עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכולם.. אני כבר מזמן משתמש ב-eyefinity על שלושה מסכים למשחקים, כל פעם אחרי משחק הייתי מבטל את הeyefinity מפני שהמסכים שלי היו ברזולוציות שונות והמסך של הFHD היה יורד ברזולוציה וזה היה נראה לא טוב לגלישה .. אני בתקופה הקרובה מחליף את כל המסכים לDELL ובשבועיים האחרונים קניתי שניים. איך אחרי הגדרה של EYEFINITY אני גורם לחלון של דפדפן להשאר על מסך אחד ולא להתפרס על כל המסכים, מבלי לבטל את ה-eyefinity???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by YairZ,

מי שהאירוע הזה מעניין אותו ורוצה להרשם, ניתן לעשות זאת בקישור הבא: https://www.nvidia.com/en-il/gtc/

3. אהלן! אני מתכנן לקנות כרטיס 1070 יד שנייה בימים הקרובים; יש לי כמה אפשרויות - כנראה שלא יהיה הבדל מטורף בביצועים, אבל אשמח לחוות דעתכם 1) https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08g-p4-6171-kr ב-1250ש"ח כרטיס של evga, לפי מה שהבנתי הוא ממש דומה לsuper clocked שלהם, רק שזה בא עם פחות "factory oc". לא הצלחתי למצוא ביקורת חד משמעית עבור הדגם הזה ברשת אז הייתי צריך להסתפק בביקורות על דגם הsc ולדעת שזה כנראה הבערך. *עריכה: זה דגם 6171, והsc זה 6173. +לכרטיס הזה יש עוד שנה וחצי אחריות מksp 2)https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1070-mini-0 זהו כרטיס zotac 1070 mini. לכרטיס הזה י…

4. Started by Pilp3l,

שלום חברים , אני מחפש לעצמי כרטיס מסך חדש.. הישן 250gts קצת מתחיל לגמגם לי ונראה לי שהגיע הזמן להיפרד. אני מחפש כרטיס שישרת אותי נאמנה במשחקי מחשב , משחק לרוב heroes of new earth , ובקרוב גם gtaV וfifa15.. הרזולוציה בה אנ משתמש היא: 1920*1200 אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח מעדיף לא לחרוג יותר מדי .. להלן קצת נתונים אודות המפרט שלי: מעבד : intel core i7 860 לוח אם: gigabyte p55-ud3l זיכרון: 4gb חשבתי ללכת על geforce gtx 760 2gb ddr5 של msi. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם או להמליץ לי על כרטיסים אחרים! תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yakirsh4,

כמה שווה הכרטיס מסך הזה: https://www.msi.com/Graphics-card/N750-2GD5OC.html היה בשימוש מסיבי שנה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mistaarvim,

שיריץ לי משחקים חלק על רזולוציה טיבעית, והאם הוא יתאים למפרט שלי? (מופיע בצד, המעבד עם אוברקלוק ל2.7-2.6 בלי לעלות מתחים, רק לזיכרון0.1V+)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by marlboro,

אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (פרסמתי כבר הודעה דומה בפורום לפני כמה ימים ) הספק שלי הוא בילט-אין שלא ידוע לי דרך להחליף אותו (מגיע במארז silentium T1) המעבד שלי הוא AMD הישנים דואל קור 3800+ לוח אמ - lanparty של DFI NF4 2 ג'יגה זיכרון שני דיקים קשיחים צורב DVD ועוד מספר מאווררים שמגיעים עם המארז רוצה להחליף כרטיס מסך, כרגע יש לי 7800GT גירסת Extreme של Leadtek

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כמו חד גדיא בפסח: מעשה בהורי המאד מבוגרים שנאלצו להחליף מזגנים. הזמינו 2 מזגנים באלקטרה וקיבלו גם "מתנה" - 2 מסכים "19 רחבים של ACER. כניסת VGA בלבד. מה לעשות ואין להם לא מחשב ולא מושג במחשבים - נתנו את המסכים מתנה לבנם היחיד. עכשיו, לי יש כבר 2 עמדות עם מסכי "19 רגילים האחד viewsonic vp930 והשני EIZO משובח. חשבתי לעצמי שעבור הבת שלי, בוגרת החוג לקולנוע, יש אולי יתרון בעבודה עם שני מסכים (וגם טלויזיה) למרות שהגובה של המסך הרחב קטן בכ-5 ס"מ מאחיו הסטנדרטי. המחשב של הבת הוא מסוף 2005 והא מבוסס P4-3G ויש לו כרטיס מסך gainward ultra/1980 (מבוסס geforce 6600GT). לכרטיס יש: יציאת VGA, DVI וגם VIVO. קיויתי שאולי ה DVI הוא מסוג DVI-I אבל כשחיברתי מתאם DVI-VGA המסך לא הגיב. עכשיו,…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ערב טוב, ברצוני להסב את המחשב שלי לעיצוב קאד בהוצאות מינימליות והשמה מיידית. ברצוני להתחיל אם הכרטיס מסך.. , כמדומני בעבר הרחוק נכתב על הסבה של ה9700- ל-FireGL. אני אזקוק לעזרה מאנשים בעלי ניסיון בנושא, הפניה לקובץ והפעלה מתאימה. תודה רבה לעוזרים, אורי. נ.ב אם יש הצעות והשגות נוספות הרגישו חופשי לעיין במפרט. Operation System: Microsoft WindowsXP Professional SP1 Case: Enermax FS710-B (SilentBob Case Mod) Power Supply: Enermax EG365P-VE CPU: Intel P3 1400Mhz 1.85v (Fc-Pga) (cE0, Unlocked Coppermine) Memory: Mushkin HighPerformance ver.3 PC150 Cas2 (@151Mhz) Motherboard: Asus CUSL2-c Black Pearl (w/Modified Bios to work over 140mhz fsb with AGPx4 and more tweaks..) Video …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Anfield,

RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB RADEON 9700 TV,DVI 128MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB איזה הכי כדאי ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lifewriter,

שלום! היה לי hd 5870 של gigabyte והוא נשרף עקב התקיעות הבלתי פוסקות במשחקים וסרטים ביו טיוב.. (אחרי בדיקה זה כניראה בעיה בדרייברים) אחרי זה קיבלתי את אותו הכרטיס רק של saphire או משהו כזה.. והבעיות עדיין נמשכו... העפתי את הכרטיס הזה כי נמאס לי לדאוג לבעיות השטוטיות האלה.. שילמתי 2400 שקל לא לחינם.. עכשיו יש לי אפשרות בחירה ואין לי מושג איזה כרטיס לקחת... ואין אפשרות לקנות את ה 295GTX... כי הוא יצא מהשוק... בבקשה מי שיכול לעזור לי אני אשמח! בתודה רבה מראש!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כרטיס מסך ממש ישן - ראדאון 9200... אבל זה לא משנה, ניסיתי לשחק בוואמפייר... זה עבד לי די בסדר, חוץ מכל פעם שאני נכנס למקום כבד, או פונה פניה - ישר זה מאט לכמה שניות.. אז חשבתי שפשוט הכרטיס לא סוחב... ואז היה לי חשק לשחק שוב בנוור ווינטר נייטס... וגם במשחק הזה, יש כל פעם האטות... כל כמה שניות זה נתקע לשניה... והכרטיס המסך הזה הפעיל לי אותו פעם חלק, וגם הכרטיס שהיה לפניו... עכשיו, לא נגעתי במשחקי מחשב כבר איזה חצי שנה, ורק עכשיו חזרתי... יכול להיות שהכרטיס פשוט נהרס עם הזמן או משהו? מה יכול לגרום לזה שהוא לא יתפקד כמו שצריך??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by computer_freak,

אני רוצה להבין משהו יש טלויזיות LCD עם רוזולוציה של 1366x768 כלומר 1366 לאורך ו 768 לרוחב אז כשיש תמיכה בHDTV בתקן 1080I אז מה זה בעצם אומר שיש 1080 קווי רוחב? קצת הסתבכתי עם זה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tombcatz,

שלום. לפני שאני מספר את כל פרטי העלילה,רצוי לציין שלא מדובר במחשב שלי,אילא של חבר שלי. תחילה אני אציין את המפרט שלו [אני לא יודע את המפרט במדויק,אז אני אכתוב רק פרטים כלליים]: P4 3GHZ 1M CACHE WD 80GB 10000RPM 1024MB DDR RAM [512*2] Kingston 400MHZ XFX Geforce 6800GT 256MB 256Bit* *-ז"ל לפני כשנה [פחות או יותר] הוא קנה בארה"ב Geforce 6800GT 256MB 256Bit חדש מרשת COMPUSA של XFX. הכרטיס פעל נפלא והכל היה טוב... לפני כחצי שנה,המחשב שלו התחיל לעשות בעיות.. בשל התחממות יתר,המחשב היה נתקע כל הזמן,כאשר לפני התקיעה הוא היה מציג מעין עיוותים משונים על המסך.. התקיעות היו נפוצות בעיקר בזמן שהוא שיחק במשחקים,ולפני התקיעות בעת משחק,הטקסטורות במשחק היו מתחרבשות,המודלים היו מוצגים בצורה…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איפה ה-catch? (אם בכלל)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by SmurFin,

טוב בהמשך לאשכול הקודם שלי למי שעקב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234103.0 אז יש קצת שינויים בעזרת עזרתו של -- RTR תודה -- הצלחתי לייצב קצת את הטמפ' וכרגע עדיין יש בעיות אבל הוא יסחוב עד שאני אגיע לחנות ובתור גיימר ועובד עם תוכנות עריכה . ועובד המון עם תוכנות עריכה... רציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ היום ? , מחפש כרטיס יותר חזק ממה שיש לי כיום..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם אני בשלבי רכישה של המחשב שלי ושוב, מה שמפריע לי זה הכרטיס מסך . מצד אחד, אני יכול לקנות כרטיס 8800GTS 640MB שעבר אוברקלוק (OC2): http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 עם תדרים גבוהים במיוחד של: Stream Processors: 96 זיכרון: 640Mb, רוחב פס: 320Bit, מהירות מעבד: 580Mhz, ליבת העיבוד: 1350Mhz, מהירות זיכרון: 1700Mhz. את כל זה אני יכול לרכוש ב2330 ש"ח, מBFG, נשמע נחמד לא? :. אבל, מצד שני בעזרת ויתור על כמה מחלקי המחשב, אני אוכל לרכוש כבר את גרסת הGTX: http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=105&idproduct=1346 עם תדרים גם מאד גבוהים של: Stream Processors: 128 זיכרון: 768Mb, רוחב פס: 384Bit, מהירות מעבד: 575…

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לא מצאתי הרבה דיבורים עליו בפורום. אני שואל כי קניתי איזה מחשב חדש חמוד פה בארה"ב בדיל חלומי ורציתי לדעת אם יהיה כדאי לשדרג כרטיס מסך או שלא צריך בשביל עבודה משרדית נטו (אני אף פעם לא משחק משחקי מחשב..לפחות לא אצלי במחשב). אני לא יכול לספר על ביצועיו בשלב זה כי אני שומר אותו בקופסה עוד שבוע וחצי ככה.. הסיבה היא שכל יום ראשון יש דילים חדשים ואני רוצה לוודא שזה הדיל הכי טוב (אז אני ממתין לשתי נאגלות של דילים). את המחשב אפשר להחזיר תוך 14 יום כל עוד לא פתחתי את הקופסה... אולי נשמע מוזר, אבל זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות (להחזיק אותו בן ערובה קצת). ;D בוא נשאל את השאלה בצורה אחרת: האם יכולים להיות הבדלים משמעותיים בביצועים של ממשק Aero ושימוש משרדי (וטיפה'לה פוטושופ) בין הכרט…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. למה אני כמעט בטוח שיש אי תאימות בין שני הרכיבים האלה. במיוחד עם יש לכם X1950 PRO.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by VESAGO19,

אני מתכוון לקנות כרטיס g4 בקרוב... התכוונתי ללכת על הכרטיס של leadtek עקב שיבות של איכות תמונה בלבד... (overcloacking לא מעניין אותי) לפני כמה ימים פנדה החלה ליבא את הכרטיסים של suma לארץ, כשמכירו נמור בהרבה מזה של ה leadtek. אני צריך את דעתכם לגבי הכרטיסים של suma בנוגע לאיכות תמונה (שמעתי די מעט עליהם אבל מה ששמעתי היה טוב) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. השאלה עולה בשל העובדה שתיקיית כרטיס המסך יושבת על הכונן הראשי שהוא SSD ואני נמנע מלהתקין בכונן הזה כל מה שאינו נחוץ והכרחי. וכשאני רואה בעידכון האחרון המופיע בממשק של אנווידיה את הפרטים הבאים: א. שהעידכון יסייע לי לחוות חוויות בווירוטל ריאליטי - אין לי ב. תומך במשחקים מסויימים - שאין לי ג. תומך בכרטיס מסך מהסדרה החדשה - שאין לי אז למה להוריד ? או שבכל מקרה תמיד להוריד ולהתקין כל עידכון. ובכלל אשמח על הסבר ממי שמבין ויודע: איך עובדים העידכונים הללו ? אם איני מוריד עידכון שיוצא עתה, בחודש הבא שיצא עידכון נוסף אחר ויהיה אקטואלי לגבי, כשהוריד אותו ירד גם העידכון שלא הורדתי (שלא היה רלוונטי, הנ"ל) תודה

22. Started by Yossi Cochen,

היי, מחשב נייד לנובו - בצד שמאל יש רקע שחור. המחשב לאחר פירמוט והתקנת דרייברים. מה הבעיה כאן ואך מתקנים ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by רזי ברד,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של עד 500 ש"ח ואני צריך הצלמה לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. הכרטיס מיועד למשחקים אבל לא משחקים כבדים אלא משחקים כמו פיפא NBA פוטבול מנגר וכו' כרגע יש לי את ה7600GS והוא מריץ את המשחקים האלה לא כל כך טוב (למשל בפוטבול מנג'ר המשחק פועל לאט כי צריך 512 מ"ב בכרטיס מסך ולכ7600 GS יש רק 256 מ"ב) אז בדקתי בזאפ והנה הלינק לקיצור שלי : http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68806=112649 בבקשה תגידו לי איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי ומשתלם לי לקנות שגם יריץ את המשחקים האלה מהר. וגם בבקשה תגידו לי אם עדיף לי 512 מ"ב או 1024 מ"ב והאם המ"ב בכלל משנים כל כך?? כמו כן אני רוצה לדעת האם יש מצב כלשהו שהכרטיס מסך לא יפע…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by IdolAdmin,

יש לי בעיה שאני מפעיל משחקים מסויימים המסך רושם לי sync. out of range ראיתי את זה פעם ראשונה ב Splinter Cell 2 ועכשיו ב Secound Sight בSC שהפעלתי את המשחק אז בתפריט שבוחרים בין מולטיפלייר וסינגלפלייר זה עשה לי את זה אז פשוט עקפתי את זה שהפעלתי תמשחק דרך הקובץ של הסינגל או המולטי..אז זה לא הפריע לי הקטע שזה לא יודע מתי הופיע לי כי התפריט הזה כבר עבד לי פעם.. ועכשיו בSS זה איך שאני מפעיל אני שומע את הקטעי וידאו של הלוגואים והכל ואת המוזיקה שבתפריט אבל משם אין לי מה לעשות...הוא מראה לי במסך את הבעיה הזאת.. יש לי כרטיס מסך חדש (כמה חודשים) nVidia GeForce 6600GT של Winfast A6600GT TDH 128MB AGPX8 ומסך של SAMSUNG SyncMaster 753DFX (חחח איזה בעיה אירונית למסך שקוראים לו SyncMa…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כיצד אני מפעיל אותם, ועד לאן כדאי לי למתוח את הגבול? המפרט שלי הוא: amd 3200+ 64bit asus kv8 kingston cl2.5 400mhz 6800GT הכל נמצא בתדרים רגילים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים