עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tidan31,

שלום! ברשותי לנובו y-70 הוא מגיע עם מאיץ של intel 4600 ו-gtx 860 הברירת מחדל שלו הוא ה-intel 4600 ואני לא מצליח לשנות אותו שיעבוד על ה-gtx 860 מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by goldmaster,

הי לכולם. אבקש לקבל עצה לגבי קניית כרטיס aiw8500mv 64mb-ddr האם כדאי לקנות? היכן הכי משתלם מבחינת המחיר? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mokisho,

רציתי לדעת מהההבדל בין הזיכרון בכרטיסי מסך ועד כמה הוא משפיע על הביצועים היום בעידן ה XP ובעציד בעידן ה VISTA

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. דגם ה-Matrix החדש עשוי להיות ה-GeForce RTX 2080 Ti הכי מהיר עד היום לכתבה

6. Started by dcaspi,

שלום, יש לי וודוו 3/3000 ולפני כמה ימים פירמטתי. התקנתי את כל הדרייברים אבל משחק ששיחקתי בו, שעובד עם אופן-ג'י.אל. מקרטע לי לגמרית למרות שהוא משחק קטן (100K), שמשתמש בגרפיקה טובה, יחסית. אני חושב שהבעיה היא בדרייברים, בגלל שלפני שפירמטתי הוא עבד מצויין. ניסיתי לההוריד דרייברים מהאתר www.3dfxunderground.cjb.net ד"א, אני עובד עם ווינדוז אקס-פי, וכשניסיתי להתקין אותם באמצע ההתקנה הופיעה לי הודעת שגיאה וההתקנה נכשלה. בבקשה, תנו לי לינק מדוייק לדרייברים של אקס-פי. תודה רבה רבה, דן. ;D :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היבואן: "השבוע יגיע משלוח נוסף של הרדאון 9700 לארץ" וכמובן שאני קונה אחד ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lcx,

אני בהתלבטות בהרכבת מפרט למחשב נייח חדש,ואשמח לקצת עזרה. התיכנון הוא מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס,וכן חיבור לLCD 42" לטובת סרטי HD/כFULL HD האם כרטיס המסך המובנה שמגיע HD4600, יספיק לצורך העניין,ויעבוד ביציבות לטווח ארוך בצורה חלקה? או עדיף להשקיע 600 ש"ח לכרטיס מסך נפרד? האם בבחירת הכרטיס המובנה יש לי צורך בזיכרון RAM גדול יותר? (במקום כביכול הזיכרון הקיים בכרטיס נפרד) איך מתבצע חיבור HDMI עם כרטיס מובנה? צריך לוודא שיש את החיבור בלוח אם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. היי, ראיתי למשל R9 280 ב184$ באמאזון וניו אג: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202112&cm_re=r9_280-_-14-202-112-_-Product , כמובן שבארץ לא תהיה אחריות- מה דעתכם על זה והאם יש לכם הצעות יותר טובות? התקציב הוא של כ600 ש"ח אבל יש מקום לחריגה אם היא משתלמת. נ.ב מחירו של כרטיס כזה משומש הוא גם כ600 ש"ח אבל כן יש לו אחריות- אולי האופציה הזו דווקא עדיפה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by qpalzm,

קראתי שיצא דרייבר חדש לנווידיה - 71.25 מישהו כבר ניסה אותו? ואם כן, איך הוא בהשוואה ל-71.24? עריכה: דיעות לגבי 71.40 יתקבלו גם כן בברכה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום אני מעוניין בכרטיס 3870 X2 לסרטים בהקרנה לטלוויזיה 1080P מחפש מבדק שנבדק הכרטיס לעומת אחרים עם סרטים ברזולוציה פרוגרסיב 1080 P

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by RJ1,

התלבטתי אם לכתוב את זה פה או בפורום תמיכה טכנית אבל נראה לי שלחברה פה יהיה את היעד הכי מקצועי בנושא. יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-2630QM שבתוכו שבב Intel HD Graphics 3000. כשאני מריץ סרט FullHD(1080p) עם BSplayer תחת האצה של המעבד המובנה התמונה מקרטעת ומתי שהיא לא מקרטעת הקול לא מסונכרן. העברתי את העיבוד לכרטיס מסך שלי, NVIDIA GeForce GT 525M, הפעם התמונה לא קרטעה אך הקול עדיין לא היה מסונכרן. איפה הבעיה? ב-Codecs? ב-BSplayer? בכרטיס מסך? במחשב(מערכת הפעלה)? בכלל הייתי רוצה לצרף לזה שאלה שמאוד מטרידה אותי. התחדשתי בטלוויזיית FullHD ואני רוצה לקנות לה מחשב HTPC. אני נורא חושש שמא המפרטים שמציעים במדור לא יספיקו כדי להפעיל עם המעבד המובנה סרט FullHD האם החשש שלי מוצדק?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by asnast,

קיבלתי ב3DMARK 2001 תוצאה של 12435 http://service.madonion.com/compare?2k1=4829593 אם אני מריץ אותה על 800*600 אני מקבל 14162 מה עדיף

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by blank55,

שלום לכולם קניתי את הכרטיס מסך : gigabyte geforce gtx 970 xtreme gaming החיבור של הכרטיס הם 2 חיבורים של 8 פינים. אבקש את עזרכתם בחיבורו של הכרטיס אם זה בכלל אפשרי עם הספק שיש לי כרגע. האם אני יכול לחבר את החיבור של ה6+2 פינים לכרטיס מסך ואת החיבור של ה6 פינים למתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך ואז לכרטיס מסך? למרות שישאר לי 6 פינים לא מחובר במתאם. ספק כח (מצורפת תמונה) הספק בעל חיבור 1 של 6 פינים ועוד אחד של 6+2. קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל של 8 פינים נקבה ל 2 כבלים של 6 פינים זכר( תמונה מצורפת) בנוסף אלה שאר נתוני החומרה שלי. מעבד: I5 6600K לוח אם: ASUS SKYLAKE Z170 PRO GAMING 1151 זכרונות: KINGSTON HYPER X FURY BLACK 2X8 DDR4 2133M…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Pro_2004,

שלום נראה לי שכדי שגם אתם תראו את זה: http://www.bit-tech.net/gaming/2005/09/21/lost_coast_benchmark/1.html אל תפספסו תמונות ברזולוציה מטורפת ובעמוד השני סרט הדמיה קצר.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

בגלל ההשקה הקרובה של GTX200 מפסיקים לייצר את ה 9800GX2 שרק יצא לא מזמן מזה המהלך המטופש הזה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. האמת, שהרבה זמן לא גלשתי כאן. נעים לחזור לעניננו - לפני שנתיים רכשתי מחשב לבית למטרת גלישה וסרטים, בגלל שידעתי שיום אחד הקוף ייצא ויתחיל בשיגעון הגיימינג רכשתי מחשב קצת מעבר לדרישות שלי דאז, בכדי שאם ארצה לשחק בעתיד, תיהיה לי את האפשרות. אז העתיד כבר כאן, חורף ומשעמם. בא לי לשבת קצת מול המסך ולשחק. אז מה יש לנו: I5 4570 H87M-D3H SSD 500GB Seasonic ET400W Radeon HD4850 8GB Ram מסך טלויזיה מחובר קבוע 46" FHD בדקתי בכל מיני מחשבוני ספקים ומסתבר שיש לי מקס' 130W פנויים לכרטיס החדש. איך לכך, יש בי את ההתלבטות בין: א. GTX950 חדש. (צריכה 90W TDP החיסרון שלו הוא שמדובר רק ב 2GB) ב . GTX960 חדש. (צ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by bck,

מה האפשרות הזאת עושה? למה היא גורמת כאשר היא מרעידה את המסך ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים שאני משחק על הרמות הכי גבוהות!! לא רוצה להוריד בגלל הכרטיס!! אני לא משחק פייר או דום 3 או קאונטר ומשקים בסגנון אני יותר אחד שמשחק פיפא וניד פור ספייד וגיטיאי ואפילו איג אופ אמפיירס וכל מיני משחקי מרוצים ודברים בסגנון. עכשיו אני מחפש כרטיס מסך שיציג לי את כל המשחקים על הרמה הכי גבוהה בלי תקיעות בלי עיוותים ובלי דמויות שקופות פתאום בגיטיאי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by orendv,

צריך המלצה למסך 17 רגיל(לא דק), טוב, זול ומחברה טובה תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kingdavid,

יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Holy,

מכיוון שאני הבעלים המאושרים של 2 המסכים האלה וצצות המון שאלות בזמן האחרון לגבי מסכי LCD 17 החלטתי לכתוב בשבילכם השוואה. תמונות ראש בראש ראש בראש Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ נתונים יבשים Samsung SyncMaster 710TM גודל - 17 אינץ פנל - Samsung Samsung 170EU-L11 רזולוציה אופטמלית - 1280X1024 זמן תגובה - 12ms בהירות - 300 cd/m2 קונטרס - 1:600 צבעים - 16.2 מליון זוית צפיה - 160° horizont…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב שולחני חדש, ומתלבט בין שני דגמים של HP בדגם הראשון יש מעבד Quad Q8200‎‏ וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce™ 9500 GS 512MB בדגם השני מעבד Quad Q6600 וכרטיס AMD Radeon HD3650 512MB DDR2 ברור שהמעבד של הדגם הראשון איכותי יותר, השאלה היא לגבי כרטיס המסך. כמו כן, בשיקול הכללי של מעבד+כרטיס מסך, איזה מחשב נחשב חזק יותר, ויוכל להתמודד טוב יותר עם תכנים "כבדים" של High Definition ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nikon,

שלום חברים ותודה על ההשתתפות! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם PCLe GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W עכשיו דבר אחד שחשוב לי לציין, חבר שלי הלווה לי את הכרטיס מסך הישן שלו (תמונה מצורפת למטה) התקנתי את הכרטיס במחשב שלי, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא נדלק? למעשה הוא ניסה להידלק אבל כול הזמן המחשב אתחיל לפעול לשתי שניות ואז הפסיק וככה הוא חזר על עצמו, כשדיברתי עם חבר שמבין בתחום, הוא אמר לי שלספק אין מספיק כוח לעבוד עם הכרטיס הזה. לכן חשוב לי לדעת אם צפוי לי אותה הבעיה מאחד הכרטיסים שבסקר? ובעיניין הסקר אחרי הרבה מעוד יעוצים, בירורים, שאלות, ופוסטים שחזרו על עצמם, אני מנסה להחליט על אחד מבין שלו…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DadusH,

שלום רב. אנו מתכננים לקנות טלויזית LCD FULL HD חדשה. הייתי רוצה לדעת על דגם זול (כמה שיותר) של כרטיס טלויזיה שבאמצעותו אני אחבר את המחשב לטלויזיה. חשוב מאוד שיהיה יציאת HDMI לכרטיס. תודה מראש, דור דדוש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים