עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by J0n1,

אני זוכר שיש איזה כלי של מייקרוסופט שמשפר את הכתב במסכי LCD. אאל"ט זה קשור לכרטיס מסך, לכן בחרתי לפרסם פה. אשמח לעזרה עריכה: זה קשור לווינדאוס ClearType

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  2. Started by oreinis,

יש לי כרטיס מסך עם מעבד gtx 285 רציתי לדעת איזה כרטיסים אחרים ייתנו לי ביצועים טובים יותר בלפחות 20%. אני שוקל לקנות.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by DuDsAn,

אהלן קודם כל נתחיל במפרט : מעבד - intel i7 920 לוח אם - MSI Platinum X58 זכרונות - 1066 6GB GEIL דיסק קשיח - 640GB SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte GF9800GTX 1G ספק - Spire 550W כרטיס מסך הלך לעולמו... ואני מעוניין לקנות חדש . תקציב : 1000-1500 ש"ח (מספיק כדי לאפשר לי לקנות כרטיס מסך ברמה גבוהה שיחזיק להרבה זמן ללא צורך החלפה ? ) אשמח לשמוע את דעתכם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם! אני אוטוטו קונה מחשב נייד, אבל יש לי התלבטות. לאחד יש כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ולשני היותר טוב שאותו אני רוצה לקנות יש Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics אני גיימר ממוצע, וקראתי קצת לגבי הכרטיסי מסך האלה ואני מודע לכך שהם לא חזקים במיוחד אבל יהיו בסדר בשבילי בכל אופן. השאלה שלי היא כזו קראתי שאין משמעות כל כך לכרטיסים כאלה בכל מה שקשור לזיכרון שלהם......וזה לא מהותי בכלל, האם זה נכון? השאלה השניה... הכרטיס הראשון תומך ב DIRECTX 11 והשני ב DIRECTX 10.1.... השאלה עד כמה זה מפריע בטווח הרחוק?? האם עוד שנה וחצי אני לא אוכל להעלות עוד משחקים שיתמכו ב DIRECT X 11?? מאד חשובה לי תשובה מקצועית, כי על זה הקניה יכולה ליפול. תודה על התשובות!!

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסיסי (שימוש משרדי / פיתוח תוכנה, משחקים וכו' לא מעניין), כאשר הנקודה הכי חשובה היא דרייברים יציבים ללינוקס. כרגע אני משתמש בכרטיס on-board של Intel שיש ב-board הזה: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg45id/dg45id-overview.htm מבחינת ביצועים הוא מספק את הצרכים אך יש לדרייברים שלו בעיות יציבות קשות בלינוקס שגורמות למחשב לקרוס לעיתים תכופות. אני מעוניין לבטל את הכרטיס הנ"ל ולהשתמש בכרטיס חיצוני במקומו.

6. Started by bule,

שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.

7. Started by gilboag,

הזמנתי אתמול כ.מ GTX 460 1GB OC - I-CHILL של INNO3D ב 1000 ש"ח מ נעה מחשבים ולפי כל הסקירות לכרטיסים דומים נראה לי שזו קניה טובה בהתחשב שהביצועים שלו עם OC ל 750 ליבה (במקום 675מקורי) ו 3800 לזיכרון (במקום 3600 במקורי). א. ההערכה שלי שהוא נותן ביצועים עדיפים מה 6850 בכמה אחוזים ולכן העדפתי אותו - האם אני צודק ? ב. במחשב כרגע יש לי ספק SPIRE JEWEL 500W (כן אני יודע שהוא לא ברמה של SEASONIC וכו'..) השאלה העיקרית היא האם הוא יחזיק את המערכת (שמבוססת I3..) ? * אני מעריך שאם הספק היה מאחת החברות המובילות ב500W לא הייתי ממש מודאג, השאלה די מדאיגה אותי אשמח לתשובה אם מישהו יודע... :s05:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by SyRenity,

היי. אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש (מכיוון ה-GTX 260 הישן שלי הלך לעולמו), ומתלבט בין שני הכרטיסים האלו. ראיתי פה שרשור בנושא, אשר לא נתן תשובה ברורה. בקריאה באינטרנט אני רואה שבנתיים ה-GTX 460 מנצח תודות לאוברקלוק, איך ממליצים להמתין לדגמים החדשים של 6850, אשר אמורים לתת יותר מרחק לאוברקלוק. אז מה כדאי לקחת? אשמח להמלצות בנושא.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by GILI9898,

שלום! רציתי לדעת אם כיום אני יוכל לשפר את הכרטיס מסך.. המחשב ישן יחסית... לוח אם שלי ASUS AGP8X אני רוצה כרטיס מסך משהוא כמו NVIDIA GEFORCE 8400 GS אני כמעט בטוח שזה לא אפשרי אשמח לשמוע תגובות תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. INTEL Core i3 540 3.06GHz DDR 3 2G / 1333MHz לוח אם GIGABYTE עם ציפסט INTEL H55 עכשיו התקציב שלי הוא 200-300 אני לא רוצה לעוף עכשיו על כרטיס יקר רצח... הכרטיס ישמש לתוכנות ומשחקים, אני מצפה ממנו שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים. אמממ אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים! תודה מראש אנשים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shar00750,

אני קצת בור בנושא כרטיסי מסך הורדתי את התוכנה מהאתר התחלתי סריקה אבל בסוף הוא לא מראה לי את התוצאה. יש באתר איזה מדריך מסויים של התוכנה הזו או שאולי מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד בדיוק

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  12. אם כן, איזה מעבד (הכי זול) לא יהווה צוואר בקבוק? תודה מראש

13. Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Gmes ₪668 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 או Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪658 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ברוס לי,

מעוניין לקנות כרטיס מסך ואם כבר אז שיהיה לו יכולת להציג 3D כשבעתיד אקנה מסך תומך אני משחק במשחק קבוע אמריקן ארמי וגם שם הבנתי שחשוב כרטיס מסך חזק אני נכנס לאתר של אנוידיה ולא ברור לי ממה שכתוב שם מה תומך ב3D בחיפוש בכרטיסי מסך בחנויות לפי הבנתי על GTX460 תומך אבל הדבר לא מצויין כמעט אף פעם איזה כרטיס יותר זול תומך אם בכלל

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  15. שלום. לפני כמה ימים קניתי לעצמי מסך LCD של LG. 21.5 אינצ'. ולפני זה היה לי CRT שמאוד נהנתי מהתמונה שלו ( אני חושב שהתמונה של ה CRT הרבה יותר יפה וטובה) עד שיום אחד הוא החליט להתחיל להחשיך ובתזוזת המחשב הצבעים התחלפו לסגול חח כל הסרטים HD/BD וDVD עבדו עליו בצורה מאוד יפה והיו רואים ממש איכות. עכשיו שהחלפתי למסך יותר גדול כל הסרטים הפכו לפיקסלים גם הסרטים שלפני זה היו באיכות ממש טובה במסך הישן. הכרטיס מסך זה ג'י פורס 9600GT. השתמשתי בנגנים VLC ו KMP. אפשר לעשות לגבי זה משהו?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by SyRenity,

מי היצרן שנותן ביצועים הכי טובים ב-460? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אורח barorian
    Started by אורח barorian,

היי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו ואני צריך את עזרתכם בכדי לקנות לו יורש העיסוק העיקרי (90% מהזמן)במחשב יהיה פוטושופ מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון התקציב הוא בערך 400 שקלים ++ תודה

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by jangelboy,

אתמול קיבלתי את הכרטיס 6870 של ספיר רק היום יצא לי להתקין אותו. יש לי בעיה קטנה המחשב שלי מזהה את הכרטיס כ 6800 ולא 6870 גם באוורסט וגם בתוכנה של CATALYST העלתי סרטון ליוטיוב תגידו לי מה דעתכם חחח כל פעם שראיתי סירטונים כאלה תמיד רציתי לעשות אחד

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by +Eliran+,

שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום רב יש לי כרטיס מסך טוב בשם רדון 5970 בטח חלקם מכרים אותו בפסח שעבר הוא נחשב לכרטיס מסך הטוב ביותר כיום המצב שונה אבל אני עדין מרוצה אני רוצה משחקים בעלי גרפיקה מרשימה כדי לבחון תכרטיס מסך למה הוא מסוגל להגיע הסגנונות שאני אוהב זה פעולה יריות הרפתקות מכניות קיצור כול מה שעולה לכם בראש את המחשב אי מחבר למסך טלווזיה LEDLG 42 LH90 וחושב לי למצות תפונטיציל גם מהמסך וגם מהכרטיס מסך אם יעזור לכם יש לי מעבד I7-960 וזכרון 6 גיגה מחכה לתשבות תודה לעונים ושבוע טוב ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by alia,

אף פעם לא הצלחתי להבין מה המושג ולמה זה טוב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by Vaz,

למי שרק נכנס ורוצה להבין מה שהולך פה: יש לי מחשב חדש, אצלי חודש וחצי. ה WIN64 מותקן מההתחלה, הכל היה בסדר וכל המשחקים עבדו. עד שלפני כמה ימים התקנתי דרייבר יותר חדש של NVDIA. מאז הכל נדפק, שום משחק לא עובד, כל מה שאני עושה כדי להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר. גם שעשיתי פורמט, גם שאני מנסה את שני הגרסאות 260.99, ו 289.89 שהווינדוס מתקין לבד. שום דבר לא הולך, כל משחק שאני מפעיל מקבל שגיאת קרנל של הכרטיס והתמונות מצורפות פה באשכול. עשיתי כל מה שאפשר, דרייבר סוויפר במצב בטוח, והסרתי כל זכר ל NVDIA מהלוח בקרה ותכניות, שום דבר לא עוזר, הכרטיס קורס בעת הרצת משחקים. כנראה שיש באג רציני בתאימות של הכרטיס ל WIN7 או בדרייברים או שהסדרה הזו פשוט תקולה ואכלתי אותה..מה אפשר לעשות? מצורפות ת…

• 120 תגובות
    • 16.1k צפיות
  23. Started by liran324,

יצא לי 17849 3DMarks עם כרטיס his 6850

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  24. שלום, אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס מסך למחשב הנייד שיש לי, מדובר בכרטיס 4650HD , אבל כשאני בא להוריד יש טאב של CATALYST שוקל 1.1 מגה. ויש individual downloads ששם יש קובץ של 69 מגה, הורדתי את שניהם אבל מה בדיוק זה עושה? מה להתקין קודם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים