כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במהלך שיטוטי מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר זול מאוד מאוד . השאלה אם יש סכנה לכרטיס מחודש / מזוייף ? על פי התגובות, האתר מאשר שהכרטיס חדש , הגולשים מאשרים שהוא עובד עם WIN 10. אשמח לחוות דעתכם לפני רכישה, http://www.gearbest.com/graphics-video-cards/pp_321087.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תביאו לי בקשה טבלה דירוג כרטיסי מסך אמינה כולל הדגמים החדשים כיום כנל ישנים שפשוט מראה הכל.. כמו זו: http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/26.html כמובן עדכנית יותר כולל סדרות 650gtx כו'
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב להריץ את שלל המשחקים החדשים והכבדים בתעשייה.. אני מוכן להשקיע עד 1500 שקלים, בתודה מראש. המפרט הנוכחי שלי: Asrock P55 Extreme 4 Intel Core i5 650 3.20GHz Kingston 8GB DDR3 PC3-10700 - x2 Dual-Channel 4GB NVIDIA Geforce 210 ENERMAX Noisetaker II EG425P-VE 420W ATX12V SLI Ready Active PFC Intel X25-M 80GB SSD 4TB - 2x HITACHI Deskstar 7K2000 2TB
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך חיצוני (במקרה שלי - למחשב נייד) יש לי לפטופ של לנובו דגם G550 והוא בעל כרטיס מסך חלש בטירוף! ואני רוצה להפעיל משחקים יותר חזקים מדייב ודיגר לכן נברתי פה ושם באינטרנט, זה באמת קיים רק לא בארץ. מצאתי ב E BAY לא מעט כרטיסים למחשבים ניידים אז השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסויים? מכיוון שאני לא מבין בזה, אז מבין כל הכרטיסים שמצאתי באיביי, מיינתי הכל לפי מחר ובדקתי על הכרטיס הכי יקר שקיים שם - 82 דולר - והשם שלו הוא: Iogear USB 2.0 External DVI Graphics Card - GUC2020DW6 זה הקישור לאתר: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1312&_nkw=external+graphics+card&_sacat=See-All-Categories אז בכל אופן, לדעתך הוא יספק את הצרכים ש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך חדש MSI GeForce 4 Ti 4200 128 ddr שיפור אדיר לעומת הוודוו המזדקן שלי ואחת האפשרויות שהייתה בו היא שידור מהטלוויזיה ולטלוויזיה. קיבלתי מין ממיר כזה מכניסת ווידאו כזאת (שנראת כמו כניסת PS2 של מקלדת/עכבר) לכניסות ויציאות של בננות. עכשיו, ניסיתי לשדר לטלווזיה ע"י חיבור הממיר לכרטיס ולטלוויזיה ומיותר לציין שלא הצלחתי. בנוסף, ניסיתי לצפות במחשבי ווידאו ע"י חיבור הווידאו לכרטיס וגם זה, לאחר שציפיתי שבמטה קסם תהפך התמונה למה שהוודיאו משדר, לא עבד. הבנתי שצריך תוכנה/דרייברים מיוחדים והורדתי מלא ג'אנקים למחשב, דבר שאני די שונא. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך ניתן לשדר לטלוויזיה ולראות טלוויזיה על המחשב, איזו תוכנה אני צריך וכו'? תודה רבה, דן כספי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה יעוץ לפני רכישה של כרטיס מסך שיכול להתאים לרזולציה עם מסך רחב במידות 900 * 1440 מה שחשוב זה שהדריבר יתן את האפשרות להציג את הרזולציה 900 * 1440 במערכת XP אני מחפש דגם במחיר הנמוך ביותר תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו פה משתמש, אולי תוכלו להגיד לי איך האיכות תמונה? וגם כן, באיזה מסך אתם משתמשים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק ממחשב חדש שאני קונה לעבודה רב תכליתית, המסך שבשימוש יהיה DELL U2311H, מטרתו היא לא משחקים אך מדי פעם הוא יכול לשמש למשחקים קלים/תוכנות גרפיקה/סרטי HD. אני מעוניין בחוות דעת של הכרטיס בעל יחס הביצועים/מחיר הכי טוב מהרשימה הבאה: 4850 - 250 ש"ח gts 250 ב- 250 ש"ח 4870 - 300 ש"ח 260gtx ב-350 ש"ח 4890 - 400 ש"ח תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם לכתוב את זה פה או בכרטיסי מסך קרוב משפחה שלי הביא לי עוד 2 מסכים למחשב יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורים למסכים איך אני יכול לחבר את שלושת המסכים בלי להוסיף עוד כרטיס מסך או משו כזה (מהסיבה הפשוטה שאין לי אפשרות בלוח אם שלי לחבר עוד כרטיס מסך וגם אין לי יותר מידי כסף כדי לקנות כרטיס מסך) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT DDR2 254MB (אני חוסך עכשיו כסף כדי לקנות 580GTX) תודה רבה על העזרה וסליחה אם זה לא שייך לפה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ועד לא מזמן הייתי סגור על ה5850 בשביל מסך 24' חדש. בזמן האחרון אני רואה הרבה המלצות לDELL 2209WA ואני שוקל בסופו של דבר ללכת עליו. ממה שהבנתי 5850 יהיה ביזבוז על מסך כזה של 22 אינץ', עד כמה זה נכון? במקביל לזה אני מחפש כרטיס מסך שישתלם יותר ואני רואה את ה4890 בRSM (החנות ממנה אני קונה) ב750 ש"ח שזה כמעט חצי מהמחיר של ה5850 וחלש ממנו ב20 אחוז בערך. אני לא מבין איזה סיבה הגיונית יש לא ללכת על הכרטיס הזה ולמה לא ממליצים עליו למפרטים שונים פה בפורום? אני בטוח שיש הסבר. ידוע לי שרק הסדרה החדשה תומכת בDX-11 אבל את זה גם אמרו מתי שקניתי את המחשב הקודם שלי לגבי הDX-10 ושהכרטיס הנוכחי שלי (8800GTS) יתמוך בזה והוא לא עושה זאת בצורה טובה. בנוסף י…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz MB: Gigabyte 965P-DS3 RAM: (soon to upgrade to DDR2-800 2GiB) GPU: NVIDIA GeForce 8600 GTS Power Supply: 350W מלבד השדרוג הצפוי לזיכרון, הרעיון הוא לתת שידרוג רציני בנושא כרטיס המסך. השאלות המתבקשות: 1. האם כרטיס חדש יוכל לשבת על הלוח הנ"ל? 2. איזה כרטיס יתאים באיזור תקציב של 500-800. 3. האם אפשר להתחמק מספק כוח. אני חשבתי על ה-GTS450. האם צפויות בעיות עם הלוח/ספק? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי מחשב חדש, אחלה מחשב התקנתי כמה משחקים כמו Ghost Recon (GRAW), Infernal ו Lost Planet. קרה לי הרבה פעמים שהמחשב פתאום נתקע. או שניהיה פתאום מלא ארפקטים כאלו והמחשב עשה מסך כחול, לא עשיתי OC לשום חלק. ובכלל ששיחקתי ב S.T.A.L.K.E.R זה לא היה שחיק בכלל (!) היה FPS ממש נמוך! זה קשור לכרטיס מסך? המפרט בצד, רק בנתיים יש רק ג'יגה אחד, אמור כנראה מחר להגיע עוד אחד. דרייברים: 158.22. תודה רבה רבה לעוזרים! עריכה: סיים לי להוריד מה Steam את ה CS 1.6 וה FPS נשאר 98-99 קבוע גם ב 30 רימוני עשן. ויכול להיות שבגלל שהדרייברים מותקנים ב C והמשחקים מותקנים ב D? (ההארד דיסק מחולק ל2 מחיצות).
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני מתלבט לגבי כרטיסי מסך שונים,ואני רוצה לקנות את הבחירה הטובה ביותר בסביבות 2000 שקל. 1.המשחקים שאני משחק בהם-assassins creed iv,tomb raider 2013,lol,diablo 3,hearthstone,arkham origins,the wolf among us. 2.אני מתלבט בין כמה כרטיסים(הצעות לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה)-r9 290,r9 280x toxic,gtx 770 twin frozrr ואולי gtx 780 3.אם r9 290,אז יש לי 2 מאווררים במארז והכרטיס יכול להגיע ל95 מעלות..זה בטוח? 4.האם ספק כוח של seasonic 650w gold יספיק לכולם?(יש לי i5 2320,דיסק קשיח 500gb,4gb ראם) 5.כבר בדקתי אבל ליתר ביטחון- h61-s2-b3 הלוח אם מתאים לכרטיסים? 6. הכרטיס צריך להספיק לכמה שנים (3 עד 5) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשובה של ליסה מצטרפת לכמה וכמה שמועות, השערות, ניחושים מושכלים ומידע פנימי בנוגע לכרטיסי NAVI החזקים יותר והכה מתבקשים. "I would say they are coming. You should expect that our execution on those are on track and we have a rich 7 nm portfolio beyond the products that we have already announced in the upcoming quarters." למעשה, השאלה האמיתית היא "מתי?" ולא "אם" הם יבואו. ועבור שאלה זו אין ממש תשובה ברורה. יש להמשיך לחכות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי שכיום ניתן לקנות כרטיס פיזיקה PhysX במחירים מצחיקים של 40-50 דולר חדשים אם זה של BFG או ASUS. רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס כזה למרות שבכרטיס המסך שלי כבר מובנת הטכנולוגיה PhysX, האם זה יוסיף מבחינה גרפית משהו שלא קיים בכרטיס המסך שלי..? תודה, שגב.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי OC דרך הCCC ל700MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות, על קירור הסטוק. ובFURMARK הוא מראה לי מדיי פעם ארטיפקטים[מין קווים שחורים כאלו, או סתם נקודות], או לפחות אני חשוב שאלו ארטיפקטים. מה שאני רוצה לשאול זה האם זה תקין, כי סה''כ, FurMark זה וואחד מאמץ שאף משחק לא יגרד אותו[אני מאמין אולי קרייסיס בקצות האצבעות]. תקין או לא ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך נראה ה-GeForce GTX 2080 המיועד לפני שמשלבים בו את הליבה האימתנית של NVIDIA? התשובה נחשפת לפניכם כעת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה עם זכרון של 1 ג'יגה? מה דעתכם על חברת CONNECT3D? קיים עוד יצרן שמוכר כ. 4870 עם 1 ג'יגה זכרון? הפרש המחירים בחברת CONNECT3D בין גרסת 512 לגרסת 1 ג'יגה הוא כ- 150 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש (יחד עם מחשב) ועדיין מאוד מתלבט... האם מסכי 8 MS של LG יספיקו לי או עדיין עדיף CRT? ושמתי לב שהרבה פעמים המסכים האלה מאוד בהירים...בעיקר כשיש תמונה כהה.... אז האם כדאי לי לקנות LCD?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות הווידאו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר זה עובד לי דיי טוב. אשמח גם לשמוע תשובות בקטע של חיבור האודיו (למרות שזה לא קשור לפורום - אפרסם גם שם שאלה בנושא האודיו). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) האם כבל SVHS (למרות שיש לי בעייה מאוד רצינית לחבר כך) יחזיק את ה 10 מטר במקרה והRCA לא? (ומה המחיר ל 10 מטר) 4) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם ניקח כרטיסי מסך כמו 4870 ונשים במערך CF, יהיה את ההפרעה הזאתי? http://www.pcgameshardware.de/?article_id=631668 פה מדברים על זה, אבל בכרטיסים הישנים, מישהו יודע מה קורה כיום ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, תקציב: 3500 +- (לא SLI). תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2726 אני רגע לפני רכישה במחיר יבואן (אני לא יציין מחיר) רציתי חוות דעת על הכרטיס..... ובכלל על החברה(מתוכנן OC רציני).
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לדעת מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל נא לשים לב שזה DCII נתונים : http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/#specifications יתרונות / חסרונות ובבקשה מכם נא לא להציע לי על כרטיסים של ATI רק פשוט מה אתם יודעים לגבי הכרטיס תמונות --- אשמח אם מישהו יודע לגבי הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-