עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם כדאי לעשות crossfire על הלוח Gigabyte GA-Z77-DS3H עם שני כרטיסי HD7950? ידוע לי שסלוט אחד הוא X4 , השאלה כמה זה באמת משפיע? I7 -3770K HD 7950 4X2 GB RAM Corsair 850W תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by barrrrrrrrrr10,

אז אני די סגור על הכרטיס אבל לצערי עדיין לא על המותג, פתחתי כבר דיון שבו התלבטתי בין הGB ל ספיר אבל בסוף החלטתי לחכות קצת ולראות איזה עוד דגמים יצוצו, עכשיו יצא לי לראות את הדגם הבא של אסוס שעולה 1895 ש''ח (יקר) בKSP http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=20674 וגם יש עכשיו MSI ב 300 שקל פחות אז השאלה אם בשביל כרטיס שקט יותר שווה להוסיף לאסוס כי אם כן אני יכול להרשות... http://ksp.co.il/?store=holon&uin=20668# אחד הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה שקט וכמובן ביצועים שלא יבואו על חשבון השקט הזה לכן כרגע אסוס נראה כמי שעונה לדרישה הזאת לא? ה TOXIC של ספיר לא מעניין כי שמעתי שהוא רועש כמו טרקטור במאמץ וזה לא מתאים לי לא משנה כמה חזק...ויתר הדגמים של ספיר עדיין גם אופציה אני…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by usx,

לראשונה ATI איכזבו אותי עם ה R9 280X גם גרסאת Wind Force של Gigabyte עם טונות של בעיות ארטיפקטים וגם גרסאת TOXIC של Sapphire המחשב תקין (עובד נפלא עם ה 770 של NVIDIA) אין לי אפשרות לבדוק אותו עם R9 290 [h=1]Gigabyte GeForce GTX 770 GV-N770OC-4GD[/h] או [h=1]Gigabyte Radeon R9 290 GV-R929WF3-4GD[/h] עם כל העצבים שעברתי בגלל ATI עדיין קשה לי לוותר עליהם האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים בגרסאות הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן אנשים, במהלך משחקים הליבה הגרפית ממש לא יציבה בלשון המעטה :-\ כפי שניתן ליראות בתמונה המצורפת, הליבה ממש לא יציבה וזה כמובן משפיע על חווית המשחק. ישנם דרופים מטורפים והסיבה ניראת לי די ברורה. ניתן ליראות שהחום הוא לא הבעיה פה, הליבה בסביבות ה60 מעלות וכמו כן גם הVRM. לדעתי זה חום בהחלט סביר ותקין למצב משחק, תקנו אותי אם אני טועה. המפרט בצד, וניתן ליראות שאין לי בעיה של צוואר בקבוק או של ספק חלש. עדכנתי ביוס ללוח ואני משתמש בדרייברים 14.2 וגם ב14.4 הייתה לי את אותה הבעיה. אני רוצה לציין כי במהלך בדיקה של 3DMARK11\3DMARK אין את הבעיה הזאת ואני מקבל תוצאה דיי טובה! בסביבות ה12000 נקודות לכרטיס מסך וללא OC, ותוצאה כללית בסביבות ה11000. מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת?..ואם כן …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי חברים מחפש מחשב נייד חזק המתאים לתוכנית אוטוקאד ורוויט בעבודה לאורך יום שלם (חלק מה מהמחשבים קורסים לאחר כמה שעות) צריך את עזרתכם, אני כבלא מכיר את כל המעבדים וכרטיסי מסך החדשים אשמח להמלצות על מפרטים מומלצים

6. אורח Dudi
    Started by אורח Dudi,

שלום רב, אני נוסע חודש הבא לניו יורק, טורנטו, ובוסטון, והייתי מעוניין לרכוש שם 1070 gtx חדש. ברשותי מספר שאלות: 1. היכן מהמקומות שציינתי הכי משתלם לעשות זאת? 2. איזה דגם ספציפי כדאי, (msi, gigabyte, etc) ? 3. האם ספק של 450w יצליח להחזיק את הכרטיס? (ללא דברים כבדים אחרים) תודה מראש על תשומת הלב.

7. Started by lipa,

ואם כן איפה ניתן להוריד אותו תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MDK,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה. לפי מה שקראתי פה בת'רדים שונים אני מבין ששתיהן חברות איכותיות מאוד ונחשבות לטובות בעולם. השאלה היא מה עדיף - ti 4400 של לידטק או של גיינוורד. נדמה לי שהgainward ultra 700 XP מציע VIVO שאין ל-leadtek. האם הפילטרים שלהם שווים באיכותם? האם יש יתרון כלשהו של לידטק ביחס לגיינווד? שימו לב כי הלידטק עולה 1600 בערך, אולי פחות, ואילו הגיינווד עולה הכי זול 1700 ש"ח. איזה מהם לדעתכם עדיף ומדוע? תודה מראש על התגובות, MB

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מעוניין בכרטיס שישמש אותי בעיקר לצורך משחקים (יריץ את הכי חדשים), סרטי FULLHD (שלא יקרטעו כמו עם הכרטיס הנוכחי ) אפשר לחרוג אם זה באמת משתלם, אשמח להמלצות עכשיו לפני שאתם מציעים רק רציתי להבהיר שיש לי מעבד I7 870 ו4 ג'יגה ראם. במידה וזה לא מספיק כדי להריץ את המשחקים החדשים אז בבקשה תיידעו אותי תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, יש לי מחשב נייד של hp ולאחרונה עברתי ל windows 8. כשאני נכנס ל device manager אני רואה שיש לי כביכול שני כרטיסי מסך שונים: ATI Mobility Radeon HD 4200 ATI Mobility Radeon HD 5400 איך אני יודע למה מהם אני אמור להתקין דרייברים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי ואת המעבד. אני מעוניין לקנות את הGTX 460 ואולי אפילו לבצע עליו OC. רציתי לדעת אם הספק שלי "יסחוב" את הכרטיס הנ"ל. יש לי Corsair 450VX מפרט מצויין בצד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Skippy,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך ממש אבל ממש שקט שנותן את היחס עלות\תועלת הכי טוב שיש כיום בשוק תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Clint Eastwood,

היי לכולם! שאלה קטנה לי אליכם: שמעתי איזו אימרה ולא ברור לי אם היא בגדר מיתוס או לא... אני מעוניין לרכוש 4850. התייעצתי אם כמה יודעי דבר ומדי פעם המליצו לי לקחת NVIDIA ולא את ה4850 כי לטענתם של מספר אנשים הATI דורשים כיוונים, טוויקים וכו' כדי להגיע למקסימום ואילו NVIDIA אינו דורש תפעול מיוחד. בקיצור, לפי מה שהבנתי זה שהATI מצויין במידה ואתה יודע לתפעל אותו אבל ל"גיימר" שפשוט רוצה לשחק ולא להתעסק מעבר לזה, זה לא מתאים. אמת או שקר? אשמח לשמוע את דעתכם על כך

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dids22,

המסך שלי הוא syncmaster 793df crt ובזמן האחרון זה קורה לי די הרבה וכדי לסדר את זה אני צריך לשנות את ה Refresh Rate מ85 ל 75 בדקתי באתר של היצרן והוא כן תומך ב85 (הרזולוציה שלי היא 1024*768) http://www.samsung.com/Products/Monitor/CRT_Flat/LE17KSBBQ.asp?page=Specifications יודעים מה הבעיה?הלך המסך? ד"א כמה זמן samsung נותנת אחריות על המסכים שלה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NightElf,

שלום לכולם אני צריך עזרה במיידית... עוד היום לייתר דיוק יש לי אופציה בלבחור בין שני כרטים (רק שניהם) האחד הוא nVidia GeForce 6600 של חברת Gainward והשני RADEON 9600PRO 256MB Encore Edition של חברת GECUBE מישהו מכיר את החברות, ואיזה מבין השתיים עדיף? תודה ???

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shus2000,

Gigabyte GTX560 GV-N560GOC-1GI נרכש ב 2012: אז יש עדיין אחריות של שנה וחצי בערך. כמה הוא שווה היום כי יד שניה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tsharkt,

אהלן חברים, אני חדש פה, והאמת שגם לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. זה התחום הקצת יותר חלש שלי... לאחרונה חשבתי על שידרוג כרטיס המסך שלי לצורכי גיימינג. כרגע ישנו 630 GT. חשבתי ונתקעתי על 2 הכרטיסים הבאים : 1. MSI NVIDIA GeForce GTX760 Gaming 2GB OC GDDR5 2. ASUS NVIDIA GeForce GTX760 DC2OC-2GD5 שניהם פחות או יותר דומים. אבל ההתלבטות שלי היא כזאת - הבנתי שבכלל צריך לבדוק אם הלוח אם שלי מתאים, ואם הספק שלי מתאים. מחשב - i3 3.4GHz 8GB Ram לוח אם- MSI H61M-P31/W8 ספק כוח- 450W CWT האם הכרטיסים בכלל מתאימים להתקנה על המחשב, ועל איזה מהם אתם ממליצים? תודה רבה! אגב, לגבי מסך למחשב, בין 5MS לבין 2MS יש הבדל מורגש? תוספת של 300 ש"ח שווה את ההבדל ביניהם? יהיה לי מורגש במשחקים כבדים?…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Cynicoren,

שלום, אני רוצה לרכוש מערכת שתעבוד ב 4K, אבל מחירי הדור החדש של NVIDIA יקרים מאוד, כמו גם ה 1080TI. האם הייתם ממליצים לרכוש כרטיס זול שבינתיים יעבוד על מסך 4K, ואם כן, איזה כרטיס? תודה

19. Started by esaly,

היי חברים, התקנתי את המשחק ויש לו נפילות FPS רציניות שנעים בין 65-35 ויש קרטועים. האם הגזמתי ברזולוציה? שווה לי לנסות OC לכרטיס מסך? כרגע בסטוק. אודה מאד לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ishayu,

שלום, קיבלתי שלשום את כרטיס המסך של EVGA 8800 gtx והתקנתי אותו על לוח האם p5w dh של asus, בסלוט ה pci-e x16. התקנתי את כל הדרייבירים העדכניים ביותר (כולל פורסוור) והרצתי תוכנות באנצ'מארקס. המפרט של המחשב שלי: C2D e6600 2.4 RAM 2gb של g.skill asus p5w dh להלן התוצאות המאכזבות: אקוואמארק 3: cpu- 14000 gfx- 18000 3d mark 06: 9500 ---------- לא עולה לי כרגע בראש שום שיפור נוסף שאני יכול לעשות על-מנת לשפר את התוצאות הנ"ל (התסכלתי על תוצאות של מחשבים דומים, והמספרים שלהם גבוהים בה-ר-ב-ה ללא אובר קלוקינג). האם יש אפשרות שהכרטיס אינו תקין? או אולי הלוח אם? איך אפשר לבדוק? בתודה, אורי.

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Lev-UFO-Child,

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. וגם נתונים לגבי מהירות זכרונות וליבה של שניהם (של הג'י פורס יש באתר אני יודע...) אני מתלבט בין שניהם ואמרו לי שהריידון יותר טוב מהג'י פורס בביצועים אבל אני עוד לא יודע בוודאות אז תעזרו לי למצוא תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם מה קורה קניתי R9000 ומה אני יגיד לכם הוא פחות ממה שחשבתי BATTLE FIELD 800X600 LOW DETAIL 16 BIT הדרייברים הכי חדשים והוא מעיז לקרטע אתם קוליטם הכל LOW UT2003 מקרטע אבל הוא לפחות לא נתקע וממשיך הוא פשוט מקרטע המשחק היחיד שנהנתי ממנו מאד (גם באחרים נהנתי אבל פחות) עד עכשיו היה NFS HP2 אבל איזה מחשב לא מריץ משחק קל כזה אז מה אתם אומרים אני חי בסרט או שציפיתי ליותר מידי? תודה! נ.ב מצטער על הת'רד הקודם... :

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Eviljelly,

שלום, יש לי כרטיס HD6850 של Gigabyte ניסיתי לחבר אותו לשלושה מסכים, ולא הצלחתי להשתמש ביותר מ2 בכל רגע נתון, כל פעם שרציתי להשתמש בשלישי נאלצתי לוותר על אחד אחר, יש הצעות ? חיבורים : HDMI , DVI , DVI שכמסך אחד חובר עם מתאם DVI->VGA

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בוקר טוב. הבוקר הלך לי הכרטיס. פתחתי את המחשב, ראיתי קצת חדשות ופתאום נתקע לי הסמן ולאחר כדקה הופיעו פסים לאורך המסך. הם עד עכשיו פה, לא רוצים לעזוב. הסרתי דרייבר והתקנתי שוב אבל הוא לא עולה ברזולוציה מ- 800X600. גם לאחר הפעלה מחדש ישנם שיבושים בתצוגה בשלב עליית ה- BIOS ולאורך כל זמן עליית מע' ההפעלה. כבר בזמנו רציתי לשדרג אבל לא היה לי תקציב. עכשיו זה כבר כורח מציאות ואני לא יכול לחמוק מזה. אני אשמח לעזרה כי אני רוצה לקנות שבוע הבא, אשמח מאוד (אבל לא חובה) אם זה יהיה מ- R.S.M כי הם מאוד אמינים בעיני ונהנתי לקנות אצלם בזמנו. הקניה תהיה בכרטיס עם משלוח. פרטי המחשב: לוח - Gigabite P35-ds4 - עם PCI-E רגיל x16 זכרון - 4GB 800 מעבד - C2D E6750 ספק - Seasonic S12II 620W Bronze

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים