עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stinky_fishy,

יש לי מסך FLATRON F900P שווה להשקיע את ההפרש בשביל ה640? למרות שזה טיפה חורג לי מהתקציב

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DadusH,

שלום רב. אנו מתכננים לקנות טלויזית LCD FULL HD חדשה. הייתי רוצה לדעת על דגם זול (כמה שיותר) של כרטיס טלויזיה שבאמצעותו אני אחבר את המחשב לטלויזיה. חשוב מאוד שיהיה יציאת HDMI לכרטיס. תודה מראש, דור דדוש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מכעיס. יש לי 5850, 2 מסכים עם חיבור VGA (מחוברים ליציאות הDVI עם מתאמים פשוטים), וטלוויזיה עם חיבור VGA\HDMI (מחוברת כרגע ליציאת HDMI) הנחתי שאם יש לי 4 חיבורים בכרטיס מסך, אוכל להשתמש ב3 מהם בקלות לחבר 3 מסכים. זו הייתה טעות. מסתבר של5850 אי אפשר לחבר יותר מ2 מסכי HDMI/DVI בו זמנית. כל כך מרגיז שזה לא כתוב בשום מקום ! בקיצור - אני צריך לחבר משהו ל Display port עם מתאם אקטיבי. עכשיו השאלה מה לחבר ? ואיזה מתאם מומלץ ? (DVI/VGA/HDMI) תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום! אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי.. בסביבות הסכום 500-700ש"ח... נתונים של המחשב: intel Core 2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.87GHz 64bit operating system ram 2GB 667GHz DDR2 Radeon X1800 Series (WDDM( אני יודע שזה מחשב ישן ולא רציני.. אני מעוניין להחליף הכל אבל שלב שלב... אני מודה על כל המלצה שתיתנו ואם אפשר קצת הסבר למה דווקא את מה שאתם מציעים. מודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by The TrCkeR,

ברצוני לקנות מארה"ב כרטיס מסך Geforce 7800 GTX, ואני מתלבט בין המון חברות של כרטיסי מסך המייצרות את הכרטיס. על איזו חברה הכי כדאי לי ללכת, בהתייחס לאחריות, אמינות, ביצועים, ביצועי OC, ועוד... כל תגובה לעניין תתקבל בברכה, תודה .

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לצורכי עריכה וידאו. לצורך העניין מדובר בהקלטה עם מצלמה של בתי ספר לקולנוע (משהו רציני) ואח"כ לערוך במחשב (אין לי מושג עם איזה תוכנה) יותר בקטע של גזירה והדבקה (עריכה גסה). לא מתעסק באנימציה ולא באפקטים או פוטושופ. זה המפרט מחשב שלי, כשקניתי אותו לפני כשנתיים בערך לקחתי בחשבון שאצטרך בעתיד לשדרג את הכרטיס מסך, עד לרגע זה הוא עונה על הצרכים מעל ומעבר (גלישה וסרטים). intel HD graphics 2500 main board - gigabyte h77-ds3h i5 3470 3200MHz 8G ddr3 מסך - dell u2312HM אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול (פחות מ 300 שקל) שעונה על הדרישות.

7. Started by m3tr0x,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש אך אני לא יודע מה הכי משתלם ומה הכי כדאי לקנות התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואני צריך כרטיס מסך טוב להפעלת המשחקים החדשים בצורה טובה וחלקה יש לי windows XP ולוח אם של gigabyte מדגם GA-8S648FXRZ תודה מראש על העזרה

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by EasyPooper,

פתחתי נושא בו כל אחד יכול להגיד איזה כ.מ יש לו ואם אפשר אז האם אחד המודרטורים יכול להוסיף סקר? אז נתחיל לי יש RADEON 4870 512 MB DDR5 כן אבקש גם לציין אילו שימושים יש לכם בכרטיס (גיימינג צפייה בסרטים, HD/DVD , 3D WORKSPACE וכו'...)אני משתמש בכל מה שכתבתי בסוגריים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shakedunay,

יש אצל אמא שלי מסך של eizo עם response time של 24ms הנה קישור לספסיפיקציות של המסך http://www.eizo.com/products/lcd/l375/spec.asp כשאני גורר חלון בwindows או גולל דפי אינטרנט התמונה "נמרחת" מדוע הדבר קורה? האם זה קשור לresponse time או למאפיין אחר? האם לבעיה הזו קוראים ghosting ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התמונות מTHG. http://www.tomshardware.com/2006/07/21/the_graphics_state_of_the_union/page4.html

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by T-Flash,

אתמול, ענקית ייצור כרטיסים גראפים ATi הכריזה רשמית את הכרטיס החדש שלה, X1900GT. כזכור, הכרטיס אמור להתחרות ישירות עם 7900GT של NVIDIA שעד עכשיו לא היה לו מתחרה מצד ATi. למידע קודם. כל הנותונים חשובים של הכרטיס: ליבת R580 המיוצרת בליטוגרפיה של 90 ננומטר. 575MHZ לליבה ו 1200MHZ לזיכרונות. 256M של זיכרון GDDR3. 256BIT של רוחב פס לזיכרונות. 12 צינורות עיבוד. 36 מעבדי שיידרים. 8 מעבדים גיאומטריים (וורטקסים). נחכה עד שיגיע לארץ הקודש...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני קונה R9800PRO אז כדאי לי להוסיף 200 ש"ח ל-MSI או שעדיף לי להשאר עם ה-Sapphir??

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש , ההתלבטות שלי היא 6870 או 5850 , הבנתי שהכרטיסים דומים בביצועים וה-5850 טוב יותר ב OC .. כרגע אני עובד עם מסך 2209WA ומרוצה מאוד ממנו ולא מתכוון להחליף בקרוב . עד עכשיו אני משתמש עם 4870 אבל משום מה אני מחפש קצת יותר בביצועים , מה שחשוב לי כרגע לדעת , האם הספק הנוכחי LIBERTY 400W שיש לי כרגע יחזיק את כל המערכת עם הכרטיס החדש ?.. למרות שה-4870 שצורך יותר מהכרטיסים שאני מחפש עובד ללא בעיה .. דבר נוסף .. ראיתי את ה- 470GTX עם הקירור המשופר , אבל אינני יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך עם הספק הנ"ל .כי במקסימום צריכה הוא לוקח יותר מכולם ככה ראיתי בגרפים .. התקציב שלי כרגע הוא עד 1000 ש"ח עם יכולת קטנה של חריגה אם שווה בכך.. תודה ר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DEMON HUNTER,

הנה הלינק למרות שהאתר לא מובן עדיין יש שם טבלה שמסבירה על הכרטיסי מסך, מהירות זיכרון ליבה קצב מילוי וכו בבקשה :http://www.watch.impress.co.jp/pc/docs/2002/0425/sis.htm והפעם בדקתי טוב שהלינק עובד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lobazain,

amiram what's up? u have recently gave me a link for both ide and agp sis drivers they worked damn good, but since then i'v installed windows xp pro, (without hebrew support : ...)a i wanted to ask if those drivers r still good? i'll appriciate it if u help me with a few details: where can i download those files is "sis for agp" is the chipset on my vga card? what exectly is the ide driver thx

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. גרסה יוקרתית ואקסלוסיבית במיוחד של כרטיס הגיימינג האימתני מבית NVIDIA נחשפת - עם עיצוב עתידני בהשראת המשחק המבטיח לכתבה

18. Started by muam,

שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שיש לי כרגע (Nvidia GTS 240). התקציב שלי הוא עד 650 ואין לי העדפה איפה לקנות, רק איפה שהכי זול וטוב. המסך הוא Dell u2311h. ספק כוח: Chicony 350W. לוח אם של אינטל סדרה 5/3400. הכרטיס הוא למשחקים, לא לעבודה גרפית. תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Omer DA,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס במחשב לקראת יציאת ASSASSINS CREED UNITY שאר הרכיבים במחשב יחסית חזקים. תקציב: עד 800 ש"ח מעבד: Core i5 4570 לוח אם: Gigabyte Z87 HD3 זכרון: GB ram 1600mhz 16 ספק כוח : 525w +Enermax modu דיסק מערכת: Sandisk Extreme II 128GB מארז: Fractal Design R4 כרטיס מסך נוכחי: Ati Radeon HD5670 מסך: DELL 23 Inch U2312HM 1920X1080 מסך משני:(לא לשימוש במשחקים) samsung 20 Inch מעוניין בכרטיס שיחזיק לי משחקים בצורה סבירה לשנה וחצי לפחות,רצוי עם 3 יציאות מסך לפחות(כרגע 2 בשימוש ומתוכנן מסך נוסף).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Dan4,

1.אני קונה מסך LCD בארה"ב שמעתי על המסך SAMSUNG 730B שיש לו ניגודיות 1:600 בהירות 300 וזמן9 תגובה 8 ms האם המסך הזה טוב? 2. יש לי אח קטן אם ובמקרה הוא נוגע במסך ושורף פיקסלים האם האחריות תקפה ומחליפים לי לחדש?

22. יש לי כרגע GTX470. אני חושד שהוא גורם לי בעיות עקב חימום או תקלת חומרה. בכל מקרה נראה שהזמן להחליפו מתקרב. האם אפשר לשפר אותו בתקציב של 1500 ש"ח? אבל חייב להיות nvidia. עריכה: ממחקר (גוגל...) נראה שאולי ה-GTX570 יתאים לי כי הוא קצת יותר מהיר ולמרות זאת קצת יותר קר ושקט. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by X-MOI-X,

שלום, אני רוצה לבקש המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל. הדברים היחידים שחשוב לי זה שהוא יוכל להריץ LOL על גרפיקה נורמלית ב60 FPS וגם סרטים ב1080P, היה לי 250GTS 1GB אבל הוא שבק לפני כמה ימים המחשב עצמו כבר בא בימים אבל בזמנו היה טוב: Q6600 ספק 450 6GB RAM לוח אם g31m וכמובן אם שווה בכלל לקנות כרטיס מסך בסכום הזה(כרגע אני עם 9500GT שהיה לי כגיבוי) נ.ב אני מעדיף כרטיס מסך כמה שיותר שקט

24. הצלחתי להרחיב את שולחן העבודה שלי לשתי מסכים אבל יש אחד עם שורת משימות(כולל התחל,וכל הדברים שנמצאים למטה) והמסך השני ריק(בלי השורה)(אני יכול לגרור דברים בין המסכים אבל זה מעצבן כי המסכים שלי קצת רחוקים אחד מהשני ואני) בקיצור יש דרך למתוח גם את השורה למטה? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ktm,

יש לי בעיה גדולה וגם אחרי כל הבירורים שעשיתי אני עדין לו מצליח לבחור את כרטיס המסך הכי טוב............. כי יש לי שורה של כרטיסי מסך ואני לא יודע את מי לבחור אז מי שבאמת מבין שיכתוב לי איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין כולם והכי שווה מבחינת מחיר ובנדל? Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB-1058 Hercules 3D Prophet 9600XT-1240 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI-1095 SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI -1205

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.