עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יצרנית הליבות הגרפיות לא פוסחת גם על אלו שמחפשים כרטיסי מסך זולים יותר ממה שהוצע עד כל וחושפת את ה-GeForce RTX 3060, בעל 12GB של זיכרון GDDR6לכתבה

2. Started by emule2,

רציתי לשאול מאיזה קצב פרימים לשניה העין לא מבחינה, כי הבנתי שמקצב מסוים העין לא שמה לב להבדלים ולכן זה לא משנה שהקצב יותר מהר. חוץ מזה אם מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאתר או תוכנה שמציגה קצבי פרימים נגיד 40 איך זה נראה 60 איך זה נראה וכו.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני רוצה להחליף למחשב שלי היישן - פנטיום 4, כרטיס מסך. ויש לי כמה כרטיסי מסך - כולם ישנים - ורציתי לדעת מה הכי טוב. מבחינת ביצועים ומהבחינה של האם הוא הכי טוב למחשב שלי. אלו הם כרטיסי המסך - Inno3D TNT 2 nvidia vanta-16 ATI - 3D Rage pro AGP 2x Radeon 7500LE 128M SDR TVO

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. דגם ה-Matrix החדש עשוי להיות ה-GeForce RTX 2080 Ti הכי מהיר עד היום לכתבה

5. Started by ITSIK86,

יש לי סרטים וסדרות באיכות של 720 ו1080,עובד חלק בלי תקיעות הכל טוב רק בעיה אחת,שהסרטים פועלים בVLC ובמדיה פלייר שזה תוכונות שלא מפעילות תרגום VLC מפעיל תרגום עם בעיות אבל, יש איזה תוכנה שמפעילה סרטי HD עם תרגום?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by saarshai,

נתנו לי הצעה טובה לכרטיס HD 4850 עם 1GB (במחיר של 512MB), למרות ששקלתי לקנות כבר HD 4870. מה הייתרון בנפח זיכרון יותר גדול? ממה שבדקתי, במשחקים זה לא בהכרח נותן הפרש משמעותי בביצועים. בנוסף - האם יותר קשה לעשות OC לזיכרון יותר גדול?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by NethioX,

אני מתלבט בין GTX 1050 2GB לבין RX 560 2GB , הבדל של 80 שקלים מביניהם, מה לדעתכם עדיף ? https://ksp.co.il/index.php?uin=39625&select= https://ksp.co.il/index.php?uin=36003&select=

9. Started by EAD,

אם ניקח כרטיסי מסך כמו 4870 ונשים במערך CF, יהיה את ההפרעה הזאתי? http://www.pcgameshardware.de/?article_id=631668 פה מדברים על זה, אבל בכרטיסים הישנים, מישהו יודע מה קורה כיום ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ההורים שלי נוסעים שבוע הבא לסין וחשבתי לבקש מהם לקנות לי כרטיס מסך (8800GT) מישהו יש לו מושג אם ההבדל מחירים בין פה לסין הוא משמעותי האם כדאי לי לבקש מהם או עדיף בגלל האחריות כבר לקנות פה בארץ ... תודה לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tombcatz,

שלום כבר כמה שנים שיש לי מסך CRT [sAMSUNG SyncMaster 753DF] ותמיד השתמשתי בקצב ריענון של 60 הרץ... אף פעם זה לא הפריע לי...אבל לאחרונה אמרו לי שקצב ריענון כזה הוא לא בריא לעיניים,וגם לא נוח. למרות שמעולם לא הרגשתי משהו,יכול להיות שיש קצב ריענון יותר נוח? אם כן,על כמה עדיף? 75 הרץ? או שעדיף להשאיר על 60? תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mistaarvim,

שיריץ לי משחקים חלק על רזולוציה טיבעית, והאם הוא יתאים למפרט שלי? (מופיע בצד, המעבד עם אוברקלוק ל2.7-2.6 בלי לעלות מתחים, רק לזיכרון0.1V+)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by RDS,

טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Osiris665,

היי.... אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך לשדרג את המחשב שיריץ משחקים לעוד איזה שנה.... המפרט שלי: P-4 3.06 512K Northwood GB815P 512 DDR GEIL 400 GF5200FX:( אני מתכוון לקנות כרטיס חודש הבא... זקוק לעצתכם נואשות אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ozwrx,

חיפשתי וחיפשתי ב"חיפוש" ואין שום זכר להשוואה הזאת איזה כרטיס חזק יותר! ATI X550 או 7100GS T/D אני מדבר רק על הכרטיסים האלה משום שרק אחד מהם אני יכול לקבל בעיסקת הקנית מחשב שלי הכל כבר הוחלט רק אלה! במה לבחור?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חשבתי בתור התחלה על ה HD4670 של MSI אך ראיתי שהוא לא מתאים לACCELRO TT ... לכן אני צריך את עזרתכם... עוד שאלה קטנה על הHD4670 של MSI על כמה בערך מעלות הוא יושב במנוחה? והאם הקירור שלו נחשב לרועש?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בדקתי עם החנויות שמופיעות בזאפ, והם אינם מחזיקות יותר את כרטיסי מסך מדגם 4770, וגם אינם יכולות להביא אותו http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-graphiccard&keyword=4770&orderby=price האם מישהו יודע על חנות שעדיין מחזיקה דגם זה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by marlboro,

אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (פרסמתי כבר הודעה דומה בפורום לפני כמה ימים ) הספק שלי הוא בילט-אין שלא ידוע לי דרך להחליף אותו (מגיע במארז silentium T1) המעבד שלי הוא AMD הישנים דואל קור 3800+ לוח אמ - lanparty של DFI NF4 2 ג'יגה זיכרון שני דיקים קשיחים צורב DVD ועוד מספר מאווררים שמגיעים עם המארז רוצה להחליף כרטיס מסך, כרגע יש לי 7800GT גירסת Extreme של Leadtek

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני קונה מסך T260של סמסונג (1920X1200, גודל "26), ואני ומתלבט לאיזה כ.מסך להחליף. הכרטיס מיועד לגיימינג. לא אכפת לי אם יהיה SLI, CrossFire או סתם כרטיס תותח, העיקר שאני לא אצטרך להחליף את ספק הכח(במפרט). ההתלבטות העיקרית: 1) SLI 9800GT 1024MB 2)HD4850X2 1024MB 3) CF HD4670 2048MB האם הספק שלי יחזיק אותם? יש למישהו עוד הצעות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by chosenone,

שווה לקנות כרטיס SAPHIRE RADEON R9 29X BF4 EDITION ב 1800 ? מחול ובלי אחריות !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, בתחילת(חודש ינואר) השנה קניתי מחשב: quad core 9550 - מעבד 4 giga ddr2 800mhz - זיכרון geforce 9800 gt 512 mb - כרטיס מסך asus p5q - לוח אם 2 ארדיסקים של חצי טרה (אם צריך עוד נתונים ששכחתי תגידו) ועכשיו בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב(פשוט) וכרטיס מסך שיהיה קצת מעל הממוצע כי היא מתעסקת קצת עם פוטושופ ומשחקים כמו the sims הרעיון היה שאני אביא לה את הכרטיס מסך שלי geforce 9800 gt 512 mb ואקנה אחד חדש במקומו בתקציב של בערך 600 שקל(אלא אם תוספת של 100-150 תהיה ממש משמעותית) השאלות: 1) האם במחיר הזה יש טעם לשדרג את הכרטיס שלי או שהביצועים יהיו זהים? 2) הכרטיס geforce 9800 gt 512 mb נחשב כרגע לכרטיס בינוני+ (האם זה נכון), אם לא איפה הוא עומד? 3) האם הכרטיס הנוכחי geforce 9800…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. חבר של אבא שלי קנה מחשב חדש(הוא אצלי להתקנת וינדוס) מזיגזג מבוסס אינטל (הוא עוסק מלא בעבודות גרפיות ) הוא קנה לוח של אינטל עם צ'יפסט 915 עם כרטיס מסך משולב . ועכשיו הרצתי EVEREST על GPU ואני לא מאמין - לפי התוכנה יש לכרטיס 4 צינורות עיבוד , תומך VS וPS וגם DX9 ! אני לא מבין מה קורה פה ?!?! מישהו יכול להסביר לי ? אפילו צירפתי תמונה ... [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by omrik10,

מפרט: E7500 MSI G41 M4-F POWER MAN 350W CEON 2G DDR2 800Mhz מסך: LG 22 מיועד למשחקים (ברור שאי אפשר יהיה להריץ בהגדרות גבוהות).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בין החברות השונות (דגש על INNOVISION Geforce 3 ti-200 64mb)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים