כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
גרסה יוקרתית ואקסלוסיבית במיוחד של כרטיס הגיימינג האימתני מבית NVIDIA נחשפת - עם עיצוב עתידני בהשראת המשחק המבטיח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נחתוך לעניין. הביצועים של הכרטיס שלי מחפירים: התוצאה ב-3dMark03 ירדה מ-11,700 ל-8,300. באקוומארק מ-50,000 ל-45,000 ובדום 3 מ-35-40 FPS בקרב יריות ל-25-30 בקושי. אין לי מושג איך זה קרה. אני על אותו אוברקלוק כבר כמה שבועות, הרצתי איחוי דיסק, האנטי-וירוס שלי מעודכן, ניקיתי את כל המרגלים מהמחשב, הטמפ' של הכרטיס לא עוברת את ה-65 בעומס, המחשב מריץ את Prime95 יממה ללא תקלות, וכו' וכו' וכו'. אז מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כי אני עומד לקנות ואין לי מוסג מה זה אומר? בבקשה תעזרו. תורה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה המצב שומעים רגע אני חייב עזרה יש לי את המחשב הזה: פנטיום 4 1400 386 זיכרון וקניתי כרטיס מסך חדש Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE ה FPS לא טוב כלכך ולא יציב בכלל לעומת זאת למשל ב QUAKE המשחק פועל מעולה רציתי לדעת אם יש איזה פיתרון לבעיה שלי בקאונטר סטרייק תודה רבה ???
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי מסך מסוג LG די חדש (חצי שנה בערך) וזה מה שאני מקבל לאחרונה: מה זה בדיוק? האם "הלך" המסך או שזה קשור לאיזשהם הפרעות (מגנטיות?),אגב אין לי ליד המסך שום מכשיר חשמלי אחר.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני קולט דרך הלווין טלוויזיה ואני צריך תוכנה ללכידת וידאו מהלווין שתהיה פשוטה ושיהיו בה את כל האפשרויות. אני צריך שהתוכנה תהיה פשוטה ותתאים לכל כרטיס עריכה...
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=88 http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 אני צריך אותם בתור כרטיס משני שיעבדו במקביל עם הAGP. לוח אם: Gigabyte nForce3 k8nsc
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי חברה, טוב חבר שלי קונה את ה 9800 שאני התלבטתי לגביו, יש לו ספק כמו שלי (קנינו את המחשב ביחד) האם הספק יסחוב, מזכיר לכם 240W לא ג'נרי. או שאין על מה לדבר?
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב שלי (AGP*8): Innovision® GEFORCE 6800LE 256MB 256BIT או 6600GT. שניהם בטווח של 1000 ש"ח. מה מומלץ יותר?
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מבין אלו חזק יותר למטרות גיימינג (ואם זה משנה אז יש לי מסך 22 ואני אשחק בו ברזולוציה של 1680x1050) ??? וכמובן ששתי הכרטיסים PCI-E X16 ובעלי 512MB של זיכרון. ואם מסתבר שה-8800 לוקח פה בלי בעיה...אז: מי יותר חזק? HD 3850 או 8800GS 320MB G92 ?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לצורך פרויקט אישי, אני מעוניין לארגן רכישות קבוצתיות למוצרים שונים. זה אומר שאני דואג למשא-ומתן עם החנויות השונות ולכל מה שמסביב לרכישה עצמה, לכם רק נשאר לקנות במחיר טוב ;D ראשית, אני אדגיש ואציין שאני עובד כשכיר בחברת היי-טק במרכז ואינני מקושר בשום אופן לשום חנות. הפרויקט הנ"ל, הוא פרויקט אישי של חבר ושלי. החלטתי להתחיל בארגון רכישה של כרטיס המסך Radeon HD5770, מכיוון שזהו כרטיס חדש שנותן יחס טוב של עלות-תועלת וכנראה גם כרטיס שיהיה מבוקש פה בפורום. מחיר המינימום עפ"י רפרוף בחנויות הוא 800 ₪ עבור כרטיס מחברת Force3D, 883 ₪ עבור כרטיס מחברת HIS ו-900 ₪ עבור כרטיס מחברת Sapphire. השאיפה שלי היא להוריד לפחות כ-10-12% מהמחיר. כמובן שככל שיהיה שיתוף פעולה גדול יותר, הסיכוי לקב…
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום איזכור ללוח - אם שתומך בכרטיס שהוא לא לוח ל SLI. האם יש לכם לוחות שאתם יודעים שיעבדו עם הכרטיס בצורה מצויינת שהם לא SLI - האם ללכת על סדרת הX48? אינני יודע אנא תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: ATI RADEON 8500 ALL IN WONDER 128MB DDR או INNOVISION GEFORCE 4 TI4200 128MB DRR? ------------------------------------------ ועוד שאלה, מה בערך המחיר של ה-RADEON 9000? תודה מראש, gonzila היית שם גם מיליון נקודות, למה לא? אזהרה ראשונה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם GIGABYTE 580, בגרסת הרפרס. אני לא מצליח לשים יד על מחיר אטרקטיבי יותר מהZOTAC של KSP ע"פ הצורה שלו, הוא נראה גם עם רפרנס PCB (מודל ZT-50101-10P ). המטרה היא באחידות הכרטיסים - תדרים זהים / דומים, ובלוקים אחידים לקירור המים. לא הצלחתי למצוא מידע על שילוב ה2. יש מישהו שיוכל לשפוך אור על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . חבר מעוניין בכרטיס מסך עבור שימושי HTPC . התקציב שלו הוא באזור ה- 300 ש"ח . הוא רוצה לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD "32 . הוא מחפש משהו שיתן תמורה למחיר הכי טוב שאפשר בסכום הנ"ל , וגם שיהיה כרטיס שקט . המפרט הוא : athlon x2 3600 ga-ma69vm-s2 2gb Mushkin Thermaltake 400w PP תודה !
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק אבל אני לא יודע מה יותר טוב NVIDA אווו ATI מה אתם אומרים ????????? ואיזה דגם בידוק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה איך זה שה-7300GS עולה פחות מה-6600? (עם אותה כמות זיכרון ושניהם באותו חיבור pcix) מי יותר טוב? תודה!
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי לכולם, כרגע יש לי 4850 HD, ניסיתי אותו עם הבטא משום מה יש לי הרגשה שיש לי FPS נמוך יחסית מן דיליי כזה שקשה לשים עליו אצבע שלא נראה לי שקשור לפינג, האמת שלא בדקתי אם יש דרך שם להציג FPS כי המשחק מלא באגים כרגע (זאת בטא) (האם מישהו אחר חווה את אותו המצב?) בכל מקרה, תהיתי איזה כרטיס במחיר סביר ישיג ביצועים מספקים? כלומר אני מניח שהגבול שאני שם זה בסביבות 1000 שקלים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כזה - E8400 4GB DDR2 4870 1GB הרזולוציה היא 1680X1050. האם שדרוג ל6950 שווה, או שהמעבד ייצור צוואר בקבוק? תודה!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום זוכרים אותי שקניתי את ה-X700 PRO 256MB טוב אז קניתי גם מסך דק LCD של LG דגם:FLATRON L1730S אחלה של מסך אני מרוצה ממני 12MS מסך ממש חזק! טוב אז ככה דבר ראשון למה שכשאני מנסה לחבר אותו אל החיבור הלבן שבכרטיס מסך לא יודע את שמו... יש מן ממיר שכזה שמשנה את זה מ-15 פינים רגילים כחול שכזה ללבן אני שם את הממיר הזה וזה לא משדר לי כלום למסך דבר שני אני רואה את המשחק דום ממש חשוך אפילו שהלכתי לאגדרות של המשחק ועשיתי ברייט הכי גבוהה זה מאיר לי את התפריט אבל המשחק נישאר חשוך מאוד מה לעשות? ???
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-