כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשבות לקנות מסך חדש LG 27EA83R רציתי לדעת איך יתמודד איתו הכרטיס שלי 760 בגרסת ה OC ? כמובן במשחקים איך הוא יתמודד ברזולוציה כזאת והאם השיפור באיכות ובגרפיקה של המשחק תשתפר משמעותית ממסך 24 ברזולוציית HD?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה עם זכרון של 1 ג'יגה? מה דעתכם על חברת CONNECT3D? קיים עוד יצרן שמוכר כ. 4870 עם 1 ג'יגה זכרון? הפרש המחירים בחברת CONNECT3D בין גרסת 512 לגרסת 1 ג'יגה הוא כ- 150 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה שממש מעניינת אותי לפני שאני הולך לקנות מסך. ואם אפשר, מה TCO אומר? לפי מה שקראתי הTCO הוא נותן בטיחות למשתמש, זה נכון? ה-iiyama pro 143 color שאני עומד לקנות, הוא על תקן TCO'95, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין TCO'99, והאם זה פוגע באיכות של המסך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי. הדרייברים מעודכנים: 285.62 (עוד מקודם). מדובר בכרטיס של GIGABYTE עם 3 מאוררים אשר אמור להיות שקט. אולם המאוררים רועשים ובעזרת GPU-Z אני רואה שהם תמיד ב-70% גם שכאין שום עומס ממשי על הכרטיס והוא ב-33 מעלות. מה עושים? עריכה: נפתר בעזרת עדכון BIOS לכרטיס המסך. ראו עדכון למטה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי AquaMark3 ועשיתי בדיקה לכטיס מסך , ואתם יכולים להגיד לי אם התוצאה הזאת טובה ביחס לכרטיס ולאוברקלוק שעשיתי: Sapphire 9800 Pro 128MB / 256Bit אוברקלוק : זיכרון 370 (740 ) מעבד 400 ... *ועוד שאלה אחת : איך אני משנה את מה שהתוכנה בודקת (רזולוציה , AA , Aniso , וכו') ? -מספיק פרטים או שצריך גם מפרט.. תודה לכל העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה לקנות? radeon 8500 LE 64mb DDR של ATI???? או gigabyte radeon8500 LE 64MB DDR ????? של gigabyte עולה ב200 שקל יותר וכרגע יש יל 950 שקל, אז שווה לקנות כבר עכשיו של ATI אפילו שהוא פחות טוב או אולי יותר טוב, לא יודע? או לחכות קצת יותר ולקנות של gigabyte אם הוא יותר טוב????????????? חשוב לי מאוד כי יש לי gforce 2 mx 32 mb ואני רוצה שהמשחקים יעבדו יותר מהר ויותר יפה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין הכרטיסים הללו. חשוב לי לדעת עד כמה גדול ההבדל ביניהם (אם בכלל) היות ואני מתלבט מה לבחור. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650 הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב. הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים. עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם י…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך טלוויזיה כדי לחבר ב-HDMI, ואני צריך עזרה להחליט מה הכי נכון לקנות. התקציב שלי הוא 3800 ש"ח. אני חשבתי על כמה אפשרויות, בבקשה תגידו לי מה הכי שווה או אם יש לכם עצה אחרת. (גם כן צריך ספק חדש) כרטיסי מסך: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX670 מסכי טלוויזיה: Samsung LA32D550 LG 32LK430Y ספק כוח: Thermaltake TR2 TR-700W תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה יש לי כרגע EVGA GTX 470@850/1800 אני רוצה להוסיף כרטיס פיזיקה ואני קראתי באיזה שהוא מקום שאים אני שם 250/260 אז בגלל שהכרטיסים האלה לא תומכים בDX11 אז לא היה אפשר להשתמש בDX11 למרות שהם משמשים רק לפיזיקה!!! זה לא ניראה לי נכון כלל אבל לפני שאני מבזבז 500 ש"ח אני רוצה להיות בטוח! תודה לעוזרים רום
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD של סמסונג - 931C ויש מיקרים שפריימים מתחלפים - אבל במיקרים ממש ספציפיים שבהם איזה חלק במסך הופך לזמן ממש ממש קצר לצבעי הקשת למשל הפאנל של הציוד במשחק אובליביאון, הטאבים שבפיירפוקס, השמיים במשחק באטלפילד 2142 למישהו יש מושג למה זה? יכול להיות שזה כתוצאה מהדרייבר של הכ"מ שדרך אגב הוא לא שיחרור רישמי שלי נוידיה - הורדתי אותו מ GURU3D בבקשה עזרו לי - החשש הכי גדול שלי שזה המסך תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה זמן את הכרטיס המסך GTX 670 ורק עכשיו החלטתי לפתוח פה נושא על ה FPS במשחקים. אממ אני משחק BATTLEFIELD 3 על LOW ורצולוזיה נמוכה ויש לי FPS בין 60-150 . חשבתי שיהיה יותר, ושאני מנסה להקליט עם FRAPS את המשחק יש לי 60-90 FPS והמשחק גם נתקע קצת. בנוסף DIRT 3 בקושי זז הכל תקוע ועל הכרטיס הקודם שלי RADEON 6850 זה עבד חלק.. משהו קצת מוזר. המעבד שלי זה : AMD PHENOM II X4 965 עזרה בבקשה? דרייברים מעודכנים הכל תקין.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר תקופת אבל ארוכה על 9800 פרו שנשרף .... בנסיבות מצערות .... הבאתי את הג'יפה 2 מהמחשב הישן.... (ג'יפה זה לא מילה) בקיצור... איזה משחקים עולים על הכרטיס ?? חוץ מ-cs (כל היום חורש עליו)...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך NVIDIA 1050TI על מעבד I3 ותיק - סוקט 1150 - המחובר ל LGOLEDB65 המחשב מיועד לוידאו ומוסיקה. מי יפיק תמונה טובה יותר, הנגן או כרטיס המסך? כלומר האם לתת שליטה לכרטיס המסך על הגדרות התמונה או לנגן - MPC-BE עם MAD-VR וקודי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את הכטיס GF 6600GT 128 MB מKSP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על הרזולוציות הגבוהות ביותר, ועל העלאת פילטרים ברמות הכי גבוהות בצורה חלקה. ובכן, הוא מסוגל או לא? תודה לעונים.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלן חברים המון זמן לא הייתי כי פרשתי מהתחום לאחרונה האהבה הזו חזרה אליי יש לי בעיה עם fps נמוך מאוד במשחק AC האחרון באיזור ה42 ומעלה ,הגדרות ultra לפי משתמשים אחרים ביוטיוב אצלי הfps ממש נמוך המפרט שלי הוא : i7-920 oc 4.3ghz 8 ram mb-asus rampge 3 1070ti בדקתי בcpu-z הראה שהכרטיס משתמש ב8X שיניתי סלוט את הכרטיס ועכשיו מראה X16 חשבתי שהשינויי יראה עלייה בfps אבל לא. כיביתי את התכונה tm בביוס שהמעלות גבוהות התדר יורד. אני מבין שהמעבד אצלי הוא צוואר בקבוק אבל עדיין ביוטיוב שמראה עם אותה חומרה 20 fps יותר והוא גם עם 1440p ואני עובד על 1080p. אשמח להארות והערות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחד יש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהים ואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה רזולוציות ה-SP2 עובד לאיזה כרטיס מסך משתווה הכרטיס מסך שלו?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני נוסע חודש הבא לניו יורק, טורנטו, ובוסטון, והייתי מעוניין לרכוש שם 1070 gtx חדש. ברשותי מספר שאלות: 1. היכן מהמקומות שציינתי הכי משתלם לעשות זאת? 2. איזה דגם ספציפי כדאי, (msi, gigabyte, etc) ? 3. האם ספק של 450w יצליח להחזיק את הכרטיס? (ללא דברים כבדים אחרים) תודה מראש על תשומת הלב.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד חזק המתאים לתוכנית אוטוקאד ורוויט בעבודה לאורך יום שלם (חלק מה מהמחשבים קורסים לאחר כמה שעות) צריך את עזרתכם, אני כבלא מכיר את כל המעבדים וכרטיסי מסך החדשים אשמח להמלצות על מפרטים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. הגיע זמנו לכרטיס מסך שלי מזמן אבל עכשיו מתפנה לי קצת זמן לשחק ואני מוצא את עצמי לא מסוגל להריץ דבר. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: E6300 לוח אמ: P5L2 SE ASUS. כרטיס מסך נוכחי:7600GT RAM: 3GB אני מודע לכך שהמפרט שלי מאוד מאוד ישן אבל להחליף מחשב כרגע לא יתאפשר, מה שכן אני רוצה לשחק במשחקים ולפחות לעמוד בסטנדרטים (בשאיפה גם יותר מזה). מה הכרטיס מסך הכי טוב שאוכל לרכוש שיוכל למקסם את המפרט שלי אך יחד עם זאת שהמפרט שלי לא יצור צוואר בקבוק ולמעשה לא הרווחתי יותר מדי. שורה תחתונה מחפש כרטיס מסך שיתן לי את התוצאה הטובה ביותר שאפשר להוציא מהמערכת שלי במחיר הכי זול. עד כמה שידוע לי הלוח אמ שלי מחזיק בPCI-E (משהו כזה, אניכבר לא זוכר). התקציב הוא עד 300 שקל, נראה לי ריאלי,…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב רציתי לשתף אתכם בדבר מפחיד שקרה לי היום בבוקר.. אתמול במקרה מצאתי סרטון ב-youtube שמראה כיצד לבטל את המגבלה של המתחים, מהירות הליבה והזכרונות באפטרברנר. בטוח שרובכם מכירים אבל אני פשוט חשבתי שהכרטיס שלי מוגבל בגלל קירור הסטוק. פעלתי כמו במדריך וניגשתי לביצוע OC כשהמטרה לעלות מעבר לערכי הOC שהגעתי אליהם מתח: 1174 ליבה:1125 זכרונות:1575. ניסיתי לעלות ישר לליבה:1200 זכרונות:1600..ראיתי פתאום שיש מין קפיצות וריצודים אז הסקתי שצריך עוד מתח. מאותו רגע הקפיצות והריצודים לא הפסיקו גם אחרי שלחצתי RESET . גם אחרי שחזרתי שוב לOC שהגעתי אליו זה המשיך לקפוץ והייתי בטוח שחשמלתי יותר מדי את הכרטיס. רק אחרי שהסרתי את האפטרברנר ואתחלתי את המחשב הבעיה הסתדרה . היה מלחיץ העניי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-