כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום ראיתי שכיום ניתן לקנות כרטיס פיזיקה PhysX במחירים מצחיקים של 40-50 דולר חדשים אם זה של BFG או ASUS. רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס כזה למרות שבכרטיס המסך שלי כבר מובנת הטכנולוגיה PhysX, האם זה יוסיף מבחינה גרפית משהו שלא קיים בכרטיס המסך שלי..? תודה, שגב.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ATI GIGABYTE 8500LE 128MB ואני פשוט לא מצליח למצוא את זה בשום חנות שאני מכיר .... בבקשה עיזרו לי :-\ (ועל תמחקו את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת בבקשה) תודה לכם מראש מקווה שתעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לדעת מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל נא לשים לב שזה DCII נתונים : http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/#specifications יתרונות / חסרונות ובבקשה מכם נא לא להציע לי על כרטיסים של ATI רק פשוט מה אתם יודעים לגבי הכרטיס תמונות --- אשמח אם מישהו יודע לגבי הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, במסגרת חיפושי אחר כרטיס נתקלתי בכרטיס הנ"ל. הוא עולה 780 ש"ח בגולד-טופ ובא עם זכרונות 1.4ns שניתן להמהיר למהירות של 1300Mhz (וגם יותר) וליבה במהירות 575, עם קירור של זלמן. בכל מקרה לפי מה שאני מבין זה פחות או יותר x1600 xt..... בהתחלה חשבתי ללכת על 7600GT- אבל הכרטיס הזה עולה 500 שקל פחות... בשביל 500 שקל אני מוכן להתפשר על הביצועים (מה גם שבתכלס פשוט אין לי הרבה זמן לשחק במחשב). השאלה היא עד כמה אני אתפשר- האם הביצועים יהיו נמוכים בהרבה? האם הכרטיס יאפשר לי להנות ממשחקים חדשים על רזולוציה כמו 1280x1024 (אני רוצה לקנות מסך LCD לכן אני מתחשב ברז' זו בלבד) על פרטים בינונים-גבוהים? (נגיד, oblivion, quake4, fear, cod2) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיעשו הרחבת זיכרון מ-64 ל-128 רגיל ,מה בדיוק הבעייה סליחה על הבורות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש בזמן הקרוב אז אני מבקש המלצות. האם כדאי לקנות מסך "19 או להסתפק ב"17? התקציב הוא כ-1500 למסך "17 וכ-2300 למסך "19 איזה מסכים מומלצים ואיפה הכי כדאי לקנות (אני גר בירושלים)? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך או להוסיף עוד אחד מיד שניה ולסיים את ההוצאה בהרבה פחות כסף אבל האמת שלא בא לי את הרעש של הכרטיס הזה , אודה להמלצות עד1000₪ לכרטיס עבור מסף 28 ברזולוציה fhd . מעבד q9550 6 gb ram ספק כוח swiftech 600w. לוח x38 משחק בעיקר fps
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי עוד קצת אחרי הת'רד הקודם והגעתי לSamsung SyncMaster 753DFX - גם זול וגם נראה טוב מה זאת השפורפרת הזאת, DynaFlatX? אם יש עוד מסכים בטווח מחירים הזה, יהיה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לו יציאה שמתחברת אליה בוקסה קטנה כזאת עם חיבורי S-Video ו-RGB. חיברתי אל היציאת S-Video מתאם ל-RCA ומהמתאם כבל ישיר אל הטלוויזיה, ככה שהשרשרת שלי היא: מחשב: יציאה לא מוכרת מכרטיס המסך--> S-Video --> RCA --> טלוויזיה בכל מקרה אני קולט סיגנל בטלוויזיה אבל הוא שחור-לבן ועם גלים מרצדים. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שראיתי, בטלוויזיה, בכ. מסך, כלום לא עזר. אין לי דרך אחרת לחבר ולקצר את השרשרת לפי מה שאני יודע... מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם :'( יום אחד לא הבנתי למה המחשב שלי כל הזמן קופא, במיוחד תחת משחקים כבדים. היום הסתכלתי ונוכחתי לדעת. :'( :'( :'( המאורר של ה ATI RADEON 9800 (original)OEM הפסיק לעבוד..... אפילו שנכנסתי לאתר הזה עכשיו המחשב מתחיל לקפוא... המצב עגום (אני נמצא על המחשב השני) הסיבה: ? אין לי מושג, אולי בלאי, קניתי אותו לפני שנה וכמה חודשים. אני ממש זקוק לעזרתכם. איני יודע אם אני יכול לתקן את זה לבד (אולי עם הלחמה או משהו) או מי היצרן, אני קצת אבוד. וד"א, ניקתי עם אויר את האבק, חיברתי שוב ועדיין לא עובד. אודה לכם על תשובה מהירה. ביי :-\ :'(
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך. לעבודה על 3DSMAX 2011/2012 המערכת שאני בונה מבוססת על מעבד 2600K זכרון בנפח 12GB, לוח P8P67 PRO, ומערכת הפעלה 64BIT אני יודע שהכרטיס מסך לא אחראי על מהירות הרנדור, אבל הסצנות שלי כבדות עם מיליוני פוליגונים, לכן חשוב לי שמעבר בין חלונות, ו"הזזת" וז"זום" בסצנה תתבצע כמה שיותר מהר.....כמובן בהתאם למחיר הכרטיס. אני מחפש כרטיס בין 1000-2000 ש"ח כאשר כמובן התנאי להוציא 2000 ש"J רק שזה יצדיק לעומת כרטיס שעלותו 1000 ש"ח. לדוגמא הציעו לי את הGTX570 שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח. והאם לייעוד שלי ( עבודה בלבד) לא יספיק ה GTX 460 - עד 1000 ש"ח? לעומת זה אולי כדאי לי ללכת על הQUADRO הפשוטים? 600/580? שעולים עד 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו מהתחום יוכל להאיר את עיניי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובבקשה אם ראיתם אז לתת את השם של החנות כי אני באמת רוצה לקנות.....
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.retel.dk/showreview.php?id=3&page=8 ותעבירו קדימה עמודים אני לא בטוח אם הגראפים ממש מדוייקים כי אפשר לראות שהרדאון 8500 כמעט שווה לTI500, אז זה יכול להגיד שהדרייברים שמשתמשים בהם שם לא מעודכנים (לפחות של ATI) ועוד משהו שחבל שלא עשו זה בדיקה אם AA גבוה, אז הR300 היה מראה את מלוא הכוח ;D
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, אז ככה אני רוצה לרכוש כרטיס מסך משהו למשחקים אבל לא צריך להשתגע בעיקרון עד 1K המערכת שלי הינה - G620 ASRock h61 u3s3 ddr3 8gb 1333 אשמח בעיקרון גם בפוסט זה להמלצה על "ספק כוח" איכותי שיעמוד עם הכרטיס שתציעו לי. לגבי הכרטיס אני לא מתכנן להריץ ברמה גבוהה כי זה מחשב זמני אז אם יש כרגע כרטיסים לא מחייב מהחדשים שעובדים ברמה טובה אשמח להצעות!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיף קצת פחות . פשוט הכרטיס מסך הקודם שלי - WinFast PX7900 GT TDH נדפק (מראה פסים אדומים על הצג) בקיצור קיבלתי זיכוי . אפשר המלצה לכרטיס מסך טוב עד 2000 שקל תומך DX10 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : WinFast PX8800 GTS TDH 640 MB
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בX1900 ושמתי לב במשחקים שכאשר אני מפעיל את פונקציית הSM3 בהגדרות, מתבטלת לי אפשרות הANTI ALIASING, מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקילו אותי בבעיה חיפשתי כרטיס מסך חזק אבל יש לי בעיה להשוות בין הכרטיסים והיכולות שלהם. אצל ATI הציעו לי 4 כרטיסים שאני לא מצליח להשוות בין היכולות שלהם ומה הכי משתלם: 5870 1G 6790 1G/2G 6950 1G 6870 1G ואז גיליתי שיש עוד כרטיס של NV שהוא בטווח מחירים ואין לי מושג מה היכולות שלו: 550 Ti אז מישהו מוכן להסביר לי מההבדל בין הכרטיסים? איך לדרג אותם (משתלם - לא משתלם) ומה ההבדל בין 1G ל2G יעשה, האם לדוגמא כרטיס 6790 2G יהיה עדיף של 5870 1G? תודה מראש, קונה מבולבל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש מה לשפר ללא OC את התוצאה ? מפרט המחשב רשום בחתימה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי בהמלצתכם ה7600GT XXX של XFX... שמתי לב שיש קצת הבדלים באיכיות של הצבעים מהכרטיס הקודם שלי הX550 של ATI.. האם בגדול יש הבדלים או שאני רק מדמיין?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי באנצ'ים ולא מצאתי שום דבר שיספק לי תשובה, אני מתכנן לקנות NVIDIA SURROUND בעיקר לסימולטור FSX שהוא סימולטור שדורש מפלצת כדי שהכל ירוץ חלק.... השאלה אם 570GTX SLI יוכל לסחוב ברזולוציה המטורפת הזאת? אני די בהתלבטויות....אשמח לעזרה.... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה מאמר שנכתב ב- Inquirer, שמסכם בדיוק איפה עומדות חברות ATI ו- nVIDIA, ובעיקר שם דגש על למה ל- ATI כדאי מאוד להתעורר לפני שהיא תגיע למצב של 3DFX שהתפרקה. ולכל מי ששקל אי פעם להמליץ על כרטיסי הדור ה"חדש" של ATI, אולי עכשיו תחשבו אחרת... :\ נ.ב. אני לא פאן בוי של אנווידיה או משהו, אבל כדאי שתשימו לב לזה... http://www.theinquirer.net/?article=18029
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער שאני מבלבל לכם ת'מוח, אבל אני מתלבט בין כרטיסים רבים. אתם צריכים לעשות דיון כרטיסי AGP מומלצים. האפיק עדיין חי. אני מתלבט בין X850PRO ו6800GS. בהתחלה חשבתי על 7800GS, אבל הוא פשוט יקר מידי. אז צמצמתי את הבחירה לכרטיסים הבאים: 6800GS עולה 1200 ש"ח ב-Isracomp תוצרת Palit. X850PRO עולה 1300 ש"ח בנועה מחשבים תוצרת connect3d. בעתיד צפוי גם לצאת 7600GT לאפיק AGP. הבנתי שהוא חזק יותר משני הכרטיסים שציינתי. כמה הוא יעלה בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שמתי לב שמצויי על חלק מכרטיסיי דבר הנקרא "VIVO"..... אז קודם כל מה זה בכלל ראשי התיבות VIVO? ומה הVIVO עוזר לכרטיס מסך? תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אין לי כרטיס מסך בכלל ואני מחפש אחד בשביל משחקים כמו generals zero hour age of empires red alert 3 וכו' משהו יכול להמליץ לי על אחד טוב בשביל המשחקים האלה??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-