כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
בכל הלוחות שתומכים ב PCI-E יש 4 חריצים (חוץ מחריצי ההרחבה) למה מיועד כל חריץ? אני מצרף תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס g4 בקרוב... התכוונתי ללכת על הכרטיס של leadtek עקב שיבות של איכות תמונה בלבד... (overcloacking לא מעניין אותי) לפני כמה ימים פנדה החלה ליבא את הכרטיסים של suma לארץ, כשמכירו נמור בהרבה מזה של ה leadtek. אני צריך את דעתכם לגבי הכרטיסים של suma בנוגע לאיכות תמונה (שמעתי די מעט עליהם אבל מה ששמעתי היה טוב) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שבכל המפרטים המומלצים, הכרטיס בעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר כיום הוא 8800GTS 320MB. העניין הוא שיש המון יצרנים עם כרטיס כזה (Gigabyte, Albatron, Leadtek, Sparkle וכו') באיזה מהם כדאי לבחור ? ??? האם יש בכלל הבדל ? או פשוט ללכת על ההצעה הטובה ביותר ? האם יש באיזה מקום review שמבצע השוואה ביניהם ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
vanta או Nvidia-MX200?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2010 בשעה 15:11:24 עוד שאלהאיזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או Geforce 7600 GT http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9993
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה: http://tms.co.il/product/4622 בא עם OC מהמפעל?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לקנות אז בבקשה צמליצו לי על כרטיס מסך שנע בין המחירים 600 עד 700 שקל בתודה מראש אלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך מהחברות האלה יותר טובים INNOVISION,GIGABYT,LEADTEK,GAINWARD לכרטיס 6600gt אשמח על ביקורות על כל החברות האלה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... אבא שלי נוסע לתאילנד בפסח... אני רוצה להגיד לו לקנות לי משהו למחשב עכשיו בהתחהל חשבתי על מאוורר או משהו לשמור על הקירור ואויל בעתדי לחשבו על איזה OC אבל אז נזכרתי שבלוח M שלי יש SLI Gygabyte K8N-SLI (NF4, s939, PCI-Es) YES ויש לי כרטיס מסך FORSA 7800GT. אז רציתי לשאול האם יש סיכוי שאני יכול להביא 7800GT שתומך בSLI מתאילנד והאם זה חייב להיות 7800GT כאילו האם זה יכול להיות 7800GTX נגד תענו אחים שלי תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי לעזור לעצמי בעזרת חיפוש בגוגל, אז אני שואל כאן. יש לי Lenovo W530 עם Quadro K2000M. היה נראה שהיו עם הדרייבר כמה בעיות אז עידכנתי לאחד חדש מהאתר של nvidia. מאז יש רק יותר בעיות ונחשפתי לכך שבלפטופים עדיף להוריד דרייברים דרך היצרן (lenovo) ולא דרך nvidia. הבעיה עכשיו היא שיש... כמה וכמה וכמה גירסאות של הדרייבר (לא במובן של עדכניות, אלא במובן של סוגים) ואני לא לגמרי מצליח להבין איזה מהן אני אמור להתקין. המחשב משמש כמחשב לעריכה גרפית - התוכנות העיקריות הן פוטושופ ופרימייר. המחשב לא משמש למשחקים וכמובן שהמחשב משמש גם לשימושים "רגילים" (גלישה, אופיס וכד'). אני לא מבין האם אני צריך: א. דרייברים עם סטריפקציית ISV (עקרו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שתהיה לו כניסות נוספות מלבד ה-vga זאת אומרת כניסות rca או s-video או scart או להפך טלוויזיה שיש לה כניסת vga המחיר לא משנה למה זה שווה את זה! אבל חשוב לי שתהיה איכות מצוינת ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שיש קונצנזוס כולל באינטרנט שזהו צג ה-19" הכי טוב בשוק ישנה רק בעיה אחת - כל הביקורות המהללות אותו, מהללות למעשה את הדגם הישן כיום ניתן לקנות רק את הדגם החדש של הצג הזה, ובשמו - HM903DT במידה והוא טוב כקודמו או אף יותר ממנו, אין ספק שאקנה אותו אך איך אדע ש IIYAMA לא עשו את מה שעשו VIEWSONIC, כאשר החליפו את ה P95 המעולה ב P95+ המאכזב? יש כאן מישהו שיכול לדבר מנסיון על הדגם החדש ? זה הדגם החדש: וזה הישן: תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שהאירוע הזה מעניין אותו ורוצה להרשם, ניתן לעשות זאת בקישור הבא: https://www.nvidia.com/en-il/gtc/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. נהרס לי הכרטיס מסך לאחרונה, ואני צריך חדש. המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w אז אני צריך שיהיה לו חיבור PCI - E ומומלץ משהו אמין וטוב. שייתמוך גם במשחקים, וגם בעריכה.(לא גרפית, עריכת וידאו). תקציב : סביבות ה700 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם יש הבדל באיכות המשחק בכרטיס hd4850 1g לבין הכרטיס hd4850 512mb ? כי יחסית יש הבדל בין פער המחירים בינהם..האם אני יהנה יותר מה 1g? או שזה לא משמעותי המפרט e7200 2gb 800 400w 500g
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! כרגע יש לי כרטיס מסך משולב - x1900xt , כרטיס מצויין שמשלב גם מסך וגם טלוויזיה. הכרטיס מספק לי את הסחורה ואני מרוצה ממנו כבר שנים, החסרון היחיד - Windows 7 שלא מאפשר את עבודתו כי אין דרייבר מהיצרנית. ראיתי המלצות לכרטיס טלוויזיה של חברת Hauppauge - דגם 150. באתר של חברת KSP מצאתי כרטיסי טלוויזיה של אותה חברה - 1. WinTV-HVR-1100 Hybrid TV PCI Tuner, Analog, DVB-T, Remote (במחיר של 310 ש"ח). 2. WinTV-HVR-1200 Media Center Kit PCI-E, Analog, DVB-T, Remote (במחיר של 350 ש"ח). 3. WinTV-HVR-3300 Hybrid TV Card PCI-E, Analog, DVB-T, DVB-S, Remote (White Box) WinTV-HVR-1400 Hybrid TV ExpressCard, Analog, DVB-T שניהם עולים 390 ש"ח השאלה האם הם יותר טובים מהכר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני כהרגלי כל שנתיים מחליף כרטיס מסך כרגע יש לי GTX 260 216SP של GAINWARD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש השאלה הנשאלת היא האם לקנות GTX 570 או כרטיס מסך של AMD דבר נוסף שאני כנראה יצתרך לקנות זה ספק כוח חדש אז אם תוכלו לייעץ לי על כרטיס מסך וספק כוח אני יודה לכם מאוד. נ.ב יש ברשותי שני מסכים DELL 2311U ככה שמדובר ברזולוציה HD. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דווקא נחמד כי BFG היא אחת החברות אם לא הכי טובה לכרטיסים של NVIDIIA!!! הנה לינקים: 7800GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4932 7800GTX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4931 נכון נחמד??
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להכניס כרטיס שהוא pcie 3 ללוח שמומך ב (pcie 2 (p5q asus האם צריך להחליף ספק כוח בגלל החיבורים של הכרטיס
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לאחי מחשב פנטיום 3 256 Sdrem לוח אם לא ידוע וכרטיס מסך גייפורס 2 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך אולי ל http://www.pch.co.il/docs/pd599413588.htm Radeon 9100 64MB DDr אז רציתי לדעת אם בין שני הכרטיסים יש הבדל ממשי בביצועים ואם אני ירגיש אותם נגיד ב GTA Vicy city ? והאם המחשב שלו ינצל את הכרטיס במלואו ? *הוא לא משחק משחקים רציינים הכי גבוה זה Gta Vicy sity וריימן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתיאת הדיון הקודם על כך חלק אומרים ש3.8 גורם להתחממות וחלק אומרים שלא. מה אני יתקין 3.7 או 3.8?? תודה רבה רבה!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך-Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample גרסת מנהל ההתקן-186.18 בעברית מערכת הפעלה-XP3 המסך-SHARP LC-37AD5E LCD חיבור-כבל HDMI TO DVI בהגדרות של מאפייני תצוגה לא מופיעה האפשרות לשנות רזולוציה ל1366X768 ,היא לא קיימת בכלל גם בהגדרות של הדרייבר בלוח הבקרה של NVIDIA לא מופיעה האפשרות לשנות רזולוציה ל1366X768 ,היא לא קיימת בכלל הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית ( 1366X768 ) לתוך מאפייני התצוגה בעזרת POWERSTRIP ובחרתי באפשרות זאת אבל התמונה שמתקבלת מרצדת וגדולה יש עיוותים בהצגת התמונה בשלמותה, דרך לוח הבקרה של NVIDIA ניסיתי לשנות את גודל שולחן העבודה כדי לסדר את הבעיה וכשלחצתי על "החל" הרזולוציה הטיבעת השתנתה ובמקומה הוגדרה באופן אוטומטי רזולוציה גב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי מעוניין לחבר 3 מסכים לכרטיס HD6850. כרגע עובד עם 2 מסכים (עריכת וידאו בלבד, לא משחקים). אני רוצה לחבר מסך שלישי וזה לא מתאפשר לי. החיבורים שיש על הכרטיס: 2XDVI HDMI DP כרגע אני עובד עם 2 שהם DVI+HDMI. אני מחבר מסך שלישי ל DP או ל HDMI אני רואה את המסך השלישי בהגדרות אבל הוא לא נותן לי אפשרות להפעיל אותו (משנה את ה"נתק מסך זה") יש לי מפצל DP-HDMI פשוט. צריך אחד אקטיבי? זה משנה? ניסתי גם לחבר לשני ה DVI ואת השלישי ל HDMI, מזהה את המסך השלישי, שוב לא נותן לי להפעיל אותו מההגדרות. אשמח לעזרה מהירה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי 4870 1GB של ASUS. שידרגתי גם את הספק שלי לEnermax 450W הוא הגיע עם שני חיבורי PCI כמו שצריך. הטמפרטורות שלו במנוחה עם 30% מאוורר הן בין 60-67 ועם משחקים שמכבידים עליו הוא מגיע ל100+-. בשלב מסויים אחרי זמן מסויים של משחק הכרטיס קורס. הסאונד מקרטע לשנייה והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם משהו בכרטיס דפוק או שהספק חלש מידי ולא מצליח לספק לכרטיס מספיק חשמל או משהו בסגנון? תודה רבה מראש לעוזרים :]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 MX 440 עם TV out. ניסיתי לראות את המחשב על מסך הטלוויזיה, ואכן הצלחתי, אך שאני מנסה להריץ סרטים אני לא יכול לראות אותם במסך הטלוויזיה, ובצג המחשב אני כן יכול לראות אותם. אני פשוט רואה את המדיה פלייר, ואיפה שאמורים לראות את הסרט רואים פשוט שחור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-