כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם אפשר לשלב בין כרטיס מסך של רדאון שהם חברה של AMD עם מעבד של INTEL ואם יש שוני בין מעבדים מחברות שונות לבין כרטיסי מסך שונים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך 7600GS מלפני ארבע שנים, אני מעוניין לשדרג את כרטיס מסך במחירו 350-/+ השימוש העיקרי הינה סרטי טבע HD שמחובר לטלוויזיה LCD שהן לפעמים מקרטעות כאשר מעל 3000 ציפורים עפות בסצינה אחד ולפעמים גם סצינות שאינן ציפורים מקרטעות, ושנית אני משחק מעט מאוד משחקים מלפני שנה-שנתיים קרוב לוודאי גיימר פחות ממוצע. המפרט שלי הינה: לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS שימו לב! PCI express מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: 2.5 גיגה ספק: 500W dual 12v power supply שהחלפתי לאחרונה אם תמליצו כרטיס מסך עם חיבור HDMI, מגיע גם עם קול? ומה הבדל משמעותיים בין 7600GS לכרטיס החדש שהמלצת? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש NVIDIA GTX 480 או NVIDIA GTX580 החדש שעומד לצאת אני לא יודע אם המחשב שלי יכול להשתמש בכרטיס הזה מידע על מערכת: מעבד: Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit זיכרון: 8GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 1TB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320M, 1GB כונן: DVD Super Multi חיבורים: 2 x USB2.0 מקדימה 4 x USB2.0 מאחורה קורא כרטיסים יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון DVI HDMI http://www.up2me.co.il/v.php?file=65879361.png תמונה מהתוכנה EVEREST בבקשה תעזרו לי המהרה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי . ה GTS450 שלי הגיע למעל 90 מעלות בזמן הפעלת COD:MW2 . העלתי את מהירות המאוורר ל70 , הורדתי OCCT , ערכתי מבחן של 45 דקות , והכרטיס מסך על 80 + מעלות יציב . ההתחממות הזאת התחילה בימים האחרונים ( אין OC אין שום שינוי מיוחד ) , ולפני הכרטיס מסך היה על 60 מעלות במאמץ ( גג ) .
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בכל אתר ניתן להעלות שאלה או לבחון באג עם תומך טכני בכיר ב-NVIDIA לא מצאתי מייל שאליו פונים ואני לא מדבר על פורום
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=134017
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לחבר שלי G210 והוא משחק איתו משחקים בהגדרות נמוכות והוא מרוצה חשבתי לקנות HD4550 ב 230 ש"ח הוא יותר חזק מ G210 ? יש HD5450 ב 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
למחשב סלוני יספיק המעבד הגרפי המובנה בו ללא קרטועים בסרטי HD המחשב יחובר לטלויזיה FULLHD 42 אינץ
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת.... חשוב לציין שמדובר בשני הכרטיסים על חברת GIGABYTE ב GTX470 630MHz Shader 1260MHz לעומת GTX 470 Super oc 700Mhz Shader 1400 כמובן שה SUPER OC נותן קצת יותר ביצועים אך הוא גם קצת יותר יקר.... אני מתכוון לרכוש את הכרטיס באנגליה (אחי גר שם) ושהוא ישלח לי עם חבר שמגיע לארץ או בדואר(רצוי? תנו את דעתכם מה הסיכוי שאני אצטרך לשלם עליו מעמ) ה GTX 470 עולה 1070 שקל ה GTX 470 Super OC עולה 1460 שקל תנו את דעתכם האם כדאי להוסיף 400 שקלים בשביל ההפרש בין הכרטיסים? אולי כדאי לקנות את הGTX470 הרגיל ופשוט לעשות לו OC קטן שיצמצם טיפה את הפערים
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך :gtx470 ולוח אם gigabyte ga p55 usb3 אפשר לעשות אם הלוח sli? ומה הכי משתלם ה470 עם 470 אחר או 470 עם 480 או ה470 עם ה580
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האם אחרי שקניתי מסך ושמתי כרטיס מסך תומך ומשקפיים (חבילת תלת מימד של NVIDIA). האם כל התפריטים של המחשב כולל אינרטנט ועד משחקים וסרטים הופכים לתלת מימד? או אפשר הסבר מדויק יותר של מה זה התלת מימד הזה? והאם הוא איכותי יותר מהקולנוע?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 512MB וב-Catalyst יש בצד שמאל למעלה כל מיני אפשרויות בחירה ואחד מהם זה ATI Overdrive ובתוכו יש אפשרות לעלות מד שנקרא: High Performance GPU clock settings ואחד אחר שנקרא: High Performance Memory clock settings. מה בדיוק הם עושים אם מעלים אותם? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר המורכב מלוח אם אינטל DG33TL בעל מעבד Q6600 ארבע ליבות. הלוח מגיע עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל (Intel® Graphics Media Accelerator 3100 Graphics Controller) בעל זיכרון משותף של 256MB. למחשב 6GB זיכרון ומותקנת עליו מערכת של Win7 64bit ללוח יש יציאת DVI מובנית. שאלתי היא אם תהיה תוספת ביצועים כל שהיא אם אתקין כרטיס מסך חיצוני למשל nVidia gefore 210 ? כמו כן מקריאת נתוני הלוח נראה לי שליציאת ה DVI יש הגבלת רזולוציה של 1600X1200 כלומר לא תומך HD מלא...? (לא יכול לבדוק כי ברשותי פלזמה HD ready) כמו כן הלוח מגיע עם 2 חריצי PCIe-x1, חריץ PCIe-x16 וחריץ PCI קונוונציונאלי. בחריץ PCIe-x16 כבר מותקן לי כרטיס רשת אלחוטי. היכן אתקין את כרטיס המסך במיד…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך (HD 4870) במשהו שיחזיק לעוד שנה בערך. השימוש יהיה לסרטים (HD) ומשחקים. מפרט: לוח-אם -> GA-EP43-DS3LR מעבד -> Intel Core 2 Quad Q6600 RAM -> 6GB ספק -> HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt מסך -> 22' *עדיפות למשהו שקט. *אין העדפה ATI או NVIDIA עריכה: תקציב: 1000 אפשר לגלוש לעוד 300 אם צריך
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הייתי כל כך מבולבל מכל המידע לפני הרכישה שפשוט ישבתי על המקלדת ולחצתי ורכשתי את ה450 התלבטתי קשות בין הרבה כרטיסים ובמיוחד רציתי את ה 460 אעפי שאין לי ממש צורך בו אני משחק קבוע באמריקן ארמי ולמשחק זה כמעט כל כרטיס יתאים כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לסמסונג 40 C530 ורציתי להיות מוכן לתלת מימד כשאקנה מסך מחשב תומך רכשתי את הכרטיס של MSI CYCLONE ואני מקוה מאוד שלא עשיתי טעות הוא עלה לי 112 יורו פלוס משלוח 18 יורו וכבל HD 3 מטר 7 יורו אקבל אותו בעוד כמה ימים אכתוב לכם רשמים וכמו כן אני מתכוון לכתוב על המחירים באירופה בה אני נמצא ולעשות סדר לכל הישראלים שחושבים שהם משלמים יותר מדי זאת כמובן אם תהיו מעוניינים בייי
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אולי לא הבנתי נכון, אבל לכ.המסך מסדרת 68X0 יש גרסה רגילה וגירסת HD או שפשוט בחלק מקומות פשוט כותבים HD ובחלק לא? ואם יש הבדל אז מה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא כזאת.. יש לי כרגע כרטיס מסך HD5870 של sapphire ויש לי כרגע אפשרות לקנות כרטיס נוסף במחיר (1300ש"ח) שהוא HD5870 אבל של חברת gigabyte השאלה שלי היא האם זה שהכרטיסים זהים במעבד ובזיכרון ולא זהים בחברה שיצרה אותם הם יעבדו טוב בקרוספייר? זה לא יפפגע לי במשהו בגלל שהם יוצרו על ידי חברות שונות?.. או שביכלל עדיף לי למכור את שלי ולקנות ולקנות כרטיס חדש מהסידרה החדשה כמו למשל HD6870 של sapphire תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי. המשחקים הם Crysis, Civ, cont. strike. אין לי את המפרט המלא של המחשב, זה בשביל חבר. יש חיה כזו ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע להגיד מה המפרט שלי חוץ ממה שיש ב-dxdiag, אז אני מתנצל מראש אם משהו חסר. בכל אופן: Intel Core2 CPU 6600 @ 2.40 GHz 2GB RAM NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb Creative SB X-fi וכונן הארד דרייב של 240gig אני יודע שזה לא בדיוק מפורט להחריד, אבל אני אשמח אם בכל זאת יהיה אפשר לדלות מזה מספיק פרטים בשביל לענות לשאלה שלי. אני כרגע משחק SC2 ויש לי קצת בעיה עם ה-FPS ברגע שיש יותר מדי יחידות ובניינים על המפה, ובמיוחד כשיש קרב גדול. כשאני אומר "קצת בעיה עם ה-fps" אני בעצם מתכוון ל-"ה-FPS שלי יורד ל-0 ואני מפסיק להיות מסוגל לשחק". התחלתי לשקול ברצינות לקנות כ"מ חדש, אבל לפני שאני משקיע כסף בזה, רציתי לדעת אם לדעתכם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך בהתחשב בשאר ה-specs של המחשב, א…
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כרגע יש לי ZOTAC 9800GTX+ והמפרט מופיע בחתימה למטה יש למישהו המלצות לגבי כרטיס מסך יותר טוב והאם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי עכשיו לכרטיס הזה HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש מחשב עם הנתונים הבאים: : Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ +AC Freezer7Pro, Gigabyte P35-DS3, Corsair 2GB 800MHZ X2 (Dual Channel), Albatron 8800 GTS 320MB, WD 2500AAKS (250GB), WD 500GB, Enermax Liberty 400W, Enermax Chakra 3052 + 2 x glacialTech120 fan (front+back), samsung`22 מריץ ווינדוס 7 64ביט יש לו יום הולדת וחשבתי לפנק אותו בכרטיס מסך חדש, כי כל המשחקים העדכניים כבר לא זזים אצלו. השאלה אם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך במערכת כזאת? או שאולי צריך כבר לשדרג עוד דברים? התקציב הוא איזור ה600 שקלים, עם אופציה לחריגות. ואם כן, אילו חלקים כדאי? תודה רבה מראש! מקס
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היום, PSKiss הכריזה על סט מוצרים חדש לעיבוד תמונה: PSKiss Pixel Gear Suite מוצרים אלו רצים על כרטיס המסך שלכם! המהירות מסחררת! אנחנו יכולים להפיק אלגוריתמים מסובכים ביותר ולרנדר אותם ב- Live. כרטיס כמו HD5450 מבצע בזמן אפס אלגוריתמים שהיו לוקחים כמה דקות יפות על מעבד CPU ב- 500 דולר. מלבד זאת מדובר ב- State of The Art של אלגוריתמי עיבוד תמונה. שימוש נהדר בכרטיס המשחק לחובבי הצילום והגרפיקה מעבר למשחקים. ד"א, הכלים רצים בסביבה של Photoshop ונבנה עבורם ממשק פשוט וחכם, Keep It Smart & Simple. הייחוד שבחרנו הוא להציע, המון אלטרנטיבות לפתרון של כל בעיה. למשל, כלים לחידוד, התחלנו עם אחד אבל המשפחה תסתיים עם לפחות 3, כל אחד והייחוד שלו. התחלנו עם 3 מוצרים שהם חלק ממשפחות מוצ…
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הי קניתי לפני כשנה וחצי כרטיס מסך, 4850 של GB, בחנות מסויימת. הכרטיס היה קורס תחת עומס כך שהם החליפו לי אותו לכרטיס מחודש (תחת מחאה שלי כמובן אך לא הייתה לי ממש ברירה). הטמפרטורות של הטוסטר \ כרטיס מחודש הזה היו גבוהות מההתחלה כלומר כ- 80 מעלות במנוחה ועד 109 תחת עומס. ניסית הכל מלשפר זרימת אוויר במארז (2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחורה , קירור למעבד 7 פרו וניקוי אבק בדגש על הכרטיס. אני די בטוח שהטמפרטורות גבוהות מידי ושזה לא תקין אך בחנות אומרים שכל זמן שהכרטיס עובד בסדר אז אין בעיה והם לא יממשו את האחריות. בנוסף אני גם לא יכול להחליף קירור לכרטיס (לדוגמה לשל arctic cooling) היות וזה יבטל את האחריות שלי כך שאם הכרטיס ימות בסופו של דבר כתוצאה מהטמפרטורות המטורפות יאשי…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-