כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
האם יש תוכנה שבודקת במשחקים את ה FPS? והאם ניתן למדוד טמפ לכרטיס ללא חיישן(ר9800 פרו)?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עושה קצת רעשים - מהמאוורר כנראה הוא פעם באיזה כמה חודשים לא נדלק, אז אני מנתק אותו מהתושבת מחזיר והוא חוזר לעבוד כמובן פעם בכמה חודשים אני מוציא לו את כל האבק הקטע הוא שעכשיו הוא עושה רעשים מוזרים - אבל עובד השאלה שאלה היא אם ניתן לדעת כמה זמן נשאר לו ? ואיזה כרטיס מסך חלופי כדאי לקנות? אני לא ממש משחק אולי STARCRAFT II לפעמים ומשחקים בסגנון כרגע יש לי HD6850 הוא בן 5 שנים בערך תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הספק MODU82+ 525W http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=54&no=1 האם כדאי לי לרכוש את ה 390 או 970 (אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים בשביל שירדו המחירים של 390x ) השאלה אם הספק יחזיק את המערכת? וכמובן האם אני אקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כוונה מסוימת לשדרג את ה9600GT שלי למשהו קצת יותר מודרני וחזק. סיכום הדרישות: * שיהווה שדרוג טוב מבחינת ביצועים ל9600GT המזדקן * עדיפות לnVidia בגלל CUDA עבור Matlab * שקט * לא צורך הרבה חשמל (בשאיפה - לא יותר מחיבור PCIE 6pin בודד) * עדיפות לכרטיס קומפקטי - לא ארוך מידי ובשום פני לא כזה שתופס יותר משני סלוטים * יציאת HDMI עם אודיו - חובה * תמיכה ביותר משני מסכים במקביל - רצוי מאוד בינתיים התסכלתי על GTX 650/Ti/660/Ti. המסקנות שהסקתי בינתיים: * ה650 כולל הTi נמכרים במחירים טובים ומדובר בכרטיסים נחמדים וקומפקטיים, אך נראה שמבחינת ביצועים הם בפיגור משמעותי מה660. לא שיש לי ספק שהם עדיין הרבה יותר טובים מה9600GT הנוכחי, אך אם אני כבר קונה כרטיס חדש, שאני מתכוון להחזיק כמה …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם :D אני רוצה לערוך וידאו (אנאלוגי) בPC חדש והמליצו בפני שלא לקנות כרטיס עריכה ספציפי אלא להשתמש בכניסת VIVO לצורך .VIDEO CAPTURE מחפש המלצות / נתונים האים אני מפסיד איכות בVIDEO או שזה ברמה נאותה? לתגובותיכם אודה, יהודה :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מוצדק להתקין כרטיס מסך במחשב חזק שיש לו כרטיס ON BOARD? במפרט שהוצע לי למחשב חזק הוצע גם כרטיס
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB RADEON 9700 TV,DVI 128MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB איזה הכי כדאי ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו..מקודם היה לי GeForce 4MX SE עם 128BIT, ובNeed For Speed U 2 היה רץ לי יחסית חלק על 1024*768 ורמת פירוט 3/4. לגבי האפקטים לא יודע. עם הכרטיס R9550 128BIT רץ לי פחות טוב על 1024*768 ורמת פירוט 2/4 , כשכמעט כל האפקטים פועלים, חוץ מכמה. על 3/4 אין על מה לדבר, זה לא זז. :-\ זה אמור להיות ככה? איזה אפקטים נוספים משפיעים על הכרטיס חוץ מהMotion Blur, של DX9? כי אני ממש מאוכזב, ידעתי שהכרטיס הזה לא שיא הטכנולוגיה אבל ציפיתי שהוא לפחות יפעיל לי את NFSU2 עם 3/4 והאפקטים החדשים. אני משתמש באומגה 2.5.9.7a, כשקודם ניסיתי את הקאטאליסט 5.1. עם שני הדרייברים אני מקבל ב3DMARK2003 קצת יותר מ2200 נקודות. דרך אגב, המחשב עבר פירמוט לפני שהכרטיס הותקןן. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה יהיה טוב ל PCI-E יש לציין שאני מתכנן אוברקלוק רצחני עד הכי הרבה שאפשר ואני צריך קירור חזק http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=81
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה...נגיד וארטיפקטים לא מפריעים לי,האם ארטיפקטים בכללי,זה הורס את הכרטיס מסך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חדשות ישנות אבל הם דיי חדשות בשבילי אז בקיצור הליבה החדשה של ATI, אשר ידועה תחת הכינוי R520, שברה את ה 10K נקודות ב 3DMark 05. זה דיי מדהים בהיתחשב בעובדה שהיא עקפה שתי 6800 U (או משתווה) הדבר היחיד שעולה לי בראש זה crossfire ניראה לי ש הG70 יצטרך להביא חתיכת הופעה בישביל להיות המנצח בסיבוב הבא. http://www.theinquirer.net/?article=23752
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים בKSP כרטיס מסך powercolor hd 2600 pro 512 MB AGP ואני מאוד מאוכזב מהתמיכה שהוא מקבל. הדרייברים לא עובדים וכל המשחקים לא עובדים, טקסטורות מחורבשות, צבעים מוזרים ואפילו בתפריטים הטקסט לא מרונדר כמו שצריך. אין דרייברים שמתקנים את הבעיה בשום מקום. רציתי לקנות 7600GT בLogicpc אבל משום מה המוכר לא ממש היה מעוניין למכור לי, אז השאלה שלי היא האם כדאי לי מחר לבקש החזר כספי מKSP על הכרטיס ולהזמין בדואר שליחים (פשוט כי אני צריך את זה מהר) את ה7600GT? האם בכלל KSP יאפשרו לי להחזיר את הכרטיס? כמה מהיר דואר שליחים? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שראה או לא ראה פתחתי פוסט לפני חודש בערך על מסכים שחורים בכרטיס sapphire r9 290 trix שחזרו כל כמה ימים והשביתו את המחשב.. מצב שרק ריסטרט היה פותר. חשוב לציין שהמצב שהיה לי עוד היה עדין.. והיו כאלה שחוו מצבים הרבה יותר קיצונים (עפ דיווחים באתר של sapphire) נמצא ונבדק שהפתרון הוא עדכון הביוס של הכרטיס מסך. לכן אני אומר לכל אלה שיש להם את הבעיות הללו.. כנסו ותרשמו לפורום של sapphire יש שם דיון של 50+ עמודים בנושא.. מקווה שהמידע הזה יעזור למישהו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן,היא יצאה... אתמול הגעתי ל 325@400|700@900 + Open masked units התוצאות יפות מעניין אם זה ישפר... Download
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש מה לשפר ללא OC את התוצאה ? מפרט המחשב רשום בחתימה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס החדש של ATi שולט ביד חזקה על השוק אחרי ש"נתן" לnvidia להנות משתי שניות של התלהבות מהgf המסורתי שלהם. פתחתי את הדיון הזה לדיבור על הכרטיס במקום המוני דיונים נוספים. ומה שהכי מעצבן זה שאת הדמויים החדשים של הכרטיס הוא לא מרשה לי לפתוח אני מתערב שהכרטיס יכול וזה סתם רוצה שאני אקנה X800. ומעניין כמה הוא יעלה :-\
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ה- 4890 במחיר טוב? היה מבצע ב- RSM של 750 ש"ח, אך אין יותר כרטיסים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן התלבטתי לקנות 6600 משומש למחשב שלי זה לא הסתדר אז השאלה שלי עכשיו זה האם יש מצב שעדיף 6200 ג'נרי חדש על 5900 של לידטק(משומש כמובן) כאשר יוצאים מתוך הנחה ששניהם בערך עולים אותו דבר. ובבקשה לא להתייחס ל 6800AGP (שיוצא בקרוב ) 6600 וכל מני דומים, חברה לא רלוונטי אני לא גיימר כבד רק רוצה שהמשחקים החדשים יעבדו בלי פילטרים על רזולציה נורמלית במחיר נמוך. כיום יש לי 5200 P4 1.6 512 RDRAM FX אשמח לתגובות המומחים ממה שראיתי עד כמה שמשפחת ה 5XXX היתה משפחה לא מוצלחת ה5900 בכלל לא רע. the Z-Guy
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם NFORCE 4 אז אני מחליף כבר כרטיס מסך , כרגע יש לי RADEON 9800PRO איזה כרטיס כרגע יש שיותר טוב בביצועים ולא יקר ובממשק PCI-E לא יקר יותר מ 1300 ש"ח. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Suma Ti 4200 SE 128 MB חנות מקוונת בארהב (אם יש מקום שמוכר את זה בכלל בארהב)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נכון להיום יש לי כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC ומסך Asus מדגם VG248QE. חשבתי האם כדאי להשתדרג לכרטיס מסך MSI GTX 980TI ומסך Asus מדגם PG278Q. האם השידרוג הזה הוא כדאי, האם הכסף שעלול להיות מושקע פה הוא מומלץ, או שמא עדיף לחכות עם זה או ללכת על דגמים אחרים (לדוגמה של כרטיס מסך או מסך). אני מעוניין לעבור ל1440p. בנוסף חשבתי לנסות למכור את הGTX 970 בהנחה ואחליט לבצע את השדרוג לGTX 980TI תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
G80: 8800GTX ,8800GTS הכרטיסים החדשים שתומכים בDX10 הם מעבדים מפני עצמם! כמה טכנאים מAMD לקחו את G80 לבדיקה וראו שG80 פועל כמעט כמו מעבד X86 http://news.softpedia.com/news/G80-Is-Actually-a-CPU-44724.shtml :o האם זו תשובה מוקדמת למעבד המשולב של ATI+AMD שיבוא?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים), ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI. לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-