עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LOLFTW,

היי, אני מקווה להזמין מחשב חדש השבוע, וראיתי את שני הכרטיסים המשומשים האלו במחירים מדהימים: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 882 ש"ח מזומן Gigabyte Radeon HD7970 GPU - 3GB 384bit GDDR5 - OC Version - סה"כ 763 ש"ח מזומן יש בין הכרטיסים הבדל של 119 שקלים, אך האם יש ביניהם הבדל בביצועים שמצדיק את תוספת התשלום? על מה אתם הייתם הולכים? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3464 עשיתי שינוי ל-BIOS ככה שיפתחו לי ה- SHADERS הנוספים, העדכון עבר בהצלחה פתחתי את ה- AMD Overdrive וכיוונתי ל- 880 1375 ו- 20% ב-POWER CONTROL (כמו הנתונים של ה- HD6970) לבדיקת עומסים הרצתי את ה- FunMark בעומס מירבי, הכרטיס מסך בשיא הגיע ל- 100 מעלות, אבל בלי שום בעיה או קריסה או מסך שחור, אבל לעומת זאת אני משחק ב- COD MW2 ואחרי 10-15 דקות אני מקבל מסך שחור. מישהו יודע להסביר למה במשחק שהכרטיס מתחמם פחות (בסביבות 80 מעלות) הוא קורס ובבדיקת מאמץ שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות הוא לא קורס? ד"א אם אני מוריד את הנתונים ל-850 ו-1325 ומשאיר 20% זה לא קורס אודה להסברים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dog_foot,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך פשוט, זול, שמטרתו היחידה היא לשדר את המחשב על מסך LCD/פלזמה המסכים הם עם חיבור HDMI כך שאני צריך מסך כרטיס מסך עם יציאה HDMI. ראיתי הרבה בשוק וגם זולים אבל אני לא יודע אם הכרטיסים האלו מעבירים גם סאונד. בקיצור, מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שמשדר גם קול, בין אם הוא חכם ויודע להוציא לבד בכבל או בין עם חיבור פנימי של כבלים מהכרטיס קול אל הכרטיס מסך. המון תודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום יש לי כרטיס מסך GTX 260 216S ורציתי לדעת האם הגיוני שבזמן מאמץ(OCCT) יגיע הכרטיס ל95-100 מעלות ? הכרטיס במנוחה 60 מעלות. האם אלו טמפ' הגיוניות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם . יש לי מחשב AMD עם 1 GIGA RAM וכרטיס 6800GT של 3D CLUB בחודשים האחרונים שאני בודק את הביצועים של הFPS במשחק של אני משחק בו (counter strike) אני רואה שהFPS יורד לי בהדרגה כול הזמן . המקסימום שיהיה לי כמעט באופן קבוע עד לפני כמה חודשים היה 130-135 FPS מומצע. אחרי כמה חודשים זה כבר היה 120 ממוצע ועכשיו זה כבר 107. עשיתי פירמוט למחשב , עדכנתי את כול הדריברים שצריך להתקין גם של הכרטיס ואת כול מה שעוד אפשר אבל לא נראה שזה שינה משהו לטובה או לרע. בנוסף התחילו לאחרונה גם פריזים מעצבנים - 3-4 פעמים בשעה יש לי פריז כאשר המסך נתקע ל 2-6 שניות בכול פעם. השאלה שלי היא מימה כול זה יכול להגרם ואיך אפשר אולי לתקן את זה. האם זה יכול להיות קשור לחימום יתר של הכרטיס, אם…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש מסך שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף שאני ישקיע בו, אל תתנו לי מסך ב 30000 שקל ותגידו שהוא טוב בגלל שהוא יקר, אני מוכן להשקיע סכום מכובד אבל אני רוצה את התמורה הטובה ביותר לכסף למסך של לפחות 19 אינטש' אני מתלבט בין שני אלו (הצעות אחרות יתקבלו בברכה): 19" Samsung 959NF Diamondtron Monitor 1920x1440 0.24mm Mitsubishi NaturalFlat Technology http://www.pch.co.il/docs/pd716786323.htm 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor http://www.pch.co.il/docs/pd-326757758.htm מה אתם מציעים?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by michmoch,

מה דעתכם על הכרטיס הזה עם זכרון של 1 ג'יגה? מה דעתכם על חברת CONNECT3D? קיים עוד יצרן שמוכר כ. 4870 עם 1 ג'יגה זכרון? הפרש המחירים בחברת CONNECT3D בין גרסת 512 לגרסת 1 ג'יגה הוא כ- 150 ש"ח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by soulz,

אני רוצה לשדרג את כרטיס מסך שיש לי במחשב הדיי ישן, עם המעבד +AMD 3000 חשבתי ללכת על הכרטיס מסך הזה http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6426 אני בעיקר שחקן אסטרטגיה ותפקידים אז אני לא צריך משהו בומבסטי בכל מקרה, מסך 19 אינצ' מה אתם אומרים, המעבד ינצל אותו עד הסוף או שכדאי משהו יותר חלש/חזק?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כדי להבין באיזה תבניות תומך כרטיס הקול בכרטיס מסך אנא למי שיש לו כרטיס מסך מסדרות 69XX או 79XX 78XX שמחובר לרסיבר אנא תעלו תמונה שמראה את הסיביות שתומך , תבניות מקודדות , קצב דגימה כמו כאן בדוגמא : http://imageshack.us/photo/my-images/207/62973671.png/

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם :D אני רוצה לערוך וידאו (אנאלוגי) בPC חדש והמליצו בפני שלא לקנות כרטיס עריכה ספציפי אלא להשתמש בכניסת VIVO לצורך .VIDEO CAPTURE מחפש המלצות / נתונים האים אני מפסיד איכות בVIDEO או שזה ברמה נאותה? לתגובותיכם אודה, יהודה :smoke:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kotel,

תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. כמה ימים אחרי ההשקה המרשימה, הפרטים הטכניים אודות מוצרי הדגל החדשים של AMD לשוק העיבוד הגראפי מתחילים להתבהר, ואיתם מגיעות גם תוצאות מבחני ביצועים ראשונות ומבטיחות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-fury-x-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%96%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%94/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SuperAssHole,

שלום רב, לפני מס' שבועות רכשתי מחשב חדש עם כרטיס המסך GTS250 (למשחקים שלי הוא מספיק מעל ומעבר), בדר"כ הוא מריץ לי את המשחק NBA2K10 על 59-60 FPS. אך שמתי לב שבפעם השנייה בתוך 10 ימים יש צניחת FPS ל31-32, אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר ל59-60 FPS. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש לציין שהטמפ' של כרטיס המסך תקינות: במנוחה 40 מעלות ובמאמץ לא עובר את ה52 מעלות. הדרייברים מעודכנים, אין וירוסים/רוגלות וספק הכוח SS-500ET. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by H3zi,

איזה כ. מסך יותר כדאי? (משחקים) Leadtec GeForce 4 Ti4600 MSI GeForce FX 5200 מפרט: P4 3.0 Ghz MSI PT8 512 DDR 400 Mhz

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום. האמת, שהרבה זמן לא גלשתי כאן. נעים לחזור לעניננו - לפני שנתיים רכשתי מחשב לבית למטרת גלישה וסרטים, בגלל שידעתי שיום אחד הקוף ייצא ויתחיל בשיגעון הגיימינג רכשתי מחשב קצת מעבר לדרישות שלי דאז, בכדי שאם ארצה לשחק בעתיד, תיהיה לי את האפשרות. אז העתיד כבר כאן, חורף ומשעמם. בא לי לשבת קצת מול המסך ולשחק. אז מה יש לנו: I5 4570 H87M-D3H SSD 500GB Seasonic ET400W Radeon HD4850 8GB Ram מסך טלויזיה מחובר קבוע 46" FHD בדקתי בכל מיני מחשבוני ספקים ומסתבר שיש לי מקס' 130W פנויים לכרטיס החדש. איך לכך, יש בי את ההתלבטות בין: א. GTX950 חדש. (צריכה 90W TDP החיסרון שלו הוא שמדובר רק ב 2GB) ב . GTX960 חדש. (צ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by idanpc,

האם הRADEON 9000 בKSP מזויף? אני תכננתי ליקנות ממישהוא RADEON 9000 של ATI והוא קנה אותו מKSP אבל שמעתי פה היום שהוא של חברה אחרת האם זה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איסור הפרסום הוסר ואל הרשת הוזרמו שלל ביקורות לדגם השני של NVIDIA מדור ה-Pascal, שמאשרות כי הוא עוצמתי יותר מה-Titan X ומה-GTX 980 Ti בזמן שאנחנו ממתינים בקוצר רוח לבואו של יום שלישי (מחר, ה-31 במאי) בכדי לחזות סוף סוף בדגמי ה-Polaris הראשונים בהחלט מבית AMD, נראה ש-NVIDIA ממשיכה לשעוט קדימה ולא עוצרת לרגע. עדיין לא התאוששנו מאינספור דגמי ה-GTX 1080 בעלי המעגלים המודפסים והקירורים המותאמים אישית שהורעפו עלינו רק לפני כמה ימים, והנה נראה שמפתחת השבבים מסנטה קלרה פותחת עוד מחסום – ומאפשרת להזרים אל הרשת מגוון ביקורות ראשונות עבור דגם ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1070, שככל הנראה מהווה את כרטיס המסך הרלוונטי והחשוב ביותר עבור רוב חובבי הגיימינג. מבלי …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. איזה מסך יותר טוב lg flatron795 17" או samsung sm757 dfx 17"

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by red_socks,

קניתי מחשב חדש וההכל חיברתי את הכרטיס מסף הברגתי לא היה לי כבל מתאים מהמסך לכרטיס הלכתי קניתי .. אני מדליק את המחשב והמסך פשוט שחור המחשב נדלק והכל אבל המסך שחור פשוט .. עושה לי NO SIGNAL .. אני מנסה להתקין דרייברים זה נותן לי ERROR [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]Existing packages[/TD] [/TR] [TR] [TD]Packages for install AMD Catalyst Install Manager [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]Final Status:[/TD] [TD]Fail[/TD] [/TR] [TR] [TD]Version of Item:[/TD] [TD]8.0.915.0[/TD] [/TR] [TR] [TD]Size:[/TD] [TD]20 Mbytes[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Other detected devices[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Error messages[/TD] [/TR] …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ayalash,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. מן הסתם שהכרטיס המובנה לא מספיק חזק בשביל להריץ את המשחקים היותר חדשים בשוק. לדוגמא, ניסיתי להתקין את המשחק need fo speed : the run וגם את GTA IV, וזה פשוט לא הצליח. לאחר ביקור באתר can you run it ) http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx( הכרטיס מסך שנכתב שם שמומלץ לביצועים אופטימליים הוא 1024 MB RAM ATI Radeon HD 6950 או 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX 560. השאלה שלי היא אם כדאי לקנות את הדגם הזה(של רדיאון), או שאין צורך להגזים ואפשר להסתפק נגיד ב radeon 6750. *נ.ב. אני רוצה גם שהכטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחקים עתידיים, שלא עוד חצי שנה כבר יהיה מיושן.. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. התחדשתי במערכת מחשב חדשה שקטה לחלוטין, וקניתי איתה כרטיס Gigabyte 9600gt עם קירור פסיבי. הבעיה היא שהכרטיס הזה חם בטירוף- מעל 100 מעלות. אז חשבתי בכל זאת להחליף אותו לכרטיס מקביל עם קירור אקטיבי, אבל נושא השקט עדיין חשוב לי מאוד. האם יש לכם המלצות לכרטיס כזה שעונה על הדרישות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SilentBob,

הצלחות בעולם הרכב, בתוספת יכולותיה של ארכיטקטורת המקסוול החדשנית, משגרות את NVIDIA להכנסות שיא לכתבה: http://hwzone.co.il/nvidia-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. 1. האם הוא יכול להריץ משחקים חדשים יחסית כמו Assassins creed unity, Far Cry 4, COD, בהגדרות גרפיקה בינוניות פלוס לפחות, או שכדאי לשדרג? 2. אם כדאי לשדרג, איזה כרטיסים מומלצים בטווח פלוס מינוס 1000 ש"ח, שגם יתנו שיפור ממש משמעותי יחסית לנוכחי, וגם יהיה להם "אורך חיים" (מבחינת יכולות למשחקים עתידיים) לשנים הבאות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שאלה. אם יש לי כרטיס מסך ATI X800 ומסך FULL HD ויש לי סרט BLU RAY 720P על המחשב האם הסרט ירוץ לי כ - HD או שאני צריך כרטיס מסך חדש יותר ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אם טמפרטורה של 80 מעלות זה תקין? ואם זה לא תקין מה אני יכול לעשות? ואין לי כבר אחריות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים