עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפתחת השבבים האדומה עומדת לפצוח בחגיגות ה-50 להיווסדה עם גרסאות בלעדיות עבור ה-Radeon VII, מעבד ה-Ryzen 7 2700X ועוד לכתבה

2. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, אני מחבר את המחשב שלי למסך טלויזיה בעל שקע HDMI, משקע DVI בכרטיס המסך עם מתאם ל HDMI. כרטיס המסך שאני משתמש הוא GTX 560Ti, שכעיקרון יש לו גם שקע Mini Hdmi שאולי היה עוזר, אבל לצערי הוא נשבר. העניין הוא שבאופן החיבור שמתואר למעלה, אני לא מקבל תצוגה עד תחילת העליה של ה Windows. כדי בכל זאת לראות את התצוגה שבאה לפני העליה של הWindows, אני נאלץ לחבר מסך עם DVI אל שקע ה DVI בכרטיס המסך. יש איזו הגדרה או אפשרות, שניתן איתה לשנות את המצב הזה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ggeell,

שלום לכולם , אני צריך קצת עזרה או ייעוץ יותר נכון קניתי מחשב לפני כמעט שנה עם כרטיס גרפי ATI 1300PRO . המווארר של הכרטיס נדפק והתפרק . במסגרת האחריות , הלכתי היום לחנות ואמרו לי שאין להם כרטיס כזה במלאי ונתנו לי NX-7300GS-TD256EH . זכור לי שבזמנו כשקניתי את המחשב , שידרגתי כרטיס בקנייה מ-6200 ל-1300P . האם הכרטיס 1300PRO באותה רמה כמו 7300GS או שנתנו לי משהו נחות יותר ואני צריך לבקש דגם זהה .. אנא עזרתכם .

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Raul,

אני כרגע עובד, ובסוף החופש (משהו בעוד חודש) אמורים ב"ה להיות לי 3000 שקל לשיפוץ ולשיפור המחשב. אז לאחר OC כושל על 5600XT (ע"ע בת'ארד בפורום תצוגה) תוצרת פליט ( :-\) אני חושב דחוף להעיףףףףף אותו כי הוא מהווה מעצור רציני למחשב שלי (מפרט בחתימה).... אז לכן אני רוצה לקנות את ה6800 ואני נוטה לכיוון GAINWARD זאת חברה שאני מאוד אוהב ומעריך... לכן אשמח לשמוע ביקורות ותגובות עליו. 2. כרגע יש לי ספק ג'נרי ואין מצב שאני מסכן את ה GEFORCE עם ספק כזה לכן אני אצטרך גם לקנות ספק ואשמח לקבל את עצותיכם המקצועיים... (יש לי נטייה לטובת ה טרמלטייק). נ.ב. הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים כבדים.... ואין גמישות בתקציב, 3000 זה המקסימום!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by X-MOI-X,

שלום, אני רוצה לבקש המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל. הדברים היחידים שחשוב לי זה שהוא יוכל להריץ LOL על גרפיקה נורמלית ב60 FPS וגם סרטים ב1080P, היה לי 250GTS 1GB אבל הוא שבק לפני כמה ימים המחשב עצמו כבר בא בימים אבל בזמנו היה טוב: Q6600 ספק 450 6GB RAM לוח אם g31m וכמובן אם שווה בכלל לקנות כרטיס מסך בסכום הזה(כרגע אני עם 9500GT שהיה לי כגיבוי) נ.ב אני מעדיף כרטיס מסך כמה שיותר שקט

6. Started by BeN-T,

קיבלתי סוף סוף תמחשב והשאלה שלי היא ככה.. בחנות התקינו לי הכל וכו' יש משהו שאני צריך לעדן את הדריבר של הכרטיס מסך כדי לנצל את מיטבו? בתוכנה של הכרטיס מסך יש שם משהו שאני צריך לסדר בהגדרות לתצוגה נכונה? מסך 22 רחב. ולמה באינטרנט הדף לא מופיע לרוחב אלה כמו במסך רגיל.? תודה לעוזרים . יום טוב. בן.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מהי הסיבה שבכרטיסים מדגמים מסוימים יש לכרטיס זיכרון בגודל שנראה מופרז? ניקח לדוגמא את GTX980M עם 8GB של זיכרון מול מקבילו הנייח שמכיל רק 4GB. ברור לכל שהדגם הנייד בעל ליבה חלשה יותר. אפשר למצוא את זה בעוד דגמים, אך הGTX980M הוא הדוגמא הטובה ביותר לזה.

8. Started by the-edge,

הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 69 מעלות צלזיוס זה נורמלי? האם עלי לדאוג? המארז מאוורר טוב מאוד עם זרימת אויר ו5 מאווררים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חיברתי כבל RCA RCA שבצד אחד יש לו מתאם לSVIDEO . הSVIDEO הולך לכרטיס מסך,הצד השני הולך ל VIDEO IN בטלווזיה. נכנס לדריברים של NVIDIA וכלום,הטלווזיה לא מזוהה ולא כלום. עשיתי FORCE DETECT ,אני מגדיר שם G\PAL ומנסה את כל ערוצי הAV ואף אחד לא קולט. עשיתי אותו דבר רק עם B\PAL וגם שום דבר. כל מה שניסיתי ,לא הצלחתי לראות דבר בטלוויזה. יש הצעות לפיתרון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. גרסה יוקרתית ואקסלוסיבית במיוחד של כרטיס הגיימינג האימתני מבית NVIDIA נחשפת - עם עיצוב עתידני בהשראת המשחק המבטיח לכתבה

11. Started by Oprapc,

יש לי בביוס של הלוח שלי במפרט מצד ימין ה-P4P800, אפשרות לבחור בין MPS REVISION 1.1 ל-1.4 מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ncoder,

השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA). * כרגע יש לי מוניטור רגיל עם חיבור VGA אך יש אפשרות שבקרוב מאוד ארכוש מוניטור LCD עם חיבור DVI, כרגע אוכל לחבר באמצעות כבל DVI ל-VGA . בעקרון אני לא מחפש כרטיס גרפי חזק משוכלל כי יש לי מחשב דיי חלש, הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר (עדיפות לכרטיס מבוסס צ'יפסט של נוידיה). התקציב עד 500 ש"ח. המחשב שלי (עם הכרטיס הנוכחי) אינו יכול לנגן בצורה חלקה סרטים ברזולוציות גבוהות יותר מ-720X576, אם יש כרטיס חזק שיאפשר לי לנגן רזולוציות גבוהות יותר ואפילו HDTV ב-720P אז אני מוכן ללכת עליו. המחשב שלי …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yfital,

שדרגתי ל-560TI ואני מוכר 4870 512, אני ממש מתלבט בכמה ... ? הוא כמובן בלי אחריות כבר, REFERENCE לגמרי (ותקין...) כמה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gad57,

המפרט שלי הוא כזה: ספק ג'נרי 500W לוח אם ASUS P4S800D מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz זיכרון: KINGSTON 1G 400MHz CL3 (הולך להיות משודרג ל2G) הכרטיס שנשרף היה PALIT GFORCE 5200FX הכרטיס שאני צריך הוא מסוג AGP , ועם תקציב של עד 300 ש"ח הבנתי שהאופציות שלי הם אלו: Sapphire ATI Radeon HD3450 512MB AGP Sparkle nVIDIA GeForce FX5500 256MB AGP Gigabyte GeForce 6200 256MB DDR2 GV-N62256DP2-RH Sapphire ATI Radeon 9250 256MB השאלה שלי היא איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הטובה ביותר, המחשב מיועד לאינטרנט, צפייה בסרטים ומעט משחקים קלים לדוג' Torchlight תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. דיי נמאס לי כבר מהכרטיס הנוכחי, הוא עושה בעיות וכבר זמן מה שאני מחפש כרטיס חדש. אני זקוק לכרטיס בממשק AGP 4X, קראתי באינטרנט שכרטיסי 8X לא יעבדו על חריצים שהם רק 4X אלא אם מצויין במפרט של הכרטיס שהוא תומך גם ב4X העובדה הז מאוד מצמצמת לי את האפשרויות ואני די מתקשה למצוא כרטיס.... שימושים, הכל... משחקים שיפעלו כמה שיותר טוב, סרטים שיפעלו נורמלי (בניגוד לעכשיו שזה נראה כאילו הם צולמו בפלאפון) וכל שימוש אחר אפשרי... חריגה לא גדולה אפשרית אם זה ממש שווה את זה.. בעיקרון מה שאני חשבתי זה לקחת כרטיס לפי ליבה, במילים אחרות אני מחפש OC ופתיחת צינורות, פשוט לקבל יותר תמורה לכסף... אז אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיס שפתיחת צינורות אפשרית בו... עיינתי במידע על הכרטיסים בויקיפדיה …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DAVIDKI19,

Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI) : Asus PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024MB DDR5 (256bit) (830/4000) (2xDVI, HDMI) (ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5) : /הג'יגה בייט מומהר יותר אבל האסוס נראה עם קירור יותר רציני שני הכרטיסים עולים אותו הדבר איזה כדאי לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לא מזמן הגעתי לארץ אז אני לא ממש יודע איך זה הולך פה.... ראיתי שכבר לפני איזה חצי שנה מחירי הכרטיסי מסך בארצות הברית ירדו..... למה בארץ זה עדיין לא ירד? אני לא מבין את זה..... מישהו יודע מתי מתעדכנים המחירים פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, הכ.מסך שלי נשרף כמו טוסט הייתה לו בעיה מאז שקיבלתי אותו... 8800GT הלך לעולמו. יש לי כסף כרגע ואני מעוניין להחליף כ.מסך... הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB התקציב שלי נע בין 1,000 - 1,500 בערך. לא איכפת לי ATI או NVIDIA, מה שיותר משתלם מבחינת ביצועים. כמובן שמיועד לגיימינג. שאלה שקצת לא קשורה, אבל אם יש פה מישהו שכן מבין - האם לדעתכם כדאי שאחליף מעבד ל - AMD Phenom II X4 945 3.0Ghz BOX http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 כדאי לי לחסוך כסף בכדי לשדרג את המעבד? זה ישפיע על הביצ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נשרף לי הלוח אם ואני צריך להחליף אותו. כשעברתי על אפשרויות להחלפתו של לוח האם, נתקלתי בלוחות שיש בהם מאיץ גרפי (בד"כ GeForce 4 MX) מובנה. יש לי מאיץ גרפי לא צעיר בכלל 3 VOODOO עם 16 MB זיכרון. אין לי כסף לקנות מאיץ גרפי חדש יותר, אבל ההפרש בין לוח אם עם מאיץ גרפי ללוח אם נטול מאיץ הוא לא עד כדי כך גדול, 50-100 שח, הרבה פחות מכרטיס גרפי (גם הכי פשוט שיש). אני לא משחק יותר מידי משחקים, אבל הייתי מעדיף לפעמים שאני כן משחק כרטיס גרפי טוב יותר (מדובר במחשב ישן, אז אין צורך במשהו מפואר מידי). האם כדאי לי לקנות לוח אם עם מאיץ, או שאין מה לטרוח. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tomerm55,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך GTX 650 OC יחסית חדש , מותקן במחשב דרייבר האחרון בזמנו שהיה זמין באתר NVIDIA (גירסא 9.18.13.3788 מתאריך 19/05/14). במקביל יש לי את התוכנה GEFORCE EXPERIENCE שבזמן האחרון מציעה לי לעדכן את הדרייבר לכרטיס באמצעותה. למיטב ידיעתי עדכון דרייבר דורש הסרה מקצועית לדרייבר ישן ואף מומלץ להשתמש בתוכנה ייעודית להסרת דרייברים לשם כך. השאלה היא אם אני אעדכן דרך התוכנה של GEFORCE EXPERIENCE זה יעדכן לי את הדרייבר כמו שצריך ? תודה רבה ושבוע טוב. תומר

21. Started by Zakash,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.

22. Started by nec_000,

הדלפות ראשונות ברשת, סביר להניח נכונות (או קרובות אליהן), מספרות את התמונה הצפויה לנו בשנה הקרובה בעת השקת ליבת P102 . נראה מעניין מאד אך גם לא מפתיע: ליבת 102 צפויה להיות הכפלה לינארית של פי 1.5 מליבת 104 השוכנת ב- GTX1080. בשעה שה- titan יקבל את מלוא המרכיבים הפעילים, וכנראה ישווק ראשון אימתי שהוא בסוף 2016 (או תחילת 2017), סביר להניח באזור חיוג 1000$, אחיו המקוצץ ה- 1080Ti שיצא כמה חודשים לאחר מכן (סביר להניח ב- 700$), יקבל 90% מהרכיבים הפעילים בליבה. Titan צפוי איפה להיות מהיר עד כדי 40-50% בקירוב מה GTX1080, בשעה ש 1080Ti יהיה מהיר כדי 30% ממנו בקירוב. מה שמעניין הוא דווקא השמוש החוזר בזכרון מסוג GDD5Rx ולא ב- HBM2 המדובר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Alduin,

XFX מציגים בתערוכה זוג כרטיסי 6800U עם 512 זיכרון בSLI: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM0 פשוט עצום...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shakedunay,

יש אצל אמא שלי מסך של eizo עם response time של 24ms הנה קישור לספסיפיקציות של המסך http://www.eizo.com/products/lcd/l375/spec.asp כשאני גורר חלון בwindows או גולל דפי אינטרנט התמונה "נמרחת" מדוע הדבר קורה? האם זה קשור לresponse time או למאפיין אחר? האם לבעיה הזו קוראים ghosting ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102665 מה אתם אומרים ? מדובר על: SAPPHIRE 100148 Radeon X1600PRO 256MB 128-bit GDDR2 AGP 4X/8X Video Card - 130$ תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים