עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yosizach,

על כמה אני צריך לשים את הגדרות בהpowerstrip בשביל שיהיו לי ביצועים כמו הראידון 9800 פרו ?! העם אפשר להופך את ראידון 9700 פרו ספייא לה 9800 ?! פרו כמאו אותו דבר?! ???

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nikon,

שלום חברים ותודה על ההשתתפות! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם PCLe GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W עכשיו דבר אחד שחשוב לי לציין, חבר שלי הלווה לי את הכרטיס מסך הישן שלו (תמונה מצורפת למטה) התקנתי את הכרטיס במחשב שלי, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא נדלק? למעשה הוא ניסה להידלק אבל כול הזמן המחשב אתחיל לפעול לשתי שניות ואז הפסיק וככה הוא חזר על עצמו, כשדיברתי עם חבר שמבין בתחום, הוא אמר לי שלספק אין מספיק כוח לעבוד עם הכרטיס הזה. לכן חשוב לי לדעת אם צפוי לי אותה הבעיה מאחד הכרטיסים שבסקר? ובעיניין הסקר אחרי הרבה מעוד יעוצים, בירורים, שאלות, ופוסטים שחזרו על עצמם, אני מנסה להחליט על אחד מבין שלו…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ros,

קניתי היום כ.מסך FX6200 של PALIT 128 BIT 128 MB ואני מנסה לעשות פתיחת צינורות כמו במדריך אבל יש פה משהו שהוא הפוך הנה תמונה: אהה דבר ראשון רשום פה: NV43(A4,4x1,3vp) http://img503.imageshack.us/img503/9127/1238rl.jpg במדריך צריך לעשות ENABLE לBIT00 וזה כבר מאושר... מה לעשות?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by keldad27,

היי חברה. רוכש מחשב חדש, תקציב 4000-5000. מסך כיום 1680X1050, אבל בעתיד ייתכן ויגדל. התלבטתי בין 460/465/470, אבל כעת נראה לי שאקח GTX 460 1GB (מתוך מחשבה להוסיף עוד אחד ב-SLI כשיתחיל לתקוע אותי בהגדרות גבוהות) השאלות שנותרו לי פתוחות: 1. אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל לא להיות מוגבל בקצוות, פשוט לא רוצה סתם אוברקיל. נא לזכור שכנראה שלא יהיה OC (אני עוד לא ממש מבין בזה בשביל להתחיל לשחק עם זה). האם 460 עם 1 GB ייתן לי אופציה להגדרות הגבוהות במשחקים כמו Fallout, oblivion, simulators, Mess effect 2, או שאני ארגיש חנוק בהגדרות הגבוהות? (ד"א, אם אני אכן אהיה חנוק, איזה כרטיס אחר הייתם ממליצים עד 1400 ש"ח ?) 2. האם 2 כרטיסי 460 1GB במערך של SLI אכן תומכים ב HD מלא ? 3. האם יש …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני זוכר כשקניתי את המחשב שלי בכוונה קיניתי מחשב עם כרטיס מסך מוחלש ביחס למפרט כדי שבעתיק אוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב ובכך בעצם להאריך את חיי המחשב עוד כמה שנים. לא מצאתי תבנית לכתיבת הודעה אז לקחתי את התבנית מפורום מפרטים שנראת לי כרלוונטית ברובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משתמש במחשב לצרכי עריכה גראפית 2D ו3D\צפייה בתכני HD ,אך התחום בו אני מרגיש שיש למחשב קשיים זה בהרצת משחקים חדשים ולכן אשמח לשיפור למטרת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. קניתי אתמול כרטיס מסך חדש (מהמכירת חיסול) בפלונטר. היה לי לפני HD5670 ששודרג ל HD7950. ביצעתי מחיקה של הדרייברים גם דרך המנהל התקנים וגם את CATALYST של ATI עצמו. לאחר מכן ביצעתי ניקוי ב CCLEANER. ולבסוף התקנתי דרייברים לכרטיס וקאטאליסט מחדש. יש לי בעיה קטנה עם GTA IV . המשחק איפס את ההגדרות הגראפיות למינימום ולא נותן לי להעלות אותם. אם זה רזולוציה פילטרים או כל דבר אחר. ניסיתי למחוק את המשחק ולהתקין מחדש והבעיה לא נפתרה. בכרטיס הקודם שלי לא היו לי שום בעיות עם המשחק לכן אין לי מושג עם זה הדרייברים או משהו אחר. Tomb Raider לדוגמא ההגדרות אצלי הן על ULTRA והכל עובד כמעט מצויין (למעט סצנות ממש עמוסות) על HIGH הכל חלק לגמרי. ההגבלה בגלל המעבד החלש. בGTA הוא בכלל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by noambaum,

שלום לכולם! קניתי לא מזמן את הכרטיס הנ"ל אך אני מקבל איתו לדוגמא 60 FPS ב- COUNTER STRIKE: SOURCE. אני ממש מרגיש שהגרפיקה לא רצה חלק! מה לעשות? <-----מפרט-----

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by kobipk,

שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש אשמח להמלצות ממכם. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD בעיקר נתמקד בעריכה לצורך הענין (AF,3DSMAX,PS,ועוד..) תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3464 עשיתי שינוי ל-BIOS ככה שיפתחו לי ה- SHADERS הנוספים, העדכון עבר בהצלחה פתחתי את ה- AMD Overdrive וכיוונתי ל- 880 1375 ו- 20% ב-POWER CONTROL (כמו הנתונים של ה- HD6970) לבדיקת עומסים הרצתי את ה- FunMark בעומס מירבי, הכרטיס מסך בשיא הגיע ל- 100 מעלות, אבל בלי שום בעיה או קריסה או מסך שחור, אבל לעומת זאת אני משחק ב- COD MW2 ואחרי 10-15 דקות אני מקבל מסך שחור. מישהו יודע להסביר למה במשחק שהכרטיס מתחמם פחות (בסביבות 80 מעלות) הוא קורס ובבדיקת מאמץ שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות הוא לא קורס? ד"א אם אני מוריד את הנתונים ל-850 ו-1325 ומשאיר 20% זה לא קורס אודה להסברים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי תקשיבו אני הולך ליקנות מחשב וכול שקל חשוב לי... השאלה הי אים לכטיס מסך: Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling Retail יש מאוורר מובנה? או שאני צריך להוסיף? תודה לעוזרים חשוב מאוד.. המיפרט הוא: אני צריך שיהיה 4K.5 גלשתי טיפה... מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤975 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤83 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤666 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤487 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 ספק כוח: Glacialtech GP-550BP 550W Dual 12V PCI-E PFC כמות: 1 - מחיר: ¤245 זיכרון: G.Skill 4GB D…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gforce,

קניתי אותו לפני שנתיים ב 1800 שקל והיום עם כל התחרות בין ati ל nvidia אין לי שמץ של מושג כמה הכרטיס שלי שווה או כמה הוא טוב ביחס לכרטיסים האחרים? האם כדאי לקנות כרטיס אחר ב400 שקל? האם הוא יהיה יותר טוב? למישהו יש מושג ? הכרטיס שלי זוהה ע"י win xp pro כ radeon 7200 יש לו 64 MG זכרון והוא vivo תודה על כל תגובה 8)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ayalash,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. מן הסתם שהכרטיס המובנה לא מספיק חזק בשביל להריץ את המשחקים היותר חדשים בשוק. לדוגמא, ניסיתי להתקין את המשחק need fo speed : the run וגם את GTA IV, וזה פשוט לא הצליח. לאחר ביקור באתר can you run it ) http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx( הכרטיס מסך שנכתב שם שמומלץ לביצועים אופטימליים הוא 1024 MB RAM ATI Radeon HD 6950 או 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX 560. השאלה שלי היא אם כדאי לקנות את הדגם הזה(של רדיאון), או שאין צורך להגזים ואפשר להסתפק נגיד ב radeon 6750. *נ.ב. אני רוצה גם שהכטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחקים עתידיים, שלא עוד חצי שנה כבר יהיה מיושן.. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Microsoft .NET Framework. אז השאלה שלי אם אני יוריד עדכונים אז זה יוריד לי את זה? כי אין לי עדכונים חדדשים במחשב והדרייבר של ati צריך להיות מעודכן ככה אמרו לי .ולכן שאין לי מעודכן אז יש לי שגיאה הזאת [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, תקציב: 3500 +- (לא SLI). תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by lroin,

שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rikimaru,

התחדשתי לי בכרטיס של ATI HD4870 והשאלה שלי היא איך ניתן להתקין DX10.1 על XP SP2 אם בכלל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מרכיב עכשיו מערכת שעיקר היעוד שלה הוא לעבודה בתלת מימד (מאיה וכו') אולם אני גם מאוד אוהב לשחק משחקים ולכן החלטתי לקנות כרטיס המתאים למשחקים במקום כרטיס QUADRO. קצת בדיקה הראתה לי שתוכנות התלת-מימד כיום אינן יודעות לנצל כרטיסי מסך מרובי ליבות או כרטיסים בתצורת SLI/CROSSFIRE. לפיכך נראה לי שהכי יעיל (לפי מה שקצת קראתי בפורמים מקצועיים) הוא אחד מכרטיסי הGTX285 המגיעים עם זיכרון גדול מאוד של 2GB ומעבד גרפי אחד בלבד. חיפוש בחנויות בארץ גילה לי רק את החנות הזאת והכרטיס הזה: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3731 האם למישהו פה יש נסיון עם חברת SPARKLE? האם אתם מכירים חנויות שמוכרות כרטיסים מחברות אחרות לפי המפרט הנ"ל? (הבנתי שEVGA טובים). האם מישהו מ…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כדי להבין באיזה תבניות תומך כרטיס הקול בכרטיס מסך אנא למי שיש לו כרטיס מסך מסדרות 69XX או 79XX 78XX שמחובר לרסיבר אנא תעלו תמונה שמראה את הסיביות שתומך , תבניות מקודדות , קצב דגימה כמו כאן בדוגמא : http://imageshack.us/photo/my-images/207/62973671.png/

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Doorman404,

יש לי כרטיס Innovion GF3 Ti200 64Mb עם יציאת טלוויזה SVIDEO אני מחבר אותה עם מתאם (שבא עם הכרטיס) לRCA ומעביר בכבל של 5 מטר (די איכותי לטענת המוכר- עם ציפוי זהב) לטלוויזת הסוני שלי... אולם... התמונה יוצאת חשוכה יותר (או עם רווית צבעים נמוכה) ויש פס אופקי של בהירות שיורד מלמעלה למטה לאט וחוזר שוב למעלה כשהוא יורד מתחת למסך. התמונה רק בהירה וטובה במקום שהפס עובר בה ... למה זה קורה ? למישהו יש רעיון שיגרום לתמונה איכותית יותר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם וערב טוב קניתי לא מזמן את המשחק החדש של ghost recon wildlands , ויחסית למחשב המיושן שלי הוא עובד יפה על הגדרות LOW ב 1080P אך לא מספיק יפה כמו שאני רוצה שזה יהיה עם FPS שיספק אותי . התלבטתי קשות אם להחליף חצי מחשב עכשיו ולקנות 1070 או אפילו לעוף על 1080 ( גם TI ) בשביל לשחק ב 4K עם מסך ענק ( 40" או באזור הזה ) אבל אחרי שהבנתי שהמשחק הזה נורא כבד ב 4K וה FPS שם ממש בדיחה , ירדתי מכל הסיפור ( גם כן מצריך המון השקעה וישפך כסף סתם ..) מתלבט אם לקנות BF1 , אחרי ששחקתי 3 שנים ב BF4 עד שהמשחק התפגר והוציאו פאטצ' שהרס את ההגדרות גרפיקה בגלל הכרטיס שלי - היה לי בעיות עם client lowframerate משהו הזוי - לא משנה .. נכון להיום המפרט שלי …

21. Started by mos86,

שלום, אין לי שום צורך גרפי מלבד הרצת סרטי 1080p ופיפה על איכות בינונית-סבירה במחשב, אבקש לציין כי 4650 ו 4670 אינם נתמכים (osx86). אנא המליצו לי כרטיס במינימום מחיר. תודה רבה!! הומלץ על 9500GT DDR3 ל FIFA10, השאלה הנשאלת היא האם הנ"ל יספיק גם לרזולוצית 1920x1080 ?

22. Started by ozwrx,

חיפשתי וחיפשתי ב"חיפוש" ואין שום זכר להשוואה הזאת איזה כרטיס חזק יותר! ATI X550 או 7100GS T/D אני מדבר רק על הכרטיסים האלה משום שרק אחד מהם אני יכול לקבל בעיסקת הקנית מחשב שלי הכל כבר הוחלט רק אלה! במה לבחור?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכם...! ברצוני לקנות מחשב עם אחד מכרטיסים הגרפיים האלה.. מי לדעתכן יותר חזר... יותר אמין... יותר טוב... יותר איכותי... יותר משתלם..... ומפיק יותר ביצועים. אנא ערכו לי השוואה על פי הנתונים שהאמרתי כאן... 2 הכרטיסים הם: 1-GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB 128 BIT GDDR4 - GV-RX26T256HP-B - DX10 - RETAIL 2-GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL בתודה מראש... אלמוג

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אותה שאלה חחחח קיצר איזה הכי טובה מבין: ליטדק אלבטרון מי יותר טובה?? לא רק קירור! האם משנים עוד משהו חוץ מהקירור?? כל מקרה מי מביניהם יותר טובה לא יותר זולה פשוט מי תעבוד יותר טוב ונגיד תקבל ב3dmark 2005 יותר ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. 1. האם הוא יכול להריץ משחקים חדשים יחסית כמו Assassins creed unity, Far Cry 4, COD, בהגדרות גרפיקה בינוניות פלוס לפחות, או שכדאי לשדרג? 2. אם כדאי לשדרג, איזה כרטיסים מומלצים בטווח פלוס מינוס 1000 ש"ח, שגם יתנו שיפור ממש משמעותי יחסית לנוכחי, וגם יהיה להם "אורך חיים" (מבחינת יכולות למשחקים עתידיים) לשנים הבאות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים