כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסוג ג'יגהבייט 5770, הכרטיס עבר החלפת גוף קירור מסטוק לפסיבי של ארקטיק. אמנם הטמפ' דווקא קצת עלו מאז ההחלפה, אבל ידעתי שההתקנה שעשיתי לא היתה משהו אז החלטתי היום להחליף משחה ולהצמיד כמו שצריך את הבלוק נחושת. לפי העין העבודה נראית יותר מקצועית ככה שאני לא חושד שהבעיה היא בקירור. עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את הווינדוס אחרי שהתקנתי מחדש את הכרטיס הוא נותן לי את המסך הבא : אז מה נראה לכם ?
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני הורדתי את הדרייברים הללו האם הם הנכונים ? http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html http://developer.nvidia.com/object/cuda_3_2_toolkit_rc.html#Windows%20XP,%20Windows%20Vista%20and%20Windows7 האם CUDA זה רק SDK ? http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html DX 11 מיקרוסופט הורדתי
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת הנושא, האם 4850 עדיין נחשב ככרטיס חזק שייתן ביצועים טובים ברזולוציה של 1680X1050? מה המקביל שלו פחות או יותר מכרטיסי הדור החדש?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לו (7300GS) כי אף משחק לא רץ כמו שצריך.. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לרזולוציה אם אני לא טועה 1440X900 משהו כזה) עד 500 ש"ח? משחקים כמו COD או PES 2011
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היה אפשר לבחור במשחקים בין OpenGl ל-DirectX. למה היום משחקים לא עובדים על OpenGL ורק אל דירקט X . אתה לא יכול לבחור היום בין directx 10 ל OpenGl 3 לדוגמה,מדוע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפי האתר הזה רשום שיש , האומנם? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 רוני
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
התחילו לי בעיות במשחקים במחשב לפני איזה שבועים ואין לי מושג למה זה התחיל עם COD4 כשאני משחק במולטיפלייר ואז המשיך גם כשהתקנתי משחקים נוספים. היו לי בעיות עם חלק מהמשחקים במחשב לפני זה אבל אחרי שפירמטי את המחשב הכול הסתדר לפני הפירמוט COD4 עשה לי בעיות במשך יומים ואז עבר עכשיו אחרי הפירמוט זה לא עובר ואפילו יותר גרוע. ניסיתי ניקויים למחשב, הציעו לי להשתמש בRegistryBooster 2 שמסדר בעיות/תקלות במחשב והוא לא מסדר לי שום דבר שקשור למשחקים יכול להיות שהתחילן לי בעיות בכרטיס מסך ?? מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD-4850 512MB הדגם הראשון שיצא ואני מיכנסתי לאתר CAN YOU RUN IT שאומר שאני מוגבל מבחינת מעבד וכרטיס מסך אפילו לא עומד בדרישות המינימום !!!!!! המיפרט שלי הוא: NZXT ALPHA BLACK GIGABYTE MA-770 UD3 REV 1.0 AMD ATHLON X2 250 OC TO 3.3 GHZ SAPPHIRE HD-4850 512MB PATRIOT 3X1 GB 800MHZ CORSAIR 550 PSU
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI ישן... אני יצליח לשחק Metro 2033 ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני עוסק בעריכת וידאו AVID, כמובן שבאתר הרשמי של אויד הם תמיד ממליצים על הQUADRO כאידיאלי לעריכה מסקר מחירים שעשיתי יש הבדלים של כ-100 ש"ח בין הכרטיסים (הQUADRO יותר יקר) האם שווה לקחת את היקר יותר שמומלץ ע"י החברה או שGEFORCE יתן לי את המענה לישומים שלי? ובכלל האם יש המלצה לכרטיס נוסף לטווח מחירים הזה 700-850 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכם. נראלי שנשרף לי הכרטיס מסך... בשביל להיות בטוח שאני מכוסה מבחינת כרטיס מסך כמה עולה כרטיס מסך טוב במחיר 400 ש"ח עם ספק 500w מעבד e8400 ו לוח אם msi p35 neo היה לי 8800gt ואני מחפש משהו יותר חזק ובמחיר שאני רוצה... ושלא יהיה לי צוואר בקבוק מישהו יכול להציע לי? תודה ושבוע טוב לכולם. סליחה שאני מקפיץ את הנושא אבל יש הרבה אנשים שקרה להם את אותו הדבר. וינדוס 7 הפסיק פעולות של הרבה 8800gt אפילו כשהם עדיין טובים. אם תגגלו אז תראו שזאת בעיה נפוצה בווינדוס 7... מישהו שמע על הבעיה הזאת? איזשהו פיתרון? תודה. אני מדבר על האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099738#msg4099738
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מתעניין ברכישת 4890 ותוהה לגבי הספק. האם ספק כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3338#sp יחזיק אותו.? לא רואה שום דבר ב 200 ש"ח ברמה הזאת ( 500W +80).
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטנו לקנות את כרטיס המסך ati radeon 6850 1 gb, לאחר בצוע ההזמנה הודיעו לנו ב-RSM שאין להם את הPower Color והציעו לנו במקומו את ה-HIS באותו המחיר. האם יש הבדל ביניהם או שאפשר להסכים להחלפה בלב שלם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודשיים בידיוק רכשתי לי מחשב חדש בתקציב מוגבל וכבר (נראה לי) הגיע שלב השדרגת הראשונית המצויה התחלתי להתעניין במשחקים חזק יותר ממה שחשבתי שאתעניין, ולאחר כמה משחקים (ישנים יחסית) הגעתי למסכנה שהביצעוים שאני מקבל לא מספקים אותי. אבקש מכם להעיף מבט על מפרט ולהגיד לי מה בידיוק חסר לי, ומה קריטי להחליף קודם. אין לי כרגע תקציב מוגדר לעניין אך לדעתי אסתפק בהחלפת פריט אחד (מעבד\כ.מסך). חשוב לציין שהרזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900 במסך 20". אשמח לשמוע רעיונות והכוונות בעניין לא פשוט זה : נ.ב - עד כמה קשה יהיה למכור את ה 5750 שלי אשר רכשתי לפני חודשיים, וכמה כסף אוכל לקבל עבורו?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell vostro 3300 וכאשר אני מחברת אותו לטלוויזיה שלי דרך חיבור VGA אני רואה שתמיד ברזולוציות של המסך הרחב נחתכת התמונה באופסט אך ברזולוציה של מסך 3:4 התצוגה שלמה, זה מעוות את התמונה, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ועדיין הבעיה קיימת. בבקשה עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הוא מעודכן לעדכון האחרון ואיך אפשר לדעת מה הרזולוציה המומלצת שלו? יש לי leadtak gtx 460 והמסך samsong led bx2235 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים האלה מיד2. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את המפרט שלי עם אחד הכרטיסים הנ"ל.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב חדש די בסיסי (i3, 4GB) שיפעיל משחקים חדשים בסבבה על מסך 22". מה שחשוב לי זה התמורה יחסית למחיר. אפשר לחרוג אם צריך
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך 8800GT. ואני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב הוא 500 שקל. ומה שאני מחפש זה כרטיס מסך למשחקים וסרטי HD. אני לא מחפש HIGH END אבל משהו ברמה יותר טובה מ8800GT ב20 אחוזים לפחות. לא איכפת לי אם הכטיס יהיה של ATI או NVIDIA העיקר שיהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל. המסך שלי הוא 24 אינץ'
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ובאמת שאני האחרון שמתמצא בחלקי מחשב. אז ככה, לפי המצב של הכרטיס מסך שלי ימיו ספורים, (כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של מכונית ספורט) וגם רואים את זה בהרצת משחקים ( אני משחק הכל טוב ונחמד ופתאום הפרים יורד ל2 למרות שלפני דקה הרצתי את זה על 60 וזה נשאר תקוע ככה) אז מה אני מחפש? אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 600-1000 שקל ושיוכל להריץ את המשחקים האחרונים (cod black ops) וכל השאר על קצב יציב וטוב. עצות? (סליחה אם משהו לא טוב פשוט הנושא הראשון שלי)
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
למחשב I3 עם ספק השקט חשוב מאד ביצועים פחות . רצוי שיעבוד בערך כמו 9600 GT אבל בשקט
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בKSP הסכימו לבא לקראתי ולהחליף לי את הכרטיס בכל מה שארצה , אפילו שהכרטיס הנ"ל ניבדק שוב ונימצא תקין לחלוטין במעבדה אני מאמין להם , יכול שיש לי בעית תאימות בלוח אם , לקחתי במקומו HD6850 , ובלי עין הרע הכל עובד 100%. כל הכבוד לחברת KSP עכשיו הם הראו לי שבאמת יש אחריות ותמיד אפשר לבא לקראת הלקוח, תודה ללירן משרות לקוחות שסידר את כל זה . תודה לKSP רוני
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי HTPC שהלך לעולמו ובתוכו הכרטיס הנ"ל. האם הכרטיס הזה יועיל בתור כרטיס פיזיקה למחשב במפרט בצד? והאם הספק יסחוב את כל זה?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה460 אבל חשוב לי שלא יהיה רק גוף קירור על המעבד אלא גם על הזכרונות לא ברור לי אם כל הכרטיסים האלה שמגיעים סגורים עם מכסה מה יש מתחת האם גם הזכרונות מקוררים ??. כמו כן עוד שאלה האם כשהזכרונות מקוררים זה תמיד אומר שיש עליהם את הפאדים האלה שלא ברור לי איך הם מעבירים חום חשוב לי שלא יהיו משום שלאחר תקופה כשאני ארצה להחליף משחה ולנקות אז לא מתאים לי להתעסק עם הפאדים האלה איזה 460 יש כזה כמו שתארתי ? אני קונה באירופה אז לא חשוב הדגמים שמגיעים רק לישראל
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-