כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים על inno3d 470gtx hawk האם הוא כרטיס טוב , והאם ספק כוח 610 וואט של pc power&coolig יספיק
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים... ברשותי מעבד של אינטל I5-750 BOX לוח אם - Intel dp55kg - לוח אקסטרים זכרונות - corsair 4GB (2X2GB) 1600Mhz XMP - הXMP אומר טכנולוגיה של אינטל, משהו מהיר יותר הארד דיסק - WD 320GB ספק - seasonic 620w m12ii מה שחשוב פה למעשה זה שהמחשב מתחבר לטלויזיה - LCD PHILIPS 42 FHD 1920X1080P המחשב משמש אותי אך ורק לטיסה בFSX. למי שמכיר זהו משחק כבד מאוד. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ אותו באיכות הטובה ביותר שאוכל להגיע אליה עם החומרה שיש לי. התקציב הוא בערך 1500.. אפשר כמובן לחרוג מעט אך עדיף למזער את הנזק.. חשבתי ללכת על הGTX460 ואז נאמר לי בשלושה מקומות שונים שהוא לא בהכרח יחזיק אותו.. עדיף 465 ואז גיליתי שהוא פחות טוב מ460 מה בעצם קורה פה? ללכת על 470? ה…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדדעת איזה כרטיס מסך במחיר הזה כדאי לקנות יש ברשותי את הGTS 8800 שעד עכשיו עושה עבודה פשוט מעולה אני רוצה לשדרג כי בכרטיס מסך עצמו יש חיבור HDMI אני משחק במחשב וגם מתעסק עם תוכות כמו פלאש ואפטראפקטס מאיה ועוד.... תודה רבה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה . לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם. רוני
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגובות: 1,216 ZZZ דפדפן: Firefox 3.6.12 על Windows NT [מפרט מחשב] זו בעייה דיי שכיחה בסידרה 4XX, הרבה משתמשים מתלוננים על FREEZING בזמן עליית המחשב. אנשים ששלחו את הכרטיס הישר למפעל של ASUS להחלפה לא נענו בחיוב ושלחו להם את אותו הכרטיס בחזרה, לטענת ASUS הכרטיס תקין... אכן מצב ביש. אם זו לא יותר מדי טירחה עבורך, תנסה לפרמט ל- XP ולבדוק מה קורה. אם הכל פועל כשורה תצרוב ביוס של חברה אחרת לכרטיס(אחרי שתשמור את קובץ הביוס המקורי שלך) ותראה מה קורה חזרה עם WIN7 64BIT.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנמצא בסלון והוא סוג של מחשב בידור, הוא מיני קטן ודק וברשותי בערך חצי שנה (לא חדש!) זה המחשב מבחוץ: http://www.i-tech.com.au/Library/Image/Product/2072_l.jpg זה המחשב מבפנים: http://i01.twenga.com/computers/barebones-pc/asus-p-series-p3-p5g31-p_397935vb.png אפשר לראות שהוא מאוד קטן ואין כמעט מקום לכלום. לצערי אתמול הגעתי למחשב והופתעתי לגלות קווים מרצדים על המסך, לאחר כיבוי וניתוק חיבור כל החוטים מערכת הפעלה לא עלתה. לאחר בדיקה התברר שגם זיכרון אחד הלך (2X2GB) נורא חבל... אבל נספוג. נתקתי סטיק אחד וכרגע המחשב נדלק ועובד על 2 ג'יגה בלבד אבל עדיין עם קווים מרצדים על המסך .... כנראה שכרטיס המסך המובנה בלוח עומד "ללכת" ואני זקוק לכרטיס מסך…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמתי במחשב כרטיס מסך חדש מסוג ASUS Radeon HD5500 מאז יש boot failure במסך פתיחה של המחשב, אחרי 5-8 ריסטרטים המחשב עולה כרגיל. השאלה היא, האם זו בעיה בהרדיסק (Westren Digital 1600AVJS 160GB) או בעיה בספק הכוח (יש במחשב הזה רק HEC 300W עם מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box )? או שזה בעיה בלוח האם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2500#ov תודה.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לGTX470 או GTX480 השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיס הזה? אם לא, אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים מקסימום 1500 ש''ח
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ישן ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך עם יציאת HDMI. סתם בחרתי את geforce 210 בגלל שנראה שהוא מתאים לדרישות שלי. השאלה שלי היא: אם אני אחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, האם יהיה לי סאונד או שאני אצטרך להוסיף חיבור נוסף בשביל הקול? ואם אין לי סאונד, יש דרך או כרטיס מסך אחר שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלוויזיה בכבל אחד ולקבל גם ווידאו וגם אודיו? תודה רבה, טום
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת מחשב AMD PHENOM X6 היום אני עובד עם כ. מסך שמובנה בלוח אני רוצה להתחדש בכ.מסך אני לא יודע מה כדאי לי ATI או NVIDIA מה שכן אני יודע זה שהלוח שלי תומך ב CROSSFIRE ובגלל זה אולי שווה לי לחשוב יותר על ATI או שלא ? הייתי שמח לקבל המלצה לכ.מסך טוב תקציב 1000 1150 שח השימוש העיקרי שלי הוא עריכת ווידאו אבל כן אני מריץ גם משחקים תודה על העזרה שי מילגי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , באיזה מעבד הצוואר בקבור יורגש יותר עם הHD5970 ?? AMD PHENOM 965 BE או CORE I5 760
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני לא מחפש את ההכי טוב, אין לי תקציב מוגבל, מה שאני רוצה זה משהו שיריץ הכל, חלק, על הגדרות גבוהות על מסך ה19" אינץ' שלי ברזולוצית 1440X900 במחיר הזול ביותר, עם יציאת 6850 וכו' שקלתי כבר ברצינות לשדרג כי ה4870 שלי כבר לא ממש סוחב כמו פעם המפרט שלי בצד והספק הוא OCZ 500W SXS לפי מה שהבנתי אם הוא מחזיק 4870 אז הוא יחזיק אפילו 5870 (לפי מה שאמרו לי ולפי הצריכה שלו) בנוסף אם הכרטיס שתמליצו לי יהווה צוואר בקבוק (E8400 על סטוק נכון לעכשיו) תגידו לי מה הוא הOC המינימלי שאני צריך למעבד בשביל למנוע צוואר בקבוק ואולי בכלל כדאי להביא ספק + 4870 נוסף (בלוח יש תמיכה בCF של 16*16)? לא אכפת לי מרעש, טמפרטורה כל עוד זה עובד ולא מזיק לעצמו בגלל עודף חום. ואם כדאי עוד 4870 איזה ספק מינימלי…
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי אני במחיר של סביבות ה650 ואני יכול לקחת את הכרטיס הזה איך הוא ? TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5 647.00 ₪ - 1 1 ???? אני לא הולך לשחק ממש הרבה על המחשב אבל בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך טוב שלא יצרוך הרבה חשמל[br]פורסם בתאריך: 1.11.2010 בשעה 17:58:35 למה יש כ"כ הרבה כניסות ואף תגובה אני רוצה להזשמין היום מחשב
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, היום הכרטיסים הגרפים התקדמו מאוד והנתונים שלהם מאוד גבוהים, כמו כן הביצועים של הפלסטיישן והקסבוקס גם כן גבוהיים מאוד! השאלה שלי היא האם יש כרטיסים גרפים שמגיעים ליכולות של הקונסולות המשחקים או אף מעליהם.. ההתלבטות באה מזמן המחייה של הקונסלות שיצאו בשנת 2006, אנחנו כבר ב2011 עוד חודשיים.. והטכנולוגיות התקדמו מאודד !! תודה על כל עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון מבחינת קירור? ביצועים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום , אני מריץ את המשחק SCII על הגדרות HIGH , והוא מקרטע לי וזז מאוד לאט , בשלב האחרון הוא בכלל לא ניתן לשיחוק זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHZ Gigabyte GA-G33M-DS2R HID-compliant MX518 Optical Mouse Drive #1 - WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB) Corsair Value Select VS1GB667D2 2X1GB enermax liberty 400 asus hd 4670 512mb עכשיו אני רוצה לשדרג כרטיס מסך , תקציב עד 700 , ואני מעוניין לדעת עד איזה כרטיס מסך אני יכול להגיע בלי שיהיה לי צוואר בקבוק , כלומר מאיזה שלב אני כבר לא ינצל את הכרטיס לגמרי (איזה סוג כרטיס כבר ) ותודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משחק בblack & white 2 ושמתי לב שמסביב ללפידים הקטנים יש ריבוע שחור... למישהו יש מושג מה הסיבה? ניסיתי להוריד איכות ולהעלות איכות אבל זה לא עזר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בעקבות המאמר : http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539 ובעקבות הדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471657.msg4030815#msg4030815 הבנתי כי תהליך ה- SOFTMODDING מצריך התאמה חומרתית לפני ביצוע התהליך. כמו כן הבנתי שהביצועים שמקבלים בפועל בתוכנות גרפיות פחותים משמעותחת מביצועי כרטיס הQUADRO שהיה זהה חומרתית לכרטיס הGEFORCE לאחר "ההשבחה". 1. מה הליבה האחרונה שבה ניתן להשתמש לSM ? 2. האם ההתאמה החומרתית צריכה לכלול דברים מעבר לליבה ? 3. האם צריבת ביוס X של כרטיס QUADRO על כרטיס GEFORCE בעל ביוס Y (כאשר ישנה התאמה חומרתית ביניהם) יישמו את המטרה של הSOFTMOD - יפתחו את האפשרות להאצת חומרה ? 4. מה מבין התהליכים עדיף ולמה ? 5. האם ידוע לכם על שיפ…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום. להבנתי, כרטיס מסך הוא כרטיס בעל מעבד יעודי, שמתמודד עם כל ה"עניינים" הגרפיים א-ב-ל, אנחנו גם יודעים שלא חייבים להתקין כרטיס גרפי. לכן מתבקשת השאלה: כאשר כרטיס גרפי יעודי לא מותקן, האם זהו המעבד (CPU) עצמו שעליו מוטלת גם המטלה הזאת (של ה gpu)? אם כן - מדובר על תפקיד מאוד משמעותי, לא? ומכך יוצא שאפילו התקנה של כרטיס גרפי הכי "מאעפן" (סליחה), תעזור פלאים. לא? מצד שני, יצא לי כבר להסתכל על מעבד מסוים (Pentium) ולשים לב שיש ליבה גרפית חיצונית (נפרדת). אז.... מה קורה שם בדיוק? :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אשמח לקבל דרייבר לכרטיס מסך - HD 5850.. מצאתי יותר מדי דרייברים אבל ראיתי שיש חדשים אבל אין לי מושג מה לבחור כי כולם אותו דבר.. וגם מדריך כיצד למחוק כללית את הדרייבר שמותקן לי עכשיו בלי בעיות, שישארו קבצים וכו'.. מערכת הפעלה- WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT דרך אגב הורדתי את העדכונים מSTEAM, כי הם מעדכנים אוטומטית דרייברים של כרטיסי מסך השייכים לAMD.. וגם אני לא יכול לפתוח את CATALYST CONTROL CENTER.. מישהו יודע למה? (ניסיתי דרך שולחן העבודה). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, קים ברשותי מחשב עם לוח אם G41M COMBO בעל כרטיס מסך מובנה X4500M (לא גרסאת הHD) בעל חיבור VGA בלבד. לפי מה שהבנתי מגוגל HD READY יכול להציג עד רזולוציה של 720P ואיכות כמו 1080P כלל לא מורגשת. הייתי רוצה לדעת האם קניית כרטיס מסך GEFORCE G210 + כבל HDMI (בעלות של כ300 ש"ח) יצדיק את השיפר הגראפי שיושג או שהשיפור הגראפי יהיה כמעט בלתי מורגש? קיים ברשותי כבר כבל של 15פינים של 1מ' ו2 מטרים של כבל מפוצל של שמע. נתונים נוספים: ספק כוח: 350W אמיתי מעבד: E5700 3GHZ DUAL CORE זכרון: 2GB DDR3 1066MHZ מערכת הפעלה: WINDOWS XP service pack 3
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
נתחיל עם מפרט: AMD Phenom II x4 925 Gigabyte GA-MA770-UD3 4.096 GB RAM ATI Radeon HD4890 Samsung 2233SW Windows 7 Ultimate 64-bit בזמן האחרון שמתי לב שגם כשאני לא משתמש במחשב ואפילו אם אני משאיר אותו דלוק ללא פעילות מיוחדת, הטמפרטורה של הכרטיס נעה בין 60-62 מעלות. לפי מה שבדקתי זה אמור להיות בין 50-55 מעלות. נכנסתי לדרייבר ובOverdrive החזרתי לdefaults אבל הטמפרטורה נשארה אותו דבר. עכשיו הוא על 61 מעלות, שימוש 0% ומארוור 45% (אוטומטי) הכרטיס נקנה לפני כ10 חודשים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 + AC 7 PRO 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT ANTEC 300 נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 5,400 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 5,400 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. עשיתי עכשיו גם ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון אני רואה מהכתבה שנכתבה בכרטיסיית חדשות ש ati הולכים להסגר מפני ש amd נפרדת מהם. השאלה האם זה יגרום בעתיד ש ati לא יוציאו יותר כרטיסים נוספים ? ומי שיש בידו את כרטיסי ati עדיין יוכל להנות מהאחריות ? לא הבנתי בדיוק מה העסק בין amd ו ati ואיך זה התפתח לכך ש amd קנתה חברה כזאת גדולה .בכל מקרה יכול להיות שלא הבנתי נכון וחסר לי הרבה מושגים בעניין אבל אני חושש לקנות את כרטיסי ati ולכן אני שואל אם יש על מה לחשוש הנה הכתבה >>>> http://hwzone.co.il/news/133779
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-