כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אוקיי עכשיו גם אני מבולבל, יש 10 גרסאות של 6800, בנהם הגרסאות המוחלשות: LE, NU הרגיל ושאר ירקות. עד שהגעתי להחלטה, קפץ לי הכרטיס הבא מישראל קומפ מתוצרת אלבטרון. 6800LE המוצר, עולה 1560: http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2094 אתר היצרן: http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=125# מה דירוגם של גרסאות 6800, מה זה NU?, מה זה LE?, מה זה הרגיל? ואיך ה-6800LE לעומת ה6600GT? - ביצועים סטוק, אוברקלוק, יציבות. כי לפי מה שאני יודע משלל כרטיסי מסך בעבר אסור לקחת מוצרים שהם - גרסא מוחלשת של... אז מי שמבין בתחום, שידרג את הכרטיסים הבאים לפי הכי טוב למעלה, הכי גרוע למטה. 6800LE, 6800NU, 6600GT נקווה שהתרד הזה, יספק תשובות להרבה אנשים, וי…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את הסטיקי למעלה ופשוט קיבלתי רק כאב ראש מכל מה שרשום שם ובכלל אחת ולתמיד מה הקירור המומלץ לכרטיס מסך הזה (תקציב לא משנה לי) וכמובן אם אפשר לינק לקירור. תודה מראש ??? אה, ואם זה חשוב אז יש לי את הכרטיס של גי'גה בייט
-
- 75 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Sapphire HD 6870 מערכת הפעלה WIN7 64 מסך 2333T מחובר בDVI לקומה התחתונה של הכרטיס וlcd av700 מחוברת עם HDMI לקומה העליונה של הכרטיס איך אני מפעיל את שני המסכים באותו הזמן עם אותה תמונה? אמרו לי שאי אפשר לחבר שתי יציאות דיגיטליות... אפשר עזרה? (לא רוצה להגיד שטויות מדי אבל... לחבר את הטלויזיה ליציאה של הלוח אם או משהו כזה?) תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם זה אפשרי להריץ תוכנות דמו (כמו הOGRE של NVIDIA או הMONKEY של ATI) של NVIDIA למשל על כרטיסי ATI? מאותו הדור, נגיד ה9700 וה5800~
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! סליחה שאני קצת נודניק,יש לי כרטיס חדש ואני לא כל כך מבין משהו בדרייבר של ATI האחרון 8.11, gpu clock 665 memory clock 950 עכשיו ראיתי שלמטה רשום currents values עם אותם ערכים כמו בתוכנה GPUZ בתוכנה GPU-Z gpu core clock 500 gpu memory clock 750 נראה שהכרטיס לא עובד בתדרים שאמור לעבוד,לא? כאילו שהוא כרטיס חזק אך הוא עובד על תדרים חלשים יש לי תחושה שמשהו לא בסדר אפשר חוות דעת מומחה בבקשה? תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי מדוע רשום פחות?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מסך LCD חדש 17 אינץ שהחליף את ה15 אינץ. אני נהגתי להשתמש ברוזלוציה 1024X768 במסך הישן, אבל בחדש רואים לא חד. שיניתי את הרזולוציה ל1240 ואז רואים הכל בקטן. שיניתי ל120 DPI אבל עדיין באיטרנט רואים על חצי מהדף באתרים רבים. האם יש פיתרון לבעייתי? אני יכול להשתמש ב-1024X768ועדיין לראות בחדות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דריבר חדש(11.1) ואחרי ההתקנה אני מסתכל בcatalyst control center ואני רואה שהcatalyst version היא עדין 10.7... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את כרטיס מסך במחשב המשני שלי מ GF4 TI 4600 ל רדאון 9800XT. לפני שביצעתי את ההחלפה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הישן התקנתי את הכרטיס החדש והתקנתי את הדרייברים שלו להכי מעודכנים. יש לציין שהחלפתי גם את הלוח אם ללוח כמעט זהה עם אותו צ'יפסט רק כרטיס קול טוב יותר. הבעיה היא שעכשיו המשחקים מסרבים לעלות, הם מופעלים ולאחר כמה שניות המחשב חוזר לשולחן העבודה עם הודעת שגיאה של היישום. ניסיתי גם להפעיל 3DMARK 2001 והוא לא הסכים להריץ את הבחינה מסיבה שהכרטיס מסך שלי לא מזוהה למרות שהדרייברים מותקנים. רציתי להפעיל NFR להעיף כל זכר לדרייברים של NVIDIA אך ככה אני גם אפגע בדרייברים של הלוח אם. אין פיתרון טוב יותר לפתרון הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי HTPC שמחובר לLCD 42 אני אתן דוג', כל פעם שאני מעלה משחק (NFS PRO STREET לצורך העניין), המשחק עולה על רזולוציה מינימלית, ואני רואה רק "ריבוע" קטן על המסך הענק.. יש דרך לסדר את זה אחת ולתמיד? (או שמא זה המשחק עצמו ?) אני עובד עם CCC 8.11.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
כרטיס GEFORCE 9600 תוצרת ECS (במחשב עם מעבד i5) מחובר למסך 19" (1280X1024) ולטלויזיה FUJICOM ב- 1920X1080 החיבור לשניהם דרך יציאות DVI. המסכים מוגדרים כ- SIDE BY SIDE (תמונה ממשיכה ממסך למישנהו). התמונה במסך הטלוויזיה "גדולה מידי" - כסנטימטר של תמונה הולך לאיבוד בכל צד (למעלה, למטה, ימין ושמאל). בהזזת העכבר בין המסכים יש "קטע מת" קטן בו סימון העכבר בחלק החסר של התמונה. בדקתי עם הוורסיה האחרונה מאתר NVIDIA וגם עם וורסיות קודמות. בדקתי תחת XP-32bit וגם ב- WIN7-64bit. אין הבדל. לתוכנת NVIDIA יש אפשרות לשנות את גודל התמונה. זה עובד, אבל אז הכרטיס מוציא רזולוציה יותר נמוכה מ-1920X1080 ושוב אין התאמה לרזולוציה הטבעית של מסך הטלוויזיה, והתמונה לא חדה. הטלוויזיה היתה מחוברת בעבר …
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום איך אפשר לדעת אם יש אי תאימות בין לוח אם וכרטיס מסך?< מעבד 2.6mhz pentium4 כרטיס מסך 7300gt leadteck לוח אם ASRock P4i65GV תודה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי 2 מחשבים ובישן (פנטיום 3) עדיין עובד במרץ ובנחישות כרטיס ASUS G-Forfe v7700 מבוסס g-force 2 gts. הכרטיס מעולה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו (כבר 5 שנים). הבעייה שמאז סדרת 7x.xx של ה- Forceware אין יותר תמיכה בדרייברים בסדרה זו. מצד אחד אני מסתדר לא רע עם הדרייברים הקיימים אך מצד שני אני רוצה להשאר מעודכן, כמה משחקי כן רצים על המחשב (תתפלאו ;D). אנא אמרו לי האם יש מודיפיקציה להתאמת הדרייברים או שאין ברירה אלא להשאר עם דרייברים ישנים יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
חברים , ברצוני לקנות כרטיס GeForce 6600GT יש לי מעבד P4 2.4GHz לוח אם P4S533-MX ASUS וזיכרון מיקרון 256M (שיהפוך ל1 גיגה) האם הכל יעבוד בסדר? תיהיה פגיעה כל שהיא באיכות של הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נרשמתי לmaillist שלהם בעבר: Dear Maayan Keshet, RADEON 9700 PRO with REMOTE WONDER is now available at www.ati.com for a limited time. Be one of the first ones to own the fastest 3D gaming performance graphics card in the world. With 128MB DDR RAM, 8X AGP support and complete Microsoft® DirectX® 9 support, this board rocks. This limited time offer also comes with REMOTE WONDER. Now you can get more from your ATI graphics and multimedia products with the ATI REMOTE WONDER. This wireless radio frequency remote control eliminates the need to aim so you can now operate your PC from another room, even through your walls 449$ מה שאומר שניתן לרכוש עכשיו את הכרט…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקנו את ביצועי כרטיס המסך GeForce RTX 5050 החדש - האם החיסכון השולי על פני רכישה של GeForce RTX 5060 או חלופות אחרות?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים אני חייב להגיד שבשנה האחרונה אני ממש איבדתי את האמון הרב שנתתי ב NVIDIA. לי אישית היו כרטיסים של NVIDIA מאז הדור של GEFORCE 2 MX אבל כעט שאני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אני בטוח הולך לקנות ATI. כל השערוריות של הרמאות ממש לא תרמו לNVIDIA ואני חייב להגיד שבטוח לדעתי יש בהן משהוא הרי אף אחד לא יפיץ את זה סתם. NVIDIA בכלל בוחרת להמשיץ את ATI במקום לשפר את המוצר שלהם. לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם. הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברים, המפרט הנוכחי: GPU - GTX 460 PSU - M12II 620W CPU - AMD X4 965 MB - ASRock 870 Extreme3 R2.0 RAM - 4GB הבעיה היא שאין לי תצוגה כלל, כאשר אני מדליק את המחשב הכל נשמע כרגיל (אין גם צפצופים מהביוס שמתריעים על שגיאה), ואין אפילו שגיאה על המסך, הוא פשוט נותר שחור. לאחר שחיברתי למחשב כרטיס מסך (שלא דורש חיבור לספק) אחר הכול עבד כרגיל. הבעיה היא ככל הנראה במגזר של כרטיס המסך\ספק הכוח. עד כה, הכרטיס חובר עם 2 כבלי PCI-E to PCI-E 6 Pin: ולאחר מכן ניסיתי גם עם 2 כבלי inch LP4 to 6 Pin PCI E 6 (מה שעבד ליום-יומיים ואז הבעיה חזרה): הבעיה התחילה לאחר הוספת כונן (HDD BC) לכונן הנוכחי (HDD GC). ניסיתי גם לנתק הכול, ולהשאיר רק את המעבד, הזיכרון, הספק וכרטיס המס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס מסך של ELSE דגם FALCOX 920FX 128MEGA אני לא גיימר כבד לכן לא השקעתי במי יודע מה כרטיס. הבעיה - הכרטיס הגיע בלי שום מאוורר.. יש מין הכנס כזו למאוורר (נראה לי) - זה מלא פינים בולטים כאלה ויש גם מנגנון קפיצים... יש לי מאוורר בכרטיס מסך הישן - משו מעפן ישן ורקוב של וודו 3dfx. האם לפרק מהכרטיס הקודם? האם צריך לקנות חדש? זה לא צריך להגיע כבר עם מאוורר?... תודה תודה... ??? ???
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים!! ברצוני לדעת איזו חברות מייצרות את ה9100 ?מה המחיר ?איזה מהם הוא 8500le ואיזה 8500 רגיל?ואיזה חברות נחשבות "קבר"ולמה?? תודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המלצות יתקבלו בברכה. החיבור dvi שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לקנות 2 כרטיסי HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire ולעבוד איתם בקרוס פייר, או לקנות כרטיס HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמים של ה 1080, לא ה Founder's edition. יש המלצות איזה כדאי, כוללנות נימוק שהוא יותר מהכרטיס נראה טוב. אפשר לראות פה מספר דגמים (תתעלמו מה founder's edition, והמחיר שהוא ראשוני בלבד) http://www.plonter.co.il/stores_word/main.tmpl?word=GTX1080&cart=1465236781729242
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני יודע שפתחו על זה דיונים כאן, אבל לא ראיתי תשובה מוחלטת.. . אני עומד לקנות מ KSP באילת את הכרטיס, ויש שם כמה דגמים: 1. 2 הדגמים של ספייר - ה dual וה vapor ממה שאני מבין הדגמים האלה הם ממש רועשים, וראיתי כמה מקומות כאן שאנשים אמרו שהבנייה שלהם היא חרא. (מישהו קרא לזה כאן vapor איכס) http://ksp.co.il/?uin=20613 2. הכרטיס של MSI - במחיר של 1300 שקל. http://ksp.co.il/?uin=20668 3. הכרטיס של GB - גם במחיר כמעט זהה. http://ksp.co.il/?uin=20671 4. הכרטיס של אסוס, מגיע עם המותג של republic of gamers ונמכר ב1600 שקל. אני מאוד נוטה לכיוון ה3 הראשונים בגלל המחיר שלהם, אבל איזה מהם עדיף?
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-