עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כבר דיי הרבה זמן שאני מחפש חנות(כנראה שריאלית רק בארה"ב) ששולחת לארץ ומוכרת בMSRP(כמו newegg רק עם משלוח לארץ בגדול) ותהיתי אם אולי מישהו פה מכיר אלטרנטיבות ריאליות חוץ מלחכות שחברים יחזרו משם? בינתיים המחירים באמזון לא בדיוק מלהיבים וחוץ מהם אני לא ממש מכיר מקומות שישלחו לארץ(כל הbuy2usa וזה לא ממש רלוונטי כי זה יצא יותר יקר מאילת) (אני מודע לעניין הקירורים צד 3 וה1060 אבל אני רוצה לדעת מה האופציות מבחינת הזמנות בכל מקרה)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by bah10,

יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ונתקעתי עם בעיה קטנה. כדי לראות משהו דרך הVIDEO IN צריך להתקין את התוכנה ASUS DIGITAL VCR. אחרי שהתקנתי את התוכנה וניסיתי להכנס קיבלתי את ההודעה: Cannot start capture driver, please check the current driver version is valid and installed correctly or reset WINDOW OS... נכנסתי למנהל ההתקנים ופתאום ראיתי שיש לי סימן קריאה צהוב על: ASUS WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL אז הבנתי שפה הבעיה. אז ניסיתי להתקין את הVIDEO CAPTURE שוב אבל עדיין הוא עם סימן קריאה צהוב נכנסתי למאפיינים של הדבר הזה ושם היה רשום לי: This device cannot start. (Code 10) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take affect. Click Troubleshoo…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. אני רוצה לקנות 8800 GTS 320 MB אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות ? איזה חברה אתם ממליצים ? ואם יש הפרשי ביצועים בין החברות השונות ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט המצורף בעיקר מבחינת ספק כוח ומקום במארז. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקי אסטרטגיה כגון Starcraft 2 תודה מראש לכל העוזרים. [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪527[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tidan31,

שלום! ברשותי לנובו y-70 הוא מגיע עם מאיץ של intel 4600 ו-gtx 860 הברירת מחדל שלו הוא ה-intel 4600 ואני לא מצליח לשנות אותו שיעבוד על ה-gtx 860 מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי בעיה שלא מבין אם בכרטיס מסך או לוח אם בשני מערכות WIN שונות הבעיה אותה בעיה שאני רואה סרטים במחשב אין בעיה שאני רואה סרטים שאני באתרי אינטרנט או אתרי וידאו באינטרנט יש קרעים כל כמה רגעים , יש קיווצים שונים בתמונה פיקסלים שרועדים , הדבר גם קורע לפעמים שאני מסתקל בשולחן עבודה . איפה הבעיה ? איך בודקים את זה ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dad11223,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם כדי להחליף את הכרטיס מסך הישן או להשאיר אותו במערכת החדשה הכרטיס הישן שלי הוא RADEON HD4870 512MB ואני מתכנן לקחת RADEON 6850\6870 האם זה שווה את ההחלפה? או שכדי לחכות עד שיצאו כרטיסי מסך טובים יותר? אם זה חשוב אז המחשב שאני מתכנן לקנות זה : INTEL I5 H67M 4X2 GB GSKILL בערך פחות או יותר. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום יש לי כרטיס מסך GTX 260 216S ורציתי לדעת האם הגיוני שבזמן מאמץ(OCCT) יגיע הכרטיס ל95-100 מעלות ? הכרטיס במנוחה 60 מעלות. האם אלו טמפ' הגיוניות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Idan-h,

תראו..מקודם היה לי GeForce 4MX SE עם 128BIT, ובNeed For Speed U 2 היה רץ לי יחסית חלק על 1024*768 ורמת פירוט 3/4. לגבי האפקטים לא יודע. עם הכרטיס R9550 128BIT רץ לי פחות טוב על 1024*768 ורמת פירוט 2/4 , כשכמעט כל האפקטים פועלים, חוץ מכמה. על 3/4 אין על מה לדבר, זה לא זז. :-\ זה אמור להיות ככה? איזה אפקטים נוספים משפיעים על הכרטיס חוץ מהMotion Blur, של DX9? כי אני ממש מאוכזב, ידעתי שהכרטיס הזה לא שיא הטכנולוגיה אבל ציפיתי שהוא לפחות יפעיל לי את NFSU2 עם 3/4 והאפקטים החדשים. אני משתמש באומגה 2.5.9.7a, כשקודם ניסיתי את הקאטאליסט 5.1. עם שני הדרייברים אני מקבל ב3DMARK2003 קצת יותר מ2200 נקודות. דרך אגב, המחשב עבר פירמוט לפני שהכרטיס הותקןן. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sagi_10,

שלום שלום אחרי שהצלחתי להרוס את הכרטיס מסך של אחותי (6600GT) אני זקוק לכרטיס חדש ב-600 שח ורצוי שהוא יהיה חזק כמו ה-6600 או יותר ממנו תודה לעזורים! נ.ב הלוח תומך ב-PCI-E בלבד עריכה : היום במזל טוב הזמנתי 7600GT של Leadtek תודה רבה לעזורים!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם . יש לי מחשב AMD עם 1 GIGA RAM וכרטיס 6800GT של 3D CLUB בחודשים האחרונים שאני בודק את הביצועים של הFPS במשחק של אני משחק בו (counter strike) אני רואה שהFPS יורד לי בהדרגה כול הזמן . המקסימום שיהיה לי כמעט באופן קבוע עד לפני כמה חודשים היה 130-135 FPS מומצע. אחרי כמה חודשים זה כבר היה 120 ממוצע ועכשיו זה כבר 107. עשיתי פירמוט למחשב , עדכנתי את כול הדריברים שצריך להתקין גם של הכרטיס ואת כול מה שעוד אפשר אבל לא נראה שזה שינה משהו לטובה או לרע. בנוסף התחילו לאחרונה גם פריזים מעצבנים - 3-4 פעמים בשעה יש לי פריז כאשר המסך נתקע ל 2-6 שניות בכול פעם. השאלה שלי היא מימה כול זה יכול להגרם ואיך אפשר אולי לתקן את זה. האם זה יכול להיות קשור לחימום יתר של הכרטיס, אם…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by quantoM,

עשיתי OC דרך הCCC ל700MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות, על קירור הסטוק. ובFURMARK הוא מראה לי מדיי פעם ארטיפקטים[מין קווים שחורים כאלו, או סתם נקודות], או לפחות אני חשוב שאלו ארטיפקטים. מה שאני רוצה לשאול זה האם זה תקין, כי סה''כ, FurMark זה וואחד מאמץ שאף משחק לא יגרד אותו[אני מאמין אולי קרייסיס בקצות האצבעות]. תקין או לא ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by fantax,

שלום קניתי את המשחק HL2 ,והתחלתי לשחק בו אבל אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויש הודעה שמנוע גרפי לא מגיב. איתחלתי את המשק ושוב עלה אבל כל כמה דקות נתקע המשחק, הורדתי דרייוור חדש (4.12) אבל זה עדיין נתקע למישהו יש מושג למה זה קורה? יש לי את המערכת הבאה: A64 3000 s939 k8ns ultra gigabayte radeon 9600 pro 1024 ram תודה לכל המגיבים.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by m0tek,

יש לי רדאון 9800 שהעליתי לו ביוס של 9800 XT לייט (הכוונה שרק הליבה באוברקלוק - לא הזכרונות..) הוא פועל כבר חצי שנה מצויין..אחלה בנצ'מרקים ..והוא גם לא חם מדיי - יש עליו Vga Silencer Rev 3 המחשב גם מקורר סבבה (35 מעלות על הלוח..) בכל מקרה - מאז הפסקת החשמל..אני מעלה את המחשב...ובוום - על המסך רואים רק ג'יבריש - טקסטרות מוזרות - עוד לפניי שעולה ה WINDOWS והעניין הוא שה WINDOWS עולה - המחשב לא מדווח על שום שגיאה - רק שאי אפשר להבין כלום ממה שקורה במסך. יש הצעות מישהו? משהו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by GWeizman,

מדובר על המפרט שנמצא כרגע בפרופיל. האם המעבד (בOC ל3GHz שאני אגיע אליו אם אני אקנה את המסך) והלוח יהוו צוואר בקבוק? יש טעם בכלל לקנות את ה4870, או שאני לא אצליח לנצל אותו כמו שצריך? בנוסף, מה הסיכוי שהליברטי 400 יחזיק את המערכת? באתר של ATI כתוב 500W, אבל הבנתי שהליברטי יכול להחזיק לפעמים מערכות כאלה. אם לא, מה לגבי הCorsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? (נראה לי יותר קשור לפה מאשר לפורום ספקים). למרות שזה פחות קשור, אם כבר אני מדבר על הספק, עד כמה שווה להוסיף ~100 ש"ח בשביל ספק מודולרי? יש הבדל חוץ מהנוחות? ושאלה אחרונה, מבין ה4870ים, מבחינת באנדל, מי המומלץ ביותר? (כרגע אני מתכנן על TMS, אז האפשרויות הן Gigabyte וSapphire, שניהם באותו מחיר. אם יש חברה אח…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני יודע שהוא לא מטורף אבל סתם מעניין אותי לדעת

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. עם 27,000 מאיצי Tesla V100 עדכניים וגם מעבדים מהדור החדש של IBM, מחשב ה-Summit מתקרב להפעלה עם ליגה חדשה לגמרי של ביצועים אפשריים לכתבה

18. קניתי אותו בארץ , עם שנה אחריות, ב1465 למזומן (עם שני אחוז הנחה). רק שידע לעבוד כמו שצריך.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by cznmuh,

מפרט של המחשב שלי מעבד AMD 965 X4 3.4 כרטיס מסך ASUS HD 5850 DRR5 1G זכרונות Kingston DDR3 2X2 ספק Antec 350w אז ככה ניסיתי לעשות אוברקלוק ממש קטן לכרטיס דרך הOVERDRIVE בcatalyst קיצר היה לי איזה קטע באיזה משחק שראתי נקודות במסך אז ישר הלכתי והורדתי את התדרים לסטוק.. קיצר האם יכול להיות שבגלל הספק כוח שלי לא מספיק חזק רואים ארטיפקטים? כאילו אין לכרטיס מספיק כוח?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איסור הפרסום הוסר ואל הרשת הוזרמו שלל ביקורות לדגם השני של NVIDIA מדור ה-Pascal, שמאשרות כי הוא עוצמתי יותר מה-Titan X ומה-GTX 980 Ti בזמן שאנחנו ממתינים בקוצר רוח לבואו של יום שלישי (מחר, ה-31 במאי) בכדי לחזות סוף סוף בדגמי ה-Polaris הראשונים בהחלט מבית AMD, נראה ש-NVIDIA ממשיכה לשעוט קדימה ולא עוצרת לרגע. עדיין לא התאוששנו מאינספור דגמי ה-GTX 1080 בעלי המעגלים המודפסים והקירורים המותאמים אישית שהורעפו עלינו רק לפני כמה ימים, והנה נראה שמפתחת השבבים מסנטה קלרה פותחת עוד מחסום – ומאפשרת להזרים אל הרשת מגוון ביקורות ראשונות עבור דגם ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1070, שככל הנראה מהווה את כרטיס המסך הרלוונטי והחשוב ביותר עבור רוב חובבי הגיימינג. מבלי …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dor88,

שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by koby058,

זכיתי פה באתר ב-6870 של MSI ויש בבעלותי 5850 השאלה היא איזה מהם כדאי למכור אני לא עושה אוברקלוק בכלל ויש לי מסך 22" בבקשה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

A7600 זול בכ160 שקל, כדאי ללכת אליו? הוא יהיה היורש של ג'פורס 4

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מותקן אצלי pentium 3 866 mhz. על לוח אם סיאטל 2 או 3 . האם בקונפיגורציה הזאת שווה לי להשקיע ב geforce 4 ti או לבחור כרטיס מסך מתקדם פחות בגלל חולשת המעבד והלוח ? מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by asnast,

קיבלתי ב3DMARK 2001 תוצאה של 12435 http://service.madonion.com/compare?2k1=4829593 אם אני מריץ אותה על 800*600 אני מקבל 14162 מה עדיף

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים