כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, בדקתי עדכון באתר של nvidia והורדתי את הגרסה הזאת ותוך כדי ההתקנה המסך אמור להבהב תוך כדי ההבהוב הראשון המסך נשאר כבוי כאילו המחשב כבוי(מנורה כתומה). למישהו יש הסבר? נ.ב- כרגע המחשב עולה ואני מנסה להתקין את הדריבר שוב. המרכז של nvidia לא עולה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כרטיס מסך חדש GTX460 בעל יציאת mini HDMI , רציתי לחבר אותו לטלויזיה על מנת לראות בו סרטים, אך בניגוד לכבל שכן עובד אצלי של dvi to hdmi שאני מחבר לטלויזיה , הכבל של ה hdmi to hdmi בתוספת של מחבר שקיבלתי עם כרטיס המסך של hdmi to mini hdmi המחשב לא מזהה את הטלויזיה, רציתי לדעת אולי אני מפספס משהו, או שצריך להתקין איזה דריבר או משהו, אשמח לעזרה בנושא תודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך אחד bfg gtx 280 oc והייתי רוצה לדעת אם אני קונה עןד כרטיס מסך עם מעבד שונה אם אני אוכל להשתמש בשניהם (בכרטיס מסך אחד למסך ראשי ומסך משני ובכרטיס השני למסך טלוויזיה)? אני לא רוצה לחבר אותם ב-SLI.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650 הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב. הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים. עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם י…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בטווח המחירים של 1600+- עם Chipset: nVidia מפנדה מחשבים? תודה מראש!! יותם
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש לא מזמן, המפרט: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Power supply 400W HEC 400AR-TF ATI RADEON™ X1950 GT core (500MHz) 256MB GDDR3 (1200MHz) הכרטיס היה על המחשב הישן, העברתי אותו מחשב החדש, התקנתי דרייבר הכי עדכני שיש 8.593.100.0 עכשיו כשאני משחק COD4 אחרי איזה חצי שעה אני מתחיל לראות כל מיני פסים באמצע המשחק, המשחק לא קורס, אבל מתחילים להופיע פסים ואובייקטים מסויים מתחיל להבהב. כשאני יוצא לWIN7 אז הכל נעלם. חשוב לציין במפרט הישן כשהייתי משחק זה לא היה קורה. עשיתי בדיקת של חום עם תוכנת GPU-Z.0.4.6 הב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! אני צריך לקנות לקליינט כרטיס מסך שיוכל להריץ לו משחקים כמו Call Of Duty 3 וכד', לא את המשחקים הכי חדישים אבל שיריץ משחקי פעולה באיכות סבירה (שאפשר לשחק). כרגע יש לו כרטיס מובנה של אינטל (G31 Express), רציתי לדעת אם כרטיס בטווח המחיר הזה יתן שיפור ויריץ לו כמה משחקים שכרגע לא עובדים? ישנו חריץ הרחבה של PCIE 16X על הלוח, וכרגע יש 1GB זיכרון, אני מתכנן לשדרג רק את הכ. מסך. מה אתם חושבים/ממליצים. נ.ב. שוטטתי קצת בבקורות, ובעוד אתרים כמו TomsHardware ו MaximumPC, יש להם מאמרים עם המלצות לכרטיסי Mainstream וכד', אבל המחירים בארץ הם כמו 800-900 שקל, שזה נורה יקר בשבילי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך זמני הכי זול שאפשר שכן יוכל להריץ NOH וCOD:BO על הגדרות מינימום 1280X768 ומקס על 1680X1050 בלי פילטרים שכמובן אפשר יהיה לשחק בלי לשבור את המסך כי כלום לא זז.... TNX
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי חשבתי עם הזיכויי שלי לקחת את הGTX 460 768 של חברת אסוס ועם שאר הזיכויי לקנות את המעבד הנ"ל , רציתי לדעת עם המעבד הזה לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס 460? זה חשוב לי כי אני לא רוצה סתם לבזבז כסף . בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב אבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי על מנת להתאים אותו למשחקים חדשים יחסית אציין שאינני גיימר ואני אשתמש בכרטיס ב99 אחוז מהזמן ספציפית למשחק אחד בלבד P.E.S. 2011 (פרו אוולושיין - כדורגל ) בנוסף שיהיה אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה - כלומר לשחק בטלוויזיה ואולי גם לראות סרטים . אני רוצה לשחק במשחק זה ברזולוציה הכי גבוהה שלו בלי שום תקיעות , אנא ראו את המפרט שלי למטה ( אני חושב שאני צריך להחליף גם זכרון , אשמח לעזרה בנושא זה גם ) intel® Core2 CPU 1,86GHz @6300 1.0GB RAM ,1,86 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300 GS והמשחק רץ בקושי על רזולוציה בינונית התקציב שלי פחות או יותר 600-700 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך משתווה / טוב יותר מהכרטיס HD4870 בטווח המחירים שלו כיום - 650 ש"ח מקסימום מחיר עד 200-300 ש"ח יותר תודה מראש adam levi
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
יש לכרטיס נפילה במינימום פריימרים ירידה משמעותית שגורמת תקיעות קטנות התוצאות של Heaven Benchmark v2.1 קישור : http://www.fastup.co.il/images/83941470.png מה שמסומן בעיגול האדום שאר הרכיבים במחשב תקינים השאלה שלי עם יש בעיה בכרטיס מסך עם זה תקין ? למישהו יש אותו כרטיס ואותו מפרט שיוכל להשוות תודה לעוזרים !!
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
www.ivory.co.il www.ksp.co.il הכי זול שיש .. שיפעיל counter strike source תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי בדיוק תצא סדרה 6? כי עכשיו באמת עם כל האשכולות שיש פה על סדרה 6 אני כבר לא יודע לחכות או לקנות את ה4890 שבמבצע..... זה מבלבל ומעצבן
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש, intel core i5 4gb ddr3 1033mhz וכד' .. אני לא בדיוק ד"ר גיימר אבל אשמח אם תיהיה לי את האופציה להפעיל משחקים חדשים במחשב. לא איכפת לי ממש אם הרזולוציה תיהיה הכי גבוה או רמת פרטים .. אני מחפש כרטיס מסך פשוט אך עם יכולת להפעיל משחקים נכון להיום. חשבתי על זה : GigaByte GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E לדעתכם זה יענה על מה שאני מחפש ? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני מחבר שני מחשב לכרטיס מסך אחד, אני מקבל את אותה התמונה פעמיים או שלכל מסך תצוגה שונה? למשל - מסך אחד עם משחק ומסך אחד עם אינטרנט? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי קניתי היום את הכרטיס אבל אני לא מבין מה קורה, התקנתי את הבטא שהמלצתם, מדוע זה קורא לי? רוני
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לצאת מהבית לקנות >.< בכל מקרה יש לי שאלות אחרונות שבתקווה אני אלך מחר ואקנה. אני מעוניין לקנות Gigabyte GTX460 1GB (אני יודע שיש גם 768MB אבל ההבדל במחיר הוא משו כמו 70ש"ח) בגרסאת ה OC שלו כנראה מ RSM. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2154 מומלץ? דבר שני אני הולך לקנות ספק SeaSonic 620W אני מבין שזה מעל ומעבר ל 460 נכון? ושאלה אחרונה: הלוח ברשותי הוא Gigabyte GA-H55M-S2H לא יהיו בעיות תאינות בין הלוח לכרטיס וכדומה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך לא חזק במיוחד שיתאים לתצוגה בינונית של משחקים בסביבות 300 ש"ח. כדוגמא המחשב שלי מריץ bioshock עם ati1900 ונשמע כמו טרקטור אוזבקי והמסך מקרטע ואני רוצה שהמשחק ירוץ חלק. המפרט של המחשב שלי הוא: 1. amd athlon 64x2 dual 2700mhz 95W 2mb am2 2.gigabyte ga ma74gm s2h amd 740g 3. זיכון פנימי של 2*2 ג'יגה 800mhz 4. מסך 20 אינטש תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס מסך HD 4870 ואבא מפנק בכרטיס חדש.. בכל מיקרה המפרט שלי כזה: intel c2d E8500 לוח אם גיגבייט P45 4G זיכרון קרוסאייר ספק 450 קרוסאייר אפשר לחרוג טיפה ב50 שקל בערך... מבקש המלצות מרשת אייבורי מכיוון שהם היחידים שמקבלים צ'קים... תודה רבה=]!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך(4850) שברצוני לחבר אותם דרך CROSSFIRE והבעיה העיקרית שלי היא שאין לי את החיבור DMS-59 connector שיחבר ביניהם לבין המסך אז השאלה שלי היא היכן ניתן לרכוש\להשיג את החיבור הנ"ל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-