כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
בין החברות השונות (דגש על INNOVISION Geforce 3 ti-200 64mb)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שפרה צבר (סתם) מה הכרטיס המומלץ בשבילי, כרגע יש לי 7800GT אני חושב לשדרג אותו בסביבות 1000 שקל אפשרי בהחלט יותר אם זה ממש כדאי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מגיע לאילת סוף השבוע וחושב להחליף את ה 280X שלי, האם יש כרטיס מסך ששוה לקנות באילת? מצ"ב המפרט שלי: I7 4790 16 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 אני מחפש כרטיס מסך עד 900-1000 גג למשחקים בעיקר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כנראה שיש לי מזל רע בזמן האחרון והכרטיס מסך(6800gt) החליט להישרף :< וכמו שזה נראה גיגהבייט לא תיתן לי אחריות בטענה שהנזק הוא פיזי ואני גרמתי לזה (ואני לא...) אז כאן אני בהתלבטות: לקנות איזה כרטיס מסך חלש כמו 6200 ב-300 שקל ולחכת ליציאת הR600 ולירידת מחירים ולקנות מחשב חזק עם כרטיס מסדרת 8800 או לקנות כרטיס באותם ביצועיםשל ה6800 ולחכות יותר זמן למחשב חדש,המחשב בשבילי זה למשחקים כבדים עם פילטרים. אני יודע שלשאלה שלי אין תשובה של ממש אבל בכל זאת לאחר יציאת הR600 מה יהיה המחיר של 8800gtx או הGTS האם כדאי לחכות לזה ולקנות מחשב חדש עם קונרו או להישאר עם המפרט הנוכחי וכרטיס חזק יחסית המפרט: amd 3200 gigabyte k8n ultra 9 1gb
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ביולי שאלתי פה על כרטיס מסך טוב שאפשר למצוא ב-300 שקל ולא ממש הצלחתי למצוא... עברו מאז כמעט 4 חודשים, ובינתיים כבר הלך לי המחשב. עכשיו קניתי חדש, בלי כרטיס מסך כי הכרטיס של הקודם עוד עבד. אבל הוא כרטיס מעפן. אני צריך משהו הכי טוב שאפשר למצא ב-300 ש"ח, ככה משהו חזק למשחקים. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המפרט שבצד... מה יכולה להיות הבעיה? אני מפעיל את המשחק על המקסימום עם 8AA ועל רזולוציה של 1280X1024 ועם windows 7 64bit אלה קירטועים קטנים כאלה אבל לא צריכים להיות בכלל...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי מחשב חדש, אחלה מחשב התקנתי כמה משחקים כמו Ghost Recon (GRAW), Infernal ו Lost Planet. קרה לי הרבה פעמים שהמחשב פתאום נתקע. או שניהיה פתאום מלא ארפקטים כאלו והמחשב עשה מסך כחול, לא עשיתי OC לשום חלק. ובכלל ששיחקתי ב S.T.A.L.K.E.R זה לא היה שחיק בכלל (!) היה FPS ממש נמוך! זה קשור לכרטיס מסך? המפרט בצד, רק בנתיים יש רק ג'יגה אחד, אמור כנראה מחר להגיע עוד אחד. דרייברים: 158.22. תודה רבה רבה לעוזרים! עריכה: סיים לי להוריד מה Steam את ה CS 1.6 וה FPS נשאר 98-99 קבוע גם ב 30 רימוני עשן. ויכול להיות שבגלל שהדרייברים מותקנים ב C והמשחקים מותקנים ב D? (ההארד דיסק מחולק ל2 מחיצות).
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4336 יש לי את הכסף לקנות את הכרטיס מסך הזה. יש גם הנחה של 160שקל, ככה שהמחיר הסופי של זה הוא 3680שקל. זה המפרט שלי: X4 השאלה היא האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב שלי? ובגלל שלא לחוץ לי לקנות את הכרטיס הזה כרגע אבל זה נראה לי מחיר סבבה בשבילו - האם כדאי לחכות לכרטיסים יותר חזקים שאמורים לצאת בקרוב, או לקנות עכשיו את זה? שמתי לב שגם צריך ספק של 500W, ולי יש 475W של חברת HEC. האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות, או שצריך לשדרג גם את הספק כוח? יש גם את האופציה הזאת - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=lv383&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# אם מישהו יוכל להגיד לי מה הכי כדאי לי לעשות(אם לקנות - אז מ…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד אני מפעיל אותם, ועד לאן כדאי לי למתוח את הגבול? המפרט שלי הוא: amd 3200+ 64bit asus kv8 kingston cl2.5 400mhz 6800GT הכל נמצא בתדרים רגילים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך. עד עכשיו היה לי HD4670 אבל הוא הפסיק לעבוד(נראה לי הוא נשרף). אין לי מחשב ממש חדש אבל זה מה יש. הנה המפרט: http://www.siz.co.il/my.php?i=dnkyjnhytzv3.jpg הנה הספק: http://www.siz.co.il/my.php?i=kmdawo0ed2mt.jpg הנה המסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 אשמח אם תמליצו לי על אחד. דרך אגב מה ההבדל בין 512 מגה לגיגה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העכבר שלי כל הזמן נעלם לתוך הצד הימני של המחשב שאני מזיז לשם את העכבר הוא נכנס פנימה ולא רואים אותו ועכשיו זה גם פוגע לי במשחקים בזמן שאני משחק Command & Conquer 3 Tiberium Wars העכבר גם נעלם ואני לא יכול לזוז ימינה רק באפשרות החיצים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקבל המלצה על גרסא לדרייבר לכרטיס מסך gts 450 . כרגע אני משתמש ב 260.89 ניסיתי את הגרסא הכי חדשה אבל כנראה שהיא לא פועלת הכי טוב שיש תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעצתכם בקנייה של כרטיס מסך מדגם Radeon 4830. אני מתלבט בין 2 חברות : SAPPHIRE HD 4830 512MB GDDR3 PCI-E או ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 ל ASUS יש יתרון קטן במהירות השעון (1GHZ) כנגד 900MHZ של SAPPHIRE וכמו כן הקירור שלהם אמור להיות חזק, לפי ASUS כמובן. העניין הוא ה SAPPHIRE עולה 715 ש"ח ואת ה ASUS אני יכול להשיג ב 800. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח פחות או יותר בשביל ASUS ? כמו-כן, יש לי ספק כוח 400WATT של חברת ZUMAX נראה לי, קניתי אותו לפני שנתיים, אני מאמין שהוא ישרוד את הכרטיס מסך הזה, אני לא מתכוון להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות או משהו, יש לי מסך CRT ישן 17", אז אני גם לא יכול להריץ רזולוציות גבוהות. האם אני צודק בכך שהספק יספיק לי ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי פה בפורם על GEFORCE 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 אמרו לי שזה יקר ובמחיר הזה אני יכול לקנות GEFOTCE 4 TI 4200 שאלתי איפה ואמרו לי שתי חנויות באינטרנט [PANDA ועוד] [אישית אני אף פעם לא קניתי משהו באינטרנט לא יודע אם זה בטוח וגם לא מבין איך!] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות GEFORCE 4 TI 4200 ב 1100 או קצת יותר לא באינטרנט - ובאזור גוש-דן [בת-ים , ראשלצ, תל-אביב, רמת-גן] [הניה הזאת כבר מתעכבת חודש בגלל שאלות והצעות מחיר בינתיים יש לי VODOO 3 והוא כבר עשה את שלו אני כבר רוצה לקנות ולשחק במשחקים החדשים יותר ] תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX. בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300. ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר??? בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו. בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט: E7500 MSI G41 M4-F POWER MAN 350W CEON 2G DDR2 800Mhz מסך: LG 22 מיועד למשחקים (ברור שאי אפשר יהיה להריץ בהגדרות גבוהות).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כבר כמה שנים שיש לי מסך CRT [sAMSUNG SyncMaster 753DF] ותמיד השתמשתי בקצב ריענון של 60 הרץ... אף פעם זה לא הפריע לי...אבל לאחרונה אמרו לי שקצב ריענון כזה הוא לא בריא לעיניים,וגם לא נוח. למרות שמעולם לא הרגשתי משהו,יכול להיות שיש קצב ריענון יותר נוח? אם כן,על כמה עדיף? 75 הרץ? או שעדיף להשאיר על 60? תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה שני לינקים, את אחד מהכרטיסים האלה אני יקנה, הם עולים לי אותו מחיר בדיוק אבל רציתי לדעת מי יותר טוב. הרוב אמרול י שה-9100 של Sapphire יותר טוב אבל רציתי דיעה אחרונה לפני שאני קונה. הנה שני לינקים של פירוט על הכרטיסים ושמות הכרטיסים: Gigabyte ATI Radeon 9000 Pro II 128 MB: http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000pro.htm SAPPHIRE ATI Radeon 9100 128 MB: http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp תודה רבה, אני ממש צריך את התגובות שלכם דחוף, ואני סומך עליכם כי בנושא הקודם שלי עזרתם מאוד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס 1950pro, איזה דגם ושל איזה חברה מומלץ? האם שווה את ההפרש מה- 7600gt?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה בבקשה לכרטיס מסך בתקציב של 450-500 ש"ח. הדרישות הן בעיקר למטרת משחקים ברמה של FIFA העדכני באיכות גבוהה. המפרט, ספק כוח A.PFC 350W FAN12 CI-POWER CWT מעבד אינטל GHz 3MB CORE I3 1150 41603.6 לוח אם - USB3 HDMI HASWELL 1150 H81M-E34 MSI זכרון - GEIL EVO VELOCE 4GB DDR3 1600Mhz תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה כי כדאי fx 5500-692 בoc מהיצרן במקום 270 ליבה 290 לליבה fx 5200U -360 radeon 9600se-521 radeon 9200se-301 מה כדאי לדעתי אני ילך על radeon 9200se כי אני לא רוצה לבזבז כסף על כ.מסך שיעבור עוד שנה לאחי 8) ,כולם תומכים בdirectx 9 מה הכי כדאי בשביל משחקים לעוד חצי שנה -שנה מקס יש לי gf4mx אבל הgf2mx של אח שלי נשרף לכן אני יקנה לי כ.מסך חדש והוא יקבל את הgf4mx אז מה יותר טוב? תודה, אוריאל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא. : LCD MAG 19" LP917. מומלץ? תכונות? תמונות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך 17 CRT אין לי ממש מוסג במסכים אז כמה כסף כ אתם אומרים כדאי להשקיע במסך 17 ?? התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אבל אם יש הבדל גדול בביצועים אז אני מוכן להשקיע עוד איזה 200 ש"ח חשבתי על המסך הזה samsung 793df שהוא זול יחסית עם גודל נקודה 0.20 ועוד פרט שנראה לי חשוב אני קונה כרטיס מסך 6600GT אז אני צריך מסך שינצל את הביצועים של הכרטיס (ואני יודע שיש כבר דביק בנושא פשוט הכל שמה מבולגן מאוד ועם מלא עמודים) תודה עריכה : אני בעיקר צריך מסך שאני אשב ואסתכל עליו הרבה זמן ושלא יכאבו לי העיניים .. ומה אתם אומרים על המסך הזה LG F700B..??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 האם בגלל המחיר הנמוך זה כרטיס פחות טוב? מה שחשוב לי הוא שהקירור יהיה טוב ושקט, ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 100 שקלים בשביל TwinTurbo. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הרזולוציה הכי גבוהה שיש במסך CRT ובמסך LCD היום?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-