כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
innoVISION gf-4 mx440 קיבלתי 1900 נקודות 1024X768 32BIT זה נראה לכם הגיוני,עם הודו שלי כיבלתי יותר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך gtx560 ti קניתי אותו לא מיזמן מיד 2 חברתי אותו התקנתי דרייבר ולאחר כמה שעות בערך מחשב ניתקע עושה תמסך הכחול הזה..(פתרון רק ריסט) ישר הבנתי שזה בגלל זה נסיתי להתקין דרייבר אחר עד שמצאתי תדרייבר 314 גירסה שהיא לא תוקעת תמחשב ועושה תמסך הכחול.. אבל מה שכן כל גירסה מעל 314 כן תוקעת תמחשב.. מישהו חווה תבעיה הזו ויודע פתרון לזה? נ.ב האמת שאני בטיפול איתם דרך האיימל הם מנסים להבין מימה זה ניגרם שלחתי להם קבצי dmp כמו שבקשו כניראה לאתר תבעיה אבל בכל זאת גמלא קשה לי עם האנגלית ואולי מישהו חווה תבעיה הזו ויש פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביטלתי את הvsync בכל משחק וגם בnvidia control panel ומשום מה הFPS עדיין תקוע על 65. i7 6700k, gtx 1070. דרייבר 373.06. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד i7 4790 8gb ram לוח gigabyte h97-d3h וספק antec 750 אני חושש לגבי הלוח שהוא לא מתאים.. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי ככה בהגדרות יש לי את אלה.. אגב יש לי מובנה של אינטל 950 עכשו שמעו שאני מריץ פיפא זז חלק יענו לא נתקע אבל התחושה היא לא חלקות מלאה.. אז אתמול שיחחקתי בהגדרות וזה היה חלק ואז אחרי זה שיחקתי שוב בהגדרות ונהרס..חחח אז תגידו לי מה מומלץ בשבילי.. אגב יש לכ.מסך 224 מגה של זכרון.. היפוך אסינכרוני:מופעל\כבוי מאגר משולש:מופעל\כבוי מדיניות היפוך:היפוך עומק סיביות של מאגר עומק:ברירת מחדל\כבוי\מופעל אל דחיסת מרקם S3TC:מופעל\כבוי אלץ דחיסת FXT1 : מופעל\כבוי טביעת רגל של זיכרון מנהל התקן:נמוך\רגיל\גבוה סינון לא איזוטרפי:בקרת ישום\מופעל\כבוי זהו.. תגידו לי מה לעשות בכל אחד[= תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום לפני חודש בדיוק הלך לעולמו המחשב הקודם שלי, ומאז אני משוטט באינטרנט כדי להתעדכן בטכנולוגיות החדשות. ויום אחד הגעתי לכאן, מעולם לא ראיתי אתר מקיף כל כך למחשבים בשפת הקודש וכאן אני רוצה להביע את תודתי למקימי האתר. לאחר שעיינתי במיפרטים המפורסמים כאן בניתי לי את המחשב שאני הולך לקנות אבל יש לי שאלה לגבי ה-DIRECTX-10 הבנתי שאין עדיין כרטיסים שתומכים ב-10, אז אולי כדאי לחכות? מה לגבי RADEON X1950PRO הוא לא תומך ? אם שלאה זו או דומות לה כבר נשאלו ולא ראיתי אז סליחה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי X800GTO והחפתי ל7600GT אחרי שהיתיעצתי איתכם אבל אחרי שבדקתי את הכרטיס הוא חלש מאוד!! עם ה800GTO ב3DMark05 קיבלתי 4300 ועם ה7600GT אני מקבל רק 5000 התקנתי את הדריברים החדשים ביותר מי האתר של NVIDIA אבל כלום אין שינוי זה התוצאה שאני אמור לקבל? מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? P4 3.3 1G RAM זה AGP
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 5800, במחיר הזה אפשר כבר לקחת 2 GTX
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נראה לי שכדי שגם אתם תראו את זה: http://www.bit-tech.net/gaming/2005/09/21/lost_coast_benchmark/1.html אל תפספסו תמונות ברזולוציה מטורפת ובעמוד השני סרט הדמיה קצר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 המסכים הנ"לל סמסונג lg ו nu tech יש 8 m/s ל lg וסמסונג יש יציאת דיויאי ולשלישי אין עד כמה זה חשוב והעם אני יכול להסתדר בלי זה סמסונג עולה 1759 lg 1755 nu tech 1388 מבחינת אחריות סמסונג ממש על הפנים בעוד של 2 האחרים אחריות טובה אז איזה כדאי לי לקנות? אולי יש דגם אחר שאתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפרטים נוספים!! http://www.tomshardware.com/hardnews/20041216_115811.html לפי מה שהם טוענים הכרטסי מוציא 14.5K ב-3DMARK03 שזה יותר מ-X850XTPE ויותר מ-6800U!! הכרטיס הזה הוא אם שני ליבות שכל אחת אם 128MB DDR3 ו-128BIT קיצר מה דעתכם? זה יצא כזה בפתאומיות וואלה כל השוק הישתגע חבל על הזמן מאז מהפכת R300
-
אם אפילו שקלתם לקנות את המסך הזה, שמחשבה זו לא תעבור אצלכם שוב!!!!! אני התפתיתי לנתונים המעולים שנכתבו באתר של החברה וקניתי את המסך אך הבן-דוד שלי הראה לי את הבעיה הרצינית במסך.... שני קווים מאונכים שמפריעים מאוד (אם לא תראו אותם על ההתחלה הם יפריעו אחרי עבודה ממושכת) הבעיה נוצרה מצורת היצור של המסך, הוא מורכב משלוש חתיכות שהחיבורים ביניהם גורמים לשני קווים על המסך, אז אני ממליץ בחום שלא לקנות את המסך.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי עוד קצת אחרי הת'רד הקודם והגעתי לSamsung SyncMaster 753DFX - גם זול וגם נראה טוב מה זאת השפורפרת הזאת, DynaFlatX? אם יש עוד מסכים בטווח מחירים הזה, יהיה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 4 ti4200 128M ואני קצת מתקשה להחליט מאיזו חברה לקנות : 995 ש"ח - Chaintech 1090 ש"ח - MSI 1190 ש"ח - Leadtek 1270 ש"ח - Gainward 1281 ש"ח - SUMA אני לא הולך לבצע O/C בכלל (אולי בעתיד), לא מעניין אותי VIVO וחשוב לי יותר זמן של אחריות, מחיר (כל עוד הביצועים פחות או יותר אותו דבר), לכן מה אתם ממליצים מתוכם ? בכל החנויות שחיפשתי באינטרנט, לא מצאתי איזכור לזמני אחריות של המוצרים הללו, יש לכם מושג ? מוצא חן בעיני שMSI מביאים ממיר מDVI לVGA (ככה אני יכול לחבר שני מסכים רגילים), האחרים אני לא בטוח. תודה, שי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום אני קם בבוקר וקולט קטע במסך שהצבעים בו מעוותים. אני מסתכל יותר טוב וקולט מלא שריטות על המסך, ולא רק באיזור אחד... זה או המנקה עשה או אחיין שלי, בכל מקרה, אין לי איך להוכיח כלום... רציתי לדעת אם יש דרך להעלים אותם או אם האחריות מכסה כזה דבר... נ.ב. אחריות על מסכים היא בדר"כ 3 שנים, נכון? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם ! כפי שהכותרת מרמזת אני עומד לקנות ראדון 9500 פרו אבל לפני כן יש לי כמה וכמה שאלות... א.האם הקירור של הרקולס טוב בהרבה משל ספיר? ב.אם המהרתם את הראדון שלכם כמה הצלחתם להגיע ושל איזה חברה הוא ג.האם אתם מרוצים מהביצועים של הראדון שלכם ד. של איזה חברה הזכרונות של ראדון 9500 פרו של ספיר ואיזה של הרקולס ה.האם בכלל עדיף לי לחכות שבוע שבועיים כדי שמחירים ירדו ואז לקנות אותו! תודה לכל העונים הערות והארות יתקלו בברכה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 6950 ורוצים לקנות לי מתנה... מה אומרים להוסיף 6950 נוסף או כבר לקחת 7850 אחד??? חבל לי על הכרטיס שיש לי.. אגב 6950 בקרוספייר שווה ערך לכרטיס נגיד ששויו כיום 2000??? 670 ךצורך העניין?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב בתקציב של כ6,000 שקלים, לא התעסקתי מזמן עם חומרה, תכננתי לקנות את הלהיט של היום, SLI של כרטיסים גראפיים למקסימום ביצועים, ועכשיו ראיתי שלפי מה שנאמר, בכל SLI יש מה שנקרא Microstuttering שמוריד את הביצועים בכ50%. ואין פתרון! אז מה עושים? מחכים לדור חדש של כרטיסי מסך או קונים כרטיס מסך אחד חזק? או שיצא תיקון לזה בקרוב? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור יש לי כרטיס bfg GTX260 עם OC מהמפעל וקירור מים (כן, אני יודע שהם נסגרו :'() לא מזמן קניתי מסך לד 46" וחיברתי את המסך טלויזיה ביחד עם המסך מחשב 24" במצב CLONE. כל התנועות נראות בSLOW MOTION ואילו כל אחד מהמסכים מחובר בנפרד מראה מצוין ללא איטיות. יש לי לוח עם הכנה ל-SLI והשאלה היא : האם להחליף את הכרטיס הקיים למשהו יותר חזק ומודרני או להוסיף עוד כרטיס זהה? תקציב לא קריטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א.מה כדאי יותר לקנות בהנחה שהתקציב עד 2400 שקל? saphire hd3870x2 או evga 8800 gts 512mb ssc\ko\standart. ב.האם ה8800 תומך DX10.1 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב.. היום הרצתי בדיקה של 3DMark06 [בזמן שעוד תוכניות פעלו ברקע...] זה הריץ את הבדיקות... ובסוף קיבלתי ציון כל כך עלוב של 253 נקודות... איך יכול להיות ציון כל כך נמוך?! פעם הרצתי 3DMark05 ויצא לי משהו כמו 8000 נקודות!!! יש לציין שהבדיקות זזו כל כך לאט! בערך 1 FPS !!!! הנה המערכת: מעבד Intel Pentium 4 3.2 GHZ זיכרון 512 מ"ב 80GB HD ATI Radeon 300X Series כן אני יודע, המחשב לא הכי טוב שבעולם... אבל הוא בסדר... למה קיבלתי תוצאה כל כך נמוכה ובדיקה היתה בFPS כל כך נמוך?!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו. פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%. אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה. שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל. והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה. מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם. ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v .. הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!! תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! התחילו לי היום קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך - GTX570 מקבל הודעה שהדריבר קרס ושחזר את עצמו בהצלחה... וכמובן זה חוזר על עצמו כל כמה דקות.. קורה כמעט בכל המשחקים... טמפרטורת תקנות הכל תקין. הבעיה הייתה לי כבר בעבר והכרטיס נלקח לתיקון בKSP עבר ניקוי יסודי וחזר עובד כמו חדש.. נראה לי שזה אותה בעיה כמו פעם אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחת הקלאסיקות של כל הזמנים, זוכר עצמי אז בגיל שעדיין משחק במחשב בשעות הלילה הקטנות אחרי יום העבודה והלימודים המתישים, ולראות מה הם הצליחו לשנות רק בזכות RT. אין מילים. מחכה שזה יעשה לסטנדרט בכותרי משחק וסימולטורים, וכמה שיותר מהר:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-