עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם VIVO ואני רוצה לדעת אם הוא מחליף כרטיס עריכה או כרטיס טלויזיה?? ואם לא אז מה אפשר לעשות איתו בבקשר העברת וידיאו??

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  2. היי, אני מחפש כרטיס מסך טוב שידע להריץ נורמלי את crysis ואת gta iv. שיהיה הכי זול אבל שיהיה גם איכותי ומהיר. אני מקציב לזה כמה מאות שקלים (לא יותר מאלף ש"ח) יהיו לי:מסך אחד יהיה 22 והשני 24 ואולי טלווזיה של 32. אני רוצה רזולוצייה של FULL HD ומעלה, אך שידע לתמוך גם ברוזולוציות יותר נמוכות. יש לי מעבד q9300 של אינטל, לוח אם P35C-DS3R של gigabyte ומארז ezcool h550d atx 400w 120mm active pfc (3yw) הייתי רוצה שידע להציג מידע שונה בשתי המסכים (שאפשר אחד סרט ואת אינטרנט), שידע להעתיק תמונה ל2 המסכים ושידע להמשיך את המסך השני (חצי סרט פה והחצי השנה במסך השני, להמשיך את המצלמה במשחק) הייתי מעדיף שיהיה nvidia אבל אם יש גם ati טוב, אשמח לקבל המלצות תודה!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Nitro Viper,

קניתי מחשב חדש (המפרט בצד) קודם כל, לא עשיתי OC. באמצע משחקים יש כל כמה שניות מין הפסקה של חצי שניה (למרות שהמשחק רץ על 150-200 FPS) למישהו עולה בראש מה זה יכול להיות?

4. Started by Sctoweri,

1. LeadTeak GeForce 8800 with 640 2. Readon 512MB 2900xt מה אתם אומרים??... אני מפחד ללכת על הרידאון מאוד~!! כי כולם עד עכשיו אמרו לי לא לגעת ברידאון ורק עכשיו שה 2900xt הזה יצא כולם אומרים לקחת אותו.. תעזרו לי פלייייייז.. אני רוצה כרטיס מסך שאני הכי פחות יצטרך לעשות לו OC כי אני מפחד עליו וגם על המעבד.. אני לא אוהב לעשות OC ואם אני יעשה לכרטיס מסך זה יהיה בעתיד ולא עכשיו כי OC מקצר את החיים בחצי לא? ובבקשה תציינו למה את X ולא את Y. תודה רבה לכם!!!

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  5. האם שווה להשקיע בכרטיס High End כמו RADEON 9800Pro - 128MB DDR במחיר של 2000+ או האם שווה לקנות כרטיס ב 1000+ ולאחר שנה למכור אותו ,להוסיף עוד 1000 ולקנות כרטיס אחר ? מה שווה יותר ? אם קונים ב 2000+ יהיו ביצועים הרבה יותר טובים מהכרטיס ב 1000 בשנה הראשונה , אבל האם אחרי שנה כשהכרטיס ב 1000 יוחלף יהיו יותר ביצועים מהקודם ב 2000 ? כלומר האם ההשקעה הבאמת גדולה (לכל אלה שלא יוצא להם כסף מכונן A) שווה מבחינת הביצועים לטווח הרחוק ?

6. כרטיס מסך 2900 הדרייבר החדש משפר ? בקשר להודעה של Gggt666666 סוף סוף דיון ברמה עד שפח זבל של טמטום כמוך מגיע בכל אשכול דפר כמוך הורס בחוסר ידיעה . מדוע אתה מנסה להיות חכם שאתה יודע שאתה לא . אני מחקתי את הקטעים האמיתיים בהודעה כדי לא לפגוע באתר תראו הסטוריה של יצור kill_b7

