עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofek33,

היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL I7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-SAMSUNG 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-SAMSUNG 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM Gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת ACER 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDM…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עכשיו זו לא הערכה או ניחוש עוד, אלא כנראה מידע **חצי רשמי** שיוצא מהיצרניות עצמן (בעקיפין). AMD מוציאה את RDNA2, שהוא מה שחיכו לו - ליבת Big Navi, ובאחור נוראי. היה אמור להיות מושק ברבעון ראשון 2020, אבל בגלל מגפת הקורונה העולמית והשיבושים הקשים שהיא הביאה עימה, תכנית זו זזה הצידה ולוחות הזמנים השתבשו לחלוטין עם דחיה של מעל חצי שנה. ממה שהבנו, מדובר בליבה כפולת הספק מ- Navi הראשון, זה פחות או יותר מה שהובן מכל הממצאים ברשת ומהיצרנית עצמה גם. האמור אומר, במקום 250 מ"מ שטח שבב ב- 7nm, משהו סביבות 500 מ"מ שטח ב- 7nm plus. הביצועים ? אם הם יהיו לינאריים לדור הראשון, אבל רק אם, אז מדובר על פי 1.8 לערך (ועד פי 2.0) הס…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by almog4543,

פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? PES2015 FIFA2015 CALL OF DUTY GHOST - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP או אייבורי בלבד כי זה קרוב לבית שלי... מעבד: Q6600 לוח אם: MSI INTEL G31 כרטיס מסך נוכחי: כרטיס מסך מובנה ... ויש לי מארז סבבה בינוני ספק כוח: ANTEC 550W לא זוכר תדגם איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 1600*900 חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך, רצוי לציין דגם מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by cha_had,

מזה זמן רב, הבעיה הזו מופיע מעצמה (קשור לסעיף 3): “Could not load file or assembly ‘MOM.Implementation’ or its dependencies.” ניסיתי הכל! פשוט הכל! 1)הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר (כולל גירסאות חדשות יותר) - לא עזר! 2)התקנתי את net framework 4.5 כמו שמצוין גם באתר של AMD בדף שמוקדש לבעיה - לא עזר! 3) פירמטתי 3 פעמים את המחשב בחודשים האחרונים- עזר חלקית, הדרייבר עבד לזמן מה וההודעה חזרה. היו לי חשדות שזה קשור לפריצה של הWINDOWS, שהייתי מבצע כל פעם אחרי פירמוט, אבל בפירמוט האחרון לא פרצתי את WINDOWS וזה עדיין חזר! כבר התייאשתי, אולי למישהו יש פתרון מוכח? מי שפותר את הבעיה הוא מלך... :( חיים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. https://wccftech.com/samsung-gddr6-memory-16gb-announced/ https://www.techpowerup.com/238672/samsung-announces-new-gddr6-memory-8-tb-ngsff-ssd הולך להיות מענין עם הטכנולוגיה החדשה של סמסונג, אם זה באמת נכון, הכרטיסים הולכים להיות חזקים . memory interface של 1080TI עומד על 484GB זאת אומרת שאם "2080" יגיע עם רוחב של 512GB, הוא יהיה חזק ב 7 אחוז בערך מ 1080TI לפחות חתיכת ספקולציה GPU Memory Technology Updates: Graphics Card Name Memory Technology Memory Speed Memory Bus Memory Bandwidth Release NVIDIA GeForce GTX 1080 GDDR5X 10.…

6. Started by Vladgi,

אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oren778,

אני צריך כרטיס ממש חזק לעבודות גרפיקה של תוכנות שכל הזמן מיתחדשות מה יותר כדאי 8800GTX/ULTRA אוFX3450

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DadusH,

שלום רב. אנו מתכננים לקנות טלויזית LCD FULL HD חדשה. הייתי רוצה לדעת על דגם זול (כמה שיותר) של כרטיס טלויזיה שבאמצעותו אני אחבר את המחשב לטלויזיה. חשוב מאוד שיהיה יציאת HDMI לכרטיס. תודה מראש, דור דדוש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by YairGOW,

איך אני יכול לבדוק באיזה Shader Model הכרטיס מסך שלי תומך? עריכה: יש לי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי חברים הסיבה שאני לא רושם מחיר למעלה תיכף תדעו אני קניתי לפני שנה מחשב קומפלט + כרטיס מסך של 8800GT 512 לצערי אחרי שנה הוא התקלקל ודפק לי מסכים כחולים, שלחתי למעבדה והם אמרו שהוא לא תקין והם לא יכולים להחליף לי אותו בתמורה הם הציעו לשדרג לי ל- 9800GT 1024MB בתמורה ל- 300 ש"ח השאלה האם זה משתלם ? חשוב לציין שיש לי את המפרט הבא ספק כוח CROSAIR 450 מעבד Q6600 זכרונות 4 גיגה של ADATA לוח אם ASUS P5kC מסך 24 אינץ של SAMSUNG T240 השאלה האם שווה לשדרג ל- 9800 ? או לקחת מהם כרטיס יותר חזק כמו למשל ה- GTX260 ? השאלה האם הוא ירוץ לי טוב עם המפרט שיש לי.. ואם אפשר לדעת בכללי האם ה9800GT 1024MB טוב מבחינת ביצועים ? עידכנתי את הכותרת בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום אך הנושא נשאר אותו דב…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?

12. מפתחת השבבים האדומה ממשיכה את מסלול ההצלחות, אך מקבלת הדגמה לכך שגם בו לא הכל פשוט עם קריסת ערך מנייתה בקרוב ל-30 אחוזים בעיקר בשל דעיכת הביקוש לכרטיסי המסך לכתבה

13. מפתחת השבבים פירסמה מודל תלת מימדי שיאפשר לכם ליצור פלטת כיסוי מותאמת אישית לכרטיס המסך החדש והנוצץ שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/amd-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c-fury-x/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים. הכרטיס מסך שלי (radeon 6870) הלך לעולמו ואני מחפש לקנות אחד חדש. איזה כרטיס לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב של עד אלף ש"ח? העדפה לnvidia.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. המשיח כבר כאן ! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. זה גרסאת ה128מ"ב של ספייר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, ואיתו כרטיס מסך חדש ומודרני. אני צריך שיהיה NVIDIA על מנת להריץ CUDA ו-demos. הכרטיס לא חייב להיות הכי טוב שיש, ואני מעדיף שיהיה יחסית שקט, לפחות בזמן עבודה רגילה (לא במאמץ). כמובן אי אפשר ממש שקט, בכל זאת זה אמור להריץ משחקים ודברים. אגב כמובן צריך שיתמוך במינימום DX10.1 ו-win7 x64. בגלל הנסיבות הללו, אני לא רוצים לקנות פרמי (GTX 400) שבשלב זה הוא יקר, חם, רועש, ולמיטב הבנתי לא טוב בהרבה מ-ATI. עוד שנה אולי אקנה אחד כזה. התקציב - באזור 1500 אבל אם אפשר להשיג שיפור משמעותי אני מוכן לעלות גם עד 2000. המלצות? עצות? עוד רעיון מעניין זה לעבוד עם 2 כרטיסים זולים יותר ב-SLI, אשמח לשמוע עצות בכיוון מבעלי ידע.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by spider272,

[table][tr][td]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/t][/t] Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 OC[/td][/tr][/table]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hell,

am about to buy a new pc for gaming looking to find agood deal if im going to buy 6850 wich company? and if all buy today asus and my mb can make cs can i add in half ayear another one? any recomendetions for cheep asus mb for cf and gaming?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Overshot,

אהלן חברה. זה הוא השרשור השני שאני פותח פה. אני באמת שבאמת לא בטוח שזה המקום הנכון לפתוח את השרשור הזה, אז אם זה לא המקום הנכון - אשמח לקבל ביקורת =] אז הבעיה שלי היא כזאת. מכיוון שאני חייל ואין לי את הכסף לקנות סופר-מחשב שיריץ משחקים כאלה, אך אני יכול להשקיע קצת כסף ב-HARDWARE. עכשיו הבעיה עצמה היא כזאת : כשאני רץ במשחק למקום כלשהו, קורה הרבה שהמסך פשוט נתקע, ואז משתחרר. ברגע שמופיעים הרבה אנשים במפה. או שהCLIENT מתחיל לטעון את השחקן האחר - יש לי גם FREEZE בסגנון. ברגע שיש אפקטים חזקים הכל גם נתקע. הנה קצת סקרינים של ה-HARDWARE שלי : כרטיס מסך : http://img408.imageshack.us/i/asdfasdfasdfasdf.gif/ כל השאר : http://img204.imageshack.us/i/zxcvasdf111.jpg/ BENCHMARK ב-AQUAM…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הי, כחלק ממפרט שהכנתי עבור חבר בעזרת פורום מפרטים הומלץ ללכת על ה-470GTX עבור מחשב שיהיה למטרות משחקים, והרבה מהם. שתי שאלות: 1. נושא צוואר בקבוק - קראתי כאן בקצרה על הענין ולא הבנתי את אופן ה"חישוב". איך יודעים עם מעבד מסויים (אני לקחתי את ה-i5 750 2.66GHz) ייצור צוואר בקבוק או לא, או אם רכיב אחר יצור צוואר בקבוק לכ.מסך? 2. עלות/תועלת - כנראה שהGTX460-GS לוקח מבחינת עלות/תועלת, אבל ה-GTX470 הוא באמת חיה רעה. אני מפחד שה-GTX470 יהיה חם/רועש מדי (אני לוקח את הגרסה של Inno3D שהיא בסיסית מבחינת הקירור שלה, אין כסף ליותר מזה), בהשוואה ל460 שמקורר כהלכה. עצות/המלצות? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eli_t,

היי, כרגע יש לי ATI HD4850 מבחינת הביצועים הוא מספק אותי, הבעיה איתו שהוא מתחמם מידי גם כשהוא לא במאמץ ואז המאורר עושה הרבה רעש ושקט זה פרמטר חשוב לי במחשב.. השאלה היא אם שווה להחליפו ואם יש כרטיס מסך שקט וטוב ממנו במסגרת התקציב ? אגב, ניקיתי את המחשב והכבלים מסודרים לזרימת אוויר למי שתוהה.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, כבר הרבה זמן אני שוקל על לשפר טיפה את המחשב הנייד שלי Lenovo G550, בנייד הזה יש כרטיס מסך מובנה בלוח אם ככה שלהחליף במשהו יותר טוב אין אפשרות... השאלה שלי אם יש חומרה מסויימת שניתן לקנות ולחבר באמצעות USB לנייד כדי לשפר את הביצועים של הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by BeN-T,

שלום לכולם, אני בתהליכי הרכבת מחשב ואני חושב על כרטיס מסך יד 2 GTX 970. ראיתי אחד מהדגם gtx 970 jetstream תאמת הוא נראה קצת עוף מוזר לשאר אחיו ה-970. מערך היציאות שונה קצת...ולמה? תודה רבה. בן.

25. כרטיס המסך GeForce RTX 3080 Ti מושק באופן רשמי - ואנחנו אספנו לביקורת את ה-SUPRIM X של MSI, שנחשב לאחד מהדגמים המתקדמים ביותר בגל הראשוןלכתבה

דיונים חדשים בפורומים