כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שווה לקנות בגלל זה רדאון? מרגישים שיפור? כמה משחקים בכלל תומכים בזה?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חיכיתי חיכיתי חיכיתי כל הזמן לATI החדשים במטרה כנרא לקנות את HD5850 אבל עכשיו בהפתעה תודות לHWZONE הגרלתי את הכרטיס הנ"ל.. אני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות להחליף אותו ולהוסיף כסף ולקחת את הHD5850 אבל ממה שראיתי בסוף חנות הכרטיס הזה לא נמכר ככה שזה לא נראה לי יהיה פשוט בכלל. מה הפער בין הכרטיס הזה לבין ה8800GTS 320MB שיש לי כרגע? ומה בעצם האופציות שלי? תודה..
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 או GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E ליבה אחת או שתיים?
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עלה לי 950 ש"ח כולל משלוח עד הבית מפוקס פיסי - חווית קנייה : אחלה חנות ממליץ באמת יחס טוב לא מניאקים אנשים טובים. למרות שזה CONNECT3D הם נותנים 3 שנים אחריות, מקווה שהם לא יאכזבו! פעם ראשונה שיש לי כרטיס שניתן להגדיר אותו איכשהוא היי אנד בקיצור בליגה של 8800\2900.... מצורפות תמונות של - הבאנדל המטורף - מחברים : , DVI TO HDMI, SVIDEO TO BANANA, SVIDEO TO COMPONENT, מחבר CROSSFIRE. קיבלתי גם דיסק שלא מצולם עקב עצלנות ומחבר DVI TO VGA שלא מצולם עקב שימוש..... - הכרטיס בפעולה - שימו לב שהוא בקושי נכנס לי במארז =] אבל הוא נכנס! תראו איך הספק לוחץ על הכבל של ה6פינים של החשמל... אה כן ומשתמשים ב2 כבלי MOLEX ל6פינים הזה... טוב באנצ'ים אין לי כוח להעלות אני רק יגיד שאני עם מעבד E2…
-
- 42 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס של EVGA, אהבתי מאוד שהוא קצר באיזה 3 ס"מ מהGTX 285 אותו החלפתי (כן, אני משוגע, אני יודע שסתם מיהרתי ). תוצאות באנצ'מארק של Heaven 2.0 בDX11 שהכל על הכי גבוה ברזולוציה של 1680 על 1050 (DELL 2209): המעבד בכוונה על סטוק לראות איך זה ככה, בלי קשר שגם עדכנתי ביוס וצריך לעשות שוב OC מחדש זה מספרים טובים? אני לא מבין במספרים של הבאנצ' הזה. אשמח לתגובות. Unigine Heaven Benchmark v2.0 FPS: 23.4 Scores: 590 Min FPS: 5.8 Max FPS: 53.6 Hardware Binary: Windows 32bit Visual C++ 1500 Release Mar 7 2010 Operating system: Windows 7 (build 7600) 64bit CPU model: Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz CPU flags: 2698MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT GPU model: …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ביטלתי הזמנה של 4850 בגלל שראיתי את הכרטיס הנ"ל, שמביא ביצועים טיפה פחותים מה 4850 במחיר זול יותר בכמה מאות. רציתי לדעת האם ה 9800GT יהיה עדיף מאשר לקנות את ה 4850 החם יותר, שגם ככה דורש קירור להחלפה או משחה חדשה.. מעוניין להוציא כמה שיותר פחות, המחשב עבר את מה שהייתי מוכן לשלם ככה שאני בקיצוצים.. המסך שלי 20'. תודה!
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
4 8400GS, או HD3850 יחיד? נגיד ואני בונה מערכת (שוב, אני ממש לא מבין בנושא, אבל אני יודע שאפשר להפעיל שניים בו זמנית), שמחלקת מסך ל4 חלקים שווים של 800*600, יחדיו הם מהווים מסך די גדול, 1600*1200. זה יותר מ1080P לפי מה שאני זוכר. זה גדול. אני בכלל לא יודע איזה מסך מסוגל להציג כזאת רזולוציה. כל כרטיס 8400 שולט על רבע, רזולוציהשל 800*600, מעבד נוסף שולט על סנכרון מושלם בין 4 הכרטיסים, ככה שלא יהיה לאגים, שיהיו מסונכרנים יחדים בצורה מושלמת. לעומת זאת יש לנו כרטיס HD3850 אחד. מה יהיה יותר טוב? הנה ה8400: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=XNE8400GTD26&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=100&aff=Zap〈=HE הנה ה3850: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 8800GTS חדש בשבועיים הקרובים. האם כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שהבנתי שיעלו במחיר דומה? האם הם יותר טובים משמעותית מה8800GTS? מתי הם אמורים לצאת בארץ וכמה יעלו פה?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפניי כשלושה שבועות פחתי כאן תרד המדבר על המלצה למסך 19, ולבסוף הישתכנעתי שלתקציב שלי המסך הכי משתלם הוא LG- F900B. אחריי שקניתי אותו אכן היתרשמתי מהביצועים שלו ודיי שמחתי מהקנייה המישתלמת, אבל לא!!! בפעם השישית או השביעית שהדלקתי אותו המסך הישתתק לחלוטין. ברגע שהדלקתי אותו, הנורה הכתומה לא מפסיקה להבהב ובכל דרך אפשרית המסך סירב להידלק. לאחר שדיברתי עם המקום שבו קניתי את המסך, הם סידרו לי מן פיתרון מיידי עם היבאון שנימצא בכפר סבא, והובטח לי שכאשר אני יגיע לשם עם המסך הפגום , אני יקבל מסך חדש מיידית (אותו דגם ). אכן כך היה - לאחר שעה ורבע של נסיעה עם אבי לכפר סבא מאיזור הקריות קיבלתי את אותו דגם ארוז, חדש דנדש +פיצוי קטן של עכבר אלחוטי פשוט. לאחר שאני מגיע בשעה מאוחרת …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בידיעה המזהירה מפני קניית מסכים בחלק הדרומי של כדה"א. ע"פ אותה כתבה מסכים המיוצרים עבורחצי הכדור הדרומי מיוצרים אחרת מאשר המסכים לחצי הכדור הצפוני, וזהאת בגלל הבדלים מסויימים במגנטוספירה. מסכים כאלה שנמכרו באירופה (בעיקר באנגליה) גרמו לתצוגה משובשת. נשמע קצת מוזר, אבל... בכל יום לומדים משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
הדרייבר החדש שיצא היום, 364.47 יקריס לכם את המערכת במידה ותנסו להתקין אותו עם יותר ממסך אחד בזמן ההתקנה. לאחר שהמערכת תקרוס - היא לא תצליח לעלות בחזרה! אפשר או לחכות עם עדכון הדרייבר או לנתק את כל המסכים לפני התקנת הדרייבר ולאחר מכן לחבר אותם בחזרה. אני מניח שראשים נערפים במחלקת ה QA שם כרגע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עם הכרטיס מסך אפשר להרתיח מים חופשי ב 105 מעלות ! http://www.digit-life.com/articles3/video/g94-2.html
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לאחר הריסט השני לאחר ההתקנה הדרייבר הורס את הגדרות התצוגה, המערכת עולה עם תצוגה של 4ביט 640X480 וצריך לשחק קצת עם העניין כדי לחזור לדרייבירם הקודמים באופן מושלם. אגב, ישנה גם ירידת ביצועים- הטוב ביותר נשאר ה29.40.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כידוע לא מזמן נוידיה שיחררה סט דריוורים חדש, עד היום כיוונתי לי OC עדין באמצעות RIVA TUNER והוא תמיד נכנס לפעולה ברגע שהמחשב עולה. אך לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס שלי עמדו על 1.5 GHZ שבפועל הם רק 700 MHZ. לא רציתי להתעסק עם זה יותר מדי ועשיתי ריסט למחשב. חשבתי שזה בסה"כ באג בדריוור. ושלא הגיוני שבאמת הוא ינסה להפעיל את הכרטיס במהירות הזאת. מייד אחרי עליית הוינדוס וטעינה של שולחן העבודה, התמונה קפאה וראיתי רק צבעים מטושטשים! נפל לי הלב לתחתונים ועשיתי ריסט שוב פעם בשביל לראות מה היה פה, ישר חשבתי שמשהו קרה לספק... אך לצערי לא כך היה. משום מה המחשב סירב להדלק כשה6800 מחובר אליו, הוא עושה פוסט לשנייה ומייד נכבה. עם הTI4200 הוא ע…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים NVIDIA שחררה עדכון לדרייברים בגרסא 196.75. בעקבות תלונות שנמסרו לNVIDIA על בעיות איתו, עד שהם יתבררו כנכונות הוחלט להסיר אותו מהאתר. האזהרה שפורסמה באתר של NVIDIA- 196.75 Alert! We are aware that some customers have reported fan speed issues with the latest 196.75 WHQL drivers on NVIDIA.com. Until we can verify and root cause this issue, we recommend that customers do not download this driver. Instead, please stay with, or return to 196.21 WHQL drivers. Release 196.75 drivers have been temporarily removed from our website and we also are asking our partners and others to remove temporarily this 196.75 WHQL driver as well. לפי מה שכתוב, יש בעיות עם בקרת ה…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
https://twitter.com/KalksteinNir/status/1429313726465912832?s=19
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בזמן משחק בחזרה לטירת וולפשטיין יש בערך 7 ס"מ או יותר של אזור מת מצד שמאל ואיזה ס"מ-וחצי מימין. זה לא היה פעם.(פעם הכוונה כשהיה לי את המסך הקודם ,אותו דגם אבל) יש לי מסך LG F700P שלא מזמן הוחלף בחדש כי בקודם היו בעיות צריך לציין שבניד פור ספיד לדוגמא אין את הבעיה הזאת. ארצה לנצל פוסט זה גם לעוד בעיה. בניד פור ספיד כשאני מפעיל פילטרים עד הסוף או כמעט עד הסוף המשחק לפעמים נתקע,אבל נתקע באלגנטיות(חח,הכוונה היא שהוא לא נתקע ונשאר באותו מקום אלא שהמכונית זזה אבל המשחק לא מראה את זה ,וזה בידיוק למאית שניה) ,הוספתי זיכרון וזה לא פתר את הבעיה. המפרט שלי הוא: AMD 3000+ Gigabyte k8n ultra9 1024 ddr gainward gf6600 תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היעלמות כלל מלאי כרטיסי ה-GeForce באתר הרשמי של מפתחת השבבים מחזק את ההערכות כי כנס ה-GTC שמתחיל היום ישמש כבמה להכרזה גדולה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ עם OC עד 3.5GHZ תעלים את צוואר הבקבוק עם אני ישים 8800 ULTRA SLI???
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הידוע בשמו unreal engine. עבודה שהתחילה בשנות ה- 90 והגיע בצעדים אחר צעדים עד למקום שהגיע היום, תהנו לראות עד לאן הדבר מגיע. לא נותר הרבה בכדי לקבל full cinematic real time rendering in RT
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המותג הלוחמני עתיד לשלב מעבדי Tiger Lake משופרים עם הכרטיסים הגראפיים הניידים הזולים ביותר של NVIDIA בגל ההשקה הראשון - עם מיתוג מעודכן ומסכי QHD מתקדמים כתוספתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם: מתלבט בין שני כרטיסי מסך שקטים למחשב שמיועד בעיקר לעריכת אודיו, שימושים רגילים ו-"קצת" משחקים. אני לא הולך לשדרג לכמה שנים (הכרטיס הוא חלק ממפרט למחשב חדש) לכן בנוסף לשקט היה חשוב לי ה- DIRECTX10 וה-HDMI שקיימים בשניהם.. 1. ASUS EAH3650 SILENT/HTDI/512M. כ-500 ש"ח. http://asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=637&l4=0&model=2105&modelmenu=1 2. ASUS EN9600GT SILENT/HTDI/512M. כ-850 ש"ח. http://asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2200&modelmenu=1 * השוואת הנתונים (שרובם לא הבנתי): http://asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2105,2200&l1=2 נ.ב: על שני הדגמים קראתי דברים ממש טובים אבל לא…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, באחד שמעולם לא נגע באף משחק,גם המחשב שלי אינו מצויד בכרטיס מתאים. האם תוכלו לתת המלצה לכרטיס שמתאים שחקן מתחיל ? מפרט: Q6600 ג'יגהבייט DS4 liberty 400 אממ.. עוד משהו נחוץ? תודה מראש לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם... *האם למשהו יש את הכרטיס הנ"ל?(רק לחברה הזאת בלבד) *האם הקירור שלו מספיק טוב לOC? (קירור פאסיבי) *האם משהו הצליח לפתוח את הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-