כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
דייייייייייייי כמה אפשר אם בעית הסרטים באתרי סירטונים כמו YOUTUBE ואחרים כל פעם שאני רואה סרטים בצפיה ישירה מאתרים המסך ניהיה פיתאום לבן או שחור ואז חוזר וכל המחשב ניהיה איטיייייייייייי וזה בטוח מהכרטיס מסך כי היה לי NVIDIA לפני זה ולא היה בעיות. יש לי WIN7 64 BIT ודריבר מעודכן לכרטיס מסך. הלוח שלי זה GIGABYTE P55 UD6
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. אני מעוניין לקנות השבוע כרטיס מסך למשחקים (batman, the witcher 3, fifa 15) עדיפות מחברת KSP (נגיש יותר). אשמח להמלצות. התקציב 800 ש"ח (ניתן לחרוג במידה ובאמת יש פער משמעותי בין הכרטיסים). בתודה דביר
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ש לי geforce 2 MX 200 לפני שהורדתי את המשחק america's army השתמשתי בגירסת דרייברים מאוד ישנה וכל המשחקים עבדו לי די טוב (רובם אפילו טוב מאוד) בהתחלה המשחק (america's army) לא עבד לי וזה תוקן כשהורדתי את הדרייברים החדשים של nvidia גירסא 29.משהו (לא זוכר) ברוב המשחקים הביצועים שופרו / נשארו אותו דבר הבעיה היא במשחק 1 - GTA 3 שלפני שהתקנתי את הדרייברים פעל בסדר (לאט אבל אפשר היה לשחק ברז' נמוכה) עכשיו המשחק בקושי עובד ( 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשניה , 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשנייה וכו'... ) הבנתם את העיקרון השאלה שלי היא אם בטוח שהמצב ישתפר בגירסת דרייברים פחות חדשה? והאם בטוח שהמשחק שגללו הורדתי את הדרייברים ימשיך לעבוד? איזה גירסאות דרייברים יותר ישנות יש (ומאיפ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם :D אני רוצה לערוך וידאו (אנאלוגי) בPC חדש והמליצו בפני שלא לקנות כרטיס עריכה ספציפי אלא להשתמש בכניסת VIVO לצורך .VIDEO CAPTURE מחפש המלצות / נתונים האים אני מפסיד איכות בVIDEO או שזה ברמה נאותה? לתגובותיכם אודה, יהודה :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרטי הלוח אם ASROCK G31M-S דגם: לוח אם איכותי מבית ASROCK עם 3 שנים אחריות וצ'יפסט אינטל G31 עם תמיכה ב-8GB זיכרון !! פרטי הכרטיס מסך SPARKLE NVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCI-E דגם: כרטיס מסך מבית SPARKLE היוקרתית!! זכרון בנפח 1GB ללוחות אם בעלי אפיק PCI-EXPRESS!! עם 3 שנות אחריות!!! תודה מראש לעוזרים המטרה לעבוד עם לוח אם כזה וכרטי מסך כזה למשחקים כבדים המעבד המתוכנן הוא E5200 או E7200 זיכרונות של OCZ 2 גיגה עם מהירות של 800 מגה הרץ הארד דיסק של WD בנפח 320 גיגה צורב DVD במהירות 22X של LG תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה ימים אחרי ההשקה המרשימה, הפרטים הטכניים אודות מוצרי הדגל החדשים של AMD לשוק העיבוד הגראפי מתחילים להתבהר, ואיתם מגיעות גם תוצאות מבחני ביצועים ראשונות ומבטיחות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-fury-x-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%96%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%94/
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם כיום אני יוכל לשפר את הכרטיס מסך.. המחשב ישן יחסית... לוח אם שלי ASUS AGP8X אני רוצה כרטיס מסך משהוא כמו NVIDIA GEFORCE 8400 GS אני כמעט בטוח שזה לא אפשרי אשמח לשמוע תגובות תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. אבקש המלצה לכרטיס מסך שקט. עם עדיפות לקירור פסיבי. השימוש הוא עבור צפייה מיטבית בסרטי DVD בלבד ולא למשחקים. ספק הכח הוא 430W ארחיב את השאלה. הלוח אם הוא : Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET . האם לצורך DVD אוכל להסתפק בצורה אופטימלית בלוח האם והכרטיס מיותר לחלוטין ? תודה מראש ניצוץ
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה..... איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד ל-900 שקל? הכרטיס צריך להפעיל משחקים כבדים ברזולוציה של 1024 ושיעבדו חלק יחסית בלי תקיעות. בנוסף שהכרטיס יהיה יותר טוב מהכרטיס: EXTREM AX300SE-X של ASUS לפחות. אני צריך כרטיס ל PCIE והמחשב שלי טוב והוא יוכל לנצל 100% מכל כרטיס בסכום הזה! בבקשה תעזרו לי
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים Gigabyte 670GTX ב2295ש"ח רציתי לשאול אותכם אם יש כרטיס שאתם יותר ממליצים לי עליו באותו התקציב בערך? רק של NVIDIA ואיך ה Gigabyte לעומת ה MSI ASUS EVGA? תודה רבה ;D
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כ. מסך יותר כדאי? (משחקים) Leadtec GeForce 4 Ti4600 MSI GeForce FX 5200 מפרט: P4 3.0 Ghz MSI PT8 512 DDR 400 Mhz
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגלל ההשקה הקרובה של GTX200 מפסיקים לייצר את ה 9800GX2 שרק יצא לא מזמן מזה המהלך המטופש הזה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב בגדול: Intel Core i3 2120@3.3Ghz, Sandy Bridge 8GB DD3@665Mhz כונן קשיח WD, 7200RPM האם קיים כרטיס מסך טוב בתקציב שאני מחפש או שכדאי לי (מאוד..) להתגמש כלפי מעלה? בנוסף מציין שיש מצב שיכנס כונן SSD להרצת ה-OS במקום הכונן הרגיל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי RADEON 4870, המשחק נראה ככה... לא יודע מה לעשות כבר http://img151.imageshack.us/img151/152/hp72010111801144780.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס מסך שיש לי במחשב הדיי ישן, עם המעבד +AMD 3000 חשבתי ללכת על הכרטיס מסך הזה http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6426 אני בעיקר שחקן אסטרטגיה ותפקידים אז אני לא צריך משהו בומבסטי בכל מקרה, מסך 19 אינצ' מה אתם אומרים, המעבד ינצל אותו עד הסוף או שכדאי משהו יותר חלש/חזק?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מקווה להזמין מחשב חדש השבוע, וראיתי את שני הכרטיסים המשומשים האלו במחירים מדהימים: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 882 ש"ח מזומן Gigabyte Radeon HD7970 GPU - 3GB 384bit GDDR5 - OC Version - סה"כ 763 ש"ח מזומן יש בין הכרטיסים הבדל של 119 שקלים, אך האם יש ביניהם הבדל בביצועים שמצדיק את תוספת התשלום? על מה אתם הייתם הולכים? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gadgetneeds.net/gigabyte-radeon-hd-7950-gv-r795wf3-3gd-video-card/ האם מריחים את 670 ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך פשוט, זול, שמטרתו היחידה היא לשדר את המחשב על מסך LCD/פלזמה המסכים הם עם חיבור HDMI כך שאני צריך מסך כרטיס מסך עם יציאה HDMI. ראיתי הרבה בשוק וגם זולים אבל אני לא יודע אם הכרטיסים האלו מעבירים גם סאונד. בקיצור, מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שמשדר גם קול, בין אם הוא חכם ויודע להוציא לבד בכבל או בין עם חיבור פנימי של כבלים מהכרטיס קול אל הכרטיס מסך. המון תודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, לאחר כשנתיים עם ה-HD4870. אני מניח שנמאס לי לקבל פחות מ-20FPS ב-WoW באזורים עתירי גרפיקה... זה המפרט הנוכחי שלי: MOBO: Asus P5Q CPU: Intel quad Q6600, מומהר ל-3.2GHZ. RAM: 2x2GB G.skill CL4-4-4-12 2.0-2.1v 800MHz Graphics card: ATI Radeon HD4870 512MB Power: Corsair 550VX Case: Cooler Master CM 690 LCD: Samsung 22 האם המפרט הנ"ל יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים החדשים? אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסכום של כ-1500 ש"ח. לא אכפת לי NV או ATI. בנוסף, האם כדאי לרכוש גירסה מומהרת מהמפעל? אם כן, אשמח להמלצה/לינק גם לזה. עריכה: אני מחפש כרטיס עם אחריות של לפחות שנתיים. אני מחפש בנוסף כרטיס שקט. ה-4870 די רועש כשהוא מתחמם. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום 8.7.02 התפרסמה באתר ידיעה שאמרה של Radeon 8500 le של Hercules היו תקלות רבות: ציטוט: "אחד הכרטיסים הפופולרים יותר של Hercules היה מבוסס על Radeon 8500LE ועקב סדרת כרטיסים פגומה עורר גלים רבים בציבור ופגע במוניטין החברה." ??? ??? ??? ??? ??? ??? האם מישהו מכם נתקל בתקלות כאלו? מה אני צריך לבדוק בכרטיס שרק קניתי? מחכה לעצותיכם המשכילות! :smoke: דרור
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם אפשרי שזה יהיה מSkyPC. אני משדרג לאחי הקטן את המחשב אז אני צריך כרטיס מסך עד 850 שקל למשחקים כמו(Prey,C&C,NFSMW) ודברים בסגנון הזה..
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה.. היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?! כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך... תודה, דן
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-