עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי אז ככה הרכבתי מערכת כזאת q9550 ep43-ds3 4 gb ac 7 pro nzxt tempset 500 gb corsair 550vx לאחר כול הבלאגן וכול הרכבים כולל צורב עכבר ושטויות כאלה הגעתי לתקציב מסוים אני לא בדיוק ממש זוכר כמה בדיוק.... אבל אני יודע שיש לי בערך עוד 2200 שקל לכרטיס מסך...עכשיו השאלה האם שווה לקנות כרטיס מסך ב 2200 שקל (280) או ביכלל ללכת על כרטיס מסך ב 1400 (260,4870)......או שביכלל עדיף 9800gx2 שעולה 2000 שקל.... כעיקרון אני גם רוצה לקנות פאנל שליטה במאוררים שעולה 180 שקל אז עם הפאנל אני בחריגה קטנה של 180 שקל אם אני לוקח רטיס ב 2200 שקל... רציתי לדעת מה אתם אומרים...איזה כרטיס מסך עדיף...אני בהתחלה חשבתי על ה 280 ולאחר מכן ראיתי שהוא לא שווה את ה 800 שקל תוספת..... בוא אנ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by chosenone,

שווה לקנות כרטיס SAPHIRE RADEON R9 29X BF4 EDITION ב 1800 ? מחול ובלי אחריות !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אם מישהו פה משתמש, אולי תוכלו להגיד לי איך האיכות תמונה? וגם כן, באיזה מסך אתם משתמשים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני צריך כרטיס מסך עבור עריכת סרטים בAdobe Premiere, שימוש דיי אינטנסיבי ברמה של קורס. רציתי לשאול : 1. עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין Gtx560 ti הרגיל עם 384 ליבות CUDA לעומת הגרסה המיוחדת והיקרה יותר של 448? 2. אם יש הבדל משמעותי, האם הייתם מתפשרים על דיסק קשיח בנפח 500GB במקום 2TB כדי לקזז מעלות ההפרש? אשמח מאוד אם תוכלו לענות כי זה מאוד חשוב לי וכל הלילה חקרתי את זה מבלי להגיע למסקנה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by fenix5545,

אני לא יודע אם לכתוב את זה פה או בכרטיסי מסך קרוב משפחה שלי הביא לי עוד 2 מסכים למחשב יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורים למסכים איך אני יכול לחבר את שלושת המסכים בלי להוסיף עוד כרטיס מסך או משו כזה (מהסיבה הפשוטה שאין לי אפשרות בלוח אם שלי לחבר עוד כרטיס מסך וגם אין לי יותר מידי כסף כדי לקנות כרטיס מסך) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT DDR2 254MB (אני חוסך עכשיו כסף כדי לקנות 580GTX) תודה רבה על העזרה וסליחה אם זה לא שייך לפה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by alop,

מה ההבדל בן הכרטיסים והאם הוא מוצדק בהפרש המחירים ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by The-Q,

CPU: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz MB: Gigabyte 965P-DS3 RAM: (soon to upgrade to DDR2-800 2GiB) GPU: NVIDIA GeForce 8600 GTS Power Supply: 350W מלבד השדרוג הצפוי לזיכרון, הרעיון הוא לתת שידרוג רציני בנושא כרטיס המסך. השאלות המתבקשות: 1. האם כרטיס חדש יוכל לשבת על הלוח הנ"ל? 2. איזה כרטיס יתאים באיזור תקציב של 500-800. 3. האם אפשר להתחמק מספק כוח. אני חשבתי על ה-GTS450. האם צפויות בעיות עם הלוח/ספק? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך ישן של חברת gigabyte עם מעבד גרפי nVidia geForce4 MX440 אני רוצה לשדרג לכרטיס חדש שיהיה יותר טוב. המפרט של הכרטיס הנוכחי: AGP 8x GPU CLOCK 250 MHz RAMDAC CLOCK 350 MHz pixel pipelines 2 Memory: DDR, 128MB,128bit,165MHz-Real,330MHz-effective הבעיה שיש לי תקציב ממש נמוך - עד 300 שקל, במקרה חריג גג 350 ש"ח. תעזרו לי בבקשה למצוא כרטיס שיתאים לתקציב שלי, רצוי מחנות KSP. תודה לעוזרים !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SerenB,

ערב טוב לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום מקווה שיהיה שווה אז ככה, לפני מספר ימים הגעתי למסקנה שעבר זמנו של כרטיס המסך שלי (GeForce GT 220), בעקבות האטה משמעותית במספר משחקים שעד עכשיו עבדו מעולה, ולכן אני מחפש כרטיס חדש, בעל ביצועים טובים, המיועד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה. קצת מפרט טכני הקשור לעניינינו: מערכת ההפעלה: Windows 7 Home Premium 32-bit מעבד: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz (x2) לוח אם: msi G41TM-E43 ספק כח 450W זכרון 2GB DDR2 של קינגסטון (ייתכן וכדאי לשפר?) כרטיס מסך נוכחי כמו שציינתי למעלה, GeForce GT 220 פרט חשוב - המסך שלי ברזולוציית 1920x1080 ומחובר בעזרת כבל HDMI (לכן יש צורך בשקע כזה בכרטיס) נכון לעכשיו אני מוכן להשקיע כ-1000 שקלים, אך אם יש צור…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by roeidalm,

שלום לי כרגע יש את הכרטיס 9600GT והוא אחלה והכל חוץ ממשהו אחד... הוא דפוק! יש לו איזה בעיה(איך אני יודע כי כבר שמתי אותו במחשב אחר והוא עשה בעיות) בשורה תחתונה אני רוצה להחליף לכרטיס הזה HD4770 ואני מחפש מקום זול טוב ובטיחותי(עם אחריות ושלא יפשוט רגל תוך יומיים....) וספק כוח של 400W לא ג'נרי מספיק? מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by avihaizipel,

יש לי בעיה בכרטיס מסך הזה R9 280x משום מה בכל המשחקים הכבדים COD battaledield בקיצור כל הכבדים עובד חלק על האיכות הכי גבוה ומשום מה במשחק פשוט משחק רשת league of legends יש לי FPS נמוך ולאגים אין סופיים ואין לי פינגים גבוהים שזה ממש מוזר הורדתי איכות ובכל זאת יש בעיות למישהו יש מושג למה זה בכלל קורה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. בכרטיס מסך פשוט יותר אין לי בעיות בכלל (HD5850) ברשת כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by evman007,

אני משחק בעיקר GTA SA ו PRO EVOLUTION,לא משחקי עתירי גרפיקה,אך אני רוצה כרטיס שיוכל לסחוב ברזולוציית המסך שלי שהיא 1400*1050. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כדי להפעיל את הפונקציה קודם כל צריך להוריד דרייבר מעודכן ולאחר מכן פשוט: 1)לחצן ימני על שולחן עבודה 2)nvidia control panel 3)set up gsync 4)enable בשני המקומות 5) ולבסוף רק לוודע שהאופציה מופעלת במסך שלכם. בהצלחה ותהנו עריכה: ושכחתי לציין שהמסך חייב להיות מחובר בDP

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 15 לחודש ליתר דיוק 7300GT הוא בעצם 7600GS מסורס: צינורות העיבוד קוצצו מ12 ל8 הליבה הואטה מ400 ל350 תדר הזכרונות ורוחב הפס ללא שינוי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. רציתי לשאול אם אני קונה היום sli אם 6600gt ובתקווה שעוד שנה החברה שאני קונה ממנה את הכרטיס תמשיך ליצר 6600gt ואני יקנה ממנה הם הsli יעבוד? נ.ב אל תתחילו להגיד לי שsli לא שווה יש סיבה שאני קונה רק תגידו אם יעבוד או לא.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני צריך בבקשה יעוץ לפני רכישה של כרטיס מסך שיכול להתאים לרזולציה עם מסך רחב במידות 900 * 1440 מה שחשוב זה שהדריבר יתן את האפשרות להציג את הרזולציה 900 * 1440 במערכת XP אני מחפש דגם במחיר הנמוך ביותר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי טלוויזית LCD 42 אינץ' של פיליפס. FULL HD. הטלוויזיה מחוברת ישירות למחשב בכבל HDMI. (המחשב מכיל 2 כרטיסי מסך מסוג EVGA GTX470 בתצורת SLI) מכיוון שהרזולוציה ה"מומלצת" של הטלוויזיה הינה: 1920X1080 נוצרות כמה בעיות. 1. במידה ואני מגדיר את הרזולוציה הנ"ל כרזולוציה של המחשב - התמונה "יוצאת" מגבולות הטלויזיה. (כאילו הרזולוציה גדולה מדיי למסך) 2. העכבר (LOGITECH G7) נע לאט יותר על גבי המסך 3. במידה ואני מחבר מסך מחשב ליציאה אחרת מכרטיס המסך - אפשרות "עיצוב" המסך באפשרויות של הדרייבר נעלמת ומופיעה רק אם אני מגדיר את הרזולוציה תחת אזור ה- PC ולא ה- HDMI. אשמח לשמוע חוות דעת, עצות וכדומה על איך אני גורם לטלויזיה 42 אינץ' FULL HD לתפקד כמסך מחשב לכל ד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TherapyClown,

שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה האם למישהו כאן יש את הראדאון 9000 פרו ומה ההתרשמות שלו מהכרטיס והאם הוא ממליץ? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי. יש לי במחשב כרטיס מסך מהדגם הרשום מעלה. אלה הפרטים המלאים: manufacturer : ATI type : ATI Mobility Radeon HD 3650 supporting HyperMemory technology memory amount : 512 MB dedicated VRAM (up to 1.279 MB total available graphics memory using HyperMemory technology with 2 GB system memory) memory type : DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined) connected bus : 16x PCI Express חיפשתי באתר של ATI בכתובת הזו http://ati.amd.com/support/driver.html אבל לא מצאתי את הדגם של הכרטיס מסך שלי.... מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי בבקשה? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם , אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב מספיק כדי להפעיל משחקים כמו FIFA וכו'

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי כרטיס GTX570 והוא התחיל להרעיש בזמן האחרון אז אמרו לי לשנות בדרייבר את מהירות המאוורר ל 40% השאלה איך אני עושה את זה? ואיזה טמפ' צריך להיות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by locke,

יש כמה בדיקות שאני מקבל framerate נורא נמוך. יש לי Winxp עם Srevice Pack 1. את שאר המפרט אפשר לראות בפרופיל. זה בסדר שאני מקבל framerate נמוף? בסביבות 3-6 רוב הזמן? או שמשהו לא בסדר בהגדרות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eliil1,

http://www.engadget.com/2009/12/14/university-of-antwerp-stuffs-13-gpus-into-fastra-ii-supercompute/ WTF

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DisinfectedDuck,

מה דעתכם על הכרטיס הזה? ראיתי אותו למכירה בסביבות ה-1600 ש"ח (!). למישהו יש אותו? איך הביצועים? יכולת אוברקלוק?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים