עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גם ה-GeForce GTX 1080 Ti וגם ה-Radeon RX 580 נמכרים עתה במחירים משתלמים במיוחד - בתוספת לכונני SSD מעניינים מתחת לרף הפטור ממע"מ לכתבה

2. Started by LOKS,

עכשיו מצאתי השואות של הכרטיס מסך הזה ואני רואה שזה כרטיס אחד הטובים של R9800P עם לא הכי טוב http://www.nordichardware.com/reviews/graphiccard/2003/Radeon9800Roundup/ זה אמיתי ? ראיתי שהמהירות של הכרטיס מסך הזה POWERCOLOR 9800P והמירות יותר טובה מי המהירות של האחרים וגם הOC? למה המהירות יותר גבוה? זה אומר שעשו לכרטיס OC? אז זה כרטיס יותר טוב מי של ספיר ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, אני מחבר את המחשב שלי למסך טלויזיה בעל שקע HDMI, משקע DVI בכרטיס המסך עם מתאם ל HDMI. כרטיס המסך שאני משתמש הוא GTX 560Ti, שכעיקרון יש לו גם שקע Mini Hdmi שאולי היה עוזר, אבל לצערי הוא נשבר. העניין הוא שבאופן החיבור שמתואר למעלה, אני לא מקבל תצוגה עד תחילת העליה של ה Windows. כדי בכל זאת לראות את התצוגה שבאה לפני העליה של הWindows, אני נאלץ לחבר מסך עם DVI אל שקע ה DVI בכרטיס המסך. יש איזו הגדרה או אפשרות, שניתן איתה לשנות את המצב הזה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המסך הוא lg flatron l171ob tft 17 אינץ' בטעות נתתי לו מכה חלשה כי באתי לסדר משהו במודם מאוחרי המסך ולא שמתי לב זה היה דיי חלש אבל בכל מקרה אני מפחד כי זה מסך lcd והוא עדין מאוד...אז האם יכול לקרות לו משהו מזה? (אני לא רואה שום שינוי) אבל המכה הייתה במרכז המסך...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קיצר השבוע אני אלך לKSP להחליף כבר בפעם השניה את הכרטיס מסך 7900 שעושה בעיות זה קרה בכרטיס הראשון,אז הם החליפו לי ת'כרטיס,ועכשיו זה קורא שוב! בהנחה שאין להם יותר 7900GT במלאי אז הם בטח ינסו לדחוף לי משהו מה כדאי לי לבקש יותר 8600GTS או 1950 PRO? כי זה ברור הרי שהם לא יתנו לי משהו בתקציב ששילמת בזמנו על ה7900,הם חארות ממש...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מפתחת השבבים מתכוננת לתצוגת תכלית מתקדמת בשיתוף פעולה עם אינטל בכנס ה-CES 2017 לכתבה

7. Started by amit22,

הורדתי תוכנה geforce tweak utlity וכתוב שם שאני לוץ על מיהריות השעון שמהירות הליבה עובדת על 260 והזכרונות על 350 איך זה יכול ליהיות

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Senator Stupidity,

לא הייתי בטוח שהנושא הזה שייך לכאן. נו טוב, בשביל זה יש מודים מישהו יודע אם יש תכניות של אחת מחברות השידור (Yes/Hot) להתחיל לשדר תכנים דיגיטליים (כלומר HD)? אם כן, עד כמה העתיד הזה רחוק?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. פשוט יצא לי להסתכל על כבלי DVI שונים ויש ממש הבדלים גדולים במחיר - בערך מ-50 ש"ח עד 650 ש"ח היקרים יותר מתפארים בציפוי זהב 24 קראט למוליכות טובה יותר ועוד שאלה: ביציאה של כרטיס המסך ובכניסה למסך יש מקום ל-24 פינים ועוד הפין האופקי בצד. למה בכבלים הרגילים יש רק 18 פינים (יש 3*3 ואז רווח ואז עוד 3*3)? אם למשל אני אקנה כבל של 24 פינים אני אראה תוצאות טובות יותר?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by weinman,

8) התחלתי לעבוד עם שני מסכים בתצורת תצוגה שכל מסך יראה משהו אחר. כך שאפשר לעבוד במקביל עם שתי יישומים שונים. הבעייה היא שתצוגת הדסקטופ מופיעה כרגיל רק במסך המוגדר כראשי. האם יש תוכנת מולטי-דסטופ כלשהיא התומכת בעבודה עם שני מסכים. התוכנות הרגילות מציעות עבודה רק במסך אחד. מערכת הפעלה: WIN2K כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB דרייברים: Catalyst 4.2 תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by L1ron,

שלום, לאחרונה הורדתי סרט באיכות 1080p [אוואטר] , בהתחלה הסרט רץ טוב אבל אחרי כמה זמן הוא התחיל לקרטע לאורך כל הסרט בחלקים.. האם זה בגלל שהכרטיס מסך שלך חלש? Geforce 8500GT 512MB

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by lev-27,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6530 מחיר מציאה. מה אני מפספס?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by maxxtro,

אז ככה יש לי כרגע 8600GTS והוא ממש חלש אני מתלבט אם להחליף אותו עכשיו או לחכות אם זה קצת הינה תמונות מ CPU-Z תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, אני רוצה לרכוש מערכת שתעבוד ב 4K, אבל מחירי הדור החדש של NVIDIA יקרים מאוד, כמו גם ה 1080TI. האם הייתם ממליצים לרכוש כרטיס זול שבינתיים יעבוד על מסך 4K, ואם כן, איזה כרטיס? תודה

15. Started by Ben Moselle,

שלום המסך הנל קיים כבר וזאת עובדה מוגמרת https://ksp.co.il/?uin=41175&select=.1304..230..137..2239. מה שאני צריך זה כרטיס חזק שישרת לזמן ארוך ושיתאים למסך ( לא מחכה לRTX ולא קונה יד שנייה ) השאלה אם עניין הFREESYNC קריטי וזה אומר שאני צריך AMD ... אבל לא מסוגל לוותר על נווידיה.... אז הדגמים שאני שוקל לקנות אחד מהם הוא , 1070TI , 1080 GTX , 1080 GTX TI , VEGA 56 תודה

16. Started by MasterOr,

דגם מלא: Gainward nVIDIA GeForce 6800 Video Card, 128MB DDR, 256-Bit, TV-Out/DVI, 8X AGP, Model"Gainward Power Pack Ultra/2100 TV-DVI Golden Sample (GS), One Slot design" -RETAIL אני מתכוון לקנות אותו מNewegg ב295$, עכשיו בקשר לאחריות אתם חושבים שאני יוכל לקבל אחריות דרך Gainward העולמי ? או בדרך אחרת? אני רוצה את הGainward כי יכולות הOC שלו הם גבוהות וזה די חשוב.. לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-128-197&depa=1

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Clint Eastwood,

היי לכולם! שאלה קטנה לי אליכם: שמעתי איזו אימרה ולא ברור לי אם היא בגדר מיתוס או לא... אני מעוניין לרכוש 4850. התייעצתי אם כמה יודעי דבר ומדי פעם המליצו לי לקחת NVIDIA ולא את ה4850 כי לטענתם של מספר אנשים הATI דורשים כיוונים, טוויקים וכו' כדי להגיע למקסימום ואילו NVIDIA אינו דורש תפעול מיוחד. בקיצור, לפי מה שהבנתי זה שהATI מצויין במידה ואתה יודע לתפעל אותו אבל ל"גיימר" שפשוט רוצה לשחק ולא להתעסק מעבר לזה, זה לא מתאים. אמת או שקר? אשמח לשמוע את דעתכם על כך

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ]?X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, Saphire לבין ]?X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E? [power Color מבחינת ביצועים הבדל משעמועתי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by smulikon,

אני חיפשתי בכל האתרים שנאי מכיר ואני לא מוצא. יש רק בחנות של נעה בחיפה אבל אין להם אותו במלאי וצריך לייבא... מישהו מכיר חנות שיש לה אוןתו במלאי???? וחוצמזה אם זה כרטיס כל כך טוב אז איך זה שאין אותו בשום מקום?????? אולי עדיך לוותר עליו וללכת על הכרטיס Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E במקום???

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by esaly,

היי חברים, התקנתי את המשחק ויש לו נפילות FPS רציניות שנעים בין 65-35 ויש קרטועים. האם הגזמתי ברזולוציה? שווה לי לנסות OC לכרטיס מסך? כרגע בסטוק. אודה מאד לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by The TrCkeR,

ברצוני לקנות מארה"ב כרטיס מסך Geforce 7800 GTX, ואני מתלבט בין המון חברות של כרטיסי מסך המייצרות את הכרטיס. על איזו חברה הכי כדאי לי ללכת, בהתייחס לאחריות, אמינות, ביצועים, ביצועי OC, ועוד... כל תגובה לעניין תתקבל בברכה, תודה .

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Boxster,

תראו אתמול קניתי את הגרסא ה4850 של TOXIC...לא הצלחתי לחבר אותו בגלל שאמרו לי לחבר איזה משהו מהספק של 6 פינים וזה לא יוצא לי מהספק...עכשיו קצת חיטטתי בציוד ומצאתי כבל ROHS....ראיתי שיש חיבור בכרטיס מסך הזה לROHS....מה זה החיבור הזה ולאן אני מחבר אותו...יש ראש שחור שמחברים מאחורי הכרטיס מסך וראש שפיץ בצבע צהוב שאין לי מושג לאן מחברים.. תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 15:18:50 עזרה? : |

23. Started by ktm,

יש לי בעיה גדולה וגם אחרי כל הבירורים שעשיתי אני עדין לו מצליח לבחור את כרטיס המסך הכי טוב............. כי יש לי שורה של כרטיסי מסך ואני לא יודע את מי לבחור אז מי שבאמת מבין שיכתוב לי איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין כולם והכי שווה מבחינת מחיר ובנדל? Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB-1058 Hercules 3D Prophet 9600XT-1240 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI-1095 SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI -1205

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Raul,

יש לי כרטיס מסך 5600XT וזה הורס לי את כל מחשב החלומות שבניתי.... יש לי אותו חצי שנה ואני שוקל לשדרג את כרטיס מסך ועלה לי רעיון לקנות את 6800.... מצאתי את המחשב במספר חנויות והמחיר הממוצע הוא 2500 שח... האם לדעתכם קניית הכרטיס מצדיקה את ההשקעה?? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שתי הגרסאות של הזכרונות... ואפשר הפנייה לאתר של חומרה בארצות הברית? בשביל מחירים... תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים