפתחת כבר בשבוע הבא, אנו צפויים לראות לא רק הופעת בכורה לכרטיסי דור ה-Polaris של AMD – אלא גם ערימות של כרטיסי מסך שונים ומשונים, ממגוון יצרניות, אשר מתבססים על ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 המבטיחים של NVIDIA, כאשר כל חברה תנסה להוכיח שהיכולות ההנדסיות שלה מתקדמות יותר משל האחרות וראויות לכסף שלכם. כפי שהראינו לכם לפני כמה ימים, הרשת מלאה כבר עכשיו בהדלפות וטיזרים למיניהם עבור אותם דגמים יעודיים שלא ישתייכו למשפחת ה-Founder's Edition שעוצבה ופותחה בידי NVIDIA עצמה – והמידע מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אמור להיות? http://service.futuremark.com/compare?3dm05=962772
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תודה מראש ויום טוב לכולם!
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היום ברצתי בדיקה בתוכנה VANTAGE והופתעתי לגלות שה 5870 שלי נותן תוצאה של P9000 ואני לא יודע למה ? בבקשה אני מבקש את עזרתכם המערכת היא : AMD PHENOM X6 T1090 כך שלא ניראה לי זה מה שמגביל אותו תמונות מהתוכנה GPUZ: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לפני קניית מחשב נייד, בתקציב של 5500 פלוס מינוס... ראיתי שני מפרטים אחד של HP ואחד של DELL... אני מאד רוצה DELL, אבל יש לי שאלה לגבי הכרטיסי מסך. ב HP יש ATI RADEON HD 5650 וב DELL ATI RADEON HD 5470 אני מאד אוהב משחקי מחשב...השאלה אם ההבדל ביניהם משמעותי. ואם יש לכם המלצות על מחשבים טובים יותר או כרטיסי מסך טובים יותר בגדר השפיות, אני אשמח לשמוע. אגב, אני לא מתפשר על אחריות פחות מ 3 שנים תודה!!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1780&catcode=488 מה אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך WinFast PX8600 GTS של leadtek, נכון לעכשיו התקנתי אותו עם מערכת הפעלה של win XP 64bit, ( זה מה שיש לי כרגע ) הכנסתי את הדיסק והתחלתי להתקין אותו אבל הפלא ופלא הוא לא מזהה את הכרטיס מסך ( מזהה אותו ככרטיס ג'נרי 14MB), האם זה בגלל גירסת הWIN או שאני לא עושה משהו נכון ? בנוסף באחת ההתקנות קפצה לי הודעה שיכול להיותר שכרטיס המסך הוא לא של leadte, למישהו יש עצה בנושא ? בנוסף לכרטיס יש כבל חיבור לחשמל אשר מתפצל לשניים, האם אני צריך לחבר את שני חיבורי המתח / מספיק רק אחד / א אין צורך בחיבור ? תודה רבה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , לאחרונה קניתי טלוויזית 4K דגם: hisense 50m7000uwg הטלוויזיה מחוברת למחשב בחדר באמצעות כבל HDMI 2.0 (כרטיס מסך מובנה של אינטל) המחשב באמת מוצג ברזולוציית 4K אולם זה מרגיש כאילו הוא על fps נמוך מאוד, וכאשר אני מפעיל סרטים ב FullHD מתחיל לי עמעומים של המסך. פתחתי סירטון בyoutube באיכות 4K וראיתי שהמעבד עובד על 98% (מן הסתם הסירטון לא רץ חלק) לפי דעתי הבעיה היא שהכרטיס המובנה חלש ,תקנו אותי עם אני טועה.... אשמח לעזרתכם ואם באמת הבעיה היא בכרטיס אשמח להמלצה של כרטיס ...(שימוש : צפייה בתכני 4K בצורה מושלמת, גיימינג קל). פרטי המערכת שלי הם: מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 לוח אם: Gig…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים וחג סוף העולם שמח לכולם . ברשותי מסך מחשב LG 2363D התומך בתלת-מימד של נוידיה . הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא קיט של משקפיים ומשדר בארץ . ישנה רק את הגרסה 2 שהיא מאוד יקרה . האם מישהו מכיר את המוצר בלינק ומה איכותו מבחינת תלת-מימד ? : http://www.ebay.com/itm/Brand-New-3D-Active-glasses-for-PC-laptop-compatible-with-Nvidia-3D-vision-Kit-/260978843889?pt=US_Video_Glasses&hash=item3cc38d20f1
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO או sapphire ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? או PCX - Radeon X1950Pro 256MB DDR-III 256bit אם אפשר להסביר קצת אני אשמח ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ולגבי ה GTX280 ה OC שלו נותן הבדל משמעותי??..(כמובן הOC של BFG)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצעת עבודה של מפתחת השבבים אישרה את מה שכבר ציפינו וקיווינו לו מאז ההכרזה על ה-Titan X באוגוסט לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, זה כבר זמן רב שאני מנסה להבין למה חבילת הדרייברים של ATI הכי עדכנית (כל פעם גירסא שונה ) פשוט לא מזהה את הכרטיס שלי יש לי spphire 1950xt 256 ורק הדרייברים שקיבלתי בדיסק עם הכרטיס עובדים! וזה גירסא כבר ישנה משהו 6 ואני רוצה להתקין את 7 וזה פשוט אומר לי ברגע שאני נכנס לקטליסט שהוא לא מזהה את הכרטיס מישהו מכיר?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את זה ב FAQ של הפורום: Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900XT מהירות ליבה: 390MHz מהירות זיכרון: 700MHz (בערוץ בודד 350MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 בנאדם נורמלי יחשוב שXT זה יותר טוב כמו שהתוספת של PRO ל RADEON עושה אותו הרבה יותר טוב (ויקר). אז איך יכול לה…
-
ה9800 פרו שלי הלך אז חייב לקנות כרטיס :'( כרטיס עלות\תועלת למשחקים ברמה בינונית, לא נראה לי כדאי לשהשקיע יותר מדי על AGP. מפרט המחשב בחותמת. ראיתי בנעוץ המלצה על 6800GS ו-6800LE , חשבתי על ה-LE אבל לא יודע איך הוא ביחס למה שהיה לי, ונראה לי גם שדברים השתנו בחודשיים האחרונים מאז שהנעוץ נכתב. ...המרטש
-
- 17 תגובות
- 964 צפיות
-
-
טוב, אולי אתם זוכרים שאמרתי שאני קונה ג'יפה 4 TI4200. אז ככה - בסוף אני לא קונה :-\. אבל בכל מקרה חבר שלי מביא לי כרטיס יותר טוב מהג'יפה 2 שיש לי עכשיו. אני לא חושב שמה שהוא מביא לי זה כל כך טוב אבל זה בסדר כי אני בסך הכל רוצה לשחק טוב בספלינטר 2 ועוד כמה. הכרטיס הוא - radeon 9000PROII של ג'יגבייט. אל תגידו לי - "חרא של כרטיס..." למה קנית..." (לא קניתי מביאים לי). טוב לשאלות: 1. לחבר שלי אין זמן להתקין לי אותו ואני חייב לעשות זאת ולא עשיתי את זה בחיים (לא לצחוק, פעם ראשונה ). אני רוצה שתסבירו לי דיי במפורש איך (אם אתם לא יכולים לא נורא אני יעשה את זה טלפונית עם חבר שלי). 2. קצת יותר חשובה - שמעתי שכרטיס רדיאון לא עובד כל כך טוב על מחשבים שהיה בהם לפני כן כרטיס ש…
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ישנו סוויטצ' קטן בתחתית של הכרטיס מסך שמכוסה בניילון כזה, מישהו יודע מה המתג הזה עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-