כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי 4870 1GB של ASUS. שידרגתי גם את הספק שלי לEnermax 450W הוא הגיע עם שני חיבורי PCI כמו שצריך. הטמפרטורות שלו במנוחה עם 30% מאוורר הן בין 60-67 ועם משחקים שמכבידים עליו הוא מגיע ל100+-. בשלב מסויים אחרי זמן מסויים של משחק הכרטיס קורס. הסאונד מקרטע לשנייה והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם משהו בכרטיס דפוק או שהספק חלש מידי ולא מצליח לספק לכרטיס מספיק חשמל או משהו בסגנון? תודה רבה מראש לעוזרים :]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2 כרטיסים Sapphire HD 7870 GHZ OC Edition 2GB GDDR5 וSapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC ההבדל בינהם הוא 600 ש"ח והשאלה שלי אם כדאי להשקיע את ה600 ש"ח האלה או שאפשרי להשתמש ב7850 על הגדרות גבוהות בשנה וחצי הבאות ולאחר מכן לשדרג או שזה מחייב להשקיע את ה600 ש"ח האלה כדי באמת לנצל את המערכת כמו שצריך. זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, הספק יעמוד בעומס ואני לא משתמש ברזולוצייה גבוהה, והבנתי ש 512 הוא בעיקר לרזולוציות גבוהות, אז הנה 3 האפשרויות (תקציב עד 1,000 בערך): Sapphire RADEON X1950 PRO 256MB PCI-E: 1014 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16149&catid= GeCube Ati RADEON X1950 PRO 256MB PCIe: 877 http://skypc.co.il/sg_product~GV315~8~0.htm GeCube Ati RADEON X1950 PRO 512MB PCIe: 1038 http://skypc.co.il/sg_product~GV316~8~0.htm מה עדיף לי? ואם מישהו יכול להסביר לי בצורה יותר ברורה מה ההבדל בבאנדלים... ואנשים שהיה להם ניסיון עם הכרטיס הזה... תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם יש למישהו לינקים הקשורים לנושא ישירות
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.forsa.com.hk/ אני פשוט רוצה לקנות GeForce 6200 בAGP שלהם וזה יוצא לי 480שקל, השאלה היא אם זה שווה, ומה הסיכויים שהצינורות יפתחו?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל בביצועים שבין 2 כרטיסים כשאחד מהם הוא PCI-E והשני הוא AGP? אם כן,זהו הבדל משמעותי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בדרייברים את האופציות האילו אני לא מבין מה הם נותנות אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אופטימיזציה בשביל ביצועים גבוהים יותר??? ומה זה ה A.I הזה עושה והגיאומטרי גם מה הוא עושה ??? בעצם מה כל האפשרויות האילו עושות??? ולמה הם לא מסומנות?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך הישן שלי AMD 7950 3GB הלך לעולמו (נראה לי - כשאני מדליק את המחשב המסך מראה 'No connections', אבל כשאני מחבר את הHDMI דרך הלוח אם, הכל עובד כרגיל). אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני משחק CS:GO וFIFA, לא יותר מזה... לא צריך FPS מטורף, אפילו משהו ברמה של 7950 מספיק לי, שקלתי יד2 אבל אני מעדיף עם אחריות כי אין לי זמן להתעסק עם ההחלפות. המפרט שלי הוא - i5 3570 H77M-D3H ספק 760W של קוגר המסך הוא HDMI סטנדרטי בגודל 24'. אשמח גם למשהו שקט אם אפשר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש מTMS. עם המחשב קניתי כרטיס מסך Sapphire Dual-x R9 280X משומש מתוקן מיצרן. המארז הוא fractal design define r4. המארז נראה בנוי מאוד לאיטום רעש, העניין הוא שהכרטיס מסך די רועש. כאילו יש מטוס סילון קטן בתוך המחשב. אני לא מדבר רק על משחקים אני מדבר על פעילות רגילה כמו לגלוש בכרום. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הרעש? הכרטיס מגיע OC מהמפעל - אולי כדאי להוריד מהירות שעון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד 1600 שקל blitz extreme q9460 2gb ddr3 אני חשבתי על ה gtx260 או 4870 אבל לא הצלחתי להבין מה יותר טוב ביניהם ואיזה יהיה לי יותר טוב אם אני ירצה בעתיד עם הלוח שלי לשים 2 כרטיסי מסך תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לאחי מחשב פנטיום 3 256 Sdrem לוח אם לא ידוע וכרטיס מסך גייפורס 2 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך אולי ל http://www.pch.co.il/docs/pd599413588.htm Radeon 9100 64MB DDr אז רציתי לדעת אם בין שני הכרטיסים יש הבדל ממשי בביצועים ואם אני ירגיש אותם נגיד ב GTA Vicy city ? והאם המחשב שלו ינצל את הכרטיס במלואו ? *הוא לא משחק משחקים רציינים הכי גבוה זה Gta Vicy sity וריימן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש בזמן הקרוב אז אני מבקש המלצות. האם כדאי לקנות מסך "19 או להסתפק ב"17? התקציב הוא כ-1500 למסך "17 וכ-2300 למסך "19 איזה מסכים מומלצים ואיפה הכי כדאי לקנות (אני גר בירושלים)? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. נהרס לי הכרטיס מסך לאחרונה, ואני צריך חדש. המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w אז אני צריך שיהיה לו חיבור PCI - E ומומלץ משהו אמין וטוב. שייתמוך גם במשחקים, וגם בעריכה.(לא גרפית, עריכת וידאו). תקציב : סביבות ה700 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שיריץ את Half Life 2 באופן נורמלי, כרגע יש לי Intel G33\G31 Express Chipset Family שלא ממש עושה את העבודה. אני מחפש משהו זול (סביבות 200 ש"ח) מבחינתי מיושן\מחודש\משומש.. (משומש זה רעיון טוב?) נתונים: יש לי Inspiron 530s (מחשב קטן, לא כל כרטיס יתאים למארז..) מעבד Intel Core2 Duo 2.33 Ghz, 2 ג'יגה זיכרון, ספק 250W
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדי למנוע צווארי בקבוק. המפרט הוא כזה: AMD AthlonXP 2600+ ליבת בארטון Abit NF7 1G Twinmos DDR 400 CL2.5 Maxtor 120GB 7200RPM 8MB ATA133 וכו וכו. עכשיו, הלבט המרכזי הוא בין ה6800NU ("רגיל") לבין ה6800GT, שניהם בAGP. מה דעתכם?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי הביא לי מחשב E6850 די שמור..הבעיה היא שהווינדוז לא עולה במצב רגיל אבל במצב בטוח הוא כן עולה..גם יש ג'יבריש שכזה כשאני לוחץ F8 אני רוצה לדעת בבטחון אם זה כרטיס מסך שרוף..הכרטיס הוא MSI NX8600 ספק הכוח שלי 450W של EZCOOL(תמונה מצורפת) אם הכרטיס שרוף חשבתי לקנוץת ATI HD6750 1 GIGA DDR5
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום !! קניתי כבל RCA עשרה מטרים (זוג) ממוצע בעל חיבורים מוזהבים לא עבה ולא דק מדי. דרך מחשב פ3 עם GF2MX של POWERCOLOR בעל צ'יפ יציאת TV של CONEXANT BT868 הווידאו עובד חלק. דרך מחשב AMD אטלון 1200 עם GF3-TI200 של MSI בעל צ'יפ יציאת (וכניסת) TV של PHILIPS SAA7108 יש עם הווידאו שני רצועות עבות עם הפרעות מציקות שמדיי פעם קצת עולות ויורדות. אותו כרטיס עובד כמעט חלק עם כבל פשוט של מטר. 1) מישהו יודע מה יכול לגרום להפרעות דווקא על הכרטיס החדש יותר ?? (סה"כ מדובר באותו הכבל) 2) האם יש למישהו המלצה לכבל איכותי יותר (מסוכך) 10 מטר ? 3) האם אוכל לקחת קבל COAX מסוכך של רשת ולבעביר בעזרתו ווידאו דרך מתאמים מBNC ל RCA או הלחמת ראש RCA (האם זה בכלל אפשרי טכנית - מבחינת סוג כבל ואיך שהא…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מתכנן לקנות כרטיס 1070 יד שנייה בימים הקרובים; יש לי כמה אפשרויות - כנראה שלא יהיה הבדל מטורף בביצועים, אבל אשמח לחוות דעתכם 1) https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08g-p4-6171-kr ב-1250ש"ח כרטיס של evga, לפי מה שהבנתי הוא ממש דומה לsuper clocked שלהם, רק שזה בא עם פחות "factory oc". לא הצלחתי למצוא ביקורת חד משמעית עבור הדגם הזה ברשת אז הייתי צריך להסתפק בביקורות על דגם הsc ולדעת שזה כנראה הבערך. *עריכה: זה דגם 6171, והsc זה 6173. +לכרטיס הזה יש עוד שנה וחצי אחריות מksp 2)https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1070-mini-0 זהו כרטיס zotac 1070 mini. לכרטיס הזה י…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כ.מסך: ATI Radeon HD 4850 (RV770 PRO) 512 MB GDDR3 SDRAM לוח אם: GIGABYTE EP45-DS3 זיכרון: 4096 MB DDR2-SDRAM מארז: CM690 ספק: PCP 400W מסך: DELL U2412M אני רוצה לשדרג קצת את המחשב חשבתי על אחד מהכ.מסך בקניה הקבוצתית, מה אתם אומרים יש טעם ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MultiGPU Update: Two-GPU Options in Depth http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3517&p=1 החלק הראשון מתוך סידרת מאמרים/בנצ'ים שבודקים את כל נושא ה CF/SLI כיום. כרגיל באננדטק הסקירה מקיפה וממצה, תענוג לקרוא. מומלץ לשים בסטיקי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט באיזה כרטיס מסך לבחור. הכרטיס ליעוד בעיקר למשחקים אני קונה מKSP (אני יודע שהם לא משהו) בקיצר אני רוצה לקחת את הכרטיס Asus N6600GT 256MB PCI-E רציתי לדעת איך הכרטיס? ואיך ASUS בכרטיסי מסך??? ויש עוד 2 כרטיסי מסך שאני חושב לקחת 1.Sapphire X800GTO 256MB 2.Sapphire X1600XT 256MB שניהם PCI-E איך Sapphire ??חברה טובה? איזה מבין כל הכרטיסי מסך כדאי לקחת?נמקו טיפה דחוף,אם אפשר להתייחס לכל השאלות יהיה מצוין. נ.ב איך הספקי כוח של HEC? טובים? נאור. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-