כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ביום 8.7.02 התפרסמה באתר ידיעה שאמרה של Radeon 8500 le של Hercules היו תקלות רבות: ציטוט: "אחד הכרטיסים הפופולרים יותר של Hercules היה מבוסס על Radeon 8500LE ועקב סדרת כרטיסים פגומה עורר גלים רבים בציבור ופגע במוניטין החברה." ??? ??? ??? ??? ??? ??? האם מישהו מכם נתקל בתקלות כאלו? מה אני צריך לבדוק בכרטיס שרק קניתי? מחכה לעצותיכם המשכילות! :smoke: דרור
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים (הוא עבר פה ושם שידרוגים לא רציניים) והגיע הזמן להחזיר אותו למסלול של היום אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ לי BF3 בקלות. עכשיו, יש לי 1000 שקל -+ ואני לא יודע על מה ללכת, AMD או Nvidia.. כרגע המערכת שלי היא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GH.z AMD Radeon HD 5770 4 Kingston gb תודה רבה ושיהיה שבוע טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מותקן אצלי pentium 3 866 mhz. על לוח אם סיאטל 2 או 3 . האם בקונפיגורציה הזאת שווה לי להשקיע ב geforce 4 ti או לבחור כרטיס מסך מתקדם פחות בגלל חולשת המעבד והלוח ? מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK 2001 תוצאה של 12435 http://service.madonion.com/compare?2k1=4829593 אם אני מריץ אותה על 800*600 אני מקבל 14162 מה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 שהעליתי לו ביוס של 9800 XT לייט (הכוונה שרק הליבה באוברקלוק - לא הזכרונות..) הוא פועל כבר חצי שנה מצויין..אחלה בנצ'מרקים ..והוא גם לא חם מדיי - יש עליו Vga Silencer Rev 3 המחשב גם מקורר סבבה (35 מעלות על הלוח..) בכל מקרה - מאז הפסקת החשמל..אני מעלה את המחשב...ובוום - על המסך רואים רק ג'יבריש - טקסטרות מוזרות - עוד לפניי שעולה ה WINDOWS והעניין הוא שה WINDOWS עולה - המחשב לא מדווח על שום שגיאה - רק שאי אפשר להבין כלום ממה שקורה במסך. יש הצעות מישהו? משהו?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני הבעלים המאושרים של 2 המסכים האלה וצצות המון שאלות בזמן האחרון לגבי מסכי LCD 17 החלטתי לכתוב בשבילכם השוואה. תמונות ראש בראש ראש בראש Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ נתונים יבשים Samsung SyncMaster 710TM גודל - 17 אינץ פנל - Samsung Samsung 170EU-L11 רזולוציה אופטמלית - 1280X1024 זמן תגובה - 12ms בהירות - 300 cd/m2 קונטרס - 1:600 צבעים - 16.2 מליון זוית צפיה - 160° horizont…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4) אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיה הTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיודע מה מומלץ מהכרטיסי מסך כדי להריץ אותו חלק וטוב.?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gadgetneeds.net/gigabyte-radeon-hd-7950-gv-r795wf3-3gd-video-card/ האם מריחים את 670 ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה..... איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד ל-900 שקל? הכרטיס צריך להפעיל משחקים כבדים ברזולוציה של 1024 ושיעבדו חלק יחסית בלי תקיעות. בנוסף שהכרטיס יהיה יותר טוב מהכרטיס: EXTREM AX300SE-X של ASUS לפחות. אני צריך כרטיס ל PCIE והמחשב שלי טוב והוא יוכל לנצל 100% מכל כרטיס בסכום הזה! בבקשה תעזרו לי
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי SLI 8800 GTS 512 רציתי לשאול אם כרטיס 1 של GTX 260 חזק יותר מהSLI של 8800 ? איזה כרטיס חזק יותר מהSLI קיים עד 1500 שקל ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס החדש של ATi שולט ביד חזקה על השוק אחרי ש"נתן" לnvidia להנות משתי שניות של התלהבות מהgf המסורתי שלהם. פתחתי את הדיון הזה לדיבור על הכרטיס במקום המוני דיונים נוספים. ומה שהכי מעצבן זה שאת הדמויים החדשים של הכרטיס הוא לא מרשה לי לפתוח אני מתערב שהכרטיס יכול וזה סתם רוצה שאני אקנה X800. ומעניין כמה הוא יעלה :-\
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שכבר שאלתי שאלות לגבי כרטיסי המסך אבל בכל יום ופורום שאני עובר יש לי יותר ויותר שאלות.... על פי מה שאני הבנתי היום הכי חכם לקנות 9600GT בSLI וזה ייתן לי למשל בCRYSIS 37FPS בממוצע נכון (כרטיס במהירות סטוק)? כמה FPS נחשב טוב ? האם זו באמת הבחירה שאני צריך לעשות ? כמה שיפור ייתן לי כרטיס מומהר למשל ל700 כמו הסוניק של פליט האם באמת 15% לכרטיס (בערך 25% סה"כ)? כמה משמעותי זה אם המעבד הוא E8400 אם בכלל ומה ההשפעה שלו על הFPS ? תודה שוב מפרט מלא : E8400 DDR2 4GB 800MHZ ASUS P5N-D 750I כרטיס מסך ???? SLI ???? וכמובן HDD וDVDRW
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מצאתי כרטיס 9800gt 512mb יד שנייה ב250 שח...שווה לקנות? הכרטיס הנוכחי שלי הלך ואני מחפש כרטיס בינוני שיעשה את העבודה ויחזיק לי לעוד כמה שנים.. דא אני כבר כמעט ולא משחק אלא רק גולש באינטרנט תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה.. היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?! כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך... תודה, דן
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר דיי הרבה זמן שאני מחפש חנות(כנראה שריאלית רק בארה"ב) ששולחת לארץ ומוכרת בMSRP(כמו newegg רק עם משלוח לארץ בגדול) ותהיתי אם אולי מישהו פה מכיר אלטרנטיבות ריאליות חוץ מלחכות שחברים יחזרו משם? בינתיים המחירים באמזון לא בדיוק מלהיבים וחוץ מהם אני לא ממש מכיר מקומות שישלחו לארץ(כל הbuy2usa וזה לא ממש רלוונטי כי זה יצא יותר יקר מאילת) (אני מודע לעניין הקירורים צד 3 וה1060 אבל אני רוצה לדעת מה האופציות מבחינת הזמנות בכל מקרה)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח של פנטיום 3 עם AGP X4 מתלבט לגבי 3 הכרטיסים הבאים: GeForce FX 5200 GeForce4 MX 440 GeForce4 Ti 4200 מה לגבי 3.3V ו1.5V ? מישהו מבין ויכול לעזור ? לא הצלחתי לגלות כמה וולט יש ביציאת AGP שלי או כמה וולט הכרטיסם תומכים. פרטי הלוח שלי: ASUS VT694X-PEGASUS Chipset: VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T AGP Controller AGP Version 2.00 AGP Status Enabled AGP Device Creative 3D Blaster RIVA TNT2 Value AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Disabled
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התלבטתי אם לכתוב את זה פה או בפורום תמיכה טכנית אבל נראה לי שלחברה פה יהיה את היעד הכי מקצועי בנושא. יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-2630QM שבתוכו שבב Intel HD Graphics 3000. כשאני מריץ סרט FullHD(1080p) עם BSplayer תחת האצה של המעבד המובנה התמונה מקרטעת ומתי שהיא לא מקרטעת הקול לא מסונכרן. העברתי את העיבוד לכרטיס מסך שלי, NVIDIA GeForce GT 525M, הפעם התמונה לא קרטעה אך הקול עדיין לא היה מסונכרן. איפה הבעיה? ב-Codecs? ב-BSplayer? בכרטיס מסך? במחשב(מערכת הפעלה)? בכלל הייתי רוצה לצרף לזה שאלה שמאוד מטרידה אותי. התחדשתי בטלוויזיית FullHD ואני רוצה לקנות לה מחשב HTPC. אני נורא חושש שמא המפרטים שמציעים במדור לא יספיקו כדי להפעיל עם המעבד המובנה סרט FullHD האם החשש שלי מוצדק?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקראת רכישה של GTX 770. מה לא בסדר בכרטיס הזה למה הוא זול? קנייה בלי מחשב חדש רק כרטיס. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=20663
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה: samsung SyncMasterDFX והגיע לידי המסך הנ"ל: Mag 786FD אני צריך להחליט איזה מהם יותר טוב בכדי להשאיר אחד אצלי, תעזרו לי בבקשה, שניהם 17" ושנהם במצב טוב רק לדעת איזה יותר איכותי... תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בלינק הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1612 אז למה הוא נמכר במחיר כל כך זול?! זה מציאה או יש פה קאטצ'???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה. רוכש מחשב חדש, תקציב 4000-5000. מסך כיום 1680X1050, אבל בעתיד ייתכן ויגדל. התלבטתי בין 460/465/470, אבל כעת נראה לי שאקח GTX 460 1GB (מתוך מחשבה להוסיף עוד אחד ב-SLI כשיתחיל לתקוע אותי בהגדרות גבוהות) השאלות שנותרו לי פתוחות: 1. אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל לא להיות מוגבל בקצוות, פשוט לא רוצה סתם אוברקיל. נא לזכור שכנראה שלא יהיה OC (אני עוד לא ממש מבין בזה בשביל להתחיל לשחק עם זה). האם 460 עם 1 GB ייתן לי אופציה להגדרות הגבוהות במשחקים כמו Fallout, oblivion, simulators, Mess effect 2, או שאני ארגיש חנוק בהגדרות הגבוהות? (ד"א, אם אני אכן אהיה חנוק, איזה כרטיס אחר הייתם ממליצים עד 1400 ש"ח ?) 2. האם 2 כרטיסי 460 1GB במערך של SLI אכן תומכים ב HD מלא ? 3. האם יש …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-