כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה אפשר להתחבר למסך TV בכדי לצפות בסרטים וגם שימוש כמסך למחשב. אני לא צריך משהו מיוחד לגיימינג כי אין לי בזה שימוש ממש רק משחקים של פעם. גם רציתי לדעת אם סוג הכרטיס משפיע על איכות הצפייה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם זה אפשרי, האם כל כרטיס תומך בזה? ומה זה דורש מבחינתי? האם התקנת שקע וממיר דיגיטלי נוסף? והאם התוכנה הנלוית מספקת את כל הפונקציות של שלט של ממיר דיגיטלי? איך מחברים ביניהם? ומשהו נוסף: אני רואה כרטיסי טלויזיה במחירים שבין 300-800 ש"ח. האם ההבדלים מתבטאים גם באיכות התמונה או שרק בפיצ'רים הנוספים (רדיו וכו')? והאם בכל כרטיס ניתן להקליט ל-mpeg באיכות סבירה או שאני צריך לחפש את הפונקציה הזאת במפרט של הכרטיס?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אוקי.... אחי הוריד משחק bridgeit... משחק שאתה מהנדס... ובונה גשרים( :) עכשיו את המשחק פתחה nVIDIA כשאני נכנס למשחק הוא ישר יוצא ורושם משהו בסגנון "אתה צריך לפחות GF4 Ti או FX כדי להריץ את המשחק"!! בקיצור ב nVIDIA לא רוצים שמשתמשי ATI ישחקו בזה!!!!!!!!! אולי מישהו מכיר emulator של FX כדי לשחק?! מן הסתם ה9800 שלי יכול להריץ את המשחק הזה ;D
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כרטיס מסך 2060 עם 2 יציאות HDMI 2.0 לשני מסכים בשיכפול שני המסכים תומכים HDMI 2.0 רק מסך אחד עובד המחשב מזהה בדרייבר את המסך השני והמסך מזהה חיבור אבל לא מעביר תמונה כל מה שהתקנתי זה דרייבר של NVIDIA
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . התחדשתי היום בכרטיס מסך חדש ברשת אייבורי מחשבים ונראה לי שהם עשו טעות במחיר שלו. ממה שחיפשתי בזאפ ובכלל ברשת לא מצאתי אותו במחיר שקניתי 1990, בכל מקום הוא מתחיל מ2300 שקל. הנה הקישור לכרטיס באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 והנה אותו כרטיס בחנות אחרת במחיר 2800 שקל: http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=2790 זה בעוד חנות ב- 2350 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msi-ati-7970-3gb-gddr5-384bits-p-13255?language=he אני יודע שבדרך כלל הכרטיסים הכי אטרקטיביים מבחינת מחיר הם של ספייר, אז איך זה יכול להיות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הזה, ולא רשום עליו שום יצרן... באמצעות גיגול הרצף D33009 (ליד החץ במעגל המוזר הזה), הגעתי ללינק להורדת דרייברים של nvidia. אני חושד שהוא הגיע עם לוח האם תוצרת אלבטרון, כיוון שגם ללוח יש רצף דומה (במקרה הזה D33282) ליד חץ זהה, וגם זה הוביל אותי לדרייברים דומים. מישהו יכול למצוא לי נתונים כלשהם? עריכה: התמונה יצאה קצת... גדולה. אני יכול להעיף אותה ולהקטין אם צריך.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה260 אבל הציעו לי למחשב חדש, אחר את ה250. בעיקרון אני מרוצה מה260 אבל יש בו פחות זיכרון ( בינתיים רק GTA IV לא איפשר לי לשחק על ההגדרות המקסימליות בגלל הזיכרון). איזה לקחת? האם כדאי לקחת משהו אחר? אני לא לוקח את ATI כאופציה כי אני לא מכיר את הדרייברים שלהם ואני מעדיף להישאר עם Nvidia.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים!!! יש לי שאלה נשרף לי כרטיס המסך ולכן אני מחפש כרטיס לAGP ולכן השאלה יש לי AMD 734 לוח אם KV8PROשל ABIT האם כדי לקנות את ה 7600GT או להחליף כבר את הלוח אם (לא רוצה להוציא עכשיו 3000 ש"ח) והאם משהו יודע על חנות שה7600GT אכן נמצא בא בסטוק או שי שמחסור עולמי לזה!!!!! תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר מהיר??? :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי.. בסביבות הסכום 500-700ש"ח... נתונים של המחשב: intel Core 2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.87GHz 64bit operating system ram 2GB 667GHz DDR2 Radeon X1800 Series (WDDM( אני יודע שזה מחשב ישן ולא רציני.. אני מעוניין להחליף הכל אבל שלב שלב... אני מודה על כל המלצה שתיתנו ואם אפשר קצת הסבר למה דווקא את מה שאתם מציעים. מודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לוח -אם של GA דגם G31M-ES2L. זיכרון:kingston 2GB 800MHZ DDR2 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של GeForce 9500GT, 512MB DDR3 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד טוב במחשב שלי. רוצים למכור לי אותו במצב חדש ב250 שקל יד שנייה(קנו אותו וגילו שהוא לא מתאים). אין לי הרבה כסף להשקיע מכיוון שאני עושה רישיון עכשיו. אז האם משתלם לי הן מבחינת מחיר והן מבינת תאימות למפרט שלי. עריכה:מצאתי באותו מחיר גם Sapphire ATI Radeon HD4650 1GB GDDR2 PCIe שלדעתי כבר יותר טוב אני מחכה לתגובה שלכם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטמפרטורות של הכרטיס הם 79 במנוחה אני יודע שזה נורמלי ואצל כל הכרטיסים זה ככה אבל זה בגלל הדרייברים הדפוקים? לשנות את זה(מהירות FAN)? חברה תעזרו לי אני בפניקה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אצל אמא שלי מסך של eizo עם response time של 24ms הנה קישור לספסיפיקציות של המסך http://www.eizo.com/products/lcd/l375/spec.asp כשאני גורר חלון בwindows או גולל דפי אינטרנט התמונה "נמרחת" מדוע הדבר קורה? האם זה קשור לresponse time או למאפיין אחר? האם לבעיה הזו קוראים ghosting ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך בארצות הברית : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130338 יוצא 980 ש"ח שאלה : אם אני צריך לשלם מס שמביא את זה לארץ ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:איך מבצעים CROSSFIRE (כי זה מה שאני מעונין לעשות) ל-2 כרטיסי מסך (לשם כך מעונין להשקיע בעוד כרטיס מסך - עד 1200ש"ח)? מפרט המחשב שלי: לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. זיכרון:CROSSAIR 8GB DDR3 1600MHZ. מעבד:i5 2500K 3.3GHZ. ספק כוח:ENERMAX MUDO82+ 525W. מאוור מעבד:ZALMAN CNPS11X. מארז:ANTEC P183 V3. מסך:"SAMSUNG 2450 24. כרטיס מסך נוכחי:ASUS EAH5770. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך חדש CRT , להחליף את ה-PROVIEW המיושן שלי שכבר 5 שנים יש לי אותו סתם הורס לי את העניים ומאמץ אותם שאני שעות יושב מול המסך . צריך מסך טוב ואיכותי כמה שאפשר עד סכום 1000 שקל שיתן לי ביצועים טובים לכרטיס מסך שלי ולמחשב (ראו מפרט) ולמשחקים ! אממ..הבעיה שיש לי עם המסך כרגע זה שלא רק שהוא מיושן , הוא גם דופק לי FPS במשחקים אם זה באמת נכון ..אני לא מסוגל לשחק על רזולוציה גבוהה ולקבל FPS כמו שצריך אני פשוט מקבל דילאי איתו, אפילו בבנצ'ים מול כרטיס מסך דומה 76GT , או באותו כרטיס מסך 9550 של חבר , במחשב הקודם פנטיום 4 .. בקיצור אני רוצה לשמוע את הדעות ונסיון שלכם לגבי מסכים CRT תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש שתי אפשרויות: או הasus EN8600GT MAGIC/HTDP/512M Graphics Engine NVIDIA GeForce 8600GT Bus Standard PCI Express Video Memory DDR2 512MB Engine Clock 540 MHz Memory Clock 800 MHz ( 400 MHz DDR2 ) Memory Interface 128-bit DVI Max Resolution 2560 x 1600 D-Sub Output Yes x 2 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 ) DVI Output Yes x 1 (DVI-I) HDTV Output (YPbPr) Yes TV Output Yes (S-Video to Composite) Adapter/Cable Bundled 1 x DVI to D-Sub adaptor 1 x HDTV-out cable Software Bundled ASUS Utilities & Driver או הלידטק: LEADTEK Geforce 8600GT 256MB PCIe בעל 256 זיכרון, אך gddr3…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן מגוון כלים בהם תוכלו להשתמש כדי לקבל החלטות בכל הקשור לכרטיסי מסך וגרפיקה. בחירת נפח הזיכרון הגרפי בכרטיס המסך בשביל לדעת כמה זיכרון גרפי מתאים לשימושכם, ניתן להשתמש בשני מדדים חשובים הקיימים כיום בשוק. 1 - רזולוציית המסך בו משתמשים 2 - המשחקים בהם תשחקו 3 - חשיבה על העתיד הקרוב והשארת מרווח קטן הדרך לקביעת נפח הזיכרון הגרפי היא שילוב של שני הסעיפים, כאשר המומלץ יהיה שסעיף 2 תמיד יהיה "כל המשחקים, הכי כבדים" כדי להתכונן לגרוע ביותר. לרזולוציית המשחק יש נפח חשוב בכמות הזיכרון הגרפי שמשחק מתקדם היום יצרוך. דרך פשוטה לחשב זאת תהיה השוואה בין רזולוציה לבין נפח. אנחנו יודעים שיש כמות אנכית וכמות אופקית של פיקסלים, ושהם מוכפלים בשטח ריבועי. לכן, רזולוציה של 1680X1050 תה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני במצב די מסובך ??? אני אסביר יש לי כרטיס מסך של גיגהבייט (6600 ) ויש לי לוח של DFI - ULTRA D, שכידוע לא תומך בSLI, אבל יש לי אופציה שנקראת DXG, כלומר , יש 2 אפיקי PCIEX16 עכשיו יש לי 3 מסכים 1. MAG 19 FD - מחובר כרגע לVGA 2. LG LCD TV (יגיע אלי ביום ראשון) - יתחבר לDVI בכרטיס 3.ויש לי LCD 7" (מסך DVD לרכב) - שאותו אני רוצה לחבר לTVOUT לפי מה שהבנתי, אני לא יכול לחבר את שלושתם לכרטיס (ומי שיגיד לי שאני טועה אני מאוד אודה לו..), מכיוון שהוא לא תומך בתצוגה של 3 כרטיסים בו זמנית לכן אני רוצה לנצל את האפיק השני בלוח ולקנות כרטיס פשוט, בכל יציאת TVOUT, כדי לחבר לו את המסך הקטן אני מבקש המלצה לכרטיס כזה (עוד בעיה שיכולה להיות- כרטיס אחד מבוסס ATI, והשני NVIDIA.…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דור ה-Navi, שצפוי לרשת את Polaris ואת Vega בעת ובעונה אחת, עלול להתעכב ולהגיע אלינו מאוחר מהצפוי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש (5500 ש"ח כולל ציוד היקפי), ורוצה להתאים לו כרטיס מסך בסכום של 800-850 ש"ח. השימושים של המחשב יהיו בעיקר אינטרנט/אופיס, אך אני רוצה שיריץ visual studio ללא בעיות וכן משחקים חזקים יחסית (אך לעתים רחוקות יותר..). ממה שראיתי בפורום הזה ופורומים אחרים (פורום מפרטי מחשב בעיקר) ראיתי שממליצים הרבה על ה-ATI Radeon HD4850. האם הכרטיס שמצאתי - Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI PCIe (לינק: http://tms.co.il/product/5851) הוא הכרטיס שהכי מתאים לצרכים שלי? איך הוא ביחס ל-Palit 9800GT 512MB Retail (לינק: http://tms.co.il/product/5859)? האם יש כרטיס אחר שיותר מתאים לשימושים שלי? האם יש כרטיס HD4850 של חברה אחרת שנחשב ליותר איכותי/אמין באותו טווח מחירים? …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-