עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אוקיי,

שלום, היום החייתי מחדש את המחשב הישן שלי. למטרת חיבור המחשב לטלויזיה. אז אכן התקנתי ווינדוס XP שדווקא רץ באופן מפתיע יפה על המחשב הפנטיום 2 333 הישן שלי. חיברתי את הכבל מהככרטיס מסך לטלויזיה. הטלויזיה אכן הגיבה, אבל בסך שחור התחלתי לחפש עזרה בנושא, ומצאתי כל מיני תכתובות מלאות בשפה טכנית וכל מיני מושגים שממעבר ליכולתי. קשה לי להאמין שבכדי לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה אני זקוק לתואר בתכנות. http://www.realh.co.uk/linux_tv_howto/ar01s07.html הנה הלינק שנתקלתי בו, עד כמה שהבנתי הוא דן בדיוק בבעיה שלי. יש לי VOODOO3 למקרה וזה עוד לא ברור ואני לא מבין מה הבעיה, מצאתי תכתובת שטוענת שהכרטיס שולח תשדורות לטלויזיה ברגע שמוציאים את הכבל של מסך המחשב מהמחשב. הצלחתי לח…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by Necessary_Evil,

לשניהם 32 מ"ב ...מה עדיף? (לא רק בשביל פיינל פנטסי...) ואם כבר אז כבר, מה עדיף? רדיאון 7500 AIW ב750 ש"ח (פעם אחרונה שבדקתי) או GF4 MX440 +כרטיס פלייוידאו 2000 (לא צריך יותר מזה) ב800 ש"ח בערך...או שיש קומבינציה אחרת עדיפה? צריך כרטיס מסך לא רע, כדאי שיריץ GTA3 חלק, כרטיס טלויזיה ויציאת וידאו... תודה! חציל

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

לפני כשבועיים או שלוש שבועות רציתי להזמין את המסך viewsonic vp191b... התקשרתי קרוב ל 6 חנויות וכולם אמרו לי שאין את הדגם הזה אבל אמרו שיש עוד מעט את הvp191s או שניסו להסית אותי לדגמים אחרים וגם אם כן היה להם את המסך במלאי כולם אמרו לי שייקח זמן עד שיגיע המסך אליהם... לפני כארבעה ימים נכנסתי לחנות מחשבים חדשה ליד הבית שלי ושאלתי את המוכר (שאני מכיר אותו דרך אגב) אם אפשר להזמין אצלו את הvp191s... הוא התקשר ליבואן הרשמי של viewsonic, דיבר איתם ושאל אם אפשר להביא את המסך ומתי בדיוק יגיע (הייתי לידו לאורך כל השיחה) בסיום השיחה הוא אמר לי שדווקא את השחור כן יש במלאי והכסף יגיע בערך בעוד חודש +/- עשיתי את ההזמנה, כבר שילמתי מקדמה מראש והוא אמר שהמסך יגיע תוך עשרה ימים... השאלה …

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by clueless,

שלום לכולם. קניתי את הvp191s בגרסת ה8ms שלו. כאשר אני רואה DVD הכל בסדר אבל כשאני רואה סרטונים(כמו למשל אלו שבאתרי החדשות), הסרטון יוצא בהיר מעבר לכל פרופורציה (למרות שבWINDOWS עצמו הכל נראה בסדר). ניסיתי להשתמש בכניסה הדיגיטלית ובאנלוגית וגם לשנות רזולוציה והבעייה נשארת כל הזמן. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by ZeeD,

היי, בדיוק אתמול קיבלתי סוף סוף את המסך Viewsonic VP930 והיום בצהריים, באמצע עבודה שוטפת במחשב, פתאום המסך נכבה וכותב DVI no signal. ניסיתי לשחק עם החיבורים, להתקין דרייברים לשחק עם הכרטיס מסך - כלום. כאשר אני מחבר את המסך בשני החיבורים של D-sub הוא פועל בלי בעיות אבל ב DVI הוא פשוט לא מגיב. ניסיתי גם לשים מעין ממיר מDVI לאנלוגי (שקיבלתי עם הכרטיס מסך) בחיבור הDVI שבכרטיס המסך, וגם אחרי שחיברתי את המסך לממיר הוא לא הגיב - מה שגורם לי לחשוב שהבעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות שהכרטיס מסך משדר רק באנלוגי והיציאה הדיגטילית נשרפה או משהו ? ואיך אני יכול לדעת אם הבעיה במסך ? או אולי בכבל ה DVI ? * הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon 9700. * אתמול היה הפעם הראשונה שהשתמשתי בחיבור הדיגי…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. Started by Bypass,

הגזימו!!!

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by Paradise,

יש לי כרטיס מסך X1950 pro של GIGABYTE, אני מנסה להריץ COD 4 על האיכות הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה ואז המחשב נתקע, מופיע לי מסך שחור ואחרי כמה שניות מופיע הDEXTOP עם הודעה של VPU RECOVER. עדכנתי לדרייברים הכי חדשים מהאתר של ATI AMD, פירקתי את הקירור של הכרטיס מסך, חדשתי את המשחה הטרמית ועדיין לא עזר (אני לא הצלחתי למדוד טמפ' בכרטיס מסך, ניסיתי את כל התוכנות האפשריות, אני חושב שאין לכרטיס מסך טרמומטר..). מפרט מלא: E6750 @ 2667mhz 2gb 667mhz P35DS3R segate 250gb אני רק רוצה ליהיות בטוח שהבעיה היא הכרטיס מסך כי אם כן אני אקנה איזה 4870 או 4890.. תודה.

8. Started by HwareNewb,

ראיתי שכולם דיברו על זה שצריך לעשות לו DISABLE ושהוא מזיק (לכרטיסי ATI כמובן). רציתי לדעת למה באמת הוא גורם כי יש ברשותי X850XT וה VPU RECOVER על ENABLE. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by ZeppeliN,

אממ... יש לי בעיה מאוד מעצבנת! כל פעם שאני משחק במשהו אז אחרי איזה רבע שעה מופיעה לי השגיאה הזאתי יש לי כרטיס מסך מסוג Radoen X600XT 128MB PCI-e דרייבר קטליסט 6.4 ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים מחדש וניסיתי לבטל את הVpu Recover... שום דבר לא עוזר...! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by deadawake,

יש לי כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ואני נתקל בהודעת שגיאה של VPU Recover כאשר אני משחק משחק 3D , מה זה VPU Recover?,מה תפקידו? תודה לכל העונים!!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  11. תשמעו חברים, יש לי בעיה רצינית בכרטיס מסך אז ככה קודם כל מה שברשותי זה הכרטיס R9600XT 128MB של Sapphire . קניתי אותו חדש מKSP (לפני פתיחת טרד זה שלחתי להם את הכרטיס בתקווה שהם יפתרו לי את הבעיה והם החזירו לי את אותו כרטיס בטענה שהוא פועל באופן תקין ועמד בכל מבחני העומס לאורך זמן). ניסיתי המון דרייברים,הכי חדש,הכי ישן,זה שקיבלתי עם הדיסק,OMEGA הבעיה אותו דבר. לאחורנה בחלק מהמשחקים זה הפסיק לקרות לי ואני כמובן מדבר על הדבר הכי מרגיז ומפורסם שזה Vpu Recover . עידכנתי ביוס,פירמטתי כמה פעמים,ניסיתי המון דרייברים כמו שמצויין למעלה. אני לא עשיתי ולא יעשה לכרטיס שום עובר קלוק הוא עובד על מהירות שעון רגילות 500/297 המפרט המלא שלי זה AXP 2600+ ABIT NF7 S2-G A-DATA 512 RAM PC32…

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by Cooler-Master,

בזמן האחרון כמעט כל משחק שאני משחק לאחר כמה דקות המחשב נתקע ומקפיץ לי הודעת שגיעה שקשורה לVPU Recover ואני כבר משתגע ולא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. וחשבתי שאם אני יבין בכלל מה זה הVPU RECOVER הזה יהיה לי יותר קל לנסות לפתור את הבעיה הזאת. אז מישו יכול לתת לי הסבר על זה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by Wood-Elf,

לעיתים לאחר שאני משחק במשחקים (HL2 ו-CSS, אם אתם רוצים לדעת) זמן רב, המשחק ניתקע, ורק לאחר זמן ממושך, המחשב חוזר לDT. ואז קופצת MSGBOX ובה כתוב משהו על VPU Recover, ושצריך להפעיל את המחשב מחדש (לא זוכר בדיוק מה כתוב...), בכדי שהVPU יפעל כתיקנו... עכשיו כמה שאלות: 1. מזה לעזאזל?! 2. מזה VPU? 3. האם דרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן את הבעיה? 4. אם כן, כיצד אני מתקין דרייבירים חדשים (אני יודע להתקין דרייברים, אבל צריך למחוק את הקודמים, וכל מיני כאלה...)? טודע למי שעונה. (ד"א, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלתי)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Or ei,

כל כמה דקות\שניות נותן לי את ההודעת שגיאה לפעמים זה חוזר למשחק וממשיך לעוד כמה דקות לפעמים זה פשוט מכבה את המסך יותר נחמד מאשר ריסטרט אבל למה זה קורה? אין בעיית קרור דריברים התקנתי 3.8 אחר כך את ה3.9 (גם אומגה וגם רגילים) הבעייה הכי גדולה פה שאם קרה משהו לכרטיס נגמרה לי כבר האחריות :-\

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by lobengula,

התקנתי על מחשב של חבר שלי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עכשיו אני לא יודע מה הבעיה אבל זה לפעמים פתאום עושה ריסט או נתקע ואז אי אפשר לעשות כלום. ולפעמים זה מביא לי את הודעת השגיאה הבאה: VPU Revocer VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינ ע הגרפי. חשוב לי לציין כי הכרטיס עובד בבית שלי מצויין בלי שום בעיות. הנה הנושא הקודם שכתבתי יש פה את המפרט של המחשב שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259791.0 בסוף הצלחתי לחבר את הכרטיס מסך והמחשב עובד אבל יש את הבעיה שהוא נתקע ועושה ריסטים ושגיאות. אולי זה הספק? למרות שזה מוזר כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך אבל בבית שלי הוא עובד מצויין תודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by K0sTa,

תגידו ה VPU מציג הודעה דפוקה בגלל שהכרטיס התחמם יותר מידי?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. Started by דןזט,

הי חברים, אני משדרג את המחשב שלי, ולפי התקציב האפשרויות שלי הן ה- gtx 970 או ה- r9 390. כולם מדברים על שדרוג מסך ל- UHD, אבל שוכחים שאולי הפעם משקפי המציאות המדומה יעשו את העבודה, ולכן די ייתרו את הצורך בלשדרג את המסך (אני מתכוון לאלה שרוצים לשדרג ממסך HD איכותי). ואכן אני מתעניין האם מחשב שאני אקנה כרגע עם מי מבין כרטיסי המסך הנ"ל ומעבד i7 יאפשרו, לדעתכם, מעבר בעתיד אל אוקיולוס ריפט או למתחרה? ומי מבין שניהם אמור לספק ביצועים יותר טובים עם המעבר (למרות שנראה לי שדי בטוח שה- 390 בגלל ה- 8 GB).. תנו דיעותכים בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 3gh,

רציתי להבין משהו.. במשחקי LCD שנגיד משחקים במשחק על רזולוציה של 1024 על 768 על קצב רענון של 60 ושמים את הVSYNC אז בעצם המקסימום FPS שאני אקבל יהי 60 ואם אני אשחק ברזולוציה מסוימת על CRT בקצב רענון של 85 אז הFPS המקסמילי שאני אקבל יהיה 85? אם כך אז בעצם עם VSYNC לCRT יש ביצועים טובים יותר? והאם בCRT 'הקריעת תמונה' פחות קורת בגלל קצב רענון הגבוהה? נ.ב חלק אומרים לי שאין קצב רענון למסכי LCD אז איך הVSYNC פועל במסכים האלה? אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by urich,

הבנתי שזה אמור למנוע דמיעה אבל מוריד ביצועים האם צריך את זה גם ב lcd?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by ש נ י צ ק י,

מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?

22. ממה שאני יודע VSYNCE זה קשור יותר למסך.אז אם אני עושה השוואה של 4 מסכים שנים LCD ושנים CRT כמובן כולם שונים וחברות שונות.(כולם אותו גודל ואותו רזולוציה)אז היה איזה הבדל בביצועים בין מסך כזה לכזה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  23. Started by dorono008,

אני יודע שבגדול אומרים שאין הבדל אבל זאת כבר ממש חברה לא ידוע שווה לקנות ?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by 8-Ball,

אני מחפש מסך LCD השימוש העיקרי יהיה עריכת וידאו, הVX724 יותר מתאים לי מבחינת הגודל שלו (עומק, ליתר דיוק) אבל אני לא ממש מוצא את ההבדל 8MS לעומת 4MS. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by .AloN,

ערב טוב לכולם, אני מחפש מסך LCD 19" בתקציב של עד 3000 ש"ח. לאחר סקירה של דגמים נסגרתי על שלושה; ViewSonic VX912 Samsung 930B LG 1980Q מי לדעתכם עדיף ? ה LG מאוד קורץ לי, בעיקר בגלל הכיונון גובה, מה שחסר באחרים. אני כמובן פתוח להמלצות של דגמים אחרים אך חייב שיהיה אפשרות של חיבור DVI (ורצוי מאוד כונון גובה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.