כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qual…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שימש למשחקים שיוכל להתאים למחשב שלי זה המפרט Motherboard Name Gigabyte GA-8I945PL-G DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) ספק 500W תקציב כרגע לא רלוונטי תודה!
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, הנה מפרט המחשב שלי: מעבד : Intel Core i5 2500 3.3GHZ 6MB L3 Cache s1155 לוח אם : UD3H-B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI,DP זיכרון פנימי : 8 GB DDR3 שני הארד דיסקים : Samsung Spinpoint F3 1TB 7200RPM 32 MB Sata II כונן רגיל כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 6850 1GB GDDR5 DX44 2XDVI HDMI DP PCI-E ספק כוח : SeaSonic 520W Bronze Series Active PFC 12cm Fan PSU מארז : CoolerMaster CM690 II (Advanced) Black ATX case מאוורר : Scythe Katana 3 CPU Cooler אני מעוניין ברטיס מסך חזק שיתאים למפרט שלי,שיהיה שקט ואם אפשר מחנות KSP עד 1500 שקל. ומתוך התעניינות האם כרטיס המסך שלי עדיין מתאים למשחקים החדשים שיצאו?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שיכולה לבדוק את כרטיס המסך מבחינת תקינותו החומרית [ולא 3DMARK או ARTIFACT] אם יש תוכנה כזאת בכלל[משהו כמו MEMTEST רק שMEMTEST היא לזיכרון] וגם אם ידוע למישהו אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות לוח אם דבר כזה כמו "כרטיס טכנאי" שיש לטכנאי מחשבים ובעזרתו הם יכולים לוודא בעיה חומרתית ספציפית בלוח האם. אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על הכרטיס מבית sapphire על ה hd 4850 vapor x 1g מה ההבדל בינו לבין ה hd 4850 הרגיל ? ואם יש הבדל הוא משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יצרנית השבבים AMD מכריזה על כרטיס מסך חדש שמטרתו היא פלח שוק ענק של גיימרים שלא מוכנים להוציא 400 דולר ויותר על כרטיס מסך. הכירו את Radeon RX 5500, גם במחשבים ניידים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
השאלה נעוצה בכותרת. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז תקשיבו, זה מדהים, אבל יש 2 דגמים שמסומנים 786FD. אחד מהם בא עם מכסה אפור על גב המסך עד לתחתיתוו, ואחד לא דומה לו אפילו. שלי הוא השני. בכל אופן, לא אוכל לתת יותר מדי מידע עליו, אבל מי שמכיר את המסך, ויודע על מה אני מדבר... חושבים שהוא מסך איכותי? יתאים למשחקים? תודה. נדב.
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32bit והכרטיס מסך שלי nvidia GeForce 8500 GT. נכנסתי לאתר של NVIDIA ועשיתי: Automatically find drivers for my NVIDIA products. זה אכן מצא לי עדכון, אך כאשר ניסיתי להתקין את העדכון זה רשם לי שהוא לא תואם את המערכת שלי. http://eliad.org/viewer.php?id=1223365539.jpg מה עושים? בתודה מראש YARI21.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GeForce 6200 128MB בחיבור AGP ואני רוצה לשדרג אותו כי הוא מיושן ומגביל אותי במשחקים מסוימים. המעבד הוא Pentium D 820 2.8GHz , מסך 20" ולוח אם: MSI PM8PM-V (MS-7222) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) אני מבין שיש בלוח רק חיבור AGP (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני די בבעיה. האם יש כרטיסי מסך שיתנו שיפור לעומת ה6200 במחיר סביר? אני יודע שאי-אפשר להוציא הרבה מכרטיס מסך בחיבור כזה אבל אני צריך שיריץ את cod:MW2 שיוצא על LOW. נ.ב. הספק הוא 300W
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי את המסך של דל ה24 אינץ ויש לי בבית טלויזיה רגילה שמחוברת בכבלים לא להתבלבל עם הוט אלה כבלים רגילים אין ממיר או משהו החיבור מהקיר הולך ישר לטלויזיה. האיכות סבירה לא משהו מטורף (כמו הסרטי HD במחשב חח) בקיצור רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב חיברתי את המסך בבננה לטלויזיה והאיכות על הפנים כמו כן גם צריך להשאיר את הטלויזיה דלוקה כדי שיהיה אפשר לראות... בקיצור חשבתי על לקנות כרטיס טלויזיה החיבור הוא אנלוגי. למישהו יש המלצות? עדיף למשהו פנימי כדי שאנילא יתחיל להסתבך עם הרמקולים יחובר לי למחשב בעתיד מערכת 5.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מתכנן להוסיף DELL2007FP למערך המסכים שכבר יש לי (2407WFP+2007FP כרגע). יש לי כרגע HIS HD4850 ICQ4 1G שבהחלט מספק את צרכי הגיימינג המזדמנים שלי, אבל הוא לא תומך ב-3 מסכים במקביל. אני מחפש כרטיס מסך שתומך ב-3 מסכים לעבודה יומיומית ויתן ביצועי גיימינג דומים או עדיפים למה שיש לי היום. אין כוונה כמובן לשחק על 3 מסכים - רק על ה-2407WFP. הדגש הוא על כרטיס לא יקר עם יחס עלות/תועלת גבוה ככל האפשר - עדיפות לדגם שקט וקריר כמובן. כרגע ראיתי HD6770 בסביבות ה-530-570 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8491 http://tms.co.il/product/10123 או HD6850 ב~650 ש"ח שחזק יותר ומאוד משתלם אני חושב במחיר הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2176 1. שניהם תומכים באו…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש ובכרטיס מסך מדגם gigabyte 512mb 8500GT יש 2 כניסות אחת VGA השניה DVI באתי לחבר את המסך לכניסת ה VGA וגיליתי שאני לא רואה כלום אז חיברתי את המסך לכניסת ה DVI וכן ראיתי אבל המצב הזה לא טוב לי כי יש לי כבל DVI ל HDMI שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרכו אבל אם הDVI תפוס אז תהיה לי בעיה יש אולי דרך לשנות את זה ? שהכניסה הראשית בכרטיס מסך תהיה VGA ולא DVI ? ואז תיפתר לי הבעיה המוזרה הזאת ? עשיתי המון ניסיונות : התקנת דרייברים שונים בדיקה בביוס וכ'ו ולא הגעתי לפיתרון תודה לעוזרים בן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להתאים הגדרות 3D לפרופיל מסויים? נגיד שבפרופיל אחד יהיה AFX16 ובאחד לא? ואם כן אז איך? כי יש לי שני פורפילים ואני מנסה לעשות את זה ולא הולך....
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום חברס, נמאס לי מה ג'יפורס 8600 שלי ואני רוצה להשתדרג, בעיקר בשביל שאוכל לשחק פארקריי 2 כמו בנאדם. קצת חיפשתי ויש לי התלבטות: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 או HD4670 או twintech 9600gt xt אבל משומש מחבר שיש לו אותו רק חודשים ספורים או המלצה אחרת. ספק שברשותי או hec 350W ואני מניח שהוא יחזיק את הכרטיסים הללו במידה ואני לא רוצה לעשות oc.. מפרט בצד. תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין ברכישת מחשב נייד בעל כרטיס מסך פנימי של אינטל מדגם HD3000 שזה הכרטיס המובנה בדור החדש SANDY של מעבדי אינטל הבנתי שלכרטיס הזה יכול להיות זיכרון משותף של 1.7GB במחשב שיש בו 4GB של RAM,זה גם כתוב פה http://www.intel.com/content/dam/doc/product-brief/xeon-e3-1200-hd-graphics-guide.pdf מחיפוש ברשת מצאתי את הדיון הבא ומתואר בו http://www.computing.net/answers/hardware/how-do-i-set-memory-for-intel-hd-graphics/74833.html שיש המון בעיות עם זה כי אף אחד לא יודע איך "מעלים" את הזיכרון...אחד רושם שזה זיהה לו 128MB אחר רושם 32MB וכד' מישהו יודע האם יש דרך לשלוט על כמות הזיכרון המשותף?אני רוצה להריץ במחשב פוטושופ ואחת הדרישות היא 256MB שמוקצה לכרטיס מסך האם יש ד…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אין לי כל כך מושג אם זה קשור לפורום הזה, אבל הנחתי שכן אז פתחתי את זה פה תחילה. אז ככה, יש לי תופעה מוזרה בכמה משחקים ששמתי לב אליה- עין בלתי מזוינת לרוב לא תשים לב לזה אבל כאחד ששם לב טוב להבדל בין 50 FPS ל-60 FPS (או אפילו בין 55 ל-60) היה לי קל לשים לב לתופעה. אז ככה, בסביבות ה-60-65 FPS המשחקים רצים כמובן חלק- תזוזה חלקה של עצמים, מצלמה ובקיצור תזוזה ריאליסטית לגמרי. אבל מ-70 FPS עד 100 FPS התזוזה חוזרת ליהיות פחות חלקה. כלומר, זה לא כמו 40 FPS לדוגמה, אבל אפשר לראות שהתזוזה טיפה יותר מקוטעת. העניין המוזר הוא ששוב, מ-100 FPS ומעלה התזוזה שוב חוזרת ליהיות חלקה כמו באזור ה-60 FPS. למישהו יש מושג מה גורם לתופעה?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס מחול וקיבלתי אותו סוף סוףף אבל עכשיו בעיה חדשה אין לי פה את הכבל שמתחבר לספק pin 6 אם אני יחבר את הכרטיס למחשב בלי הכבל עלול לגרום איזשהו נזק או שזה סתם יוריד לי טיפה בביצועים או טיפה הרבה ?? בבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש.
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שראיתם בכותרת - אני לא מבין. לנוידיה אמור להיות אנשי מכירות, שיודעים לנהל נכון מלאים וכו' . לנוידיה אמור להיות עובדים שייצרו כרטיסי מסך בקצב. ואם אין מספיק מלאי אז לשלם להם יותר כדי שייצרו - כי אנוידיה מפסידה כסף. לנוידיה אמור להיות אנשים שיתנו לנו יעד מתי נוכל ''לחבוק'' RTX 30XX משלנו. ועוד כל מיני דברים שלנוידיה אמור להיות, וברור שיש. ומשום נראה שאין. אני יודע שאומרים שבגלל הקורונה יש יותר ביקוש לכרטיסים בגלל הרבה משועממים. ושגוגל אמרה שחיפשו את הRTX 3080 הרבה יותר מה 2080 (שאגב זה הגיוני כי יש הרבה אנשים שכל כמה שניות מחפשים כדי לנסות למצוא מקום לקנות ואם היה אפשרות לקנות - סמכו עלי - הם לא היו כותבים שוב RT) ומה גם שלפי אתרים שעוקבים אחרי…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-