כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשבות לקנות מסך חדש LG 27EA83R רציתי לדעת איך יתמודד איתו הכרטיס שלי 760 בגרסת ה OC ? כמובן במשחקים איך הוא יתמודד ברזולוציה כזאת והאם השיפור באיכות ובגרפיקה של המשחק תשתפר משמעותית ממסך 24 ברזולוציית HD?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מסנטה קלרה חוותה עוד רבעון איכותי, אך נאלצה לפגוע בשורת הרווחים שלה בעקבות כשלון יישום טכנולוגיית המודמים התוכנתיים שרכשה לכתבה: http://hwzone.co.il/הביצועים-הכלכליים-של-nvidia-ההכנסות-עולות-א/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אותו כרטיס רק של ספק אחר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6905 של איזה חברה יותר כדאי של Leadtek או של MSI פעם אמרו לי ש MSן יותר כדאי כי יש להם 16 מאוורים אבל שמעתי איזה משהו רע זה היה לפני איזה שבוע אז אולי משהו השתנה קיצר איזה מהם יותר טוב???
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול, ענקית ייצור כרטיסים גראפים ATi הכריזה רשמית את הכרטיס החדש שלה, X1900GT. כזכור, הכרטיס אמור להתחרות ישירות עם 7900GT של NVIDIA שעד עכשיו לא היה לו מתחרה מצד ATi. למידע קודם. כל הנותונים חשובים של הכרטיס: ליבת R580 המיוצרת בליטוגרפיה של 90 ננומטר. 575MHZ לליבה ו 1200MHZ לזיכרונות. 256M של זיכרון GDDR3. 256BIT של רוחב פס לזיכרונות. 12 צינורות עיבוד. 36 מעבדי שיידרים. 8 מעבדים גיאומטריים (וורטקסים). נחכה עד שיגיע לארץ הקודש...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך של IBM מדגם P260 קיבלתי אותו אתמול רואים בו בהיר מידי והורדתי את ה Brightness ל-0 ועדיין בהיר האם המוד הבא יוכל לעזור לי ? http://www.hutzelman.com/home/hardware/mods/monitor/
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך לקנות RADEON 8500LE ?(אל תסטו מהנושא לעזאזל) האם שווה לי להשקיע 150 ש"ח יותר בגיגהבייט במקום הרקולס או ATI ומדוע?(לא חשוב לי OC) אם תוכלו גם לפרט היכן למצוא את הכרטיסים במחירים זולים יותר מאשר אני מצאתי: גיגהבייט- 1090 הרקולס וא.ט.י-930
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ממש הכעיס אותי לגלות שעכשיו צריך לשלם עבור virtuMVP בגרסאות החדשות שלהם. בכל אופן, האם מישהו רכש את זה? זה שווה רכישה? הביצועים השתפרו?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לאחר שהכרטיס מסך כנראה שבק חיים אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה עם חיבור HD כדי שאוכל להריץ עליו סרטי HD כמו כן אני משחק בעיקר בפרו אבולושיין על LCD 37 אינטש התקציב הוא עד 500 (אשמח בפחות) הספק שלי הוא HEC 400WATT חשבתי על ה9600GT או הHD4770 (אם שווה את ההפרש של ה100 ש"ח)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי נמאס כבר GeForce4 ואני צריך רעיונות בתקציב של 800 ש"ח בערך. אני חשבתי ללכת על Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? יש במחיר טוב בKSP 660 ש"ח . תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שדרגתי ל-560TI ואני מוכר 4870 512, אני ממש מתלבט בכמה ... ? הוא כמובן בלי אחריות כבר, REFERENCE לגמרי (ותקין...) כמה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך חזק לגיימינג, שיתאים למפרט שכבר יש לי וינצל 100% מהכרטיס מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz זכרון: 4 ג'יגה DDR2 400 MHz לוח אם: Gigabyte: GA-G41M-ES2L ספק כוח: AC 230V רוכש את הכרטיס בKSP אז אשמח אם תתנו לי לינק לכרטיס שמצאתם שם באתר. עריכה: אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=matam&uin=23344 יתאים לי למחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והספק כח ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 1,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד קצת. המערכת שלי כרגע: מעבד - intel i7 2600K לוח אם - intel DP67BG כרטיס מסך - GAINWARD GTS450 1GB ספק כח - Thermaltake TR2 430W מסך - DELL U2312HM 1920x1080 תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת לפני ההכרזה הרשמית הצפויה, אנחנו מקבלים אימות לכך שרוב כרטיסי הביניים החדשים מבית NVIDIA יהיו חסכוניים במיוחד ולא יזדקקו להספק של יותר מ-75 וואט בכדי לפעול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים פירסמה מודל תלת מימדי שיאפשר לכם ליצור פלטת כיסוי מותאמת אישית לכרטיס המסך החדש והנוצץ שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/amd-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c-fury-x/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשיח כבר כאן ! [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב בהמשך לאשכול הקודם שלי למי שעקב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234103.0 אז יש קצת שינויים בעזרת עזרתו של -- RTR תודה -- הצלחתי לייצב קצת את הטמפ' וכרגע עדיין יש בעיות אבל הוא יסחוב עד שאני אגיע לחנות ובתור גיימר ועובד עם תוכנות עריכה . ועובד המון עם תוכנות עריכה... רציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ היום ? , מחפש כרטיס יותר חזק ממה שיש לי כיום..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה לקנות? radeon 8500 LE 64mb DDR של ATI???? או gigabyte radeon8500 LE 64MB DDR ????? של gigabyte עולה ב200 שקל יותר וכרגע יש יל 950 שקל, אז שווה לקנות כבר עכשיו של ATI אפילו שהוא פחות טוב או אולי יותר טוב, לא יודע? או לחכות קצת יותר ולקנות של gigabyte אם הוא יותר טוב????????????? חשוב לי מאוד כי יש לי gforce 2 mx 32 mb ואני רוצה שהמשחקים יעבדו יותר מהר ויותר יפה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך FLATRON F900P שווה להשקיע את ההפרש בשביל ה640? למרות שזה טיפה חורג לי מהתקציב
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד חזק המתאים לתוכנית אוטוקאד ורוויט בעבודה לאורך יום שלם (חלק מה מהמחשבים קורסים לאחר כמה שעות) צריך את עזרתכם, אני כבלא מכיר את כל המעבדים וכרטיסי מסך החדשים אשמח להמלצות על מפרטים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני מתחרפן אחרי שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שעדיף את ה LEADTEK על ה ALBATRON ואני רוצה לדעת עם זה נכון ? אני מתכוון הן מבחינת OC והן מבחינת ביצועים, ההבדל הכספי בין הלידטק לאלבטרון הוא 250 שקל השאלה שלי האם שווה לי להשקיע את הכסף הזה או לקחת את האלבטרון ? אז בבקשה תעזרו לי להחליט.. בעתיד אני מקווה להגיע לOC ברמה של ה ULTRA ואני רוצה להגיע לזה עם קירור סטוק האם זה התאפשר לי באלבטרון ? והאם בכלל אתם ממליצים לי על משהו אחר ? ( אבל שיש אותו באתר של נועה מחשבים ) אז תודה מראש לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל רשום בכותרת. שיט, התבלבלתי בפורום... ליאור או עמרי, תעבירו בבקשה את זה לפורום המתאים, מצטער. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב E6300, לוח GB DS3 2GB DDR הרדדיסק SEAGATE 160GB ספק HEC300WATT וכרטיס מסך GB7600GS חברה, אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש כאילו המחשב כבר ישן, משחקים כבר ממש ממש כבדים לו, אני יודע שהכרטיס לא מפלצת, אבל ציפיתי שהוא יחזיק קצת יותר! אז בבקשה, תעזרו לי, אני לא בטוח שמה שיציל את המחשב זה כרטיס מסך, אבל זה נראה לי הבחירה הטובה ביותר, התקציב הוא עד 1000 שקל. האם המעבד מהווה צוואר בקבוק? הצ'יפסט של הלוח הוא 965, כבר לא זוכר מה ההבדלים בינו לבין החדשים. תודה רבה מראש, גיא.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זמני התגובה של מסכי LCD? בTOM SHARDWERE ואתרים אחרים בודקים שם את הנושא עם תוכנות. קניתי מסך HYUNDAI B70A שאמור להיות בעל זמן תגובה שך 8 מ.ש. האמת במשחקים הכל רץ לי איטי מידי(כרטיס מסך ATI 9700) סרטים רואים טוב. אשמח לשמוע תגובה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקדמה קצרה: OpenGL הוא אוסף של פקודות וסוגי נתונים, שנקבע על ידי גוף מפקח שנקרא ARB - Architecture Review Board. הגוף מורכב מנציגים מחברות משפיעות בתחום התלת ממד, ופועל על מנת לעדכן את ה-OpenGL ולהתאים אותו לחומרה החדשנית ביותר. הנציגים מציעים הצעות, ואז על ידי הצבעה דמוקרתית ההצעות מתקבלות או נדחות. ועכשיו לעיקר: תכונות גרפיות גמו Pixel Shaders ו-Vertex Shaders נוצלו עד היום באופן שונה לגמרי בכל שבב גרפי על ידי מפתחי OpenGL. כלומר, המפתח היה צריך לכתוב קוד מסויים לשימוש בתכונות אלה במאיצים של NVidia וקוד אחר לגמרי לשימוש בתכונות אלה למאיצים של ATI. לפני מספר חודשים, ATI הגישה הצעה לגוף המפקח להוסיף שתי "הרחבות" כלליות ל-OpenGL על מנת למנוע את התופעה הנ"ל. הרחבה אחת נועד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך (SAMSUNG 997DF)...ואין לו תקן TCO 95...יש לו תקן MPR II...על מה זה משפיע...ומה זה משנה..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-