עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NetSpider,

טוב היום החלפתי את ה Proview DX 997n ל LG F900B ... עד עכשיו אני מרוצה מהתמונה והכל ניראה יפה בלי עיוותים . יש לי רק בעיה גיאומטרית ... בקיצור התמונה לא ניראת ישרה , אני מנסה לכוון את זה ישר אך יש יותר מידי פרמטרים לכיוון כך שהאחד משפיע על השני ודיי קשה לכוון את זה . אני צריך איזה טיפים , או איזו תוכנה שתעזור לי בזה ... משהו כמו איזה תמונה כזאת שאני יוכל לראות את הקווים יותר בבירור ...ולכוון ישר . תודה .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nehmia,

???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by BeN-T,

קיבלתי סוף סוף תמחשב והשאלה שלי היא ככה.. בחנות התקינו לי הכל וכו' יש משהו שאני צריך לעדן את הדריבר של הכרטיס מסך כדי לנצל את מיטבו? בתוכנה של הכרטיס מסך יש שם משהו שאני צריך לסדר בהגדרות לתצוגה נכונה? מסך 22 רחב. ולמה באינטרנט הדף לא מופיע לרוחב אלה כמו במסך רגיל.? תודה לעוזרים . יום טוב. בן.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות מסך למחשב , חשוב לי שהוא יהיה 19 אינג' .. כי אני רוצה ליראות בו סרטים וחשוב לי שיהיה 19 בגלל זה וגם משחקים... בהתלחה חשבתי על מאג ואמרו לי בפורום שהוא לא משהו..אז איך הויסוניק הזה? יותר טוב? יהיה סבבה בשבילי??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by liadatz,

הכרטיס מסך במחשב שלי כנראה עומד למות וגורם לתקיעות ולBSOD אז הגיע הזמן להחליף אותו.. יש לי מעבד i5 750 CPU 2.67 GHZ ספק כוח 650W Thermaltake ToughPower כרטיס מסך נוכחי: ATI HD5770 אני מחשב משהו לא ממש יקר, בעיקר לשימוש יומיומי ומעט גיימינג (כיום אני משחק בעיקר בPS4 לכן אין לי צורך בכרטיס מסך חזק) תקציב כ300 עד 400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MasterNaor,

היי! אני מעוניין להוסיף ל OPTIPLEX שלי כרטיס מסך... (לוח אם מדגם 04Y8V0) מסקירות שקראתי/ראיתי/שמעתי אני מבין שהכרטיס המומלץ יהיה gigabyte gt 1030, האם יש המלצות נוספות? רעיונות? מחשבות? מחכה לשמוע... תודה רבה מראש כמובן!!!

7. Started by oren99,

יש לי לוח אם עם PCIE. לכרטיס 275 GTX יש חיבור PCIE2 האם הוא יתחבר\יעבוד אצלי או לא? ואם לא, האם החברות מיצרות את הכרטיסים החדשים רק ל PCIE2 או שאפשר למצוא גם לPCIE?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, חברה שלי רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, הבעיה היא שהמחשב שלה ישן. החיבור היחידי שמובנה בלוח אם הוא VGA, ובכל מקרה יהיה מסורבל להעביר וידאו וקול בנפרד. חשבתי אולי לקנות לה כרטיס מסך זול שיש לו יציאת HDMI, אני רק רוצה לוודא שזו האופציה הנכונה. ב-TMS כרטיס המסך gt 210 עולה 143 ש"ח, הוא כולל יציאת HDMI ולהבנתי מהעמוד שלו באתר של nVidia הוא מוציא גם סאונד. לוח האם שלה הוא MSI G41TM-P33, וספק הכוח שלה הוא POWER MAN IP-S350BQ3-3 350W. המטרה היא לא לשדרג לה את המחשב, אלא רק לאפשר וידאו ב-HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ymac,

שלום! התעניינתי לאחרונה במכשיר הקטן והגאוני הזה שנקרא NVIDIA SHIELD, בקצרה זו קונסולת אנדרואיד ניידת מבית NVIDIA בצורת בקר אקסבוקס המסוגלת לקלוט "הזרמה" (סטרימינג) של משחקים מהמחשב. משמע - אני יכול לשחק BF4 מהספה לפני כמה שבועות NVIDIA החליטו לתת 100 דולר הנחה (המכשיר עולה 300 דולר ללא הנחה) לכל בעלי GTX 770 ומעלה (770, 780, 780TI, TITAN) ולמרות שאני בעלים גאים של אחד מהנ"ל, קניתי אותו לפני שהמבצע הזה נכנס לתוקפו. אז פה אני שואל אתכם, האם לכם יש קוד כזה, ואם אין לכם שימוש בו, תוכלו לתרום אותו ל"נזקק" נחמד מהפורום (בהודעה פרטית) אני מדבר על קוד הנחה של 100 דולר. תודה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by hell,

am about to buy a new pc for gaming looking to find agood deal if im going to buy 6850 wich company? and if all buy today asus and my mb can make cs can i add in half ayear another one? any recomendetions for cheep asus mb for cf and gaming?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. האם כדאי לעשות crossfire על הלוח Gigabyte GA-Z77-DS3H עם שני כרטיסי HD7950? ידוע לי שסלוט אחד הוא X4 , השאלה כמה זה באמת משפיע? I7 -3770K HD 7950 4X2 GB RAM Corsair 850W תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום כולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 315, ומחוברים אליו שני מסכים באופן קבוע: 1. מסך LCD די ישן samsung syncmaster 171s שמחובר ב- VGA 2. מסך טלוויזיה 32" LCD של LG (לא זוכר את הדגם, אבל לא משמעותי). כמובן שאני משתמש בטלוויזיה רק כשאני רואה סרטים, וכד'... בשאר הזמן, מסך המחשב מתפקד כמסך הראשי. הבעיה היא שכשאר אני סוגר את המחשב ופותח אותו לאחר מכן, הרזולוציה משתנה לבד, וכל פעם אני צריך לשנות מחדש! פתאום סמלים ענקיים... למישהו יש רעיון מה צריך לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by F430,

אז ככה נמאס לי מהכרטיס הנוחכי שלי ואני רוצה כרטיס דיי חזק שיהיה טוב לפיזיקה בעתיד עם 6xxx‏ חשבתי על ה250GT‏ ושאני ישים עליו את הS1 מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, כבר הרבה זמן אני שוקל על לשפר טיפה את המחשב הנייד שלי Lenovo G550, בנייד הזה יש כרטיס מסך מובנה בלוח אם ככה שלהחליף במשהו יותר טוב אין אפשרות... השאלה שלי אם יש חומרה מסויימת שניתן לקנות ולחבר באמצעות USB לנייד כדי לשפר את הביצועים של הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חברה בשם Tranquil תאפשר לכם לקבל מחשב סלוני בפרופיל נמוך עם שבבי ה-Ryzen Embedded הכפולים והמרובעים לכתבה

16. Started by DreadBoy,

יש לי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GeForce 6600 LE מעבד INTELL P4 3.0 ולוח אם תומך DUEL אם שתי סטיקים 512 DDR2 ולמשל בCOUNTER STRIKE יש לי רק 72 FPS ואני רוצה עוד! זה לא יכול להיות שזה המקסימום... איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הספק נשרף ולקח איתו את הכרטיס המסך שרק לפני יומיים פתחתי לו צינורות וקניתי לו קירור :'( אני צריך כרטיס מסך חדש. כרגע המעבד שלי די חלש לHDTV לכן 1080P מקרטע קשות. לכן חשוב לי שהכרטיס מסך אולי ייעזור. כמו כן SM3 חשוב , ושיפעיל משחקים בצורה יפה על המסך Dell 2407WFP. לא חשוב לי פילטרים וכו', אני לא גיימר, אני אוהב להנות מהמשחק בגרפיקה טובה אבל זה בא עם המחיר היקר. אני מוגבל במחיר אין תקציב כרגע זה החלטה של אבא שלי, קודם אני יבוא עם דגם או שניים. איזה אופציות יש? וחוות דעת על אותם כרטיסים. תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת , חשוב לי שיהיה מאותה חנות עדיפות גבוה לKSP או אבל זה לא חובה. מעוניין בכרטיס למטרות גיימיניג עד כמה שהתקציב מאפשר , מיפרט בצד אני הזמנתי את ה3850 אבל נגמר המלאי בחנות ולא יהיה אז אני צריך המלצה חדשה. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yakir10,

שלום מצאתי קונה עכשיו הוא לא מבין כל כך במחשבים כמה אני ימכור לו אותו כמובן שאני רוצה מעל המחירון ולעשות כמה לירות יותר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kudu,

ראיתי שהרבה שאלו על כך אז הייתי חייב לנסות יש לי QX9770 לוח DFI X38 4 גיגה זיכרון 3 הארד דיסקים ו4870 וליברטי 400 כמובן המערכת עובדת מצויין וכבר שיחקתי חצי שעה קריסיס ואין תלונות הכל עובד מצויין הספק הזה ממשיך להדהים אותי!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. צריכת הזיכרון קופצת,יש תקיעות,לאחר alt-tab חוזר לעבוד רגיל, ** עדכון נעשה ניסיון לפריצת חשבון המשתמש ב Uplay, כנראה כרגע שזה Malaware. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Fir3^StorM,

טוב ערכתי לשאלה המרכזית מה יותר שווה למשחקים כבדים מבחינת מחיר / תמורה, אני קונה מחשב בתקציב גבוה ואני רוצה משהו שיהיה טוב למשחקים אבל למשל אם ההבדל ב 7950gx2 לבין 7900GTX הוא קטן ולא שווה 700 שקל או שההבדל בין 7900GT 512 לבין 7900GTX לא שווה 600 שקל אז תגידו.. כי אפילו שיש לי תקציב לכרטיסים היקרים אני לא רוצה סתם לזרוק כסף שלא צריך 7900GT 512Mb ב 2080 ש"ח 7900GTX 512Mb ב 2630 ש"ח 7950GX2 1Gb ב 3300 ש"ח תודה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by 1itay1,

או שאתם מציאים כרטיס אחר? רעש זה לא הבעיה אני קונה מקנדה כרטיס מסך השאלה איזה כדי לקנות (יש תמיכה לSLI)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כתוב באתר שהרזולוציה האופטימלית היא 1280X1024 על 85HZ.. והמסך הזה עושה לפחות 100HZ אם לא 120HZ ברזולוציה הזאת! למה הם ממליצים על 85HZ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים