עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלןפ אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך מה8600 GTS שלי שמתחיל לעשות בעיות,לכרטיס מסך Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super+ 1GB PCIe עכשיו,במחשב מותקן לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 gLAN Dual-ch 775 עם חיבור PCI Express X16 ובעת חיפוש על כרטיס המסך (ה9800) אני מקבל שיש לו תאימות ל PCI Express 2.0 ,האם זה אומר שהוא לא יעבוד בלוח אם שלי אם הוא יותקן?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by shlomi_x,

היי, קניתי לאחרונה מסך LCD 19 של Nec שתומך ב DVI. השימושים שלי הם בעיקר עבודות פיתוח תוכנה + אולי סרטים. 1. מה היתרון של חיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי רגיל? האם איכות התמונה משתפרת? משמעותית? 2. איך ניראת כניסה של חיבור DVI? 3. אני מעוניין לעבוד עם שני מסכים (הישן והחדש) במקביל. מה אני צריך לשם כך? איך העבודה מתבצעת? צריך מפצל מקלדת + עכבר? 4. על איזה כרטיס מסך שתומך בדרישות שלי (למתכנת [לא גיימר], DVI, ריבוי מסכים) אתם יכולים להמליץ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by מאפיונר,

איזה יותר טוב nvidia geforce 7900 gt 256 mb או שתי כרטיסי מסך ג'י פורס 6600 256 מגה? ואם אפשר פרוט על מה שהוא יותר טוב ולמה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ומזל טוב לי ! אחרי הרבה זמן של משחק עם 4850 וחודש בתאילנד, החלטתי להתחדש בכרטיס מסך מתקדם וחזק . קראת הרבה והחלטתי לקנות את ה- 7950 HIS הרגיל, ואיתו באות השאלות . : נכנסתי לאתר של HISDIGITAL וראיתי שיש להם להציע דרייבר חדש (13.1) השאלה שלי היא אם להוריד אותו ולהתקין אותו או להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר 13.1 או אולי אפילו 13.2B ?? הייתי שמח לקצת סדר. שאלה נוספת היא קיבלתי עם הכרטיס מסך דיסק שמכיל בתוכו את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש צורך להתקין אותו? או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר ש- ATI \ HIS DIGITAL מציעים ? תודה רבה ומקווה שלא אתאכזב מהכרטיס !

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כרגע המחשב שלי הוא המפרט הבא: מעבד: pentium 4 3.0 ghz presscot 1 mb cache לוח אם : msi 865pe neo2-p כרטיס מסך:msi rx9800 pro-td128 זיכרון: 2x256 ddr 400mhz kingstom 2x256 ddr 400mhz infineon המחשב אצלי הוא כבר שנתיים ולכן אני חושב שכדאי לשדרג את הכרטיס מסך לאחד הטובים שיצאו לכניסת הagpx8. התקציב שלי הוא כרגע 2000 שקל ואני חושב שאם אני רוצה לקנות כרטיס מסך pci-exspres *16 אז אני יצטרך להחליף את הלוח אם לאחד טוב שיעלה לא מעט וגם את הram שאצלי הוא בטכנולוגיית הddr וכל הלוחות האם החדשים הם בטכנולוגיית ddr2. אני לרוב מחשב משחקי גוף ראשון לכן אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כאלה בצורה חלקה ככל האפשר עם כל הגרפיקה המירבית. תודה מראש על העזרה

7. שלום [: אני רוצה בבקשה המלצה לLCD ט-ו-ב עם 8MS ומטה.. מעדיף חברה גדולה ואמינה. המסך מיועד למשחקים עם הרבה תנועה ולפי מה שאני יודע, למשחקים האלו יש תכונה להימרח על מסכי LCD ואני לא רוצה שזה יקרה.. התקציב שלי לא ממש מוגבל... רק חשוב לי שיהיה יחס מחיר-איכות ושהמוצר יספק אותי. וגם אם אפשר מאיזה חנות אמינה כדי לקנות את אותו מסך שאתם ממליצים, כי אני ממש לא רוצה לקבל מסך עם פיקסל שרוף =( האא ואם אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי איך הולכת האחריות במסכי LCD מישהו אמר לי שמעל מספר פיקסלים שרופים אפשר לממש תאחריות. תודה רבה רבה [:

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by pcmaster,

יש לי בעיה הקליטה שכרטיס טלוויזיה שלי. הכרטיס של חברת MSI בשם TV Anywhere. אני משתמש בתוכנת WinDVR כדי לצפות בו. הקליטה ממש לא משהו ואני רואה פסים זזים לי על המסך. כבר התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות. נסיתי לשחק בהגדרות ואין שם שום דבר שמצליח לי. הכרטיס מחובר לקיר באמצעות כבר זכר נקבה רגיל ישירות לקיר ואני מחובר בבית לדיגיטלי של HOT. אני לא קולט דרכו את כל הערוצים אבל זה הגיוני משום שאני מחבר את הכבל לקיר ולא לתוך הממיר. השאלות הן: מה הבעיה? איך אני מסדר את זה? מה יקרה אם אני יחבר אותו אותו בכל זכר נקבה דרך הממיר ומה יקרה אם זה יהיה עם כבל 3 צבעים?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by clapper,

card is 7900 GS - can get dell 19 inch flat for a cheaper price - without DVI - should I consider it

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  10. יש לי 4850 והתקנתי את הדרייבר החדש 8.7 וכשאני נכנס למשחק(לצורך העניין HEROES V) יש כמו מין שיבושים בתמונה כאילו זה סרט ישן לא היו לי את הדרייברים הקודמים ולא ניסיתי אותם אז אני לא יודע אם זה אשמת הדרייבר, הטמפ' ב GPU-Z היא 65 מעלות בלי ששיניתי בפרופילים כלום, הרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage וזה נתן לי 6107 נק' לכרטיס המערכת שלי בצד, מודה לכל העוזרים,

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. האם היא חברה טובה או שעדיף לוותר וללכת על SAPPIHRE או חברה אחרת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  12. ציטוט מכאן: שדרוג לכרטיס חזק יותר שיוכל לעזור ל- Vegas בפעולת הדחיסה (בטכנולוגית OpenCL), לפי האתר שלהם: AMD/ATIRequires an OpenCL-enabled GPU and Catalyst driver 11.7 or later with a Radeon HD 57xx or higher GPU. If using a FirePro GPU, FirePro unified driver 8.85 or later is required. כך שאני צריך לפחות HD 57xx. די הלכתי לאיבוד ב- ZAP ובהשוות כרטיסים , לכן רציתי לשאול מהו הכרטיס המומלץ ביותר היום מבחינת עלות / תועלת שתומך ב- OpenCL? תודה רבה. מבחינת תקציב אני לא מוגבל, אבל מעדיף לחסוך כמה שיותר, מבחינתי לקחת את המינימום הנדרש ל- OpenCL של Vegas 12 כמו שכתוב באתר שלהם. אך אם אפשר באותו תקציב לקחת משהו חזק יותר, אני מעדיף. תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by tulz,

מה עדיף? מכיוון שיש לי 512MB במחשב אני רוצה לקנות X800XL אבל גם אני יכול X800GT+1GB אז מה עדיף? מחשב עם X800XL+512MB או X800GT+1GB? שימו לב שאם אני קונה X800XL אני לא יכול לקנות זיכרון נוסף! מקווה שתענו.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. אני רואה את הסרט במחשב ושם כתוביות עכשיו שאני רואה בטלוויזה העברתי עם כול הקבלים רואים אבל לא רואים את התירגום בטלוויזה... תודה לעוזרים.... נ.ב. יש לי רידאון 9800 pro של חברת שפיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512RAM ו WINXP אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 700-800 ש"ח שיריץ UNREAL 2004 ו HITMAN 3 1. האם זה מספיק כסף ? ואם לא כמה אני צריך להוסיף ? 2. האם המחשב יכול להריץ את המשחק.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by borg,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk. חשבתי אולי לקנות במקומו GeForce 6800GT. איזו חברה מומלצת, ובאיזה מחיר (אשמח לקבל קישורים רלוונטיים)? לא מצאתי 6800GT עם VIVO. יש חיה כזו? איזה שימוש יכול להיות ל-VIVO בכרטיס מסך אם במחשב מותקן כרטיס PVR?

17. אני יודעה שזה כמו שידור חוזר אבל מצתי אחד שהאפרש הוא 30 ש"ח לרזולוציה 1680X1050 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=400 ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400 יש הבדל ביכלל ? ואיך הוא יתמודד עם מישחקים כמו call of dute 5 Command & Conquer 3 Tiberium Wars ומישחקיםם כאלה...........

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by stone cold,

שלום לכולם אני חדש פה אבל ישן בטכנו ואני רוצה להגיד שהיום ראיתי סרט (אומנם באיכות לא טובה )שמציג חלק מהיכולות של הDX-10 שאמור לצאת ב2006 שזה קשור גם לתוכנה אבל גם לגרפיקה תורידו ותגידו מה אתם חושבים על זה http://www.gamershell.com/news/24901.html אותי אישית זה מאוד מרגש בימיוחד שחושבים על זה שגם ביגלל שהקונסולות החדשות יוצאות בשנת 2006 ובימקום פורטים מיPS2 XBOX וקוביה נקבל פורטים מי PS3 XBOX 2 ומהפכה הגרפיקה במישחקים תהיה הרבה יותר טובה אחרי שראיתי תסרט ותמיפרט של הPS3 +XBOX 2 אני רק מחכה לעוד שנה שאני יקנה מחשב חדש ואני מיתפלל שמישהו יעתיק תשלט החדש של נינטנדו למחשב (הוא מעולה לFPS )

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  19. חבר שלי שדרג לאחרונה את כרטיס המסך שלו, והוא נתן לי את ה-6950 הישן (Windforce של Gigabyte - זה עם ה-3 מאווררים). בהתחלה שמחתי למדי, ואז חיברתי את הכרטיס והבנתי למה הוא נתן לי אותו - בעוד שחלק מחיישני הטמפ' שלו (Sensor #1 ו-#3 ב-GPU-Z, כאשר Sensor 1 הוא הטמפרטורה שמוצגת כ-GPU Temp גם ע"י GPU-Z וגם ע"י CCC) מראים על טמפרטורות סבירות בטווח ה-70-80 מעלות, חיישן #2 מציג טמפרטורה הזויה לחלוטין של 135 מעלות. אמנם הקירור במארז שלי על הפנים, אבל את הבדיקה הזו עשיתי עם מארז פתוח כשמאוורר עומד של 15 אינץ' מוצמד אליו במהירות מירבית. גיגלתי קצת וגיליתי שהחיישן הזה אמור להיות Memory-IO שנמצא, כמו שאר החיישנים, על שבב ה-GPU; נראה לי לא הגיוני שיש הפרש של 50 מעלות בין חיישנים שנמצאים על …

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  20. אם לא, יש מתאם (כמה עולה)?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by itaysp,

שלום, יש לי בעיה שקיימת כבר זמן מה, ואולי אני צריך להחליף את הכרטיס אז כדאי שאני אעשה את זה עכשיו לפני שנגמרת לי האחריות. בגלל זה באתי לשאול כאן אם זה בעיה בכרטיס, או הגדרות? הורדתי את הדריברים הכי חדשים, והבעייה לא נפתרה. תמונה: קישור לתמונה

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by coch,

אהלן, בצער רב אחד הכרטיסים הכי טובים שאי פעם היו לי, נחנק אתמול. שימש אותי עד היום במחשב של העבודה.. אשקר אם אגיד שלא היה לי ככה עקיצה בלב שהבנתי שהוא התפגר. להלן הסיפור המקוצר : בזמנו היו לי שני כרטיסי 5870. אחד מהם היה סטנדרטי, השני היה גירסאת ה VX הידועה כאחד הקירורים המוצלחים יותר של Sapphire. את ה VX אני רכשתי לעצמי בזמנו למחשב האישי ( שהחזיק מעמד עד היום ) ואת הרגיל קיבלתי מחבר. בימים ההם עשיתי ניסויים לא מוצלחים לשלב ביניהם כשני כרטיסים, היו לי אינספור בעיות ובאיזשהו שלב אני זוכר שהתייאשתי. בין אם היה מדובר במגבלה של החומרה, חוסר ניסיון, בעיות תאימות ודרייברים.. אני רק זוכר שיצא לי מזה רק בעיות. ה 5870 עבר בא…

23. Started by harley,

שטות של שניה בטיפול בקרבי המחשב עלתה בשבירת אחד מכנפוני המאורר של הכרטיס (Inno3d GF-GTS250-Green). היכן ניתן למצוא מאורר מקורי/חלופי לרכישה? מה צפוי להיות הנזק לכיס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kobibo,

רציתי לדעת אלו דרייברים עדיפים יותר לשם התקנת כרטיס 9800PRO 128MB 256BIT ? 1. הדרייברים שיגיעו יחד עם הכרטיס ? 2. הדרייבר החדש באתר של CATALYST 4.6 ATI ? 3.הדרייבר של חב' אומגה שהבנתי שגם לה יצא גירסה של 4.6 ? איך ניתן להגיע לאתר שלה ? האם יש הבדל משמעותי בין סוגי הדרייברים ? חשובים לי הביצועים אך לא פחות גם היציבות . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by lopo2,

הי מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש שיריץ משחקים כמו fay cry 5, cod black ops 4 וכו תקציב 1500 שח +500 גג המפרט מחשב בתמונה, הספק antec 650M עדיף של Nvidia יכול להגיע פיזית לאייבורי או אם לקנות באינטרנט אז TMS מה שיותר משתלם

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.