עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. סיקור קטן על כרטיס מסך של msi gaming x trio rtx 2080.הכרטיס מגיע בסטוק עם בוסט 1860 על הליבה. במשחקים מגיע עד 2010 בלי שום אוברקלוק. הצלחתי להביא אותו ל 2085 -2070 במשחקים על מתח 1.056 הזיכרון גם הגיע ל1140 הרץ נוספים מטורף. טמפ' מקסימלית במשחקים לא עובר 58 מעלות. בקיצור כרטיס אחד המוצלחים של סידרת 2080. חשוב לציין שהיה לי 1080 של אסוס. אבל רציתי משהו חדש ועכשיו אני עם אחלה כרטיס. הכרטיס ניקנה מפלונטר תותחים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אין לי AGP ואין לי PCI-EXPRESS אז לכן אני רוצה כרטיס מסך בסלוט של PCI יש למישהו יד שנייה אולי? או שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tsharkt,

אהלן חברים, אני חדש פה, והאמת שגם לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. זה התחום הקצת יותר חלש שלי... לאחרונה חשבתי על שידרוג כרטיס המסך שלי לצורכי גיימינג. כרגע ישנו 630 GT. חשבתי ונתקעתי על 2 הכרטיסים הבאים : 1. MSI NVIDIA GeForce GTX760 Gaming 2GB OC GDDR5 2. ASUS NVIDIA GeForce GTX760 DC2OC-2GD5 שניהם פחות או יותר דומים. אבל ההתלבטות שלי היא כזאת - הבנתי שבכלל צריך לבדוק אם הלוח אם שלי מתאים, ואם הספק שלי מתאים. מחשב - i3 3.4GHz 8GB Ram לוח אם- MSI H61M-P31/W8 ספק כוח- 450W CWT האם הכרטיסים בכלל מתאימים להתקנה על המחשב, ועל איזה מהם אתם ממליצים? תודה רבה! אגב, לגבי מסך למחשב, בין 5MS לבין 2MS יש הבדל מורגש? תוספת של 300 ש"ח שווה את ההבדל ביניהם? יהיה לי מורגש במשחקים כבדים?…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shus2000,

Gigabyte GTX560 GV-N560GOC-1GI נרכש ב 2012: אז יש עדיין אחריות של שנה וחצי בערך. כמה הוא שווה היום כי יד שניה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Eviljelly,

שלום, יש לי כרטיס HD6850 של Gigabyte ניסיתי לחבר אותו לשלושה מסכים, ולא הצלחתי להשתמש ביותר מ2 בכל רגע נתון, כל פעם שרציתי להשתמש בשלישי נאלצתי לוותר על אחד אחר, יש הצעות ? חיבורים : HDMI , DVI , DVI שכמסך אחד חובר עם מתאם DVI->VGA

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. להלן מגוון כלים בהם תוכלו להשתמש כדי לקבל החלטות בכל הקשור לכרטיסי מסך וגרפיקה. בחירת נפח הזיכרון הגרפי בכרטיס המסך בשביל לדעת כמה זיכרון גרפי מתאים לשימושכם, ניתן להשתמש בשני מדדים חשובים הקיימים כיום בשוק. 1 - רזולוציית המסך בו משתמשים 2 - המשחקים בהם תשחקו 3 - חשיבה על העתיד הקרוב והשארת מרווח קטן הדרך לקביעת נפח הזיכרון הגרפי היא שילוב של שני הסעיפים, כאשר המומלץ יהיה שסעיף 2 תמיד יהיה "כל המשחקים, הכי כבדים" כדי להתכונן לגרוע ביותר. לרזולוציית המשחק יש נפח חשוב בכמות הזיכרון הגרפי שמשחק מתקדם היום יצרוך. דרך פשוטה לחשב זאת תהיה השוואה בין רזולוציה לבין נפח. אנחנו יודעים שיש כמות אנכית וכמות אופקית של פיקסלים, ושהם מוכפלים בשטח ריבועי. לכן, רזולוציה של 1680X1050 תה…

8. Started by doker,

מה השילוב היותר טוב hd4870 עם e8400 או q9400?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה, יש לי עכשיו משו כמו 1000 ש"ח ובמחשב שיש לי היום יש לי radeon ati 9600xt 128mb vivo. כיוון שבזמן האחרון התחלתי לשחק במשחקים כמו באטלפילד 2 ואני רוצה גם לשחק ב-FEAR הגעתי למסכנה שכדי לקנות כרטיס מסך חדש. אולם עומדות לרשותי רק 1000 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם בקניית כרטיס מסך חדש כדוג' מ-Geforce 6600GT מה שרציתי לשאול זה האם יש הבדל מספיק משמעותי בין ה9600xt לבין ה-6600GT שבשבילו כדי לי להוציא כ-1000 ש"ח ולהחליף את הכרטיס או שההבדלים יחסית זניחים ושווה לי לחכות לכרטיס אחר או לירידת מחרים. ועוד שאלה: האם אני יוכל לעשות אוברקלוקינג ל-6600GT או שזה תלוי במחשב שלי (לוח אם, זכרונות וכו')

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yoav9,

לי, יש לי ti-500 מה יתן הagp x8???? אני ירגיש הבדל בכלל ??? ומה ההפרש בינו לבין הx4... באמת משהו שצריך לחכות לו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום. מחפש כרטיס מסך במחיר של 250~300 ש"ח. השימושים: משחקים קלים (FIFA, PRO EVOLUTION וכיו"ב) וכן עיבוד וידאו (חובבני). המעבד שיהיה במערכת, הוא ככל הנראה Q9550, כך שאני מעדיף שהוא יקח על עצמו את רוב העבודה. עוד חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט - כלומר אני מעדיף קירור פסיבי. אשמח לעצות. האם התקציב שלי בכלל רלוונטי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by danielzy,

מה קרה לשוק כרטיסי המסך??? לפני שנתיים קניתי כרטיס HD7950 ב 1200 ש"ח, בהמשך מכרתי את המחשב הנייח כי התחלתי ללמוד וקניתי נייד נחמד, ועכשיו אני שוקל לקנות גם נייח סביר. אני מסתכל סביב ורואה שבסביבות ה 1000-1200 ש"ח שזה הסכום שאני אוהב להוציא על כרטיסי מסך, אני יכול לקבל GTX 960 בדיקה קצרה ב Guru3D מראה לי שלא רק שה GTX 960 לא יותר חזק מה HD7950 הישן שלי, הוא אפילו חלש ממנו! איך זה יכול להיות??? עברנו יותר משנתיים, איך יכול להיות שבהפרש של שנתיים ה 1200 ש"ח שלי קונים את אותה כמות FPS?

13. העיצוב (הסופי?) של כרטיסי ה-Radeon Vega החדשים המיועדים לגיימרים נחשף קצת לפני המועד המיועד - עם גירסה סטנדרטית, מהדורה מוגבלת וגם גירסאות עם קירור מים לכתבה

14. שלום ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE Dell 2311h - 1920X1080 מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות המוזכרות בכותרת, כאשר אני מעוניין לחבר אליו 3 מסכים, המסך הנ"ל המחובר בחיבור ה- DVI, מסך טלוויזיה של LG בחיבור HDMI ומסך 19 LCD די ישן ברזולוציה של 1280X1024 שחובר עד כמה עם מתאם לVGA דרך חיבור הDISPLAY PORT, אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בתקציב הנ"ל אשר יענו על כל הצרכים שלי.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alexrta,

שלום לכולם. יש לי שתי שאלות בקשר ל-TVOUT. 1) האם קיים כבר מאריך בשביל כבל ה-SVIDEO? 2) האם אני צריך להעביר כבל נוסף מהמחשב לטלויזיה בשביל הסאונד או מספיק רק הכבל של ה-SVIDEO? תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by sdfljkxcv783,

שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ה- 4890 במחיר טוב? היה מבצע ב- RSM של 750 ש"ח, אך אין יותר כרטיסים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2 דגמים בערך באותו מחיר של כ400 שקלים.אני לא כל כך משתמש במחשב למשחקים חוץ מאולי משחק 1 שהוא דיי ישן אבל אם כבר אני משקיע אז שיהיה כרטיס טוב אם אני ארצה להתקין משחק בעתיד.יותר חשוב לי זה היציאה hd 1.4 לתמיכה בסרטים תלת מימד (bluray).הדגם הראשון הוא כרטיססSapphire ATI Radeon HD 6750e עם 512זכרון ,drr5 או את ה Sapphire ATI Radeon HD5570 1024MB DDR3 השאלה שלי החשיבות של כל נתון ומה יותר משמעותי הנפח זיכרון או הכנולוגיה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. האם כדאי לעשות crossfire על הלוח Gigabyte GA-Z77-DS3H עם שני כרטיסי HD7950? ידוע לי שסלוט אחד הוא X4 , השאלה כמה זה באמת משפיע? I7 -3770K HD 7950 4X2 GB RAM Corsair 850W תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תודה. צריך שיעבוד בקצב רענון כמה שיותר גבוה, וצריך גם מסך 19".הבנתי שמסך רגיל לא LCD עובד "מהר" יותר. אז אני מעדיף אותו.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני כותב מהמחשבב נייד ורציתי לשאול GTX460 טוב יותר מה HD5770 בכמה אחוזים בערך |? ושווה תהשקעה של ה מאה שקל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ballcall2,

יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SleepingSky,

המפרט שלי בצד. קיבלתי תוצאה של 10974 במעבד (אין אוברקלוק) ותוצאה של 4426 בגרפיקה! זה ממש נמוך ואני לא מבין למה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yellow acid,

ברשותי מחשב מלפני כעשר שנים, העלה אבק המון זמן ועכשיו חזרתי להשתמש בו. לתדהמתי כרטיס המסך נעלם כלא היה (פתחתי את המחשב). לוח אם asrock - h61m-hvs intel Core I3 2120 3.30GHz 8 ג'יגה ראם DDR3 הדרישות די צנועות, אם יוכל להפעיל משחקים בסגנון XCOM2 אפילו על איכות בינונית, אני אהיה מרוצה. אם יש אפשר שיוכל להריץ משחקים חדשים יותר עוד יותר טוב(ואפילו על סטינג מינימאלי). אני מקווה שאפשר עדיין לקנות היום משהו כזה שיתאים ללוח אם מלפני עשר שנים, וזה לא יעלה על 350 שקל. אני לא זוכר מה הספק כוח שיש לי, אבל אני זוכר שחיפשתי משהו שהוא לא זבל סיני ונדמה לי במעורפל שהוא היה באזור 500W, הכרטיס הקודם שהספק הזה הריץ במחשב הזה היה כרטיס שלפני 10 שנים עלה 80…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, יש לי מחשב נייד של hp ולאחרונה עברתי ל windows 8. כשאני נכנס ל device manager אני רואה שיש לי כביכול שני כרטיסי מסך שונים: ATI Mobility Radeon HD 4200 ATI Mobility Radeon HD 5400 איך אני יודע למה מהם אני אמור להתקין דרייברים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by חן מ,

היי יש לי שאלה בקשר לכרטיס עכשיו יש לי 8800GT,ואני אולי אשדרג ל4850 השאלה היא לכמה זמן ה4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?הוא עדיין יהיה טוב גם בעוד 4-5 שנים ככה? כי יש לי עוד אופציה שהיא קניית PS3,אבל זה לא מעניין כרגע וזה גם לא קשור לפורום הזה אני פשוט רוצה לקבל את ההחלטות הנכונות כדי לא לקנות בצורה לא נכונה תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.