כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
משעמם אז פותחים נושא המפרט הוא כזה P4 2.40 S478 (1GB RAM (DDR1512*2 KINGSTON כרטיס מסך 5200 לAGP (כרטיסים לAGP)כנראה שאני ילך על או 7600GS SONIC או 7600GT אז השאלה אם שתי הם יעשו צאור בקבוק או לא?(ואם קטן לא נוראה ) יש כרטיסים של ATI (כן עכשיו AMD)במחיר של שתי אלה ומשתלמים כמו אלה? אם שווה כרטיסים אחרים אז אינה למה צריך וכו'... השימוש למישחקים(כמו COD2 FEAR וכו)שיצאו עד עכשיו ...(עד שנת 2007 לפחות) על רזולציה 768*1024(או אפילו 600*800)אבל עדיף כמובן את הרישון והגדרות שיהיה לפחות גבוה בינוני... ואולי חלק מהפילטרים או בלי בקצור התקציב עד 800-600שח
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800 GTS 320 MB אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות ? איזה חברה אתם ממליצים ? ואם יש הפרשי ביצועים בין החברות השונות ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה שני כרטיסי מסך ב 550 דולר ומשלוח 20 דולר http://cgi.ebay.com/EVGA-GeForce-8800-GTS-640MB-SLI-PCI-E-NEW_W0QQitemZ200083884131QQihZ010QQcategoryZ40161QQtcZphotoQQcmdZViewItem?hash=item200083884131
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק Battlefield V והוא מקרטע האם הבעיה בכרטיס מסך? הכרטיס הוא NVIDIA Geforce GTX 750
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה האפשרות הזאת עושה? למה היא גורמת כאשר היא מרעידה את המסך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
VOODOO 4 4500 AGP 32MB או: RIVA TNT 2 AGP 32MB
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://download.9down.com/freeware/RivaTuner20RC152.rar זה הגרסא החדשה של RT, מישהו מתנדב לניסוי? ;D New NVStrap v1.6 driver brings you more nice exclusive features: * Now the NVStrap driver configuration tab contains "Allow enabling masked units" option, allowing the driver to force the graphics processor to activate all pixel / vertex units, even if they are hardware strapped as damaged. Please be extremely careful and use this option at your own risk. Enabling hardware masked units, which have not passed hardware quality testing, may cause unpredictable results and even permanently damage your graphics hardware. אם הלינק פה לא עובד, נסו פה: http://downloads.guru3d.c…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל, אני אציין כי זמן רב שלא הייתי כאן. אני בצבא בשלב זה של החיים והעיסוק שלי לא איפשר לי כל כך להסתובב בפורומים. למי שלא מכיר אותי. וכנראה הרבה חבר'ה חדשים לא מכירים אותי היום. אני זה אותו רומן שניהל בזמנו את HWFORCE האתר המתחרה ל HWZONE שנפל עקב כך שאני התגייסתי ושאר צוות האתר לא התמיד בעבודה והזניח את הפרויקט. אך זה העבר ואנו היום בהווה עם הפנים לעתיד, וטוב שכך. בהזדמנות זאת אשמח לקבל דעתכם, בנושא הרכישה האחרונה שעשיתי בEBAY,אשמח לשמוע הצעות/הערות ודעתכם החופשית. הזמנתי ATI ALL IN WONDER X1900 במחיר של 280 דולר כלל משלוח שזה לפי הדולר של היום כ- 1179 שקל כמו כן הזמנתי AGEIA PhysX שיצא לי קצת יקר 340 דולר כלל משלוח. עוד לא קבלתי אותם אך אקבל בקרוב. המחשב שכ…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא חזק בעניין כרטיסי המסך כי אני לא משחק הרבה במשחקים אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים כמו PES2012\FIFA12\RED ALERT אבל שיפעיל בצורה נקייה ואם אפשר במקסימום איכות (במחיר הזה). אחרי קצת חיפוש בפורום חשבתי על הכרטיס Saphirre HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מפרט המחשב שלי: לוח - Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד - ICore i5 2500 3.3Ghz, s1155 זכרון - 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel ספק - Antec Neo ECO 520C מסך - סאמסונג 32 נראה שרשמתי הכל במפרט.. אם שכחתי משהו שאלו בבקשה.. כמה שאלות לגבי ה 6850.. 1. הוא מתאים ללוח שלי למרות שזה כרטיס של AMD ? לא משנה שהלוח שלי של INTEL ? 2. הכרטיס הזה יתאים בכללי למחשב שלי ? המחשב ינצל את המקסימום של הכרטיס הזה ? 3…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11308 כדי שאני יוכל להרציץ את הפרו על הרזולוציות הטובות ביותר.. עכשיו שאני משחק המשחק עדיין מגמגם טיפה ולא זז חלק חלק ולא מרגיש ממש שינוי.. היה לי את הכרטיס מסך 220 GT מה דעתכם בנושא?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב שולחני חדש, ומתלבט בין שני דגמים של HP בדגם הראשון יש מעבד Quad Q8200 וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce™ 9500 GS 512MB בדגם השני מעבד Quad Q6600 וכרטיס AMD Radeon HD3650 512MB DDR2 ברור שהמעבד של הדגם הראשון איכותי יותר, השאלה היא לגבי כרטיס המסך. כמו כן, בשיקול הכללי של מעבד+כרטיס מסך, איזה מחשב נחשב חזק יותר, ויוכל להתמודד טוב יותר עם תכנים "כבדים" של High Definition ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מריץ סרט בתוכנת המדיה splash pro אחרי כמה דקות של צפייה חלקה התוכנה נתקעת בליווי מסך בצבעים יפים ואחידים המכסים את כל המסך. הבעיה כבר קיימת לאורך הרבה עדכונים הן של התוכנה והן של הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהצבע (שמאוד מגוון ולפעמים הוא אפור, לפעמים ירוק ולפעמים אפילו תכלת) נעלם כתוב graphics adapter hang ואני צריך לפתוח task manager כדי לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש רק כדי שהסרט יתקע חמש דקות לאחר מכן. הטמפרטורה של הכרטיס מסך סבירה ביותר (בסביבות 40 מעלות ומקסימום של 60 במאמץ גבוה מאוד) והתקלה נוצרת גם כשיש בוסטים שונים של splash pro וגם כשהם כבויים (מי שמכיר את splash pro אמור להבין למה אני מתכוון). נתקלתי בבעיה הזאת בינתיים רק בתוכנה הזאת, אבל אני לא יודע …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסים Gigabyte GTX670 Windforce והשני ASUS GTX670 DC II מהביקורת שראיתי על הג'יגהבייט הוא מעולה לעומת זאת גם האסוס מעולה ושקט מאוד ההפרש בינהם 110 שקלים שהאסוס יותר יקר מה לקחת?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה עדיף לי sli x2 gtx 780 lighting ( יש לי כבר אחד ) או כרטיס חדש של gtx970/980 המפרט שלי: מעבד : I7 4770K כרטיס מסך : GTX 780 LIGHTING 3GB לוח אם :MSI Z87-G45 GAMING ספק כוח : 850W Gold זיכרונות : 2x8gm corsair vengeance 2133 קירור מים :H110 CORSAIR
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך- ATI RADEON 64MB VIVO ויש לי במחשב 128MB ראם. עד כמה הרחבת הזיכרון ל256 תשפיע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-9700 פרו שקניתי ב-EBAY, ה-ATI הסטנדרטי, רצתי כמובן ישר להתקין אותו, ולהפתעתי קיבלתי את התוצאות הנמוכות הבאות: פתאום, אני מגלה שמהירויות הליבה והזכרונות נמוכות באופן מחשיד: כמובן שאני לא שיניתי את המהירויות, איך זה הגיוני ? איך אני יכול לוודא שאכן קיבלתי 9700 פרו "מקורי" ? איזה באעסה :-(
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה במחשב!! קיבלתי ב3DMARK01 רק14,605 יש לי AMD 2500 SAMSUNG 3200 R9800P 256BIIT עשיתי בדיקה לכרטיס מסך קיבלתי 5515 למה קיבלתי כצת נקודות ראיתי אנשים שקיבלו עם AMD 2500+R9700P 17,000!! ... :'( זה גרוע!!! איך אני מסדר את זה? זה מחשב חדש :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
GEEORCE 6200 של GIGABYTE בעל 128 מגבייט זיכרון ו-128 ביט נחת אצל היבואן. הדגמים שנחתו הם: NX62128D-BULK עולה לחנויות המחשבים 550 שקל NX62128D עולה לחנויות המחשבים 660 שקל נראה מה יהיו במחירים בנועה, זיגזג וכ'ו...
-
שלום אנשים אני כהרגלי כל שנתיים מחליף כרטיס מסך כרגע יש לי GTX 260 216SP של GAINWARD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש השאלה הנשאלת היא האם לקנות GTX 570 או כרטיס מסך של AMD דבר נוסף שאני כנראה יצתרך לקנות זה ספק כוח חדש אז אם תוכלו לייעץ לי על כרטיס מסך וספק כוח אני יודה לכם מאוד. נ.ב יש ברשותי שני מסכים DELL 2311U ככה שמדובר ברזולוציה HD. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בחדש. חשבתי על ה-Sapphire Radeon 5850 Xtreme שהומלץ עליו בת'רד מוצרים מומלצים. הבנתי שאני אצטרך לשדרג את הספק (יש לי כרגע ספק 400W והבנתי שצריך לפחות 500W), אז ראיתי את ההמלצות האלו: BP500U 500W ב - 219 ש"ח, לינק- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1202 TruePower Trio 550W ב - 310 ש"ח, לינק- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2202 מה דעתכם (על הכרטיס והספקים)? האם יש הבדל מהותי בין שני הספקים ששווה את ה-90 ש"ח הפרש? שאר המפרט: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray Scythe Kama Cross Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET ANTEC NSK4480B-II Black זכרון 2x1gb DDR2 667 (לא זוכר של מי) + כוננים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח, בעייה שקרה לי עכשיו מס' פעמים. בעת הכניסה למשחק מחשב כגון סטארקראפט 2 - המשחק עולה וכעבור 2 דקות המסך מתחיל לרעוד ולבסוף הוא נכבה,המסך עצמו זאת אומרת והוא עובר למצב של סטנד ביי - חיסכון בחשמל. אני מאמין שהבעיה בכרטיס מסך אך אולי זה בעצם המסך. בעת שימוש פשוט כגון גלישה ופשוט להיות בסביבת ווינדוס אין את הבעיה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דילמה קטנה. ישנו כרטיס 4850 שמגיע עם קירור רגיל סטדנרטי: http://tms.co.il/product/5674 ויש 4850 של אותו חברה בגירסת TOXIC שמגיע עם קירור טוב יותר ושקט יותר: http://tms.co.il/product/5748 אם נקח בחשבון שההפרש בין שני המוצרים (945 שח לרגיל לעומת 1100 לגירסה המיוחדת) הוא 155 ש"ח וניקח בחשבון שקירור חלופי טוב עולה בין 100 ל 200 ש"ח, מה ההצדקה לקנות כרטיס ולהחליף לו קירור לבד? ידיד שלי מתעקש שהרבה יותר משתלם לקנות כרטיס רגיל ולהחליף לקירור חלופי ואני חושבת לעומת זאת שזה לא שווה את ההתעסקות והכאבי ראש (פירוק, הרכבה, סיכון בנזק לכרטיס, פירוק והרכבה מחדש במקרה של צורך במימוש אחריות, שמירה בצד של הקירור המקורי ל 3 שנים). ברגע שההפרש מחירים זהה בין כרטיס שמגיע כבר עם קירור אי…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה על Triple Buffering וזאת אחרי שקראתי את ההסבר לקריעת תמונה שיש בסטיקי. הבנתי ש ה Triple Buffering מאפשר איכסון פריים שלישי בבאפר המוסף, כך שתמיד קיים פריים מוכן לתצוגה, אבל איך יתכן שהדבר פותר את בעיית נפילת הפרימריים של שילוב ה V-Sync וה Double Buffer?? כי הרי ההחלפה בין הבאפרים יכולה להתבצע אך ורק לאחר שהמסך סיים להציג תמונה שלמה, כלומר ההגבלה היא במסך ולא ביצירת עוד פרימיים בבאפרים נוספים. אשמח להסבר מדוע ה Triple Buffering פותר את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-