עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1059 לרדאון 128MB. 989 לTI4800SE של צ'יינטק. או TI4800SE VIVO של לידטק ב 1078. בעיקרון אני מעדיף לחסוך בכסף אבל אם ההבדלים בין הלידטק לצ'יינטק לרדאון מסתכמים ביותר מ"מעט" אין בעיה של הקצבה. מה לדעתכם צריכה להיות הבחירה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Yarok,

ערב טוב לכולם מאז שה9800GT שלי נמצא בתיקון (כבר שבוע), אני תקוע עם כרטיס מסך חילופי מסוג 2400PRO, שהוא לא כרטיס למשחקים. מהחנות נמסר לי שיש מצב שיחליפו לי לכרטיס מסך חדש מאותו סוג (9800PRO) אבל זה יקח לפחות חודש. הבעיה היא שאני עכשיו בחופש מעבודה, וכמה אפשר לצאת ולבזבז כסף ? החלטתי שאני בינתיים קונה אחד חדש, וכשיחזירו לי את הכרטיס אני אמכור אחד מהם, לא חסר קונים. אני מוכן להוציא עד 500 שקל ולא יותר, עדיף מKSP או אייבורי או TMS, שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה תודה מראש, וחג שמח לכולם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LAUSER,

Hello I attached an addition screen to my PC (to digital output) and now I have clone - same display on both screens. How can I config it to Dual independent display? Thanks Lior

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by none,

מהירות GPU וזיכרונות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז ככה.. יש לי מחשב חמוד לאללה מעבד intel P 3.0 (ואני לא צריך יותר ) זיכרון ddr1 512 400 אז אני רוצה לקנות עוד גי'גה של ddr 1 400 הכרטיס מסך נשרף לי so.. אני מחפש משהו בסיגנון Geforce 8600 או ATI 1950xt משהו כזה אבל מישהו בפורום של המפרטים אמר לי שיהיה לי משהו בשם "צוואר בקבוק" (אין לי מושג מה זה) אז מה אתם אומרים?

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by soprno,

יש לי את המפרט שבצד... מה יכולה להיות הבעיה? אני מפעיל את המשחק על המקסימום עם 8AA ועל רזולוציה של 1280X1024 ועם windows 7 64bit אלה קירטועים קטנים כאלה אבל לא צריכים להיות בכלל...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by desert,

כמה זמן יחזיק מעמד לדעתכם הכרטיס למשחקים ברזולוציה 1024X768 על 32 סיביות?[ בהנחה שאני יעשה אוברקלוק ויצליח להשיג ביצועים של 4400]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dcaspi,

שלום, יש לי וודוו 3/3000 ולפני כמה ימים פירמטתי. התקנתי את כל הדרייברים אבל משחק ששיחקתי בו, שעובד עם אופן-ג'י.אל. מקרטע לי לגמרית למרות שהוא משחק קטן (100K), שמשתמש בגרפיקה טובה, יחסית. אני חושב שהבעיה היא בדרייברים, בגלל שלפני שפירמטתי הוא עבד מצויין. ניסיתי לההוריד דרייברים מהאתר www.3dfxunderground.cjb.net ד"א, אני עובד עם ווינדוז אקס-פי, וכשניסיתי להתקין אותם באמצע ההתקנה הופיעה לי הודעת שגיאה וההתקנה נכשלה. בבקשה, תנו לי לינק מדוייק לדרייברים של אקס-פי. תודה רבה רבה, דן. ;D :

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום יש לי שאלה בקשר לעוצמה של הכרטיסים- היתיחסות לFPS בלבד אני יודע שהכרטיס 8600ULTRA יכיל יותר טכנולוגיות מאשר כרטיסים כמו 1900XT ו 7900GT ויראה אפקטים שהם לא יכולים להראות (ופועל על DX10 י) אבל בתכלס איזה כרטיסים יותר עוצמתיים- מי מביא יותר FPS לדוגמה נניח במשחק FEAR על המקסימום עם פילטרים על רזולוציה 1024 × 768 איזה כרטיס יביא יותר FPS 8600ULTRA או ה 1900XT ו 7900GT לאיזה כרטיס DX9 ה8600ULTRA משתווה מבחינת עוצמה-FPS ?? *R.S

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by segev22,

שלום ראיתי שכיום ניתן לקנות כרטיס פיזיקה PhysX במחירים מצחיקים של 40-50 דולר חדשים אם זה של BFG או ASUS. רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס כזה למרות שבכרטיס המסך שלי כבר מובנת הטכנולוגיה PhysX, האם זה יוסיף מבחינה גרפית משהו שלא קיים בכרטיס המסך שלי..? תודה, שגב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איזה מהכרטיסים האלו חזק יותר לגיימינג? R9 290 Tri-X או GTX970 WF3 ?

13. Started by HeX0R,

איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לרכוש? GIGABYTE: GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E - ב 400 ש"ח GT240 512MB GDDR5 DVI HDMI PCI-E - ב 580 ש"ח ZOTAC: 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - ב 480 ש"ח אלו הכרטיסים שאני מתלבט בניהם, מה עדיף? אולי בכלל עדיף להוסיף את ה200 ש"ח בעבור הכרטיס, כד כמה הז שווה את זה? GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ד"א מה המשמעות של 2XDVI? האם הכוונה לזה שיש שתי יציאות של DVI? כי גם באחרים שציינתי למעלה יש שתי יציאות... או שאולי יש למישהו המלצה אחרת בתווך מחירים זה??? אשמח לעזרתכם. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הייתי אמור לקב לאת המסך היום אבא שלי הלך להביא והוא אמר לי lcd 17 LG והוא עשה לי הפתעה והיא את הדגם lcd 19 LG L1910S FLATRON לא ידעתי שמסך יכל להציג כל כך חד !!!!! כל שניה זה הנאה עכשיו נתקעתי במשהו קיבלתי עם המסך דיסק התקנה וכרטיס כחול כזה עם קוד כתוב עליו color card ועליו רשום קוד ובהתקנה הוא מבקש את הקוד הזה אני רושם ואז הוא אומר שהקוד לא נכון וזה תוכנה מיוחדת למסך עם כרטיס מיוחד למסך הזה ....... מישהו יודע ? אני יכל לעלות תמונות עם את לא יודעים על מה אני מדבר .

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. למה אני כמעט בטוח שיש אי תאימות בין שני הרכיבים האלה. במיוחד עם יש לכם X1950 PRO.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by natan805,

כי אני הולך לקנות x1950p

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by oriki9999,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של GTX 460 עם 768MB - ואני סקרן לשמוע מה ההבדל בינו לבין גרסת ה1G והאם מדובר בהבדלים גדולים, והיכן יבואו לידי ביטוי? בתודה אורי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by erap129,

הנה הקישור למוצר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X800XL〈=heb&cart=1146374228600680 ראיתי שהמחיר סביר אבל בחיים לא שמעתי על היצרן XPERTVISION למישהו פעם היה ניסיון איתם או מכיר אותם? ובכלל כדאי לקנות את הכרטיס הזה (כן אני בAGP) וגם יש לי ספק של 350W ג'נרי אז כדאי להחליף אותו גם? כי הוא מסתדר עם הFX5200 שיש לי עכשיו :-X

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by extra-g,

יש לו יציאה שמתחברת אליה בוקסה קטנה כזאת עם חיבורי S-Video ו-RGB. חיברתי אל היציאת S-Video מתאם ל-RCA ומהמתאם כבל ישיר אל הטלוויזיה, ככה שהשרשרת שלי היא: מחשב: יציאה לא מוכרת מכרטיס המסך--> S-Video --> RCA --> טלוויזיה בכל מקרה אני קולט סיגנל בטלוויזיה אבל הוא שחור-לבן ועם גלים מרצדים. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שראיתי, בטלוויזיה, בכ. מסך, כלום לא עזר. אין לי דרך אחרת לחבר ולקצר את השרשרת לפי מה שאני יודע... מה עושים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 54321,

זה שהX800GT יותר חזק מה6600GT אני יודע אבל השאלה היא האם הוא יותר חזק מה6600GT EXTREME ואם אפשר גם השוואה בין הX800GT לבין ה6600GT. תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by VGFreak,

https://www.techradar.com/news/amd-and-nvidia-take-note-gpus-will-soon-become-obsolete-for-crypto-mining אמ"לק: בקרוב את'ריום 2.0 ייתר כרטיסי מסך חזקים לשם כרייה

22. Started by lcx,

אני בהתלבטות בהרכבת מפרט למחשב נייח חדש,ואשמח לקצת עזרה. התיכנון הוא מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס,וכן חיבור לLCD 42" לטובת סרטי HD/כFULL HD האם כרטיס המסך המובנה שמגיע HD4600, יספיק לצורך העניין,ויעבוד ביציבות לטווח ארוך בצורה חלקה? או עדיף להשקיע 600 ש"ח לכרטיס מסך נפרד? האם בבחירת הכרטיס המובנה יש לי צורך בזיכרון RAM גדול יותר? (במקום כביכול הזיכרון הקיים בכרטיס נפרד) איך מתבצע חיבור HDMI עם כרטיס מובנה? צריך לוודא שיש את החיבור בלוח אם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shabo,

שלום לכולם.. לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול: לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט מעבד : q8200 כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר ספק: 500W אמיתי. 4GB זיכרון אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם. בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש.. נ.ב אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב תודה לכל העוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.