עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. פשוט יצא לי להסתכל על כבלי DVI שונים ויש ממש הבדלים גדולים במחיר - בערך מ-50 ש"ח עד 650 ש"ח היקרים יותר מתפארים בציפוי זהב 24 קראט למוליכות טובה יותר ועוד שאלה: ביציאה של כרטיס המסך ובכניסה למסך יש מקום ל-24 פינים ועוד הפין האופקי בצד. למה בכבלים הרגילים יש רק 18 פינים (יש 3*3 ואז רווח ואז עוד 3*3)? אם למשל אני אקנה כבל של 24 פינים אני אראה תוצאות טובות יותר?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nec_000,

הדלפות ראשונות ברשת, סביר להניח נכונות (או קרובות אליהן), מספרות את התמונה הצפויה לנו בשנה הקרובה בעת השקת ליבת P102 . נראה מעניין מאד אך גם לא מפתיע: ליבת 102 צפויה להיות הכפלה לינארית של פי 1.5 מליבת 104 השוכנת ב- GTX1080. בשעה שה- titan יקבל את מלוא המרכיבים הפעילים, וכנראה ישווק ראשון אימתי שהוא בסוף 2016 (או תחילת 2017), סביר להניח באזור חיוג 1000$, אחיו המקוצץ ה- 1080Ti שיצא כמה חודשים לאחר מכן (סביר להניח ב- 700$), יקבל 90% מהרכיבים הפעילים בליבה. Titan צפוי איפה להיות מהיר עד כדי 40-50% בקירוב מה GTX1080, בשעה ש 1080Ti יהיה מהיר כדי 30% ממנו בקירוב. מה שמעניין הוא דווקא השמוש החוזר בזכרון מסוג GDD5Rx ולא ב- HBM2 המדובר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קבלו! ניראה טוב אההה?? ;D להזכירכם זה PCI-Express 16x

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by barrrrrrrrrr10,

אז אני די סגור על הכרטיס אבל לצערי עדיין לא על המותג, פתחתי כבר דיון שבו התלבטתי בין הGB ל ספיר אבל בסוף החלטתי לחכות קצת ולראות איזה עוד דגמים יצוצו, עכשיו יצא לי לראות את הדגם הבא של אסוס שעולה 1895 ש''ח (יקר) בKSP http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=20674 וגם יש עכשיו MSI ב 300 שקל פחות אז השאלה אם בשביל כרטיס שקט יותר שווה להוסיף לאסוס כי אם כן אני יכול להרשות... http://ksp.co.il/?store=holon&uin=20668# אחד הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה שקט וכמובן ביצועים שלא יבואו על חשבון השקט הזה לכן כרגע אסוס נראה כמי שעונה לדרישה הזאת לא? ה TOXIC של ספיר לא מעניין כי שמעתי שהוא רועש כמו טרקטור במאמץ וזה לא מתאים לי לא משנה כמה חזק...ויתר הדגמים של ספיר עדיין גם אופציה אני…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. באיזה רזולוציות ה-SP2 עובד לאיזה כרטיס מסך משתווה הכרטיס מסך שלו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by alextomin,

ATi Radeon X1800xt ממוהר הצליח להגיע לתוצאה של כ-12300 נקודות ב 3DMARK05 . (!) הוא הגיע לקלוקים של: 856MHZ לליבה ו-1880MHZ לזכרונות(!)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מפתחת השבבים האדומה ממשיכה את מסלול ההצלחות, אך מקבלת הדגמה לכך שגם בו לא הכל פשוט עם קריסת ערך מנייתה בקרוב ל-30 אחוזים בעיקר בשל דעיכת הביקוש לכרטיסי המסך לכתבה

8. Started by liadatz,

הכרטיס מסך במחשב שלי כנראה עומד למות וגורם לתקיעות ולBSOD אז הגיע הזמן להחליף אותו.. יש לי מעבד i5 750 CPU 2.67 GHZ ספק כוח 650W Thermaltake ToughPower כרטיס מסך נוכחי: ATI HD5770 אני מחשב משהו לא ממש יקר, בעיקר לשימוש יומיומי ומעט גיימינג (כיום אני משחק בעיקר בPS4 לכן אין לי צורך בכרטיס מסך חזק) תקציב כ300 עד 400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lumi,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בעד 400 שקל, המליצו לי על RADEON 9200SE, ורציתי את דעתכם בנושא... אני אשמח לקבל גם המלצות אחרות.. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בזמן ש-AMD נמצאת בהכנות אחרונות להשקת הדור המקביל ל-GeForce 900, ב-NVIDIA כבר נמצאים לכאורה בעיצומן של ההכנות לדור הבא, שמבטיח להביא עימו מספר טכנולוגיות פורצות דרך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94-pascal-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a0%d7%9e%d7%a6%d7%90-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8/

11. Started by Tov_Tov,

אוקיי אני מתחרפן אחרי שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שעדיף את ה LEADTEK על ה ALBATRON ואני רוצה לדעת עם זה נכון ? אני מתכוון הן מבחינת OC והן מבחינת ביצועים, ההבדל הכספי בין הלידטק לאלבטרון הוא 250 שקל השאלה שלי האם שווה לי להשקיע את הכסף הזה או לקחת את האלבטרון ? אז בבקשה תעזרו לי להחליט.. בעתיד אני מקווה להגיע לOC ברמה של ה ULTRA ואני רוצה להגיע לזה עם קירור סטוק האם זה התאפשר לי באלבטרון ? והאם בכלל אתם ממליצים לי על משהו אחר ? ( אבל שיש אותו באתר של נועה מחשבים ) אז תודה מראש לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. זה גרסאת ה128מ"ב של ספייר

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by faceman_007,

איזה אפשרויות זה נותן? תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by e-d-a,

היי ח'ברה המפרט שלי הוא זה: לוח:Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 מעבד:CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ זיכרון:1GB 400 ddr1 דיסק קשיח:200GB וכרטיס מסך O/B אני רוצה לשחק משחקים ומחפש כרטיס מסך שיתן את הביצועים הכי טובים למחיר שביקשתי, וגם שיאפשר להריץ תכני HD. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dids22,

המסך שלי הוא syncmaster 793df crt ובזמן האחרון זה קורה לי די הרבה וכדי לסדר את זה אני צריך לשנות את ה Refresh Rate מ85 ל 75 בדקתי באתר של היצרן והוא כן תומך ב85 (הרזולוציה שלי היא 1024*768) http://www.samsung.com/Products/Monitor/CRT_Flat/LE17KSBBQ.asp?page=Specifications יודעים מה הבעיה?הלך המסך? ד"א כמה זמן samsung נותנת אחריות על המסכים שלה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מחפש שמישהו יסביר לי או יגיד לי איך להגדיר את האוברקלוק לכרטיס שלי, משומה בהגדרות הבסיסיות לא ניתן להריץ משחקים וזה מרגיש כאילו הכרטיס לא סוחב. אשמח לדעת איך להגדיר כך שהמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות, התוכנה שיש לי זה EVGA PrecisionX 16

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by hakoki,

וזהו לא מעל כרטיס מסך שיפעיל רק סימס 2 יש המלצות? אמור לעלות בסביבות ה200 שקל ככה,רצוי לציין שהוא ישולב עם ג'יגה זיכרון.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by almog4543,

פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? PES2015 FIFA2015 CALL OF DUTY GHOST - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP או אייבורי בלבד כי זה קרוב לבית שלי... מעבד: Q6600 לוח אם: MSI INTEL G31 כרטיס מסך נוכחי: כרטיס מסך מובנה ... ויש לי מארז סבבה בינוני ספק כוח: ANTEC 550W לא זוכר תדגם איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 1600*900 חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך, רצוי לציין דגם מ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by F430,

אז ככה נמאס לי מהכרטיס הנוחכי שלי ואני רוצה כרטיס דיי חזק שיהיה טוב לפיזיקה בעתיד עם 6xxx‏ חשבתי על ה250GT‏ ושאני ישים עליו את הS1 מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by amit22,

הורדתי תוכנה geforce tweak utlity וכתוב שם שאני לוץ על מיהריות השעון שמהירות הליבה עובדת על 260 והזכרונות על 350 איך זה יכול ליהיות

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nehmia,

???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום. האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים? יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם. הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה. הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by DreadBoy,

יש לי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GeForce 6600 LE מעבד INTELL P4 3.0 ולוח אם תומך DUEL אם שתי סטיקים 512 DDR2 ולמשל בCOUNTER STRIKE יש לי רק 72 FPS ואני רוצה עוד! זה לא יכול להיות שזה המקסימום... איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by BeN-T,

שלום לכולם, אני בתהליכי הרכבת מחשב ואני חושב על כרטיס מסך יד 2 GTX 970. ראיתי אחד מהדגם gtx 970 jetstream תאמת הוא נראה קצת עוף מוזר לשאר אחיו ה-970. מערך היציאות שונה קצת...ולמה? תודה רבה. בן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.