כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
אני משחק לי ב bfbc 2 ופתאום המסך מהבהב בשחור לשנייה רק איפה שמוקרן הסירטון של המשחק ושעשיתי pause זה עושה ריבועים לבנים כאלה למשך מאיה והחום לא כזה גבוה (65c) ומקודם שיחקתי בdirt 2 ולא היה כלום
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והיה היה צריך להיות רשום 2048 כי יש לי 2 כרטיסי מסך 2*5840 וחלון גרפיקה שאני מנסה לעלות אז הוא אומר לי שאני על 1500 MB כי עברתי את היכולות שלי וזה לא הגיוני קניתי עכשיו מחשב והוא חזק מאוד כל משחק אחר טס עליו כיצד אני גורם למשחק לקרוא גם את הכרטיס מסך השני ? נגיד cod:ops ומאפיה 2 טסות עליו .
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
דרישותיי מהכרטיס: 1. הכרטיס הוא בשביל HTPC, לכן עליו לתמוך ב DXVA והאצת חומרה. 2. עליו להכיל יציאת HDMI הכוללת סאונד (עדיפות לתמיכה בפורמטים החדשים, אך לא קריטי) 3. אפשרות לחבר 3 מסכים במקביל האם יש חיה כזו? אם כן אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 800 ש"ח. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! לאחרונה התחילה בעיה מעצבנת בכרטיס המסך שלי, יותר נכון בקויל שלו, הוא עושה צפצוף צורם קבוע, ולא הצלחתי להשתיק אותו ניסיתי להתקין את הדריברים החדשים, מדובר במחשב נייד עם לוח אם QUANTA SW8. מפרט המחשב T9600 (ES) 4GB DDR2 9300GS Mobile Nvidia 256MB SSD Intel-x25 80G המחשב עובד מצויין , והביצועים שלו מעולים, הדבר היחיד שהחלפתי לאחרונה היה את העכבר ( הבאתי עכבר של לוג'יטק MX518 ). העכבר הוסיף סימפטום מוזר של צלצול צורם מהאוזניות ( במידה ואני מחבר אוזניות ). אני מאמין שמדובר בהארקה בנושא של העכבר ( את זה כבר אסדר .. ) השאלה מה אני עושה עם ה COIL שהחליט לצרום לי באוזן.... להחליף אותו אני לא יכול , כי לפי מה שבדקתי בלוח אם הוא "מודבק" , חשבתי לסתום אותו עם דבק חם שישתוק …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כדי לראות את העומס על המעבד, אני ניגש ל Task Manager של windows, ושם מוצא את העומס על כל ליבה. האם יש תוכנה מקבילה שמראה נתון זה עבור הליבה הגרפית (כרטיס המסך)? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה טוב לגיימרים? והאם הספק סיסוניק 600 וואט יחזיק אותו..
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המפרט שאני חושב עליו כאשר השימושים הם פוטושופ (לא מקצועי), משחקים, סרטים וכו' מעבדי אינטל Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray (ה2300 עולה 60 שקל פחות אז עדיף כבר את זה, לא?) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-D2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מחירון עבודות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את ה - 6870 ATI ואני לא בטוח שהספק הזה יחזיק... שאר המפרט הוא: אינטל E6750 4G זכרון DDR2 3 כוננים קשיחים 4 מאוורים במארז. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה לקנות HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI- או GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI ואם אפשר גם איזה חברה ASUS וכו...
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
רציתי לשאול - אם נניח שיש לי כרטיס 6870 רפרנס. ונניח שאני מעוניין לעשות לו CF, האם ההבדל בין 3 האפשרויות הבאות הוא קריטי? 1. להוסיף כרטיס רפרנס זהה לקיים. 2. להוסיף כרטיס OC וקירור של המפעל. 3. להוסיף כרטיס עם קירור של המפעל. לדוגמה: http://www.hisdigital.com/un/product2-592.shtml האם יש פערים בביצועים? האם כרטיס רפרנס יהווה צוואר בקבוק בהוספת הדגם OC?.. האם כרטיס אחד מקורר מפעל יכול ליצור חוסר איזון שיכול לפגוע בביצועים? תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
מתלבט בין: sapphire hd 5770 GTX460 Synergy 768MB בקשר ל- GTX גם לא יודע באיזה יצרן לבחור? תנו בבקשה המלצות בין השניים או שונה בתקציב בין 650 שקל עד 730 שקל. מהחנות KSP
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אתמול רכשתי מנוי לצפייה במשחקי ה nba דרך האתר שלהם www.nba.com ומשום מה דרך המחשב שלי רואים ברמה ירודה מאוד ... ודרך המחשב של אחי רואים באיכות מצויינת לפי מה שהבנתי האיכות שידור שלהם היא HD עכשיו המחשב שלי הוא ממש ישן (לפני 4-5 שנים) שעלה בסביבות ה 2500 ש"ח כאילו פנטיום 4 ללא כרטיס מסך (עם כרטיס מובנה על הלוח) מחשב ישן בקיצור ... והמחשב של אחי הוא חדש יותר בהרבה שעלה בסביבות 6000 ש"ח עם כרטיס מסך שלפני שנתיים היה בין הטובים שיש ... וכו ... אז השאלה שלי היא עם בשביל לצפות במחשב שלי באותה איכות כמו במחשב של אחי אני צריך לקנות כרטיס מסך כמו שלו או שיש עוד דברים שאני צריך לשפר במחשב שלי ?? אתם חושבים שלמעבד יש כל קשר לזה ?? אשמח לקבל תשובה תודה רבה מראש .
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש התומך ב-HDMI אך התמונה של סרטים (בדקתי מספר סרטים) שהורדתי 1080P היא לא חלקה היא בעלת נקודות שחורות (נראה לי נקרא מגורענת). במחשב שלי יש כרטיס כרטיס מסך מובנה של אינטל עם יציאת Dvi. מחשב i3', 4gb. רציתי לדעת האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך(אם זה ישנה משהו)ואם זה ישפר ת'תמונה, ואם להחליף אז לאיזה כרטיס. התקציב שלי בסביבות 300. המסך lg w2486l 24 אינץ
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי ספק 460W של Cooler Master... האם הוא יחזיק את ה-GTX460 768MB של GIGABYTE?... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
האם חיבור PCI-E X16 במהירות X8 או X4 מגביל את הכ.מ במקרה של CF????? אני מתכוון להשתמש בכרטיסי HD6950 פתוחים/ תודה מראש,
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב Q6600 עם 4 ג'יגה זכרון ולוח ג'יגה בייט DS3 וספק 500 של אנרמקס. בזמנו קניתי אותו עם GTS8000 ומאז שדרגתי לGTX280 . יש לי מסך של דל 24 אינטש ואני משחק תמיד על 1900 על 1200. אני אוהב לשחק על גדרות גבוהות משחקי RPG ו1ST PERSON וקצת מירוצים כמו NFS. האם הגיע הזמן לשדרג ? האם אוכל לשדרג מבלי הצורך לשדרג את כל המחשב ? מה הכרטיס המומלץ של NVIDIA ( רק NVIDIA בבקשה ) שיתן את השיפור הטוב ביותר בתקציב של כ1600 ש"ח. ( ניתן לחרוג קצת אבל לא להשתולל ) תודה מראש מנו
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים מי שעוקב אחרי החפירות שלי הצלחתי בסופו של דבר להתקין את הספק בלי שום בעיות ושגיאות והכל עובד יפה עברתי שלב לכרטיס מסך הכנסתי אותו והכל יושב טוב הכנסתי את הכניסה של ה-6 פינים אני בא להפעיל את המחשב וזה עושה לי שגיאה על ההתחלה http://www.fastup.co.il/images/96128910.jpg אני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים וכלום לא נותן לי להכנס לווינדוס חשבתי שזה אולי בגלל שלא התקנתי את הדרייברים אבל זה לא נותן לי בכלל להיכנס לווינדוס אז נראה לי שזה לא זה.. זה מוזר אין לכרטיס שום כבלים זה 9800gt של ASUS.. כולה כניסה ל-6 פינים והיא מחוברת שמתי לב שהיא מחוברת טוב לכיוון הנכון והכל.. תודה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
שלןם יש לי כרטיס מסך GTX 260 ושאני מחבר אותו לטלויזיה דרך כבל HDMI לא שומעים כלום ושאני מחבר את הנייד לטלויזיה דרך אותו הכבל כן שומעים איך אני מסדר את זה? ותודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה הזאת. הכרטיס מסך (HD PALIT 4870 512) משנה כל פעם על דעת עצמו את תדר המקסימום של PCI EXPRESS י מ16 ל4. חשבתי בזמנו זה קשור למאווררים שהיו לי (5) אז ניתקתי את כולם והשארתי 1 מקורי. אך עדיין התופעה ממשיכה. אולי הספק בכלל אשם? (HEC 550+ 80BRONZ) גיליתי שבכדי לפתור את הבעיה אני צריך לנתק את כבלי החשמל של כרטיס המסך לחכות כמה שניות להחזיר ואז המחשב מזהה תדר של 16. אבל אחרי כמה ימי שימוש התדר יורד שוב ל 4. מעבד פנום 2 720 X3 ללא שום אובקלוק. ביוס הכי עדכני ועומד על דיפולט. דרייבר עדכני של כרטיס מסך. תודה לעוזרים, תמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך sapphire 5850 ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לטלויזיה רגילה..... אשמח לתגובה מהירה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן הייתי רוצה לדעת , במידה ויש לי שני כרטיסי 4870 מחוברים בקרוס האם אני יכול לחבר עוד מסכים ליציאות הנוספות ועל ידי כך לפצל את התצוגה ל 3 ו 4 מסכים ? כרגע אני עובד על שני מסכים והייתצי רוצה להוסיף מסך שלישי . תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיסים הם Sapphire Radeon HD6950 2GB GDDR5 PCI-e Model 9S6950G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31800 והכטיס השני הוא Gigabyte Radeon HD 6950 2048MB GDDR5 PCI-E GV-R695OC-1GD R695D52GDB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=32416 והאם מישהו ממליץ על אחד מהם יותר מהשני? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס מסך רגיל ללוח אם שמותאם לכרטיסי מסך LOW PROFIL זה עדין יעבוד? אין לי בעיה שיבלוט החוצה מהמחשב. יש לי את ה המחשב DESKTOP הדק.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-