כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כמה ימים TI 4200, ואפילו כבר הספקתי לשאול שאלה בפורום הזה.. לפני שעתיים בערך היה לי קצר חשמלי במחשב בעת שצפיתי בסרט באמצעות ה TV-Out האדיר של הכרטיס, ועכשיו בכל פעם שאני מנסה להפעיל את ה TV-Out,אני מקבל תצוגה כמו שצריך, צבעונית והכל, אבל אז אני מפעיל משחק או תוכנה שמשנות את הרזולוציה, התצוגה הופכת לשחור לבן באופן קבוע!!! בדקתי קצת עם התוכנות, ומסתבר שה TV-Out עובר באופן אוטמטי לשיטת שידור NTSC! זה לא משהו שניתן לשנות! כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא מראה לי שהוא בשיטת PAL, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה או משחק, הוא מראה שהוא עבר ל NTSC, וזה לא ניתן לשינוי! מדובר בדברים שפעלו כמו שצריך לפני התקרית! אלוהים יעזור לי אם הכרטיס שלי הלך, מה יכול לגרום לבעייה? האם…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני יודע שזו די שאלה רטורית לרובכם אבל הייתי רוצה לדעת מה היתרונות והחיסרונות של SLi (Nvidia) או ( AMD) Crossfire ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו יכול לתת לי לוח אם שיתאים לשני כרטיסים מסך Radeon HD 7970 ואם ספק כח של crossair 850V מספיק להם?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: מעבד: Amd x3 450 (שפתחתי לו את הליבה הרביעית כרגע הוא amd x4 b45). זיכרון: 4gb ddr3 לוח אם: GA-880GM-UD2H ספק: 450w כרטיס מסך: hd 5570 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך ל HD7770. האם לדעתם המחשב יעמוד בזה? ואילו ביצועים אני אקבל במשחקים כמו FARCRY3? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיבלתי לא ממזמן את הכרטיס מסך: 7870 xt של sapphire הכרטיס הגיע באריזה שה"שם" XT מופיע רק כמדבקה שמודבקת בכל מיני מקומות ולא עם האריזה הייעודית של 7870xt כיצד אני יכול לוודא ב100% שקיבלתי את גירסאת הXT? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעוד שמעבדי ה-Threadripper שלה מציעים כמות חסרת תקדים של עורקי PCI-Express לחיבור של רכיבים נוספים דרך לוח האם - כרטיסי ה-Radeon RX Vega נמנעים מכל אזכור באשר הוא למערכי CrossFire לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
8) התחלתי לעבוד עם שני מסכים בתצורת תצוגה שכל מסך יראה משהו אחר. כך שאפשר לעבוד במקביל עם שתי יישומים שונים. הבעייה היא שתצוגת הדסקטופ מופיעה כרגיל רק במסך המוגדר כראשי. האם יש תוכנת מולטי-דסטופ כלשהיא התומכת בעבודה עם שני מסכים. התוכנות הרגילות מציעות עבודה רק במסך אחד. מערכת הפעלה: WIN2K כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB דרייברים: Catalyst 4.2 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד 2500? ומה עדיף 8800gts640 או ה8800 gt ?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מערכת שתעבוד ב 4K, אבל מחירי הדור החדש של NVIDIA יקרים מאוד, כמו גם ה 1080TI. האם הייתם ממליצים לרכוש כרטיס זול שבינתיים יעבוד על מסך 4K, ואם כן, איזה כרטיס? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, היו לי שני מסכים בעבודה בגדלי 17" ו 19". הכל היה בסדר ואז המנהל קנה מסך FHD 24" S24C650 והחלפתי אותו במקום ה19". ז"א שעכשיו אני עובד עם 17" ו24". מאז שחיברתי את המסך החדש מדיי כמה זמן במסך של ה17" יש ריצודים שחורים שמאוד מפריעים לעבודה. למסך שעובד ב17" יש רזולוציה טבעית 1024 * 1280 ואיתה אני עובד. אני חושד שהמסך הקטן תקין והבעיה נמצאת בכרטיס המסך - geforce 210 ישן עם 512MB זיכרון. לוח האם שבמחשב הינו Intel DZ77SL-50K. אם לא צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש לדעת איך אפשר לתקן את הבעיה. אם צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש המלצות לכרטיס שמתאים ללוח האם שנתון ושיתמוך בשני מסכי FHD (בשביל העתיד). המסכים מיועדים לתכנות. בגלל שזה דרך העבודה אז ניתן לקנות רק דרך חנות מסוימת ופה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הזמנתי באתר מסוים כרטיס מסך שהיה אמור להיות של MSI באריזה מלאה אבל במקום זה קיבלתי כרטיס של PALIT ואני חושב להחזיר אותו לחנות ולקנות חברה יותר מוכרת במקום אחר. האם הכרטיס של PALIT עדיין נחשב איכותי או שעשיתי טעות? האם להחזיר את הכרטיס של PALIT או שאולי עדיף להשאיר אותו? מצפה בדריכות לתשובתכם המלומדת. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי הרכבת מחשב ואני חושב על כרטיס מסך יד 2 GTX 970. ראיתי אחד מהדגם gtx 970 jetstream תאמת הוא נראה קצת עוף מוזר לשאר אחיו ה-970. מערך היציאות שונה קצת...ולמה? תודה רבה. בן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני אמור להחליף את הכרטיס בקרוב. אבל אין אפשרות עכשיו.. בינתים,אני רק סובל. אני לא יכול לשחק במשחקים,אני ממש משתעמם. הוא כל הזמן נתקע במשחקים ! אפילו במשחקים הכי ישנים שיש! מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יתקע,לפחות עד שאחליף אותו?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיית LCD עם חיבור HD, האם כדאי לי לרכוש כרטיס-מסך התומך ב-HD - במידה וכן, מהו הכרטיס המומלץ בטווח המחירים שלהלן? מבקש המלצה לכרטיס מסדרה 7, היות והמחיר המירבי לכרטיס אסור שיעלה על 600 שח. במידה ואין כרטיס שעונה לדרישה של HD ובמחיר כזה - מה הכרטיס שהייתם ממליצים לי עליו לצפייה מיטבית בסרטים? (כאשר הצפייה נעשית ב-LCD המחובר למחשב). הערה - הכרטיס לא אמור להריץ משחקים כבדים, או חדשים - אני משחק אולי פעם בשבוע במשחקי ספורט ואסטרטגיה בעיקר. לא משהו היסטרי. תודה וחג-שמח לכולם! אבירם
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההאם ההפרש הוא מאוד גדול, או שמתבטא במספר פרמיים בודדים כמו במקרה הריידון8500?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק נשרף ולקח איתו את הכרטיס המסך שרק לפני יומיים פתחתי לו צינורות וקניתי לו קירור :'( אני צריך כרטיס מסך חדש. כרגע המעבד שלי די חלש לHDTV לכן 1080P מקרטע קשות. לכן חשוב לי שהכרטיס מסך אולי ייעזור. כמו כן SM3 חשוב , ושיפעיל משחקים בצורה יפה על המסך Dell 2407WFP. לא חשוב לי פילטרים וכו', אני לא גיימר, אני אוהב להנות מהמשחק בגרפיקה טובה אבל זה בא עם המחיר היקר. אני מוגבל במחיר אין תקציב כרגע זה החלטה של אבא שלי, קודם אני יבוא עם דגם או שניים. איזה אופציות יש? וחוות דעת על אותם כרטיסים. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 1200 ש"ח אני רוצה כרטיס טוב שיספיק לי ל 3 שנים בערך שיפעיל תמשחקים החדשים לפחות על הגדרות בנוניות (ואת רוב הישנים על גבוה). נגיד המשחק CRYSIS בטלפליד החדש (לא זוכר תשם) Test Drive Unlimited Alan Wake ועוד איזה כמה שאוכים לצאת . ויש לי שאלה (לא רוצה לפתוח על זה דיון): גיפורס 7600GT מריץ את F.E.A.R על הגדרות הכי גבהות(נגיד יש לי מערכת מספיק טובה )? אפיקpci-e .
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המחשב שלי יכול לתמןך בGTX 670 אם הוא יכול לתמוך גם ב GTX 770 (מבחינת גודל וחיבורים) לגבי ספק אני יודע שצריך אחד חזק יותר תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט הבא (כרטיס מסך כרגע ON BOARD): i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype NZXT Source 340 Glossy Matt Black Red - (מציין מבחינת מקום במארז) RAIDER 650W - RAIDER Series, 80 PLUS Sil אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש (NVIDIA בלבד) אשר יריץ משחקים בצורה מכובדת מבלי צורך לשדרג אף חלק במחשב בשנתיים/שלוש הקרובות. כרגע מדובר ב 1080P אבל אולי עתידית אעלה ל 2K (לא חושב על 4K כרגע אבל מי יודע). אין כל כך הגבלת תקציב אני רק רוצה כרטיס שיענה לדרישות - אני לא פריק של גרפיקה ולא חייב תמיד להריץ את הכל על המקסימום (למרות שלא יזיק). …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה גדולה וגם אחרי כל הבירורים שעשיתי אני עדין לו מצליח לבחור את כרטיס המסך הכי טוב............. כי יש לי שורה של כרטיסי מסך ואני לא יודע את מי לבחור אז מי שבאמת מבין שיכתוב לי איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין כולם והכי שווה מבחינת מחיר ובנדל? Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB-1058 Hercules 3D Prophet 9600XT-1240 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI-1095 SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI -1205
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב , חשוב לי שהוא יהיה 19 אינג' .. כי אני רוצה ליראות בו סרטים וחשוב לי שיהיה 19 בגלל זה וגם משחקים... בהתלחה חשבתי על מאג ואמרו לי בפורום שהוא לא משהו..אז איך הויסוניק הזה? יותר טוב? יהיה סבבה בשבילי??
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין? בתודה, חן!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך NVIDIA 1050TI על מעבד I3 ותיק - סוקט 1150 - המחובר ל LGOLEDB65 המחשב מיועד לוידאו ומוסיקה. מי יפיק תמונה טובה יותר, הנגן או כרטיס המסך? כלומר האם לתת שליטה לכרטיס המסך על הגדרות התמונה או לנגן - MPC-BE עם MAD-VR וקודי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את הכטיס GF 6600GT 128 MB מKSP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על הרזולוציות הגבוהות ביותר, ועל העלאת פילטרים ברמות הכי גבוהות בצורה חלקה. ובכן, הוא מסוגל או לא? תודה לעונים.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום שיחקתי COD4 עוד פעם... והחלטתי לבדוק את ה-FPS של המשחק. מסתבר שיש לי FPS 60 עם ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה של 600X800... אבל... הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600. המעבד הוא פנטיום 4 2.4GH והלוח אם הוא Gigabyte GA-8S648FX-RZ והזיכרון הוא 512MB של TWINMOS. סתם שעשע אותי שמערכת מלפני 3 שנים עדיין מצליחה להריץ משחקים כמו COD4 (גם אם בהגדרות נמוכות) חלק.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-