כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
Radeon 8500 64 mb (לא r8500LE) או GeForce 4 440mx 128mb ? איזה יותר טוב? משתלם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן לאחרונה המחשב שלי התחיל לצפצף (צפצוף ארוך ושתי צפצופים קצרים. הביוס שיש לי הוא Award. הוא לא רוצה להידלק למרות שיש לו כריזה לפעמים והוא נדלק אבל נכבה כעבור זמן מה ומצפצף. הבנתי שהכרטיס מסך : HD6870 של ג'יגה בייט שברשותי כנראה מת אז הגיע הזמן להחליף). כרגע אני רוצה לקנות את הGTX 1650 אבל הוא תומך בגרסה 4.0 לעומת הלוח אם במחשב שתומך רק ב3.0 (כאמור ZX68 עם גרסה 3.0). אני חושש לקנות מכיוון שהמחשב הוא ישן (מ2011) והמערכת שיש לי כרגע היא ווינדוס 7 ואני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך... האם אני חושש לחינם או שאני יכול לקנות בלב שלם? אודה לכם מראש על העזרה. ערב טוב שיהיה לכם :)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבטים בין ה-Fiji ל-Maxwell? מהיום, חלק מדגמי כרטיסי הדגל של NVIDIA יעלו 20 דולר פחות ממחירם המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יצרניות-כרטיסי-ה-gtx-980-וה-gtx-980-ti-החלו-בהורדת-מחי/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה שמתרחשת כאשר אני מחבר את הכרטיס אל הטלויזיה ומשכפל את המסכים סרטון להדגמה על גבי מסך הטלויזיה - יש לי את אותה הבעיה על מסך המחשב אבל בתדירות גבוה (כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה) אבל יותר גרוע. הבעיה במסך היא אותה הבעיה אבל היא ממש לשניה. התקשרתי ל TMS, הציעו לי לשלוח את הכרטיס למעבדה מכיוון שאני רחוק מהחנויות שלהם, אם הכרטיס לא תקול ותקין אני אמור לשלם 100 שקל על איסוף הכרטיס, אם הוא תקול הם מחליפים אותו ואני לא משלם יש לציין שבמשחקים זה לא קורה מה אתם אומרים, לממש אחריות? כרטיס נדפק? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס של pci express x1 למחשב שברשותי הייעוד של המחשב הוא מבחינת מסך הוא בסיסי - גלישה בעיקר ועבודה עם קבצי טקסט (לא סרטים או משחקים) יש לי על אותו מחשב כרטיס pci express x16 שאני מרוצה ממנו, אבל אני חייב את הסלוט של x16 עבור אחר הצעות ? דן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מצב לירידת מחיר של HD4870 בשבוע שבועיים הקרובים או לקנות עכשיו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ה6600GT או הX700??? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך לקנות RADEON 8500LE ?(אל תסטו מהנושא לעזאזל) האם שווה לי להשקיע 150 ש"ח יותר בגיגהבייט במקום הרקולס או ATI ומדוע?(לא חשוב לי OC) אם תוכלו גם לפרט היכן למצוא את הכרטיסים במחירים זולים יותר מאשר אני מצאתי: גיגהבייט- 1090 הרקולס וא.ט.י-930
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב ערכתי לשאלה המרכזית מה יותר שווה למשחקים כבדים מבחינת מחיר / תמורה, אני קונה מחשב בתקציב גבוה ואני רוצה משהו שיהיה טוב למשחקים אבל למשל אם ההבדל ב 7950gx2 לבין 7900GTX הוא קטן ולא שווה 700 שקל או שההבדל בין 7900GT 512 לבין 7900GTX לא שווה 600 שקל אז תגידו.. כי אפילו שיש לי תקציב לכרטיסים היקרים אני לא רוצה סתם לזרוק כסף שלא צריך 7900GT 512Mb ב 2080 ש"ח 7900GTX 512Mb ב 2630 ש"ח 7950GX2 1Gb ב 3300 ש"ח תודה
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נקרתה לדרכי הזדמנות לרכוש לי HD 7970 3 GB Gddr5 של סאפייר באלף. הכרטיס באריזה חדש. שאלתי היא יותר בכיוון של כאשר AMD יורידו מחירים כצפוי בקרוב, האם ישנה איזושהי הערכה של כמה יעלה הכרטיס אז? אין לי כרגע מחשב אבל בדצמבר אני מכוון לקנות מחשב, אז אני שואל נכון לדצמבר,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את כל התראדים החשובים, אבל לא הייתה שם דעה ממש מגובשת. גם לא הייתי כל כך בטוח אם הכל מעודכן. אני מחפש כרטיס מסך ב-1200 ש''ח אפשר טיפה יותר אבל עדיף שלא, שיהיה מיועד למשחקים בעיקר. אני לא כל כך מבין בתחום ואני אודה מאד לכל מי שיעזור לי.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעוד שמעבדי ה-Threadripper שלה מציעים כמות חסרת תקדים של עורקי PCI-Express לחיבור של רכיבים נוספים דרך לוח האם - כרטיסי ה-Radeon RX Vega נמנעים מכל אזכור באשר הוא למערכי CrossFire לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי בביקורת שלכרטיסי מסך של ATI יש עדיפות על כרטיסים של NVIDIA בתחום הפילטרים. מה הכוונה , מה היתרון בפועל והאם עדיף כרטיס של ATI על כרטיס מהיר יותר של NVIDIA באותו טווח מחירים?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חושב להשתדרג למסך 27 אינץ של דל ברזו של 2560X1600 ,ויחד איתו לרכוש את ה980TI האם המחשב שלי יתמוך בצורה טובה ללא צוואר בקבוק (מדבר אך ורק על משחקים ברזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות) ? CPU - INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz. MotherBoard - GIGABYTE GA-Z77X-UD3H. Memory - KINGSTON HYPER-X BLU DDR3 1600MHz CL9- 16GB (4X4GB). GPU - MSI Gaming GTX780 3GB GDDR5. Power Supply - ANTEC TRUEPOWER NEW 750W. Hard Drive - CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB + Hitachi 2TB HDD. SSD (2) - Samsung Evo 840 250GB. Display : DELL ULTRASHARP LED 24" U2412M - IPS PANEL CPU Cooler - SCYTHE MUGEN III Case - ANTEC P183 w/o PSU Speakers - CREATIVE 2.1 GIGAWORKS…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכמה השינויים משמעותיים ומה ההבדלים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי AGP ואין לי PCI-EXPRESS אז לכן אני רוצה כרטיס מסך בסלוט של PCI יש למישהו יד שנייה אולי? או שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי התקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי פורמט כשניסיתי להעלות בנצ'מרק כלשהו דוגמת 3D MARK הוא מתחיל ופתאום נתקע המחשב מישהו יכול לעזור לי????? בבקשה זה דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו זו לא הערכה או ניחוש עוד, אלא כנראה מידע **חצי רשמי** שיוצא מהיצרניות עצמן (בעקיפין). AMD מוציאה את RDNA2, שהוא מה שחיכו לו - ליבת Big Navi, ובאחור נוראי. היה אמור להיות מושק ברבעון ראשון 2020, אבל בגלל מגפת הקורונה העולמית והשיבושים הקשים שהיא הביאה עימה, תכנית זו זזה הצידה ולוחות הזמנים השתבשו לחלוטין עם דחיה של מעל חצי שנה. ממה שהבנו, מדובר בליבה כפולת הספק מ- Navi הראשון, זה פחות או יותר מה שהובן מכל הממצאים ברשת ומהיצרנית עצמה גם. האמור אומר, במקום 250 מ"מ שטח שבב ב- 7nm, משהו סביבות 500 מ"מ שטח ב- 7nm plus. הביצועים ? אם הם יהיו לינאריים לדור הראשון, אבל רק אם, אז מדובר על פי 1.8 לערך (ועד פי 2.0) הס…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ועזבו אותכם מכל הטבלאות וכל מה שיש פה כי אני לא מבין בזה תאכלס איך מרגישים את זה ומה ההבדל בביצועים? אני אחד שמשחק במשחקים...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הHD4850 הוותיק שלי מת אני מחפש לו מחליף זול יחסית (עד 500 שקל) בגדול לעבודות גרפיקה (בעיקר פוטושופ ווידיאו מדי פעם) ושיהיה סבבה לעבודה עם שני מסכים המפרט שלי היום : i5 3470 לוח אם: b75 d3h וספק כוח : Seasonic s12ii 430w האם לדעתכם הHD4000 המובנה יספיק לי? תודה לעוזרים :]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יצא לי לראות לאחרונה שמוכרים ביד שניה המון אבל ממש המון כרטיסי מסך של AMD מדגם 280X - יש סיבה לזה? בנוסף, הבנתי שבסך הכל סדרת ה R9 היא "שיווק מחדש" פחות או יותר של סדרת ה 7000 נכון? אז לכאורה גם אין עדיפות ל R9 על ה 7000 (מעבר, כנראה, לזמן השימוש). ולאיזה כרטיסים משתווים ה R9 270 וה 6950? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי את הכרטיס הנ"ל.. נכנסתי לאתר שלהם ואני וראיתי שיש להם עדכון לביוס אבל הם אומרים שם שזה רק לדגמים או סדרות מסויימות אם אני מבין נכון... איך אני מברר את שלי?...תודה... http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/#download
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך חזק לגיימינג, שיתאים למפרט שכבר יש לי וינצל 100% מהכרטיס מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz זכרון: 4 ג'יגה DDR2 400 MHz לוח אם: Gigabyte: GA-G41M-ES2L ספק כוח: AC 230V רוכש את הכרטיס בKSP אז אשמח אם תתנו לי לינק לכרטיס שמצאתם שם באתר. עריכה: אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=matam&uin=23344 יתאים לי למחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-