עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by thedarkman,

מתי הכרטיסים החדשים של NVIDIA יגיעו לארץ? כמה הם יעלו? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שתי הגרסאות של הזכרונות... ואפשר הפנייה לאתר של חומרה בארצות הברית? בשביל מחירים... תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני קונה R9800PRO אז כדאי לי להוסיף 200 ש"ח ל-MSI או שעדיף לי להשאר עם ה-Sapphir??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Z5745,

האים ניתן לשלב ATI HD 6850 עים dedicated Physx Nvida 9600GT ואים כן איזה ספק יספיק בשבילם ? Intel I3 530 Gigabyte P55 UD3L Gigabyte 9600GT 512 4G DDR3 1333MH WD 360G SATA2 ספק Huntkey V-power 550W

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE Dell 2311h - 1920X1080 מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות המוזכרות בכותרת, כאשר אני מעוניין לחבר אליו 3 מסכים, המסך הנ"ל המחובר בחיבור ה- DVI, מסך טלוויזיה של LG בחיבור HDMI ומסך 19 LCD די ישן ברזולוציה של 1280X1024 שחובר עד כמה עם מתאם לVGA דרך חיבור הDISPLAY PORT, אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בתקציב הנ"ל אשר יענו על כל הצרכים שלי.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Shay0600,

במחשב קיים GEFORCE 960 וספק כוח 550W. מבחינת ביצועים האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך זהה ולעשות מערך SLI או לקנות 1070 ולהשתמש בישן בשביל physx (לא יודע אם אפשרי)?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חשבתי לקנות את הכרטיס של ATI 9550 AGPX8שעולה בסביבות 400 ש"ח (צריך משהו בסיסי טוב, לא למשחקים) השאלה האם זה כרטיס חדש או שבקרוב (עד חודשיים) צפויים לצאת כרטיסים חדשים (של Nvidia או ATI) ככה ששווה לחכות תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם. עוד לא ירדתי לעומק ההבדלים. האם הם זניחים? או משמעותיים ביותר כך שאני אראה שינוי קיצוני, אני כרדע עם 4850 ,יש לי אופצייה לשדרג אותו ל 4870 בלי להפסיד כסף, ז"א רק להוסיף את ההפרש. GTA IV זז טוב אצלי ,אפילו דיי טוב ,בסביבות ה35 FPS שחיק למדי, קרייסיס כמו חלום על שיא הגראפיקה ,רזולוציה 1680*1050 וכל השאר כמובן כבר לא מדגדגים. רציתי לדעת האם באמת יש הבדל ששוה את ההשקעה הנוספת של 250 ש"ח בערך?(אולי טיפה פחות). ועוד שאלה קטנה. לפי מה שאני רואה פה במיפרט של הכרטיס של PALIT יש לו תדרים מיפלצתיים ממש לעומת שלי וההבדל הוא רק 200 ש"ח משלי אולי גם פחות. הנה פה: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P487S512D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מזה התדרים…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מחפש שמישהו יסביר לי או יגיד לי איך להגדיר את האוברקלוק לכרטיס שלי, משומה בהגדרות הבסיסיות לא ניתן להריץ משחקים וזה מרגיש כאילו הכרטיס לא סוחב. אשמח לדעת איך להגדיר כך שהמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות, התוכנה שיש לי זה EVGA PrecisionX 16

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ig591,

היי, יש לי כרטיס מסך NVIDIA 1050TI על מעבד I3 ותיק - סוקט 1150 - המחובר ל LGOLEDB65 המחשב מיועד לוידאו ומוסיקה. מי יפיק תמונה טובה יותר, הנגן או כרטיס המסך? כלומר האם לתת שליטה לכרטיס המסך על הגדרות התמונה או לנגן - MPC-BE עם MAD-VR וקודי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הזמנתי את הכטיס GF 6600GT 128 MB מKSP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על הרזולוציות הגבוהות ביותר, ועל העלאת פילטרים ברמות הכי גבוהות בצורה חלקה. ובכן, הוא מסוגל או לא? תודה לעונים.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by RayZ,

קמתי בבוקר ושמתי לב שהמסך (מסך IBM פשוט) מטושטש. בקיצור, אף אחד לא נגע במסך וודאי שלא בכרטיס מסך. ישבתי כל הזמן על 85 הרץ. העברתי ל 75 הרץ. רואים חלק, אבל מרוצד מאד. חשוב לציין שגם אם אני על 85 הרץ (בטשטוש) אם אני מפעיל משחק, לא רואים שם מטושטש - מוזר, אה? אז מה הלך- הכרטיס או המסך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bluz,

טוב, המפרט בצד: אני משחק בC&C3. הוא כל כמה זמן נופל (המסך נכבה ואי אפשר להדליק). אני צריך לעשות ריסט ואז לכבות מהר (ולהדליק שוב) בשביל שהמסך יחזור לפעול. עכשיו, חשבתי שזה בגלל המעבד החלש מאוד.. אבל, כנראה שזה לא. היום הופיעו לי ארטיפקטים: בפעם הראשונה כמה קווים ואח"כ ריסט, ופעם השניה קצת יותר קווים, יצאתי מהמשחק וניסיתי לטעון שוב וזה הפך להיות מלא. זה נשאר על הDESKTOP גם. יש לציין שההגדרות הם קצת יותר מהמומלץ לX1950 PRO, אבל בסורס זה על ההגדרות הכי גבוהות (AF:ANISOTROPIC*16 עם AA*6 או 4 לא זוכר, וכל השאר ממוקסס). רזולוציה: 1024*768. מה לעשות? נ.ב.. יש התנגשות של הדרייברים של הקול עם ATI CATALYST - בד"כ היא עושה בעיות בהרצה, וכשהיא לא - צריך לעשות ריסט בשביל לשמוע קול.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539&p=7 ישבתי היום וקראתי את ההשוואה באננדטק בין ה 4890 ל GTX275 אשר במהלכה מעלה הסוקר שאלה שנידונה בסקירות ובפורומים רבות - האם ה PhysX הוא באמת יתרון מהותי והאם הוא מה שאמור להטות את ההחלטה בין שני הכרטיסים? להזכירכם, נווידיה "הענישה" סוקרים שלא הללו ושיבחו את נפלאות ה PhysX בכך שהפסיקה לשלוח להם מוצרים לסקירות - בעיניי זו התנהלות ניבזית ביותר שבאופן אוטומטית מכניסה את החברה לרשימה שחורה של התנהלות בזויה. מי שזוכר, כשיצא ה 4870 אננדטק המליצו עליו בחום למרות ה"מחסור" ב PhysX והיום, כשנה אחרי יציאת הכרטיס בודק הסוקר האם ההמלצה שלהם עמדה במבחן הזמן. אז אם גם אתם שאלתם את עצמכם את השאלה הזו - המאמר הבא יתן לכם מידע רב בנושא…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מה יותר כדאי HD2900XT או 8800GTX 768? תודה לעזורים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by m3tr0x,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש אך אני לא יודע מה הכי משתלם ומה הכי כדאי לקנות התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואני צריך כרטיס מסך טוב להפעלת המשחקים החדשים בצורה טובה וחלקה יש לי windows XP ולוח אם של gigabyte מדגם GA-8S648FXRZ תודה מראש על העזרה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by itay5618,

שלום יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך ואני רוצה לקנות באייבורי מערכת i5 750 p55a g55 620 w ss 4 ראם האם הכי כדי בתקציב לקנות מערך cf 6850 או יש משהו יותר משתלם ויותר חזק? דחוףף תודה

18. שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב הנוכחי שלי, בתקציב של עד 700 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel i5 3470 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-52PV זיכרון: 8GB ספק כח: FSP460-60HCN כרטיס מסך נוכחי: Intel HD Graphics (מובנה) השימוש בכרטיס מסך הוא למשחקים ברזולוציית HD. אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים החדשים שיצאו וייצאו בעתיד. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by rosher,

ראיתי בביקורת שלכרטיסי מסך של ATI יש עדיפות על כרטיסים של NVIDIA בתחום הפילטרים. מה הכוונה , מה היתרון בפועל והאם עדיף כרטיס של ATI על כרטיס מהיר יותר של NVIDIA באותו טווח מחירים?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by NivShmuel12,

מה יותר חזק? הבנתי שה 880m עם 4gb vram לעומת 2gb ב960 אבל הוא יותר חדש... המפרט של שני הלפטופים זהה ההתלבטות היא על הכרטיס..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by lompy,

יש לי מחשב ישן שהלך לו כרטיס מסך 7600GT בחיבור PCI-E הלוח אם הוא GA-965P-DS3 אם זה חשוב לפני שאני קונה את הכרטיס הזול ביותר שיש בחנות רציתי לוודא 1. האם כל כרטיס שנמכר היום בחיבור PCI -E יעבוד עם המחשב הישן שלי. 2.שהוא יצליח להראות סרטי HD בלי לגמגם זה הכרטיס שאני חושב לקנות http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 האם יש סיבה לקנות משהו אחר PCI Expres PCI Expres

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by noy_boner,

שלום , ברשותי geforce 2 mx 200 מתוצרת gainward , לפני יומיים , החל המאוורר ליצור רעש בלתי נסבל . פירקתי והרכבתי מחדש את המאוורר ואת התושבת , פירקתי והחזרתי את הבורג , והרעש לא חלף . ברשותי voodoo banshee עם יחידת קירור פסיבי . האם יחידת הקירור הזאת תתאים למטרה ? האם יש דרך לנטר את החום בכרטיס ? במידה ואי אפשר לשים את היחידה, האם אתם מכירים מאווררים בפחות מחמישים ש"ח ? או פיתרון חלופי באותו מחיר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by topcat115,

הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. חיברתי כבל RCA RCA שבצד אחד יש לו מתאם לSVIDEO . הSVIDEO הולך לכרטיס מסך,הצד השני הולך ל VIDEO IN בטלווזיה. נכנס לדריברים של NVIDIA וכלום,הטלווזיה לא מזוהה ולא כלום. עשיתי FORCE DETECT ,אני מגדיר שם G\PAL ומנסה את כל ערוצי הAV ואף אחד לא קולט. עשיתי אותו דבר רק עם B\PAL וגם שום דבר. כל מה שניסיתי ,לא הצלחתי לראות דבר בטלוויזה. יש הצעות לפיתרון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shlomibandit,

הלך לי הכרטיס מסך.. אני עכשיו בצבא ואין לי זמן למשחקים.. מה הכרטיס הכי מומלץ עד 250שקל? חשוב שיהיה מ ksp מה יותר חזק גם 7100 ג'י אס או ati 9250?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים