עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by maxth,

שלום, ברשותי המערכת הבא Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. P67A-UD3-B3 (Socket 1155) Graphics SMBX2335 (1920x1080@60Hz) 4096MB ATI AMD Radeon R9 290 Series (Sapphire/PCPartner) Storage 465GB Crucial CT500MX500SSD1 ATA Device (SATA (SSD)) מעוניין בכרטיס מסך חדש עקב שהנכוחי (r9 290) כבר לא מקבל תמיכה של דריוורים נעזרתי במודים של דריוורים פרוצים(Amernime) מה הכרטיס המסך הממולץ למערכת הנל, שהגבלה של המעבד היא הכי מינורית. אפשר …

2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב השאלה שלי היא האם ללכת על amd 7900xt או nvidia 4070ti מפרט של המחשב שלי Intel Core i7-12700KF 12 MSI PRO Z690-A DDR4 ProSeries Corsair RM850x 2021 Corsair Vengeance LPX 32GB (2X16GB)

3. Started by quantoM,

עשיתי OC דרך הCCC ל700MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות, על קירור הסטוק. ובFURMARK הוא מראה לי מדיי פעם ארטיפקטים[מין קווים שחורים כאלו, או סתם נקודות], או לפחות אני חשוב שאלו ארטיפקטים. מה שאני רוצה לשאול זה האם זה תקין, כי סה''כ, FurMark זה וואחד מאמץ שאף משחק לא יגרד אותו[אני מאמין אולי קרייסיס בקצות האצבעות]. תקין או לא ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי לכולם, עקב פטירתו המצערת של ה8800GT שלי אני זקוק לכרטיס חדש, ואני מחפש כרטיס מסך ביד שנייה בסכום הנ"ל, ואשמח לעזרתכם עם כמה שאלות, פחות לגבי ביצועי כרטיסים ויותר לגבי שילובם עם המפרט הקיים שיש לי ומשרת אותי כבר 6 שנים. המפרט: מארז NZXT Apollo מעבד E4400 2ghz עם OC ל3GHZ קירור Tuniq Tower למעבד ספק כוח FSP 450 PNR (http://apacelli.com/power-supply-fsp-group/fsp-group-atx-450pnr-450 רק שלשלי כן יש PFC. לוח של ג'יגהבייט P35-DS3L אז ככה - הסתכלתי על הכרטיסים ביד שנייה בטווח המחירים הזה וממה שאני רואה אלה הם פחות או יותר הדגמים הרלוונטיים: 6950/6970 7850 650ti 580gtx השאלות שלי הן בעיקרון: 1. הכי חשובה - האם הספק יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיסים הנ"ל, בהינתן המער…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עוזר כאן לחבר... הוא מעוניין לקנות כרטיס שיריץ תוכנות כמו : Unigraphics\Solid Works\Soid Edge ויוכל להתמודד עם שרטוטים קלים. כמו כן מעוניין שהכרטיס יריץ סרטי FULL HD ומעט משחקים - בשל דרישה זו, הוא איננו מעוניין בכרטיסים מקצועיים. הכרטיס ירוץ על מעבד i7 870 . זיכרון 4GB וספק סיסוניק 620 התקציב הוא עד 1200 כאשר ההתלבטות קיימת בנתיים בין 5770 ובין GTX460 1. האם ישנה העדפה לשימוש בNV או ATI במקרה זה בשל התאימות לתוכנות אלו ? 2. למה משתווה כל אחד מהכרטיסים, לכרטיסים המקצועיים כיום ? 3. האם נפח זיכרון הכרטיס מהותי לתוכנות אלו ? 4. האם יש כרטיס אחר בתקציב העדיף על השניים הנ"ל ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kingdavid,

יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yanir1,

CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II או CONNECT3D Radeon X700 256mb DDR DVI-I & Tv-out מה יותר טוב?? ולאיזה כרטיס מסך של nvidia משתווה ה1300pro?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by desert,

כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק. מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע] שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by avrl,

שלום, אני מתלבט בין כרטיס מסך Asus V7100 Geforce2 64mb לבין כרטיס Asus8170 Gefoece 4 mx440 64-ddr השני עולה בכ-400 שקל יותר. רציתי לדעת במה מתבטא חוזק של הכרטיס השני לעומת הראשון ובאילו מקרים ההבדל הוא קריטי - (זאת אומרת שאני לא יכול לשחק או להפעיל יישום) האם כדאי להשקיע ולקחת את הכרטיס החזק יותר או שעדיף להתפשר על הפחות טוב - אני משחק בעיקר בסימולטורים וגם כן גולש באינטרנט במחשב זה. תודה ......

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dw,

הי, אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX. בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300. ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר??? בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו. בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://www.fudzilla.com/graphics/item/21551-kfa2-rolls-out-first-whdi-graphics-card מצורף דבר חדש שיוצא לשוק כרטיס מסך במקום כבל HDMI או דבר אחר יש אנטנה שמשדרת למקלט עד מרחק 30 מטר הכרטיס הראשון שניבידייה מוציאה הוא 460 GTX מצורף קישור לטכנולוגיה החדשה WHDI technology http://www.whdi.org/ http://www.amimon.com/technology.shtml התדר שהטכנולוגיה הזאת עובדת הוא 5GHz ויכולה לשדר וידאו ברמה uncompressed 1080p video at 60Hz כולל 3D PC gaming video

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כ.מסך: ATI Radeon HD 4850 (RV770 PRO) 512 MB GDDR3 SDRAM לוח אם: GIGABYTE EP45-DS3 זיכרון: 4096 MB DDR2-SDRAM מארז: CM690 ספק: PCP 400W מסך: DELL U2412M אני רוצה לשדרג קצת את המחשב חשבתי על אחד מהכ.מסך בקניה הקבוצתית, מה אתם אומרים יש טעם ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by blackcoma,

הבנתי מחיפוש בפורום שמכל הדגמים, Leadtek הכי מומלץ ( מבחינת ביצועים וכמות רעש מינימלית ), אך עכשיו אני מתלבט בין LEADTEK WINFAST FX6600GT 128MB DDR PCI-EXPRESS לבין LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS תיארתי לעצמי שה - Extreme יותר טוב, אבל משום מה הוא זול ב - 50 שקל מהשני ( בחנות נועה מחשבים ). מה לדעתכם עדיף ? הנה קישורים לשני המוצרים : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2975&catcode=489 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2710&catcode=489

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. השאלה עולה בשל העובדה שתיקיית כרטיס המסך יושבת על הכונן הראשי שהוא SSD ואני נמנע מלהתקין בכונן הזה כל מה שאינו נחוץ והכרחי. וכשאני רואה בעידכון האחרון המופיע בממשק של אנווידיה את הפרטים הבאים: א. שהעידכון יסייע לי לחוות חוויות בווירוטל ריאליטי - אין לי ב. תומך במשחקים מסויימים - שאין לי ג. תומך בכרטיס מסך מהסדרה החדשה - שאין לי אז למה להוריד ? או שבכל מקרה תמיד להוריד ולהתקין כל עידכון. ובכלל אשמח על הסבר ממי שמבין ויודע: איך עובדים העידכונים הללו ? אם איני מוריד עידכון שיוצא עתה, בחודש הבא שיצא עידכון נוסף אחר ויהיה אקטואלי לגבי, כשהוריד אותו ירד גם העידכון שלא הורדתי (שלא היה רלוונטי, הנ"ל) תודה

15. היי לאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה . לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם. רוני

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lipa,

זה בגרמנית , אבל אפשר להבין מהגרפים http://www.technic3d.com/?site=article&action=article&a=245&p=1 בקיצור לא נראה מרשים בעיקר שיש את ה-X1800XT במחיר שפוי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ofirdamr,

יש לי אפשרות לקחת את הכרטיס מסך הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18GTO25V&affiliate=zap ב916 שקל או את הכרטיס הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10267 ב925 שקל מה עדיף לי?מה יותר טוב? הבנתי שהATI צורך הרבה חשמל וכבר קניתי את הספק הזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12134 האם הוא יספיק לי לATI?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by wampee,

שלום. יש לי את הASUS H87M-PRO על הלוח הזה יש רק חיבור PCIE 3 אחד. אני רוצה להוסיף בעתיד כרטיס נוסף לR9 280. אני יודע שאני יכול לחבר את הכרטיס הנוסף לPCIE 2 שיש על הלוח. האם זה יפגע בביצועים? האם יש דרך אחרת לחבר כרטיס נוסך בקרוספייר על הלוח הזה? תודה מראש

19. Started by LermanIsUberCool,

אני רואה הכל, רק שהכל בהיר בטירוף, אפילו כשהבהירות על 0... מדי פעם זה חוזר למצב תקין, ואחר כך זה שוב נראה כאילו כיסו אותו במסך לבן... המסך הוא COMPAQ S700

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

A7600 זול בכ160 שקל, כדאי ללכת אליו? הוא יהיה היורש של ג'פורס 4

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by guyz6471,

שלום לכולם, לפני כמה זמן התלבטתי לקנות 6600 משומש למחשב שלי זה לא הסתדר אז השאלה שלי עכשיו זה האם יש מצב שעדיף 6200 ג'נרי חדש על 5900 של לידטק(משומש כמובן) כאשר יוצאים מתוך הנחה ששניהם בערך עולים אותו דבר. ובבקשה לא להתייחס ל 6800AGP (שיוצא בקרוב ) 6600 וכל מני דומים, חברה לא רלוונטי אני לא גיימר כבד רק רוצה שהמשחקים החדשים יעבדו בלי פילטרים על רזולציה נורמלית במחיר נמוך. כיום יש לי 5200 P4 1.6 512 RDRAM FX אשמח לתגובות המומחים ממה שראיתי עד כמה שמשפחת ה 5XXX היתה משפחה לא מוצלחת ה5900 בכלל לא רע. the Z-Guy

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gilgil2,

שלום לפי חצי שנה קניתי מחשב נייח חדש, עפ"י המלצה שהבאתם לי פה בפורום אחלה מחשב מרוצה מאוד הרכיבו לי אותו בחנות tms המחשב וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך 780 gtx בחודש האחרון התחילו לי הבהובים במסך (והמסך שלי בסדר גמור) - לפי יומיים המחשב פשוט נכבה באמצע שימוש ומאז לא עלה יותר, מסך שחור ולא מגיע לווינדוס - הצלחתי לעבוד איתו רק ב -safe mode זה אומר שהארדיסק וה-SSD עובדים - עשיתי שחזור מערכת פעמיים ולא עזר - פירמטתי אותו וזה עזר המחשב הצליח לעלות - אחרי הפירמוט העצוב , התקנתי אנטי וירוס דבר ראשון, עשיתי ריסטרט והמחשב עלה (עד פה הכל בסדר) - הדבר הבא היה דריבר לכרטיס מסך - בשנייה שהתקנתי דרייבר עדכני שהורדתי מהאתר של nvidia המחשב שוב נכבה ולא עולה יותר, מסך שחור אות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להזדקן ובימים הקרובים אני מתעד להחליפו ב GTX970. ברשותי מעבד Core™ i5-750 עם 8 ג'יגה זיכרון, מה שמוביל לשאלה המתבקשת, האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס שכזה? האם יש אתר כיום שעושה השוואה של מעבדים בקורולציה לכרטיסי מסך על מנת לבדוק את הנושא הנ"ל? תודה מראש.

24. Started by xcalibur,

משהו מוזר שאני לא כל כך מצליח להבין... יש לי שני 7970 LIGHTNING ב-CROSSFIRE. כמעט ואין משחקים שתמיד רצים אצלי על 90 אחוז מאמץ בשני ה-GPU. ב-BF3 לעומת זאת, שמתי לב למשהו מאוד מוזר. הסינגל פלייר רץ ב-200FPS ב-99 אחוז מאמץ על שני ה-GPU. המולטיפלייר לעומת זאת, בנס מדגדג את ה-80. לא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי לסדר את זה. כל מקום ששאלתי אמרו לי שכנראה יש לי צוואר בקבוק במעבד. זה היה נשמע לי קצת מוזר בהתחשב בזה שיש לי I7 3820 שבקושי מדגדג את ה-50 אחוז בזמן המשחק... לפני שבוע בערך החלפתי למסך של 2560X1440. נכנסתי למולטי ב-BF3 ולמרבה הפלא הכרטיסים כמעט ולא זזו מ-99 אחוז. איך אפשר להסביר את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום !! קניתי כבל RCA עשרה מטרים (זוג) ממוצע בעל חיבורים מוזהבים לא עבה ולא דק מדי. דרך מחשב פ3 עם GF2MX של POWERCOLOR בעל צ'יפ יציאת TV של CONEXANT BT868 הווידאו עובד חלק. דרך מחשב AMD אטלון 1200 עם GF3-TI200 של MSI בעל צ'יפ יציאת (וכניסת) TV של PHILIPS SAA7108 יש עם הווידאו שני רצועות עבות עם הפרעות מציקות שמדיי פעם קצת עולות ויורדות. אותו כרטיס עובד כמעט חלק עם כבל פשוט של מטר. 1) מישהו יודע מה יכול לגרום להפרעות דווקא על הכרטיס החדש יותר ?? (סה"כ מדובר באותו הכבל) 2) האם יש למישהו המלצה לכבל איכותי יותר (מסוכך) 10 מטר ? 3) האם אוכל לקחת קבל COAX מסוכך של רשת ולבעביר בעזרתו ווידאו דרך מתאמים מBNC ל RCA או הלחמת ראש RCA (האם זה בכלל אפשרי טכנית - מבחינת סוג כבל ואיך שהא…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.