כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב חדש ובו יהיה הכרטיס 4870X2. ראיתי ש NVIDIA תוציא כרטיס חדש שיתחרה בATI 295GTX.. השאלה האם שווה לקנות את זה במקום הATI? לATI יש GDDR5 שזה דבר עם מהירות עצומה יחיסת לכרטיס מסך.. וגם עוד שאלה,מה עם ה SIDE PORT..? ATI לא תפעיל אותו? עוד משהו ששכחתי.. הכרטיס יפעל על הסמסונג T220P.. וגם לפעמים לסרטים ואולי למשחקים על LCD 32.. אז מה בעצם אתם ממליצים לקנות? אני הולך לקנות עם המחשב את המעבד Q9550 ועושה OC.. תודה רבה ויום טוב!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן לאחרונה המחשב שלי התחיל לצפצף (צפצוף ארוך ושתי צפצופים קצרים. הביוס שיש לי הוא Award. הוא לא רוצה להידלק למרות שיש לו כריזה לפעמים והוא נדלק אבל נכבה כעבור זמן מה ומצפצף. הבנתי שהכרטיס מסך : HD6870 של ג'יגה בייט שברשותי כנראה מת אז הגיע הזמן להחליף). כרגע אני רוצה לקנות את הGTX 1650 אבל הוא תומך בגרסה 4.0 לעומת הלוח אם במחשב שתומך רק ב3.0 (כאמור ZX68 עם גרסה 3.0). אני חושש לקנות מכיוון שהמחשב הוא ישן (מ2011) והמערכת שיש לי כרגע היא ווינדוס 7 ואני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך... האם אני חושש לחינם או שאני יכול לקנות בלב שלם? אודה לכם מראש על העזרה. ערב טוב שיהיה לכם :)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בקרוב, ההתבלטות היא בין GTX560 TI לבין HD6950 2GB האטרקטיביים מ-TMS: http://www.tms.co.il/product/10602 http://www.tms.co.il/product/10197 המחשב החדש יכלול את ספק הכוח S12II-430 של Seasonic ואת המעבד I5 2320. אני רוצה לבדוק את שני הכרטיסים הללו לעומק ולבחון אותם בכל אספקט באשר הוא. לכרטיסים האמורים יש צריכה לא מבוטלת כמובן, לפי אתרי היצרנים מומלץ ספק כוח בעל 500W. עם זאת, אתרים כמו Tom's Hardware ו-TechSpot מוכיחים שאפשר להסתפק גם בספק כוח עם הספק נמוך יותר. ההעדפה שלי היא להסתמך על אתר היצרן, הרי לא מדובר בעניין של מה בכך וישנם שיקולים להמלצתם (מקדם ביטחון וכו'). HD6950 2GB צורך כמות חשמל נמוכה יותר (נכון לגרסאות הרפרנס), לכ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצר , אני צריך כרטיס מסך חדש עד 860 שקל , בדיוק . אז כולנו יודעים שהכי מתאים בתקציב הזה הוא הטי 4200 החביב והנחמד . אז חשבתי לעצמי , לידטק , למה לא ? אבל בכל זאת בדקתי את שאר הטי 4200 מכל מיני חברות אחרות לכל מקרה שאני אח"כ לא אכעס על עצמי אם יהיה משהו יותר משתלם מלידטק . והתוצאות ? יש כמה כרטיסים שנראים עם קירור לא פחות טוב מזה של הלידטק ...(וזה חשוב , כי אני הולך לעשות OC עצבני) . בקיצר , הנה לכם : מתמודד מספר 1 : Sparkle Geforce 4 TI4200-8X Platinium 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card בא עם VIVO כפי שאתם רואים וקירור עצבני ביותר (אחד המתמודדים היותר רציניים) . 866 ש"ח . מתמודד מספר שתיים : Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB AGP8X DDR TV-Out Retail Video Ca…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף תמחשב והשאלה שלי היא ככה.. בחנות התקינו לי הכל וכו' יש משהו שאני צריך לעדן את הדריבר של הכרטיס מסך כדי לנצל את מיטבו? בתוכנה של הכרטיס מסך יש שם משהו שאני צריך לסדר בהגדרות לתצוגה נכונה? מסך 22 רחב. ולמה באינטרנט הדף לא מופיע לרוחב אלה כמו במסך רגיל.? תודה לעוזרים . יום טוב. בן.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי הכרטיסים החדשים של NVIDIA יגיעו לארץ? כמה הם יעלו? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי זיכוי באמזון מוצר שהגיע שונה מהתיאור, אני רוצה לרכוש את הכרטיס ולמכור אותו בארץ כולל משלוח יוצא קצת מעל 2400, חשבתי למכור ב 2000. חשבתי לרכוש מעבד ולמכור אבל המחיר לא יוצא אטרקטיבי ** עריכה : נראה שיש בעיה בכרטיסים לפי מה שקראתי כאן, אז אולי זה לא כדאי כל כך.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
Gigabyte GTX560 GV-N560GOC-1GI נרכש ב 2012: אז יש עדיין אחריות של שנה וחצי בערך. כמה הוא שווה היום כי יד שניה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס 6600GT שהזמנתי אמור להגיע עוד מעט. ויש לי שאלה האם יכולה להיות איזו בעיה עם הספק? יש לי מחשב: P4 2.4 512DDR הארדיסק 80GB צורב DVD וצורב רגיל כרגע יש לי ספק ג'נרי 400W - אף פעם לא הייתה לי איתו בעיה, היו אצלי הרבה הפסקות חשמל ואף פעם שום דבר לא נשרף, הספק נמצא אצלי כשנתיים וחצי וכשאני משאיר את המחשב דלוק מספר ימים הכל ממשיך לפעול כמו שצריך. האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך? אני פשוט לא יכול להוציא כסף כרגע על ספק חדש... תודה רבה!!!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי LCD פנסוניק אשר תומכת ב1080P רזולוציה 1152 כמובן בחיבור דיגיטלי (HDMI). מפרט המחשב e6750 P35C-DS3 gigabyte 2048 ram 8800 GTS זכרון320מגה.)כולל OC. TT 500w RT מארז TT ARMOR האם כרטיס מסך חדש יעשה עבודה יותר טובה מהכרטיס הנוכחי? האם כדאי לעבוד בSLI? תקציב 500-800 בברכה,
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שאתם מציאים כרטיס אחר? רעש זה לא הבעיה אני קונה מקנדה כרטיס מסך השאלה איזה כדי לקנות (יש תמיכה לSLI)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה, רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים לקנות. מסך LCD איכותי בגודל של 15" ? או אולי מסך CRT שטוח בגודל 17" ? אני מאוד מאוד מאוד רוצה לקנות מסך LCD (בגלל המקום המועט שהוא תופס, בהשוואה ל-CRT) אך אין לי תקציב למסך "LCD 17 :'( אז חשבתי אולי לקנות מסך LCD ולהתפשר על הגודל. כלומר לקנות מסך בגודל 15" . מה אתם מציעים? ותכלס, ההבדלים בין 17" ל-15" כ"כ גדולים? (הרבה זמן לא עבדתי עם 15" אז אנ'לא זוכר) האם תהיה אי נוחות רצינית או שאני יוכל להסתדר עם זה? (הרוב למשחקים ואינטרנט) תודה רבה לעוזרים... ...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני די סגור על הכרטיס אבל לצערי עדיין לא על המותג, פתחתי כבר דיון שבו התלבטתי בין הGB ל ספיר אבל בסוף החלטתי לחכות קצת ולראות איזה עוד דגמים יצוצו, עכשיו יצא לי לראות את הדגם הבא של אסוס שעולה 1895 ש''ח (יקר) בKSP http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=20674 וגם יש עכשיו MSI ב 300 שקל פחות אז השאלה אם בשביל כרטיס שקט יותר שווה להוסיף לאסוס כי אם כן אני יכול להרשות... http://ksp.co.il/?store=holon&uin=20668# אחד הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה שקט וכמובן ביצועים שלא יבואו על חשבון השקט הזה לכן כרגע אסוס נראה כמי שעונה לדרישה הזאת לא? ה TOXIC של ספיר לא מעניין כי שמעתי שהוא רועש כמו טרקטור במאמץ וזה לא מתאים לי לא משנה כמה חזק...ויתר הדגמים של ספיר עדיין גם אופציה אני…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי geforce 2 mx 200 מתוצרת gainward , לפני יומיים , החל המאוורר ליצור רעש בלתי נסבל . פירקתי והרכבתי מחדש את המאוורר ואת התושבת , פירקתי והחזרתי את הבורג , והרעש לא חלף . ברשותי voodoo banshee עם יחידת קירור פסיבי . האם יחידת הקירור הזאת תתאים למטרה ? האם יש דרך לנטר את החום בכרטיס ? במידה ואי אפשר לשים את היחידה, האם אתם מכירים מאווררים בפחות מחמישים ש"ח ? או פיתרון חלופי באותו מחיר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסביבות ה-500 שקל. ההצעות הכי טובות היו ge-force 4 mx-400 וmx-440. אני מקבל אותם בזול מחבר ואין לו את הmx-420. אני צריך שהכרטיס יעבוד עם directx 8.1. שמעתי שהmx-440 לא תומך בזה אז אם זה נכון הוא לא אופציה. (תענו לי על זה) אולי יש כרטיסים אחרים טובים שעובדים עם הדירקט איקס. תנו לי הצעות ביותר מ-500 שקל ואני אברר איתו אם יש לו וכמה זה יעלה לי. תשלחו תגובות ומהר! תודה רבה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחשב חדש, מסך חדש, למעשה ניסיתי 2 מסכים עם 2 חיבורים שונים וזה קורה לשניהם, כשאני עושה ריסטרט המסך מהבהב מעט בדרך כלל לאיזה 10 שניות ואז זה נגמר. בגלל שזה קורה לשני מסכים שונים עם חיבורים שונים (אחד HDMI והשני DVI) אני מניח שזה קשור למסך, מה שכן בהתחלה זה לא קרה אלא רק אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים של כרטיס מסך 670 ודרייברים חדשים של המסך החדש. צריך את עזרתכם, יש איזה הגדרות שכדאי לי לשנות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר לבדוק האם הסלוט של הלוח אם מכוון למהירות 16X ולא על 8X. ניתן לבדוק בתמונה בקובץ שצירפתי , משום מה נראה לי שאצלי זה מכוון על 8X תודה עידן [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחיו הצעיר של ה-Titan X צפוי לנחות בקיץ, עם מפרט כמעט זהה - ותג מחיר משתלם משמעותית, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-980-ti-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GIL FORSA AGP FX6800 128MB RETAIL 1,336 Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP 1,083 אני הזמנתי את ה-6600GT לפניי כמה ימים כדאי לבטל את ההזמנה ולקחת את ה-FX6800 ?? מה ההבדל בין שתיי הכרטיסים מה יותר טוב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=8250
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנאדטק מביאה לנו סיקור מעולה על הכרטיס הבודד הכי חזק כיום, ATI Radeon HD 4870 X2 - R700! http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3354&p=1 כמו שניתן לראות ה4870 CF, הגרסא הזוגית של הכרטיס, הכרטיסים מתקרבים לביצועיו אך יקרים ממנו ב-100$! אז אם חשבנו שהכרטיסים הקודמים בסדרת HD48XX בגרסת CF עדיפים על הכרטיסים היקרים של החברה המתחרה, NVIDIA, עכשיו זה ניצחון בטוח ל-ATI כשהכרטיס HD4870X2 עולה רק 500$ לאומת CF 4870 אשר עולים 600$, שלא לדבר בכלל על NVIDIA (מצידה הובטחה ירידת מחירים לאור המשבר) כמו כן הכרטיס משתמש לראשונה בטכנולוגיה החדשה GPU to GPU. אפשר לראות בברור את ההצלחה הגדולה של הכרטיס במשחק Race Driver GRID, מישהו יכול לדבר אליו?! 512 MB של ram לכל GPU ע…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי תמחשב החדש הודות לפורום! תודה תודה רבה....... לא האמנתי איך ש- FAR CRY טס על פילטרים מלאים, אך איזה איכות.... (טוב ג'יפה 4 מחשב קודם) amd 3000 gigabyte k8nf 1 gig ddr adata powercolor x800xl antec truepower 430 איך התוצאה? 4700 עם דריברים 5.3
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריכת הזיכרון קופצת,יש תקיעות,לאחר alt-tab חוזר לעבוד רגיל, ** עדכון נעשה ניסיון לפריצת חשבון המשתמש ב Uplay, כנראה כרגע שזה Malaware. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע GTX470. אני חושד שהוא גורם לי בעיות עקב חימום או תקלת חומרה. בכל מקרה נראה שהזמן להחליפו מתקרב. האם אפשר לשפר אותו בתקציב של 1500 ש"ח? אבל חייב להיות nvidia. עריכה: ממחקר (גוגל...) נראה שאולי ה-GTX570 יתאים לי כי הוא קצת יותר מהיר ולמרות זאת קצת יותר קר ושקט. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי, יש לי ti-500 מה יתן הagp x8???? אני ירגיש הבדל בכלל ??? ומה ההפרש בינו לבין הx4... באמת משהו שצריך לחכות לו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-