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  7. שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש אני מתלבט לגבי כרטיס המסך בין ה 8800 עם ה 640MB לבין הגירסה המוחלשת עם ה 320MB. יש לי מסך 19 Inch שאני לא מתכוון להחליף בקרוב. האם ארגיש בשיפור עם ה 640MB לעומת ה 320MB?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. שלוםן, רציתי לקבל המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 300 ש"ח. אני לא גיימר רציני - אבל אני מתכנן לשחק SINS OF A SOLAR EMPIRE המחשב שברשותי: AMD 64 X2 (4800+) ASUS M2N AM2, nForce 430 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  9. בניגוד לרוב הפונים, שמבקשים כרטיסי מסך אדירים, הדרישות שלי הן פשוטות יותר: 1. יש לי מחשב ללא כרטיסים - הכל onboard,עם יציאה אחת למסך (סמסונג 22"). 2. רכשתי עכשיו טלוויזיה שממוקמת לא רחוק מהמחשב. 3. אני מעוניין להתחבר לטלוויזיה לצורך: א. הקרנת סרטים מתוך המחשב. ב. שימוש כמסך extended. 4. מבקש הצעות לכרטיסים זולים ומספיק טובים (רצוי עם מאוורר). לאיזה כבלים אזדקק ? 5. אציין שאני לא משחק במשחקי מחשב, אלא רק אינטרנט, עבודה משרדית ותיכנות, ולכן הדרישות הן מינימליות. אודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by Rage17,

בעבר פירסמתי פה כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש לAGP... מצאתי 6200 ב250 ש"ח כי שמעתי שזה מחיר מצויין... עכשיו רציתי לדעת אם זה השתלם לי או שהייתי צריך ללכת על 6600 או משהו כזה במחיר טיפ טיפה יותר גבוה ... +רציתי לדעת איך אני בודק כמה זיכרון יש לכרטיס מסך הזה?

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  11. ערררב טוב, אני מחפש מסך ,בעצם- שניים. אחד יהיה במחשב פשוט(שאני עוד צריך להרכיב) לצורך משרדי בלבד- אינטרנט ואופיס, לא משחקים ולא גרפיקה מורכבת. השני ישמש אותי לכנ"ל + משחקים וסרטים, אבל גם הם לא יהיו כבדים מידי מאחר והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) בהתחלה חשבתי לקנות LCD כדי להרחיק את המסך שיש לי מהפנים (יושב די קרוב, אין לי מקום מרווח) אבל ירדתי…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by tiger18,

מה הכרטיס הכי טוב? שלא מתחמם יותר מדי ומזה OS.? מיועד להרצה של משחקים כבדים על רמה גבוהה כמו: CRYSIS GTA IV CALL OF DUTY

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. השימוש: משחקים כבדים. הנתונים: זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~81 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD זווית צפייה אופקי: 140 מעלות אנכי: 130 מעלות תקן בטיחות TCO 99: כלול המסך של חברת liteon 1. האם הוא מתאים לשימוש במשחקים? 2. האם כדאי לקנות אותו ב1550 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לרכוש את הכרטיס אך אני לא יודע של איזה סוג של הכרטיס כדי לקחת: Sapphire ,Gigabyte ,Force3D ועוד... אז מה יותר כדאי לקחת, והאם מישהו כבר קנה את הכרטיס? מפרט: מעבד: Intel Dual core E2180 2.1 GH זיכרון: 1GB כרטיס מסך: Intel 82945G Express CHipset Family מסך: 19 אינץ רחב חברה: acer

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אממ אוקי זה המפרט שלי בערך : ספק כח : אני לא בטוח מה הדגם המדויק .. אבל אני יודע שהוא בין הטובים שivory מחזיקים והוא דגם חדש ועלה לי למעלה מ200 שקל.. מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) דיסקים קשיחים : 250 ועוד אחד של 150 הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8500GT שהוא ממש חלש כמו שאתם יודעים כמובן .. אני משחק במשחקים חדשים וכו' והוא בקושי מריץ לי את Assassins creed באיכות בינונית.. עכשיו מה הכרטיסים שיתאימו לרכיבים שלי ? מהזול אל היקר , שיפעילו לי את המשחקים באי…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  16. שלום לכולם האם שווה להוסיף כמה שקלים ולקחת כרטיס מסך משודרג?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1515 ושאלה נוספת האם יש אפשרות לפתיחת צינורות בסדרה של ה 9600 תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by uvs,

יש לי כרטיס של ATI רדאון 9250 , הבעיה היא כאשר אני מחבר טלויזיה למחשב הוא קודם כול נתקע ואז לאחר RESET ידני הוא עולה ואז בזמן העליה אני רואה גם בצג וגם במסך הטלויזיה את שלב ה-POST והלוגו של ווינדוס ומשם ועלה המסך של המחשב מתעוות מחליף גוונים ונראה כאילו הנורה נשרפת בצג ובזמן הזה הטלויזיה מציגה את הווינדוס טוב, ברגע שאני מנתק את הטלויזיה ועושה שוב הפעלה מחדש המצב מסתדר, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלי ATI ולא עזר. אנא עזרתכם

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by The_Byter,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי 2 כרטיסי מסך GTX 760 GTX 750TI האם אני יכול SLI בינהם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by guy,

האם כרטיס מסך שבדרישות חומרה שלו כתוב חיבור PCE X16 יעבוד על לוח שתומך רק ב PCE X8 ? ואם הוא כן יעבוד, האם זה יגרע באופן רציני בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Saliman,

התקנתי את הדרייבר החדש, וגיליתי שאחרי האוברקלוקינג המקסימלי שעשיתי, הניקוד שקיבלתי ב 3dmark2001 היה קרוב למהירויות הסטוק של הכרטיס עם הדרייבר הישן... עריכה: ירידה של בערך 400 נקודות (רבע מהביצועים של הכרטיס)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. תגובות: 1,216 ZZZ דפדפן: Firefox 3.6.12 על Windows NT [מפרט מחשב] זו בעייה דיי שכיחה בסידרה 4XX, הרבה משתמשים מתלוננים על FREEZING בזמן עליית המחשב. אנשים ששלחו את הכרטיס הישר למפעל של ASUS להחלפה לא נענו בחיוב ושלחו להם את אותו הכרטיס בחזרה, לטענת ASUS הכרטיס תקין... אכן מצב ביש. אם זו לא יותר מדי טירחה עבורך, תנסה לפרמט ל- XP ולבדוק מה קורה. אם הכל פועל כשורה תצרוב ביוס של חברה אחרת לכרטיס(אחרי שתשמור את קובץ הביוס המקורי שלך) ותראה מה קורה חזרה עם WIN7 64BIT.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ron533,

1. אני מתכוון לקנות ממש בקרוב כרטיס מבוסס רדאון, וחושב על 9600XT - יותר מזה יקר מדי... ראיתי כרטיסים של ATI ושל SAPPHIRE כשה ATI יותר יקרים קצת. האם יש הבדל ששוה את הכסף לטובת ה ATI? זכרונות טובים יותר? ארכיטקטורה טובה יותר? משהו טוב יותר?? לשניהם יש אותם יציאות והכל דומה חוץ מהמחיר. 2. האם יש דרך להאיץ את הכרטיס ולגרום לו לעבוד מהר יותר כמו שהבנתי מהדיון על הדרייברים של אומגה? (אני חדש ב ATI ומהגר מכטיסי NVIDIA, אני מקווה שלא אתאכזב כי היה לי מאד נוח וקל איתם) 3. לכרטיסי NVIDIA יש אפשרות להפעיל אופציה שנקראית DIGITAL VIBRANCE בתפריט color correction בדרייבר עצמו. פעם היתה לזה תוכנה חיצונית שנקראית NVMAX והיא שיפרה באופן מדהים את העושר והחיות של הצבעים שהכרטיס הפיק…

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by MiD,

איזה כרטיס מסך אפשר לקנות ב-500 ש"ח? אני לא רוצה איזה MX 440 או FX5200 או ATI9200. ראיתי ב-KSP (פריטים מוזלים) GeForce 4 Ti4200 64Mb Chaintech ב-470 ש"ח! כשהתקשרתי הם אמרו שהם כבר לא מוכרים כזה (חבל! דווקא כרטיס טוב) אז יש לכם הצעות למשהו טוב, בלי חריגה מהתקציב, ואם כן - איפה?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  25. יש לי את הנייד ACER 5102 ובו יציאת VGA למסך נוסף. קניתי מתאם מVGA לSVIDEO וRCA וחיברתי הכול כמו שצריך. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב להרחיב את התצוגה למסך הנוסף אני מקבל תמונה מעוותת על הטלוויזיה וזה לא משנה בכלל איזה רזולוציה או שיטת שידור אני בוחר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים, זה ATI RADEO EXPRESS 1100 ואני לא יודע מה לעשות... אני אשמח לכל עזרה!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.