עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ההבטחה לפרטים נוספים במהלך חודש ינואר התמוססה, וכעת לאף אחד מחוץ למפתחת השבבים לא ממש ברור מה הסטטוס של כרטיס הגיימינג המפלצתילכתבה

2. Started by shuy,

נגיד שיש 2 כרטיסים של אנווידיאה, 7600 ו-6600, האם בהכרח ה-7600 הוא החזק משניהם? ואם לדוגמא נשווה בין 7600 ו-5900?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. Started by sub@master,

ברשותי כרטיס Gforce3 delux של asus (דגם v8200). כמה שאלות לגביו: 1. מותקנים אצלי הדרייברים של asus v21.81a. האם כדאי להחליף לדרייברים של Nvidia? 2. מה ההבדל בינו לבין gforce3 Ti200 ו gforce3 Ti500? 3. הציון שלי ב 3dmark הוא 6756. זה נראה טוב?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בעלות 200-300 שקל

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  5. מבקש המלצה לכרטיס למשחקים וHD. המערכת: מעבד Q6600 לוח של ASUS (סורי לא אמר דגם) RAM 4 GB 800MHZ כרגע כרטיס של GIGABYTE GTS8800 640MB חושב לשדרג את הכרטיס מסך עד לסכום 2000 ש"ח. אופציות: GT8800 של ASUS ,הבנתי שיש דברים שהוא לא חזק מה GTS (גירסא 640MB),האם לדעתכם זה מצדיק שדרוג? כמובן ה GTS8800 של GIGABYTE נכנס בתקציב אבל הבנתי שהוא חזק ממש במעט מGT. האם קיים GTS חדש מ ASUS? הבנתי שתאריך ההשקה קרב ובא ויצאו גם גירסאות של 1 GB האם אז השדרוג ניהיה הרבה יותר משמעותי? נברתי בפורום לפני והתשובות די אמביולנטיות,כנראה בגלל שעד לפני שבועיים דברים לא היו בהירים מספיק. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שוב שלום רציתי קודם כל לדעת, האם יש גרסא של 1G ל-HD4830. בכל אופן, אני מעוניין לדעת מה יהיה הפרש הביצועים בין 260GTX עם OC של 750 בליבה ו-2450 בזכרונות לבין CF (בלוח עם 2 חריצי PCI-E X16) של HD4830 1G (אם לא קיים אז לא רלוונטי) שעברו את ה-OC המקסימלי שניתן לעשות להם לבין CF (אותו לוח) של HD4850 1G, גם להם אני מעוניין להעביר OC כבד. אני ככל הנראה אוכל לחבר לכל אחד מכרטיסי המסך טווין טורבו משלו, כך שלא אמורה להיות הגבלה בגלל הטמפרטורה. הלוח שישמש ל-CF ישמש כמובן גם את ה-260GTX. אין צורך בכרטיסי SONIC למיניהם, בכל מקרה ה-OC יהיה זהה. אגב, אני מודע למחירים. HD4830 אמור לעלות בערך 700 שקל ו-HD4850 אמור לעלות בערך 850. ה-260GTX יעלה 1500. אין הגבלה מספק הכוח והמארז. המסך הו…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by xtx,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_1943_1944_2316 אני מקווה שהם ימשיכו לרדת

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  8. משחקים בסגנון NFSU אולי כל מיני משחקים בסגנון SWAT במולטיפלייר. חשבתי על 9600 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by gggilad13,

יש לי ATI 1950XT שלא עובד ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס במחיר של 400 ש"ח בערך. האם במחיר הזה יהיה שיפור רציני בביצועים? למישהו יש המלצה לכרטיס במחיר הזה? (או בקצת יותר אם זה באמת שווה את זה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by X-Gamer,

?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by captaincaveman,

אחרי שהתייאשתי מלחכות לstrix, ואחרי שקראתי הרבה ביקורות על הכרטיס ועל הבלוק (היחיד שזמין עבור הכרטיס הזה) החלטתי לקנות את ה-4090 של zotac. במארז שלי הוא מגיע ל-73 מעלות gpu, הזיכרון ל-82 וה-hot spot ל-84. לא נורא ואני לא שומע אותו בכלל, אבל אני אשמח לשים עליו את הבלוק 😅

12. Started by roeiw,

שלום התקנתי דום 3 הוא עובד מצויין רק יש לי בעיה והיא שהמסך שלי קצת ישן ודפוק ובמשחקים וקבצי וידאו רואים הכל חשוך אז כדי לתקן את זה שיניתי בדרייבר של הכרטיס מסך שלי (חתימה) שבתצוגת תלת מימד הבהירות תהיה יותר מהרגיל (80%+) וככה המשחקים לא יהיו חשוכים, זה עובד בכל המשחקים אפילו בחדשים כמו אנדרגראונד 2 אבל בדום זה לא עוזר ועדיין הכל חשוך גם אחרי ששניתי את הבהירות למקסימום במשחק עצמו. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות???

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  13. מחשב פנטיום 3 לצרכי וורד, סרטים, תיכנות דוט נט Motherboard: CPU Type - Intel Pentium IIIE, 933 MHz Motherboard Name - Unknown Motherboard Chipset - Intel Solano i815 System Memory - 384 MB איזה מפרטי עדיף? אופציה 1: כרטיס מובנה שכנראה לוקח זיכרון מה-ram - כמה כדאי לקחת? Video Adapter- Intel(R) 82815 Graphics Controller (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator - Intel i752 אופציה שניה: כרטיס מסך לא מובנה Video Adapter- ATI Technologies Inc. 3D RAGE IIC AGP (8 MB) 3D Accelerator- ATI 3D-Rage IIC

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. זה המעבד שיש לי היום(i5-12600k), לוח אם B660M AORUS PRO AX d

15. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13190&PHPSESSID=7ee8dbeb3eb79e7290fe423df2e2806b יקר לא ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nim901,

כאשר אני מנסה לחבר את הכרטיס ל TV הוא לא מציג כלום, יש לי את הכרטיס הזה http://www.gameve.com/gve/Products/Images/tn/R9200SE128MB-1.jpg וגם קיבלתי את הכבלים הבאים: http://www.vr-zone.com/reviews/Chaintech/GF4Ti4600/chain2.jpg (השחורים) אז חיברתי את השחור הארוך, השמאלי יותר (זה שליד המחבר הלבן) לכרטיס מסך ואליו חיברתי את החיבור השחור השני, לשם חיברתי את הכבל הזה : http://www.hardware-pacers.com/reviews_images/Radeon%209200se%2064mb/package.jpg (הצהוב) ואני לא מקבל כלום על המסך, מדוע? נ.ב אם התמונות לא מובנות אז יותר מאחור אני אקבל תמצלמה שלי ואז אני אצלם לכם בידיוק מה עשיתי

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  17. היי, אני מעוניינת לשחק בסימס 4, אולם כרטיס המסך שלי אינו עומד בדרישות למשחק. אני לא מבינה דבר במחשבים ואני לא גיימרית מורעלת, לכן אשמח אם תוכלו להגיד לי מה האופציה הכי זולה שאוכל לבחור בה על מנת לשחק. סוג הכרטיס שיש לי כרגע: Card name: Intel® G33/G31 Express Chipset Family Chip type: Intel® GMA 3100 דרישות המינימום לכרטיס מסך למשחק: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 or Intel GMA X4500 דרישות מומלצות: NVIDIA GeForce GTX 650 or better אני יודעת שיש אופציה של להחליף הכל, ויש אופציה של להוסיף משהו. אני מחפשת לעשות את המינימום האפשרי ואת הזול ביותר. המון תודה מראש ושנה טובה :-)

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by morientes,

ניסיתי השבוע לקנות את המסך הנ"ל אבל אין אותו בשום חנות,(כולם אמרו שיכול להיות שיהי אותו באמצע ינואר) מי שמכיר חנות שכן יש אותו או מסך אחר באותו רמה אני אשמח לשמוע תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by pumbatal,

זוהי הביקורת היחידה שבאנגלית ברשת http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=325&pagenumber=3

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by kfirbep,

אני צריך השוואה די מפורטת במה כל אחד לוקח וגם בכללי מי יותר מהיר ויותר טוב לגיימינג. תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by parker8,

חזרתי מחו"ל ואני מנסה להתעדכן במה שהולך מתי מגיעים הכרטיסים החדשים של נוידיה (9XXX) והאם שווה לחכות להם? האם גם ATI עומדים להוציא איזה משהו מעניין? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. Started by First Squad,

כרגע המערכת שיש לי היא : A64 3000+ 1GB DDR 400 R9800P (יותר מזה אתם לא צריכים ניראה לי) אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך כי מבחר המישחקים שאני יכול להריץ מצתמצם לו. התקציב : 1000 - 1250 ש"ח גג. חשבתי ללכת על X1950PRO האם כדי באמת? או שאולי עדיף לחכות לDX10 ?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  23. סתם כי אני כבר לא מתעסק בכל העולם הזה של חומרה חדשה ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות טוב.+ תודות! ;D

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. Started by King Of Action,

האם ברגע שחברות ייצור הצ'יפים של כרטיס מסך ( נבידיה , אטי ) מורידות את המחירים אז כך גם חנויות המחשבים מחויבות להוריד את המחירים של הכרטיס שבו הוזל הצ'יפ ? אני שואל כי בעקבות סקר מחירים שעשיתי מצאתי את הכרטיס של הרקולס 8500 le במחיר מסוים בחנות מסויימת ובשני חנויות אחרות המחיר היה גבוה ב-300 עד 400 ש"ח והחנויות השניות נחשבות לחנויות אמינות וזולות בדר"כ. כשהתקשרתי לחנות הראשונה שבה מחיר הכרטיס הכי זול המוכר אמר לי שזה עניין של עדכון ושהמחירים של הכרטיס הנ"ל ירדו בארץ ושהם טרחו והספיקו לעדכן.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Oranili,

איזה הגדרות הכי טובות בשביל מסך LCD יש לי ASUS 22 M2w מה לשים לו ? חוץ מ CLEARTYPE חיבור DVI

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.