כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב P4 בן חמש וחצי שנים. המחשב משמש אותי לעבודות משרדיות ביתיות בעיקר + צפייה מזדמנת בסרטונים וסרטים + גלישה מרובת לשוניות בFF. השאלה: לפני זמן מה החלפתי מסך ומאז המעבד לא מתמודד עם הדרישות הצנועות שלי. המחשב מרבה לקפוא למספר שניות-עד-דקות. הנחת היסוד שלי (ואם מישהו יפריך אותה הרי שאין טעם לשאר השאלה) היא שהוספת כרטיס מסך תעזור. לאחר קריאה בנושא בפורום זה וב HWZONE בכלל, אני קצת מבולבל: במדור מפרטי המחשב, במחשב המשרדי הבסיסי (2500 ש"ח שחשבתי להתקדם אליו אם לא אצליח להחיות את הנוכחי) ישנה המלצה, למי שצורך פחות עיבוד מקבילי ויותר צפיה בסרטים (להלן אני), להחליף למפרט זול יותר מבוסס INTEL ולהוסיף כרטיס מסך Radeon HD3650. לעומת זאת בשרשור הדביק שכותרתו "מאגר כרטיסי המסך…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו חד גדיא בפסח: מעשה בהורי המאד מבוגרים שנאלצו להחליף מזגנים. הזמינו 2 מזגנים באלקטרה וקיבלו גם "מתנה" - 2 מסכים "19 רחבים של ACER. כניסת VGA בלבד. מה לעשות ואין להם לא מחשב ולא מושג במחשבים - נתנו את המסכים מתנה לבנם היחיד. עכשיו, לי יש כבר 2 עמדות עם מסכי "19 רגילים האחד viewsonic vp930 והשני EIZO משובח. חשבתי לעצמי שעבור הבת שלי, בוגרת החוג לקולנוע, יש אולי יתרון בעבודה עם שני מסכים (וגם טלויזיה) למרות שהגובה של המסך הרחב קטן בכ-5 ס"מ מאחיו הסטנדרטי. המחשב של הבת הוא מסוף 2005 והא מבוסס P4-3G ויש לו כרטיס מסך gainward ultra/1980 (מבוסס geforce 6600GT). לכרטיס יש: יציאת VGA, DVI וגם VIVO. קיויתי שאולי ה DVI הוא מסוג DVI-I אבל כשחיברתי מתאם DVI-VGA המסך לא הגיב. עכשיו,…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצית לדעת מי יותר טוב מישתהם השאלה למעלה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר אני לא בטוח שאני צריך לכתוב את זה פה או במשחקים/בעיות חומרה עם צריך תעבירו
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מחשב ישנה יחסית, אשר בנמצא יש כרטיס מסך מסוג 6200 geforce. אגש ישר לבעיה: כאשר חיברתי את הטלווזיה דרך חיבור הS-VIDEO עם מתאם מS-VIDEO לRCA (בננה - בדר"כ כלל כבל עם ראש צהוב). לפני התקנת הדרייברים הטלווזיה מציגה תמונה צבעונית אך הבעיה מתעוררת כאשר אני מתקין את הדרייברים. ממש ישר אחרי שאני מתקין הצבעים נעלמים ומשאירים אותי עם גווני אפור וריצודים מדי פעם. אם התקנתי דרייברים ולאחר מכן הסרתי שוב חזרתי למצב שאין ברשותי דרייברים אך הצבע חזר לחיים. אני מודע לכך שזאת כנראה בעיית דרייברים, האם ישנה דרך לפתור את זה? (ולא, ריסט לא עוזר, גם לא שינוי שיטות השידור, וגם לא שינוי מSVIDEO לCOMPOSITE בהגדרות...) אובד עצה, אשמח לשמוע דרכים חדשות להתמודד עם הבעיה,ו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם :'( יום אחד לא הבנתי למה המחשב שלי כל הזמן קופא, במיוחד תחת משחקים כבדים. היום הסתכלתי ונוכחתי לדעת. :'( :'( :'( המאורר של ה ATI RADEON 9800 (original)OEM הפסיק לעבוד..... אפילו שנכנסתי לאתר הזה עכשיו המחשב מתחיל לקפוא... המצב עגום (אני נמצא על המחשב השני) הסיבה: ? אין לי מושג, אולי בלאי, קניתי אותו לפני שנה וכמה חודשים. אני ממש זקוק לעזרתכם. איני יודע אם אני יכול לתקן את זה לבד (אולי עם הלחמה או משהו) או מי היצרן, אני קצת אבוד. וד"א, ניקתי עם אויר את האבק, חיברתי שוב ועדיין לא עובד. אודה לכם על תשובה מהירה. ביי :-\ :'(
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל הסבר על החבילה ש ATI מציעה להורדה AMD Media Codec Package, או בשמה הקודם ATI Avivo Package. מה בעצם מכילה החבילה, האם מדובר בחבילת קודקים בלבד? האם מערכת ההפעלה Windows 7 מגיעה עם הקודקים הללו? למי מתאימה החבילה בקיצור...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש איזשהו אתר בו אני יכול להשוות בין מעבדים גרפיים או בין כרטיסי מסך? הכוונה היא שאני אוכל לבחור שני מעבדים\כרטיסים, ושהאתר יראה לי את התכונות שלהם. בתור אחד שאינו מומחה בתחום אני רוצה מדי פעם להשוות את עוצמת המעבד הנוכחי שלי (שאת ביצועיו אני מכיר מהפרקטיקה) לכרטיסים חדשים, ומחפש דרך לעשות זאת. יש את האתר הבא שמאפשר לקבל את המידע שאני רוצה, אך רק בצורת תמונה, מה שמאוד לא נוח להשוואה. אני מניח שהוא עושה זאת כדי להקשות על העתקת המידע ממנו, אך זה מפריע לביצוע ההשוואה. http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביטלתי את הvsync בכל משחק וגם בnvidia control panel ומשום מה הFPS עדיין תקוע על 65. i7 6700k, gtx 1070. דרייבר 373.06. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג למפרט הנ"ל. חשוב שיריץ משחקים חדשים באיכות גרפית גבוהה יחסית ללא לאגים. (FIFA 2015 , Batllefield וכו') כרטיס מסך נוכחי: Sapphire ATI radeon HD 4870 512MB GDDR3 PCI-E בנוסף בוצע OC למעבד ל-3.5 GHZ ויש לי 8GB RAM אז נראה שרק כרטיס המסך הוא צוואר בקבוק כרגע.(תקנו אותי אם אני טועה, לוח האם לדעתי גם אמור לסחוב) תקציב לכ. מסך - 600-1000 ש"ח - חשוב שיהיה תואם ללוח האם (!) תודה! Gigabyte EP-45 UD3R (775 C2Q 1600Mhz, intel p45, DDR2 1066, PCI-E,GBL,1394a Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 GHZ 12MB Cache s775 1333Mhz Freezer Extreme Rev.2 CPU Fan For s1366,s1156,s775,s939,AM2,AM2+,AM3 Mushkin 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500 kit 996599r Kingston Hy…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד כמו שצריך, מתחמם וגורם לכיבוי המחשב. לא הצלחתי לסדר אותו) האם הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=23433 מתאים ללוח אם שלי? כי זה כרטיס PCIE 3 והלוח שלי תומך רק PCIE 2 נראה לי. יש תאימות לאחור? הכרטיס יישב על אותו חריץ של הכרטיס הקודם? כשאני יחליף מחשב בעתיד אני יוכל להעביר אותו למחשב חדש. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שה-R400 של ATi ישתמש ב PCI Express, אף פעם לא שמעתי על המושג הזה בכרטיסי מסך, הייתי שמח לדעת מה זה, אם מישהו יודע... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס ( אם למישהו יש כזה למכירה תפנו אלי לפרטי זה יעזור) ורציתי לדעת איך הוא ביחס לfx5600 ulta וה9600pro וכו'.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי ככה בהגדרות יש לי את אלה.. אגב יש לי מובנה של אינטל 950 עכשו שמעו שאני מריץ פיפא זז חלק יענו לא נתקע אבל התחושה היא לא חלקות מלאה.. אז אתמול שיחחקתי בהגדרות וזה היה חלק ואז אחרי זה שיחקתי שוב בהגדרות ונהרס..חחח אז תגידו לי מה מומלץ בשבילי.. אגב יש לכ.מסך 224 מגה של זכרון.. היפוך אסינכרוני:מופעל\כבוי מאגר משולש:מופעל\כבוי מדיניות היפוך:היפוך עומק סיביות של מאגר עומק:ברירת מחדל\כבוי\מופעל אל דחיסת מרקם S3TC:מופעל\כבוי אלץ דחיסת FXT1 : מופעל\כבוי טביעת רגל של זיכרון מנהל התקן:נמוך\רגיל\גבוה סינון לא איזוטרפי:בקרת ישום\מופעל\כבוי זהו.. תגידו לי מה לעשות בכל אחד[= תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני מתלבט לגבי כרטיסי מסך שונים,ואני רוצה לקנות את הבחירה הטובה ביותר בסביבות 2000 שקל. 1.המשחקים שאני משחק בהם-assassins creed iv,tomb raider 2013,lol,diablo 3,hearthstone,arkham origins,the wolf among us. 2.אני מתלבט בין כמה כרטיסים(הצעות לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה)-r9 290,r9 280x toxic,gtx 770 twin frozrr ואולי gtx 780 3.אם r9 290,אז יש לי 2 מאווררים במארז והכרטיס יכול להגיע ל95 מעלות..זה בטוח? 4.האם ספק כוח של seasonic 650w gold יספיק לכולם?(יש לי i5 2320,דיסק קשיח 500gb,4gb ראם) 5.כבר בדקתי אבל ליתר ביטחון- h61-s2-b3 הלוח אם מתאים לכרטיסים? 6. הכרטיס צריך להספיק לכמה שנים (3 עד 5) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף הכרטיס מסך הזה GIGABYTE PCI-EX GeForce 6600GT 128MB DDR3 128 BIT TH VIVO TV/O -GV-NX66T128VP - BULK או זה GIGABYTE PCI-EX GeForce 6800GS 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - GV-NX68G256D - BULK
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חלש Core duo 2180 עם 2 ג'יגה זכרון אם אני יוסיף לו את הכרטיס מסך הנ"ל. האם Gta 4 יעבוד לי בצורה טובה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873&CatCode=529 תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות המשחק בכרטיס hd4850 1g לבין הכרטיס hd4850 512mb ? כי יחסית יש הבדל בין פער המחירים בינהם..האם אני יהנה יותר מה 1g? או שזה לא משמעותי המפרט e7200 2gb 800 400w 500g
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרטיס מסך SIS 64 או משהו דומה למה GTA3 לא פועל אצלו ? למה הכול זז אצלו לאט ? האם זה הדרייבר ? לי יש VOODO 3 3000 שנחשב לישן ביותר ואצלי פועל הכול יותר מהר ויפה למה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה: http://tms.co.il/product/4622 בא עם OC מהמפעל?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11876 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=12237 איזה מהגרסאות של ה6800GS עדיף? ג'יגהבייט או לידטק? ואם אפשר אז תביאו גם סיבות. תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GT ומעבד E6750 @ 2.66GHZ נכנסתי ל NVIDIA PHYSX בלוח הבקרה ויש שם אפשרות כזו: PHYSX GPU ACCELERATION אז רציתי לדעת האם כדאי לי להפעיל את האפשרות הזו, ואם זה עושה לי איזשהו סוג של OC???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס טלויזיה שיהיו בו את מירב הפונקציות שיכולות להיות ושיהיו שימושיות. מה שאני רוצה שיהיה חובה!! בהמלצה על הכרטיס את הדברים הבאים: חיבורים ל: וידיאו,מצלמת וידיאו, dvd אפשר לראות איתו טליויזיה במחשב(לזה הכרטיס משתמש אבל בכל זאת...) להקליט דברים שמשודרים בטלויזיה למחשב באיכות טובה!! וזהוו עכשיו התקציב הוא עד 350 ש"ח בתודה מראששש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-