עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות 8800 GTS 320 MB אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות ? איזה חברה אתם ממליצים ? ואם יש הפרשי ביצועים בין החברות השונות ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Boomer,

עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by afik zach,

אהלן יש לנו בבית מחשב נייד DELL XPS 1330 רציתי לחבר אותו לטלויזיה שלנו אבל הבעיה היחידה זה שהכניסה שלה היא COMPONENT ובמחשב יש רק HDMI בקיצור חפרתי על זה קצת ומצאתי שיש כבל שמעביר אבל השאלה אם זה יעבוד כי ראיתי שזה מיוחד לPS3 בכל אופן הנה הלינק לחנות היחידה שמצאתי http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=3794&affid=1492 השאלה קודם כל אם משהו ניסה וזה עובד לו על מחשב נייד או לא זה לא כלכך חשוב ואם כן אולי אפשר למצוא איפה שהוא קצת יותר זול אגב הכרטיס מסך זה 8400GS אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי את המסך הזה: samsung SyncMasterDFX והגיע לידי המסך הנ"ל: Mag 786FD אני צריך להחליט איזה מהם יותר טוב בכדי להשאיר אחד אצלי, תעזרו לי בבקשה, שניהם 17" ושנהם במצב טוב רק לדעת איזה יותר איכותי... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4) אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיה הTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by maxxy,

אהלן חברה, פוסט ראשון! הזמנתי היום מחיון את המסך בנושא... האם עשיתי טעות? היבואן של IIYAMA כבר לא מייבא יותר 19" אלא רק 17" או LCD.. ולכן "נאלצתי" לקנות SAMSUNG במחיר נחמד של 1830 ש"ח כולל מע"מ. אשמח לשמוע תגובות כדי להרגיע את רוחי - במיוחד של אנשים בעלי ניסיון עם המסך ועם השירות של היבואן (חיון). תודה מראש maxxy

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום אני מחפש כזה או דומה: http://blog.banggood.com/wp-content/uploads/2014/09/EXP-GDC.jpg אני כנראה נוסע לכמה חודשים ולא בא לי לקנות מחשב חדש אז אני מקווה לחבר את הכ.מסך הנוכחי (760) ללפטופ. מישהו אגב ניסה? יכול לתת חוות דעת? אני מודע לזה שתהיה פגיעה מסויימת בביצועים אבל סך הכל אני חושב שזה עדיף על קניית לפטופ גיימינג יעודי..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. קניתי אתמול כרטיס מסך חדש (מהמכירת חיסול) בפלונטר. היה לי לפני HD5670 ששודרג ל HD7950. ביצעתי מחיקה של הדרייברים גם דרך המנהל התקנים וגם את CATALYST של ATI עצמו. לאחר מכן ביצעתי ניקוי ב CCLEANER. ולבסוף התקנתי דרייברים לכרטיס וקאטאליסט מחדש. יש לי בעיה קטנה עם GTA IV . המשחק איפס את ההגדרות הגראפיות למינימום ולא נותן לי להעלות אותם. אם זה רזולוציה פילטרים או כל דבר אחר. ניסיתי למחוק את המשחק ולהתקין מחדש והבעיה לא נפתרה. בכרטיס הקודם שלי לא היו לי שום בעיות עם המשחק לכן אין לי מושג עם זה הדרייברים או משהו אחר. Tomb Raider לדוגמא ההגדרות אצלי הן על ULTRA והכל עובד כמעט מצויין (למעט סצנות ממש עמוסות) על HIGH הכל חלק לגמרי. ההגבלה בגלל המעבד החלש. בGTA הוא בכלל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by star2003,

התקנתי את הכרטיס על המחשב שלי p-4 3.0 512 ddr והבעיה העיקרית היא כזאת: כשאני מריץ משחקים המסך נכבה והמחשב נתקע הורדתי דרייבר הכי עדכני מאתר nvidia בנוסף עשיתי פורמט והתקנתי directx 9.0 c בעיה מוזרה נוספת מאז התקנת הכרטיס היא הודעה לגבי קובץ hal.dll שחסר בווינדוס ברגע שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז המערכת עולה תקין למישהו יש מושג??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by smoke_man,

קרוב משפחה שלי רוצה להתחדש בכרטיס מסך למטרת גיימינג המפרט שלו: מעבד i5 650 מסך 22 אינץ ספק יותאם לאחר בחירת הכרטיס מה האופציות בתקציב תודה ובוקר טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by itaybar,

ועזבו אותכם מכל הטבלאות וכל מה שיש פה כי אני לא מבין בזה תאכלס איך מרגישים את זה ומה ההבדל בביצועים? אני אחד שמשחק במשחקים...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ohad1990,

הזמנתי היום מחשב.. קיצר הבאתי את המעבד: intel core i7 920 2.66ghz 8mb l3 cache s1366 והכרטיס מסך שלי הוא: ASUS P6T LGA1366 CORE i7 intel x58 ddr3 1333 llk אחרי שהזמנתי תמחשב דיברתי עם חבר שמבין בזה קצת והוא אמר לי שהמעבד סוס אבל הכרטיס מסך הוא על הפנים כי זה בעצם כרטיס מסך שהוא על המעבד וזה לא יעלה לי משחקים כבדים. אני יכול לשנות תמפרט עד מחר בצהריים שהמחשב יגיע אליי.. אז אם יש בעיה תציעו לי מה לעשות תודה רבה נשמות ולילה טוב!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by omri4,

האם זה יהיה טוב ל PCI-E יש לציין שאני מתכנן אוברקלוק רצחני עד הכי הרבה שאפשר ואני צריך קירור חזק http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=81

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איזה מסך יותר טוב lg flatron795 17" או samsung sm757 dfx 17"

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bah10,

יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ונתקעתי עם בעיה קטנה. כדי לראות משהו דרך הVIDEO IN צריך להתקין את התוכנה ASUS DIGITAL VCR. אחרי שהתקנתי את התוכנה וניסיתי להכנס קיבלתי את ההודעה: Cannot start capture driver, please check the current driver version is valid and installed correctly or reset WINDOW OS... נכנסתי למנהל ההתקנים ופתאום ראיתי שיש לי סימן קריאה צהוב על: ASUS WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL אז הבנתי שפה הבעיה. אז ניסיתי להתקין את הVIDEO CAPTURE שוב אבל עדיין הוא עם סימן קריאה צהוב נכנסתי למאפיינים של הדבר הזה ושם היה רשום לי: This device cannot start. (Code 10) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take affect. Click Troubleshoo…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GWeizman,

מדובר על המפרט שנמצא כרגע בפרופיל. האם המעבד (בOC ל3GHz שאני אגיע אליו אם אני אקנה את המסך) והלוח יהוו צוואר בקבוק? יש טעם בכלל לקנות את ה4870, או שאני לא אצליח לנצל אותו כמו שצריך? בנוסף, מה הסיכוי שהליברטי 400 יחזיק את המערכת? באתר של ATI כתוב 500W, אבל הבנתי שהליברטי יכול להחזיק לפעמים מערכות כאלה. אם לא, מה לגבי הCorsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? (נראה לי יותר קשור לפה מאשר לפורום ספקים). למרות שזה פחות קשור, אם כבר אני מדבר על הספק, עד כמה שווה להוסיף ~100 ש"ח בשביל ספק מודולרי? יש הבדל חוץ מהנוחות? ושאלה אחרונה, מבין ה4870ים, מבחינת באנדל, מי המומלץ ביותר? (כרגע אני מתכנן על TMS, אז האפשרויות הן Gigabyte וSapphire, שניהם באותו מחיר. אם יש חברה אח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by soldier,

יש סיכוי שThermaltake 700W Litepower ספק יסחוב את GTX 580 SLI ?? http://www.getprice.com.au/Thermaltake-700w-Litepower-PSU-Gpnc_451--53715659.htm

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by itak,

קניתי לפני יומיים בKSP כרטיס מסך powercolor hd 2600 pro 512 MB AGP ואני מאוד מאוכזב מהתמיכה שהוא מקבל. הדרייברים לא עובדים וכל המשחקים לא עובדים, טקסטורות מחורבשות, צבעים מוזרים ואפילו בתפריטים הטקסט לא מרונדר כמו שצריך. אין דרייברים שמתקנים את הבעיה בשום מקום. רציתי לקנות 7600GT בLogicpc אבל משום מה המוכר לא ממש היה מעוניין למכור לי, אז השאלה שלי היא האם כדאי לי מחר לבקש החזר כספי מKSP על הכרטיס ולהזמין בדואר שליחים (פשוט כי אני צריך את זה מהר) את ה7600GT? האם בכלל KSP יאפשרו לי להחזיר את הכרטיס? כמה מהיר דואר שליחים? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lmlm,

G80: 8800GTX ,8800GTS הכרטיסים החדשים שתומכים בDX10 הם מעבדים מפני עצמם! כמה טכנאים מAMD לקחו את G80 לבדיקה וראו שG80 פועל כמעט כמו מעבד X86 http://news.softpedia.com/news/G80-Is-Actually-a-CPU-44724.shtml :o האם זו תשובה מוקדמת למעבד המשולב של ATI+AMD שיבוא?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ראיתי בלינק הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1612 אז למה הוא נמכר במחיר כל כך זול?! זה מציאה או יש פה קאטצ'???

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לכם הזדמנות פז מוספת להשיג את ה-Radeon RX 580 הנהדר במחיר של מעט יותר מ-1,000 שקלים חדשים - ואפילו לקבל שלושה משחקים עדכניים ביחד איתו לכתבה

22. אני יודע שכבר שאלתי שאלות לגבי כרטיסי המסך אבל בכל יום ופורום שאני עובר יש לי יותר ויותר שאלות.... על פי מה שאני הבנתי היום הכי חכם לקנות 9600GT בSLI וזה ייתן לי למשל בCRYSIS 37FPS בממוצע נכון (כרטיס במהירות סטוק)? כמה FPS נחשב טוב ? האם זו באמת הבחירה שאני צריך לעשות ? כמה שיפור ייתן לי כרטיס מומהר למשל ל700 כמו הסוניק של פליט האם באמת 15% לכרטיס (בערך 25% סה"כ)? כמה משמעותי זה אם המעבד הוא E8400 אם בכלל ומה ההשפעה שלו על הFPS ? תודה שוב מפרט מלא : E8400 DDR2 4GB 800MHZ ASUS P5N-D 750I כרטיס מסך ???? SLI ???? וכמובן HDD וDVDRW

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by bck,

מה האפשרות הזאת עושה? למה היא גורמת כאשר היא מרעידה את המסך ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orendv,

צריך המלצה למסך 17 רגיל(לא דק), טוב, זול ומחברה טובה תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי לכולם, אני אשמח אם החבר'ה שמבינים פה יוכלו לעזור לי. זאת שאלה דחופה ואני צריך להחליט עד מחר בערב (שבת) על איזה מערך ללכת. מה עדיף? 2 כרטיסי SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE במערך CF או 2 כרטיסי Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 במערך QUAD SLI מפרט SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE I/O Output: Dual DL-DVI-I+DP+HDMI, Triple Display Support Core Clock: 870 MHz Memory Clock: Effective 5000 MHz PCI Express 2.0 x16 bus interface 1024MB /256bit GDDR5 memory interface Dual Slot Cooler with Auto Fan Control, 2 Ball Bearing On-board HDMI, supports HDMI 1.3 with High Bitrate Audio On-board DisplayPort מפרט Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 eForce GTX 295,…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים