כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
התקנתי וויסטה לא מזמן, בערך שלושה ימים. התלהבתי מאוד מהמראה, מהחידושים מהMedia Center וכו' וכו' (אה, וחשוב לציין שמהירות ההורדה באינטרנט ובכלל, האינטרנט עצמו מהירים יותר מהXP, אפשר להגיד משמעותית). אבל לגיימרים הOS הזה הוא קטסטרופה, הFPS שלי במשחק CS 1.6! ברזולוציה של 1280x1024 סה"כ 65 ! לא האמנתי... איך Micro$oft מצפים שגיימרים יעברו לוויסטה אם היא פוגעת כל כך בקצב הפריימים?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דריברים חדשים ! עדיין חסרות מס' אפשרויות ב-control panel לצערי, אבל עושה רושם שהדריבר הנ"ל הוא בונבוניירה... אנשים מדווחים חיובי. http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_163.11.html http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_163.11.html יש כאן דיון עליהם למי שמעוניין: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=231036 (שימו לב לאופציה החדשה - HDR Lightning ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה המקום לשאול. מאז שהחלפתי את מערכת ההפעלה לויסטה יש לי בעייה במשחק AMERICA ARMY אני מקבל מסך שחור במשחק ואחרי כמה שניות זה משתחרר.כרטיס מסך 8800 של לידטק עם הדרייבר האחרון של NVIDIA.למישהוא יש איזה רעיון?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם... ראיתי פה באחד הפורים שמישהו זרק שהויסטה יהיה מותאם לכ. מסך של 256bit. האם השמועה הזדונית נכונה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה. אל תשאלו למה, אני בעצמי לא יודע. עכשיו פתאום אני מגלה שאין דרייברים בשביל הכ.מסך הזה לויסטה. יש למישהו מושג מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל מערכת 2 גיגה 400 מ"ה מעבד 3ג 478 הארד דיסק 250 גיגה האם אני אוכל להפעיל את AERO???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
אוקיי , חיברתי את המחשב לטלוויזיה וראו בטלוויזיה את המחשב דרך הVIVO... , אבל עכשיו שאני מחבר את המחשב ליציאת הוידאו של הממיר הדיגיטאלי , אני לא יודע איך לסדר שיראו את הטלוויזיה במחשב.... , איך אני עושה את זה? , התקנתי WDM Drivers , אבל אני לא רואה שום אופציה כדי לאפשר צפיה במחשב של הטלוויזיה , למחשב מחובר RCA , ומהמחשב יוצא RCA שמחובר למתאם סקארט שמחובר לממיר ביציאה של הטלוויזיה , הייתי רוצה לקבל עזרה , תודה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס X800XL, איזה תוכנה אני צריך בשביל לצפות ב- VIDEO IN (לראות תטלויזיה על המחשב)......
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
-
אז ככה, יש לי בבית R9200 SE שהוא בעל VIVO ובעל S-VIDEO הוא נראה בערך ככה http://www.pandas.co.il/images/CGA-928VTVD.jpg אז רציתי לדעת מה יותר כדאי vivo או svideo על מנת לחבר את הכרטיס ל TV שלי :s05: וגם היכן ניתן להשיג כבלים? אני צריך כבל ל VIVO ל SVIDEO וקבל להעברת קול. כולם צריכים להיות באורך של כ 3 מטר
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
לפורום שלומות. אני הבעלים הגאה של כ. מסך ראדון 9600 אקס טי מחברת ג'יגה בייט. הכרטיס בעל יציאת VIVO עכשיו, הכבל שסופק לי עם הכרטיס, ובכן, התקלקל. ועקב כך איני יכול להקליט מן הטלויזיה, או לצפות במחשב בטלויזיה עצמה. האם למישהו מחברי הפורום ישנו מקום מסוים שבו אני יכול לרכוש כבל שכזה? (חיפשתי ונברתי במספר אתרים של כבלים ולא מצאתי... וגם דיברתי עם החברה שמכרה לי את המחשב, ולהם אין כבר אותו במלאי... אודה לעזרתכם) נוסף על כך ישנה יציאת DVI במחשב האם ישנו ממיר שממיר מ DVI ל RCA? (כדי שאני אוכל לפחות לצפות במחשב בטלויזיה?) (אני בספק אבל תמיד טוב לשאול) אודה על כל תגובותיכם.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מדבר גם מבחינת איכות תמונה, גם מבחינת איכות הקלטה וגם מבחינת הפיצ'ארים. למען הדוגמא אני משווה Winfast 7800GT 256MB ViVo Extreme מנגד כרטיס טלוויזיה ב-600 ש"ח. אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש VIVO בכרטיסים 88GTS\GTX?? ועם כן בשל איזה חברה מדובר ??
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לכרטיס ה X800XT שלי יש אפשרות ל VIVO אבל מנסיון ומקריאת פורומים רבים הבנתי שקשה עד בלתי אפשרי להשתמש באופציה. לא חשוב מה אני עושה אני לא מצליח לקבל תמונה נכונה בכניסת הוידאו. החלפתי דרייברים חזרה ל 6.2 כי האחרונים דופקים את עניין ה VIVO וכלום לא עוזר. התמונה עם שיבושים וללא צבעים וזאת למרות שהכניסה הוגדרה כPAL. אם מנסים להשתמש בכניסת ה COMPOSITE אז אין תמונה בכלל. רק כניסת ה SVIDEO מאפשרת איזושהי תמונה. אני לא מתכוון לכרטיסי All in Wonder, אלא לכרטיסים סטנדרטיים עם אופציה לכניסת וידאו. למישהו פה יש כרטיס דומה או נסיון עם אופצית VIVO בכרטיסים האלו ? אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני ככל הנראה קונה מחשב בימים הקרובים ובחרתי בכרטיס המסך Leadtek Geforce PX7900GS-TDV256 NVIDIA LV182 אך רציתי לדעת אם הוא תומך בVIVO(חוץ מיציאת וידיו גם כניסת וידיו) ואם לא אז האם יש כרטיס מסך באותה רמה ובאותו מחיר שתומך בVIVO? אפילו של ATI אם הוא מומלץ.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי XFX 6600GT וכתוב עליו שהוא VIVO עכשיו בשביל לראות את הטלויזיה על המחשב מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אמרו פה שמחברים את הכרטיס לטלווזיה ורואים טלווזיה על המחשב... איך זה עובד? ???
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא ממש מבין מה זה... הVIDEO OUT זה בעצם "TV OUT" והVIDEO IN זה עצם "כרטיס טלויזיה" ?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-