עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות כרטיס מסך רדון 9600 ואני לא יודע מה יותר טוב בין הדגמים XT וPRO ואני לא יודע מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  2. כיום יש לי 1080 ישן במחשב i5 ב 4.5 ג'יגה שדיי מספק אותי (משחק קצת ב Forze וצופה בווידאו), אני מרים כרגע מערכת חדשה מבוססת i7 ב 5.5 ג'יגה ומחפש כרטיס מסך משומש במחיר של עד 1000 ש"ח. יש משהו מומלץ?

3. Started by lipa,

הכי יפה שראיתי זה של הקוף , יש עוד תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. איזה דריבר הכי בשל ומומלץ ל7900GT? איזה גירסה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by e-d-a,

יש לי רידון 9500 פרו ואני רוצה לדעת איזה דריבר הכי טוב להתקין בשבילו?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. יש לי 6800 gt כדאי לי להסתפק בדריבר הכי מועדכן של nvidia או להוריד דריבר אחר?? אמרו לי שforceware טוב... בכל מקרה תגידו לי את השם של הדריבר המומלץ והגירסא הכי עדכנית שלו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

ה71.89 או ה76.משהו?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. נו איזה דריברים. אני משתמש ב 28.32 . לפני שאני מתחיל לשנות - מה אתם ממליצים ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by shimon23,

שלום קניתי כרטיס radeon 9600 pro של fic, ואני מתלבט איזה דריברים להתקין את ה 3.9 או את ה 7.72 ? ואולי עדיפה גירסה קודמת למשל ה 3.7 ? מישהו יכול לציין לי יתרונות/חסרונות של הגירסאות השונות?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  10. הורדתי את זה שיש באתר של ATI אבל שאני מדליק את המחשב הוא זורק לי שגיא אז עכשיו אני מנסה את הגירסה בלי ה CCC תציאו מה הכי טוב..

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. הדריוור של NVIDIA או הדריוור של LEADTEK שבעצם מותאם ל XP תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי geforce 4 ti4400 של asus ורציתי לשאול מאיפה עדיף לי להוריד את הדריורים מהאתר של nvidia או של asus כי שם באתר של asus הדרויר מאותה גירסה חדשה שיצאה שהיא 43.45 תופס איזה 40 מגה מקובץ אז חברה תעזרו לי פה מה יותר לי או יותר נכון למחשב שלי????

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. יש לי ראידון 9700 פרו מה כדי את הדרייברים האורגילנלים או אומגה 4.10 יש לי עכשיו בטא של אומגה ואני חושב בגלל זה ישל י בעיות עם פיפא 2005 ? מה אתם אומרים ללכת על הרגיל וזהוא

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  14. אני לא מבין בדברים האלה ואני צריך עזרה, איך אני יודע איזה דרייבר יש לי , ועם הוא מעודכן ומישהו בבקשה יכול להביא לי לינק ל radeon 9600 xt אמ...עם צריך יש לי WINDOWS XP ... תודה 8)

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT ובאתר של NVIDIA יש שתי אפשרויות להורדה: 1. GEFORCE AND TNT2 2. GEFORCE GO 7 SERIES באיזה לבחור?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. שלום קניתי מחשב ובו כרטיס מסך זה TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail.. איזה דרייבר אני צריך להוריד?? תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by cooper,

כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. אהלן יש לי את הכרטיס XFX 8800GTX ואני משתמש בדרייבר שקיבלתי איתו בקופסא.... יש דרייבר שנחשב להכי טוב לכרטיס הזה ???כלומר,שיכול לשפר את רמת הביצועים ??ולתת עידכונים ??

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by NiTRo37,

היי ממצב אנשים, יש לי שאלה קטנה: מהו דרייבר הCATALYST הכי טוב לATI RADEON 9600XT 256 MB ? אני מכוון לדרייבר שישפר ביצועים וכו'.... או שפשוט עדיף להסתפק הגרסה הכי חדשה(הלוא היא 5.12 ) ? תודה , ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. Started by O.G.D 2k5,

איזה גרסת FORCEWARE הכי טובה מאלו שאפשר להוריד מגורו 3D????

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by Oranili,

חוץ מ7.3

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם BFG 8800GTS 640MB OC2 ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי מומלץ להוריד כדי שהכל יפעל טוב. לפעמים הכרטיס מגמם בהאלף לייף 2 ואני לא רואה שום סיבה שזה יקרה עם כרטיס כזה. תודה רבה תומר

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  23. היי יש לי דילמה איזה קאטליסט יותר טוב עבור הכרטיס. רוני

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. שלום לכולם, הכרטיס מסך נתקע לי במשחקים ולפעמים יוצא..הדרייבר שלו די מעודכן אבל אני תמיד מוריד מהחברה שלו HIS דרייברים ולא מATI האם להוריד מATI מכיוון שהיא משחררת רק דרייברים בדוקים ומורשים או שאפשרי להוריד מאתר היצרן של הכרטיס הגרפי כפי שעשיתי עד כה??? אודה לתשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  25. יושבי הפורום הנכבדים, שלום ביום שישי אני הולך להתקין את מערכת המחשב החדשה שלי, הכוללת 6600gt pci-e של MSI, אך איני בטוח איזו גרסא של הדרייברים עליי להתקין כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר. ??? כמו כן, הבנתי שיש בעיה של טמפרטורות מאוד מאוד גבוהות עם דרייברים מגרסאות מסויימות. היום, 30.3, MSI פרסמו באתרם שגרסאת הדרייבר "שלהם" היא 71.22. האם הגרסא הזאת נטולת באגים, כמו למשל באג הטמפ' ומומלץ לי להשתמש בה? מה בדבר הדרייבר הרשמי הכי חדש באתר של nVidia? מה בדבר גרסאות "פרוצות" כמו XG וגרסאות בטא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.