עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zahi122,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך המערכת שיש לי כרגע seasonic ss-500et 500W Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB והאם הספק שלי מספיק חזק או צריך להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום..לאחר חפירות בנושא ובפורום על העניין נותרו לי 2 שאלות אחרונות... בסוף השגתי GTX570 במחיר ממש יפה וחשבתי עליו ברצינות.רק יש בעיונת.. הכרטיס הוא של GAINWARD ואני יודע שהחברה מעולה והכל אבל בין הכרטיס שלה לבין הכרטיס של GIGABYTE יש הבדלים במהירות הזיכרון. ב-GAINWARD המהירות היא 1900. וב-GIGABYTE המהירות היא 3800. עכשיו אני לא ראיתי שום O.C על הכרטיסים הללו וזה באמת נושא שמטריד.האם זה נכון או שזה טעות. קישורים: http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX57013GD5~8~0.htm עבור ה-GAINWARD ועבור ה-GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11672 (אל תתייחסו למחירים זה לא מה שמצאתי.) והשאלה השניה זה האם ספק כח של thermaltake TR2Q 500W יחזיק את הכר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  4. שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  5. שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 ! *למכירה קיים מדור TRADEZONE* http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. Started by ecentaur,

מה עדיף? Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X 668 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=963 או ATI Radeon HD 5770 Sapphire 665 ש"ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8926

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cynicoren,

שלום, כשקניתי את המחשב היו 2 גשרים בין כרטיסי המסך. לאחרונה קיבלתי את המחשב חזרה מטכנאי, והוא חזר עם גשר אחד. שאלתי אותו מדוע הוא הוריד והוא אמר שכך זה בריא יותר לקרוספייר אחרת אחד הכרטיסים יישרף (למרות שהמחשב עבד כך שנתיים וחצי). האם זה נכון ? תודה

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  8. יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מחפש כרטיס מסך לצורך שימוש מסיבי בתוכנת AFTER effect, רציתי לדעת האם הכרטיס: PNY Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 PCI-E שעולה 3000 ש"ח הוא overkill לצורך זה ואפשר להסתפק בשקט באחד יותר חלש או האם הכרטיס שציינתי חיוני לעבודה בתוכנה זו. תודה רבה לאלו שיוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD3850 והגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג (שימושים: חיבור ישיר לטלוויזיה ורסיבר לצפייה בסרטי HD בעיקר, ולעיתים משחקים במסך המחשב) האם החומרה שברשותי (לוח אם, ספק כח) מתאימה לכרטיסי המסך שאני מעוניין ? להלן המפרט שלי: מסך: VP930 מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W דיסקים קשיחים: Westren Digital WD3200AAKS 320GB Samsung F3 1000GB (WDC WD800JB-00JJC0 (74 GB, IDE צורב : LG GSA-H22N

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eliko78,

קראתי את הסיקור החדש כאן באתר על HD 6870 וכתוב שם שהוא תומך ב 3D מצד שני אמרו לי כאן בפורום ש 3D קיים רק אצל המתחרה שלו GTX 470 אז יש תמיכה ב 3D ב HD6870 או לא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, אני צריך להחליף כרטיס מסך, וחשבתי על אחד מהבאים. האם הם יתאימו ללוח האם שלי מסוג ג'יגה-בייט X48-DS4 ? כמו כן יש לי שני כרטיסי ATI 4850 בקרוספייר. האם אני יכול להתקין אחד מהכרטיסים הנ"ל במקום אחד מה 4850 ? ATI HD 5850 GEFORCE GTX 470 ATI HD4890 1GB ATI HD 5770 GTX 460 1GB HD 5750 1GB תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, לפי דף המוצר נראה כי קיים מתאם אשר ביכולתו להוציא אודיו מה- DVI וכך כשאחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך (כמו שמחובר עכשיו עם מתאם DVI to HD פשוט) אוכל גם לשמוע סאונד. זה מה שכתוב באותו דף: HDMI 7.1 Audio Output(Optional) The ATI Radeon HD 4850 has a built in HDMI with HD audio support for one-plug HDTV connectivity. This unique feature is enabled with an intelligent DVI to HDMI adapter. The benefit of this approach is to preserve the traditional dual-DVI-I connectivity (with VGA support) that gamers demand while offering a seamless connection for big-screen HD gaming. No internal SPDIF or other audio cabling is required. *The shipping version DVI-to-HDMI adapter may dif…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ערב טוב. קודם כל רציתי לשאול אם הכרטיס הזה יכול לפעול על המחשב שלי בלי לקנות ספק כוח מיוחד,יש לי אחד פשוט. דבר שני רציתי לדעת אם הוא לא יעשה צוואר בקבוק במחשב הזה מעבד E4500 2.2 לוח אם GIGABAYTE GA-VM900M זיכרון 2 ג'יגה והמסך הוא 22 של דל הכרטיס עולה 340 ש"ח ואם הוא לא מצריך אותי לקנות ספק כוח הוא בתקציב שלי.. רציתי לדעת מידע קצת על הכרטיס ,אם הוא נחשב לטוב יחסית למחיר שלו? ואם הוא מריץ משחקים חדשים ברמה סבירה?(למקרה שיהיה לי זמן לשחק) תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

אהלן בחרה אני מוכר את ה4870 שלי וחסכתי קצת בצד, יש לי בערך 1500 ש"ח לכרטיס, זה לא אומר שחייב לנצל את כל התקציב כמובן.. זה הספק שלי: (השני, 500W) בהמשך מתוכנן לוח אם זכרונות ומעבד של SANDY BRIDGE, אז אני מאמין שלא יהיה צוואר בקבוק, אבל אני רוצה להתחיל מהכרטיס הכרטיס שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel&uin=11656 לפי האתר של ספיר, דרוש 500W, המחיר הוא הזול בארץ, החנות קרובה לבית והביצועים מטורפים, מה דעתכם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oriki9999,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של GTX 460 עם 768MB - ואני סקרן לשמוע מה ההבדל בינו לבין גרסת ה1G והאם מדובר בהבדלים גדולים, והיכן יבואו לידי ביטוי? בתודה אורי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, יש לי כרגע Geforce 8800 GTS 640MB בן 4, על לוח P5Q של אסוס (PCIe 2.0 X16) אני חושב לקנות מחשב ברגע שיצאו מעבדי ה-Sandy Bridge, בינתיים אני רוצה לקנות כרטיס מסך שאולי אני אעשה לו חיבור ב-CF או SLI כאשר אני אקנה מחשב, הכרטיס הוא בעיקר למשחקים כבדים Call of duty Black Ops וכדומה, בהמשך המחשב יהיה גם לפיתוח. אני רוצה שהכרטיס ישאר חזק להרבה זמן. אני מתלבט בין GTX470 ל-GTX570 כאשר אני מבין שה-HD6950 עובדים כבר ב-PCIe 2.1. התקציב בעקרון עד 2000 שקל.. תודה ואשמח להצעות גם עבור יצרני כרטיסים, יובל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, שאלתי לפני כמה ימים על כרטיס מסך שאני מתכנן לקנות. בכל מקרה, ממה שראיתי Innovision זולים בטירוף בהשוואה לשאר, דיי גורם לי להרגיש כאילו אני מתכנן לקנות זבל, במידה ואני אקנה של Gigabyte או של Innovision, יש לזה השפעות מבחינת ביצוע? ואחרי שהיה לנו קטע לא נעים עם נועה מחשבים אני דיי נמנע מלקנות איתם, והם היחידים שמתעסקים עם Innovision, לכן אני חושב לקנות את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8171 מאייבורי. אז השאלות שלי הם ככה: האם ה-Tomahawk 405W Enermax שלי יסתדר עם הOC? ו-OC זה בריא לכרטיס בכלל? זה לא נשמע משהו טבעי במיוחד. והאם שווה להשקיע את הסכום בשביל שיהיה Gigabyte, האם יש לזה הבדל בביצועים?. תודה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by reviZor,

שלום אנשים אני כהרגלי כל שנתיים מחליף כרטיס מסך כרגע יש לי GTX 260 216SP של GAINWARD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש השאלה הנשאלת היא האם לקנות GTX 570 או כרטיס מסך של AMD דבר נוסף שאני כנראה יצתרך לקנות זה ספק כוח חדש אז אם תוכלו לייעץ לי על כרטיס מסך וספק כוח אני יודה לכם מאוד. נ.ב יש ברשותי שני מסכים DELL 2311U ככה שמדובר ברזולוציה HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by civic,

התקנתי משחק שמבקש את זה ויש לי ATI ....עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מה המינימום? יש לי ספק כוח עם 4 מסילות 12V ועל כל מסילה יש לי 18 אמפ זה אומר שאני יכול לשים את הכרטיס מבחינת הספק כוח? הטוטאל של הספק זה600W המעבד שלי זה E6600 בקרוב OC בשביל לאפשר לשים את הכרטיס אבל הכרטיס הזה כעיקרון בתכנון מKSP ב960 שקל

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by com,

שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. GeForce 8800 Ultra. יש לי שני יציאות DVI. האם אפשר לחבר שני מסכים??? שאלה נוספת: האם יש לכבות את המחשב לפני חיבור מסך, או שאפשר לעשות את זה ב"חי"? תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  24. שלום, אני שואל שאלה זו עבור חבר. הוא צריך כרטיס מסך וכרגע יש לו את האפשרויות הבאות: ‏HD 4850 512MB HD 4830 1GB 250GTS 1GB * ספק כוח SEASONIC S12 II BRONZE 620W השימוש הוא עבור משחקים (מה שיוכל לרוץ) וגם שימוש ב-2 מסכים בו-זמנית. איזה כרטיס ייתן לו את הביצועים הטובים ביותר? ללא התייחסות למחירים שלהם אלא רק לביצועים. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, התקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia. מישהו מכיר איזשהו fix שפותר את זה? אני כבר לא יודע אם קיבלתי כרטיס מסך לא תקין, או שזו באמת בעי…

• 2 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים