עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomer2004,

התקנתי AquaMark3 ועשיתי בדיקה לכטיס מסך , ואתם יכולים להגיד לי אם התוצאה הזאת טובה ביחס לכרטיס ולאוברקלוק שעשיתי: Sapphire 9800 Pro 128MB / 256Bit אוברקלוק : זיכרון 370 (740 ) מעבד 400 ... *ועוד שאלה אחת : איך אני משנה את מה שהתוכנה בודקת (רזולוציה , AA , Aniso , וכו') ? -מספיק פרטים או שצריך גם מפרט.. תודה לכל העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Ben Moselle,

שלום המסך הנל קיים כבר וזאת עובדה מוגמרת https://ksp.co.il/?uin=41175&select=.1304..230..137..2239. מה שאני צריך זה כרטיס חזק שישרת לזמן ארוך ושיתאים למסך ( לא מחכה לRTX ולא קונה יד שנייה ) השאלה אם עניין הFREESYNC קריטי וזה אומר שאני צריך AMD ... אבל לא מסוגל לוותר על נווידיה.... אז הדגמים שאני שוקל לקנות אחד מהם הוא , 1070TI , 1080 GTX , 1080 GTX TI , VEGA 56 תודה

3. Started by MasterOr,

דגם מלא: Gainward nVIDIA GeForce 6800 Video Card, 128MB DDR, 256-Bit, TV-Out/DVI, 8X AGP, Model"Gainward Power Pack Ultra/2100 TV-DVI Golden Sample (GS), One Slot design" -RETAIL אני מתכוון לקנות אותו מNewegg ב295$, עכשיו בקשר לאחריות אתם חושבים שאני יוכל לקבל אחריות דרך Gainward העולמי ? או בדרך אחרת? אני רוצה את הGainward כי יכולות הOC שלו הם גבוהות וזה די חשוב.. לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-128-197&depa=1

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shlomibandit,

הלך לי הכרטיס מסך.. אני עכשיו בצבא ואין לי זמן למשחקים.. מה הכרטיס הכי מומלץ עד 250שקל? חשוב שיהיה מ ksp מה יותר חזק גם 7100 ג'י אס או ati 9250?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itaybar,

ועזבו אותכם מכל הטבלאות וכל מה שיש פה כי אני לא מבין בזה תאכלס איך מרגישים את זה ומה ההבדל בביצועים? אני אחד שמשחק במשחקים...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. להלן מגוון כלים בהם תוכלו להשתמש כדי לקבל החלטות בכל הקשור לכרטיסי מסך וגרפיקה. בחירת נפח הזיכרון הגרפי בכרטיס המסך בשביל לדעת כמה זיכרון גרפי מתאים לשימושכם, ניתן להשתמש בשני מדדים חשובים הקיימים כיום בשוק. 1 - רזולוציית המסך בו משתמשים 2 - המשחקים בהם תשחקו 3 - חשיבה על העתיד הקרוב והשארת מרווח קטן הדרך לקביעת נפח הזיכרון הגרפי היא שילוב של שני הסעיפים, כאשר המומלץ יהיה שסעיף 2 תמיד יהיה "כל המשחקים, הכי כבדים" כדי להתכונן לגרוע ביותר. לרזולוציית המשחק יש נפח חשוב בכמות הזיכרון הגרפי שמשחק מתקדם היום יצרוך. דרך פשוטה לחשב זאת תהיה השוואה בין רזולוציה לבין נפח. אנחנו יודעים שיש כמות אנכית וכמות אופקית של פיקסלים, ושהם מוכפלים בשטח ריבועי. לכן, רזולוציה של 1680X1050 תה…

8. Started by n_aviv1,

יש לי את ה260 אבל הציעו לי למחשב חדש, אחר את ה250. בעיקרון אני מרוצה מה260 אבל יש בו פחות זיכרון ( בינתיים רק GTA IV לא איפשר לי לשחק על ההגדרות המקסימליות בגלל הזיכרון). איזה לקחת? האם כדאי לקחת משהו אחר? אני לא לוקח את ATI כאופציה כי אני לא מכיר את הדרייברים שלהם ואני מעדיף להישאר עם Nvidia.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. האם הכרטיס הזה GeForce 6600 GT? מצאתי באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php כרטיס ?Sapphir (ATI) ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? שעולה 890 שקל ו GeForce 6600 GT שעולה 1200 שקל האם הפרש המחירים שווה להפרש בביצועים? האם החנות הזאת אמינה? איזה כרטיס עדיף? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MUSHROOM2354,

כרגע יש לי TITAN XP שהוא כרטיס מצוין שמריץ כל משחק ברזולוציות גבוהות בלי בעיה לכן אני מתלבט אם לקנות את ה2080 TI. ההבדל ביניהם משמעותי? מה דעתכם? דוד שלי בא באוקטובר לארץ אז אני יכול לקנות את הכרטיס ב1200 דולר ככה בBEST BUY או אתר דומה ולשלוח אליו אז אני חושב לנצל את זה..

11. Started by AmonAmarth,

שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב חדש ובו יהיה הכרטיס 4870X2. ראיתי ש NVIDIA תוציא כרטיס חדש שיתחרה בATI 295GTX.. השאלה האם שווה לקנות את זה במקום הATI? לATI יש GDDR5 שזה דבר עם מהירות עצומה יחיסת לכרטיס מסך.. וגם עוד שאלה,מה עם ה SIDE PORT..? ATI לא תפעיל אותו? עוד משהו ששכחתי.. הכרטיס יפעל על הסמסונג T220P.. וגם לפעמים לסרטים ואולי למשחקים על LCD 32.. אז מה בעצם אתם ממליצים לקנות? אני הולך לקנות עם המחשב את המעבד Q9550 ועושה OC.. תודה רבה ויום טוב!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני במצב די מסובך ??? אני אסביר יש לי כרטיס מסך של גיגהבייט (6600 ) ויש לי לוח של DFI - ULTRA D, שכידוע לא תומך בSLI, אבל יש לי אופציה שנקראת DXG, כלומר , יש 2 אפיקי PCIEX16 עכשיו יש לי 3 מסכים 1. MAG 19 FD - מחובר כרגע לVGA 2. LG LCD TV (יגיע אלי ביום ראשון) - יתחבר לDVI בכרטיס 3.ויש לי LCD 7" (מסך DVD לרכב) - שאותו אני רוצה לחבר לTVOUT לפי מה שהבנתי, אני לא יכול לחבר את שלושתם לכרטיס (ומי שיגיד לי שאני טועה אני מאוד אודה לו..), מכיוון שהוא לא תומך בתצוגה של 3 כרטיסים בו זמנית לכן אני רוצה לנצל את האפיק השני בלוח ולקנות כרטיס פשוט, בכל יציאת TVOUT, כדי לחבר לו את המסך הקטן אני מבקש המלצה לכרטיס כזה (עוד בעיה שיכולה להיות- כרטיס אחד מבוסס ATI, והשני NVIDIA.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא Gigabyte EP43-UD3L

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by galz,

לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קניתי היום נייד של דל N5010 עם כרטיס מסך של Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 1 GB האם משחקים יפעלו בו כמו שצריך?? משחקים כמו פיפא וורקראפט מאפיה תודה !!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה המלצות על מסכי מחשב LCD , רחבים וקצת גדולים, משהו בין 24 ל- 29 אינטש, אמור לשמש בעיקר לסרטים ומשחקים. כל לינק למוצר כזה, יהיה טוב - בלי קשר למחיר ! כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T80G-GHF9&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1665 שקל... התחיל ב2100 אם אני זוכר נכון? מחיר לא רע..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102665 מה אתם אומרים ? מדובר על: SAPPHIRE 100148 Radeon X1600PRO 256MB 128-bit GDDR2 AGP 4X/8X Video Card - 130$ תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל רציתי לדעת אם כדאי לי כרטיסים אחרים של nvidia למרות שבאמת והכרטיס הזה הוא מספיק אבל אם כבר אז כבר תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avielsvis,

יש לי כרטיס מסך ati hd 4850 שנגמר לו האחריות והוא במשחק מגיע ל- 93 מעלות ושיחקתי רק portal 1 ומישהו אמר שכרטיס מסך לא צריך לעבור את ה- 80 מעלות . אם אני יעשה פירמוט זה ירד המעלות ? או שלא קשור?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. וגם נתונים לגבי מהירות זכרונות וליבה של שניהם (של הג'י פורס יש באתר אני יודע...) אני מתלבט בין שניהם ואמרו לי שהריידון יותר טוב מהג'י פורס בביצועים אבל אני עוד לא יודע בוודאות אז תעזרו לי למצוא תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by cha_had,

מזה זמן רב, הבעיה הזו מופיע מעצמה (קשור לסעיף 3): “Could not load file or assembly ‘MOM.Implementation’ or its dependencies.” ניסיתי הכל! פשוט הכל! 1)הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר (כולל גירסאות חדשות יותר) - לא עזר! 2)התקנתי את net framework 4.5 כמו שמצוין גם באתר של AMD בדף שמוקדש לבעיה - לא עזר! 3) פירמטתי 3 פעמים את המחשב בחודשים האחרונים- עזר חלקית, הדרייבר עבד לזמן מה וההודעה חזרה. היו לי חשדות שזה קשור לפריצה של הWINDOWS, שהייתי מבצע כל פעם אחרי פירמוט, אבל בפירמוט האחרון לא פרצתי את WINDOWS וזה עדיין חזר! כבר התייאשתי, אולי למישהו יש פתרון מוכח? מי שפותר את הבעיה הוא מלך... :( חיים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום [: אני רוצה בבקשה המלצה לLCD ט-ו-ב עם 8MS ומטה.. מעדיף חברה גדולה ואמינה. המסך מיועד למשחקים עם הרבה תנועה ולפי מה שאני יודע, למשחקים האלו יש תכונה להימרח על מסכי LCD ואני לא רוצה שזה יקרה.. התקציב שלי לא ממש מוגבל... רק חשוב לי שיהיה יחס מחיר-איכות ושהמוצר יספק אותי. וגם אם אפשר מאיזה חנות אמינה כדי לקנות את אותו מסך שאתם ממליצים, כי אני ממש לא רוצה לקבל מסך עם פיקסל שרוף =( האא ואם אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי איך הולכת האחריות במסכי LCD מישהו אמר לי שמעל מספר פיקסלים שרופים אפשר לממש תאחריות. תודה רבה רבה [:

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dids22,

המסך שלי הוא syncmaster 793df crt ובזמן האחרון זה קורה לי די הרבה וכדי לסדר את זה אני צריך לשנות את ה Refresh Rate מ85 ל 75 בדקתי באתר של היצרן והוא כן תומך ב85 (הרזולוציה שלי היא 1024*768) http://www.samsung.com/Products/Monitor/CRT_Flat/LE17KSBBQ.asp?page=Specifications יודעים מה הבעיה?הלך המסך? ד"א כמה זמן samsung נותנת אחריות על המסכים שלה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by esaly,

היי חברים, התקנתי את המשחק ויש לו נפילות FPS רציניות שנעים בין 65-35 ויש קרטועים. האם הגזמתי ברזולוציה? שווה לי לנסות OC לכרטיס מסך? כרגע בסטוק. אודה מאד לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים