כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום! ביולי שאלתי פה על כרטיס מסך טוב שאפשר למצוא ב-300 שקל ולא ממש הצלחתי למצוא... עברו מאז כמעט 4 חודשים, ובינתיים כבר הלך לי המחשב. עכשיו קניתי חדש, בלי כרטיס מסך כי הכרטיס של הקודם עוד עבד. אבל הוא כרטיס מעפן. אני צריך משהו הכי טוב שאפשר למצא ב-300 ש"ח, ככה משהו חזק למשחקים. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מסך חדש אך הידע שלי במסכים מועט מאוד ואני לא יודע בדיוק מה לחפש חוץ מזה שאני רוצה 17 אינץ' אני לא יודע איזה עוד מרכיבים דרושים כדי לבחור מסך טוב. אנא עיזרו לי ותגידו אילו מאפיינים של מסך צריכים לחפש (שמעתי משהו על refresh rate ורזולוציה או דברים כאלה) תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק HL2 ,והתחלתי לשחק בו אבל אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויש הודעה שמנוע גרפי לא מגיב. איתחלתי את המשק ושוב עלה אבל כל כמה דקות נתקע המשחק, הורדתי דרייוור חדש (4.12) אבל זה עדיין נתקע למישהו יש מושג למה זה קורה? יש לי את המערכת הבאה: A64 3000 s939 k8ns ultra gigabayte radeon 9600 pro 1024 ram תודה לכל המגיבים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אין לי שום צורך גרפי מלבד הרצת סרטי 1080p ופיפה על איכות בינונית-סבירה במחשב, אבקש לציין כי 4650 ו 4670 אינם נתמכים (osx86). אנא המליצו לי כרטיס במינימום מחיר. תודה רבה!! הומלץ על 9500GT DDR3 ל FIFA10, השאלה הנשאלת היא האם הנ"ל יספיק גם לרזולוצית 1920x1080 ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב במפרט כדלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SS-400ET Active PFC F3 העניין הוא שכאשר אני משחק FarCry 4 (לא ניסיתי כל כך משחקים אחרים) בהתחלה למשך זמן מה המשחק פועל מצויין אבל בהמשך הזמן התצוגה קופאת לחצי דקה בערך וחוזר חלילה. בדקתי עם תוכנה לבדיקת התחממות ונראה שבזמן שהתצוגה קופאת הכרטיס בעלייה מסוימת של החום לזמן מסוים ואז החום חוזר ל מצב הרגיל. יש לציין שאני ממש בימים אלו בסוף תקופת האחריות, השאלה שלי אם אכן נראה כמו בעיה בכרטיס המסך ואם יש דרך טובה יותר לוודא את העניין? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תיעוד ראשון של דגם ה-Hall of Fame היוקרתי מבית חברת GALAX מבהיר לנו כי העיצובים של כרטיסי המסך עומדים להפוך למוחצנים ומוקצנים יותר מאי פעם בדור החדש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
תמונת האריזה של radeon vega החדש. מתוך אתר החומרה הלינוקסי phoronix.com מה שמעניין שהוסיפו לינוקס במערכות הנתמכות. זה כשלעצמו לא חדש, דרייברים ללינוקס יש כבר שנים גם מAMD וגם מ-NVIDIA מה שחדש הוא שכותבים את זה. פעם הפחד מזעמה של מיקרוסופט לא איפשר שום אלטרנטיבה לחלונות. הכתבה במלואה כאן: http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=vega-linux-box&num=1
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ATI mobility radeon hd 5400 זה כרטיס מסך חזק ?? שווה לי לקנות אותו ? עם לא אז איזה התקציב שלי עד 1000 שקלים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך. עד עכשיו היה לי HD4670 אבל הוא הפסיק לעבוד(נראה לי הוא נשרף). אין לי מחשב ממש חדש אבל זה מה יש. הנה המפרט: http://www.siz.co.il/my.php?i=dnkyjnhytzv3.jpg הנה הספק: http://www.siz.co.il/my.php?i=kmdawo0ed2mt.jpg הנה המסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 אשמח אם תמליצו לי על אחד. דרך אגב מה ההבדל בין 512 מגה לגיגה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס נ"ל, שעולה 900 מפה: http://skypc.co.il/pl_product~GV315~8~0.htm וזהו המחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz זכרונות: DIMM1: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM DIMM4: Kingston (512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM לוח אם: Intel Eatonville D915GEV כרטיס מסך נוכחי: PCI Express x16: Palit Radeon X800 האם המחשב ינצל את הרטיס שאני רוצה לקנות והאם הקנייה שווה? זה לעתיד הקרוב כנראה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני להסב את המחשב שלי לעיצוב קאד בהוצאות מינימליות והשמה מיידית. ברצוני להתחיל אם הכרטיס מסך.. , כמדומני בעבר הרחוק נכתב על הסבה של ה9700- ל-FireGL. אני אזקוק לעזרה מאנשים בעלי ניסיון בנושא, הפניה לקובץ והפעלה מתאימה. תודה רבה לעוזרים, אורי. נ.ב אם יש הצעות והשגות נוספות הרגישו חופשי לעיין במפרט. Operation System: Microsoft WindowsXP Professional SP1 Case: Enermax FS710-B (SilentBob Case Mod) Power Supply: Enermax EG365P-VE CPU: Intel P3 1400Mhz 1.85v (Fc-Pga) (cE0, Unlocked Coppermine) Memory: Mushkin HighPerformance ver.3 PC150 Cas2 (@151Mhz) Motherboard: Asus CUSL2-c Black Pearl (w/Modified Bios to work over 140mhz fsb with AGPx4 and more tweaks..) Video …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, היה לי עד לא מיזמן מחשב I3 6100 עם RX 470 וWIN10P חוקי ומעודכן. הכל עבד מצויין כולל צפייה ביוטוב 4K, בהמשך שידרגתי את הכרטיס ל1080TI והבעיות של הסאונד התחילו: https://www.google.co.il/search?q=audio+crackling+windows+10+nvidia&oq=audio+crackling+windows+10+nvidia&aqs=chrome..69i57.7863j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 פשוט זוועה ויש לי אוזניות HYPERX CLOUD שהטרבל ממש חזק אז הרעשים האלה פשוט מפריעים נורא. לפני שבוע שידרגתי ל2700X וASUS X470PRIME והבעיות לא ניפתרו, עשיתי ריסט לווינדוס שיתקין עצמו מחדש ועזר קצת אבל לא סופי, מצב שינה מחמיר בעיה אז תמיד חובה לכבות ולהדליק, ואפילו DAC חיצוני בחיבור אופטי לא פוטר את העניין.…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי איך זה יכול להיות שאני מקבל רק 56 FPS על הגדרות מקסימום ברזולוציה 1920X1200 בבדיקת בנצמרק של המשחק MAFIA 2 ועוד עם כרטיס מסך 7950OC VAPUR? :s05: :s05: :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד ואם זה פועל יותר טוב בכרטיסים של ATI או NVIDIA? ואיזה משקפים צריכים ל ANAGLYPH? ומה ההבדל בין Stereoscopic 3D ל anaglyph ? והאם PHYSX של NVIDIA באמת משפר את האיכות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי gtx 560 ti ואני מעוניין לשדרג לכרטיס hd 7950 של amd מ-tms, הבעיה היא שאני זוכר שהיה דיון כאן בפורום, שאחד החליף כ.מ של nvidia ב-amd והיתה לו בעיה עם השמירות של המשחקים והם עבדו לו בגרפיקה נוראית עם הכרטיס החדש והוא אמר שם שיכול להיות שזה בגלל שהשמירות במשחקים הם עם ההגדרות של נוידיה ועכשיו הוא עם כרטיס של amd, ידוע למישהו משהו על בעיה כזו או אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים סיימתי SHADOW OF MORDOR אגב משחק נפלא. יש לי 760GTX סוחב 60FPS באיכות תמונה לא רעה בכלל כשמגדרים אופטימיזציה באנווידיה אקספיריינס הזה. סתם היה בא לי לבדוק את ההגדרות של המשחק, שמתי הכל על ULT כולל פלטרים+ VSYNC והמשחק זז לי על 30 FPS בלחץ. דרישות משחק מומלצות הם 660GTX ולי יש 760GTX שחזק ממנו הייתי אומר אפילו משמעותית (מגיע לרמה של ה660TI) אז איך בעצם קורה שכרטיס כמו שלי שהוא מעל הדרישות המומלצות ובכל זאת בקושי סוחב 30FPS בהגדרות ULT עם פילטרים? כלומר כשאומרים מינימלי זה דיי ברור למה מתכוונים, אך על פי מה בעצם הם מחשבים 'כרטיס מומלץ' ? בלי נוודיה אקספיריינס הייתי מתקשה מאוד להגיע למצב 'המומלץ' הזה שהם מדברים עליו. למה לא עובדים על פי דרישות מומלצות ביי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם מאז שה9800GT שלי נמצא בתיקון (כבר שבוע), אני תקוע עם כרטיס מסך חילופי מסוג 2400PRO, שהוא לא כרטיס למשחקים. מהחנות נמסר לי שיש מצב שיחליפו לי לכרטיס מסך חדש מאותו סוג (9800PRO) אבל זה יקח לפחות חודש. הבעיה היא שאני עכשיו בחופש מעבודה, וכמה אפשר לצאת ולבזבז כסף ? החלטתי שאני בינתיים קונה אחד חדש, וכשיחזירו לי את הכרטיס אני אמכור אחד מהם, לא חסר קונים. אני מוכן להוציא עד 500 שקל ולא יותר, עדיף מKSP או אייבורי או TMS, שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה תודה מראש, וחג שמח לכולם
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס החדש של ATi שולט ביד חזקה על השוק אחרי ש"נתן" לnvidia להנות משתי שניות של התלהבות מהgf המסורתי שלהם. פתחתי את הדיון הזה לדיבור על הכרטיס במקום המוני דיונים נוספים. ומה שהכי מעצבן זה שאת הדמויים החדשים של הכרטיס הוא לא מרשה לי לפתוח אני מתערב שהכרטיס יכול וזה סתם רוצה שאני אקנה X800. ומעניין כמה הוא יעלה :-\
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה כי כדאי fx 5500-692 בoc מהיצרן במקום 270 ליבה 290 לליבה fx 5200U -360 radeon 9600se-521 radeon 9200se-301 מה כדאי לדעתי אני ילך על radeon 9200se כי אני לא רוצה לבזבז כסף על כ.מסך שיעבור עוד שנה לאחי 8) ,כולם תומכים בdirectx 9 מה הכי כדאי בשביל משחקים לעוד חצי שנה -שנה מקס יש לי gf4mx אבל הgf2mx של אח שלי נשרף לכן אני יקנה לי כ.מסך חדש והוא יקבל את הgf4mx אז מה יותר טוב? תודה, אוריאל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 האם בגלל המחיר הנמוך זה כרטיס פחות טוב? מה שחשוב לי הוא שהקירור יהיה טוב ושקט, ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 100 שקלים בשביל TwinTurbo. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: E8400 4G זיכרון MSI P43 לוח ספק HEC 500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 4870 עם 512 מגה. מאז שהחלפתי מסך מחשב של 19 ל 23 התחלתי לשחק על רזלוציה גבוהה 1920 על 1080 ואז התחלתי להרגיש את הקושי של הכרטיס מסך לספק FPS גבוהה. מספר משתמשים בפורום המליצו לי לשדרג רק את הכרטיס מסך וטענו שהמעבד מספיק טוב להיום ואין צורך לשדרג ל I5, ולכן חשבתי לשדרג ל RADEON 6870 או 6950. עכשיו השאלה שלי היא האם הכרטיסי המסך 6870 או 6950 יצרו צוואר בקבוק עם ה E8400? והאם הספק הנוכחי מספיק כדי להחזיק את אחד מהם? ועוד משהו, איני מעוניין לעשות OC. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אולי מישהו להסביר לי: אני מעצב 2D משתמש בעיקר בפוטושופ אילוסטרייטור וגם עוסק בצילום. מה שמעניין אותי זה עומק הצבעים הנגדיות וזהו. האם מהבחינה הזו יש הבדל בין כרטיס מסך יעודי לזה של אינטל? עם מה תהיה לי התצוגה הכי טובה? אני משתמש בלפטופ שמחובר למסך. תודה לפותר התעלומה עבורי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף שאני ישקיע בו, אל תתנו לי מסך ב 30000 שקל ותגידו שהוא טוב בגלל שהוא יקר, אני מוכן להשקיע סכום מכובד אבל אני רוצה את התמורה הטובה ביותר לכסף למסך של לפחות 19 אינטש' אני מתלבט בין שני אלו (הצעות אחרות יתקבלו בברכה): 19" Samsung 959NF Diamondtron Monitor 1920x1440 0.24mm Mitsubishi NaturalFlat Technology http://www.pch.co.il/docs/pd716786323.htm 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor http://www.pch.co.il/docs/pd-326757758.htm מה אתם מציעים?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-