עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יודע שהוא לא מטורף אבל סתם מעניין אותי לדעת

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by LOLFTW,

היי, אני מקווה להזמין מחשב חדש השבוע, וראיתי את שני הכרטיסים המשומשים האלו במחירים מדהימים: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 882 ש"ח מזומן Gigabyte Radeon HD7970 GPU - 3GB 384bit GDDR5 - OC Version - סה"כ 763 ש"ח מזומן יש בין הכרטיסים הבדל של 119 שקלים, אך האם יש ביניהם הבדל בביצועים שמצדיק את תוספת התשלום? על מה אתם הייתם הולכים? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שם המשחק: Battlefield 3 הבעיה: יש לי בעיה מוזרה במשחק Battlefield 3 אני נכנס למשחק ומשחק והכל פועל טוב ויפה ברזולוציה של full hd אבל.. אחרי כמה זמן שאני משחק אז המשחק פשוט נתקע ולא מגיב ואני נאלץ לעשות ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהמשחק.. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N55SF חדש ויחסית חזק.. זה המפרט: Intel® Core™ i7 2670QM Processor Windows® 7 Ultimate 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM 8GB זיכרון DDR3 לא שניתי כלום בהגדרות של המשחק המחשב קבע אותם לבד.. הבנתי שיש מצב שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואז המשחק נתקע יכול להיות שזה נכון? המחשב נקנה לפני כשבוע ולפי מה שאני יודע הכרטיס מסך לא הכי חזק שיש וגם לא מתקרב לזה אבל הוא אמור להריץ את המשחק בלי בעיה.. לפעמים אני נכנס למ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shugi,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by omrid14,

יש לחבר שלי SLI 8800 GTS 512 רציתי לשאול אם כרטיס 1 של GTX 260 חזק יותר מהSLI של 8800 ? איזה כרטיס חזק יותר מהSLI קיים עד 1500 שקל ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by cznmuh,

מפרט של המחשב שלי מעבד AMD 965 X4 3.4 כרטיס מסך ASUS HD 5850 DRR5 1G זכרונות Kingston DDR3 2X2 ספק Antec 350w אז ככה ניסיתי לעשות אוברקלוק ממש קטן לכרטיס דרך הOVERDRIVE בcatalyst קיצר היה לי איזה קטע באיזה משחק שראתי נקודות במסך אז ישר הלכתי והורדתי את התדרים לסטוק.. קיצר האם יכול להיות שבגלל הספק כוח שלי לא מספיק חזק רואים ארטיפקטים? כאילו אין לכרטיס מספיק כוח?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Yarok,

ערב טוב לכולם מאז שה9800GT שלי נמצא בתיקון (כבר שבוע), אני תקוע עם כרטיס מסך חילופי מסוג 2400PRO, שהוא לא כרטיס למשחקים. מהחנות נמסר לי שיש מצב שיחליפו לי לכרטיס מסך חדש מאותו סוג (9800PRO) אבל זה יקח לפחות חודש. הבעיה היא שאני עכשיו בחופש מעבודה, וכמה אפשר לצאת ולבזבז כסף ? החלטתי שאני בינתיים קונה אחד חדש, וכשיחזירו לי את הכרטיס אני אמכור אחד מהם, לא חסר קונים. אני מוכן להוציא עד 500 שקל ולא יותר, עדיף מKSP או אייבורי או TMS, שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה תודה מראש, וחג שמח לכולם

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Osiris665,

היי.... אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך לשדרג את המחשב שיריץ משחקים לעוד איזה שנה.... המפרט שלי: P-4 3.06 512K Northwood GB815P 512 DDR GEIL 400 GF5200FX:( אני מתכוון לקנות כרטיס חודש הבא... זקוק לעצתכם נואשות אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום יש לי כרטיס מסך GTX 260 216S ורציתי לדעת האם הגיוני שבזמן מאמץ(OCCT) יגיע הכרטיס ל95-100 מעלות ? הכרטיס במנוחה 60 מעלות. האם אלו טמפ' הגיוניות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nice-1,

חיפשתי עוד קצת אחרי הת'רד הקודם והגעתי לSamsung SyncMaster 753DFX - גם זול וגם נראה טוב מה זאת השפורפרת הזאת, DynaFlatX? אם יש עוד מסכים בטווח מחירים הזה, יהיה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by evman007,

אני משחק בעיקר GTA SA ו PRO EVOLUTION,לא משחקי עתירי גרפיקה,אך אני רוצה כרטיס שיוכל לסחוב ברזולוציית המסך שלי שהיא 1400*1050. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tal_levi1000,

בכל הלוחות שתומכים ב PCI-E יש 4 חריצים (חוץ מחריצי ההרחבה) למה מיועד כל חריץ? אני מצרף תמונה... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לאחרונה הורדתי את הדרייבר החדש נוידיה, ה-28.32.. מה אני יגיד לכם.. הדרייבר הזה כל כך גרוע שזה לא יאמן.. אני מקבל לאגים ב-UT לעזאזל.. רציתי לשאול את האנשים שיש להם את הכרטיס הזה, או מישהו שמבין טוב בדרייברים של נוידיה, מהו הדרייבר המומלץ ל-G-force 2 MX.. אני כבר הרבה זמן מחפש דרייבר נורמאלי.. שמעתי שה-23.11 מצויינים, אבל הם לא ישנים מדי ? אני מתכוון אם הם תומכים בטכנולוגיות החדשות של המשחקים או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rtmblog,

מה יותר כדאי? זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N1060-G1-Gaming-3GD או זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TURBO-GTX1060-6G שניהם אותו מחיר אבל אחד של gigabyte מומהר עם 3G או asus "פשוט" עם 6G

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2726 אני רגע לפני רכישה במחיר יבואן (אני לא יציין מחיר) רציתי חוות דעת על הכרטיס..... ובכלל על החברה(מתוכנן OC רציני).

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי טלוויזית LCD 42 אינץ' של פיליפס. FULL HD. הטלוויזיה מחוברת ישירות למחשב בכבל HDMI. (המחשב מכיל 2 כרטיסי מסך מסוג EVGA GTX470 בתצורת SLI) מכיוון שהרזולוציה ה"מומלצת" של הטלוויזיה הינה: 1920X1080 נוצרות כמה בעיות. 1. במידה ואני מגדיר את הרזולוציה הנ"ל כרזולוציה של המחשב - התמונה "יוצאת" מגבולות הטלויזיה. (כאילו הרזולוציה גדולה מדיי למסך) 2. העכבר (LOGITECH G7) נע לאט יותר על גבי המסך 3. במידה ואני מחבר מסך מחשב ליציאה אחרת מכרטיס המסך - אפשרות "עיצוב" המסך באפשרויות של הדרייבר נעלמת ומופיעה רק אם אני מגדיר את הרזולוציה תחת אזור ה- PC ולא ה- HDMI. אשמח לשמוע חוות דעת, עצות וכדומה על איך אני גורם לטלויזיה 42 אינץ' FULL HD לתפקד כמסך מחשב לכל ד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dudu26,

המחשב אינו משמש לגיימינג, רק לפוטושופ החדשה ושאר תוכנות גרפיקה 2D. חשבתי על: TwinTech GeForce GTX560 1GB GDDR5 256Bit ב- 900 ש"ח. אני צריך את התמיכה של nvidia לפוטושופ אך אין בעיה לבחור כרטיס אחר שיתאים. מה דעתכם? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בס"ד ואם זה פועל יותר טוב בכרטיסים של ATI או NVIDIA? ואיזה משקפים צריכים ל ANAGLYPH? ומה ההבדל בין Stereoscopic 3D ל anaglyph ? והאם PHYSX של NVIDIA באמת משפר את האיכות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. ערב טוב חברים. אבקש המלצה לכרטיס מסך שקט. עם עדיפות לקירור פסיבי. השימוש הוא עבור צפייה מיטבית בסרטי DVD בלבד ולא למשחקים. ספק הכח הוא 430W ארחיב את השאלה. הלוח אם הוא : Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET . האם לצורך DVD אוכל להסתפק בצורה אופטימלית בלוח האם והכרטיס מיותר לחלוטין ? תודה מראש ניצוץ

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DF30,

ביום 8.7.02 התפרסמה באתר ידיעה שאמרה של Radeon 8500 le של Hercules היו תקלות רבות: ציטוט: "אחד הכרטיסים הפופולרים יותר של Hercules היה מבוסס על Radeon 8500LE ועקב סדרת כרטיסים פגומה עורר גלים רבים בציבור ופגע במוניטין החברה." ??? ??? ??? ??? ??? ??? האם מישהו מכם נתקל בתקלות כאלו? מה אני צריך לבדוק בכרטיס שרק קניתי? מחכה לעצותיכם המשכילות! :smoke: דרור

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by The-Q,

CPU: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz MB: Gigabyte 965P-DS3 RAM: (soon to upgrade to DDR2-800 2GiB) GPU: NVIDIA GeForce 8600 GTS Power Supply: 350W מלבד השדרוג הצפוי לזיכרון, הרעיון הוא לתת שידרוג רציני בנושא כרטיס המסך. השאלות המתבקשות: 1. האם כרטיס חדש יוכל לשבת על הלוח הנ"ל? 2. איזה כרטיס יתאים באיזור תקציב של 500-800. 3. האם אפשר להתחמק מספק כוח. אני חשבתי על ה-GTS450. האם צפויות בעיות עם הלוח/ספק? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by esaly,

אהלן חבר'ה.. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי בהמלצתכם ה7600GT XXX של XFX... שמתי לב שיש קצת הבדלים באיכיות של הצבעים מהכרטיס הקודם שלי הX550 של ATI.. האם בגדול יש הבדלים או שאני רק מדמיין?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eli33,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך 17 CRT אין לי ממש מוסג במסכים אז כמה כסף כ אתם אומרים כדאי להשקיע במסך 17 ?? התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אבל אם יש הבדל גדול בביצועים אז אני מוכן להשקיע עוד איזה 200 ש"ח חשבתי על המסך הזה samsung 793df שהוא זול יחסית עם גודל נקודה 0.20 ועוד פרט שנראה לי חשוב אני קונה כרטיס מסך 6600GT אז אני צריך מסך שינצל את הביצועים של הכרטיס (ואני יודע שיש כבר דביק בנושא פשוט הכל שמה מבולגן מאוד ועם מלא עמודים) תודה עריכה : אני בעיקר צריך מסך שאני אשב ואסתכל עליו הרבה זמן ושלא יכאבו לי העיניים .. ומה אתם אומרים על המסך הזה LG F700B..??

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dor88,

שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by koby058,

זכיתי פה באתר ב-6870 של MSI ויש בבעלותי 5850 השאלה היא איזה מהם כדאי למכור אני לא עושה אוברקלוק בכלל ויש לי מסך 22" בבקשה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים