עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by london22,

שלום לחברי הפורום אולי מישהו להסביר לי: אני מעצב 2D משתמש בעיקר בפוטושופ אילוסטרייטור וגם עוסק בצילום. מה שמעניין אותי זה עומק הצבעים הנגדיות וזהו. האם מהבחינה הזו יש הבדל בין כרטיס מסך יעודי לזה של אינטל? עם מה תהיה לי התצוגה הכי טובה? אני משתמש בלפטופ שמחובר למסך. תודה לפותר התעלומה עבורי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by A-L-o-n,

איזה כרטיס מסך יותר טוב GeForce 8600 gs או GeForce 8600 gt או GeForce 8600 gts תודה אם תוכלו לעזור לי בזה...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Arkadi.Krr,

אבא שלי חוזר מקנדה בקרוב והמכירים שם פשוט מדהימים, הוא יביא לי זיכרונות למחשב וכרטיס מסך שאני יגיד לו. תביאו לי פה שמות של כרטיסי מסך הכי מובילים היום.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SmurFin,

טוב בהמשך לאשכול הקודם שלי למי שעקב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234103.0 אז יש קצת שינויים בעזרת עזרתו של -- RTR תודה -- הצלחתי לייצב קצת את הטמפ' וכרגע עדיין יש בעיות אבל הוא יסחוב עד שאני אגיע לחנות ובתור גיימר ועובד עם תוכנות עריכה . ועובד המון עם תוכנות עריכה... רציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ היום ? , מחפש כרטיס יותר חזק ממה שיש לי כיום..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי את המסך הזה: samsung SyncMasterDFX והגיע לידי המסך הנ"ל: Mag 786FD אני צריך להחליט איזה מהם יותר טוב בכדי להשאיר אחד אצלי, תעזרו לי בבקשה, שניהם 17" ושנהם במצב טוב רק לדעת איזה יותר איכותי... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב שולחני חדש, ומתלבט בין שני דגמים של HP בדגם הראשון יש מעבד Quad Q8200‎‏ וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce™ 9500 GS 512MB בדגם השני מעבד Quad Q6600 וכרטיס AMD Radeon HD3650 512MB DDR2 ברור שהמעבד של הדגם הראשון איכותי יותר, השאלה היא לגבי כרטיס המסך. כמו כן, בשיקול הכללי של מעבד+כרטיס מסך, איזה מחשב נחשב חזק יותר, ויוכל להתמודד טוב יותר עם תכנים "כבדים" של High Definition ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים. (הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D) אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש. תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו.... תודה.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תמונת האריזה של radeon vega החדש. מתוך אתר החומרה הלינוקסי phoronix.com מה שמעניין שהוסיפו לינוקס במערכות הנתמכות. זה כשלעצמו לא חדש, דרייברים ללינוקס יש כבר שנים גם מAMD וגם מ-NVIDIA מה שחדש הוא שכותבים את זה. פעם הפחד מזעמה של מיקרוסופט לא איפשר שום אלטרנטיבה לחלונות. הכתבה במלואה כאן: http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=vega-linux-box&num=1

9. Started by dentfull,

כחלק מהמחשב החדש שאני בונה, אני גם מעוניין להכניס פנימה 2900XT. השאלה שלי היא האם הבעיה הכרטיס היא של דרייברים כמו עם ה-6800 בתחילת דרכו או שזה פשוט כרטיס שתוכנן גרוע כמו סדרת FX? והאם שווה לקנות אחד עכשיו ואז כשהגרסה המרועננת יוצאת לחבר את שני הכרטיסים כשהישן מתעסק עם הphysics והחדש עם הגרפיקה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Imbernir,

http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=1 HL2 not CS:S Another loss to Nvidia Good job ATI (I love my X800)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. איזה מסך יותר טוב lg flatron795 17" או samsung sm757 dfx 17"

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה לקנות 8800 GTS 320 MB אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות ? איזה חברה אתם ממליצים ? ואם יש הפרשי ביצועים בין החברות השונות ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כבר המון זמן שאני מחפש כרטיס PCI המסוגל לדגום תמונה ברמה בסיסית ביותר 4 ערוצים כרטיסים טובים עולים בסביבות 100-300 דולר בארה"ב : http://shop.store.yahoo.com/insidecomputer/4chpcisusyvi.html וראיתי גם שב-EBAY מוכרים כאלה במחירים מצחיקים של 10$ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48634&item=5727567195&rd=1 האם מישהו קנה כזה בארץ ויודע אולי היכן ניתן להשיג ? אשמח לקבל כל אינפורמציה נוספת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by R9800PP,

קניתי אתמול מחשב חדש אז בדקתי משחקים והכול וראיתי שבאיזה מפה במשחק כול המשחק איבותים!! יש מלא כווים וקשה לשחק במפה אזות אמרתי אולי הכרטיס חם אז היום אני בודק הידלקתי את המחשב ויש עוד פעם את הבעיה היתקנתי DIRX9.0C עידכון הכי חדש לכרטיס מסך! ויש לי איבותים לא בכול המשחקים.. וגם הכרטיס הזה בכלל לא איכותי.. אני משחק דום 3 לפעמים יש תקיעות או ET אבל בימיוחד דום 3 תעזרו לי בבקשה!! בבקשה תעזרו לי עד שקניתי מחשב חדש!! :'( פעם שקניתי מחשב חדש על היום השני נשרף לי הספק!! :'( :'( מי שייש לו R9800P ויש לו את המשחק Enemy Territory שיגיד לי עם יש לו בעיות של הרבההה איבותים במפה אזות fueldump לא בכול המפה.. רק לא בכול המפות יש לי איבותים .. יש איבותים כאילו הכרטיס חצי שרוף זה בעיה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by arkadur,

צמד 4870X2 לא עולה יותר מידי היום, הGTX260 יתן את הפיזיקה, CUDA, פיזיקס וכל השאר, 1. ה260 יוכל לתת גם תמיכה בDX11 במשחקים? 2. איך כל העסק יעבוד לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Boomer,

עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by sasmimo,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=949 כדאי?? Q6600 3200 דיסק 2X500 זיכרון 3GB מסך 22" 1680X1050 תקציב:800-900 ש"ח לפי הנתונים הכרטיס הכי משתלם http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/9791-geforce-9800-gt-roundup-evga-asus-gigabyte-palit-10.html

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by chosenone,

שווה לקנות כרטיס SAPHIRE RADEON R9 29X BF4 EDITION ב 1800 ? מחול ובלי אחריות !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

אני קונה אוטוטו מחשב חדש מהמפרטים שבאתר והשאלות שלי הם * איזה כרטיס לבחור? *האם הGTO2 של SAPPHIRE PCI-E נפתח בטוח לX850XT-PE ולא יהיה מצב של צינורות פגומים וכאלו?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם וערב טוב קניתי לא מזמן את המשחק החדש של ghost recon wildlands , ויחסית למחשב המיושן שלי הוא עובד יפה על הגדרות LOW ב 1080P אך לא מספיק יפה כמו שאני רוצה שזה יהיה עם FPS שיספק אותי . התלבטתי קשות אם להחליף חצי מחשב עכשיו ולקנות 1070 או אפילו לעוף על 1080 ( גם TI ) בשביל לשחק ב 4K עם מסך ענק ( 40" או באזור הזה ) אבל אחרי שהבנתי שהמשחק הזה נורא כבד ב 4K וה FPS שם ממש בדיחה , ירדתי מכל הסיפור ( גם כן מצריך המון השקעה וישפך כסף סתם ..) מתלבט אם לקנות BF1 , אחרי ששחקתי 3 שנים ב BF4 עד שהמשחק התפגר והוציאו פאטצ' שהרס את ההגדרות גרפיקה בגלל הכרטיס שלי - היה לי בעיות עם client lowframerate משהו הזוי - לא משנה .. נכון להיום המפרט שלי …

21. Started by Dj_Infernal,

אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by bck,

מה האפשרות הזאת עושה? למה היא גורמת כאשר היא מרעידה את המסך ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sagi_10,

שלום שלום אחרי שהצלחתי להרוס את הכרטיס מסך של אחותי (6600GT) אני זקוק לכרטיס חדש ב-600 שח ורצוי שהוא יהיה חזק כמו ה-6600 או יותר ממנו תודה לעזורים! נ.ב הלוח תומך ב-PCI-E בלבד עריכה : היום במזל טוב הזמנתי 7600GT של Leadtek תודה רבה לעזורים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכם, אני מעוניין בהמלצה לגבי כרטיס מסך שיפעיל באופן חלק (גם עם antialiasing) את המשחקים F.E.A.R וגם company of heroes גם C&C3 אם ידוע לכם על דרישות המערכת של המשחק הזה. אם דרוש יותר מכרטיס מסך כדי שהמשחקים האלה יעבדו טוב (אני לא מבין כל כך בקטע הזה) אז אני אומר לכם ליתר בטחון את: מעבד המחשב שהוא AMD athlon 64 Processor 3000+ זכרון המחשב שהוא 1024mgb ram למרות שאני חושב להוסיף עוד 1024 אני מודה לכם מראש על עזרתכם.

• 31 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מפתחת השבבים האדומה עומדת לפצוח בחגיגות ה-50 להיווסדה עם גרסאות בלעדיות עבור ה-Radeon VII, מעבד ה-Ryzen 7 2700X ועוד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.