עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה בדיוק יציע הכרטיס המסך הצנום שהפתיע את כולנו? ברשת מסתובבות כבר לא מעט תשובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94-radeon-r9-nano/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. איך נראה ה-GeForce GTX 2080 המיועד לפני שמשלבים בו את הליבה האימתנית של NVIDIA? התשובה נחשפת לפניכם כעת לכתבה

3. Started by mapisto,

שלום, לפני מספר ימים הבנתי שכרטיס המסך שלי מסוג Club3D Radeon 4870 512MB תקול. אין לי יותר מדי כסף להוציא על כרטיס מסך חדש וכבר פג תוקף האחריות. מה אני עושה ?! זה אפשרי לתיקון? לאן אפשר לשלוח את זה? תודה מראש לכל מי שעונה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חיפשתי באנצ'ים ולא מצאתי שום דבר שיספק לי תשובה, אני מתכנן לקנות NVIDIA SURROUND בעיקר לסימולטור FSX שהוא סימולטור שדורש מפלצת כדי שהכל ירוץ חלק.... השאלה אם 570GTX SLI יוכל לסחוב ברזולוציה המטורפת הזאת? אני די בהתלבטויות....אשמח לעזרה.... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roisg,

ברשותי מערכת מבוססת AMD64 DUALCORE 4800, 2GB, NVIDIA 8500GT, DELL 2407WFP-HC, VISTA ULTIMATE. מהו כרטיס מומלץ להרצת מדמה הטיסה האחרון ברזולוציה מלאה )1920X1200) עם אופציות הגרפיות המלאות? תודה, רועי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה..... רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati? תודה לכול העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

בגלל ההשקה הקרובה של GTX200 מפסיקים לייצר את ה 9800GX2 שרק יצא לא מזמן מזה המהלך המטופש הזה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Imbernir,

http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=1 HL2 not CS:S Another loss to Nvidia Good job ATI (I love my X800)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by star2003,

התקנתי את הכרטיס על המחשב שלי p-4 3.0 512 ddr והבעיה העיקרית היא כזאת: כשאני מריץ משחקים המסך נכבה והמחשב נתקע הורדתי דרייבר הכי עדכני מאתר nvidia בנוסף עשיתי פורמט והתקנתי directx 9.0 c בעיה מוזרה נוספת מאז התקנת הכרטיס היא הודעה לגבי קובץ hal.dll שחסר בווינדוס ברגע שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז המערכת עולה תקין למישהו יש מושג??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מה עושים?, מנסים לתקן את המאוורר או מחליפים? ואם מחליפים אז מה כדאי? אם אני רק גולש בינתיים, עד כמה מסוכן להשאיר את המחשב דולק עם הכרטיס? תודה נ.ב. אני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה, כי המחשב לא עושה שום בעיות. במקרה פתחתי אותו ושמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by bah10,

יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ונתקעתי עם בעיה קטנה. כדי לראות משהו דרך הVIDEO IN צריך להתקין את התוכנה ASUS DIGITAL VCR. אחרי שהתקנתי את התוכנה וניסיתי להכנס קיבלתי את ההודעה: Cannot start capture driver, please check the current driver version is valid and installed correctly or reset WINDOW OS... נכנסתי למנהל ההתקנים ופתאום ראיתי שיש לי סימן קריאה צהוב על: ASUS WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL אז הבנתי שפה הבעיה. אז ניסיתי להתקין את הVIDEO CAPTURE שוב אבל עדיין הוא עם סימן קריאה צהוב נכנסתי למאפיינים של הדבר הזה ושם היה רשום לי: This device cannot start. (Code 10) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take affect. Click Troubleshoo…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. לפני כמה ימים שאלתי פה בפורם על GEFORCE 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 אמרו לי שזה יקר ובמחיר הזה אני יכול לקנות GEFOTCE 4 TI 4200 שאלתי איפה ואמרו לי שתי חנויות באינטרנט [PANDA ועוד] [אישית אני אף פעם לא קניתי משהו באינטרנט לא יודע אם זה בטוח וגם לא מבין איך!] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות GEFORCE 4 TI 4200 ב 1100 או קצת יותר לא באינטרנט - ובאזור גוש-דן [בת-ים , ראשלצ, תל-אביב, רמת-גן] [הניה הזאת כבר מתעכבת חודש בגלל שאלות והצעות מחיר בינתיים יש לי VODOO 3 והוא כבר עשה את שלו אני כבר רוצה לקנות ולשחק במשחקים החדשים יותר ] תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by iCeCuBe,

נדפק לי המסך וכרגע אני כותב דרך הטלויזיה. על איזה מסכי 17,19 אינץ שטוחים CRT אתם ממליצים במחירים של 1000-2000? מה אתם חושבים על החברות IIyama,MAG ו-LG? חשוב לי לדעת לגבי MAG ו-LG כי חלק מהעולם אומר לי על MAG זה המסך הכי טוב וחלק אומר לי זה חרא של מסך, כנ"ל על LG FLATRON. תודה מראש, זה מאוד חשוב כמו שאתם בטח יודעים לקנות מסך טוב.

14. חלק פהה רשמו שיש 4 סוגים של רדאון ובאתר של ATI רשום שיש רק 3?????? radeon 8500 128ddr radeon 8500 64 ddr ו- radeon 8500 LE 128ddr זה ייתכן?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה לקנות ATI GIGABYTE 8500LE 128MB ואני פשוט לא מצליח למצוא את זה בשום חנות שאני מכיר .... בבקשה עיזרו לי :-\ (ועל תמחקו את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת בבקשה) תודה לכם מראש מקווה שתעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Vortex,

http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000.htm שווה פחות מ-500 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי לאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה . לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם. רוני

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש לי שאלה בקשר לעוצמה של הכרטיסים- היתיחסות לFPS בלבד אני יודע שהכרטיס 8600ULTRA יכיל יותר טכנולוגיות מאשר כרטיסים כמו 1900XT ו 7900GT ויראה אפקטים שהם לא יכולים להראות (ופועל על DX10 י) אבל בתכלס איזה כרטיסים יותר עוצמתיים- מי מביא יותר FPS לדוגמה נניח במשחק FEAR על המקסימום עם פילטרים על רזולוציה 1024 × 768 איזה כרטיס יביא יותר FPS 8600ULTRA או ה 1900XT ו 7900GT לאיזה כרטיס DX9 ה8600ULTRA משתווה מבחינת עוצמה-FPS ?? *R.S

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by fantax,

שלום קניתי את המשחק HL2 ,והתחלתי לשחק בו אבל אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויש הודעה שמנוע גרפי לא מגיב. איתחלתי את המשק ושוב עלה אבל כל כמה דקות נתקע המשחק, הורדתי דרייוור חדש (4.12) אבל זה עדיין נתקע למישהו יש מושג למה זה קורה? יש לי את המערכת הבאה: A64 3000 s939 k8ns ultra gigabayte radeon 9600 pro 1024 ram תודה לכל המגיבים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omri4,

האם זה יהיה טוב ל PCI-E יש לציין שאני מתכנן אוברקלוק רצחני עד הכי הרבה שאפשר ואני צריך קירור חזק http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=81

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

מישהו יודע למה הדריברים החדשים שוקלים כל כך הרבה(60 מגה לעומת 30)? פעם הם שקלו בקושי 15MB.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by GeForce93,

450GTS מבית TWINTECH 5750HD מבית SAPPHIRE שתי הגרסאות 1GB 5GDD המחיר זהה. לא מתכוון לעשות OC. שימושים עיקריים: משחקי רשת כמו CS/TF/COD/MOH...... משחקי ספורט FIFA/NBA מסך 22" [אין לי מושג איזו רזולוציה]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. http://www.fudzilla.com/graphics/item/21551-kfa2-rolls-out-first-whdi-graphics-card מצורף דבר חדש שיוצא לשוק כרטיס מסך במקום כבל HDMI או דבר אחר יש אנטנה שמשדרת למקלט עד מרחק 30 מטר הכרטיס הראשון שניבידייה מוציאה הוא 460 GTX מצורף קישור לטכנולוגיה החדשה WHDI technology http://www.whdi.org/ http://www.amimon.com/technology.shtml התדר שהטכנולוגיה הזאת עובדת הוא 5GHz ויכולה לשדר וידאו ברמה uncompressed 1080p video at 60Hz כולל 3D PC gaming video

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים