עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בס"ד שלום לכולם, יש לי R9 290 של GIGABYTE עם OC https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R929OC-4GD#ov הדגם הזה. ממה שהבנתי עכשיו הוא הפך להיות ממש ממש ממש ממש מבוקש בגלל כל הקטע של הביטקוין שאי אפשר להשיג עוד כרטיסים כאלה. בכמה בדיוק אפשר למכור אותו ואיפה הייתם ממליצים לנסות למכור אותו? האמת שחשבתי לא מזמן על לשדרג וזאת נראית הזדמנות ממש טובה. אז מה אתם אומרים? בכמה אפשר למכור אותו ואיפה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tomerm55,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך GTX 650 OC יחסית חדש , מותקן במחשב דרייבר האחרון בזמנו שהיה זמין באתר NVIDIA (גירסא 9.18.13.3788 מתאריך 19/05/14). במקביל יש לי את התוכנה GEFORCE EXPERIENCE שבזמן האחרון מציעה לי לעדכן את הדרייבר לכרטיס באמצעותה. למיטב ידיעתי עדכון דרייבר דורש הסרה מקצועית לדרייבר ישן ואף מומלץ להשתמש בתוכנה ייעודית להסרת דרייברים לשם כך. השאלה היא אם אני אעדכן דרך התוכנה של GEFORCE EXPERIENCE זה יעדכן לי את הדרייבר כמו שצריך ? תודה רבה ושבוע טוב. תומר

3. Started by SpiritKnight,

ההאם ההפרש הוא מאוד גדול, או שמתבטא במספר פרמיים בודדים כמו במקרה הריידון8500?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בדרייבר הקודם שלהם התוצאה שלי ב-3DMARK הייתה 3800~ אחרי שהורדתי דרייבר מהאתר של החברה (ששוקל איזה 14 מגה) התוצאה קפצה ל-4200~ כך שאני לא יודע אם שווה לי להוריד את הדרייברים החדשים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן אנשים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב קיים, וזקוק להמלצות. מפרט: מעבד: i5-760 זכרון: Kingston DDR3 4GB ספק: HEC-500VN-2DX רזולוציה: 1280x1024 כרגע (מתוכנן מעבר ל1920x1080 עוד 3-4 חודשים) HDD אחד בלבד, ירוק, של WD אמנם אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם ב BF3, Fifa 12 (בעיקר בטלפילד...) יש לי כרגע GTS 450 ואני רוצה לקנות משהו חזק יותר בטווח המחירים 600-700 ש"ח. מתלבט בין: GTX 460 1GB ATI 6850 ATI 6870 דגשים: 1. אני לא מתכוון להחליף שום רכיב אחר בשביל הכרטיס (כמו ספק, מעבד, מארז וכד') 2. לא מתוכנן שדרוג מחשב קרוב, כך שאני צריך כרטיס שיספיק לשנתיים הקרובות. 3. לא מתוכנן OC לכרטיס, לפחות לא באופק (וגם לא SLI - הלוח לא תומך). 4. המארז שלי הוא 6k31 של Compucase - ממש …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by aytek,

שלום, אני בונה מפרט למחשב דל תקציב (אינטרנט, אופיס וסרטים). לוח האם שבעל החנות המליץ לי עליו הוא Gigabyte GA-945GCMX-S2 (המעבד של אינטל). באופן כללי הלוח נראה לי מתאים אבל יש בעיה אחת. ממה שקראתי עליו, יש לו שתי memory slots לזיכרון במהירות עד 667Mhz וכתוב שם עד 2GB זיכרון. יש מצב שלא אוכל להרכיב עליו 4GB בעתיד? אני לא רוצה להגביל את עצמי בהמשך לשדרוגים. אם זה המצב, מישהו יכול להמליץ לי על לוח דומה עם אפשרות הרחבה ל-4GB ויותר. אולי גם זיכרון 800Mhz...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dvido,

שלום לכולם, יש לי את המחשב הבא: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 Motherboard: Gigabyte EP41-UD3L RAM: DDR2 4GB, 400MHz Video card: GeForce 8800 gts 320MB מסך 19" אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך כך שאוכל לשחק במשחקים שיצאו בזמן הקרוב, בלי להחליף את כל המחשב. לפי מיטב הבנתי עם שידרוג הכרטיס אני אוכל "למשוך" עם המחשב הזה עוד שנה לפני קניית מחשב חדש. אני לא מתכוון לשחק בהגדרות מקסימום אלא בצורה סבירה (את השמחקים של היום המחשב שלי עדין מריץ אבל בקושי). התקציב שלי הוא באזור 500-600 ש"ח (נראה לי מוגזם להשקיע יותר מזה במחשב שאני אחליף עוד שנה). חשבתי על HD 6770. מה דעתכם? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nimrodim,

מה אמורות להיות התוצאות של ULTRA 6800 על פנטיום 4?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים? יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם. הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה. הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nec_000,

הדלפות ראשונות ברשת, סביר להניח נכונות (או קרובות אליהן), מספרות את התמונה הצפויה לנו בשנה הקרובה בעת השקת ליבת P102 . נראה מעניין מאד אך גם לא מפתיע: ליבת 102 צפויה להיות הכפלה לינארית של פי 1.5 מליבת 104 השוכנת ב- GTX1080. בשעה שה- titan יקבל את מלוא המרכיבים הפעילים, וכנראה ישווק ראשון אימתי שהוא בסוף 2016 (או תחילת 2017), סביר להניח באזור חיוג 1000$, אחיו המקוצץ ה- 1080Ti שיצא כמה חודשים לאחר מכן (סביר להניח ב- 700$), יקבל 90% מהרכיבים הפעילים בליבה. Titan צפוי איפה להיות מהיר עד כדי 40-50% בקירוב מה GTX1080, בשעה ש 1080Ti יהיה מהיר כדי 30% ממנו בקירוב. מה שמעניין הוא דווקא השמוש החוזר בזכרון מסוג GDD5Rx ולא ב- HBM2 המדובר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ofer40,

היי הזמנתי באתר מסוים כרטיס מסך שהיה אמור להיות של MSI באריזה מלאה אבל במקום זה קיבלתי כרטיס של PALIT ואני חושב להחזיר אותו לחנות ולקנות חברה יותר מוכרת במקום אחר. האם הכרטיס של PALIT עדיין נחשב איכותי או שעשיתי טעות? האם להחזיר את הכרטיס של PALIT או שאולי עדיף להשאיר אותו? מצפה בדריכות לתשובתכם המלומדת. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Crash5,

ראשית, אני שמח לבשר שרכשתי את המסך הבא: Samsung SyncMaster 730B ברשותכם אשאל מספר שאלות בנושא: 1) מה לדעתכם הרזולוציה המומלצת\אופטימלית לעבודה במסך כזה? עד כה עבדתי עם מסך CRT בגודל 17 אינץ' על רזולוציה של 1024X768. 2) כמו כן, מה מרחק הישיבה האופטימלי מול מסך המחשב? 3) האם יש עוד פרמטר שמומלץ לשנות במסך? עוד לא הבנתי את העיקרון של תדר ריענון מסכי ה-LCD. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי ברשותי ראדון 9700פ מתוצרת ספיר שכבר האחריות עליו נגמרה מזמן [ ] ותמיד הוא עבד טוב, איכות התמונה הייתה מצויינת, כמות האף-פי-אסים הייתה מעולה ביותר.כשיחקתי לי באנריל טורנמנט פתאום המסך התמלא בקווים ירוקים כאלה מוזרים ומאז זה קורה בכל המחשקים בערך דקה אחרי שאני משחק. זה נראה שהבעיה קורת בכל פעם שהכרטיס מתחיל להתאמץ. זה נראה לי כבעיה של חום, אבל יש לכרטיס מאוורר עליו וגם מולו בדלת. האם זה סופני? (

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני קונה R9800PRO אז כדאי לי להוסיף 200 ש"ח ל-MSI או שעדיף לי להשאר עם ה-Sapphir??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by omri09,

במספר מצומצם מהמשחקים, ובמצבים מסויימים בעיקר. הכרטיס מסך שלי מתחיל לעשות קולות מתכתיים, כמו חריקה או זמזום. ניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב לתושבת- ועדיין הרעשים ממשיכים אפשר לעשות משהו בנוגע לזה? התקנת דרייבר אחר(ישן יותר) יכולה לעזור?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SilvertrancE,

כותרת בבקשה אנשים אני מחר מזמין את הכרטיס שאני יבחר !!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by itaybar,

ועזבו אותכם מכל הטבלאות וכל מה שיש פה כי אני לא מבין בזה תאכלס איך מרגישים את זה ומה ההבדל בביצועים? אני אחד שמשחק במשחקים...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חשבתי לקנות את הכרטיס של ATI 9550 AGPX8שעולה בסביבות 400 ש"ח (צריך משהו בסיסי טוב, לא למשחקים) השאלה האם זה כרטיס חדש או שבקרוב (עד חודשיים) צפויים לצאת כרטיסים חדשים (של Nvidia או ATI) ככה ששווה לחכות תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by LazyCat,

כרגע אני עובד עם מסך 28 אינצ' ברזולוציה 1920x1200 וכרטיס מסך 8800GT I-Chill OC של Inno (עובד על 2000/700/400). אומנם אני לא מחשיב עצמי כגיימר, אך כאשר אני משחק, אני אוהב להנות מהמשחק כמעט עם כל מה שהוא מסוגל לתת (מבחינת גרפיקה). הכרטיס הנוכחי טוב, אבל לא מספק אותי, אני מעוניין לשדרגו, אך לא בטוח למה (חשבתי על HD4870, ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF), ולא רוצה לגלות שאחרי ששידרגתי, שהמצב לא השתנה כלכך. איזה כרטיס מסך לדעתכם אני צריך כדי לעבוד ברזולוציה הנ"ל, ולהנות מהמשחקים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ig591,

היי, יש לי כרטיס מסך NVIDIA 1050TI על מעבד I3 ותיק - סוקט 1150 - המחובר ל LGOLEDB65 המחשב מיועד לוידאו ומוסיקה. מי יפיק תמונה טובה יותר, הנגן או כרטיס המסך? כלומר האם לתת שליטה לכרטיס המסך על הגדרות התמונה או לנגן - MPC-BE עם MAD-VR וקודי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הספק נשרף ולקח איתו את הכרטיס המסך שרק לפני יומיים פתחתי לו צינורות וקניתי לו קירור :'( אני צריך כרטיס מסך חדש. כרגע המעבד שלי די חלש לHDTV לכן 1080P מקרטע קשות. לכן חשוב לי שהכרטיס מסך אולי ייעזור. כמו כן SM3 חשוב , ושיפעיל משחקים בצורה יפה על המסך Dell 2407WFP. לא חשוב לי פילטרים וכו', אני לא גיימר, אני אוהב להנות מהמשחק בגרפיקה טובה אבל זה בא עם המחיר היקר. אני מוגבל במחיר אין תקציב כרגע זה החלטה של אבא שלי, קודם אני יבוא עם דגם או שניים. איזה אופציות יש? וחוות דעת על אותם כרטיסים. תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by borgol,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך באיזור ה- 550 ש"ח (אם אפשר פחות אז מה טוב), למשחקים לא כבדים במיוחד כמו פיפא 16 והירוס 7 החדש אבל שירוצו על הגדרות גרפיקה גבוהות (לא חייב מקסימליות) ברזולוצית FHD (ולא צריך מעבר לזה). המפרט שלי הוא: מעבד - Intel i5 4460 3.2Ghz לוח אם - Asus h81m-plus זיכרון G.skill 8GB DDR3 ספק - Antec basic 400W חשוב לי שהכרטיס יהיה GDDR5 (ממה שהבנתי משמעותית טוב יותר מאשר DDR3). ראיתי שני כרטיסים שנראים לי מתאימים: Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E EVGA GTX750 1GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E איזה מבין השניים הללו אתם ממליצים? אני מתכוון לקנות כרטיס חדש מהחנות ולא ממישהו שמוכר אז אם לדעתכם אפשר יהיה להסתפק בכרטיס פחו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Id0,

זאת בעיה מוזרה שלא קרתה לי בחיים... יום אחד אני מפעיל תמחשב בא לשחק במשהו ופתאום מופיעים לי קווים מקווקוים צבעוניים על המסך שלא קשורים למשחק עצמו, יצאתי מאותו משחק ונכנסתי למשחק אחר וגם בו הבעיה הייתה דומה. גם כשאני נמצא בשולחן עבודה אפשר לראות קוים ונקודות צבעוניות. בסרטים שאני מפעיל יש ממש טישטוש כחול ואדום שמפריע לראות. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ניסיתי לעדכן כרטיס מסך (radeon 9550 256MB) אבל שום דבר לא עזר.. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? הוספתי כמה תמונות כדי להסביר יותר טוב זאת תמונה מתוך האקספורר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by kayben,

היי, מחפש כרטיס מסך תחליפי ל Radeon R9-280X, תמיד היו לי בעיות איתו של קריסות ובעיות פוליגונים וריצודי פיקסלים. מיוחד לגיימינג - משחק בדר"כ בהגדרות תצוגה נמוכה-בינונית פתוח גם ליד2. נתוני המחשב: i5-4590 @3.30GHz RAM 8GB Radeon R9-280X, Saphire Toxic 3 GB Seasonic 520w atx12v Asus H81M-K תודה למסייעים

25. Started by MDK,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה. לפי מה שקראתי פה בת'רדים שונים אני מבין ששתיהן חברות איכותיות מאוד ונחשבות לטובות בעולם. השאלה היא מה עדיף - ti 4400 של לידטק או של גיינוורד. נדמה לי שהgainward ultra 700 XP מציע VIVO שאין ל-leadtek. האם הפילטרים שלהם שווים באיכותם? האם יש יתרון כלשהו של לידטק ביחס לגיינווד? שימו לב כי הלידטק עולה 1600 בערך, אולי פחות, ואילו הגיינווד עולה הכי זול 1700 ש"ח. איזה מהם לדעתכם עדיף ומדוע? תודה מראש על התגובות, MB

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים