עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בין החברות השונות (דגש על INNOVISION Geforce 3 ti-200 64mb)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. עם 27,000 מאיצי Tesla V100 עדכניים וגם מעבדים מהדור החדש של IBM, מחשב ה-Summit מתקרב להפעלה עם ליגה חדשה לגמרי של ביצועים אפשריים לכתבה

3. Started by Dym,

הכרטיס הוא של הרקולס. ב-Displays הוא טוען שהיציאה לטלוויזיה לא מחוברת, למרות שהיא כן. אני משתמש במעביר (תקין!) S-Video-->RCA. משום מה אין לי שום תמונה בטלוויזיה, ואני משתגע. שמישהו יעזור לי...? מישהו?! הלו.....?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ychig,

אם לא מוגדר אצלכם מרחב צבעים מלא(0-255) בברית מחדל, כדאי שתשנו, יש שיפור משמעותי של התמונה בוידאו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, לפני כמה ימים סיימתי SHADOW OF MORDOR אגב משחק נפלא. יש לי 760GTX סוחב 60FPS באיכות תמונה לא רעה בכלל כשמגדרים אופטימיזציה באנווידיה אקספיריינס הזה. סתם היה בא לי לבדוק את ההגדרות של המשחק, שמתי הכל על ULT כולל פלטרים+ VSYNC והמשחק זז לי על 30 FPS בלחץ. דרישות משחק מומלצות הם 660GTX ולי יש 760GTX שחזק ממנו הייתי אומר אפילו משמעותית (מגיע לרמה של ה660TI) אז איך בעצם קורה שכרטיס כמו שלי שהוא מעל הדרישות המומלצות ובכל זאת בקושי סוחב 30FPS בהגדרות ULT עם פילטרים? כלומר כשאומרים מינימלי זה דיי ברור למה מתכוונים, אך על פי מה בעצם הם מחשבים 'כרטיס מומלץ' ? בלי נוודיה אקספיריינס הייתי מתקשה מאוד להגיע למצב 'המומלץ' הזה שהם מדברים עליו. למה לא עובדים על פי דרישות מומלצות ביי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ruya,

שלום מצאתי כרטיס 9800gt 512mb יד שנייה ב250 שח...שווה לקנות? הכרטיס הנוכחי שלי הלך ואני מחפש כרטיס בינוני שיעשה את העבודה ויחזיק לי לעוד כמה שנים.. דא אני כבר כמעט ולא משחק אלא רק גולש באינטרנט תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by David Ell,

זה הגיוני? אני מנסה לעשות OC לכרטיס שלי ובמדריך ראיתי שיש 1,000, אבל לי יש 2,000, איך זה יכול להיות? זה באג בתוכנה או משהו? MSI Afterburner

8. Started by EITANPP0,

יש לי כמה שאלות על הכרטיס מסך HD4850 1. הכרטיס יריץ לי משחקים כבדים וחזקים על הכי גבוהה [high] כמו המחשקים האלה: crysis, cod4,Diablo ועוד משחקים כבדים מהסוג הזה. 2. יהיה לי מסך 22' אז הכרטיס יהיה בסדר עליו, כאילו הגרפיקה תיהיה בסדר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. התחדשתי במערכת מחשב חדשה שקטה לחלוטין, וקניתי איתה כרטיס Gigabyte 9600gt עם קירור פסיבי. הבעיה היא שהכרטיס הזה חם בטירוף- מעל 100 מעלות. אז חשבתי בכל זאת להחליף אותו לכרטיס מקביל עם קירור אקטיבי, אבל נושא השקט עדיין חשוב לי מאוד. האם יש לכם המלצות לכרטיס כזה שעונה על הדרישות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, אני קורא הרבה בפורום לאחרונה, והבנתי שהכי משתלם מבחינת עלות\ביצועים הוא ה 9600.. עדיין יש לי התלבטות בין 3 כרטיסים בטווח מחירים של 450-625 ש"ח: Palit GeForce 9800GT 512MB 625 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB 540 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 XFX GeForce 8800GTS XXX edition 640MB משומש כשנה, 450 ש"ח 625 ש"ח זה עם חריגה מהתקציב שעומד על 550 ש"ח, האם שווה תוספת של 85 ש"ח לעומת ה 9600 בשביל ה 9800? איך הוא כזה זול יחסית לחברות אחרות? (שנתיים אחריות) או שכדאי בכלל ללכת על המשומש? חשוב שהכרטיס יהיה nVidia, כרטיסים של ATI עושים בעיות בלינוקס המטרה היא משחקים, ולא אכפת…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by saarshai,

נתנו לי הצעה טובה לכרטיס HD 4850 עם 1GB (במחיר של 512MB), למרות ששקלתי לקנות כבר HD 4870. מה הייתרון בנפח זיכרון יותר גדול? ממה שבדקתי, במשחקים זה לא בהכרח נותן הפרש משמעותי בביצועים. בנוסף - האם יותר קשה לעשות OC לזיכרון יותר גדול?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SyRenity,

מי היצרן שנותן ביצועים הכי טובים ב-460? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by soldier,

יש סיכוי שThermaltake 700W Litepower ספק יסחוב את GTX 580 SLI ?? http://www.getprice.com.au/Thermaltake-700w-Litepower-PSU-Gpnc_451--53715659.htm

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם וערב טוב קניתי לא מזמן את המשחק החדש של ghost recon wildlands , ויחסית למחשב המיושן שלי הוא עובד יפה על הגדרות LOW ב 1080P אך לא מספיק יפה כמו שאני רוצה שזה יהיה עם FPS שיספק אותי . התלבטתי קשות אם להחליף חצי מחשב עכשיו ולקנות 1070 או אפילו לעוף על 1080 ( גם TI ) בשביל לשחק ב 4K עם מסך ענק ( 40" או באזור הזה ) אבל אחרי שהבנתי שהמשחק הזה נורא כבד ב 4K וה FPS שם ממש בדיחה , ירדתי מכל הסיפור ( גם כן מצריך המון השקעה וישפך כסף סתם ..) מתלבט אם לקנות BF1 , אחרי ששחקתי 3 שנים ב BF4 עד שהמשחק התפגר והוציאו פאטצ' שהרס את ההגדרות גרפיקה בגלל הכרטיס שלי - היה לי בעיות עם client lowframerate משהו הזוי - לא משנה .. נכון להיום המפרט שלי …

15. שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by danielzy,

שלום, יש לי בעיות על Vista 64 של ריצודים במסך. נניח יש לי חלון, נניח הדרייברים של Razer שהם בחלון כזה, אם אני גורר אותם יש ריצודים לבנים. כשאני בפוטושופ שאני מסמן משהוא עם כלי הסימון יש ריצודים... מישהוא יודע מה הבעיה ? Samsung 206bw המסך כרטיס מסך בצד.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם אני בשלבי רכישה של המחשב שלי ושוב, מה שמפריע לי זה הכרטיס מסך . מצד אחד, אני יכול לקנות כרטיס 8800GTS 640MB שעבר אוברקלוק (OC2): http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 עם תדרים גבוהים במיוחד של: Stream Processors: 96 זיכרון: 640Mb, רוחב פס: 320Bit, מהירות מעבד: 580Mhz, ליבת העיבוד: 1350Mhz, מהירות זיכרון: 1700Mhz. את כל זה אני יכול לרכוש ב2330 ש"ח, מBFG, נשמע נחמד לא? :. אבל, מצד שני בעזרת ויתור על כמה מחלקי המחשב, אני אוכל לרכוש כבר את גרסת הGTX: http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=105&idproduct=1346 עם תדרים גם מאד גבוהים של: Stream Processors: 128 זיכרון: 768Mb, רוחב פס: 384Bit, מהירות מעבד: 575…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כן גם אני צריך מידי פעם עזרה , והנה הסיפור. יש לי בTI 4600 S חיבור S-VIDEO רגיל, עכשיו יש לי טלויזיה מעל המחשב בלי חיבור S-VIDEO. עכשיו חבר הביא לי קבל שבקצה אחד מתחבר לS וידאו ובקצה השני יש 2 יציאות (אדומה ושחורה) ששניהם לטלויזיה ורשום DIGITAL. עכשיו בטלויזיה שלי יש רק כניסה אחת לוידאו, ושאני מחבר את האדום, לא רואים כלום, ושאני מחבר את השחור אז יש תמונה מרצדת ולא ברורה. עכשיו (מיספר 3), האם יש כבל S-VIDEO שבקצה אחד שלו יש רק יציאה אחת לוידאו? יש למישהו רעיון איך לסדר תמונה ברורה עם הכבל הקיים? תודה MOOMOO נ.ב מישחק עם השיטות שידור לא עוזר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=734&model2=712&chart=279 ה1650, שצמוד ל7900GS. האם זה זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV262~8~0.htm לפי הנתונים בטבלה ובאתר זה זה, העניין הוא שאני עדיין מפקפק בעניין מכיוון שהוא נותן ביצועים כל כך חזקים יחסית למחיר.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dor0x,

שלום יש ברשותי את הכרטיס מסך Geforce 8600GT עכשיו השאלה שלי עם הוא HD? כי הסתכלתי בהגדרות של הכרטיס מסך והופיע לי קטגוריה שלא ראיתי בחיים אני חושב שבגלל שחברתי את החיבור הלבן שאני חושב שהוא נקרא RGB עכשיו זה מה שמופיע שם http://tinypic.com/view.php?pic=2rh9p8w&s=5 תודה מראש לעוזרים וסליחה עם זה לא מתאים לפה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by NuNaTaK,

יש לי בעיה שכשCuda או PureVideo מופעלים הוידאו מקרטע בחלק מסרטי הBD שאני מפעיל, כשאני מבטל את זה הסרטים רצים חלק. זה לא קורה תמיד אלא רק בסרטים ספציפיים, מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את הבעיה? הכרטיס מסך הוא 9800GT תוצרת Inno3D והדרייברים הכי חדשים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by desert,

כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק. מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע] שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Blah,

רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard איזה חברה יותר עדיפה Gig או ATI, ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 500 ש"ח. ומתי לדעתכם ירד המחיר של הכרטיס הנ"ל ? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני צריך המלצות לכרטיס טלויזיה שיהיו בו את מירב הפונקציות שיכולות להיות ושיהיו שימושיות. מה שאני רוצה שיהיה חובה!! בהמלצה על הכרטיס את הדברים הבאים: חיבורים ל: וידיאו,מצלמת וידיאו, dvd אפשר לראות איתו טליויזיה במחשב(לזה הכרטיס משתמש אבל בכל זאת...) להקליט דברים שמשודרים בטלויזיה למחשב באיכות טובה!! וזהוו עכשיו התקציב הוא עד 350 ש"ח בתודה מראששש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים