עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by reviZor,

שלום אנשים אני כהרגלי כל שנתיים מחליף כרטיס מסך כרגע יש לי GTX 260 216SP של GAINWARD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש השאלה הנשאלת היא האם לקנות GTX 570 או כרטיס מסך של AMD דבר נוסף שאני כנראה יצתרך לקנות זה ספק כוח חדש אז אם תוכלו לייעץ לי על כרטיס מסך וספק כוח אני יודה לכם מאוד. נ.ב יש ברשותי שני מסכים DELL 2311U ככה שמדובר ברזולוציה HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בכל פעם שאני מריץ סרט בתוכנת המדיה splash pro אחרי כמה דקות של צפייה חלקה התוכנה נתקעת בליווי מסך בצבעים יפים ואחידים המכסים את כל המסך. הבעיה כבר קיימת לאורך הרבה עדכונים הן של התוכנה והן של הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהצבע (שמאוד מגוון ולפעמים הוא אפור, לפעמים ירוק ולפעמים אפילו תכלת) נעלם כתוב graphics adapter hang ואני צריך לפתוח task manager כדי לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש רק כדי שהסרט יתקע חמש דקות לאחר מכן. הטמפרטורה של הכרטיס מסך סבירה ביותר (בסביבות 40 מעלות ומקסימום של 60 במאמץ גבוה מאוד) והתקלה נוצרת גם כשיש בוסטים שונים של splash pro וגם כשהם כבויים (מי שמכיר את splash pro אמור להבין למה אני מתכוון). נתקלתי בבעיה הזאת בינתיים רק בתוכנה הזאת, אבל אני לא יודע …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RDS,

טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

לאחר יום וחצי בערך של שימוש הוא עשה בזזזז בזזזז ופתאום נכבה ויצא ריח מסריח מאחורה, הלכתי לKSP הביאו לי זיכוי של 1790 לקנות שם מה שאני רוצה, כמובן מסך, באסה דווקא עכשיו נראה שהם הפסיקו למכור את ה730B של סמסונג... חבל לי על הPOLYVIEW הייתה לו איכות מטורפת... נראה לי אני אקח עוד אחד.. KSP אמרו לי שאני המקרה הראשון שזה קורה להם D:

5. Started by MasterOr,

נהרס לי הFLATRON 776FM ששירת אותי כמה שנים טובות ותיקון הוא בסביבות ה400 שקל בלי אחריות, ככה שיותר משתלם כבר לקנות מסך חדש עם אחריות ל3 שנים.. אז ככה אני מחפש מסך עד 1000 שקל אבל מחפש משהו יותר בסביבת ה800 שקל ~ ראיתי בזיגזג את ה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=2408 שנראה די טוב אבל אין לי מושג בקשר לפרטים. מה אני יכול לבדוק? המסך הוא למשחקים ועובדת אינטרנט.. לא הזכרתי שאני מחפש 17"

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי FX5200 של גינוורד ובתפריט של גינוורד על הכרטיס (כרטיסיה פרפורמנס שאפשר להעלות שם את המהירויות שעון של הכרטיס) רשום שהזכרון הוא במהירות 266 (אפשר להעלות עד 400 ולהוריד על 250) והליבה היא במהירות 250 (אפשר להעלות רק עד 300) וראיתי פה אנשים עם אותו כרטיס שרושמים שהמהירות זכרון שלהם היא 400 בלי אוברקלוק. עבדו עלי?? ד"א, בתפריט של הפילטרים אני שם את זה על application controlled, מה זה אומר? ומה זה פילטרים ANSITROPIC?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום לכולם, אני לפני קניה של כרטיס מסך חדש. יש לי 3 מסכים ואני ארצה לעבור עם הamd eyefinity כדי לשחק על שלושתם. השאלה שלי היא איזה מכרטיסי המסך עדיף? יש בPLONTER את הSapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC ב750ש"ח(יד שניה) ויש את הSapphire R9 290 4GB GDDR5 ב950ש"ח(יד שניה) השאלה היא מבין הדגמים האלה, האם ה290 שווה 200ש"ח תוספת? למרות שהוא לא בOC ועם הקירור סטוק? אשמח לעזרתכם, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

שלום לכל באי הפורום לפני חודש בדיוק הלך לעולמו המחשב הקודם שלי, ומאז אני משוטט באינטרנט כדי להתעדכן בטכנולוגיות החדשות. ויום אחד הגעתי לכאן, מעולם לא ראיתי אתר מקיף כל כך למחשבים בשפת הקודש וכאן אני רוצה להביע את תודתי למקימי האתר. לאחר שעיינתי במיפרטים המפורסמים כאן בניתי לי את המחשב שאני הולך לקנות אבל יש לי שאלה לגבי ה-DIRECTX-10 הבנתי שאין עדיין כרטיסים שתומכים ב-10, אז אולי כדאי לחכות? מה לגבי RADEON X1950PRO הוא לא תומך ? אם שלאה זו או דומות לה כבר נשאלו ולא ראיתי אז סליחה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BaR151,

שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים (הוא עבר פה ושם שידרוגים לא רציניים) והגיע הזמן להחזיר אותו למסלול של היום אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ לי BF3 בקלות. עכשיו, יש לי 1000 שקל -+ ואני לא יודע על מה ללכת, AMD או Nvidia.. כרגע המערכת שלי היא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GH.z AMD Radeon HD 5770 4 Kingston gb תודה רבה ושיהיה שבוע טוב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מצטער שאני מבלבל לכם ת'מוח, אבל אני מתלבט בין כרטיסים רבים. אתם צריכים לעשות דיון כרטיסי AGP מומלצים. האפיק עדיין חי. אני מתלבט בין X850PRO ו6800GS. בהתחלה חשבתי על 7800GS, אבל הוא פשוט יקר מידי. אז צמצמתי את הבחירה לכרטיסים הבאים: 6800GS עולה 1200 ש"ח ב-Isracomp תוצרת Palit. X850PRO עולה 1300 ש"ח בנועה מחשבים תוצרת connect3d. בעתיד צפוי גם לצאת 7600GT לאפיק AGP. הבנתי שהוא חזק יותר משני הכרטיסים שציינתי. כמה הוא יעלה בארץ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, זקוק לעצתכם בקנייה של כרטיס מסך מדגם Radeon 4830. אני מתלבט בין 2 חברות : SAPPHIRE HD 4830 512MB GDDR3 PCI-E או ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 ל ASUS יש יתרון קטן במהירות השעון (1GHZ) כנגד 900MHZ של SAPPHIRE וכמו כן הקירור שלהם אמור להיות חזק, לפי ASUS כמובן. העניין הוא ה SAPPHIRE עולה 715 ש"ח ואת ה ASUS אני יכול להשיג ב 800. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח פחות או יותר בשביל ASUS ? כמו-כן, יש לי ספק כוח 400WATT של חברת ZUMAX נראה לי, קניתי אותו לפני שנתיים, אני מאמין שהוא ישרוד את הכרטיס מסך הזה, אני לא מתכוון להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות או משהו, יש לי מסך CRT ישן 17", אז אני גם לא יכול להריץ רזולוציות גבוהות. האם אני צודק בכך שהספק יספיק לי ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by VXZISTER,

אהלן, יש ברשותי כרגע כרטיס מסך RADEON 9600 256MB ואני מודע לזה שהוא די חלש יחסית לכרטיסים שיש כיום בשוק ואני מתכנן לשדרג למשו יותר טוב התקציב שלי זה משו בין 300-600 ש''ח אם יש משו ב300 והוא לא בהרבה פחות טוב אז אני מעדיף אותו כי אני קצת קצר בכסף כרגע מפרט המחשב שלי: לוח אם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-vsta RAM 1GB DDR 400 מעבד PENTIUM D 2.8 915+ ספק 500W MAX הציעו לי לקנות את הRADEON HD 3650 512MB הוא עולה רק 300 ש''ח לכן רציתי שתציעו לי אם יש משו יותר רציני שהמחשב שלי יסחב ולא יהיה צואר בקבוק ועוד שאלה בקשר לזכרון RAM יש לי כרגע 1GB DDR 400 אבל יש לי אפשרות לDDR 2 בלוח אם מה יותר טוב להוסיף ג'יגה לDDR 400 שיהיה 2GB או לקנות כבר DDR 2 1GB תודה לעו…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by a_halachmi,

האם GeForce FX 5500 הוא כרטיס טוב?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bennnn,

שלום,כיום יש לי 5850 אותו רכשתי לפני כ 10 חודשים. הכל עובד על ההגדרות הכי גבהות ואין בעייה,אבל, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 5970 2 גיגה חדשמחול בלי אחריות ב 2000 שח בערך(אחריות בחול) האם שווה למכור את הכרטיס ולשדרג? לעתיד?או בכלל לחכות ש ה 580 -מחירו יירד? או בכלל לחכות לשדרג ל 6970 בעתיד אני כבר מבולבל..פשוט כי אני חושב על העתיד קרייסיס 2 וו,אני לא מתפשר על שום הגדרה גרפית במשחקים. מעין פטיש בראש,שצריך שהכל יהיה על ההכי גבוה. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. נתונים חדשים שעלו למאגר תוכנת ה-GPU-Z הפופולרית מספקים לנו, לכאורה, היכרות ראשונה עם ליבת ה-GM210 - זו שתנצל את מלוא הפוטנציאל של ארכיטקטורת המקסוול לביצועים חסרי תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%99%d7%98%d7%90%d7%9f-%d7%a9%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by User_Name,

1) באתר נאמר שלכרטיס הזה יש בעיה עם ה AGPx8 שלו. האם זה נכון? 2) הלוח אם שלי תומך בAGPx2\4, האם הכרטיס יכול לעבוד בAGPx8? 3) יש לי מעבד P4 1700Mhz, האם לכרטיס יהיה בעיה להריץ משחקים באופן חלק? 4) ראיתי בחניות מסוימות את הכרטיס, הכי זול שראיתי הוא הכרטיס של ATI, שמחירו 2280 ש"ח. יש הבדל בביצועים בכרטיס זה של חברות אחרות כמו Hercules או Gigabyte? מחירו של Hercules הוא 2700 ש"ח !!! 5) האם אתם מרוצים מהכרטיס, דרייברים ומשחקים שעובדים עליו? בבקשה ענו לי כי אני רוצה לקנות אותו וברור לי שלא יגידו לי בחנות אם יש לו בעיות/ מגרעות. תודה מראש, שלומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Saliman,

הנה מאמר שנכתב ב- Inquirer, שמסכם בדיוק איפה עומדות חברות ATI ו- nVIDIA, ובעיקר שם דגש על למה ל- ATI כדאי מאוד להתעורר לפני שהיא תגיע למצב של 3DFX שהתפרקה. ולכל מי ששקל אי פעם להמליץ על כרטיסי הדור ה"חדש" של ATI, אולי עכשיו תחשבו אחרת... :\ נ.ב. אני לא פאן בוי של אנווידיה או משהו, אבל כדאי שתשימו לב לזה... http://www.theinquirer.net/?article=18029

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by איתמר,

העכבר שלי כל הזמן נעלם לתוך הצד הימני של המחשב שאני מזיז לשם את העכבר הוא נכנס פנימה ולא רואים אותו ועכשיו זה גם פוגע לי במשחקים בזמן שאני משחק Command & Conquer 3 Tiberium Wars העכבר גם נעלם ואני לא יכול לזוז ימינה רק באפשרות החיצים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. החלטתי לוותר על הO\C, בגלל שממש אין לי כוח לקירור וחבריו. אז אני נוטה על MSI GEFORCE4 TI 4200 64MB. שווה עוגיה? אני מתכוון כנראה לקנות עוד שנתיים כרטיס חדש..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shahar91,

התחילו לי בעיות במשחקים במחשב לפני איזה שבועים ואין לי מושג למה זה התחיל עם COD4 כשאני משחק במולטיפלייר ואז המשיך גם כשהתקנתי משחקים נוספים. היו לי בעיות עם חלק מהמשחקים במחשב לפני זה אבל אחרי שפירמטי את המחשב הכול הסתדר לפני הפירמוט COD4 עשה לי בעיות במשך יומים ואז עבר עכשיו אחרי הפירמוט זה לא עובר ואפילו יותר גרוע. ניסיתי ניקויים למחשב, הציעו לי להשתמש בRegistryBooster 2 שמסדר בעיות/תקלות במחשב והוא לא מסדר לי שום דבר שקשור למשחקים יכול להיות שהתחילן לי בעיות בכרטיס מסך ?? מה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אחת הקלאסיקות של כל הזמנים, זוכר עצמי אז בגיל שעדיין משחק במחשב בשעות הלילה הקטנות אחרי יום העבודה והלימודים המתישים, ולראות מה הם הצליחו לשנות רק בזכות RT. אין מילים. מחכה שזה יעשה לסטנדרט בכותרי משחק וסימולטורים, וכמה שיותר מהר:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

ראיתי באחד הנושאים בפורום (בהשוואה בין ה- Gigabyte RADEON 9200SE 128MB לבין ה- Geforce 4 mmx400 128), שאפשר לקנות את Grfoorce TI4200 ב-600 שקל אם זה נכון אז מי שרשם את זה שישלח לי בבקשה קישור לאתר תודה מראש... :-*

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yonatan.mendelson,

תדר מוגדל, מחיר מוגדל - וגם הרבה יותר הספק שנצרך: כרטיסי ה-Radeon RX 590 מושקים באופן רשמי בכל מקום לכתבה

25. Started by bora-aa,

הכרטיס מיועד למשחקים יותר נכון למשחק אחד בעיקר Americas Army ועוד כמה משחקים אבל זה בעיקר טוב אז תנו בהצעות תנו את שם הכרטיס ושם החברה תודה. המחשב שלי הוא 3.0ghz 512 RAM מעבד של Intel לוח אם של MSI זהו.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים