עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yanir1,

CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II או CONNECT3D Radeon X700 256mb DDR DVI-I & Tv-out מה יותר טוב?? ולאיזה כרטיס מסך של nvidia משתווה ה1300pro?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shlomo1441,

שלום חברים יש לי 4890 שהתחיל לקרוס לי אחרי חצי שנת עבודה עדכנתי דרייברים התקנתי וינדואוס מחדש שום דבר לא עזר יש לי 2 מחשבים חזקים בבית בדקתי את הכרטיס בשניהם עדיין קורס. הבעיה היא שהלכתי לחנות להחליף את הכרטיס באחריות הם בדקו את הכרטיס ואמרו לי שהוא עובר בדיקת עומס והכרטיס תקין.הם נתנו לי שירות גרוע ועושה רושם שהם לא בדקו בכלל את הכרטיס. יש למישהו דרך לתקול את הכרטיס ככה שהוא לא יעבוד בכלל ועדין ישאר באחריות??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני צריך כרטיס מסך עבור עריכת סרטים בAdobe Premiere, שימוש דיי אינטנסיבי ברמה של קורס. רציתי לשאול : 1. עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין Gtx560 ti הרגיל עם 384 ליבות CUDA לעומת הגרסה המיוחדת והיקרה יותר של 448? 2. אם יש הבדל משמעותי, האם הייתם מתפשרים על דיסק קשיח בנפח 500GB במקום 2TB כדי לקזז מעלות ההפרש? אשמח מאוד אם תוכלו לענות כי זה מאוד חשוב לי וכל הלילה חקרתי את זה מבלי להגיע למסקנה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. השמועות מתבררות כנכונות, ומפתחת לוחות האם מטאיוואן מאשרת לנו כי היא מתכננת להציע לצרכנים כרטיסי עיבוד גראפי משלה - עם ליבות Radeon תחילה לכתבה

5. Started by dudu26,

המחשב אינו משמש לגיימינג, רק לפוטושופ החדשה ושאר תוכנות גרפיקה 2D. חשבתי על: TwinTech GeForce GTX560 1GB GDDR5 256Bit ב- 900 ש"ח. אני צריך את התמיכה של nvidia לפוטושופ אך אין בעיה לבחור כרטיס אחר שיתאים. מה דעתכם? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by גל,

איך הכרטיס הזה וכמה הייתם משלמים עליו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dorbarnea,

אהלן, מעוניין לקבל המלצה על גרסא לדרייבר לכרטיס מסך gts 450 . כרגע אני משתמש ב 260.89 ניסיתי את הגרסא הכי חדשה אבל כנראה שהיא לא פועלת הכי טוב שיש תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by iCeCuBe,

נדפק לי המסך וכרגע אני כותב דרך הטלויזיה. על איזה מסכי 17,19 אינץ שטוחים CRT אתם ממליצים במחירים של 1000-2000? מה אתם חושבים על החברות IIyama,MAG ו-LG? חשוב לי לדעת לגבי MAG ו-LG כי חלק מהעולם אומר לי על MAG זה המסך הכי טוב וחלק אומר לי זה חרא של מסך, כנ"ל על LG FLATRON. תודה מראש, זה מאוד חשוב כמו שאתם בטח יודעים לקנות מסך טוב.

9. Started by NethioX,

אני מתלבט בין GTX 1050 2GB לבין RX 560 2GB , הבדל של 80 שקלים מביניהם, מה לדעתכם עדיף ? https://ksp.co.il/index.php?uin=39625&select= https://ksp.co.il/index.php?uin=36003&select=

10. Started by kingdavid,

יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חבר של אבא שלי קנה מחשב חדש(הוא אצלי להתקנת וינדוס) מזיגזג מבוסס אינטל (הוא עוסק מלא בעבודות גרפיות ) הוא קנה לוח של אינטל עם צ'יפסט 915 עם כרטיס מסך משולב . ועכשיו הרצתי EVEREST על GPU ואני לא מאמין - לפי התוכנה יש לכרטיס 4 צינורות עיבוד , תומך VS וPS וגם DX9 ! אני לא מבין מה קורה פה ?!?! מישהו יכול להסביר לי ? אפילו צירפתי תמונה ... [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by omrik10,

מפרט: E7500 MSI G41 M4-F POWER MAN 350W CEON 2G DDR2 800Mhz מסך: LG 22 מיועד למשחקים (ברור שאי אפשר יהיה להריץ בהגדרות גבוהות).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tombcatz,

שלום. לפני שאני מספר את כל פרטי העלילה,רצוי לציין שלא מדובר במחשב שלי,אילא של חבר שלי. תחילה אני אציין את המפרט שלו [אני לא יודע את המפרט במדויק,אז אני אכתוב רק פרטים כלליים]: P4 3GHZ 1M CACHE WD 80GB 10000RPM 1024MB DDR RAM [512*2] Kingston 400MHZ XFX Geforce 6800GT 256MB 256Bit* *-ז"ל לפני כשנה [פחות או יותר] הוא קנה בארה"ב Geforce 6800GT 256MB 256Bit חדש מרשת COMPUSA של XFX. הכרטיס פעל נפלא והכל היה טוב... לפני כחצי שנה,המחשב שלו התחיל לעשות בעיות.. בשל התחממות יתר,המחשב היה נתקע כל הזמן,כאשר לפני התקיעה הוא היה מציג מעין עיוותים משונים על המסך.. התקיעות היו נפוצות בעיקר בזמן שהוא שיחק במשחקים,ולפני התקיעות בעת משחק,הטקסטורות במשחק היו מתחרבשות,המודלים היו מוצגים בצורה…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב יחסית למשחקים עד 500 ש"ח. אני יודע שהרכיבים יחסית ישנים אבל אשמח אם בכל זאת תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך שיעבוד עם המחשב הכי טוב שניתן. זה המפרט שלי (אני מקווה שרשמתי את הדברים הנכונים, אשמח אם תגידו לי מאחר ואני לא כל כך בקיא בכל העניין): Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Bearlake P31 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) תודה רבה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Abit.com.tw,

החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי תקשיבו אני הולך ליקנות מחשב וכול שקל חשוב לי... השאלה הי אים לכטיס מסך: Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling Retail יש מאוורר מובנה? או שאני צריך להוסיף? תודה לעוזרים חשוב מאוד.. המיפרט הוא: אני צריך שיהיה 4K.5 גלשתי טיפה... מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤975 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤83 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤666 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤487 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 ספק כוח: Glacialtech GP-550BP 550W Dual 12V PCI-E PFC כמות: 1 - מחיר: ¤245 זיכרון: G.Skill 4GB D…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by none,

מהירות GPU וזיכרונות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בימים הקרובים. האם יש הבדלים בחברות? Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 650 Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL שגם עולה 699(הם כל הזמן מעלים מחירים, זה היה 580 ועד שלשום זה היה 650) HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 שעולה 680 או אם יש לכם הצעה לחנות שגם מוכרת במחיר של עד 700.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx .. עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770 תודה=]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Knobletz,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4336 יש לי את הכסף לקנות את הכרטיס מסך הזה. יש גם הנחה של 160שקל, ככה שהמחיר הסופי של זה הוא 3680שקל. זה המפרט שלי: X4 השאלה היא האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב שלי? ובגלל שלא לחוץ לי לקנות את הכרטיס הזה כרגע אבל זה נראה לי מחיר סבבה בשבילו - האם כדאי לחכות לכרטיסים יותר חזקים שאמורים לצאת בקרוב, או לקנות עכשיו את זה? שמתי לב שגם צריך ספק של 500W, ולי יש 475W של חברת HEC. האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות, או שצריך לשדרג גם את הספק כוח? יש גם את האופציה הזאת - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=lv383&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# אם מישהו יוכל להגיד לי מה הכי כדאי לי לעשות(אם לקנות - אז מ…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לאחרונה הורדתי את הדרייבר החדש נוידיה, ה-28.32.. מה אני יגיד לכם.. הדרייבר הזה כל כך גרוע שזה לא יאמן.. אני מקבל לאגים ב-UT לעזאזל.. רציתי לשאול את האנשים שיש להם את הכרטיס הזה, או מישהו שמבין טוב בדרייברים של נוידיה, מהו הדרייבר המומלץ ל-G-force 2 MX.. אני כבר הרבה זמן מחפש דרייבר נורמאלי.. שמעתי שה-23.11 מצויינים, אבל הם לא ישנים מדי ? אני מתכוון אם הם תומכים בטכנולוגיות החדשות של המשחקים או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by guyz6471,

שלום לכולם, לפני כמה זמן התלבטתי לקנות 6600 משומש למחשב שלי זה לא הסתדר אז השאלה שלי עכשיו זה האם יש מצב שעדיף 6200 ג'נרי חדש על 5900 של לידטק(משומש כמובן) כאשר יוצאים מתוך הנחה ששניהם בערך עולים אותו דבר. ובבקשה לא להתייחס ל 6800AGP (שיוצא בקרוב ) 6600 וכל מני דומים, חברה לא רלוונטי אני לא גיימר כבד רק רוצה שהמשחקים החדשים יעבדו בלי פילטרים על רזולציה נורמלית במחיר נמוך. כיום יש לי 5200 P4 1.6 512 RDRAM FX אשמח לתגובות המומחים ממה שראיתי עד כמה שמשפחת ה 5XXX היתה משפחה לא מוצלחת ה5900 בכלל לא רע. the Z-Guy

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בדקתי עם החנויות שמופיעות בזאפ, והם אינם מחזיקות יותר את כרטיסי מסך מדגם 4770, וגם אינם יכולות להביא אותו http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-graphiccard&keyword=4770&orderby=price האם מישהו יודע על חנות שעדיין מחזיקה דגם זה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lcx,

אני בהתלבטות בהרכבת מפרט למחשב נייח חדש,ואשמח לקצת עזרה. התיכנון הוא מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס,וכן חיבור לLCD 42" לטובת סרטי HD/כFULL HD האם כרטיס המסך המובנה שמגיע HD4600, יספיק לצורך העניין,ויעבוד ביציבות לטווח ארוך בצורה חלקה? או עדיף להשקיע 600 ש"ח לכרטיס מסך נפרד? האם בבחירת הכרטיס המובנה יש לי צורך בזיכרון RAM גדול יותר? (במקום כביכול הזיכרון הקיים בכרטיס נפרד) איך מתבצע חיבור HDMI עם כרטיס מובנה? צריך לוודא שיש את החיבור בלוח אם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים