כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
המפרט שאקנה: -I7 950 -x58a ud3r -3x2 kingston -בקשר לספק- תגידו לי אתם, הרי המחשב עוד לא קיים. רזולציית המסך - 1920x1220 התבטותי העיקרית היא בין ה-5850 ל-gtx 470 ועוד שאלה איפה אני יכול לראות רשימה של צריכת החשמל של כרטיסי מסך שונים?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי יש סיכויי שהמחירים ירדו בקרוב ? רוני
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*כותרת* כדאי לי לקנות עכשיו את הHD5770 או לחכות לסדרה 6? שמי יודע מתי היא תצא... =\ המחשב שלי הוא: AMD Phenom 9850 2.5GHZ BLACK EDITION 4GB RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD3870 512MB ויש לי עוד שאלה: יהיה לי צוואר בקבוק? והאם HD6770\6750 צורך יותר חשמל מסדרה 3? תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשרויות שאני חשבתי עליהם: 1. Axle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB 2. Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PCIe 3. Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe 4. Sparkle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe יש משהו נוסף? מי הכי כדאי? תודה TANGUSH
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן יחסית שאני רוצה להפוך ל- HTPC, יש לו כרטיס ATI ישן עם 128 זיכרון שלא כל כך סוחב ב-HD, אני מדבר על 720 כרגע אפילו לא 1080. מדובר על p4 3ghz 1gb ram התקנתי עליו XBMC, BOXEE, MPC HC COREANC ואני לא מצליח להגיע לביצועים טובים בעת צפייה ב- HD אני מניח שעם כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה עבור HD אני יקבל ביצועים לא רעים בכלל השאלה איזה כרטיסים כאלה יש בכלל? מדובר על AGP, והאם בכלל שווה לי להשקיע, מבחינתי אני גם יחפש יד שניה וכו אני רק רוצה לדעת דגמים שכדאי לי לחפש אני רוצה שיהיה לו יציאה DVI/HDMI גם ואם אפשר להעביר גם את הסאונד שם אז בכלל טוב מה אתם אומרים? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל המומחים לכרטיסי מסך שלום: אני מעוניין לדעת האם יש הבדל כלשהו בין יצרניות כרטיסי המסך כמו: GAINWARD, GECUBE ,ECS, LEADTEK, HIS ,GIGABYTE,ATI,PALIT,SAPPHIRE יש כרטיסים עם שנתיים אחריות ויש עם שלוש שנים אני יותר רוצה לדעת לגבי האיכות והאמינות של היצרנים השונים תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, זקוקה להמלצה של כרטיס מסך טוב לצורכי גרפיקה, שימוש בתוכנות פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס דרימוויבר ובעתיד גם תלת מימד. התקציב עד 2000 ש"ח, כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך בן ארבע שנים 7800 gtx ולאחרונה הוא התחיל לגמגם ולכבות את המחשב שהוא מתאמץ,המעבדה המליצה לי להחליף את הכרטיס . אנשים המליצו לי על הכרטיס hd5670 512 mb בעלות של 450 ש''ח.. השאלה שלי אם אני ירגיש שינוי במשחקים ?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח. הבעיה שלכרטיס יש רק יצאית hdmi ולי יש טלוויזיה ישנה לא LCD. גם המתאם מVGA לSVIDEO לא עובד. אני לא משחק משחקים בכלל, רק גולש באינטרנט ורואה סרטים. אני רוצה כרטיס מסך פשוט עם היציאה המתאימה אך כזה שלא יחליש לי את הביצועים (אני עם מערכת מבוססת אתלון X4 ,4 ג'יגה RAM ומריץ ווינדוס 7 64 ביט). הכי זול שמצאתי הוא זה : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=692 האם הוא יספק את הצרכים שלי ? האם יש זולים יותר ? (לקנות מחשב ולעבור דירה מוביל לחור גדול בכיס....) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
*כותרת* יש הבדלים ממש גדולים ומשמעותיים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד i7 920 שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9800 ואני מתכוון להוסיף gtx 295 שיהיה הכרטיס המסך היעודי ו9800 יהיה לפיזיקה השאלה עם ספק של 620 ואט יחזיק את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
על איזה כרטיס מסך טוב למשחקים אתם ממליצים? תקציב של עד 500 ש"ח אם אפשר משהו שקיים במלאי של KSP כי משם אני קונה את המחשב ..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . מה שנשאר להוסיף זה כרטיס מסך שאמרתי שאני אחכה קצת עם זה . עכשיו יש מולי 2 ברירות בין 2 הכרטיסים הבאים : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e VS http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games ה9800GT עולה 360 שקל לעומת ה4890 שעולה 680 שקל . השאלות שלי הם כאלו : 1. האם שווה ההבדל ב320 שקל בין הכרטיסים ? 2. אם כן בכמה יותר טוב ה4890 מה9800GT ? 3. מישהו ניסה כבר את ה4890 הופור איקס הזה שנידע אם הוא שקט\חם\צריכת חשמל וכו' .. ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עוד היום יהיה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
TMS- Sapphire Hd5770 - 793 NIS RSM - Sapphire Hd4870 Toxic 1GB - 637 NIS RSM - LEADTEK GEFORCE GTS450 Extreme - 850 MHZ - 695 NIS RSM - Powercolor HD5750 - 1GB - 672 NIS איזה מהבאים עדיף מבחינת עלות-איכות? ואיזה מהם הכי עדיף באופן כללי מבחינת ביצועים? המטרה היא למשחקים חדשים יש לי מחשב עם CPU - E8400 M.BOARD - INTEL - DG41RQ 2GB DDR2 800 - מתכוון להוסיף עוד 2 כרגע יש לי ספק כח של איזי קול 450 מתכנן להחליף לסיסוניק 500 ואולי גם מארז אני אחליף
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
העלתי גם את מהירות המאוור כבר ל100 אחוז וזה לא עוזר.. ניקיתי את המחשב מאבל והכל אבל הכרטיס מסך הוא כמו לבה רותחת מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
של כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולא למשחקים, חשוב שיהיה חזק ואיכותי עד 2000 ש"ח ועוד משהו, המלצה למסך מחשב שיתאים לגרפיקה גם כן, גודל 22 ושלא יעוות יותר מידי את הצבעים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבא שלי ביקש ממני לבדוק לו לגבי קניית כרטיס מסך חדש מהסיבה שהכרטיס שלו לא מספק אותו בעבודה מול תוכנות כגון קורל דרו פוטושופCS4 אילוסטרייטור וכאלה ואחרים, אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון איזה כרטיס מסך באמת מתאים למשתמש כזה בתקציב של לכל היותר 450 - 500 שקל אם אפשר פחות זה מצויין... כמובן ממש שאני מכיר ויודע עבודה בעריכת וידאו ועיצוב דו - מיימדי זה לא שיקול של מעבד וזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר חיבור שני מסכים לצורך עבודה נוחה עם תוכנות GIS (מיפוי). אין צורך בביצועים מיוחדים רק שיהיו שני חיבורי DVI. משום מה אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה. בכל הכרטיסים שראיתי יש או חיבור אחד DVI ואחד VGA או DVI ו-Display port. אני יודע שאפשר להשתמש במתאמים אבל זה נראה לי מסורבל ומיותר אם יש פתרון פשוט. האם מישהו יודע איזה כרטיס יכול להתאים לצרכים האלו.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבעלותי מערכת מחשב חלשה מאוד מפרט: מעבד: E6500 2.9 GHZ לוח אם: ASUS P5G41C 2 GB RAM אני יודע שהמחשב מסכן ולא מתאים לגיימינג, אבל אני צריך כרטיס מסך שהכי יתאים למחשב זה שיוכל להריץ משחקים כמו COD4 באיכות נמוכה. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . הדבר היחיד שלא הזמנתי הוא כרטיס מסך שאני מתכנן להשתמש ב8600GT שלי הישן . האם שווה להוסיף את ה360 שקל בשביל לקבל את ה9800.? אם כן בכמה ה9800 טוב מה8600 ? ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עד מוצ"ש אשמח. אני לא חושב שהמשחקים שאני אשחק בהם הם שייכים לקטגוריה כבדים ולכן חשבתי על ה8600 כאופציה טובה להשארה . אבל שחשבתי שוב ולהוסיף 360 שקל על כרטיס טוב וחדש גם נשמע טוב . המשחקים : פיפא\פרו 2011 , משחקי אסטרטגיה כמו הירוס החדש שיצא וכו' .. ואם אני לא טועה המסך שלי הוא 17 אינץ דיי ישן שתומך עד 1280 או …
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים HD4850 של CLUB3D. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות(אין אחריות - החלפתי לקירור של AC) אז החלטתי להחליף אותו. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה ברמה שלו או יותר טוב, אבל בתקציב נורמאלי(בסביבות ה-700. אם יש משהו שטוב בהרבה, אפשר עד 800). לא משנה לי אם זה Nvidia או ATI. הכרטיס ישמש לרוב למשחקים ברמת Crysis או Call Of Duty או ברמה דומה. המערכת שלי בחתימה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה. זה הוא השרשור השני שאני פותח פה. אני באמת שבאמת לא בטוח שזה המקום הנכון לפתוח את השרשור הזה, אז אם זה לא המקום הנכון - אשמח לקבל ביקורת =] אז הבעיה שלי היא כזאת. מכיוון שאני חייל ואין לי את הכסף לקנות סופר-מחשב שיריץ משחקים כאלה, אך אני יכול להשקיע קצת כסף ב-HARDWARE. עכשיו הבעיה עצמה היא כזאת : כשאני רץ במשחק למקום כלשהו, קורה הרבה שהמסך פשוט נתקע, ואז משתחרר. ברגע שמופיעים הרבה אנשים במפה. או שהCLIENT מתחיל לטעון את השחקן האחר - יש לי גם FREEZE בסגנון. ברגע שיש אפקטים חזקים הכל גם נתקע. הנה קצת סקרינים של ה-HARDWARE שלי : כרטיס מסך : http://img408.imageshack.us/i/asdfasdfasdfasdf.gif/ כל השאר : http://img204.imageshack.us/i/zxcvasdf111.jpg/ BENCHMARK ב-AQUAM…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לLCD שבסלון באמצעות כבל DVI-HDMI. בעבר זה עבד, הייתי משנה בהגדרות הNVIDIA למצב CLONE והייתי רואה את המסך על גבי הטלוויזיה. עד שיום אחד זה פשוט לא עובד. מה שכן, ברגע שאני מחבר את הכבל, הוא מזהה את הLCD, ניתן לשנות למצב CLONE, ואפילו הוא מזהה שזו LG TV, ככה שהחיבור קיים. עם זאת, אין שידור של תמונה בכלל בטלוויזיה. הוא נשאר על מצב של 'אין אות' כאילו שלא מחובר שום מחשב בערוץ. כרטיס מסך NVIDIA 7600. מיואש! אשמח לעזרה. תודה מראש, תמיר.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-