כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס יותר טוב ה6600GT או הX700??? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, ופחות או יותר התלבטתי בין כרטיסים בסביבות 1500 ש"ח (HD6950, GTX570 וכו'). כרגע יש לי GTX 260 196SP ובמקרה הסתכלתי בבאנ'צים באתר tomshardware וראיתי שזוג GTX260 יותר חזק מ GTX480.. האם זה הגיוני? כי אם כך עדיף לי להוסיף GTX260 יד שניה ב 450 ש"ח ולסגור סיפור, יוצא לי הרבה יותר זול מאשר לקנות אחד ב 1700 ש"ח.. וגם זה יותר חזק. האם זה נכון? ואיך השילוב של 196sp + 216sp? יהווה בעיה כלשהי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב את הכרטיס HD 6870 בעל 2 חיבורי DVI ובכל זמן השימוש שלי היה מחובר רק מסך אחד, היום ניסיתי לחבר מסך שני לחיבור DVI השני ואני לא מקבל שום סיגנל ממנו וגם כשאני מנתק את המסך מהחיבור הראשון ומעביר לשני אין שום תגובה, החיבור הזה עבד בעבר אך לא היה בשימוש כבר כמעט חצי שנה. האם יש דרך כלשהיא לגלות האם החיבור מת או שזה עניין של דרייברים\הגדרות\וינדוס.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי 2.4 רדאון 9000 PRO הרדיסק חדש מהיר מה אני יגיד לכם ? אכזבה. NFS-HP-2 קופץ על 1024...ולא 32 ביט! אנריל 2003 800 600 לא על הכי גבוהה...לא חלק בזבוז של 3000 שקל יקרים ... :-[ :-\ :'( אולי הם יסכימו (החברה) שאני יחזיר את הכרטיס וייקח אחר מה עדיף על 9000 PRO ? (עלה לי 630 ש"ח) הרמת איכות תמונה שלו מדהימה אבל זה לא מה שחשבוה לי אני צריך SMOOTH מהירות ...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 4850 הוא עושה פריז ניתקע המחשב מה יכוליות הבעיה והכרטיס מתחמם שאני נוגע בוא הוא חם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(אני מדבר על הגרסה של agp) מי מביניהם עדיף? יש ביניהם הבדלים? תראו מה קרה היה לי את הכרטיס xfx 6600gt הקיצר בneed for speed שמתי לב שיש לי ארטיפקטים בדקתי את הטמפ' והיא היתה בסביבות ה 115 הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס הם בדקו אותו ושלחו אותו לתיקון אחרי כשבוע (היום) אמרו לי שהוא חזר מתיקון) כשבאתי לקחת אותו אמרתי לטכנאי שיראה לי את הטמפ' והוא אמר לי שאין בכרטיס הזה חישן מה שהיה נראה לי מוזר כי בדקתי כבר אצלי את הטמפ' כמה פעמים נכנסתי לאוורסט(כשהמחשב עדין בחנות) וראיתי שהכרטיס הוא של החברה gigabyte (כנראה שאין ל gigabyte 6600gtחיישן) אז שאלתי אותם למה הם שמו לי של giabyte ולא של xfx והוא אמר לי שבמסגרת האחריות זה מה שהם נותנים לי (ולפי מה שהיה זכור לי xfx עושים oc לזכר…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיוני שיש לי אותו מינימום אף פי אס במשחקים עם כרטיס אחד או עם שתי כרטיסים? 560TI של גיגהבייט בדקתי את הקלוקים בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שהקלוקים ממש שונים אצל כל כרטיס זה הגיוני? בראשון זה - core:405mhz , Shaders:810mhz, Memory:324mhz בשני זה - core:50mhz , Shaders:101mhz, Memory:135mhz אמרתי אולי זאת הבעיה, וחלק אמרו לי שאני צריך לעשות אובר קלור למעבד יכול להיות שהוא מגביל משהו,i5 2500@3.3ghz הלוח שלי גיגהבייט P67 מקווה שמשהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המתמשכת הזאתי אצלי מאז שהבאתי את המחשב,תודה..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחד יש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהים ואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה. הוריי נמצאים כרגע באמריקה, וב"ה (אני נהיה פרנואיד), הם אמורים להביא לי מסך lcd- 172x (סאמסונג).. אני בטוח שיש לו שני חיבורים (?)- חיבור לכרטיס מסך (dvi, analog) וחיבור לחשמל. עכשיו, מבחינת החיבור למחשב זה בסדר. השאלה היא לגבי החיבור לחשמל. השיטה באמריקה היא שונה, אז האם אני צריך לרכוש מתאם מיוחד בכדי לחבר את ה-lcd לחשמל בארץ? תודה רבה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהי הסיבה שבכרטיסים מדגמים מסוימים יש לכרטיס זיכרון בגודל שנראה מופרז? ניקח לדוגמא את GTX980M עם 8GB של זיכרון מול מקבילו הנייח שמכיל רק 4GB. ברור לכל שהדגם הנייד בעל ליבה חלשה יותר. אפשר למצוא את זה בעוד דגמים, אך הGTX980M הוא הדוגמא הטובה ביותר לזה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=12427 ההבדל בניהם הוא רק הקירור נכון? שווה נכון לקחת נכון?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי מחפש אנשים בישראל שרכשו RTX 4090 והוא נשרף נמס התקלקל להם לי לא נשרף ולי בכלל אין כרטיס כזה רוצה לדעת האם בישראל יש כאלו שנשרף להם זוהי תמונה מתמונות של rtx 4090 בReddit או מאחד הסרטונים שמצאתי ביו טיוב כדי להראות שבחול מצאו שזה נמס/נשרף ויש ביו טיוב סרטון עם 1.6 מיליון צפיות וחצי שעה חקירה במעבדה שהוכיח שזה נשרף (מצורף בתחתית העמוד) (קרוב לוודאי לכאורה שהכניס את המתאם עד הסוף) אגב ראיתי שיש תגובה מNvidia אחרי שחקרה את העניין ואומרת ״לא הכניסו עד הסוף את המתאם״ בכל מקרה אני חושב שיש להריץ בדיקה האם המתאם מסוגל להעביר 450-600 ולא נעצר ב300 וואט עלה והצלח אנוידיה ומקווה שלא יהיו בעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני הולך מחר לקנות לוח וסלי6600 גי טי וכרגע יש לי 6800 מה יותר חזק הכרטיס הבודד או 2 הכרטים האלה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני מתחרפן אחרי שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שעדיף את ה LEADTEK על ה ALBATRON ואני רוצה לדעת עם זה נכון ? אני מתכוון הן מבחינת OC והן מבחינת ביצועים, ההבדל הכספי בין הלידטק לאלבטרון הוא 250 שקל השאלה שלי האם שווה לי להשקיע את הכסף הזה או לקחת את האלבטרון ? אז בבקשה תעזרו לי להחליט.. בעתיד אני מקווה להגיע לOC ברמה של ה ULTRA ואני רוצה להגיע לזה עם קירור סטוק האם זה התאפשר לי באלבטרון ? והאם בכלל אתם ממליצים לי על משהו אחר ? ( אבל שיש אותו באתר של נועה מחשבים ) אז תודה מראש לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב בלי כרטיס במטרה לקנות בהמשך והמשך הזה ממש בפתח. במקור תכננתי על 750TI כך שלא ציפיתי לבעיה מיוחדת מידי מבחינת הספק בנוסף לקחתי 'מרחק בטיחות' ושדרגתי את הספק עוד במעמד הרכישה ל 500W (ג'נרי) אין לי מושג מה יהיו הדרישות של 960 שעתיד לבוא עלינו בסוף החודש ואני ממש לא מתכוון להחליף ספק. המחשב הוא כזה: I5 4460 בלוח MSI 8GRAM סטיק בודד מארז thermaltake v3 עם ספק 500W ג'נרי וכל השאר סטנדרט. מה עושים ? ובאותה הזדמנות נשאל האם מומלץ לרדת חזרה לווינדוס 7 במקום 10 מבחינת ביצועים גרפיים ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש שתי אפשרויות: או הasus EN8600GT MAGIC/HTDP/512M Graphics Engine NVIDIA GeForce 8600GT Bus Standard PCI Express Video Memory DDR2 512MB Engine Clock 540 MHz Memory Clock 800 MHz ( 400 MHz DDR2 ) Memory Interface 128-bit DVI Max Resolution 2560 x 1600 D-Sub Output Yes x 2 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 ) DVI Output Yes x 1 (DVI-I) HDTV Output (YPbPr) Yes TV Output Yes (S-Video to Composite) Adapter/Cable Bundled 1 x DVI to D-Sub adaptor 1 x HDTV-out cable Software Bundled ASUS Utilities & Driver או הלידטק: LEADTEK Geforce 8600GT 256MB PCIe בעל 256 זיכרון, אך gddr3…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה260 אבל הציעו לי למחשב חדש, אחר את ה250. בעיקרון אני מרוצה מה260 אבל יש בו פחות זיכרון ( בינתיים רק GTA IV לא איפשר לי לשחק על ההגדרות המקסימליות בגלל הזיכרון). איזה לקחת? האם כדאי לקחת משהו אחר? אני לא לוקח את ATI כאופציה כי אני לא מכיר את הדרייברים שלהם ואני מעדיף להישאר עם Nvidia.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://wccftech.com/samsung-gddr6-memory-16gb-announced/ https://www.techpowerup.com/238672/samsung-announces-new-gddr6-memory-8-tb-ngsff-ssd הולך להיות מענין עם הטכנולוגיה החדשה של סמסונג, אם זה באמת נכון, הכרטיסים הולכים להיות חזקים . memory interface של 1080TI עומד על 484GB זאת אומרת שאם "2080" יגיע עם רוחב של 512GB, הוא יהיה חזק ב 7 אחוז בערך מ 1080TI לפחות חתיכת ספקולציה GPU Memory Technology Updates: Graphics Card Name Memory Technology Memory Speed Memory Bus Memory Bandwidth Release NVIDIA GeForce GTX 1080 GDDR5X 10.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הכרטיס הזה GeForce 6600 GT? מצאתי באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php כרטיס ?Sapphir (ATI) ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? שעולה 890 שקל ו GeForce 6600 GT שעולה 1200 שקל האם הפרש המחירים שווה להפרש בביצועים? האם החנות הזאת אמינה? איזה כרטיס עדיף? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Eניתי לבן שלי NEVERWINTER NIGHTS אבל המשחק לו עובד, לפי הודעות השגיאה אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך. יש לנו VODOO3 , פנטיום 3 128K זכרון. מה עושים איפה מורידים DRV מתאים (ניסיתי כל מיני) ואם צריך כרטיס חדש אז מה מומלץ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לוח -אם של GA דגם G31M-ES2L. זיכרון:kingston 2GB 800MHZ DDR2 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של GeForce 9500GT, 512MB DDR3 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד טוב במחשב שלי. רוצים למכור לי אותו במצב חדש ב250 שקל יד שנייה(קנו אותו וגילו שהוא לא מתאים). אין לי הרבה כסף להשקיע מכיוון שאני עושה רישיון עכשיו. אז האם משתלם לי הן מבחינת מחיר והן מבינת תאימות למפרט שלי. עריכה:מצאתי באותו מחיר גם Sapphire ATI Radeon HD4650 1GB GDDR2 PCIe שלדעתי כבר יותר טוב אני מחכה לתגובה שלכם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך (SAMSUNG 997DF)...ואין לו תקן TCO 95...יש לו תקן MPR II...על מה זה משפיע...ומה זה משנה..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היורש של ה-Vega 10 וגם ה-Radeon RX 590 מפגינים את שיפורי הביצועים הפוטנציאליים שלהם באופן הברור ביותר עד היום לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-