עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ddkk,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 6200 פרמטתי את המחשב והכל פועל מצוין מלבד העובדה שאחרי שאני מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך, ומפעיל את המחשב מחדש כל הצבעים משתבשים והופכים לאיכות גרועה שמונעת ממני לראות את המסך באופן ברור. כשאני מסיר את הדרייברים הכל בסדר, אבל איכות הצפייה בסרטים גרועה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by pure perfection,

שלום , יש לי מחשב שמורכב מ : מעבד : I5 4460 זיכרון : 8GB DDR3 לקוח אם : Gigabyte Z87-DS3H מסך : 23" FullHD אני מתכנן להוסיף עוד 8 גיגה זיכרון , ומתלבט איזה כרטיס מסך להוסיף שיחזיק לי משחקים ברמה טובה כמה שניתן . אני חשבתי על [TABLE=width: 298] [TR] [TD]GV-N970G1 GAMING-4GD מה אתם אומרים ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by HardTom,

אממ אז ככה למישהו יש מושג מתי יצאו הדור הבא של כרטיסי המסך? גם מחברת נוידיה וגם מati ? בערך כל חצי שנה הם מוצאים לא? כי נכון לעכשיו שהדור הבא של המשחקים כבר כאן,שמחובר אליהם מונעי גראפקיה עצומים...הם חייבים להתחיל ולשחרר סדרת חדשה שתריץ את המנוע הכי כבד קלות לא? שאלה אחרונה! ה7900gtx הוא הכרטיס החזק ביותר כיום? אודה מאוד מאודדדדד למי שיענה לי תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ofer40,

היי הזמנתי באתר מסוים כרטיס מסך שהיה אמור להיות של MSI באריזה מלאה אבל במקום זה קיבלתי כרטיס של PALIT ואני חושב להחזיר אותו לחנות ולקנות חברה יותר מוכרת במקום אחר. האם הכרטיס של PALIT עדיין נחשב איכותי או שעשיתי טעות? האם להחזיר את הכרטיס של PALIT או שאולי עדיף להשאיר אותו? מצפה בדריכות לתשובתכם המלומדת. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. NVIDIA מציגה את אחד הדגמים היחידים בסביבה שגורם גם ל-GeForce RTX 2080 Ti להחוויר בהשוואה אליו - בכל הצורות והקטגוריות לכתבה

7. Started by stinky_fishy,

יש לי מסך FLATRON F900P שווה להשקיע את ההפרש בשביל ה640? למרות שזה טיפה חורג לי מהתקציב

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by itsik2525,

נכון היום שיוצא משחק כמעט תמיד יש אפשרות להתקין DirectX9 אז הייתי רוצה לדעת עם בעתיד תיהיה אפשרות להתקין DirectX10 אם כן איזה כרטים יתמכו בDirectX10

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי חברים הסיבה שאני לא רושם מחיר למעלה תיכף תדעו אני קניתי לפני שנה מחשב קומפלט + כרטיס מסך של 8800GT 512 לצערי אחרי שנה הוא התקלקל ודפק לי מסכים כחולים, שלחתי למעבדה והם אמרו שהוא לא תקין והם לא יכולים להחליף לי אותו בתמורה הם הציעו לשדרג לי ל- 9800GT 1024MB בתמורה ל- 300 ש"ח השאלה האם זה משתלם ? חשוב לציין שיש לי את המפרט הבא ספק כוח CROSAIR 450 מעבד Q6600 זכרונות 4 גיגה של ADATA לוח אם ASUS P5kC מסך 24 אינץ של SAMSUNG T240 השאלה האם שווה לשדרג ל- 9800 ? או לקחת מהם כרטיס יותר חזק כמו למשל ה- GTX260 ? השאלה האם הוא ירוץ לי טוב עם המפרט שיש לי.. ואם אפשר לדעת בכללי האם ה9800GT 1024MB טוב מבחינת ביצועים ? עידכנתי את הכותרת בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום אך הנושא נשאר אותו דב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המסך שלי זה " 17 " CRT , ואני מתלבט האם לקנות את הכרטיס מסך הזה:SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL או שאני יקנה 8800 עם 640 ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by doker,

מה השילוב היותר טוב hd4870 עם e8400 או q9400?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Dr-XP,

יש לי תכרטיס הנ"ל ומערכת p3 667 PcPartner P3 (VIA Apollo Pro133T) 320MB SDRAM :ylsuper: וב 3DMARK הציון שאני מקבל בהגדרות ברירת מחדל הוא 4600.. איך אוכל לשפר את הביצועים של הכרטיס??? :AR15: נ.ב. ברשותי הדרברים הכי חדשים של ATi והביוס החדש של הרקולס שהוסיף לי המון...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by etis10,

אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים שיריץ כל משחק על מקסימום איכות שהיה קטלני מעבד i5 760 טורבו נדיר מאד gigabyte h55m-s2v היה לי כרטיס מסך GT430 1GB אבל יש לי 2 כאלה וספק iso 550 ויש תקציב של 1800 שקל אבל בבקשה באמת כרטיס מסך לגיימרי רצחניים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי. יש לי כרטיס מסך כזה : http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&pwindow=features&family=23 הוא עם טלוויזיה וכאלה, וממיר הוט שמחובר לטלוויזיה איך ניתן להשתמש בממיר גם לטלוויזיה וגם לחבר אותו למחשב שאוכל להקליט תוכניות (אני ב HOT ) בממיר הדיגיטלי.... או שאני צריך עוד ממיר לבקש ? איך זה הולך... בבקשה תסבירו לי תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by BenSmall Brown,

יצאו לפני חודש כרטיסים חדשים באיחור של ארבעה חודשים הכרטיס Redeon FURY X2 שהיה אמור צאת בסוף דצמבר אשתקד יצא באפריל השנה. כמה חברות כבר התחילו ליצר אותו כנראה בגלל הלחץ מהירוקים (GTX1080) הכרטיס הוא בעל זיכרון מהיר מאוד HBM של 512GB/s בנפח 8GB וכמובן עם שני המאיצים הגרפיים FURY X2, אתם יכולים לראות שבחברת XFX ובחברת Sapphire כבר התחילו ליצר את הכרטיסים: http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-r9-300-series/amd-radeon-pro-duo-8gb-hbm-liquid-cooled-r9-prod-8vrw http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=FCE4248A-3B56-40FC-B4BB-C898E756D479&lang=eng הכרטיס יכול להגיע "מיד שניה" לסכום של 800 פאונד. בהחלט סכום ראוי לחלופה לירוקים. סרטון שמצתי ברשת: …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by OpenCan,

לא הייתי בטוח אם זה יותר מתאים לפה, או לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שפה. אם לא, אני מצטער. בכל מקרה, קניתי אתמול כרטיס מסך רק לצורך שימוש בTV OUT שלו, אז בחרתי באופציה הזולה ביותר שנותנת את האפשרות שהייתה במלאי, Forsa GeForce MX4000. אחרי שהגעתי הבייתה והרכבתי את הכרטיס (ואת המחשב שקניתי איתו), התקנתי מערכת הפעלה Windows XP Proffesional SP2 באנגלית, חיברתי את כל החיווט של הכרטיס מסך לטלויזיה, והתקנתי את הדרייבר המעודכן אחרי שהורדתי אותו מהאתר של nVidia. תחילה אחרי שאיתחלתי קיבלתי תמונה קופצת בטלויזיה, לא ברורה, ורועדת. שיחקתי עם ההגדרות של הnView והגעתי למצב שהתמונה רק טיפה רועדת, אבל אפשר להבין מה יש שם. אחרי עוד טיפה משחק בהגדרות לא עברה יותר שום תמונה לטלויזיה, ומאז כ…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. התמונות מTHG. http://www.tomshardware.com/2006/07/21/the_graphics_state_of_the_union/page4.html

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אוקיי חבר'ה אני בעוד כשבוע רוכש מחשב גיימינג חדש . ובעיקרון כל המפרט שלי סגור חוץ מהכרטיס מסך כי אין לי שמץ של מושג איזה כרטיס מסך יחזיק לי משחקים על רזולוציה של 26' . המסך שברשותי הוא SAMSUNG T260HD . ככה שהרזולוציה היא 1920X1200 . אין לי מושג איזה כרטיסים יש בשוק שיריצו לי כל משחק כיום בלי למצמץ כמעט על רזולוציה כזאת . אני רוצה שהכרטיס מסך יסחוב בלי בעיות , לא כמעט ולא בקושי ! אשמח לשמוע הצעות מהחבר'ה . כי אין לי ממש מושג ואני דיי תקוע פה :[ תודה רבה לכם !

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חלק ממפרט מבוסס I3 לגיימינג על HDR. אם אפשר בפחות עדיף.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/12/11/amd-exec-says-physx-will-die/1 אני לא אתרגם את כל המאמר, אבל אחרי קריאה שלו אני נוטה להסכים. הוא אמר כמה דברים די נכונים (כמו שהעובדה שניתן לספור את המשחקים שתומכים ב PhysX על אצבעות כף יד אחת או כמו העובדה ש AGEIA ניסתה לחלק חינם את המנוע ונכשלה וכמובן העובדה ש HAVOK כרגע שולים בשוק ביד רמה). נווידיה יצטרכו להוכיח בצורה חד משמעית שיש משהו ב PhysX מעבר להייפ בשביל שהטכנולוגיה הזו תתפוס בצורה רצינית.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. דור ה-Navi, שצפוי לרשת את Polaris ואת Vega בעת ובעונה אחת, עלול להתעכב ולהגיע אלינו מאוחר מהצפוי לכתבה

23. Started by andrei21,

שלום אני לפני קנייה של כרטיס מסך משומש, תנו בבקשה טיפים איך ומה לבדוק כרייה, אחריות, ביצועים בנצ? איך ומה בידיוק לבדוק תודה רבה

24. מפתחת השבבים מתכוננת לתצוגת תכלית מתקדמת בשיתוף פעולה עם אינטל בכנס ה-CES 2017 לכתבה

25. תודה לכל מי שמוכן לשתף פעולה. לדעתי יש בעיה בביוס של הלוח שהתקנתי אתמול והיא המגבלה ל 8MB זיכרון משותף (האפשרויות הן 0.5M, 1M, 8M ומבוטל). זה לא נראה לי תקין. אז אם תוכלו לציין איזה לוח יש לכם ומה האופציות שיש לכם בביוס להגדיר עבור הזיכרון המשותף אני אודה לכם. בנוסף אם תוכלו להריץ את שומר המסך הזה ב 800*600 32 סיביות ולהגיד לי כמה FPS זה מוציא אני מאד אשמח (בלוח הזה אני מקבל בסביבות ה 2 FPS :-\ ) זה מאכזב מאוד בהתחשב שלוח שעולה 150 ש"ח פחות ומבוסס על SIS 651 מוציא 70 FPS. אני משתמש ב XP והדרייבר האחרון מהאתר של אינטל אם מישהו מתענין. *לכל המודאגים, זה לא המחשב שלי

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים