כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(
-
תוך כדי חיפוש מסך מחשב שטוח (עדיף דק), נתקלתי באינטרנט במבצעים של מסכים תוצרת AOC (למשל באתר סאקאל). הבעייה היא שמעולם לא שמעתי על תוצרת זו. למישהו יש נסיון במסכים אלה מבחינת איכות, אמינות, שירות וכו'? בתודה מראש שרולי ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כרטיס מסך Asus V7100 Geforce2 64mb לבין כרטיס Asus8170 Gefoece 4 mx440 64-ddr השני עולה בכ-400 שקל יותר. רציתי לדעת במה מתבטא חוזק של הכרטיס השני לעומת הראשון ובאילו מקרים ההבדל הוא קריטי - (זאת אומרת שאני לא יכול לשחק או להפעיל יישום) האם כדאי להשקיע ולקחת את הכרטיס החזק יותר או שעדיף להתפשר על הפחות טוב - אני משחק בעיקר בסימולטורים וגם כן גולש באינטרנט במחשב זה. תודה ......
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX. בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300. ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר??? בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו. בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי אמור לקב לאת המסך היום אבא שלי הלך להביא והוא אמר לי lcd 17 LG והוא עשה לי הפתעה והיא את הדגם lcd 19 LG L1910S FLATRON לא ידעתי שמסך יכל להציג כל כך חד !!!!! כל שניה זה הנאה עכשיו נתקעתי במשהו קיבלתי עם המסך דיסק התקנה וכרטיס כחול כזה עם קוד כתוב עליו color card ועליו רשום קוד ובהתקנה הוא מבקש את הקוד הזה אני רושם ואז הוא אומר שהקוד לא נכון וזה תוכנה מיוחדת למסך עם כרטיס מיוחד למסך הזה ....... מישהו יודע ? אני יכל לעלות תמונות עם את לא יודעים על מה אני מדבר .
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך 17 CRT אין לי ממש מוסג במסכים אז כמה כסף כ אתם אומרים כדאי להשקיע במסך 17 ?? התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אבל אם יש הבדל גדול בביצועים אז אני מוכן להשקיע עוד איזה 200 ש"ח חשבתי על המסך הזה samsung 793df שהוא זול יחסית עם גודל נקודה 0.20 ועוד פרט שנראה לי חשוב אני קונה כרטיס מסך 6600GT אז אני צריך מסך שינצל את הביצועים של הכרטיס (ואני יודע שיש כבר דביק בנושא פשוט הכל שמה מבולגן מאוד ועם מלא עמודים) תודה עריכה : אני בעיקר צריך מסך שאני אשב ואסתכל עליו הרבה זמן ושלא יכאבו לי העיניים .. ומה אתם אומרים על המסך הזה LG F700B..??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כבר כמה שנים שיש לי מסך CRT [sAMSUNG SyncMaster 753DF] ותמיד השתמשתי בקצב ריענון של 60 הרץ... אף פעם זה לא הפריע לי...אבל לאחרונה אמרו לי שקצב ריענון כזה הוא לא בריא לעיניים,וגם לא נוח. למרות שמעולם לא הרגשתי משהו,יכול להיות שיש קצב ריענון יותר נוח? אם כן,על כמה עדיף? 75 הרץ? או שעדיף להשאיר על 60? תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש וזהו הכרטיס שאני חושב לקנות מה דעתכם עליו ? הוא לא תומך DX10 לפי מה שאני מבין , האם זה נכון ? ATI RADEON X1950 GT core (500MHz) 512MB GDDR3 (1200MHz) DirectX 9.0 - Shader Model 3.0 / OpenGL Support Windows Vista ready ATI CrossFire support מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1070 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ¤ 25 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤ 410 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320G…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל הסבר על החבילה ש ATI מציעה להורדה AMD Media Codec Package, או בשמה הקודם ATI Avivo Package. מה בעצם מכילה החבילה, האם מדובר בחבילת קודקים בלבד? האם מערכת ההפעלה Windows 7 מגיעה עם הקודקים הללו? למי מתאימה החבילה בקיצור...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב i5 2500k לוח אם asus p8p67 ספק קורסיר 750W בעיקרון חשבתי על 6950 ולהסב אותו ל 6970. לגבי התקציב אפשר חריגה עד 300 אם יש הבדל ענק, או בפחות מ 1500 אם ההבדל זניח. תודה רבה כל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 ספק אני אקנה לפי הכרטיס שאתם מציעים מעוניין לשחק ב HON SC2 BF3 ברזולציה 1920X1200 לא חייב להיות על ההגדרות הכי גובהות אני אסתפק בבינוני+
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער שאני מבלבל לכם ת'מוח, אבל אני מתלבט בין כרטיסים רבים. אתם צריכים לעשות דיון כרטיסי AGP מומלצים. האפיק עדיין חי. אני מתלבט בין X850PRO ו6800GS. בהתחלה חשבתי על 7800GS, אבל הוא פשוט יקר מידי. אז צמצמתי את הבחירה לכרטיסים הבאים: 6800GS עולה 1200 ש"ח ב-Isracomp תוצרת Palit. X850PRO עולה 1300 ש"ח בנועה מחשבים תוצרת connect3d. בעתיד צפוי גם לצאת 7600GT לאפיק AGP. הבנתי שהוא חזק יותר משני הכרטיסים שציינתי. כמה הוא יעלה בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה לוחצים נגיד בזמן משחק כדי לראות את FPS ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס מסך hd4890 ואני משחק על 1440*900 כמה fps צריך להיות לי פחות או יותר ? ויש לי בעיה במחשק שאני מקבל צוקים כאלה ולפעמים כל המחשב קופה כזה ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מי ריסט מה הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את האמת שזה סתם מעניין אותי..בעיקר בגלל המחירים.. איזה מהכרטיסים האלה הייתם לוקחים? ולמה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5VOu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R928XOC-3GDu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MR928X3GD5Gu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11221-00-40Gu
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי HD 7950 לאחרונה הכרטיס מסך עושה לי בעיות אז החלטתי להריץ תוכנה לבדיקת מאמץ לבדוק שהכל תקין. התוכנה שאיתה בדקתי היא OCCT הרצתי את הבדיקה במשך 35 דקות תוך כדי הבדיקה HWMONITOR רצה ברקע כדי לבדוק נתונים לפני ואחרי הבדיקה כל הרכיבים בסדר גמור חוץ מהכרטיס מסך שנראה שהמאוררים שלו נשארים על אותה מהירות אני מצרף תמונה של התוכנה תשימו לב בעיקר למהירות המאוררים ולטמפרטורה זה לא נראה לי תקין שבטמפרטורה כזאת המאוררים יישארו על אותה מהירות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.pcgamer.com/amp/nvidia-ampere-ultimate-countdown/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אמנם היתה הדלפה ראשונית מאתר chiphell לפני כשבוע בנושא זה, אך מאז עברו קצת מים. ההדלפה הראשונית היתה מעט מבולגנת, אולי בכוונה אפילו, ונראתה לא בהכרח אמינה. אך עתה יש קצת יותר סדר וגם שכל, כך שיתכן ומדובר בהחלט בהדלפה רצינית. עושה רושם שיצור מסחרי המוני ובמחיר משתלם ב- 20 ננומטר, עודנו רחוק מאיתנו, אולי קצת יותר ממה שחשבנו תחילה. בנוסף לחץ מצד נוידיאה בהשקת סדרה 700 עושה אף הוא את שלו, כך ש- AMD לא תשאר חייבת ותוציא ממש בזמן הקרוב (בלית ברירה עדיין ב- 28 ננומטר) את סדרה 8000 ל- desktop. וזו הסכמה הכי עדכנית שמצאתי: HD 8970 - 2304 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2.0, 48 ROP, 6 GB GDDR5, 384 bit memory (1100 / 7000) for USD 600. HD 8950 - 2048 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע רציתי להוסיף זיכרון למחשב ובשביל זה היה צורך להוציא את הכרטיס מסך אחרי שהרכבתי הכל והדלקתי את המחשב רק המאווררים הסתובבו ולא הייתה תגובה במסך... עדכון לעכשיו גם הם כבר לא מסתובבים מה יכול להיות? חייב לציין שהכרטיס לא קיבל שום מכה בתהליך. מה אפשר לעשות והאם אפשר להציל ? זה הכרטיס https://www.takealot.com/gigabyte-amd-radeon-r9-270x-graphics-card-2048mb-gddr5/PLID28374063
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני דיי חדש בכל העיניין, שמעתי על המושג "צוואר בקבוק" הזה והבנתי שהאם יש לי את זה אז כביכול הכרטיס מסך שלי לא ימצא את כל היכולת שלו ואולי אני אחשוב על רכישת כרטיס מסך אחר בכל מקרה אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בסדרה החדשה של AMD: Radeon R9 270X http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=20672&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=1003 המעבד שלי הוא: Intel core 2 quad Q9550 2.83GHz האם הכרטיס מסך שלי ירוץ רגיל, ללא מגבלות? אם צריך עוד פרטים אני יוסיף. נ.ב הOverclock שלו משמעותי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לשדרג את הסוס הגוסס למשהו חדש שיריץ טוב BF4, COD:Ghosts, GTA. מפרט: i7-3770, 16GB, TT 620W, Dell 2209WA 1680x1050. יש ב-TMS מבצע טוב על ה-Sapphire: http://www.tms.co.il/product/11253 האם מומלץ או שאפשר במחיר הזה או אף לעלות במחיר למשהו יותר משתלם ביחס מחיר לביצועים ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 7300gs שהוא פשוט על הפנים ואני לא יכול לשחק איתו כמעט כלום ..!! המפרט שלי זה מעבד רגיל של אינטל 3.0 Compucase HEC 6A19 300ART Black זה הספק והמארז זיכרון 2*512 לוח אם gigabyte 915p לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג שלא יהיה צוואר בקבוק איך שלא קוראים לזה התקציב הוא עד 1000 רצוי פחות
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים מה היא הטמפ' המוממלצת לGPU מסוג 8800GTS במאמץ? ואפשר הסבר מה זה GPU DIODE?ומה הטמפ' המומלצת שלו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על כמה אני צריך לשים את הגדרות בהpowerstrip בשביל שיהיו לי ביצועים כמו הראידון 9800 פרו ?! העם אפשר להופך את ראידון 9700 פרו ספייא לה 9800 ?! פרו כמאו אותו דבר?! ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-