כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
two weeks ago i posted a thread about having R9500/9700 on a bx440 board and the question was if this thing will work on such board well, since im a certified lunatic and frankly insane i had to test this theor, i dont know why and for what but i have to share my expiriance with u ppl. i got 3 boards, Ti4400, R9500pro and R9700 and run to my old abit BH6 with joy oh joy of seeing this cards operate on it after spending a month on reading every possible info about AGP 1.0, 2.0, 3.0 and alot of other tech, i got confident that this thing should work right out of the box i stuck the card in the agp slot, check everything is right and turned on the power ........... , the sc…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים יותר נכון למשחק אחד בעיקר Americas Army ועוד כמה משחקים אבל זה בעיקר טוב אז תנו בהצעות תנו את שם הכרטיס ושם החברה תודה. המחשב שלי הוא 3.0ghz 512 RAM מעבד של Intel לוח אם של MSI זהו.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך crt חדש בגודל 17 אינץ.. ומישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב? וראיתי בפנדה את המסך Vision Master Pro 454 של iiyama אבל הוא בגודל 19 האם שווה להוציא עליו 3000 שקל או לקנות מסך איכותי של 17 ב 2000 שקל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות הקרובים, ואני רוצה להגיע למקסימום מבחינתי. התקציב די גמיש, אבל אני מעוניין יותר במידע טכני. אוקיי, אז השאלה היא כזו איזה כרטיס מסך עדיף מבין הבאים: ASUS Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E GIGABYTE Readon HD3870 512MB DDR4 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR3 PCI-E השאלה העיקרית שלי היא לא מה כדאי, אלא מה עדיף? ואם מישהו יודע למה כרטיס אחד עדיף על האחרים אודה על הסבר נאות. ובנוסף מה דורש ה-DDR3? DDR4? זה דורש שזה יתמך בלוח אם? המטרה שאני מכוון אליה, שיהיה לי כרטיס מסך חזק שלא ישרף ממשחקים כבדים ושיחזיק כמה שיותר שנים (ברור שעוד שנתיים זה כבר …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול מאיזה קצב פרימים לשניה העין לא מבחינה, כי הבנתי שמקצב מסוים העין לא שמה לב להבדלים ולכן זה לא משנה שהקצב יותר מהר. חוץ מזה אם מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאתר או תוכנה שמציגה קצבי פרימים נגיד 40 איך זה נראה 60 איך זה נראה וכו.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה שיש לי מזל רע בזמן האחרון והכרטיס מסך(6800gt) החליט להישרף :< וכמו שזה נראה גיגהבייט לא תיתן לי אחריות בטענה שהנזק הוא פיזי ואני גרמתי לזה (ואני לא...) אז כאן אני בהתלבטות: לקנות איזה כרטיס מסך חלש כמו 6200 ב-300 שקל ולחכת ליציאת הR600 ולירידת מחירים ולקנות מחשב חזק עם כרטיס מסדרת 8800 או לקנות כרטיס באותם ביצועיםשל ה6800 ולחכות יותר זמן למחשב חדש,המחשב בשבילי זה למשחקים כבדים עם פילטרים. אני יודע שלשאלה שלי אין תשובה של ממש אבל בכל זאת לאחר יציאת הR600 מה יהיה המחיר של 8800gtx או הGTS האם כדאי לחכות לזה ולקנות מחשב חדש עם קונרו או להישאר עם המפרט הנוכחי וכרטיס חזק יחסית המפרט: amd 3200 gigabyte k8n ultra 9 1gb
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש הבדל רציני בביצועים בין דגמי TI4200 של SUMA של 64MB ו 128MB? והאם זה שווה את ההבדל במחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח אם החבר'ה שמבינים פה יוכלו לעזור לי. זאת שאלה דחופה ואני צריך להחליט עד מחר בערב (שבת) על איזה מערך ללכת. מה עדיף? 2 כרטיסי SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE במערך CF או 2 כרטיסי Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 במערך QUAD SLI מפרט SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE I/O Output: Dual DL-DVI-I+DP+HDMI, Triple Display Support Core Clock: 870 MHz Memory Clock: Effective 5000 MHz PCI Express 2.0 x16 bus interface 1024MB /256bit GDDR5 memory interface Dual Slot Cooler with Auto Fan Control, 2 Ball Bearing On-board HDMI, supports HDMI 1.3 with High Bitrate Audio On-board DisplayPort מפרט Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 eForce GTX 295,…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה קשה אם הכרטיס המסך.הכרטיס יחובר למסך samsung t220 22" והשאלה העיקרית היא איזה כרטיס לקחת. 1- hd 4870 2- 9800GX2 1GB עכשיו בהתחלה חשבתי לקחת ללא ספק בכלל את ה-4870.אבל לאחר הרבה בעיות שהכרטיס הזה מביא איתו כגון מסכים ירוקים. ובעיות עידכון לביוס (שאין לי מושג בכלל מזה ואני ממש לא רוצה להתעסק אם זה).החלטתי להוסיף עוד 200 ש"ח ולהיות אם ראש שקט. עכשיו מפה באה הבעייה אם ה-9800 GX2 ,שמעתי שאת הכרטיס הזה לא מייצרים יותר וכל מה שנשאר לחנויות זה כרטיסים בודדים שנשארו במלאי. זה נכון בכלל.? אם כן,מה קורה לאחריות.אם אני יצטרך מסיבות כאלה ואחרות להחליפו יש פה בעייה לא? בבקשה תעזור אני ממש מבולבל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המחשב שלי הוא: E8400 4G זיכרון MSI P43 לוח ספק HEC 500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 4870 עם 512 מגה. מאז שהחלפתי מסך מחשב של 19 ל 23 התחלתי לשחק על רזלוציה גבוהה 1920 על 1080 ואז התחלתי להרגיש את הקושי של הכרטיס מסך לספק FPS גבוהה. מספר משתמשים בפורום המליצו לי לשדרג רק את הכרטיס מסך וטענו שהמעבד מספיק טוב להיום ואין צורך לשדרג ל I5, ולכן חשבתי לשדרג ל RADEON 6870 או 6950. עכשיו השאלה שלי היא האם הכרטיסי המסך 6870 או 6950 יצרו צוואר בקבוק עם ה E8400? והאם הספק הנוכחי מספיק כדי להחזיק את אחד מהם? ועוד משהו, איני מעוניין לעשות OC. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (פרסמתי כבר הודעה דומה בפורום לפני כמה ימים ) הספק שלי הוא בילט-אין שלא ידוע לי דרך להחליף אותו (מגיע במארז silentium T1) המעבד שלי הוא AMD הישנים דואל קור 3800+ לוח אמ - lanparty של DFI NF4 2 ג'יגה זיכרון שני דיקים קשיחים צורב DVD ועוד מספר מאווררים שמגיעים עם המארז רוצה להחליף כרטיס מסך, כרגע יש לי 7800GT גירסת Extreme של Leadtek
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי חבר שמציע לי לקנות ממנו את הכרטיס X1950XTX במחיר של 1300 שקל האם זה כדאי בכלל ? חשבתי לקנות את הגירסה המוקטנת של 8800GTS , אבל נראה לי שעד שבאמת יהיו משחקים שתומכים ב-DX10 כמו CRYSIS כבר יהיו כרטיסים אחרים יותר מתקדמים, אז אוליי בכלל שווה לקנות את X1950XTX במחיר מוזל לחכות שנה ואז לקנות את הכרטיס הבא שבטח יהיה 9800GTS או שבכלל הכרטיס 8800GTX יהיה זול בהרבה(2000 שקל). מה אתם ממליצים לי?מה באמת כדאי??
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11876 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=12237 איזה מהגרסאות של ה6800GS עדיף? ג'יגהבייט או לידטק? ואם אפשר אז תביאו גם סיבות. תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
א.מה כדאי יותר לקנות בהנחה שהתקציב עד 2400 שקל? saphire hd3870x2 או evga 8800 gts 512mb ssc\ko\standart. ב.האם ה8800 תומך DX10.1 ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה. רוכש מחשב חדש, תקציב 4000-5000. מסך כיום 1680X1050, אבל בעתיד ייתכן ויגדל. התלבטתי בין 460/465/470, אבל כעת נראה לי שאקח GTX 460 1GB (מתוך מחשבה להוסיף עוד אחד ב-SLI כשיתחיל לתקוע אותי בהגדרות גבוהות) השאלות שנותרו לי פתוחות: 1. אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל לא להיות מוגבל בקצוות, פשוט לא רוצה סתם אוברקיל. נא לזכור שכנראה שלא יהיה OC (אני עוד לא ממש מבין בזה בשביל להתחיל לשחק עם זה). האם 460 עם 1 GB ייתן לי אופציה להגדרות הגבוהות במשחקים כמו Fallout, oblivion, simulators, Mess effect 2, או שאני ארגיש חנוק בהגדרות הגבוהות? (ד"א, אם אני אכן אהיה חנוק, איזה כרטיס אחר הייתם ממליצים עד 1400 ש"ח ?) 2. האם 2 כרטיסי 460 1GB במערך של SLI אכן תומכים ב HD מלא ? 3. האם יש …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GTX570 והוא התחיל להרעיש בזמן האחרון אז אמרו לי לשנות בדרייבר את מהירות המאוורר ל 40% השאלה איך אני עושה את זה? ואיזה טמפ' צריך להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כמה בדיקות שאני מקבל framerate נורא נמוך. יש לי Winxp עם Srevice Pack 1. את שאר המפרט אפשר לראות בפרופיל. זה בסדר שאני מקבל framerate נמוף? בסביבות 3-6 רוב הזמן? או שמשהו לא בסדר בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחקים או מתכננים לשחק ב-Doom החדש? כדאי שתוודאו שהתקנתם את הדרייבר העדכני מיצרנית הליבה הגראפית שלכם הכינו מחשבכם לקיץ: אנחנו נכנסים לתקופה עם לא מעט השקות של כותרים חדשים ומעניינים בעולם המחשבים האישיים, ובכדי לוודא שאתם ממצים את הפוטנציאל של החומרה שבבעלותכם – כדאי תמיד להיות עם היד על הדופק, ולעקוב אחרי העדכונים למנהלי ההתקן של כרטיסי המסך, מבית NVIDIA או מבית AMD בהתאם לרכיבים שבידכם. אנחנו כאן כדי לסייע. עבור אלו שמחזיקים בכרטיס מסך מבית NVIDIA, כדאי להכיר את 365.19 של הדרייבר, שהושקה לפני קצת פחות משבוע ואמורה לספק ביצועים אופטימליים ב-Doom החדש והפופולרי עד מאוד, במשחק הפעולה החדשHomefront: The Revolution שהושק רשמית אתמול (ובינתיים זוכה לביקורות לא ממש …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בעבר כשהייתי מקיש מקש ימני בעכבר על שולחן העבודה,אחד מן האפשרויות הייתה ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו זה לא מופיע... כשהייתי מחבר את המחשב ל-LCD אז הייתי צריך לסדר את הגודל של שולחן העבודה שלי כך שאני ייראה את כולו ולא את חלקו. ואת זה הייתי עושה ב-ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו כשהוא אינו,אין לי אפשרות לסדר את זה. את הדבר הכי דומה לזה,מצאתי ב-הגדרות תצוגה שלי-->הגדרות מתקדמות-->GeForce 8800 GTS 512 ואז ב-Additional Properties יש את רוב האפשרויות שהיו קיימות ב-Control Panel שהיה לי אך מה שחסר,זה הסידור של הגודל של שולחן העבודה. יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר(195.62) איך אני מסדר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Detonator 43.00 ??? למה ??? למה כל שבוע יוצאים משהוא כמו שלושה Detonatorים לא רשמיים זה ממש מעצבן אותי, מה הבעיה שלהם בNvidia. מישהו ניסה כבר להתקין אותו, האם כדאי לי להתקין (GF4 440 MX)? כל דריבר לא רישמי שיצא עד היום עשה לי בעיות והייתי צריך למחוק אותו.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-