עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. סיקור קטן על כרטיס מסך של msi gaming x trio rtx 2080.הכרטיס מגיע בסטוק עם בוסט 1860 על הליבה. במשחקים מגיע עד 2010 בלי שום אוברקלוק. הצלחתי להביא אותו ל 2085 -2070 במשחקים על מתח 1.056 הזיכרון גם הגיע ל1140 הרץ נוספים מטורף. טמפ' מקסימלית במשחקים לא עובר 58 מעלות. בקיצור כרטיס אחד המוצלחים של סידרת 2080. חשוב לציין שהיה לי 1080 של אסוס. אבל רציתי משהו חדש ועכשיו אני עם אחלה כרטיס. הכרטיס ניקנה מפלונטר תותחים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sausage,

מסתבר שבגלל שיצרנים עשו OC ל7900GT, היו הרבה החזרות. עכשיו הם יאסרו על יצרנים למכור 8800 עם OC מהקופסה http://www.winbeta.org/comments.php?id=5147&catid=1

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה יותר למחשב של אחי ונשמע מאוד מעניין גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מה שמקבלים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6018 יש לו לוח תומך CF זה נשמע לי מאוד משתלם רק ספק יש לו 350W וזה בטח לא יספיק?:\ אשמח לשמוע המלצתכם אגב יש גם מבצע אצלם על 1950XTX בודד ב2600 שקל זה גם מחיר חבלז..את שלי קניתי ב3000:\

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by faceman_007,

איזה אפשרויות זה נותן? תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Rivking134,

בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי כרטיס מסך חדש X1950 Pro 512MB שעות שישבתי וחשבתי מה לקות אותו או את ה-8600GTS והחלטתי ללכת עליו הכרטיס יגיע ב"ה ביום ראשון או שני קניתי אותו מנועה. יש פה אנשים שיש להם ת'כרטיס שיכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות עד שהוא מגיע... ;D (הכוונה באיזה משחקים הוא תותח יותר ובאיזה פחות...)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by alextomin,

ATi Radeon X1800xt ממוהר הצליח להגיע לתוצאה של כ-12300 נקודות ב 3DMARK05 . (!) הוא הגיע לקלוקים של: 856MHZ לליבה ו-1880MHZ לזכרונות(!)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Holography,

כן,היא יצאה... אתמול הגעתי ל 325@400|700@900 + Open masked units התוצאות יפות מעניין אם זה ישפר... Download

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by NetSpider,

טוב היום החלפתי את ה Proview DX 997n ל LG F900B ... עד עכשיו אני מרוצה מהתמונה והכל ניראה יפה בלי עיוותים . יש לי רק בעיה גיאומטרית ... בקיצור התמונה לא ניראת ישרה , אני מנסה לכוון את זה ישר אך יש יותר מידי פרמטרים לכיוון כך שהאחד משפיע על השני ודיי קשה לכוון את זה . אני צריך איזה טיפים , או איזו תוכנה שתעזור לי בזה ... משהו כמו איזה תמונה כזאת שאני יוכל לראות את הקווים יותר בבירור ...ולכוון ישר . תודה .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by amit22,

הורדתי תוכנה geforce tweak utlity וכתוב שם שאני לוץ על מיהריות השעון שמהירות הליבה עובדת על 260 והזכרונות על 350 איך זה יכול ליהיות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי קניתי את הכרטיס מסך הזה בשנת 2002 ינואר עכשיו המאורר התקלקל משהוא 8-10 חודשיים אחרי הקניה והטכני מחשבים החליף לי אותו עכשיו עוד פעם התקלקל המאורר לפני חודש -חודשיים עכשיו יש לי אחריות למעבד למסך אבל לכרטיס מסך לא 1 אם קניתי ממשנו הוא חייב לתת לי אחריות נכון? 2 אם האחריות לשנה (נראה לי) והחליפו לי כי היתה תקלה האחריות מתערכת אז אני עדין בתוקף נכון??? 3 אם אין לי דרך להשיג את האחריות מה האם יש דרך להוכיך שהכרטיס שלי ושלא עברה לי האחריות ושיחליפו לי אותו? 4 הם מישהוא שמה אל בעיה של מאורר בסידרה או דגם הזה (asus 8200 {geforce 3} ti 200) תודה blabla

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by חן מ,

היי יש לי שאלה בקשר לכרטיס עכשיו יש לי 8800GT,ואני אולי אשדרג ל4850 השאלה היא לכמה זמן ה4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?הוא עדיין יהיה טוב גם בעוד 4-5 שנים ככה? כי יש לי עוד אופציה שהיא קניית PS3,אבל זה לא מעניין כרגע וזה גם לא קשור לפורום הזה אני פשוט רוצה לקבל את ההחלטות הנכונות כדי לא לקנות בצורה לא נכונה תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by 0xIDE,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? GeForce 9600 GT או ATI Radeon 4670 ? Ivory כותבים על GeForce 9600 GT: זכרון 512MB DDR3 256BIT תומך HDCP/HDTV טכנולוגיית SLI תומך DIRECTX 10, OPENGL 2.0 יציאות TV-OUT/DUAL DVI-I חיבור PCIE 2.0 Ivory כותבים על ATI Radeon 4670: תוצרת MSI זכרון 512MB DDR3 ממשק 128BIT מהירות מעבד 750MHz תומך HDMI,HDPC,HDTV תומך Dual Link DVI תומך CROSSFIRE תומך DIRECTX 10.1, OPENGL 2.1 יציאות: DVIx2 מגיע עם מתאם DVI ל VGA חיבור PCIe2.0x16 הכרטיס אמור להיות למסך 22" אז אני אצטרך יותר מ512 MB זיכרון לכרטיס? והממשק BIT, זה ישנה? כי בGeForce יש יותר... ואני צריך איזה ספק מיוחד? מפרט: מעבד: Intel Core 2 Dou E8500 לוח אם: G31 זיכרון: 2 GB 800 MHZ הארדיסק: 500 GB ספק אני …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפני סיפור ההמלצה אני אקדים ואומר שלפני כמעט שנה פרסמתי פוסט עם המלצה דומה וכל מני הזויים העירו לי שלפנות לאמאזון בבקשות מיוחדות זה ניצול ו"ישראליות". אני מבוגר מדי לוויכוחים אינטרנטיים, לא הגבתי אז ולא מתכנן להגיב גם הפעם (אם הנושא יעלה שוב). אני רק אשתף שבזכות השירות הנהדר שנתנה לי אמאזון המשכתי לקנות בה באלפי שקלים וגם דרבנתי אחרים לעשות כך. לפני מספר ימים התקלקל לי הכרטיס EVGA GTX1080 FTW פניתי מיידית גם לEVGA וגם לאמאזון. EVGA היו אחלה, חזרו אלי תוך פחות משעה וביקשו שאשלח אליהם את הכרטיס לתיקון. אמאזון לעומתם חזרו אלי אחרי 5 דקות במייל, התנצלו שאין להם אותו כרגע זמין במלאי ונתנו לי זיכוי מלא על הסכום המקורי בו קניתי את הכרטיס. למעשה שילמו …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן אנשים, להלן מפרט המחשב שלי: מעבד: Intel Core i5 2500 3.3GHZ לוח אם: Asrock H61M-HVS Socket 1155 H61 chipset מארז + ספק: Antec six hundred + PSU VP450P זיכרונות:Kingston DDR3/4GB/1333mhz G. Skill DDR3/8GB/1333Mhz כרטיס מסך:Sapphire HD Radeon 6870 GDDR5 1GB לא מואץ כוננים קשיחים: SanDisk Ultra Plus SSD 64GB SDSSDHP64G Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX קירור למעבד:סטנדרטי של intel. לאור המחירים המאוד מפתים, רציתי לשאול אם כרטיס מתקדם של 280X ירוץ בלי בעיות עם שאר החומרה או שאצטרך להחליף רכיבים נוספים (פתיחת Pandora). בעיקר אני תוהה לגבי הספק (450W). לפי הדרישות זה שונה מדגם לדגם - הSapphire דורש 750W (עם fireX 1000W) http://…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by GOLD_BOMB,

יש לי HD 5850 שעושה לי צרות כבר מעלה שנה ואני מרוב חוסר תשומת לב שחכתי שיש אחריות, בכל מקרה האחריות כבר הסתיימה. מה שכן עשיתי זה לפרק את הכרטיס ולהחליף משחה, דבר שפתר את הרעש באופן זמני בלבד, כל פעם אני מסדר איזה קומבינה אך הפעם זה כבר לא עובד. ניסיתי להגיע למאוורר אך אני לא מצליח להוציא כמה ברגים שמגיעים לאזור (כנראה הרסתי כמה מהברגים או שאין לי את המברג הנכון). מה לדעתם כדאי לעשות? ניסיתי בIVORY אבל אין להם אומץ לפתוח את הכרטיס, לנסות אצל טכנאי פרטי? להחליף את הכרטיס? מה האלטרנטיבות? ניצול שרשור - הלך לי גם מאוורר למעבד (am3 heat-pipe cold bit), הקליפסים שתופסים ללוח-אם נשברו לי, גם בזה הם לא יכולים לעזור לי, האם אפשר לסדר משהו אחר? לקנות חדש? ואם כן יש המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. NVIDIA מציגה את אחד הדגמים היחידים בסביבה שגורם גם ל-GeForce RTX 2080 Ti להחוויר בהשוואה אליו - בכל הצורות והקטגוריות לכתבה

18. נראה שהלחץ של NVIDIA עשוי להביא את AMD להשקה מוקדמת מהצפוי של כרטיסי המסך החזקים באמת, תחת שם הקוד Vega במשך החודשים האחרונים קיבלנו את מפת הדרכים של AMD בכל הנוגע להשקת כרטיסי המסך הקרובים שלה, שיבוססו על ארכיטקטורות חדשות בתהליך יצור חדש לגמרי. דור ה-14 ננומטר של AMD יושק עם כרטיסי המסך הנושאים את שם הקוד Polaris 10, עם כרטיסי מסך פשוטים יותר שקרויים Polaris 11. ה-Polaris 10 צפוי ככל הנראה להיות R9 480, משמע כרטיס מסך מהיר למדי, שיהיו מהירים ממנו בהמשך. הדור שיגיע אחרי Polaris יקרא Vega והוא צפוי להכיל את מה שרבים מחכים לו, שדרוג אמיתי ומשמעותי על פני ה-Radeon Fury X ובעצם כל מה שראינו עד כה. כרטיסי המסך מבוססי Vega צפויים להגיע ברבעון הראשון של 2017. האמ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by giloman,

או מFX5200 ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שם המשחק: Battlefield 3 הבעיה: יש לי בעיה מוזרה במשחק Battlefield 3 אני נכנס למשחק ומשחק והכל פועל טוב ויפה ברזולוציה של full hd אבל.. אחרי כמה זמן שאני משחק אז המשחק פשוט נתקע ולא מגיב ואני נאלץ לעשות ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהמשחק.. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N55SF חדש ויחסית חזק.. זה המפרט: Intel® Core™ i7 2670QM Processor Windows® 7 Ultimate 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM 8GB זיכרון DDR3 לא שניתי כלום בהגדרות של המשחק המחשב קבע אותם לבד.. הבנתי שיש מצב שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואז המשחק נתקע יכול להיות שזה נכון? המחשב נקנה לפני כשבוע ולפי מה שאני יודע הכרטיס מסך לא הכי חזק שיש וגם לא מתקרב לזה אבל הוא אמור להריץ את המשחק בלי בעיה.. לפעמים אני נכנס למ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. היי, היות וכנראה שנשתדרג בטלויזית תלת מימד (1024x768) והכרטיס הנוכחי שלי כבר קצת זקן (4870x2) וחסר לי יציאות להריץ שני מסכים וטלויזיה במקביל, אני שוקל להשתדרג. אני מבין שעדיף nvidia כי הם חזקים בכל השטויות של תלת מימד, אז אין לי בעיה ללכת לכיוון הזה. מבחינת מחיר, אני חושב ש1500 זה הגבול שלי, למרות שאם יש צורך לעלות טיפה כדי לקבל הבדל ממשי, זה אפשרי. הדרישות מהכרטיס יהיו לספק תוכן גיימינג למסך 1980x1080 ולספק תוכן מדיה וגיימינג תלת מימדי למסך 1024x768 תוך כדי ששניהם ועוד מסך 1680x1020 מחוברים במקביל. אם אפשר לקבל את BF3 על 1980x1080 על אולטרה במעל 60 פריימים יציבים, זה יהיה מאד נחמד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב, יש לי כרטיס מסך nvidia gigabyte 9800gt 1gb, הוא מעביר תמונה דרך כבל hdmi to hdmi לטלויזיה שלי akai 26 אינצ' עד לפני שבוע אני השתמשתי במסך מחשב שחובר לכרטיס מסך דרך יציאת rgb רגילה והמשחקים עבדו בצורה מצויינת. לאחר שהעברתי את המחשב לחדר וחיברתי לטלויזיה בכל משחק ששיחקתי התמונה מתפרשת אל מעבר לגבולות המסך לפי בדיקות באינטרנט הבנתי שזה קשור לoverscan. רציתי לשאול איך אני מבטל את האופצייה הזאת בכרטיס מסך ואם בכלל זהו הפתרון. תודה רוני

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by doker,

מה השילוב היותר טוב hd4870 עם e8400 או q9400?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צריך המלצות לכרטיס מסך AGP בשביל משחקים כבדים תקציב סביבות ה 900 עדיף כמה שפחות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by massinvallus,

יש הבדל בינהם? כי יש גם R9800SE של POWER COLOR ויש R9800 NON PRO של GIGACUBE והמחיר לטובת הPC אז אני מתלבט... ובנוסף יש גם R9700 NON PRO ב1200 ש"ח שבכמה מבחנים ראיתי שהגירסת פרו שלו מצליחה לעבור גם את הR9800.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים