כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אז ככה נשרף לי הhd4850 . בינתיים אני גולש סתם עם כרטיס ג'יפה כזה. אני מחפש כרטיס שישמש אותי לשימושים רגילים ולסרטי hd , הכרטיס הקודם היה מחובר עם כבל hdmi לlcd זאת אומרת שאני צריך שיהיו לי שני יציאות בכרטיס, אחת לטלוויזיה ואחת למסך מחשב שהגודל שלו הוא 22 אינץ' של סמסונג. אין לי כוונה לשחק במשחקים וכאלה, רק סרטים,סדרות ושימוש יומי באינטרנט. המפרט שלי המחשב שלי הוא כזה: מעבד e8400 לוח אם של גיג'ה בייט ga p31 ds3l 2 ג'יגה זיכרון וספק כוח של 450 וואט, שכחתי איזה חברה אבל לא ג'נרית כל כך. בכל אופן האם הספק אמור לסחוב את כל זה? יכול להיות שהכרטיס נשרף בגלל הספק? מחכה להמלצה, מעדיף מחנויות כמו ksp ivory שקרובות לי לבית אבל לא חייב. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, קניתי עכשיו טלוויזית HD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב בשביל לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך ישן, GEFORCE 8600GT. יש לי כמה שאלות: כדי לראות תוכן HD אני חייב שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI? או שאני יכול גם עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי לראות תוכני HD? במידה ואני באמת צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לכם המלצה בשבילי? אני לא משחק משחקים, אני רק רוצה לראות תכני FULL HD חלק. תודה מראש, טום.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי לפני כחודש השארתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473805.0 ואחרי קצת שיטוט בפורום ובמדור מפרטי מחשב החלטתי ללכת על הכרטיס הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GVR-5450G1&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם הבחירה בסדר? או שעדיף לי לקחת משהו מתקדם יותר\פחות? התקציב הוא סביב ה350 ש"ח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!! אני רוצה ליקנות את הכרטיס ATI HD 5770 אני רוצה אותו בשביל גשאמינג אני צריך לדעת אם הוא מתאים למארז שלי או לא ואם לא אז איזה כרטיס מהסדרה אני יכול ליקנות במקום מעבד:intel core 2 dou E7400 לוח אם: Gigabyte g31m-S2L והכרטיס מסך שאני משתמש היום הוא nvidia 9500gt
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הכרטיס יחד עם מערכת שלמה הכוללת I5 760 + Gigabyte GA-P55-US3L אמורים להגיע אליי מrsm . השאלות הם כאלו : 1. הרבה קנו את הכרטיס הזה והרבה הליצו עליו מישהו שקנה יכול להגיד כמה הוא חם כמה חשמל צורך וכו' ? .2. הלוח שלי תומך בקרוספייר הכוונה שיש בו 2 כרטיסי מסך , השאלה שלי האם יש אפשרות להשאיר לשים באחד מהם 8600GT לדבר הזה שנקרא פיזיקס ? 3. מישהו ששה לו אוברקלוק כבר בגירסאת הוור איקס ?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג לאחי את מחשבו בין ה 5, חלק מהשידרוג יכלול החלפת ה 6800GS המזדקן במשהו שיוכל להריץ סרטים ב FHD, ברמת העיקרון אחי אינו גיימר או משהו שמתקרב לגיימר אך עקב מחירו האטרקטיבי של הHD4890 אני שוקל לקחת אותו, כך שאם יחפוץ יוכל לשחק. הבעיה היא שהמחשב ישן ואין לי מושג אם החומרה הקיימת תסרס את הכרטיס באופן משמעותי, רזולוצית המסך היא 1280X1024 יתכן ויוחלף המסך בשנה\שנה וחצי הקרובות מפרט המחשב Intel® Pentium® 4 Processor 630 - http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478 GA-8I945P-G-RH - http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-8i945p-g-rh.html - ספק כח Chieftec GPS-550AB-A http://www.yycase.com/psu_atx22-550ab.htm יתכן וזה אותו ספר של דלתה http://www.delta.com.tw/…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס מסך כי התפסן של המאוור השתחרר והמאוורר נפל ובגלל זה הוא נשרף...... לא ממשים לי אחריות ואין החזר כי ניסיתי להחזיר את הפלסטיק בעצמי.. בכל מקרה כנראה שאצטרך לקנות חדש מה אתם אומרים מבחינת ביצועים מה עדיף : PA240G1D5 PALIT GT240 1G D5 2 Years PEGx16 GT240 128Bit 1GB DDR5 PA240G1D5SC PALIT GT240 1G D5 SONIC 2 Years PEG16 GT240 128Bit 1GB DDR5 GVN240-G1C GIGABYTE GV-N240OC-1GI 3 Years PEGx16 GT240 128Bit 1GB DDR3 ?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
כרגע מחוברים שני מסכים וטלוויזיה. כשאני עובד אז השני מסכים מאוד עוזרים לי אבל לפעמים אני רוצה לראות סרט או סדרה במקביל. איך שזה עכשיו אני צריך לבחור בין המסך השני או הטלוויזיה וזה מגביל אותי. מה האופציות שלי בעניין ?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב שמעו אני לא מבין בכרטיס מסך בכלל ואני צריך להחליף את שלי במשהו יותר חדיש בשביל משחקי מחשב.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות משחקים חדשים כמו: combat arms counter strike ועוד אבל שגם משחקים יותר חדשים שיצאו בקרוב יעבדו עליו.... אז יש למישהו הצעה משהו זול ושיעבדו בו המשחקים הכי חדשים...??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כיום זה המפרט הקיים: מעבד AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz כרטיס מסך NVidia 8600 GT 2 ג'יגה זכרון וכשאני רואה סרטים באיכות 1080 הסרט מקרטע מאוד לא מותקן שום דבר על המחשב חוץ מ-itunes, ffdshow, haali media splitter ו media player classic האם לפי דעתכם כרטיס מסך אחר יעשה את העבודה או שהמעבד חלש מדי? אם כן, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה תודה !
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחשב לי פיזיקה ברמה טובה\גבוהה , בנוסף לכרטיס מסך שברשותי HD5850 ... התקציב שלי הוא בסביבות ה200-400 שקל...מצאתי GEFORCE 9800 GT 512 בחנות RSM ב360 שקל חדש מה אתם אומרים יהיה מספיק טוב לחישוב פיזיקה ברמה טובה? או שצריך משהו יותר טוב? ההתלבטות שלי היא בעיקר בין כרטיסים הנ"ל: Geforce 8800 Geforce 9800 Geforce 250\240 ועוד שאלה אחרונה, איזה כרטיס יותר חזק ה GEFORCE 240 או ה- GEFORCE8800\9800 ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הרי אם HYDRA מאפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך מחברות שונות. זה ישמע אפילו יותר פשוט שהוא יאפשר לחבר שני כרטיסים מאותה חברה- או פשוט באותה מידה. האם הדבר אפשרי ? זה יהיה נחמד לעשות 480 + 285
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי הכרטיס הנ"ל של חברת ג'יגהבייט ורציתי לדעת איזה רזלוציה עדיפה לעבודה עם הכרטיס. פשוט אני מעוניין לקנות מסך ואני מפחד שיהיה בעיות ברזלוציות גבוהות.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד עם התקנת הדרייבר שלי לכרטיס המסך שלי לפני שנתחיל מישהו מכיר בכלל את הכרטיס 4830 HD? אף פעם לא שמתי עליו ולא מצאתי אותו כמעט בשום מקום... ועכשיו לעניין,כבר פעם 6 אני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך שלי ובכל פעם הוא נותן לי שגיאה במהלך ההתקנה : Application Install : install package failure הבעיה הזאת צצה מבעיה קודמת שהיא שיש לי באגים ויזואליים ונמאס לי מהם אז החלטתי להתקין את הדרייב מהחדש. כרגע התקנתי את catalyst 10.8 hotfix לפני זה היה לי 10.9. כמו 10.9 גם ה 10.8 נותן אותן בעיות: לאחר שכל ההתקנות הסתיימו אני לא מצליח לפתוח את ה control center שאפשר להגיע עליו ע"י האפשריות מקש ימין בעכבר על שולחן העבודה אני לוחץ הוא עושה רושם שהוא טוען …
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצטער על הבורות בנושא... אבל לכרטיס המסך שלי יש רק יציאה של VGA ומלבד זאת יש לי יציאה במחשב של 1394 (FIREWIRE) אני מעוניין לחבר את המחשב לצפיית סרטים בטלויזיה רציתי לדעת אם: א) האם אפשרי בכלל להעביר תמונה+קול מהמחשב לטלויזיה באמצעות התקן הזה? ב) אם כן, מה מומלץ יותר לצפייה? VGA או FIREWIRE?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אם אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים אלא בשביל סרטים HD ועבודה משרדית. האם כרטיס מסך פשוט כמו: GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E יספיק לי?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט לגבי שני הכרטיסים האלה ולא הצלחתי למצוא. איזה כרטיס יותר טוב Intel HD Graphics או Intel H55 GMA 5500 MD?
-
- 3 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה די פשוטה, אני מאמין. מחשב ישן בעל כרטיס מסך Geforce 6200 (יציאות VGA + DVI) מעוניין להתחבר לטלוויזית Lcd "32 בעלת מגוון כניסות, בינהן VGA,HDMI . החיבור הוא לצורך צפייה בסרטים בעיקר. איזה כבל כדאי לרכוש לצורך החיבור המיועד? האם dvi to hdmi יהייה איכותי בצורה משמעותית מ Vga ל Vga? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרך הגב אין במלאי את T Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Editio
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
או Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי אנשימים היי אנשים. טובים פעם יכולתי בהגדרות של כרטיס המסך לבחור באופציה EXTENDED DESKTOP ואז יכולתי לעשות דברים במקביל כשהוידאו ממוזער ומוצג בטלויזיה. לאחר שהתקנתי WIN 7 הוא מאפשר רק תצוגה של ה-DESKTOP. אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אופציה זו עדיין קיימת או שיש תוכנה שיכולה לעשות זאת. כרגע אני עובד עם התוכנה שהגיעה עם כרטיס המסך ATI-Catalyst Control Center תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע CATALYST 10.5 וראיתי שיצא 10.9 אז הורדתי. לפני שאני מתקין יש לי שאלה. זה בסדר להתקין את הCATALYST החדש ישר על הישן ולדרוס אותו? או שעדיף למחוק את הקודם לגמרי? אם עדיף למחוק אשמח להסבר איך למחוק לחלוטין. נ.ב הכרטיס הוא HD4770 תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן לפני 5 שנים שזה פחות או יותר המפרט שלו: מעבד : Intel Pentium D 3.0 Ghz לוח אם : Gigabyte GA-8i945p-pro זיכרון : 3GB כרטיס המסך שלי כרגע הוא Gigabyte 7600gt , אני לא גיימר אבל אני אוהב משחקים הבעייה שאין לי יותר מידי זמן לזה, כרגע הבחירה שלי היא כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה סבירה בעלות של עד 500 ש"ח , הסיבה כי אני מתכנן לקנות מחשב עוד שנה וזה הסכום שאני מוכן להשקיע. איזה כרטיס מסך כדאי בגדר התקציב ותואם את הלוח אם? כמו כן השאלה שלי אם אני יכול באופן תיאורטי לקנות כל כרטיס מסך עם חיבור PCI? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-