עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הזמנתי מחשב עם כרטיס מסך 4870 512MB עכשיו אני בודק Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award Modular (07/23/08) Communication Port יציאת תקשורת‏ (COM1) Communication Port יציאת מדפסת‏ (LPT1) Display Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) Monitor Nexgen 22QD [22" LCD] (22QDAG9190899) Multimedia Audio Adapter ATI Radeon HDMI @ ATI RV770 - Hig…

2. היה לי 6600 256M PCI-EXPRESS שהלך לעולמו. עכשיו אני תקוע ללא כרטיס וללא מחשב, אני רוצה לקנות כרטיס חדש בתקציב של 400 שקל.. מה אני יכול לקנות בסכום הזה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gil_st,

שלום מישהו כאן מכיר את הכרטיס טלויזיה של MSI שנקרא TV @nywhere ? עד כמה שידוע לי זה כרטיס שנמכר רק בפנדה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. התמונה לא חדה בכלל... בכרטיס הקודם שלי (5700LE) תמונה הייתה הרבה הרבה יותר חדה. והתקנתי את הדרייברים מהדיסק של הכרטיס מסך והכל... אולי זה לא הדרייבר הכי חדש? יש מצב מישהו מארגן לי קישור אליו כי קצת הסתבכתי באתר שלהם ובסוף הורדתי את הדרייבר שהיה לי על הדיסק... או שצריך לשנ ות משהו בהגדרות? המסך על רזולוציה של 1280*1024 וזה עם 75MHz refresh rate.

5. שבת שלום! שאלתי בכותרת, רציתי לדעת האם בלי כרטיס טלוויזיה אני אוכל לחבר את הממיר לVIDEO IN של הכרטיס ויראו טלוויזיה? אם כן אז באיזה תוכנה אני יכול לצפות? משהו ? כיוון? תודה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. השמועות מתבררות כנכונות, ומפתחת לוחות האם מטאיוואן מאשרת לנו כי היא מתכננת להציע לצרכנים כרטיסי עיבוד גראפי משלה - עם ליבות Radeon תחילה לכתבה

7. Started by DrLEON,

תוספת תשלום היא 200 ש"ח, שווה להשקיע אותם למשחקים שיצאו בעתיד? 1024*1280 זאת הרזולוציה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. תמונת האריזה של radeon vega החדש. מתוך אתר החומרה הלינוקסי phoronix.com מה שמעניין שהוסיפו לינוקס במערכות הנתמכות. זה כשלעצמו לא חדש, דרייברים ללינוקס יש כבר שנים גם מAMD וגם מ-NVIDIA מה שחדש הוא שכותבים את זה. פעם הפחד מזעמה של מיקרוסופט לא איפשר שום אלטרנטיבה לחלונות. הכתבה במלואה כאן: http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=vega-linux-box&num=1

9. Started by emule2,

רציתי לשאול מאיזה קצב פרימים לשניה העין לא מבחינה, כי הבנתי שמקצב מסוים העין לא שמה לב להבדלים ולכן זה לא משנה שהקצב יותר מהר. חוץ מזה אם מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאתר או תוכנה שמציגה קצבי פרימים נגיד 40 איך זה נראה 60 איך זה נראה וכו.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sanchouz,

שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד פתאום זה התחיל, אני נכנס לFIFA11 ופתאום מתחילים באגים, פעם הדשה בצבע שחור, פעם לשחקנים אין שער ועוד מלא דברים באותו סגנון,חשבתי משהוא קרה למשחק, אבל אחרי זה נכנסתי למשחקים אחרים וקרתה לי אותה בעיה אז אני נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדריבר האחרון 266.58 מחקתי קודם את הישנים עשתי הפעלה מחדש,נכנסתי לSAFE MODE הפעלתי את התוכנה Driver Cleaner Pro ומחקתי את כל השעיריות מהדריבר הישן, עוד פעם הפעלתי מחדש והתקנתי את הדריבר החדש. אבל הבעיות לא נעלמות, עפילו יותר גרוע, אז החזרתי את הדרייבר שבה עם כרטיס מסך, אז נהיה עוד יותר גרוע, עכשיו אחרי 20 שניות המשחק נתקע, וגם כש אני נכנס למערכת הפעלה הוא כותב לי שיש לי איזה שהיא בעיה עם הדרייברים חייב עזרה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תשובה של ליסה מצטרפת לכמה וכמה שמועות, השערות, ניחושים מושכלים ומידע פנימי בנוגע לכרטיסי NAVI החזקים יותר והכה מתבקשים. "I would say they are coming. You should expect that our execution on those are on track and we have a rich 7 nm portfolio beyond the products that we have already announced in the upcoming quarters." למעשה, השאלה האמיתית היא "מתי?" ולא "אם" הם יבואו. ועבור שאלה זו אין ממש תשובה ברורה. יש להמשיך לחכות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 512MB וב-Catalyst יש בצד שמאל למעלה כל מיני אפשרויות בחירה ואחד מהם זה ATI Overdrive ובתוכו יש אפשרות לעלות מד שנקרא: High Performance GPU clock settings ואחד אחר שנקרא: High Performance Memory clock settings. מה בדיוק הם עושים אם מעלים אותם? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sasmimo,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=949 כדאי?? Q6600 3200 דיסק 2X500 זיכרון 3GB מסך 22" 1680X1050 תקציב:800-900 ש"ח לפי הנתונים הכרטיס הכי משתלם http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/9791-geforce-9800-gt-roundup-evga-asus-gigabyte-palit-10.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האם קיים איזה בקר אשר מצד אחר יש לו כניסת RCA (בננות של אודיו ווידאו) ומצד שני אפשר לחבר אליו מסך מחשב (LCD או אחר...) וככה להשתמש במסך המחשב כמסך טלויזיה ??? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ערוץ YouTube שניבא בהצלחה בעבר את פרטי דור ה-GeForce RTX מבית NVIDIA מתיימר לספק לנו כבר עתה את הפרטים הטכניים אודות מעבדי ה-Ryzen וכרטיסי ה-Radeon הבכירים לשנת 2019 לכתבה

16. Started by Life.exe,

Crysis CPU Q9450 Benchmark Very High YouTube'>http://www.youtube.com/watch?v=ZZDsK77oAWI&fmt=18"]YouTube - Crysis CPU Q9450 Benchmark Very High GRID *MAXED* 1680x1050 Ultra High 8xMSAA HD4850 Gameplay YouTube'>http://www.youtube.com/watch?v=Z7EgQSRuk04&fmt=18"]YouTube - GRID *MAXED* 1680x1050 Ultra High 8xMSAA HD4850 Gameplay Crysis MAXED 1680*1050 2xAA HD4850 Benchmark YouTube'>http://www.youtube.com/watch?v=-2yAwgs69xk&fmt=18"]YouTube - Crysis MAXED 1680*1050 2xAA HD4850 Benchmark Crysis Fun VeryHigh 1680x1050 4xAA ATI HD4850 YouTube'>http://www.youtube.com/watch?v=oqCdVVV84kM&fmt=18"]YouTube - Crysis Fun VeryHigh 1680x1050 4xAA ATI HD4850 Ch…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by speed42,

חיפשתי באינטרנט כל מיני אתרים סתם להשוות מחירים , וראיתי במקומות כמו EBAY כרטיס מדגם GTX 650 TI GDDR3 2GB במחיר ממש זול יחסית. חשבתי לעצמי מדובר כנראה בזיוף לא? ואם בכלל קיים לכרטיס כזה GDDR3? ומה ההבדל בביצועים בין GDDR5 GDDR3 באופן כללי?

18. Started by RDS,

טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by zzrxox,

אני בונה מערכת חדשה. המסך הוא BENQ G2222HDL עם רזולוציה של 1920X1080P. לא יתבצע אוברקלוק לכרטיס וגם לא יהיה שימוש מיוחד בפילטרים, אבל משחקים יישוחקו ברזולציה הטבעית של המסך. יש הבדל כספי של 200-300 ש"ח בין ה- 6850 ל- 6870 ובקשר לכרטיסי NVIDIA באותה רמה, אין לי מושג בקשר למחירים. בקיצור, בהתאם לנתונים שהצגתי על איזה כרטיס כדאי לי ללכת? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dani0147,

ATI mobility radeon hd 5400 זה כרטיס מסך חזק ?? שווה לי לקנות אותו ? עם לא אז איזה התקציב שלי עד 1000 שקלים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Mr_Eli,

שלום יש את כרטיסי המסך Palit 9500GT Palit 9400GT ויש ביניהם כ 35 שקל הבדל אבל במאפיינים הטכניים לא מצאתי שום הבדל.. האם שווה באמת להשקיע עוד איזה 35 שקל ל 9500? כי אני מתכנן שידרוג ואני רוצה לחסוך כל אגורה כי זה מהכיס של אמא שלי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by EITANPP0,

יש לי כמה שאלות על הכרטיס מסך HD4850 1. הכרטיס יריץ לי משחקים כבדים וחזקים על הכי גבוהה [high] כמו המחשקים האלה: crysis, cod4,Diablo ועוד משחקים כבדים מהסוג הזה. 2. יהיה לי מסך 22' אז הכרטיס יהיה בסדר עליו, כאילו הגרפיקה תיהיה בסדר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by subzero008,

הזמנתי 8600GTS של GIGABYTE והביאו בטעות של EVGA... איזה חברה עדיפה? ביצועים/קירור/אמינות/באנדל... תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולכם. אני שוקל שידרוג של כ.המסך והשיקול העיקרי בין שני המתמודדים העיקריים (כאמור, GTX 570 מול ה560 Ti) הם גודל פיזי וצריכת חשמל. אני כרגע עם 8800GTS 640MB בן 3.5 שנים. מארז הוא Gigabyte Aurora 570S (Sumo 5115)z והספק הוא Enermax Liberty 500W ה560 הוא באותו הגודל הפיזי כמו ה8800 שלי, כך שאין בעיה עם זה. ולפי Nvidia דרישות הספק הן 500W. כך שמבחינתי ה560 הוא הדיפולט. ההפרש של 400 שקלים ותוספת הביצועים המשמעותית (בהתחשב בעובדה שהכרטיס הזה אמור לסחוב אותי שנתיים עד המחשב הבא ועוד כשנה וחצי לאחר מכן) מטה את הכף לכיוון ה570. אך אבוי, ה570 ארוך באינץ' וחצי (10.5 לעומת 9") ודרישות הספק הינם 550W. אני מאמין שהמארז יכול להתמודד עם תוספת של 4 ס"מ לאורך הכרטיס (חיבורי החשמל עוב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים