כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי שלום אני השמח עם מישהו יכול לעזור לי אני מחפש כרטיס עריכה ווידאו אשר יש לו כניסות ויציאות גם אנלוגיות וגם כניסות דיגיטליות מסוג DV יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג DCR - PC100E של חברת SONY אני מעוניין לעשות עריכה איתה על המחשב יש כמה וכמה כאטיסים אני יודע אבל אני צריך משהו טוב וזול כמובן כסף זה עניין של "הכול ביחס ל...." יש לי צורך בזה דחוף אני השמח עם יש מישהו שיוכל לעזור לי הכתובת שלי היא: info@taz.co.il 10X RONEN
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.שאני מדליק את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב רק אחרי שאני מניע אותו בעצמי הוא מתחיל לעבוד, מה לעשות? 1)להחליף את המשחה התרמית אם זה בכלל בגלל זה או 2)לשים wd 40 על המנוע של המאוורר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Eניתי לבן שלי NEVERWINTER NIGHTS אבל המשחק לו עובד, לפי הודעות השגיאה אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך. יש לנו VODOO3 , פנטיום 3 128K זכרון. מה עושים איפה מורידים DRV מתאים (ניסיתי כל מיני) ואם צריך כרטיס חדש אז מה מומלץ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שמורכב מ : מעבד : I5 4460 זיכרון : 8GB DDR3 לקוח אם : Gigabyte Z87-DS3H מסך : 23" FullHD אני מתכנן להוסיף עוד 8 גיגה זיכרון , ומתלבט איזה כרטיס מסך להוסיף שיחזיק לי משחקים ברמה טובה כמה שניתן . אני חשבתי על [TABLE=width: 298] [TR] [TD]GV-N970G1 GAMING-4GD מה אתם אומרים ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הוא כמסך??? והאם חייבים יציאת DVI על הכרטיס כד להשתמש בו??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, המערכת שלי כרגע היא E8400 על 3.6GHz וHD5850. הרזולוציה שאני משחק איתה היא 2560x1440 אז אפשר להגיד שאני גיימר כבד. לאחרונה אני מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי לא מספק את הסחורה, ולאור גל המשחקים שעומדים להשתחרר בחודשים הקרובים החלטתי לשדרג את המערכת. התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים גג. אז אני רוצה לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת לקנות HD6950 ולעדכן לו את הביוס לHD6970 או שעדיף לשדרג את המערכת לגמרי מה שאומר מעבד + לוח אם + זכרונות כי המעבד הנוכחי יגרום לצוואר בקבוק ברזולוציה הנתונה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזו טעות!! בעיקר שקניתי את הדלוקס ולא את הפרו (8500LE) הסיבה - סבלנות ! אין אצל זיגזג MSI 4200 וגם הכרטיס נראה רע לאומת גיגהביט: MSI: Gigabyte: הסיבה שבחרתי דלוקס זה סיפור אחר מה אתם אומרים שכדי לי לעשות? אולי יש אפשרות להתחרט? אני כבר מת לראות את GTA3 ו Warcraft III שכבר מותקן אצלי על המחשב!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בסביבות מחיר של 1000 ש"ח ? לפי מה שהבנתי ה-X800GT וה-6600GT הם הכרטיסים הטובים בטווח הזה ... איזה מהם עדיף ? לפי מה שהבנתי הX800 לא תומך בPixal Shader 3.0, האם זה משנה ? (הכוונה גם לתווך הרחוק ...) אם אתם יכולים אז בבקשה תכתבו דגם ספציפי של חברה מסויימת ותצרפו את המחיר שלו . בתודה רבה, אור.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... יש לי מסך שהפלאג VGA שלו קרוע חלקית . אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש אולי איזה שרטוט של צבע מול מספר פין שיכול לעזור לי בזה ? עריכה: כמובן שיש ברשותי פלאג VGA חדש בתודה מראש אבי
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני השבוע קונה כרטיס מסך חדש מפלונטר ,עכשיו יש שם את ה7600GT הרגיל שעולה 1100 ש"ח ויש את ה 7600GT Extreme שעולה 1192 ש"ח(שניהם של לידטק) השאלה שלי מה היתרונות של ה7600GT אקסטרים על פני הרגיל? האם צריכת החשמל של האקסטרים גבוהה בהרבה מצריכת החשמל של הרגיל?(יש לי ספק ג'נרי ואין לי כסף כרגע להחליף אותו ,הוא נדמה לי 300W) איך אני אמור לדעת שהספק יחזיק את הכרטיס?(אולי לפי הקלוקים שאני אראה בתוכנה אוורסט אחרי חיבור הכרטיס?) טוב אלה השאלות בנתיים : תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שדרגתי ל-560TI ואני מוכר 4870 512, אני ממש מתלבט בכמה ... ? הוא כמובן בלי אחריות כבר, REFERENCE לגמרי (ותקין...) כמה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקדמה קצרה: OpenGL הוא אוסף של פקודות וסוגי נתונים, שנקבע על ידי גוף מפקח שנקרא ARB - Architecture Review Board. הגוף מורכב מנציגים מחברות משפיעות בתחום התלת ממד, ופועל על מנת לעדכן את ה-OpenGL ולהתאים אותו לחומרה החדשנית ביותר. הנציגים מציעים הצעות, ואז על ידי הצבעה דמוקרתית ההצעות מתקבלות או נדחות. ועכשיו לעיקר: תכונות גרפיות גמו Pixel Shaders ו-Vertex Shaders נוצלו עד היום באופן שונה לגמרי בכל שבב גרפי על ידי מפתחי OpenGL. כלומר, המפתח היה צריך לכתוב קוד מסויים לשימוש בתכונות אלה במאיצים של NVidia וקוד אחר לגמרי לשימוש בתכונות אלה למאיצים של ATI. לפני מספר חודשים, ATI הגישה הצעה לגוף המפקח להוסיף שתי "הרחבות" כלליות ל-OpenGL על מנת למנוע את התופעה הנ"ל. הרחבה אחת נועד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת לפני ההכרזה הרשמית הצפויה, אנחנו מקבלים אימות לכך שרוב כרטיסי הביניים החדשים מבית NVIDIA יהיו חסכוניים במיוחד ולא יזדקקו להספק של יותר מ-75 וואט בכדי לפעול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ATi Radeon X1800xt ממוהר הצליח להגיע לתוצאה של כ-12300 נקודות ב 3DMARK05 . (!) הוא הגיע לקלוקים של: 856MHZ לליבה ו-1880MHZ לזכרונות(!)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עובד כבר שנה עם מעבד אינטל דואל כור E6550 1333 FSB עם לוח אסוס מדגם: G31 P5KPL-VM וזיכרון של 2GB אני עובד איתו עם כרטיס מסך ON BOARD מסוג INTEL X3100 OB בסך הכל הוא עובד טוב, העיניין הוא שהזיכרון מתמלא דיי מהר כשאני עובד עם כמה תוכנות במקביל (פוטושופ וכמה עמודי אינטרנט פתוחים בו זמנית) אני עובד עם ווינדוס 7, חשבתי שעל מנת לשפר אותו כדי לקנות כרטיס מסך, אני לא גיימר, אני בעיקר עובד עם גרפיקה ורואה לפעמים סרטי HD (שהם גם עובדים בסדר גמור כרגע) השאלה היא, האם קניית כרטיס מסך פשוט כמו Ti Radeon HD4350 Silent LP יתרום לביצועי המחשב או שלא ישנה הרבה.. אגב הספק שלי גם פשוט, 200W. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס שאוכל לעבוד איתו עם הספק הזה ושבאמת ישפר לי את הביצועיים…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מתכנן להעביר את המחשב שלי שידרוג קטן שיכלול בין היתר כרטיס מסך.... התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 500 ש"ח.... עכשיו הלוח שלי הוא קצת ישן....והוא תומך agp.... אז אני צריך המלצה לקנייה של כרטיס המסך....אם אפשר שיהיה מksp (זה ממש מקל עליי מבחינת נוחות) הכרטיסים שראיתי שמה הם אלו (תנו חוות דעת): כרטיס של evga שעולה 420 ש"ח: ?5500 256MB TV, DVI, AGP? כרטיס של gigabyte שעולה 430 ש"ח: ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? אני אפילו לא בטוח שהוא agp אשמח לשמוע שכן... כרטיס של power color שעולה 450 ש"ח: ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ואחרון חביב כרטיס של sapphire שעולה 550 ש"ח: ?Radeon 9600 XT 256MB? אני יודע שהכרטיס האחרון עולה טיפה יותר מהתקציב שלי אבל אם זה שווה א…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני מתחרפן אחרי שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שעדיף את ה LEADTEK על ה ALBATRON ואני רוצה לדעת עם זה נכון ? אני מתכוון הן מבחינת OC והן מבחינת ביצועים, ההבדל הכספי בין הלידטק לאלבטרון הוא 250 שקל השאלה שלי האם שווה לי להשקיע את הכסף הזה או לקחת את האלבטרון ? אז בבקשה תעזרו לי להחליט.. בעתיד אני מקווה להגיע לOC ברמה של ה ULTRA ואני רוצה להגיע לזה עם קירור סטוק האם זה התאפשר לי באלבטרון ? והאם בכלל אתם ממליצים לי על משהו אחר ? ( אבל שיש אותו באתר של נועה מחשבים ) אז תודה מראש לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט מה חשוב יותר סוג הזיכרון DDR2/3 או עדיף להתמקד בנפח? חיבור 2 מסכים במקביל, ויציאת HDMI,
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך הנוכחי כנראה ל- nvidia8800 הספק שנמצא ברשותי הוא enermax 485w האם זה יספיק לכרטיס מסך ואם כן איזה כרטיס מסך לקנות דגם צפציפי בבקשה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מצאתי קונה עכשיו הוא לא מבין כל כך במחשבים כמה אני ימכור לו אותו כמובן שאני רוצה מעל המחירון ולעשות כמה לירות יותר
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח שהנושא הזה שייך לכאן. נו טוב, בשביל זה יש מודים מישהו יודע אם יש תכניות של אחת מחברות השידור (Yes/Hot) להתחיל לשדר תכנים דיגיטליים (כלומר HD)? אם כן, עד כמה העתיד הזה רחוק?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשבות לקנות מסך חדש LG 27EA83R רציתי לדעת איך יתמודד איתו הכרטיס שלי 760 בגרסת ה OC ? כמובן במשחקים איך הוא יתמודד ברזולוציה כזאת והאם השיפור באיכות ובגרפיקה של המשחק תשתפר משמעותית ממסך 24 ברזולוציית HD?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה. הוריי נמצאים כרגע באמריקה, וב"ה (אני נהיה פרנואיד), הם אמורים להביא לי מסך lcd- 172x (סאמסונג).. אני בטוח שיש לו שני חיבורים (?)- חיבור לכרטיס מסך (dvi, analog) וחיבור לחשמל. עכשיו, מבחינת החיבור למחשב זה בסדר. השאלה היא לגבי החיבור לחשמל. השיטה באמריקה היא שונה, אז האם אני צריך לרכוש מתאם מיוחד בכדי לחבר את ה-lcd לחשמל בארץ? תודה רבה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות.. זה מבלבל מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-