עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hwforcer,

Hello for some reason the nvidia demo Adrianne runs really slow for me MAX 15FPS while most of the time 12-13fps You can see my computer specs on my Sign, I've the most new drivers from NVIDIA web site why this demo gliths/bitting for me? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 20:39:26 the froggy demo Reso 1440 900 works like 4fps.....why?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. דיווחים חדשים מעידים על כך שכרטיס שוק הביניים הראשון שמבוסס על הדור המשודרג של ארכיטקטורת ה-Maxwell מבית NVIDIA ינחת על מדפי החנויות במהלך החודש הבא - לצד גירסאות ניידות לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-960-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/

3. עכשיו זו לא הערכה או ניחוש עוד, אלא כנראה מידע **חצי רשמי** שיוצא מהיצרניות עצמן (בעקיפין). AMD מוציאה את RDNA2, שהוא מה שחיכו לו - ליבת Big Navi, ובאחור נוראי. היה אמור להיות מושק ברבעון ראשון 2020, אבל בגלל מגפת הקורונה העולמית והשיבושים הקשים שהיא הביאה עימה, תכנית זו זזה הצידה ולוחות הזמנים השתבשו לחלוטין עם דחיה של מעל חצי שנה. ממה שהבנו, מדובר בליבה כפולת הספק מ- Navi הראשון, זה פחות או יותר מה שהובן מכל הממצאים ברשת ומהיצרנית עצמה גם. האמור אומר, במקום 250 מ"מ שטח שבב ב- 7nm, משהו סביבות 500 מ"מ שטח ב- 7nm plus. הביצועים ? אם הם יהיו לינאריים לדור הראשון, אבל רק אם, אז מדובר על פי 1.8 לערך (ועד פי 2.0) הס…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yair_gobani,

מה עדיף לי לקנות ג'יפורס 4 440mx של חברה לא טובה כמו palit ב 550 ש"ח או RADEON7500 של חברת ATI ב 500 ש"ח בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hakoki,

וזהו לא מעל כרטיס מסך שיפעיל רק סימס 2 יש המלצות? אמור לעלות בסביבות ה200 שקל ככה,רצוי לציין שהוא ישולב עם ג'יגה זיכרון.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by guyz6471,

הי חברה, כרטיס המסך שלי (שעלה לא מעט כסף בזמנו) שבק, קשה לי להניח שימצאו אותו דגם, אבל הוא עדיין באחריות. מה לדעתכם הוא שווה ערך במושגים של היום? פשוט אני מחוץ לתמונה קצת ורוצה לבוא מוכן לחנות. תודה למי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Dan4,

1.אני קונה מסך LCD בארה"ב שמעתי על המסך SAMSUNG 730B שיש לו ניגודיות 1:600 בהירות 300 וזמן9 תגובה 8 ms האם המסך הזה טוב? 2. יש לי אח קטן אם ובמקרה הוא נוגע במסך ושורף פיקסלים האם האחריות תקפה ומחליפים לי לחדש?

8. Started by sherlock1212,

כמה שה-Hertz יותר גבוה זה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ggeell,

שלום לכולם , אני צריך קצת עזרה או ייעוץ יותר נכון קניתי מחשב לפני כמעט שנה עם כרטיס גרפי ATI 1300PRO . המווארר של הכרטיס נדפק והתפרק . במסגרת האחריות , הלכתי היום לחנות ואמרו לי שאין להם כרטיס כזה במלאי ונתנו לי NX-7300GS-TD256EH . זכור לי שבזמנו כשקניתי את המחשב , שידרגתי כרטיס בקנייה מ-6200 ל-1300P . האם הכרטיס 1300PRO באותה רמה כמו 7300GS או שנתנו לי משהו נחות יותר ואני צריך לבקש דגם זהה .. אנא עזרתכם .

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by DAVIDKI19,

חושב להחליף את הכרטיס שלי בכזה Gainward GTX560Ti Phantom 1024MB יש עוד גרסא של 2 ג'יגה שעולה 30 דולר יותר...... יהיה שיפור משמעותי בין הכרטיס שלי ל 560? שווה לקחת את ה2 ג'יגה?? חשבתי לקחת את ה570 PHANTOM אבל קראתי שהיא לוקחת 2 PCI-E בלוח שלי יש 2 אבל אחד עובד ב X4 זה יותר את הביצועים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ofer Sivan,

היי כולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי עגלה רצינית (Radeon HD 4670) שאר המחשב מלפני שנתיים מעבד i5-2500 זיכרון 2X4GB בתדר 1333 לוח אם Gigabyte z68x-ud3h-b3 יש לי ספק קצת חלש - RAIDMAX 400W אני משחק במחשב בעיקר בפיפא, מתכוון גם לשחק בGTA V שיצא בקרוב, על רזולוציית FULL HD ודי חשוב לי שאם אני כבר קונה משהו אז שירוץ חלק על ההגדרות הגבוהות שלחתי חבר לKSP באילת עם תקציב של 950 ש"ח, מאמין שאם נחרוג כאן ל1,000 לא תהיה בעיה. מה ההמלצות שלכם בשביל מה שאני צריך? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gil_8e,

התלבטתי בין שלושת הכרטיסים הללו..אז מה לבחור??? ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1223 שח או ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1299 שח או ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card 1584 שח מה אתם אומרים הכי טוב והכי משתלם?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ban26,

מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך הנוכחי כנראה ל- nvidia8800 הספק שנמצא ברשותי הוא enermax 485w האם זה יספיק לכרטיס מסך ואם כן איזה כרטיס מסך לקנות דגם צפציפי בבקשה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/12/11/amd-exec-says-physx-will-die/1 אני לא אתרגם את כל המאמר, אבל אחרי קריאה שלו אני נוטה להסכים. הוא אמר כמה דברים די נכונים (כמו שהעובדה שניתן לספור את המשחקים שתומכים ב PhysX על אצבעות כף יד אחת או כמו העובדה ש AGEIA ניסתה לחלק חינם את המנוע ונכשלה וכמובן העובדה ש HAVOK כרגע שולים בשוק ביד רמה). נווידיה יצטרכו להוכיח בצורה חד משמעית שיש משהו ב PhysX מעבר להייפ בשביל שהטכנולוגיה הזו תתפוס בצורה רצינית.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה אפשר להתחבר למסך TV בכדי לצפות בסרטים וגם שימוש כמסך למחשב. אני לא צריך משהו מיוחד לגיימינג כי אין לי בזה שימוש ממש רק משחקים של פעם. גם רציתי לדעת אם סוג הכרטיס משפיע על איכות הצפייה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כותרת. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מפתחת השבבים פירסמה מודל תלת מימדי שיאפשר לכם ליצור פלטת כיסוי מותאמת אישית לכרטיס המסך החדש והנוצץ שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/amd-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c-fury-x/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dr.combina,

חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by naorca,

היי, אני מעוניין לשדרג מעבד וכרטיס מסך לצרכי גיימינג. אשמח להמלצות. מה יהיה הכי חכם לעשות? האם הלוח מספיק טוב? המפרט מצורף

20. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל רציתי לדעת אם כדאי לי כרטיסים אחרים של nvidia למרות שבאמת והכרטיס הזה הוא מספיק אבל אם כבר אז כבר תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם! אני עובד כבר שנה עם מעבד אינטל דואל כור E6550 1333 FSB עם לוח אסוס מדגם: G31 P5KPL-VM וזיכרון של 2GB אני עובד איתו עם כרטיס מסך ON BOARD מסוג INTEL X3100 OB בסך הכל הוא עובד טוב, העיניין הוא שהזיכרון מתמלא דיי מהר כשאני עובד עם כמה תוכנות במקביל (פוטושופ וכמה עמודי אינטרנט פתוחים בו זמנית) אני עובד עם ווינדוס 7, חשבתי שעל מנת לשפר אותו כדי לקנות כרטיס מסך, אני לא גיימר, אני בעיקר עובד עם גרפיקה ורואה לפעמים סרטי HD (שהם גם עובדים בסדר גמור כרגע) השאלה היא, האם קניית כרטיס מסך פשוט כמו Ti Radeon HD4350 Silent LP יתרום לביצועי המחשב או שלא ישנה הרבה.. אגב הספק שלי גם פשוט, 200W. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס שאוכל לעבוד איתו עם הספק הזה ושבאמת ישפר לי את הביצועיים…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by avielsvis,

יש לי כרטיס מסך ati hd 4850 שנגמר לו האחריות והוא במשחק מגיע ל- 93 מעלות ושיחקתי רק portal 1 ומישהו אמר שכרטיס מסך לא צריך לעבור את ה- 80 מעלות . אם אני יעשה פירמוט זה ירד המעלות ? או שלא קשור?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. גרסה יוקרתית ואקסלוסיבית במיוחד של כרטיס הגיימינג האימתני מבית NVIDIA נחשפת - עם עיצוב עתידני בהשראת המשחק המבטיח לכתבה

24. Started by הדוד משה,

יש ברשותי את הכרטיס הזה, ולא רשום עליו שום יצרן... באמצעות גיגול הרצף D33009 (ליד החץ במעגל המוזר הזה), הגעתי ללינק להורדת דרייברים של nvidia. אני חושד שהוא הגיע עם לוח האם תוצרת אלבטרון, כיוון שגם ללוח יש רצף דומה (במקרה הזה D33282) ליד חץ זהה, וגם זה הוביל אותי לדרייברים דומים. מישהו יכול למצוא לי נתונים כלשהם? עריכה: התמונה יצאה קצת... גדולה. אני יכול להעיף אותה ולהקטין אם צריך.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ilPAL,

קרוב משפחה קונה מחשב חדש, הנה המפרט. אני יודע שהמחשב זול, אבל נועד למטרות משרדיות + משחקים אבל לא משחקי אקשן כבדים, בעיקר משחקי ילדים. אני מתכנן להרחיב שם את המעבד ואת כרטיס המסך. יש שם אופציה להרחיב ב-200 ש"ח לאחד משני הכרטיסים שציינתי בשורת הנושא, רציתי לשאול מה לדעתכם עדיף. ואם יש הצעות אחרות באותו מחיר בערך (באייבורי בבקשה, כדי לא לפצל את הקנייה). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים