כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני חווה (ככה רושמים את זה?) נפילות FPS הכרטיס על מהירויות סטוק עפ קירור סטוק הנפילות קורות גם במשחקים שלפני זה שיחקתי רגיל בלי נפילות ולא שיניתי את ההגדרות מאז האם למישהו יכול לעלות רעיון למהיא הביעה ואיך פותרים אותה בתודה מראש יובל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכרטיס של ATI 9550 AGPX8שעולה בסביבות 400 ש"ח (צריך משהו בסיסי טוב, לא למשחקים) השאלה האם זה כרטיס חדש או שבקרוב (עד חודשיים) צפויים לצאת כרטיסים חדשים (של Nvidia או ATI) ככה ששווה לחכות תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה המלצות על מסכי מחשב LCD , רחבים וקצת גדולים, משהו בין 24 ל- 29 אינטש, אמור לשמש בעיקר לסרטים ומשחקים. כל לינק למוצר כזה, יהיה טוב - בלי קשר למחיר ! כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו אני חשבתי על לקנות מחשב סוס ב5000 אבל אני צריך את הכסף לקנות אוטו ועוד מעט יוצא משחקים חדשים(פיפא08,נבא08 וכו') אז אני רוצה לדעת האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך טוב (במקום זה שיש לי עכשיו 5200gf מובנה) למשל gf גרסאת 8XXX האם הוא יעזור לי לראות את המשחקים טוב יותר ולשחק איתם חלק ושאני ירצה לקנות מחשב בעתיד אני לא יצטרך לקנות כרטיס מסך אני פשוט לוקח מהמחשב הזה לחדש...האם ניתן לעשות זאת והאם כדאי לעשות זאת??? נ.ב יש לי מעבד Intel® Pentium® 4 cpu 2.40GHz זיכרון 768 mg של RAM תודה לעונים!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי AGP ואין לי PCI-EXPRESS אז לכן אני רוצה כרטיס מסך בסלוט של PCI יש למישהו יד שנייה אולי? או שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ללוח שלי A8N-VM CSM של ASUS כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 למדיה סנטר, לכרטיס חייב להיות RGB (בנוסף לDCI) הרעיון הוא להחליף את ה GEFORCE 6150 הBUILTIN בתוך הלוח אני רוצה משהו שיריץ HD בחומרה ללא בעיות ויתמוך בגרפיקה למשחקים באופן סביר לא אכפת לי שיהיה קצת ישן (אפילו יד שנייה) המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מארה"ב כרטיס מסך Geforce 7800 GTX, ואני מתלבט בין המון חברות של כרטיסי מסך המייצרות את הכרטיס. על איזו חברה הכי כדאי לי ללכת, בהתייחס לאחריות, אמינות, ביצועים, ביצועי OC, ועוד... כל תגובה לעניין תתקבל בברכה, תודה .
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו! ניראה טוב אההה?? ;D להזכירכם זה PCI-Express 16x
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבקש המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל. הדברים היחידים שחשוב לי זה שהוא יוכל להריץ LOL על גרפיקה נורמלית ב60 FPS וגם סרטים ב1080P, היה לי 250GTS 1GB אבל הוא שבק לפני כמה ימים המחשב עצמו כבר בא בימים אבל בזמנו היה טוב: Q6600 ספק 450 6GB RAM לוח אם g31m וכמובן אם שווה בכלל לקנות כרטיס מסך בסכום הזה(כרגע אני עם 9500GT שהיה לי כגיבוי) נ.ב אני מעדיף כרטיס מסך כמה שיותר שקט
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
להלן מגוון כלים בהם תוכלו להשתמש כדי לקבל החלטות בכל הקשור לכרטיסי מסך וגרפיקה. בחירת נפח הזיכרון הגרפי בכרטיס המסך בשביל לדעת כמה זיכרון גרפי מתאים לשימושכם, ניתן להשתמש בשני מדדים חשובים הקיימים כיום בשוק. 1 - רזולוציית המסך בו משתמשים 2 - המשחקים בהם תשחקו 3 - חשיבה על העתיד הקרוב והשארת מרווח קטן הדרך לקביעת נפח הזיכרון הגרפי היא שילוב של שני הסעיפים, כאשר המומלץ יהיה שסעיף 2 תמיד יהיה "כל המשחקים, הכי כבדים" כדי להתכונן לגרוע ביותר. לרזולוציית המשחק יש נפח חשוב בכמות הזיכרון הגרפי שמשחק מתקדם היום יצרוך. דרך פשוטה לחשב זאת תהיה השוואה בין רזולוציה לבין נפח. אנחנו יודעים שיש כמות אנכית וכמות אופקית של פיקסלים, ושהם מוכפלים בשטח ריבועי. לכן, רזולוציה של 1680X1050 תה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי את הדבר המעניין הזה מתוך סתם שוטטות באיבי. מה אתם אומרים? http://www.ebay.com/itm/H-Frequency-GTX780TI-Public-Version-DDR5-1G-Game-Graphics-1048M-for-DirectX-11-/231299151352?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35da80f5f8
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT 80hz 1600x1200 ולא מוצא חברה שמייצרת כאלה עריכה: ערכתי
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני צריך עזרה ממכם בכמה נושאים חלקם דחופים חלקם להבהרה. המפרט שלי: מעבד - E6600 לוח - ASUS P5B DELUXE כ.מסך - SAPPHIRE X1900XT זכרון - 512*2 667MHE ה.דיסק - W.D 250GB 16M SATA2 צורב - NEC DVD*16 מארז - HEC 6AR6 +ספק HEC 400W 1. כאשר אני נכנס לדריוור של כ. המסך רשום שמהירות ה- Core היא 500M ומהירות הזכרונות הם 594M. מה פשר הדבר? הרי היצרן מצהיר על 625M ל- Core ו- 725M לזכרונות בנרטיס זה. 2. אם מישהוא מחברי הפורום ביצע אובר-קלוק לכרטיס זה אשמח ללמוד מישום שכאשר ביצעתי אובר -קלוק עלה רק ה-Core בלבד מ- 500MHE ל-699MHE ובנוסף השינוי לא נכנס לכרטיס. 3. בצעתי בדיקה בתוכנה 3DMARK05 וקיבלתי את התוצאה …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... יש לי מסך שהפלאג VGA שלו קרוע חלקית . אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש אולי איזה שרטוט של צבע מול מספר פין שיכול לעזור לי בזה ? עריכה: כמובן שיש ברשותי פלאג VGA חדש בתודה מראש אבי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס 7950GT ומעבד E6300. כשאני מנסה לצפות בתכני HD של 1080P על הLCD שמחוברת התוצאה מאוד מאכזבת החדות והצבעים ברמה ירודה. כיול של הטלוויזיה לא עזר. האם ייתכן שכרטיס המסך הוא שמגביל את האיכות או שניתן להאשים את כרטיס המסך רק אם הוידאו לא פועל באופן חלק?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והספק כח ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 1,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד קצת. המערכת שלי כרגע: מעבד - intel i7 2600K לוח אם - intel DP67BG כרטיס מסך - GAINWARD GTS450 1GB ספק כח - Thermaltake TR2 430W מסך - DELL U2312HM 1920x1080 תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם כיום אני יוכל לשפר את הכרטיס מסך.. המחשב ישן יחסית... לוח אם שלי ASUS AGP8X אני רוצה כרטיס מסך משהוא כמו NVIDIA GEFORCE 8400 GS אני כמעט בטוח שזה לא אפשרי אשמח לשמוע תגובות תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא לוח GIGABYTE 945GCMX זכרונות KINGSTON 4G 667MHZ מעבד E8400 ספק כוח Enermax MODU82+ 425W Retail יש לי חיבור PCI-E גירסה 1.0 נראה לי (פשוט לא רשום 2.0 )וכרטיס מסך יש לי של ספיר X1950 PRO 512MB 256BIT ומשחקים רצים יפה אבל אני רוצה משהו יותר חזק שיתאים למפרט ויתן לי שיפור משמעותי ממה שיש היום על מה אתם ממליצים? אין בעיה של תקציב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם לא מוגדר אצלכם מרחב צבעים מלא(0-255) בברית מחדל, כדאי שתשנו, יש שיפור משמעותי של התמונה בוידאו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכעיס. יש לי 5850, 2 מסכים עם חיבור VGA (מחוברים ליציאות הDVI עם מתאמים פשוטים), וטלוויזיה עם חיבור VGA\HDMI (מחוברת כרגע ליציאת HDMI) הנחתי שאם יש לי 4 חיבורים בכרטיס מסך, אוכל להשתמש ב3 מהם בקלות לחבר 3 מסכים. זו הייתה טעות. מסתבר של5850 אי אפשר לחבר יותר מ2 מסכי HDMI/DVI בו זמנית. כל כך מרגיז שזה לא כתוב בשום מקום ! בקיצור - אני צריך לחבר משהו ל Display port עם מתאם אקטיבי. עכשיו השאלה מה לחבר ? ואיזה מתאם מומלץ ? (DVI/VGA/HDMI) תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חיפשתי בכל האתרים שנאי מכיר ואני לא מוצא. יש רק בחנות של נעה בחיפה אבל אין להם אותו במלאי וצריך לייבא... מישהו מכיר חנות שיש לה אוןתו במלאי???? וחוצמזה אם זה כרטיס כל כך טוב אז איך זה שאין אותו בשום מקום?????? אולי עדיך לוותר עליו וללכת על הכרטיס Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E במקום???
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי כתבה חדשה שבה כתוב שיש בעיה בכרטיסי 8800 שיש בעיה ב vertx http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=391 האם זה נכון הוא אומר שיש לחכות לדור הבא של הכרטיסים ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard איזה חברה יותר עדיפה Gig או ATI, ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 500 ש"ח. ומתי לדעתכם ירד המחיר של הכרטיס הנ"ל ? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-