כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מה יותר מהיר??? :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת , חשוב לי שיהיה מאותה חנות עדיפות גבוה לKSP או אבל זה לא חובה. מעוניין בכרטיס למטרות גיימיניג עד כמה שהתקציב מאפשר , מיפרט בצד אני הזמנתי את ה3850 אבל נגמר המלאי בחנות ולא יהיה אז אני צריך המלצה חדשה. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש כרטיס מסך תחליפי ל Radeon R9-280X, תמיד היו לי בעיות איתו של קריסות ובעיות פוליגונים וריצודי פיקסלים. מיוחד לגיימינג - משחק בדר"כ בהגדרות תצוגה נמוכה-בינונית פתוח גם ליד2. נתוני המחשב: i5-4590 @3.30GHz RAM 8GB Radeon R9-280X, Saphire Toxic 3 GB Seasonic 520w atx12v Asus H81M-K תודה למסייעים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך ואני רוצה לקנות באייבורי מערכת i5 750 p55a g55 620 w ss 4 ראם האם הכי כדי בתקציב לקנות מערך cf 6850 או יש משהו יותר משתלם ויותר חזק? דחוףף תודה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה נשרף לי הכרטיס מסך שלי (gf 4 ti 4600) אז אני רוצה לקנות כרטיס חדש... אבל הבעייה היא שאני מזמן כבר לא ממש בקטע של הכרטיסי מסך ככה שאני לא יודעה איזה כרטיס לקנות אנא ממכם תעזרו לי לבחור בכרטיס טוב מאוד שייחזיק מעמד לפחוט שנה-שנתיים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T80G-GHF9&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1665 שקל... התחיל ב2100 אם אני זוכר נכון? מחיר לא רע..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6530 מחיר מציאה. מה אני מפספס?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים אבל גם סרטים וכל דבר אחר תכלס לא כלכך מענין אותי הגודל הפיזי והמשקל של המסך אבל חשוב לי מאוד איכות תמונה עוד שיקול - סביר להניח שבתקופה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בו ברזולוציה טבעית במשחקים בגלל הכרטיס מסך אני מכוון בערך לlcd 17 - crt 19 ויש לי תקציב של עד 2500 שקל מה עדיף??? אם אפשר המלצות למסכים ספציפים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שתי הגרסאות של הזכרונות... ואפשר הפנייה לאתר של חומרה בארצות הברית? בשביל מחירים... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Gigabyte GTX560 GV-N560GOC-1GI נרכש ב 2012: אז יש עדיין אחריות של שנה וחצי בערך. כמה הוא שווה היום כי יד שניה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס במחיר סביר שיריץ DOOM3 חלק. יש לי את המשחק כבר 6 חודשים (קניתי במבצע באופיס דיפו ב 50 ש"ח) ואני מעוניין להתחיל לנצל אותו. יש לי גם ויסטה (המחירים של מיקרוסופט לא יורדים לאורך זמן, לפחות לפי מה שהיה עד עכשיו אז מוצרים שלהם אני קונה מיד ולא מחכה לירידת מחירים) אז אם יש כרטיס כזה שתומך ב DX10 אז עדיף. אם לא אז לא נורא.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיבלתי לא ממזמן את הכרטיס מסך: 7870 xt של sapphire הכרטיס הגיע באריזה שה"שם" XT מופיע רק כמדבקה שמודבקת בכל מיני מקומות ולא עם האריזה הייעודית של 7870xt כיצד אני יכול לוודא ב100% שקיבלתי את גירסאת הXT? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הזה: Quad Core Q9450@3.2oc gigabyte radeon 4870 512mb crossfire gigabyte GA-X48-DS4 A-data 2x2gb (4gb) 800mhz viesta extreme oc 1088mhz cl5-15 corsair 750w TX 1.5tb seagate 500gb seagate ומסך 1920x1200 24 dell2408wfp אני לא מתכנן לשדרג משהו בקרוב כי בסך הכל הכל עובד חלק, חוץ מכמה משחקים חדשים. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיסי מסך. לזרוק את הcrossfire ולקנות אולי radeon 6950 או radeon 6970. השאלה היא, האם הכרטיסים הנ"ל חזקים מדי למחשב שלי ויווצר צוואר בקבוק? והאם לחכות לR7000 והאם ה4GB בזכרון מספיק? לשדרג עכשיו לDDR3 זה הוצאה כספית כי אני צריך גם להחליף לוח אם. המעבד שלי חזק ואני לא חושב שיש סיבה שאחליף. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי את המשחק ויש לו נפילות FPS רציניות שנעים בין 65-35 ויש קרטועים. האם הגזמתי ברזולוציה? שווה לי לנסות OC לכרטיס מסך? כרגע בסטוק. אודה מאד לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים? יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם. הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה. הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד 2500? ומה עדיף 8800gts640 או ה8800 gt ?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ,סוף סוף אמור להיות לי קצת זמן לנשום ולשחק משחקים וחשבתי לשדרג את הx300 הבסיסי משהו שלי כדי שאול לשחק קצת... עקב כך שמצב כרטיסי המסך היום לא משהו לדעתי,ואין לי כוח לחכות שיצאו כרטיסים טובים יותר של 256 ביט טובים יותר מהסדרה של dx9. חשבתי מהו הפתרון המתאים והחכם ביותר בשבילי,נראה לי מיותר לקנות כ. מסך ב850 שח(1950pro) שיכול להיות שיהיה לא כל כך רלבנטי בקרוב. על פי tomshardware נראה לי שהx2600pro לא רע יחסית למחיר שלו(520 שח הזול ביותר עם gddr3). ומראה לפי האתר שהוא בדר"כ יותר טוב מה8600GT שהוא יקר יותר לפחות ב150 שח... רציתי לשמוע מה דעתכם כי לא ראיתי שמתעסקים בכרטיס הזה כל כך פה בפורום.... אני משחק את כל המשחקים החדשים שאני מצליח להשיג-company of heroes,cnc3,ob…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מערכת שתעבוד ב 4K, אבל מחירי הדור החדש של NVIDIA יקרים מאוד, כמו גם ה 1080TI. האם הייתם ממליצים לרכוש כרטיס זול שבינתיים יעבוד על מסך 4K, ואם כן, איזה כרטיס? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע GTS250 אחד על המחשב (מפרט מלא ומעודכן בצד). משחקים עובדים סביר אבל כבר לא להיט מן הסתם. אני רוצה שדרוג שיחזיק לי את המחשב עוד איזה שנה שנתיים, ואני מניח שזה אפשרי כי מעבד וזכרון לא בדיוק מהווים צוואר בקבוק ממה שאני רואה כרגע. עכשיו כמו שרואים במפרט יש לי לוח שמאפשר SLI עד שני כרטיסים. אז יש כמה אופציות. 1) לקנות עוד GTS250 ולצרף לקיים. הספק בהחלט אמור להספיק לשניים כאלה (תקנו אותי אם אני טועה). אני מניח שמבחינת המחיר מול ביצועים זה יהיה הכי טוב אבל אני לא ממש בטוח - וגם אני מפסיד פה תמיכה ב-DX11 ועוד ירקות שיש בכרטיסים החדשים. 2) לקנות כרטיס בודד כלשהו שייתן ביצועים זהים או טובים יותר מהאופציה הראשונה - אין לי מושג מה הולך היום, מה המחירים. האם משהו כזה יהיה יו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: (Intel Core i7-6700K Skylake (Scythe Ninja 4 לוח אם: Asus Z170 Pro Gaming זיכרון ראם: (HyperX FURY DDR4 16GB (2x8GB מארז: Antec P100 ספק כוח: Antec TP-650C 650W מסך: Asus VG248QE 24-inch Full HD (1920X1080) 144Hz הערות: הדבר שהכי חשוב לי בכל משחק שאני משחק זה לקבל כמה שיותר FPS ברזולוציה של 1920X1080 בגלל המסך שברשותי (144Hz). בכל משחק שאני משחק אני תמיד שם את כל ההגדרות על LOW (לפעמים אני משנה משהו פה ושם, אבל לא משהו רציני). קניתי את המחשב שלי בלי כרטיס מסך (החלפתי עם הישן - SAPPHIRE Radeon HD 7870 XT) ובינתיים אני לא ממש מרוצה מהביצועים במשחקים גם אם הכל על LOW. אשמח גם אם תסבירו לי מה ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הזה, ולא רשום עליו שום יצרן... באמצעות גיגול הרצף D33009 (ליד החץ במעגל המוזר הזה), הגעתי ללינק להורדת דרייברים של nvidia. אני חושד שהוא הגיע עם לוח האם תוצרת אלבטרון, כיוון שגם ללוח יש רצף דומה (במקרה הזה D33282) ליד חץ זהה, וגם זה הוביל אותי לדרייברים דומים. מישהו יכול למצוא לי נתונים כלשהם? עריכה: התמונה יצאה קצת... גדולה. אני יכול להעיף אותה ולהקטין אם צריך.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-