כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש וחשבתי על הGTX660 של GIGABYTE כרגע יש לי 8800GT OC2 המפרט שלי הוא : Q6600 DDR 2 800 6GB ספק כוח 550 W של טרמלטק. השאלה אם שווה לי לקנות?אני ירגיש שיפור בביצועים? או שאני יגיע לצוואר בקבוק.? מתכנן למשחקים כמו BF4 COD תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.techradar.com/news/amd-and-nvidia-take-note-gpus-will-soon-become-obsolete-for-crypto-mining אמ"לק: בקרוב את'ריום 2.0 ייתר כרטיסי מסך חזקים לשם כרייה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני לא משחק הרבה אבל המשחק היחיד שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להנות מהמשחק? הכרטיס הזה טוב? Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרטיס מסך SIS 64 או משהו דומה למה GTA3 לא פועל אצלו ? למה הכול זז אצלו לאט ? האם זה הדרייבר ? לי יש VOODO 3 3000 שנחשב לישן ביותר ואצלי פועל הכול יותר מהר ויפה למה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה ! קניתי כרטיס מסך חדש אשר מיועד למחשב החדש שלי בעתיד - GAIWNARD G4200 650XP GOLDEN SAMPLE 128 ב 1000 שקל. (מרוסיה)! עכשיו חיברתי אותו למחשב הישן והקצת דפוק שעבד תקין עם VOODO 3 מחשב P3 600 עם 128 RAM WIN 98SE עכשיו הורדתי מהאתר של GAINWARD דרייברים מתאימים והכל.. המשחק הראשון שניסיתי זה UT, שמתי FULL QUALITY ורזולוציה ענקית וכל ממש פעל פצצה והתרשמתי נורא! אחר כך שמתי לב שאין שום הבדל באיכות דו מימד כלומר בןינדוס אני רואה הכל כמו שראיתי עם VOODO 3! - זה מוזר, אולי לא התקנתי משהו נכון?? או צריך לשנות משהו? דבר שני כשמתי כמה דיסקים CD בעת הAUTO RUN המחשב עושה RESTART גל הזמן! עוד משהו שנגיד בSERIOUS SAM שיניתי רזולוציה והמחשב נתקע! בכלל יש כזה בעיות פה ושמה.. …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי היה רוצה שתמליצו לו בבקשה על מסך 17 בישביל משחקים תקציב בסביבות 1200 שקל תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההבדל במחיר (ב-skypc) הוא 21 שקל. מה ההבדל בין ה-5770 לגרסה השנייה שלו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיף קצת פחות . פשוט הכרטיס מסך הקודם שלי - WinFast PX7900 GT TDH נדפק (מראה פסים אדומים על הצג) בקיצור קיבלתי זיכוי . אפשר המלצה לכרטיס מסך טוב עד 2000 שקל תומך DX10 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : WinFast PX8800 GTS TDH 640 MB
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
A7600 זול בכ160 שקל, כדאי ללכת אליו? הוא יהיה היורש של ג'פורס 4
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תוך יומיים את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2731 מה דעתכם עליו? אפשר לפתוח צינורות? אפשר נתוני מהירויות כי לא מצאתי.... תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה אם תוכלול לייעץ לי איזה מסך מחשב כדאי לקנות. הוא מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. ראיתי את samsung 997mb וראיתי גם מסך של viewsonic דגם g90b. אשמח לקבל הצעות למסכים אחרים גם. יש בעיה כי היום אין מבחר כמו בעבר. כולם עוברים ל-lcd. תודה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרובים שלי נוסעים לרוסיה עוד שבוע.. שמה כרטיסי המסך זולים ב-45 דולר מאשר בארץ אז החלטתי לרכוש שמה. עכשיו, אם אתם באמת מבינים בעיניין אז תמליצו לי על אחד מהבאים..!!! אני רוצה את ההכי טוב מבין הבאים לא את ההכי כדאי וכו' . 1) GAINWARD ULTRA 650 XP \VIVO \128MB DDR (Ti 4200) GOLDEN SAMPLE! 2) LEADTEK Ti 4200 tv out 128mb 3)SUMA Ti4200SE 128 MB tv out לי אישית יש העדפה לגבי ה GAINWARD! בכל זאת מה דעתכם?? מה שווה לבחור? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס טלויזיה שיהיו בו את מירב הפונקציות שיכולות להיות ושיהיו שימושיות. מה שאני רוצה שיהיה חובה!! בהמלצה על הכרטיס את הדברים הבאים: חיבורים ל: וידיאו,מצלמת וידיאו, dvd אפשר לראות איתו טליויזיה במחשב(לזה הכרטיס משתמש אבל בכל זאת...) להקליט דברים שמשודרים בטלויזיה למחשב באיכות טובה!! וזהוו עכשיו התקציב הוא עד 350 ש"ח בתודה מראששש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מסך 19 אינץ שטוח לא ולא בגלל שבא לי להשוויץ שיש לי גדול יותר בשתי אינץ (אני יודע מה אתם חושבים אז רדו מזה) אלא שאני עובד לא מעט בגראפיקה וזה ממש יעזור לי יותר מרווח לעבוד על המסך. לכן אני מחפש מסך 19 אינץ שטוח עם קצבי רענון טובים ברזולותיות גבוהות (אני לא צריך רזולוציה אדירה כי העיינים שלי לא כאלה טובות לראות דברים בקטן מדי ותמונה חדה וברורה. התקציב שלי הוא בסביביות ה1500 שקל וחשבתי על אחד המסכים בדף הזה (אלה שבסביבות התקציב שלי) על מה תמליצו או שאני יצטרך להתפשר על 17.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הגיעו אליי 2 כרטיסי מסך שאני לא בטוח 100% מה הם אני חושב שאלה ATI RADEON 9800XT NVIDIA QUADRO4 700XGL מי שמכיר את הכרטיסים במראה שלהם ויכול לאשר את זה או להגיד איזה כרטיסים אלה שייכנס לתמונות באתר הזה וינסה לזהות http://photos.walla.co.il/liozlioz1 וגם בערך מה המחיר שלהם היום.. (מעוניין לפרסם ב TRADEZONE) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממצב. יש לי כרטיס מסך R9800PRO בטח כבר רובכם יודעים זאת כי ציינתי זאת פעמים רבות. שמעתי על זה שהדרייבר הפעם איכותי מאוד ומפיק ביצועים גבוהים יותר אז החלטתי להוריד אותו ולהתקין אותו ולהריץ ת'תוכנת הבנצ' האהובה עליי AQ3 והתוצאה להפתעתי הייתה מעולה : 50200 מה דעתכם ? ליבה על : 390 זכרונות על :374.4 ומעבד על 3.45 GHZ והכל על סטוק יש עוד עתיד.... 8)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במפרט כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות (gtx 1070) ראיתי שדרוש לו 500w . - האם הכוונה שרק הכרטיס עצמו דורש כזה מתח או שמדובר במתח הסופי שכל המחשב אמור לקבל בסה"כ? לצורך העניין, ראיתי פה בדיונים שמי שקונה כרטיס שכזה ויש לו ספק של 500w - אתם עונים לו שזה בסדר..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכלום. ברשותי מסך מחשב וטלווזיה,אני מעוניין לחבר את שניהם למחשב. אחד ב VGA והשני ב HDMI. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתאים לי בשביל שיראו באיכות טובה, ומשחקים ברמה בינונית ועבודה יום יומית. אני ראיתי את הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GT 730 GV-N730D5-2GI ועל מה אתם ממליצים במחיר סביר. תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, החלטתי לשדרג כרטיס מסך והסתבכתי קצת בבחירה של הכרטיס המתאים. התקציב שלי לקניה הוא באזור ה 900 ש"ח כרגע הכרטיסים ששמתי עליהם עין הם: gigabyte gtx 650 ti boost sparkle gtx 660 OC שבנוגע אליו הייתי שמח לקבל פרטים כי ביקורות לא מצאתי ( ראיתי שהציעו אותו לקנייה מ tms כאן בפורומים ) מפרט המחשב שלי הוא כלהלן: i5 2310 2.9ghz thermaltake litepower 600w לוח אם h61m-s2-b3 gigabyte קצת חלש אני יודע אבל הוא אמור להיות מסוגל לסחוב את הכרטיסים. מבחינת שימוש, השדרוג הוא לצורכי גיימינג. אשמח אם תוכלו לעזור לי!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי כשנה שנה וחצי, עד שאקנה מחשב חדש. אני לא אשחק משחקים איתו, אני רק רוצה להשתמש בווינדוס, לגלוש באינטרנט, יוטיוב וכו... האם זה משנה איזה כרטיס אקנה, לשימושים הללו? או שכל כרטיס מסך פשוט יתאים? עד 500 שח, של נווידיה, כרטיס שקט אם אפשר בתקציב. לוח אם שברשותי: P5E - PCI-E 3.0 כרגע יש לי כרטיס מסך 660 TI שמתחיל לעשות בעיות ואולי גווע... מה גם שהוא כבר לא משהו עם משחקים חדשים, והמעבד Q6600 די ישן, ואין טעם לדעתי לקנות רק כרטיס מסך יקר כרגע. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות המשחק בכרטיס hd4850 1g לבין הכרטיס hd4850 512mb ? כי יחסית יש הבדל בין פער המחירים בינהם..האם אני יהנה יותר מה 1g? או שזה לא משמעותי המפרט e7200 2gb 800 400w 500g
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי כרטיס מסך gtx260 של zotac אמרו לי אם אני רוצה לשדרג pointofview gtx260 אני לא מכיר את החברה האם היא מוכרת?כדי לי ?אני יתין לינק של שתיים אני צריך להוסיף עוד 90 שקל בשביל לשדרג http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PC PARTNER HD4350 512MB PCIE הבעיה שהמאוורר הפשוט שעליו נשרף ואני לא מוצאת מאוורר כזה נורמלי באף חנות אני צריכה מאוורר עד 50 שקל לא יותר בגלל שהכרטיס מסך עצמו עולה 200 ש"ח לא רוצה להשקיע יותר מדי :-\ חיפשתי באינטרנט אני לא מוצאת , צריכה חנות במרכז !!! תודה . אני צריכה את המאוורר למחר !!! אם יש מאורר פאסיבי לזה אני גם מוכנה לקנות העיקר שהכרטיס מסך יעבוד!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו נתקל ו\או מצא פיתרון לבעיית התאימות בין ווינדוס 7 64 ביט וכרטיס מסך 460GTX . מדובר בתופעה הגורמת למחשב להיתקע כאשר מגיעים למסך ה WELCOME בעת העלייה של הווינדוס. מדובר במחשב חדש,התקנה נקייה של ווינדוס 7 (שהותקן על מספר מערכות ועובד תקין) ,לוח אם של GIGABYTE . חפרתי לא מעט באינטרנט ומצאתי שאני רחוק מלהיות היחיד שסובל מזה. אם מישהו שמע על פיתרון ( מעבר ללהתקין שוב דרייברים,ווינדוס,לנסות להתקין דרייברים ישנים יותר..) אני אשמח לשמוע. נ.ב כשאני סתם לדוגמה מכניס למחשב כרטיס 6600GT ישן במקום,הכל עובד חלק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Gtx 670 ftw 2g 2. Gtx 670 4g האם יתרון הזכרון יריץ משחקים טוב יותר או שמה המהירויות הגבוהות יותר שה- ftw עובד בהן יהיו יתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-