כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני קונה אוטוטו מחשב חדש מהמפרטים שבאתר והשאלות שלי הם * איזה כרטיס לבחור? *האם הGTO2 של SAPPHIRE PCI-E נפתח בטוח לX850XT-PE ולא יהיה מצב של צינורות פגומים וכאלו?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה? ראיתי אותו למכירה בסביבות ה-1600 ש"ח (!). למישהו יש אותו? איך הביצועים? יכולת אוברקלוק?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף הכרטיס מסך הזה GIGABYTE PCI-EX GeForce 6600GT 128MB DDR3 128 BIT TH VIVO TV/O -GV-NX66T128VP - BULK או זה GIGABYTE PCI-EX GeForce 6800GS 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - GV-NX68G256D - BULK
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אני חושב שהוא דיי טוב וקניתי אותו בשביל משחקים וכל מה שחסר לי זה כרטיס מסך טוב אני מחפש כרטיס שיריץ לי את המשחקים החדשים כמו crysis/bioshock וכל הכבדים האלה תקציב 1500~2000 לא כל כך משנה לי הכסף העיקר שיהיה כרטיס טוב שאני לא יתבאס ממנו ואם אפשר שיהיה גם יציאה לטלויזיה אני פשוט אוהב להרוריד סרטים וסדרות ולצפות בהם דרך הטלויזיה. ושאלה האם זה באמת משנה אם יש לי מסך hd או סתם מסך מעפן?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(
-
הכרטיסים החדשים של אמד נראים יותר יעילים מבחינת יחס הספק/ביצועים ונראה שיש להם יותר טווח למתוח את הביצועים מבעבר מהבחינה הזו. אולם הבחנתי במשהו שלנבידה יש יחס שיידרי חומרה/ביצועים טוב יותר כלומר ל 1070 יש "רק" 1920 שיידרי חומרה - cuda core לעומת זאת לrx480 יש 2304 שיידרי חומרה וה1070 מהיר משמעותית לפי ההערכות פי 1.44 מישהו מהמבינים כאן יכול לשפוך קצת אור על העניין הזה? תודה (-:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שווה הכרטיס מסך הזה: https://www.msi.com/Graphics-card/N750-2GD5OC.html היה בשימוש מסיבי שנה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, שמעו אני כרגע מתלבט בין PALIT HD4850 SONIC שיש לו קירור מיוחד של PALIT שנראה לי טוב, לבין SAPPHIRE 4850 TOXIC שיש לו קירור של ZALMAN אבל עולה 100 שקל יותר ואני לא חושב שהוא הרבה יותר טוב.. למרות שחשוב לי שהכרטיס יהיה מקורר טוב ועוד יותר חשוב שהוא יהיה שקט בזמן שהוא מקורר טוב. אז מה אתם אומרים? TOXIC או SONIC? (הSONIC גם באוברקלוק נכון? רק לפי מה שראיתי לא משמעותי בכלל.. אבל גם ראיתי שהוא בא עם חיבור 8PIN שנותן יותר פוטנציאל לאוברקלוק עצמאי. הבנתי נכון?)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להשיג מארה"ב במשלוח מהיר את ה HD5870 החדש. המפרט שלי מופיע בצד, השאלה היא אם הלוח אם יאיט את הכרטיס (מבחינת אפיק ה PCI-E) ? תודה לעוזרים !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניה של כרטיס מסך חדש. יש לי 3 מסכים ואני ארצה לעבור עם הamd eyefinity כדי לשחק על שלושתם. השאלה שלי היא איזה מכרטיסי המסך עדיף? יש בPLONTER את הSapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC ב750ש"ח(יד שניה) ויש את הSapphire R9 290 4GB GDDR5 ב950ש"ח(יד שניה) השאלה היא מבין הדגמים האלה, האם ה290 שווה 200ש"ח תוספת? למרות שהוא לא בOC ועם הקירור סטוק? אשמח לעזרתכם, אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קנה GeForce II MX400 וכתוב באריזה שהוא דורש AGP4x אבל הלוח שלו תומך עד AGP2x יכול להיות שזה יעבוד אצלו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את ה ACCELERO S1 על הכרטיס שלי (אפילו פתחתי ת'רד על זה) והתחלתי לעשות OC.... 8) אני משתמש בתוכנה EVGA PRECISION כי מצאתי אותה נוחה.... כבר נראש אני אומר שהטמפ' הם לא האישו פה כי אני נשאר על טמפ' נמוכה גם המאמץ הכי גדול ב OC הגעתי לשעונים של 666 CORE 1620 SHADER 1010 MEMORY אבל אני רוצה עוד.... אני לא מצליח להגיע ליותר מזה... נגיד אם אני יקח את ה CORE ל 700 וישחק קצת, CRYSIS כי זה הכי טובעני... המחשב פשוט יקפא במקום ואני אצתרך להפעיל אותו מחדש... אולי יש איזושהי פעולה שאני צריך לבצע בביוס ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עומד לשדרג את המחשב אני מחליף לוח אם לPCIE שזה אומר שאני צריך להחליף את ה9600XT שלי אז ככה המחשב יהיה בתקציב לא הכי גבוה שיש אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים כבדים אז מה שנשאר לי זה נגיד 700 לכרטיס מסך....שהכי משתלם זה LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS כי אחרי OC זה כמו 6600GT אם אני לא טועה אבל זה יספיק לי רק לחצי שנה. וחשוב לי האיכות אז חשבתי אולי להתפשר ולנסות להוציא מהורים עוד קצת כסף לX800GTO2 שעדיין אין בארץ (ד''א מתי יגיע) והוא די חזק בלי OC ואחרי OC הוא מאוד מאוד חזק. (הבעיה שאין לי ניסיון בOC ואני יכול לזיין את הכרטיס שלי אם לא הצליח לי כי OC לGTO2 צריך לצרוב ביוס לפי מה שהבנתי). אז יש המלצות מה אוכל לעשות או שכדאי לחכות שהסדרה החדש של ATI תצא …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, עקב פטירתו המצערת של ה8800GT שלי אני זקוק לכרטיס חדש, ואני מחפש כרטיס מסך ביד שנייה בסכום הנ"ל, ואשמח לעזרתכם עם כמה שאלות, פחות לגבי ביצועי כרטיסים ויותר לגבי שילובם עם המפרט הקיים שיש לי ומשרת אותי כבר 6 שנים. המפרט: מארז NZXT Apollo מעבד E4400 2ghz עם OC ל3GHZ קירור Tuniq Tower למעבד ספק כוח FSP 450 PNR (http://apacelli.com/power-supply-fsp-group/fsp-group-atx-450pnr-450 רק שלשלי כן יש PFC. לוח של ג'יגהבייט P35-DS3L אז ככה - הסתכלתי על הכרטיסים ביד שנייה בטווח המחירים הזה וממה שאני רואה אלה הם פחות או יותר הדגמים הרלוונטיים: 6950/6970 7850 650ti 580gtx השאלות שלי הן בעיקרון: 1. הכי חשובה - האם הספק יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיסים הנ"ל, בהינתן המער…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו . בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה . כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת . לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 . תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום . איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי למצוא את עצמי פה ולא ממש הבנתי... לאחר חיבור ה 4870 והורדת 10.12 המסך קופא מדי פעם למספר שניות. כותב שהדרייבר הפסיק לפעול ועולה שוב. המחשב חדש לגמרי ועבד מספר ימים עם הכרטיס המובנה...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרטיס מסך SIS 64 או משהו דומה למה GTA3 לא פועל אצלו ? למה הכול זז אצלו לאט ? האם זה הדרייבר ? לי יש VOODO 3 3000 שנחשב לישן ביותר ואצלי פועל הכול יותר מהר ויפה למה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לציין שחומרה זה לא הצד החזק שלי, אז אם הבאתי פרטים מיותרים, או להיפך חסרים, עמכם הסליחה, תגידו לי ואני אשים פה מידע נוסף. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 915 2.8GHz לוח אם: Intel Lemont DP965LT כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300 LE זכרון: 1 Gb של קינגסטון מסך LCD לא HD אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שמשחקים יוכלו לרוץ עליו יותר בקלות (למשל assassin's creed שלא זז בכלל והפרצופים שם ריקים, למשל).. אני יודע שזה פורום כרטיסי מסך, אבל בכל זאת רק אראה לכם איזה כרטיס זכרון חדש אני רוצה לקנות בשביל שתדעו איזה זכרון יהיה לי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6611 אשמח אם תתנו חוות דעת על הזכרון ולהתאים לי כרטיס מסך איכותי ולא מאוד יק…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה משנה עם אני משתמש ב60Herts או ב 75herts אני לא רואה שום הבדל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט באיזה כרטיס מסך לבחור. הכרטיס ליעוד בעיקר למשחקים אני קונה מKSP (אני יודע שהם לא משהו) בקיצר אני רוצה לקחת את הכרטיס Asus N6600GT 256MB PCI-E רציתי לדעת איך הכרטיס? ואיך ASUS בכרטיסי מסך??? ויש עוד 2 כרטיסי מסך שאני חושב לקחת 1.Sapphire X800GTO 256MB 2.Sapphire X1600XT 256MB שניהם PCI-E איך Sapphire ??חברה טובה? איזה מבין כל הכרטיסי מסך כדאי לקחת?נמקו טיפה דחוף,אם אפשר להתייחס לכל השאלות יהיה מצוין. נ.ב איך הספקי כוח של HEC? טובים? נאור. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תדר מוגדל, מחיר מוגדל - וגם הרבה יותר הספק שנצרך: כרטיסי ה-Radeon RX 590 מושקים באופן רשמי בכל מקום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אין תקציב מוגבל - אבל יש דגש על יחס עלות/תועלת גבוה (קצת בעייתי בכרטיסים עם קירור פאסיבי איכותי).... כמה מאות שקלים אני מניח. * השימוש העיקרי הוא לצפיה בתכני HD ומעט מאוד המרות פורמטים או recode קל. * חובה יציאת HDMI עם סאונד כמובן. * קירור פאסיבי טוב - לא חייב להיות מפלצתי. * רצויה יציאת DVI בנוסף. אשמח לשתי המלצות אם אפשר: 1. הדגם הזול ביותר שעדיין עומד בדרישות הנ"ל. 2. הכרטיס הזול ביותר שעומד בדרישות הנ"ל ועדיין יאפשר גיימינג ברמה בינונית על HDR (בעיקר FPS/3rd Person נאמר).
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל בביצועים שבין 2 כרטיסים כשאחד מהם הוא PCI-E והשני הוא AGP? אם כן,זהו הבדל משמעותי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק CORSAIR VX550WATT ורציתי לדעת עם הוא יחזיק את 9800GTX וכמה חשמל זה לוקח! E6600 P5B DELUXE 4GRAM ONE HARD DISK והעם יהיה צוואר בקבוק?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרוט המערכת שברשותי : AMD 1900XP Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VTXE+ 1.0 2*512 DDR 266 הכרטיס הנ"ל MSI 4600 TI ן WIN XP כמה שאלות : ניסית להתקין את הכרטיס על חלונות 98 ! המערכת לא זהתה אותו בכלל ,, גם לא עם גירסאות חדשות יותר של דריברים .... מה קורה פו : מדוע ? ניסיתי שוב - פירמתי את המחשב והתקנתי מחדש אך שוב אותה תוצאה ... כמו כן : לה התלחתי להריץ משחק ישן ? אולי הוא לא פועל על חלונות XP ? ROGUE SQUADRON 3D אתם בטח מכירים ... המשחק פשוט מתרסק אחרי 2 דקות ולא מזהה את המערכת .. הוא מזהה גירסה DIRECT X 5 LOL זהו פחות או יותר , אשמח אם תוכלו לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-