כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
gtx1060 6gb או rx480 8gb איזה מהם יחזיק יותר מעמד ויעלה משחקים במהירות וגרפיקה גבוהה יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 6gb 1333 seagate 1tb ati 6850 1gb מסך- samsung syncmaster S23B550 תקציב: 750 חשבתי על זה: http://www.tms.co.il/product/11941 חשוב לי כרטיס מסך עם קירור שקט עד כמה שאפשר, הכרטיס מסך שיש לי עכשיו MSI 6850 היה כזה רועש ומרגיז שקניתי קירור הספק שלי מאוד גבולי, אוכל לסחוב איתו כרטיס חדש?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי היה רוצה שתמליצו לו בבקשה על מסך 17 בישביל משחקים תקציב בסביבות 1200 שקל תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לקנות אז בבקשה צמליצו לי על כרטיס מסך שנע בין המחירים 600 עד 700 שקל בתודה מראש אלי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר של אבא שלי קנה מחשב חדש(הוא אצלי להתקנת וינדוס) מזיגזג מבוסס אינטל (הוא עוסק מלא בעבודות גרפיות ) הוא קנה לוח של אינטל עם צ'יפסט 915 עם כרטיס מסך משולב . ועכשיו הרצתי EVEREST על GPU ואני לא מאמין - לפי התוכנה יש לכרטיס 4 צינורות עיבוד , תומך VS וPS וגם DX9 ! אני לא מבין מה קורה פה ?!?! מישהו יכול להסביר לי ? אפילו צירפתי תמונה ... [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב עכשיו מערכת שעיקר היעוד שלה הוא לעבודה בתלת מימד (מאיה וכו') אולם אני גם מאוד אוהב לשחק משחקים ולכן החלטתי לקנות כרטיס המתאים למשחקים במקום כרטיס QUADRO. קצת בדיקה הראתה לי שתוכנות התלת-מימד כיום אינן יודעות לנצל כרטיסי מסך מרובי ליבות או כרטיסים בתצורת SLI/CROSSFIRE. לפיכך נראה לי שהכי יעיל (לפי מה שקצת קראתי בפורמים מקצועיים) הוא אחד מכרטיסי הGTX285 המגיעים עם זיכרון גדול מאוד של 2GB ומעבד גרפי אחד בלבד. חיפוש בחנויות בארץ גילה לי רק את החנות הזאת והכרטיס הזה: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3731 האם למישהו פה יש נסיון עם חברת SPARKLE? האם אתם מכירים חנויות שמוכרות כרטיסים מחברות אחרות לפי המפרט הנ"ל? (הבנתי שEVGA טובים). האם מישהו מ…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש משהוא שמאוד מעניין אותי, האים ישש לנו, כבני אדם את היכולת להקרין הולוגרמות אם כן באיזו רמה, האים יש לינק לתמונה, איך זה עובד והאים זה נכון שאפשר בטכנולוגיה מסויימת "להרגיש הולוגרמות" כמו בSTAR TREK. תודה. יאיר.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gadgetneeds.net/gigabyte-radeon-hd-7950-gv-r795wf3-3gd-video-card/ האם מריחים את 670 ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כמו שהסברתי, אני זקוק לכבל די ארוך, מה שמקבלים עם הכרטיס מסך זה לא מספיק לי אני צריך כבל של לפחות 4 מטר, התקשרתי לחנות מחשבים אבל אמרו לי שהם לא מוכרים כזה כבל, יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות כבל כזה ? ואם יש חנות ספציפית אז אם אתם לא יכולים להגיד פה בפורום אז בפרטית או באייסיקיו. תודה לכם מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במיוחד למשחקי מחשב אני רוצה שיעבוד לי טוב לעוד שנה-שנתיים http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2092 כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה. המסך הוא BENQ G2222HDL עם רזולוציה של 1920X1080P. לא יתבצע אוברקלוק לכרטיס וגם לא יהיה שימוש מיוחד בפילטרים, אבל משחקים יישוחקו ברזולציה הטבעית של המסך. יש הבדל כספי של 200-300 ש"ח בין ה- 6850 ל- 6870 ובקשר לכרטיסי NVIDIA באותה רמה, אין לי מושג בקשר למחירים. בקיצור, בהתאם לנתונים שהצגתי על איזה כרטיס כדאי לי ללכת? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP כדאי עם 256 MB עד 250 שקל. חיפשתי בזאפ אבל אני לא מבין כל כך בתחום אז אני לא יודע על מה ללכת. למישהו יש הצעה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר יום וחצי בערך של שימוש הוא עשה בזזזז בזזזז ופתאום נכבה ויצא ריח מסריח מאחורה, הלכתי לKSP הביאו לי זיכוי של 1790 לקנות שם מה שאני רוצה, כמובן מסך, באסה דווקא עכשיו נראה שהם הפסיקו למכור את ה730B של סמסונג... חבל לי על הPOLYVIEW הייתה לו איכות מטורפת... נראה לי אני אקח עוד אחד.. KSP אמרו לי שאני המקרה הראשון שזה קורה להם D:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה השתדרגתי מ8800GT לHD5750, רציתי לסחוט את המערכת שלי כמה שאפשר עד שאוכל להחליף אותה. רציתי לדעת האם המעבד שלי (C2D E6300) יוצר לי צוואר בקבוק בשילוב עם הכ. מסך החדש או שלא. במידה וכן האם OC למעבד שלי לסביבות ה2.5~3 יפתור את ה"בעיה" או שאולי בכלל עדיף לי להשקיע קצת כסף ולקנות את המעבד: http://www.skypc.co.il/pl_product~E6700ay~3~0.htm וככה אקבל יותר ביצועים. חשוב לזכור שהכל פה זה עניין של עלות/תועלת. נ.ב אני משחק על רזולוציה של 1280X1024 ולא מתכנן להחליף את המסך בקרוב אלא רק בהחלפת המערכת כולה..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב להריץ את שלל המשחקים החדשים והכבדים בתעשייה.. אני מוכן להשקיע עד 1500 שקלים, בתודה מראש. המפרט הנוכחי שלי: Asrock P55 Extreme 4 Intel Core i5 650 3.20GHz Kingston 8GB DDR3 PC3-10700 - x2 Dual-Channel 4GB NVIDIA Geforce 210 ENERMAX Noisetaker II EG425P-VE 420W ATX12V SLI Ready Active PFC Intel X25-M 80GB SSD 4TB - 2x HITACHI Deskstar 7K2000 2TB
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, זה המפרט שלי כרגע: i7 930 stock noctua u12p ga-ex58a-ud3r intel x25-m 80gb sapphire 5850 ss 600w lancool k62 יש באפשרותי להביא Diamond ATI 5850 מארה"ב ב180$ = 670 שקל +-. כרגע אני משחק על רזולוציה של 1680x1050 עם מסך DELL 2209WA, בקרוב ארכוש LCD 40" FULL HD לחדר ואשחק על גביה, השאלה היא האם הספק בכלל יחזיק עוד כרטיס של 5850? זה משתלם? או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולרכוש כרטיס "מעודכן" ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1.pivot זה אפשרות כוונן המסך? 2.לפי מה יודעם איזה מסך יותר טוב מהמסך השני?גודל נקודה?בהירות?נגדיות יותר גבוהות? 3.במסכי lcd יש נגיד 300 cdm מזה ומה הבדל בינו לבין 250 ? מה יותר טוב סמסונג 710 t או גירסת 730 b
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דייייייייייייי כמה אפשר אם בעית הסרטים באתרי סירטונים כמו YOUTUBE ואחרים כל פעם שאני רואה סרטים בצפיה ישירה מאתרים המסך ניהיה פיתאום לבן או שחור ואז חוזר וכל המחשב ניהיה איטיייייייייייי וזה בטוח מהכרטיס מסך כי היה לי NVIDIA לפני זה ולא היה בעיות. יש לי WIN7 64 BIT ודריבר מעודכן לכרטיס מסך. הלוח שלי זה GIGABYTE P55 UD6
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.retel.dk/showreview.php?id=3&page=8 ותעבירו קדימה עמודים אני לא בטוח אם הגראפים ממש מדוייקים כי אפשר לראות שהרדאון 8500 כמעט שווה לTI500, אז זה יכול להגיד שהדרייברים שמשתמשים בהם שם לא מעודכנים (לפחות של ATI) ועוד משהו שחבל שלא עשו זה בדיקה אם AA גבוה, אז הR300 היה מראה את מלוא הכוח ;D
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode= מחר אני בקבל אותו !!!!!!! :yelclap: רציתי לדעת אם יש לו גלי טמפ'..... ואם כן אז איפה אני יכול לראות אותה ..?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם קיבלתם אותו גם במארז עומד כזה ??? כי זה נחשב (לפחות בתצלומים שראיתי באתר שלהם) לגירסת ה "לייט" האריזה העומדת זה צריך להגיד לי משהו ? אולי גירסת הלייט טובה פחות ל OVER CLOCKING ???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט כל מיני אתרים סתם להשוות מחירים , וראיתי במקומות כמו EBAY כרטיס מדגם GTX 650 TI GDDR3 2GB במחיר ממש זול יחסית. חשבתי לעצמי מדובר כנראה בזיוף לא? ואם בכלל קיים לכרטיס כזה GDDR3? ומה ההבדל בביצועים בין GDDR5 GDDR3 באופן כללי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מה לדעתכם כדאי לקנות מכרטיסי R9 290 שמוכרים היום? MSI,Gigabyte ,Sapphire ,ASUS? יש באמת הבדל? איזה הייתם ממליצים לי? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-